עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by xMenta,

אני מעוניין ברכישת הגה למחשב שלי, אמור להיות איכותי תקציב 350 שקל בערך. חשבתי על ההגה הבא: http://www.enjoystick.co.il/Product.asp?Pid=917&Cat2Cat1ID=&Cat2ID=&aff=Zap〈=he איך הוא? תומך PC? מומלץ בשבילי? אשמח אם תתנו לי כמה שיותר מידע

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by astralon,

היי אני מנסה 'ליצור' יציאת usb-3 למחשב. ראיתי שיש אפשרות לחבר ethernet ל-usb. האם אפשר לעשות הפוך? איזשהו מתאם מ-ethernet ל-usb-3? תודה.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  3. Started by zoman,

יש לי שאלה לגבי המארז הבא : COOLER MASTER Stacker http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=STC-T01&other_title=0 זה מאתר הבית של המארז ,שאלתי האם מדובר במארז איכותי והאם מישהו כבר התנסה בו? הודה על כמה שיותר פרטים לגביו ! תודה מראש

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by Ghtm,

אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אבל זה נראה הכי מתאים מכל השאר. אני צריך סורק/ מדפסת משולבת ב500 שקלים ללא חריגותץ אם זה לא מספיק למדפסת משולבת אז רק סורק, הדגש הוא על הסורק אבל חשבתי שאם אפשר להפיל שתי ציפורים במכה... בכל אופן, תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  5. ערב טוב! אני מחפש כרטיס טלויזיה שיהיה אפשר לחבר אותו לHOT. מה כדאי לרכוש? תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. כולל streaming, motion detection , וזה אמור מותאם לעינית הדלת Peephole אפשר כיוון? :-)

7. Started by Symphozis,

ישבתי שעות למצוא דרך לעשות את זה ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי אני רוצה להחליף את כפתורי ה+-של ה DPI ל שליטה בווליום באמצאות כפתורי +-

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by ShahafH,
    • 0 תגובות
    • 978 צפיות
  9. השאלה בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by weamir,

שיתאים ללוח ASUS P4S800D רצוי שיהיה לו צד אחד שקוף,חיישן טמפ,ומספר מאווררים. לא צריך ספק. איך RAIDMAX?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. שלום בעינין הספקים הגנריים אני לא בקי כל כך בתחום אבל האם בקניית מחשב הוא מגיע עם ספק כח גנרי? או שיש אפשרות לבחור .זה לא קשור למארז המתשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by matan007,

אני מתכנן לרכוש אוזניות גיימינג סראונד למשחקים וסרטים וקצת מוזיקה (בלי דגש על מוזיקה). יש לי כמה שאלות כלליות: 1)עברתי על כמה דגמים שונים וראיתי שיש שני הבחנות עיקריות: 5.1 ווירטואלי ו- 5.1 אמיתי. האם ההבדל מורגש בכלל? זה משנה לי איך נוצר הסראונד? 2)באוזניות הוורטואליות יש גם 7.1, זה שימושי בכלל? 3)אין לי כרטיס קול חיצוני אלא מובנה בלוח (אבל אחד סביר), לכן עדיף חיבור USB או או חיבור אחר? בגדול התקציב שלי דחוק ולא אכפת לי לרכוש גם יד-2. כרגע אני מתלבט בין G35 של לוגיטק לבין Roccat Kave. הלוגיטק ווירטואלי והרוקט אמיתי. את שניהם אני יכול להשיג במחיר טוב יד שנייה, מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מי מכיר מי יודע עד היום היה לי HP4400 והוא ממש לא טוב. אני סורקת תמונות. ולכן צריכה סורק שטוח. תודה מראש

14. שלום רב אודה לפתרונות והצעות לגבי 10-20 אל פסק מחברת ADVICE שהבטריה שלהם חדלה לתפקד. לפיכך יש לי כמה שאלות בנושא: -האם ניתן להשמיש אותם לשימוש חוזר? -במידה ולא ניתן להשמיש אותם, כיצד ניתן לפנות אותם בעלות מינימלית עבור גורם מתאים או להטמנה מסודרת? אודה לעזרתכם בנושא המשך יום נעים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני רוצה לקנות את האוזניות shure se215 ואני מחפש חנות זולה ואמינה (בארץ). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנות כזו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  16. שלום יש לי את העכבר G5 ולאחרונה דיי מציק לי החוסר שלו בכפתורים, ואני חייב לקנות עכבר חדש עם כפתור לכל פונקציה בכל אפליקציה, שנים אני משתמש בעכברים של לוג'יטק ואני תמיד מרוצה מן הסתם נכנסתי לאתר של לוג'יטק עברתי על כמה דגמים וממש נדלקתי על הדגם הנ"ל, קראתי קצת בפורום פה על הגרסא הקודמת שלו בשם Revolution, ראיתי כמה ביקורות בYoutube וננעלתי על העכבר. בקיצור נכנסתי לזאפ והמחיר פשוט הבהיל אותי.. 500 ש"ח ? יש גבול.. מידית נכנסתי לebay ומצאתי מחיר של 99$ לא כולל משלוח, יותר טוב אבל עדיין לא מספיק טוב. ואז נתקלתי בדבר הבא: 38$ לעכבר כולל משלוח, הקאצ'? מדובר בעכבר בלבד, בלי הבאנדל המקורי, ואז בדקתי מה הבאנדל המקורי מכיל, עכבר, מקלט, כבל טעינה (micro usb סטנדרטי), פאוצ' וכבל מאריך…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MasterGolfer,

אני רוצה לקנות מדפסת בתקציב של 400-500 ש"ח. איזה מדפסת הכי כדאי בתקציב הזה? שמעתי שקנון ממש טובים ומשתלמים... או שעדיף HP? ??? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by avidan28,

שלום לחברי הפורום וחג שמח אני מתלבט ברכישת הסורק ורציתי חוות דעת למי שמכיר ויודע משהו על סדרת הסורקים של קנון. הוא תומך USB 2 ומקבל גם את המתח מהחיבור.והוא דק למדי. היעוד שלו הוא העברת חומר טקסט ולא משהו גדול במיוחד. ברשת קראתי עליו שהוא קצת רועש ואני אשמח לקבל דעות ממשתמשים. תודה רבה .

19. Started by Sargon,

קראתי בביקורת שהמקלדת הזו, אם כל הטוב שבה, מתקלקלת די מהא בגלל הצורה שבה המקשים בנויים? האם זה נכון? אין טעם לקנות את המקלדת הזו? אבל הארגונומיות שלה הכי טובה מבין כל המקלדות בשוק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  20. שלום, יש לי בעיה במדפסת לייזר Xerox Phaser 3117 (משנת 2008) שתוקעת דפים כבר אחרי הדפסת דף ראשון. בחנות אמרו לי שמדובר בגלגלים ויש צורך להחליף אותם. אני לא יודע אם כדאי לתקן אותה או לקנות חדשה. מה אתם מציעים? תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by lior0101,

מה דעתכם על העכבר LX5? בכללי מה דעתכם עליו? ומי מבין השלושה הכי טוב? 1) LX5 2)G5 3)MX518 תודה מראש ויום טוב!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שימושים: סריקה של תמונות ובולים. הדפסה רגילה (לא משהוא מיוחד) מה לגבי הדיו שלה, הוא מחסנית אחת או שניים? במקרה של שניים, אם ניגמר השחור או הציבעוני זה יכול להמשיך להדפיס אבל רק עם הצבע השני?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  23. Started by מוחמד היהודי,

http://www.ocz.co.il/index.php?productID=755 יד 2 הוא שווה 180 שקל? לAGP מתאים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, כיום יש לי אוזניות גדולות וזולות של smartcom שמרגישות מצויין על הראש אבל אחרי חצי שעה אני מבין עד כמה הן לוחצות לי על האוזניים ועל הראש, פשוט בלתי-נסבלות. האיכות שמע לא קריטית - למוזיקה אני משתמש בנגן נפרד ואוזניות in-ear מצוינות של creative, כך שהדרישה היא אוזניות טובות (במסגרת התקציב), סגורות בעיקר למשחקי מחשב. אם אפשר שיהיו סראונד בכלל נהדר. לא מעניין אותי באסים, הפרדת צלילים וכו' כי בסה"כ אני יהיה בלהט המשחק. כן חשוב לי לשמוע מאין האויבים מגיעים במשחקי FPS. האם כדאי לקנות את ה-Medusa 5.1 Home Edition? קראתי כמה ביקורות טובות עליהן ברשת וב-HWZONE. מישהו מכיר חנות שמוכרת אותם? תודה!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. יש מצלמה באיכות סבירה במחיר הזה? אני לא מעוניין במשהו עם איכות פיצוץ אבל משהו סביר לוידאו צ'טים ושלא יראו כהה ומגעיל...

• 6 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.