ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם. קניתי את המחשב הזה: מעבד athlon 64 3000 זיכרון פנימי DDR 512 400mhz x2 (dual channel, 1024 mb 800 mhz סה"כ) כרטיס גרפי sapphire ATI Radeon 9800pro 256 mb agp x 8 כונן קשיח:westren digital sata 160 gb8mb 7200 rpm כרטיס רשת אלחוטי פנימי לוח אם איכותי התומך את הרכיבים הנ"ל (בחרתי לוח אם מצוין, אבל אני לא זוכר כרגע דגם\חברה) כרטיס קול creative audigy 2 value כונן dvd sony כונן 1.44 מארז כולל ספק כוח, מאווררים, ויציאות usb 2.00 קדמיות ואחוריות אז קודם כל, מה אתם חושבים על המחשב? הוא יתאים למשחקים כבדים(מאוד)? ודבר שני, האם המארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5507 (והספק והמאוורים) יעבדו טוב עם המפרט הזה?…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את המחשב אפשר לראות בחתימה או בצירוף המפרט. אמרו לי שאני צריך אל פסק של 700VA או 750VA, אבל אתם יודעים איך זה, אני לא ארוץ לקנות כזה רק כי בנאדם אחד המליץ לי... הייתי מעוניין לדעת איך הוא הגיע לזה שאני צריך 700VA ? יש לי מסך 19, ואני רואה שבמפרטי אל פסק שונים רשום "תמיכה במסך 17" וכו'... מה זה קשור ? כמה מוצרי אלקטרוניקה אני יוכל לחבר בנוסף ? בקיצור אני לא מבין כלום בעניין. כל מה שאני יודע זה שהמתח לא ממש יציב אצלי - כל פעם שמשהו מדליק\מכבה את האור במס' נקודות מחוץ לחדרי אני מקבל קפיצות\"תיקים" ברמקולים. אני חייב לציין שאני מרגיש בזה מאז שהתקנתי את כרטיס הקול החדש Creative X-FI XtremeMusic. כנראה שהוא רגיש לקפיצות מתח. האם כדאי להסתפק ב"מייצב מתח" במקום אל פסק ? ה…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות רמקולים שיהיהו איכותיים למשחקים וסרטים. התקציב הוא 550 ש"ח תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייברLogitech Connection Utility. אני עושה מה שכתוב מדליק ומכבה אבל הוא עדיין לא מזהה אותו ולא נותן לי להתקין.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש המלצה למקלדת נוחה לשימוש (אין צורך WIRELESSׂ) היות ואני שונא עכברים אזי רצוי מקלדת שתוכל להחליף כמה שיותר את תפקודי העכבר. אבל היות שכנראה אי אפשר בלי עכבר אזי אשמח לקבל גם המלצה לעכבר (אין צורך WIRELESS) נוח לשימוש. לא מיועד למשחקים . רק שימוש שוטף באינטרנט ומסמכים כך שהידים לא יתאמצו והכל יזרום בצורה חלקה. בתודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מישתמש ב-Razer Copperhead, אך הוא לא נוח לי וגם לא ממש אהבתי את הביצועים שלו. העם יש עכבר שיכול להתאים לי יותר מימנו, שיתן ביצועים טובים ובאותו הזמן גם נוחות לשימוש ממושך. ד"א אני שמאלי. זה שיש לי תקציב של 500 ש"ח זה לא אומר לנצל את כולו, אלה לתת את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הגעתי למסקנה שאני חייב עכבר חדש וכמה שיותר נח כי אני עובד הרבה שעות ביום מול המחשב וכבר מתחילים לצוץ להם כאבים ביד ... ביצעתי חיפוש ולא הגעתי למסקנה השאלה שלי היא איזה מהעכברים לקחת?... מצד אחד הרבולושן הרבה יותר נח ופונקציונאלי... מצד שני אני גם משחק פה ושם לפעמים והבנתי ברבולשן לא ניתן ללחוץ על כפתור הגלילה האמצעי כמו כפתור גלילה רגיל...(כלומר להקליק עליו) שזה גם די חשוב... אבל כמובן שהכי חשובה לי הנוחות של העכבר לעבודה ממושכת... יש המלצות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי ב 100 שקל SMR 140 http://www.sunwave.com.tw/indexe.php?module=productse&area_id=1164596951&product_id=1164597050&action=1&title=Products&title2=PC%20Remote%20Control&title3=SMR-140%20%26%20SIR-140 הבעיה ש העכבר שלו עובד מעולה גם מעל ל 4 מטר ..ואילו שאר הכפתורים לא עובדים מעל חצי מטר ..זה יכול להיות בכלל ...האם יש בעייה בשלט ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ואני חייב ממש עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות. לדודים שלי יש מחשב יחסית חדש והיה להם WINDOWS XP מותקן אבל הוא בקושי סחב אז הלכנו וקנינו WINDOWS 7 ועשינו פירמוט. יש להם מדפסת של olivetti שעבדה בXP אבל משום מה היא לא עובדת בווינדוס 7 :\ הוא מראה במחשב שהכל עובד תקין אבל היא לא מדפיסה כשמבצעים הדפסה. שאלתי את הטכנאי שלי והוא אמר שצריך לשלוח לאותה חברה הודעה באתר שלהם שישלחו לנו את הדרייבר של ווינדוס 7 אבל כבר עברו 3 חודשים והם עדיין לא חזרו והם חייבים את המדפסת כי רוב העבודה שלהם זה להדפיס... מה אפשר לעשות? ד"א כבר חרשתי את גוגל ולא מצאתי שום דרייבר =[ אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר של מדפסת Olivetti Simple Way WIFI זה יהיה מצוין!!! תודה רבה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכבר ה-525 של genuis שמוצא בפנדה לדוגמא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 המליצו לי עליו באתר אבל קראתי עליו ביקורת לא כזו טובה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3256298,00.html מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם עזרתי לדוד שלי לרכוש מחשב וכל הזמן הוא "נתקע" בלי סוף.... צריך עזרה בדחיפות :-/ מפרט המחשב הוא: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II (TBIRD / DURON 36CFM 31.5DBA UP TO 1.5GB FAN) MB Elitegroup K7VZA-PLUS (5PCI 3DIMM 133MHZ SOCKET A SOUND On Board AGP*4 AMR 4USB VIA KT133 ) Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II (32MB AGP*4 Geforce 2 MX ) Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 מקווה שלא שכחתי משהו...., מערכת ההפעלה הנוכחית במחשב שלו הי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה המנוע הגרפי הזה? מה השוני שבו מהרדאון הרגיל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכנסתי לביקורת על הלוח הנ"ל, כפי שפורסם בחדשות. לתדהמתי ראיתי את הדבר הבא: the GA-7VTXH uses a temperature probe for CPU monitoring. This will mean that Athlon XP users can't make use of the internal diode offered by the XP, and will need to be aware that in the event of your heatsink falling off, the CPU will not throttle it's clock speed back, nor shut down quick enough when the maximum safe operating temperature is reached אם הבנתי נכון זה אומר שעם הלוח הזה אי-אפשר להשתמש בדיודה של המעבד (XP), ולכן המעבד לא יאיט את המהירות או יכבה את המחשב בזמן התחממות.........כלומר, יש סיכוי די גדול שישרף לי המעבד... :-[ מישהו מוכן לאמת את זה או להסביר לי מה בדיוק הקטע הזה אומר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין במדפסת משולבת צבעונית (כוללת פקס וסורק) עבור המשרד של אבי. המחיר למדפסת יחסית גמיש (300-800 ש"ח), אבל רצוי שהדיו/טונרים יהיו זולים ו/או שמסוגל לעבוד עם לא מקוריים (כי תאכלס, מה שעולה בסופו של דבר זה הצבע). כמות הדפסות לא גדולה יחסית למשרד - כמה עשרות דפים ביום, אבל רצוי שלא איטי מדי. אשמח להצעות, רצוי מנסיון אישי. בתודה מראש לכל העוזרים, אורן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה שרציתי לשתף ולאבחן. יש לי את הפד הזה http://ksp.co.il/?uin=13917 ועכבר G700. גם בבית וגם בעבודה. אני לא יודע איך קוראים לזה, אבל התחתיות של העכבר, פשוט 'הולכות', לעכבר אחד בעבודה כבר החלפתי, בבית אני כבר מרגיש שהוא נגרר ועושה רעשים בתזוזה, כלומר התחתיות כבר 'נגמרות'. זה הפד שהמליצו לי פה לעכבר הנ"ל בשל החיישן לייזר שלו. זה הגיוני שפד עכבר 'גומר' את התחתיות של העכבר? ואם כן, איזה פד אחר מומלץ לקנות עבור העכבר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשביל מחשב מדיה-סנטר. צריך שיקלוט טוב לטווח גדול (6-7 מ'). בתקציב של עד 150 ש"ח. פשוט העכבר שיש לי כרגע (Microsoft Notebook Optical Mouse 3000) כמעט ולא קולט מעבר ל-3 מ'.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במדפסת ( מכשיר משולב פקס ) , הבעיה היא שאני רוצה להדפיס מסמך או משהו מהמחשב או לצלם מהמכשיר עצמו , המדפסת מדפיסה באיטיות , ניסיתי להוציא את ראשי הדיו ולהכניס מחדש , עכשיו יש הודעת שגיאה cartridge error ( הכנסתי אותם בצורה טובה מספר פעמים זה לא עוזר ) , יכול להיות שבגלל שככל הנראה נגמר הדיו יש את הבעיה הזו ? ( כי עוד בזמן שההדפסה הייתה איטית הייתה לי הודעת שגיאה של רמת דיו נמוכה ) תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאחי מקלדת גיימינג אלחוטית לצערי הרב הרבה מהם ללא עברית אז הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לימצא מקלדת טובה בעברית הסכום הוא 300-350 עם סטיה קלה אני רוצה שתמליצו על מקלדת כגון G15 או Saitek Cyborg. המון תודות!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לג'ויסטיק חדש. יש לי אחד ממש ישן של מיקרוסופט בשם sidewinder, ולרגל יציאת IL-2 Sturmovik בסוף השבוע אני רוצה להתכונן ולהתחדש בג'ויסטיק חדש. הצלצות? (:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה פשוט, מערכת HTPC. עכבר אלחוטי, יש. מקלדת רגילה, יש. אני עומד להחליף את מקלדת רגילה במקלדת אלחוטית וחשבתי שזה יכול להיות מאוד נחמד אם אוכל להדליק את המחשב באמצעותה במקום ללכת למערכת ה HTPC. אשמח גם למקשי מדייה (ווליום, נגן/הפסק וכו').
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש כל כך הרבה מדפסות וההבדלים בינהם קשים להשוואה. מבקש עצה מבעלי נסיון לקצת מיקוד והמלצה אם אפשר. 1. מדפסת ביתית - עומס עבודה עד 250 דפים בחודש. 3. פקס לא נחוץ. סריקה וצילום מאוד מאוד רצוי. 2. לא חייב איכות תמונה על נייר יעודי. אבל רוצה אפשרויות הדפסת צבע איכותי - עלון וכדומה. 3. לא משנה לייזר או דיו - כן חשוב עלות סופית להדפסה לצד הנמוך. 4. חייב רשת, מעדיף WIFI אבל אם הכל מצוין ורק החיבור רשת קווי אני אחיה עם זה. 5. חייב משקם-אלקטריק או מחסני חשמל - יש לי תלושים משני סוגים והם מכבדים את שניהם. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, האם ניתן להשיג בארץ מקלדת בגודל מלא שמכילה MX GREENים? אם לא - כמה % זה מכס לקנות מחול? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש המלצה למדפסת לייזר עד 400 ש"ח לשימוש בעסק מה חשוב : חסכונית אמינה תאימות ל WIN 7 פחות חשוב : גודל מהירות הדפסה איכות הדפסה (מדפיס כמעט אך ורק טקסט פשוט) הדפסה דו"צ בתודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-