ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
צהריים טובים, כבר שנים אני עובד עם העכבר האלחוטי של לוג'יטק ה MX700 ומאוד מרוצה ממנו. מזה כמה חודשים, מידי פעם, נראה שהאות של העכבר מקוטע. למשל מתי שאני מסמן קטע רחב, או גורר קובץ מתיקייה לתיקייה, פתאום הפעולה תיפסק באמצע ואאלץ לחזור עליה. ניסיתי להחליף בטריות ולנקות את העכבר אך ללא הועיל. האם יש רעיון נוסף לסידור העניין? אם לא, איזה עכבר דומה הייתם ממליצים לרכוש? העכבר הוא לשימוש עם מחשב נייד שלרוב דווקא נמצא במצב נייח על שולחן מעץ. יש לי יד גדולה כך שעכברים קטנים אינם מתאימים. אני מעוניין שהעכבר יהיה אלחוטי עם כפתורי קדימה/אחורה בצד ושיבוא עם תחנת עגינה או לחילופין יעבוד עם בטריות נטענות. אני לא גיימר. אין מגבלת תקציב ואני מעוניין שהעכבר ישמש אותי לשנים. רב תודות, דני
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, העכבר שלי נדפק LOGITECH MX 518 ואני צריך עכבר ברמה שלו. התקציב הוא 200 ש"ח +- (תלוי אם שווה את התוספת) ההתלבטות שלי היא,האם לקנות שוב את ה518(כי הוא סיפק אותי) או לקנות את הG5 שברמה שלו פחות או יותר. או שיש עכבר של RAZER שמשתלם בתקציב הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים! מחפש המלצה למדפסת משובלת (סורק+פקס עצמאי) עם יכולת הדפסה על דיסקים. איכות ההדפסה לא מאוד חשובה ונפח העבודות קטן. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר Logitech LX3, ואני מעוניין לקנות עכבר גיימינג שיהיה נוח כמו הLX3. התקציב נאמר בכותרת.. :]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הנגן החדש של wd שמתחבר לרשת איתו קניתי ראוטר וכרטיס רשת של tp-link אחרי שחיברתי התברר שזה לא תומך בשיחה עם התמיכה הגעתי לעמוד הבא באתר של wd http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=3805&p_created=1255474998&p_sid=GVkccXLj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_srch=1&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9NTgsNTgmcF9wcm9kcz0yMDgsMjk5JnBfY2F יש שם באמת מוצרים של d-link שנמכרים בכל מיני חנויות אבל זה תקן N שיקר מידי בשבילי, ונראה לי שאני לא צריך אותו השאלה שלי היא כזאת, מישהו יודע איזה מוצרים (ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי) אידיאליים ותומכים במכשיר, ובנוסף, האם אני צריך באמת ראוטר מאד מהיר …
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי 24/7 מהמצלמה ושאני יוכל להגדיר לה כמות מסויימת מהדיסק הקשיח כדאי שכל פעם תמחק את ההקלטה הישנה ביותר אם אפשר אני צריך שהיא תקליט ביותר ממצלמה אחת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי היום איזה מקלדת של לוגיטק , המון פעמים היא פשוט מאבדת את הקליטה באמצע הכתיבה שלי. האם יש מקלדת בסביבות ה200 שקל שקולטת ככה 3 מטר ובלי בעיות למיניהן ? אשמח להמלצה תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
HP DeskJet 2180 HP Officejet J4580 HP Officejet 6500 אני מחפשת מדפסת עם הדפסת תמונה איכותית יחסית עד 600 שח, חשוב גם שהדיו יהיה זול...אם יש הצעות למדפסות של חברות אחרות אני אשמח לחוות דעת תודה
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בס"ד אני צריך לקנות מדפסת ללימודים ואין לי מושג איזו מדפסת כדאי לקנות ואני צריך את זה כמה שיותר מהר טווח מחירים 150-300 אם אפשר כמה אפשרויות תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך לקנות עכבר חדש ואני מתלבט בין שתי עכברים, בין Razer DeathAdder 3.5G החדש לבין logitech G9, הייתי שמח אם תוכלו להגיד לי איזה עכבר יותר טוב ולמה, מהם החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם. הDeathAdder 3.5G עולה בנועה מחשבים 240 ש"ח והG9 עולה 295 ש"ח בKSP. אם זה משנה אז אני הולך להשתמש בפאד SteelSeries QcK, עוד לא קניתי אותו אבל אני יקנה אותו מתי שאני ילך לקנות את העכבר. שכחתי לציין שהשימושים שלי הם גיימינג, גלישה באינטרנט, פוטושופ(לעיתים רחוקות) ואופיס(לעיתים רחוקות).
-
- 48 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום חברים! אני רוצה לקנות גיים פאד כאמור ומחפש המלצות לאחד,אז זרקו כמה, שמתי עין על הCordless Rumblepad II Logitech http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=37755 מה דעתכם אליו בפרט? באופן כללי מה עדיף לקנות אלחוטי או עם חוט מחבר? הדרייברים של השלט תומכים בוינדוס 7 ? גיים פאד תומכים בכל המשחקים? (אפילו סטייל דיאבלו?)
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
היי לכם, כל הזמן יש לי הפסקות חשמל (במיוחד בחורף, איזה שלוש פעמים ביום!) ואני מודע לגורל המר שמגיע לאלה שלא קונים אל פסק אז.. אני זקוק לאל פסק איכותי עד 1000 ש"ח (כמובן שעדיף פחות) שיכול להחזיק את כרטיסי המסך החדשים שיהיו ל nVidia+איזה מעבד משושה ליבות+אולי RAID 0 (אפשר להבין שהוא מיועד לטווח כמה שיותר ארוך). אופציה לכיבוי אוטומטי חובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מדפסת MX300 של CANON וניסיתי להדפיס ואמרו לי שאני צריך להוסיף דפים. הוספתי דפים ואז נייר אחר נתקע, אז הוצאתי אותו והמשכתי כרגיל, ועכשיו מופיע לי שיש לי נייר תקוע!! אבל הוצאתי אותו!!! אני חייב להדפיס משו.. מה עושים?!?!!?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת (פקס מכונת צילום וסורק) עם כרטיס רשת אלחוטי עד 700 שקל כמה שיותר קטנה יותר טוב - אין לי בעיות מקום אבל אני לא רוצה מפלצת עד עכשיו חשבתי על ה HP Officejet 6500 Wireless ורציתי לשמוע חוות דעת עליה (או המלצות לאחת אחרת) תודה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין מדפסת לייזר שחור לבן לבין מדפסת הזרקת דיו רגילה,יש העדפה למדפסת משולבת. השאלה מהיותר כדאי ? התקציב הוא בין 500 -700 שקל,
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מחפש גיים-פד למחשב עם דרייברים שלא יעשו בעיות על וינדוס 7 X64 בגדול אני מעדיף אלחוטי ועד 350 ש"ח למרות שאם זה יהיה יותר זול אני לא אתנגד וכמובן שאם אלחוטי אז בתדר 2.4 ghz (אין לי מושג אם יש פחות בבקרים כאלה) ישמש בעיקר ל PRO אבל כנראה שגם למשחקים אחרים
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מקלדת + עכבר שמסוגלת לקלוט דרך קיר גבס למרחק של 5 מטר
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סט עכבר+מקלדת, שחשוב לי המרחק(משמש בסלון שלי...) ככה שהייתי מעדיף 2.4GHZ כי אני מאמין שבלוטוס' יקר מאוד... התקציב הוא פחות או יותר 300 ש"ח (יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש מוצר ששוה את זה...)
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
היי , האם יש הבדל משמעותי בין שני הדגמים האלה? אני יודע שיש הבדל בין העכברים אבל מה ההבדל?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המדפסת הנ"ל מתריעה לי שאני אמור להחליף את הראש דיו הימני. קניתי ראש דיו חדש, והכנסתי אותו במקום הישן, אך אני נתקל בהודעת השגיאה (מתוך הווינדוס): cartridgename 1$$? למישהו יש מושג במה מדובר? המדפסת (פיזית) מסרבת לבצע כל פעולה מלבד הודעה השגיאה שצריך להחליף ראש דיו.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר למחשב נייד, מעוניין כמו כל אחד מכם שיהיה עכבר נוח, מהיר ומדוייק ושיעבוד על כל משטח כולל זכוכית! (או כל משטח חוץ מזכוכית חח) אז חשבתי על Explorer Mini BlueTrack Mouse שאומרים שעובד על מרבית המשטחים (אך לא יודע אם גם על זכוכית) או שהעכבר EXPLORER הגדול יותר יותר שווה? וחשבתי גם על ARC Wireless Mouse שאני לא יודע עליו כ"כ הרבה אך הוא מתאים למי שיש לו מחשב נייד והשאלה שלי לגביו היא בדיוק השאלות ששאלתי על הקודם. אם יש לכם עכבר יותר מומלץ ומדויק ובלי חוטים אז תמליצו אך לא לבלבל בשכל על עכברים שלא קשורים למי שיש לו מחשב נייד. תקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אלא אם כן הוא ממש עכבר טוב ששווה יותר וכל אגורה.
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני רוצה עכבר אלחוטי ולכן ההתלבטות הקודמת שלי בין ה- MX518 ל- G5 כבר לא רלוונטית. השימושים: שימושים כלליים - הרבה משחקים והרבה אינטרנט. הדגש על נוחות. אני משחק הרבה, וגם במולטיפלייר, אבל ברמה שלא קרובה אפילו לחצי-תחרותית. אז איך העכבר? האם ההרגשה דומה ל- MX518 שמאוד מאוד אהבתי? ולמה אין לו כפתור צדדי של forward? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצורך שלי הוא שאני אוכל להתעסק עם קבצים במחשב(בעיקר סרטים) כשאני יושב על הספה (עצלן אין מה לעשות) אין צורך להגזים בסכומי עתק אני לא מחפש משהו רציני רק משהו שיעבוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לך לכם איזה מקום טוב שאפשר לקנות שולחן מרווח וגדול למחשב.. כל מה שראיתי במקומות כמו הום סנטר או אופיס דיפו הם קטנים ומעצבנים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-