עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by guyfaran,

מדובר על מדפסת לשימוש ביתי: הזרקת דיו צבעוני סורק פקס(מומלץ אך לא הכרחי) עד 500 ש"ח קומפקטי עד כמה שאפשר בתחום המדפסות אני רואה שני מועמדים מובילים: HP Officejet 4500 Wireless HP Deskjet 3070 CQ191C ההבדל העיקרי בינהם הינו הפקס. הראשון עם השני בלי. כמו כן הבדל של 150 ש"ח מה המלצתכם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי בעכבר שני אפשרויות אפשרות usb ואפשרות רגילה לחבר לאן שכולם מחברים.לאן מומלץ.יש לי עכבר logitek 1600 dpi של גיימר

3. Started by shubilmobile,

מה אתם אומרים על המארזים האלו שנמכרים בארץ ב-485 ש"ח? מישהו מכיר? קישור

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אוקי קודם קיראו את מה שכתבתי בעבר: אז טום ב Toms Hardware Guide קיבל במקרה את אחד המשחקים הראשונים לתמוך ב Vertex Pixel Shader (אמרתי לכן שזה כבר כאן וכולם מפתחים עם Shaders) כמובן שזה המשחק הראשון והגל רק ימשיך... עם גירסאות יותר מתקדמות של Direct X המשחק הזה נקרא AquaNox וממש מביא את ה Ti500 וה Radeon 8500 לרגליים במקרים מסויימים. כמו ש Toms Hardware Guide אומרים: ה Ti500 וה Radeon 8500 הם היחידים שהגיעו בכלל לשלב הזה של הבחינה. FSAA*2 1024x768-32 ושניהם באיזור ה 35FPS. וזה רק המשחק הראשון שמציג Vertex/Pixel Shaders. אני חייב לציין שבניגוד לבדיקות קודמות ה Radeon 8500 היה צוואר אל צוואר במקרים רבים אף ביצע יותר טוב מהגיפורס 3 Ti500 וזאת ללא ספק בגלל יחידת ה Vertex/Pi…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Y-L,

פתוח להמלצות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. אהלן חברים, לצערי המקלדת שלי ספגה לפי הדיווחים, כמות מים נכבדת מה שגרם לה לשבות חיים ולהתחיל להשתגע. מחפש תחליף בתקציב נמוך - עד 200 שקל, אפשר גם מאתרים מחו"ל ששולחים לארץ בלי להסתבך עם חברות צד - שלישי. הייתי קונה שוב את הWAVE אבל לא הצלחתי למצוא במסגרת התקציב . אשמח אם תוכלו להפנות אותי לתחליפים או לאתרים ששולחים לארץ במחיר נמוך מהארץ. שאלה נוספת היא אם למקלדת לא תיהיה בעיה של לחיצה על מספר מקשים ביחד, המקלדת שהייתה לי בבית של מיקרוסופט comfort curve 2000 לא מתאימה להגדרה למשל בפיפא (המשחק שאני משחק בו הכי הרבה) אני לא יכול ללחוץ על מקשי החצים למעלה+לצד וללחוץ על Q/W/E/D , הם פשוט לא נלחצים. בWAVE לא הייתה בעיה כזו. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אתמול נתקע לי דף במדפסת וכשמשכתי אותו החוצה נשבר גלגל שיניים פנימי, חשבתי שאוכל לפרק את המדפסת ולהגיע אליו אך כנראה חברת HP לא ממש מעוניינת שמשתמשים ינסו לתקן, בכל אופן קיבלתי עצבים והפכתי אותה ללא שמישה. אני מחפש מדפסת דומה, נוטה תמיד לכאלו מלאות בפיצ'רים כמו: חיבור אלחוטי, קורא כרטיסים, חיבור USB, שליחת הדפסה במייל וכל השטויות, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא אחריות לשלוש שנים לפחות ואני מוכן להשקיע באיזור ה-600 שקלים. ראיתי את המדפסת הזו ומשום מה רק באתר של אולסייל היא מוצעת במחיר הזה עם אחריות לשלוש שנים, דבר שמאוד קורץ לי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821031 באתר של אולסייל: http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auct…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש שתי מקלדות שאני מתלבט לגביהים 1.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1598&CatCode=415

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. (מצטער אם זה נראה כאילו אני דורש מכם, אבל לא מצאתי דרך אחרת לנסח את זה) חובה שיהיה במקלדת כפתורי : Play, Pause, Next, Prev וגלגלת ווליום (לא לחצני ווליום, ההדגשה היא על הגלגלת). בתודה מראש אלעד עריכה: ראיתי שני מקלדות שהתלהבתי מהם, שניהם של לוג'יטק: LX 700 - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6360 MX 3000 - http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1242 מה אתם אומרים על כל אחד מהם, ומה עדיף? עקרונית, אני לא צריך עכבר, אבל לא מצאתי רק מקלדת. אני אשמח מאוד מאוד אם תמצאו לי מקלדת איכותית ללא עכבר בתקציב.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by davidt99,

היי, יש לי הגה מהישנים, התקע שלו הוא כמו החיבור למסך רק עם יותר פינים (7 למעלה ו-8 למטה). רציתי לשאול עם יש כבל שממיר את התקע ל-USB, עדיף שלא מהאינטרנט (בגלל המשלוח) אבל זו גם אופציה. בתודה מראש הטופיק!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו שתוכל להדפיס על דיסקים CD/DVD המיועדים לכך (printable). כמו כן אשמח מאוד אם המכשיר יהיה משולב וגם אם יתמוך בחיבור לרשת במקום למחשב ספציפי (לא משנה אם חוטי או אלחוטי). התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח, יש משהו באזור התקציב הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Lost Spirit,

ברשותי ממיר HD של הוט אך אין לי טלויזיה בחדר. האם רכישת כרטיס טלויזיה תאפשר לי צפיה בהוט על גבי מסך המחשב? המסך שברשותי הוא Dell 2209WA. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by toppy,

הנה המפרט: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original X2 Gigabyte 6600 DP2 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Bulk GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD מארז עם 2 מאווררי 120 MM

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by demultiplexer,

היי חברה יש לי חבר שיש לו את המצלמה הזאת אבל הוא איבד את הכבל usb שלה מה אפשר לעשות איפה אפשר להשיג את הכבל הזה ??

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, אני שמח שסוף סוף התחילו לייבא את כרטיסי ATI המקורייים, אבל אם יש דבר אחד שאני לא מבין למה לא מייבאים לארץ זה את כרטיסי ה TV Wonder שלהם, לא אני לא מתכוון לAIW, אלו הם כרטיסי PCI שהדבר היחידי שהם עושים זה לאפשר צפייה בטלוייזיה במחשב, הכנסת VIDEO למחשב כמעט בכל פורמט אפשרי, והכל במחיר טוב ובאיכות מעולה. הכרטיסים האלה במקרים מסויימים גם יותר טובים מאלה של Pinnacle, בעיקר כששוקלים את המחיר שלהם. ועל-כך נשאלת השאלה: למה לעזאזל לא מייבאים אותם?!?!?!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yellow acid,

אז ככה, אני פחות מחפש את ה"גאג'טים" וכל מיני עזרים לגיימרים, המטרה שלי זה שיהיה יותר קל ללחוץ על הכפתורים. אני צריך שיהיו לי כפתורים בעיברית, ורצוי מאד מקש אנטר גדול ומקש באקספייס גדול במחיר הכי זול שאפשר. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by malikl,

היי יש לי רמקולים של Logitech 5.1 ערוצים. כאשר אני מריץ סרט במחשב הוא לא משמיע לי את המילים, לפעמים הוא משמיע קולות רקע אבל לא את המילים. ניסיתי להוריד את התוכנה ffdshow וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות אבל ללא הצלחה. משהוא מכיר את התופעה ויכול לעזור לי? תודה רבה, ליאור

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by h0e,

אהלן! אני מחפש USB HUB עם ספק כוח, שהוא אמין מספיק שכשמחברים מכשירים ומנתקים אותם, לא כל שאר המכשירים מאבדים סנכרון עם המחשב. בקיצור מוצר אמין ואיכותי. אם תוכלו להמליץ לי על מוצר או חברה, זה יהיה מצויין. תודה :-)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Gritzman,

רכשתי את הzowie fk1 אחרי סבל מתמשך עם הלוג'יטק G300. מסתבר שהעכבר לא עובד על השולחן שלי בלי פאד. איזה פאד מומלץ לרכוש בשבילו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shahar07,

תקציב של עד 1000 ש"ח חשוב שיהיה סורק טוב

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by composite,

תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איזה אתרי דריברים אתם מכירים אתר של דריברים ?????????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by RazorJunior,

אז ככה: לפני כמה תראדים קיבלתי המלצה לספק הזה: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm אז: 1. מה דעתכם עליו? ספק טוב? יציב? (המטרה היא אוברקלוקינג) 2. האם המאוורר דוחף את האוויר כלפי מטה?! כלומר לתוך המארז? זה נראה לי קצת מוזר..... או שבעצם אולי המאוורר מכניס אוויר? מה אתם אומרים? 3. מה זה PFC? ומה ההבדל בין פסיבי לאקטיבי? תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ybe,

1. בואו נסכם, מה ידוע כרגע: כרטיס ביצועים מחיר הערות geforce 3 ti 500 ב-100% כ-370$ ביצועי הכרטיס, יהוו מדד בסיס=100. geforce 3 כ-90% לא רלבנטי הייצור יופסק radeon 8500 כ-90% כ-250$ כולל כרטיס TV geforce 3 ti 200 כ-80% כ-200$ radeon 7500 כ-60% כ-200$ geforc2 ti 200 כ-60% כ-150$ 2.הצעד הנכון.. geforce 3 ti 200 =radeon 7500 במחיר, geforce3 ti 200 מציע כ-20% יותר ביצועים.ולפיכך השוק של 200$ יהיה בשליטת geforce 3 ti 200.לעומתו radeon 7500 השווה בביצועים לgeforce 2 ti 200 יוזל בטווח הארוך לכיוון ה-150$ וזאת על מנת שימכר היטב. 3 הטעות.. מי שרוצה יותר ביצועים מאשר geforce 3 ti 200 מציע , יוסיף עוד 170$!!…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by mega,

נא למחוק

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.