ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב עד 400 שח למחשב נייד!!! תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם. קניתי את המחשב הזה: מעבד athlon 64 3000 זיכרון פנימי DDR 512 400mhz x2 (dual channel, 1024 mb 800 mhz סה"כ) כרטיס גרפי sapphire ATI Radeon 9800pro 256 mb agp x 8 כונן קשיח:westren digital sata 160 gb8mb 7200 rpm כרטיס רשת אלחוטי פנימי לוח אם איכותי התומך את הרכיבים הנ"ל (בחרתי לוח אם מצוין, אבל אני לא זוכר כרגע דגם\חברה) כרטיס קול creative audigy 2 value כונן dvd sony כונן 1.44 מארז כולל ספק כוח, מאווררים, ויציאות usb 2.00 קדמיות ואחוריות אז קודם כל, מה אתם חושבים על המחשב? הוא יתאים למשחקים כבדים(מאוד)? ודבר שני, האם המארז הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5507 (והספק והמאוורים) יעבדו טוב עם המפרט הזה?…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר תכננתי על מחשב חדש: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 580 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E 1940 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro 160 ¤ 1 אני מעוניין שהמחשב לא יעמוד בסכנה מקפיצות מתח וכדומה. רציתי לדעת אם הספק במפרט כולל הגנה זו או אחרת, או שאני צריך לקנות אל-פסק? אם כן, הבנתי ש550VA יספיק לי. איך האל-פסק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2311 ? מה בעצם המטרה של האל-פסק? להגן על המ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה לספק שבעתיד יפעיל מערכת של A64 ושני כרטיסי מסך! ובקשר למארז אני מעוניין במארז ג'נרי מפני שאני מתכנן מודינג מקיף, כולל חורי אוורור לכן על המארז להיות "טוב" למודינג. אוסיף גם שאלה, האם יש מארזים ג'נריים כלשהם שנחשבים ליותר טובים? אם קיימים כאלה אני אשמח להמלצות! התקציב הכולל הוא כ400 שח, אפשרי להגיע ל500 בתודה גיא.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, רציתי לקבל המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב הנייד. הייתי מאוד רוצה שהעכבר יהיה קומפקטי, כך שאוכל לקחת אותו איתי בתיק ולהשתמש בו,ולא להיות תלוי בפד של המחשב. הייתי רוצה לדעת אם ישנם כאלה שמשתמשים בWi-fi או Bluetooth כדי לחסוך בפורט של USB תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש אוזניות טובות למוסיקה שאני יוכל לשמוע בהם טוב מוסיקה בסגנון של TRANCE HOUSE וכאלה חשוב שיהיה חיבור לאייפון תקציב עד 300 שח עכשיו יש לי התלבטות בכל מקום שאני מחפש אני רואה שמציעים את הסנהייזר או הAKG518 ויש לי חבר שמבין בזה אז הוא אמר לי על אוזניות בשם MARSHALL או m40 m-audio משו כזה מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1001788057&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את המקלדת razer arctosa black התקנתי את הכל מה שאני צריך את כל הדריברים ומה שכן אני לא יודע להפעיל את האורות במקלדת שזה מאוד יפה אם מישהו יוכל לתת לי מדריך להפעיל את האורות זה יעזור לי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר על מדפסת לשימוש ביתי: הזרקת דיו צבעוני סורק פקס(מומלץ אך לא הכרחי) עד 500 ש"ח קומפקטי עד כמה שאפשר בתחום המדפסות אני רואה שני מועמדים מובילים: HP Officejet 4500 Wireless HP Deskjet 3070 CQ191C ההבדל העיקרי בינהם הינו הפקס. הראשון עם השני בלי. כמו כן הבדל של 150 ש"ח מה המלצתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת שנחשבת שקטה. בגדול, עדיפות למקלדת חוטית מכיוון שהיא תשמש גם לגיימינג, אבל זה פחות חשוב. מחיר - עדיף באיזור ה-300 שח, אבל זה גמיש. העיקר שהאישה תפסיק להתלונן שאני עושה רעש בזמן המשחקים תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייברLogitech Connection Utility. אני עושה מה שכתוב מדליק ומכבה אבל הוא עדיין לא מזהה אותו ולא נותן לי להתקין.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני עובד עם Windows 7 המדפסת מחוברת דרך USB המחשב מזהה אותה גם כאשר אני מדפיס יש למטה את האייקון שמראה לי שמתבצעת הדפסה אך בפועל לא מודפס כלום גם הרשימה של הדברים העומדים להדפסה בהגדרות של המדפסת ריקה כאילו שלא שלחתי כלום מישהו יכול לתת לי איזשהו קצה חוט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה שאני יודע: אפיק כפול מכפלה שווה את מהירותו הפנימית של רכיב כמו מעבד. בצ'יפסטים חדשים מהירות הזכרון נקבעת בנפרד ממהירות האפיק החיצוני. מהירותם של חריצי ההרחבה קבועה, ונקבעת לפי מהירות האפיק חלקי מחלק מתאים. אז מה נותנת מהירות אפיק של 400 או 533 הצפויה של פנטיום 4? או אפילו 266 או 200? בכל מקרה מחשבים לפי הבסיסית של 100 או 133. ואפילו האם יש יתרון ל 133 על פני 100? האם זה תיקשורת מהירה יותר בין המעבד לזיכרון, או מה? ועוד משהו, לדוגמה: קצב העברת נתונים של חריץ PCI היא 133 מגה\שניה. זה 32Bit X 33 Mhz. איך מגיעים ל 133? איך מחשבים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שאני חייב עכבר חדש וכמה שיותר נח כי אני עובד הרבה שעות ביום מול המחשב וכבר מתחילים לצוץ להם כאבים ביד ... ביצעתי חיפוש ולא הגעתי למסקנה השאלה שלי היא איזה מהעכברים לקחת?... מצד אחד הרבולושן הרבה יותר נח ופונקציונאלי... מצד שני אני גם משחק פה ושם לפעמים והבנתי ברבולשן לא ניתן ללחוץ על כפתור הגלילה האמצעי כמו כפתור גלילה רגיל...(כלומר להקליק עליו) שזה גם די חשוב... אבל כמובן שהכי חשובה לי הנוחות של העכבר לעבודה ממושכת... יש המלצות?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מאמין....... עד שהזיכרון pc3000 של ocz הגיע לארץ הוא עולה 135 דולר בלי מע"מ! שזה 750 שקל! שבחו"ל הוא עולה 90 דולר!!!!!!! ועל זה את'לון היה אומר: עשקנים!!!!!!!!!!!! בואו נעשה נגדם אופוזיציה ולא ניתן להם לעשוק אותנו ככה! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אתמול נתקע לי דף במדפסת וכשמשכתי אותו החוצה נשבר גלגל שיניים פנימי, חשבתי שאוכל לפרק את המדפסת ולהגיע אליו אך כנראה חברת HP לא ממש מעוניינת שמשתמשים ינסו לתקן, בכל אופן קיבלתי עצבים והפכתי אותה ללא שמישה. אני מחפש מדפסת דומה, נוטה תמיד לכאלו מלאות בפיצ'רים כמו: חיבור אלחוטי, קורא כרטיסים, חיבור USB, שליחת הדפסה במייל וכל השטויות, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא אחריות לשלוש שנים לפחות ואני מוכן להשקיע באיזור ה-600 שקלים. ראיתי את המדפסת הזו ומשום מה רק באתר של אולסייל היא מוצעת במחיר הזה עם אחריות לשלוש שנים, דבר שמאוד קורץ לי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821031 באתר של אולסייל: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auct…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לבצע עדכון קושחה במדפסת משולבת HP Photosmart C7283? אם כן, אז איך?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה אני מחפש המלצה למדפסת לייזר עד 400 ש"ח לשימוש בעסק מה חשוב : חסכונית אמינה תאימות ל WIN 7 פחות חשוב : גודל מהירות הדפסה איכות הדפסה (מדפיס כמעט אך ורק טקסט פשוט) הדפסה דו"צ בתודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תחושה שהדיו החליפי כל פעם הורס לי מחדש את המדפסת, יש קשר לכך?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המארזים האלו שנמכרים בארץ ב-485 ש"ח? מישהו מכיר? קישור
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני פחות מחפש את ה"גאג'טים" וכל מיני עזרים לגיימרים, המטרה שלי זה שיהיה יותר קל ללחוץ על הכפתורים. אני צריך שיהיו לי כפתורים בעיברית, ורצוי מאד מקש אנטר גדול ומקש באקספייס גדול במחיר הכי זול שאפשר. תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם עזרתי לדוד שלי לרכוש מחשב וכל הזמן הוא "נתקע" בלי סוף.... צריך עזרה בדחיפות :-/ מפרט המחשב הוא: Case: Generic 300W ATX Midi Tower case AMD Duron 800Mhz + ThermalTake VOLCANO II (TBIRD / DURON 36CFM 31.5DBA UP TO 1.5GB FAN) MB Elitegroup K7VZA-PLUS (5PCI 3DIMM 133MHZ SOCKET A SOUND On Board AGP*4 AMR 4USB VIA KT133 ) Asus Cd-Rom x50 Teac Floppy 1.44 Western Digital 20 GB 7200 RPM UATA 100 2MB Cache Video Card: HERCULES 3D-PROPHET-II (32MB AGP*4 Geforce 2 MX ) Hyunday 256 mb 133 mhz Dinamode 56k V 92 pci (Ess Chipset) KeyBoard: Genius Comfy KB-10X PS2 ENG/HEB Mouse: Genius NetScroll Optical usb/ps2 מקווה שלא שכחתי משהו...., מערכת ההפעלה הנוכחית במחשב שלו הי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל שאני ירכיב אותו איך שאני רוצה, חשבתי על ה AMD 1.4 ואני מתלבט בין איזה לוח אם לקנות ??? Asus A7M Asus A7V-133 או Asus A7V-266 או אם אתם מכירים עוד לוחות שהם טובים ובמחירים סבירים תעזרו.. תודה kod-kod
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מקלדת Microsoft multimedia keyboard 1.0A שבאה עם חיבור PS2, במחשב שלי אין יציאת PS2, אלא רק יציאות USB2.0. אני שוקל לקנות מתאם USB TO PS2. האם זה יעבור עם מתאם כזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-