ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת איכותית להדפסת תמונות איכותיות גם לקטלוג אם צריך לא זקוק לשאר דברים כגון סורק או פקס התקציב שלי הוא עד 600 - 800 ש"ח (עדיף כלפי מטה ) . תודה מראש זקוק לתשובה מהירה במידה וניתן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש נואשות חנות שניתן לקנות בה ג'ויסטיק ל PC של חברת מיקרוסופט : sidewinder force feedback כמובן שאני מעדיף חנות בארץ , אבל אם למשהו יש לינק לחנות שמוכרת בחו"ל וידוע שהיא עושה משלוחים לארץ , גם זה טוב. תודה מראש על עזרתכם !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את המערכת הבאה: AMD 64 3200 CG MSI K8N Neo PT Crucial 4000 Ballistick 512*2 Leadtek 6800GT WD 80G 8MB DVD CDRW TT 420W ועוד 3 מאווררים . הספק הזה כבר הוחלף פעם אחת ואני יכול למכור למישהו ולקנות חדש. אני מעוניין בספק חזק לאובקלוקינג לכרטיס מסך ולמעבד , כרגע שאני מנסה לעשות אוברקלוקינג אני לא מצליח הרבה ובפורומים של MSI מאשימים את הספק שהוא יחסית למפרט חלש. המלצות לספק טוב בסביבות 600 שקל? ומישהו יודע אם היה פה בקרוב ספקים של OCZ ?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת לייזר All in One, של HP. התוכנה הסתבכה וניסיתי לעשות Uninstall כדי להתקין מחדש. משום מה ההסרה לא מצליחה. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא לא מסכים כי הוא מזהה את ההתקנה הישנה. ניסיתי את ה Uninstall שמגיה עם ההתקנה (4 שלבים במסך DOS) וגם זה לא עזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת שתשמש בעיקר ל SKYPE, אבל שתהיה ברמה טובה יחסית. אין לי שום מושג מה נחשב לטוב / איכותי וכו'. תקציב - עד 150 ש"ח. אשמח להמלצה. כמו כן, יש מס' מצלמות רשת ב DealExtreme: האם שווה לרכוש שם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xraypc.com זהו אתר שבודק את המחשב שלך ומפרט איזה חומרה יש לך ובודק אותה עד לפרט הכי קטן. בטח אתם מכירים את זה אבל אם לא אז תיכנסו לזה, זה אתר נחמד מאוד!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה הייתה בעיה להשיג מארז של A-TOP אז אני צריך להגיד לחברה שאני קונה ממנה תמחשב איזה מארז חלופי אני רוצה במקום זה שרציתי....והם אמרו לי גם שיש להם קשר עם הספק של thermaltake... איזה מארז עדיף מבין אלה שמצאו חן בעיני ואני חושב שהם טובים??? Thermaltake Highest Xaser III V1000D Super Tower לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000d.htm או זה: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000UWA לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanmoto/uwa.htm או זה: (דרך אגב אם זה מגיע קירור מים אז אין מצב אני לוקח את זה...) Thermaltake Shark VA7000 Silver לינק: http://www.thermaltake.com/xaserCase/shark/silver/silver.htm חשוב לי נושא הקירור... וזה למחשב A…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות הפסיק לעבוד לי המקלט (זה שמתחבר למחשב עם ה USB..) של השלט של ה Xbox360. לא רואה סיבה הגיונית או משהו שקרה, הוא פשוט הפסיק לעבוד - אין אפילו נורה ירוקה. כלום. (הוא בן כמה שנים כבר..) פתחתי אותו ולא ראיתי משהו חריג + מדדתי מתח כשהוא מחובר והוא מקבל 5 וולט מה USB כמו שהוא אמור לקבל. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי כי לא ניתן לרכוש מלקט כזה מקורי חדש אלא רק חליפי סיני או משומש מקורי. מאחר ואנשים חיים בסרטים ומוכרים את המקוריים המשומשים יותר יקר משלט מקורי חדש + המקלט שלו החלטתי לרדת מזה ולהזמין חליפי סיני זול. (לא כזה זול..) הזמנתי את המוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/BLACK-Cordless-Game-Pad-Controller-Signal-Receiver-For-xBox-360-PC-Windo…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מדפסת וסורק חדשים, והפתרון של מכונה משולבת עלה כדי לחסוך מקום, אך אינו הכרח במידה ומישהו רוצה להציע פיתרון אחר. בכל מקרה, אין לי תקציב ספציפי, אני מדפיס ממוצע (50-100 דפים בחודש) וסורק ממוצע (~30 דפים בחודש), ואני מחפש משהו שישתלם מבחינת מחיר המדפסת והדיו גם יחד. קיוויתי להדפסה וסריקה דו"צ, אבל הבנתי שגם אם הדפסה שכזוו קיימת, היא איטית להחריד במדפסות דיו, שכן המכונה מחכה להתייבשות הדיו על הצד הראשון. כרטיס רשת זה נחמד אבל לא הכרחי. ראיתי באופיס-דיפו את ה-HP L7590 במחיר בהחלט טוב ביחס לחנויות אחרות (600), והיא מציעה סריקה דופלקס שבד"כ יש רק במכונות שעולות 1500 שקל וצפונה. הבעיה היא שראיתי המון ביקורות קוטלות באינטרנט בנוגע לתאימות שלה, קושי התפעול שלה, ומגוו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש כל כך הרבה מדפסות וההבדלים בינהם קשים להשוואה. מבקש עצה מבעלי נסיון לקצת מיקוד והמלצה אם אפשר. 1. מדפסת ביתית - עומס עבודה עד 250 דפים בחודש. 3. פקס לא נחוץ. סריקה וצילום מאוד מאוד רצוי. 2. לא חייב איכות תמונה על נייר יעודי. אבל רוצה אפשרויות הדפסת צבע איכותי - עלון וכדומה. 3. לא משנה לייזר או דיו - כן חשוב עלות סופית להדפסה לצד הנמוך. 4. חייב רשת, מעדיף WIFI אבל אם הכל מצוין ורק החיבור רשת קווי אני אחיה עם זה. 5. חייב משקם-אלקטריק או מחסני חשמל - יש לי תלושים משני סוגים והם מכבדים את שניהם. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי GPT והחנות ממנה קניתי כבר לא קיימת. הוא כבר בן 6 שנים אז אני בטוח שהוא סיים את הקריירה. וגם מה עדיף-עכבר USB או חיבור "רגיל". אני לא מחפש עכבר למשחקים, רק לחצני קדימה ואחורה. תודה לכם
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם עכבר אופטי של חברת Colors (אם זה אומר לכם משהו). הסמן של העכבר התחיל לאחרונה להיתקע לי. כשהסמן נתקע אז גם יש beep מהמארז. ניסיתי כבר להוציא את הכבל ולהכניס שוב, וזה עזר רק קצת, ואז נמשך אותו הדבר. היום זה הגיע לשיא שכמעט כל הזזה שנייה של העכבר גורמת לתקיעה שלו. זה גם פעמיים הגיע למצב שאני לא יכול להזיז את הסמן בכלל. יש לציין שכל שאר הדברים עובדים בסדר ושום דבר אחר לא נתקע. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות מכשיר משולב:פקס,מדפסת,סורק,ומכונת צילום. של החברה HP דגם: HP laser jet 3050 אז שאלתי השניה היא האם כדי לקנות את הסוג הזה של המדפסת תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף? ATI raden 64mb ddr vivo agp או geforce3 נ.ב. אני קונה מחשב חדש , רק למשחקים!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה בצריבה שהתחילה לפני זמן קצר. בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסקים של מוזיקה, מהירות השליחה של ה- CD-ROM כ"כ קטנה, עד שזה עושה מיידית Error, אפילו כשאני מנסה לעשות CD-Image(אין לי מושג למה יש בעייה כשאני מנסה בדרך הזו). אני יכול לצרוב מידע ללא בעייה, ואני יכול לשמוע מוזיקה דרך הכונן הזה. אף פעם לא הייתה לי את הבעייה הזו. אני משתמש ב- WinOnCD 3.7, ויש לי צורב CRW8824S Yamaha 8x8x24 SCSI. עזרה בבקשה? נ.ב. עוד בעייה קטנה: למה הצורב לא מצליח לקרוא דיסקים של 800MB(הדיסקים של GPT, החדשים)? הוא מזהה אותם כדיסקים של 650MB.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי פה ויכוח עם אלכס. מה לדעתכם עכבר טוב יותר לGAMERS? הG9 או הDEATHADDER ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמלציו לי בבקשה על מארז וד.א הספק שלי על הפנים אז אני לא יודע אם מקבלים ספק עם מחשב . אני לא רוצה את המארז השחור הזה שמומלץ פה של אנמרקס או משהו כזה יש ביקורת טובה אבל יש לו דלת ! אני לא קונה מארז עם דלת והנה תמונה של הלוח אם שלי אם צריך להתאים לה לוח אם [glow=red, 2, 300]תודה לכל העוזרים[/glow]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ... אני צריך מארז למחשב שלי עד 300 שקל בלי חריגה של שקל !!!! זה מאוד חשוב שלא תיהיה חריגה !!! חשוב לי שיהיה יפה, טוב, מאוורר היטב וחשוב שיהיה כולל ספק תודה לכל העוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי סרט בקלטת ווידאו רגילה עכשיו אני רוצה להעביר אותו למחשב ולהפוך אותו לקובץ AVI אני לא רוצה לעשות שום ערכיה רק שהסרט עם הסאונד יעבור מה אני צריך בשביל זה? ואיך אני עושה את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה ספק לפחות מומלץ כדי להחזיק את המערכת הבאה? 3800X2 LANPARTY PQI 512X2 6800GS HD 250GB צורב דיוידי רציתי לדעת איזה ספק מינימום דרוש בשביל המערכת הבאה כדי להחזיק אותה באופן יציב חשבתי על ה antec truepower 430W מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי קודם קיראו את מה שכתבתי בעבר: אז טום ב Toms Hardware Guide קיבל במקרה את אחד המשחקים הראשונים לתמוך ב Vertex Pixel Shader (אמרתי לכן שזה כבר כאן וכולם מפתחים עם Shaders) כמובן שזה המשחק הראשון והגל רק ימשיך... עם גירסאות יותר מתקדמות של Direct X המשחק הזה נקרא AquaNox וממש מביא את ה Ti500 וה Radeon 8500 לרגליים במקרים מסויימים. כמו ש Toms Hardware Guide אומרים: ה Ti500 וה Radeon 8500 הם היחידים שהגיעו בכלל לשלב הזה של הבחינה. FSAA*2 1024x768-32 ושניהם באיזור ה 35FPS. וזה רק המשחק הראשון שמציג Vertex/Pixel Shaders. אני חייב לציין שבניגוד לבדיקות קודמות ה Radeon 8500 היה צוואר אל צוואר במקרים רבים אף ביצע יותר טוב מהגיפורס 3 Ti500 וזאת ללא ספק בגלל יחידת ה Vertex/Pi…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן שאני על המחשב העכבר מתנתק לכמה שניות (הUSB או החיבור או משהו כזה) וחוזר. יש לכם מושג אולי אם יש איזו אפשרות לתקן את זה? (מדובר בG500) אם אין שום דרך אז אני אשמח אם תציעו לי עכבר חדש לקנות בסגנון המבנה אחיזה של G500 (עכבר עבה ונוח לאחיזה). התקציב לא מפריע לי. תודה רבה,דימה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-