ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני שבוע הבא הולך לקנות את הרמקולים Logitech G51 ב- 890 ש"ח. קראתי עליהם מלא ביקורות וסיקורים והם נראים לי מעולים! אבל בכל זאת רציתי לשמוע גם חוות דעת מכם... תודה. *הרמקולים מיועדים בעיקר למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמת רשת איכותית (להעברת שידורים ברשת למספר משתתפים) מעניין אותי בעיקר איכות השידור, איזה מצלמת רשת אתם ממליצים לי? בנוסף, האם יש צורך לשדרג את מהירות האינטרנט כדי שהשידור יעבור חלק?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אני צריך עכבר לגיימינג שיש לו לפחות 2 כפתורי מאקרו חשבתי על ה Razer Imperator כי הוא נוח ויש לו חיישן טוב מקלדת: אני יכול להתפשר על משהו לא יקר מידי אבל שתהיה בעברית ופאד אני חושב על ה4D כי הוא דו צדדי ואין לי כוח לבחור עם אני רוצה Speed או Control
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני יכול לעשות? זה מכשיר מסוג marantz dvd micro combo mx3500
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שמעו.. אז ככה, יש לי תרמקולים האלה חצי שנה והכל סבבה בקיצור לפני איזה חודשיים ששמעתי שירים על ווליום ממש חזק (בוא נגיד ווליום שאי אפשר לשבת ליד הרמקולים.. ממש חזק) אז פתאום שמעתי מין "זזזזזזזזז" כאלה מהם.. בקיצור דפקתי בו כמה מכות.. והרעש נגמר עכשיו, הרעש הזה התחיל עוד פעם היום.. אז דפקתי בוא עוד קצת מכות וזה לא עובר אז לקחתי פנס, והארתי בפנים (לא שרואים משהו) וראיתי מין חתיכת נייר על הבאס בפנים. מה שקורה בעצם זה שהנייר הזה נוגע בבאס, ושהבאס דופק הנייר זז ומתחכך בבאס ויש קול כזה "זזזזז" וזה מעצבן אותי מרוב עצבים (יעני בניסיון לתקן) נתתי אגרוף לצורה העגולה הזאת על הרמקולים והיא התעקמה אז יש לי 2 בעיות. 1. לא בטוח שזה נייר, מההסתכלות על זה זה נראה כמו נייר, אבל יכו…
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
האם מישהו מכם יודע מדוע הפסיקו למכור את העכבר MICROSOFT WIRELESS MOUSE 8000 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=502974 בחנויות כמו אופיס דיפו או באג, ובחנויות מקוונות? בזמנו (כלומר לפני שנה בערך) ניסיתי להזמין את העכבר דרך פנדה (אז הוא עוד הופיע באתר שלהם). התקשרו להודיע לי שאין ליבואן את העכבר יותר, ושהם לא יודעים מתי יהיה אותו שוב, וניסו להציע לי עכבר אחר. בחרתי להמתין כמה חודשים. כשבדקתי לאחר כמה חודשים - ראיתי שהסירו את העכבר מהאתר, וגם בבאג או באופיס דיפו כבר לא ראיתי אותו. עכשיו מסתבר לי שגם באמזון כבר לא מוכרים אותו: http://www.amazon.com/Microsoft-Wireless-Laser-Mouse-8000/dp/B000I4UQFC אבל -- היות ועכבר דומה מאוד (7000) נמכר עדיין בארץ ובחו"ל במסגרת ה…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, (איזור המרכז) תודה!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
תיראו יש לי אחות מעצבנת היא חוגגת על המדפסת מדפיסה בכמויות,היום בדקתי הדיו היה מלא אני חוזר מהבית ספר בודק כמה דיו אני קולט שאני רבע ירד אני רואה שהיא הדפיסה איזה 10 דפי צביעה שלא הייתי בבית(היא היתלהבה מהקטע של להדפיס) ואני לא יכול ככה יש שיטה לינעול את ההדפסה איך שהוא מהדרייבר? ומבלי לנתק את הכבל או את החשמל כי זה סתם יהרוס כל הניתוקים האלה מדובר במדפסת brother 250C מדפסת משולבת
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הבאתי איתי מחו"ל מדפסת לקסמרק X5690 שדומה כשתי טיפות מים ל X5660, אבל משתמשת בדיו אחר (#4, #5). אי אפשר להשיג את הדיו הזה בארץ, אבל תהיתי אם יש למישהו מידע על ההבדלים בין ראשי הדיו. אם המדפסת נראית בדיוק אותו דבר, כמה שונים ראשי הדיו יכולים להיות?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים.. עכבר שנטען ביחידת בסיס נראה שימושי... אשמח אם תביאו לי המלצות, כי אני לא מוצא הרבה הבדלים במה שחיפשתי באינטרט. התקציב שלי הוא 300 שח לשניהם. תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בעוד כמה ימים אני הולך לקנות עכבר ואני מתלבט בין העכבר Razer DeathAdder 3.5G לבין Razer Lachesis. אני רוצה בבקשה שתגידו לי איזה עכבר יותר טוב מבחינת נוחות, דיוק ומשחקי FPS. אני הולך גם לקנות את המקלדת SideWinder X6 ואת הפאד Razer Sphex, מה אתם אומרים על המקלדת והפאד?
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות עכבר איכותי למשחקים (בעיקר WOW, אבל גם לFPS וכו) אני מחפש עכבר חוטי (אני לא רואה יתרון משמעותי לעכבר אלחוטי בסביבת המחשב שאירגנתי לעצמי וזה סתם מוסיף כאב ראש של בטריות וכנראה גם עלות גבוהה יותר), בלי יותר מידי כפתורים עודפים (2-3 כפתורים בצדדים בנוסף ל3 הסטנדרטיים מספיק למה שאני צריך) השיקול המרכזי הוא הנוחות\ארגונומיה של העכבר. מבחינת מחיר, אני כנראה אקנה אותו בארה"ב ככה שאני מחפש משהו באזור ה60 דולר בארה"ב (בארץ זה מתרגם בדרך כלל לאיזור ה400 ש"ח) ולכן זה לא חייב להיות משהו שאפשר להשיג בארץ. מכיוון שמאוד חשוב לי התחושה של העכבר, הייתי רוצה לנסות אותו לפני שאני קונה, מישהו מכיר חנות בארץ שמאפשרת משהו כזה? (בנוסף אני מתכנן לקנות גם את הגיימפאד G13 של לוג'יטק…
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר, זולה ואמינה, שלא מפחדת מעבודה קשה.. תקציב? עד 500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב שלי. בעיקר חשוב לי שהעכבר יהיה מדויק בצורה סבירה (אני יודע שבעבר הם היו גרועים) בשביל שאני אוכל גם לשחק עליו משחקים. לא מדבר פה ברמה של פרו אבל עדיין. מקלדת, שפשוט תהיה נוחה. בקיצור מה מומלץ לגיימר הממוצע. תקציב - עד 600 ככה.. (אגב לא חובה שזה יהיה סט של שניהם...)
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה העברנו את המדפסת והמחשב הנייח למקום חילופי. נאלצנו למקם את המדפסת קצת רחוק מהמחשב ועל כן רכשנו כבל USB מאריך (2 מטר). המחשב אינו מזהה את ההתקן. עשיתי ריבוט למערכת וניסיתי לעדכן את ההתקן, מובן שללא הועיל. מרפרוף בפורום הבנתי שהכבלים הארוכים יותר הם הבעיתיים, אז אני לא בטוחה מה עוד אפשר לעשות. אם למישהו יש רעיון/עצה, אשמח לשמוע!
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שכשאני מקלידה (למשל אימייל) המון אותיות פשוט נשמטות, כאילו יש איזה דיליי או משהו כזה (ולא, זה לא טעיויות בהקלדה). איך לבדוק אם זו המקלדת או המחשב? אם זה המחשב- יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המקלדת הזאת לשימושי HTPC כמובן. למישהו יצא לעבוד איתה? אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעסק אני מעוניין לרכוש סורק . רצוי סורק ברמה . יעודו הוא לסריקת מסמכים . פוטו . ממגזינים קטלוגים + פילים - טרום הכנה לדפוס וגרפיקה . הומלץ לי על HP-- HP G4050. אני לא מכיר את הדגם אשמח לשמוע מבעלי ניסיון בסריקות מקצועיות . תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבצע בבאג... .? יש לי כרגע MX1000 .. מה בעצם ההבדלים ביניהם?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לוח כתיבה אלקטרוני בסביבות ה500 שקל...600שקל מקסימום אם אין ברירה. אני מעוניין שהוא יתפקד כמו שצריך..שיהיה מספיק גדול, שהתוכנה שלו תתמוך בWin7. שהעט יהיה עמיד..כי קראתי על כמה לוחות ולחקלם יש עט שצריך להחליף להם את החודים כל כמה זמן...מייגע ביותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך לעסק מדפסת משולבת שחור לבן. כמות ההדפסה משתנה מפעם לפעם. אבל מדפיסים כ 3000 דף לחודש. יכול להיות שביום אחד ידפיסו 50 דפים ויכול להיות ביום אחד 300 דפים(שיקים) שמהירות ההדפסה לא תרד מ 20 דף לדקה. המחיר עד 4000 שקל. ברור שעדיף כמה שיותר זול. הבעיה העקרית שאני נעזר בכם היא שאני לא מוצא חנות נורמאלית, כל החנויות או שהם יקרות מידי או שמנסים לדחוף לי מדפסות אחרות שאני לא רוצה. אם אתם יכולים לתת לי רשימה של חנויות זה יעזור מאוד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לא חשוב שיהיו עליה כל מיני כפתורים. הכי חשוב שתהיה נוחה מאוד.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
קניתי את השלט למחשב ואין לי מושג איך מכבים אותו.. גרסא אלחוטית.. מה גם שאני מנסה להתקין את התוכנה וזה כל הזמן רושם לי טעות ולא מתקין..
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
יש לי כרגע סט אלחוטי מבית לוגיטק, דגם MX 3200. אחלה מקלדת ועכבר מעולה. אבל אחרי כמה שנים של שימוש המקלדת כבר ממש קשה להקלדה, צריך להשקיע בכל לחיצה הרבה מאמץ ואותיות "בורחות"... אז בגלל שאני לא רוצה להחליף את כל הסט, כי העכבר מעולה ולקנות סט אלחוטי עם עכבר עם כזו שימושיות (8 כפתורים) יהיה יקר מידי, אז חשבתי על להחליף רק את המקלדת, ולמעשה לחבר שתי מקלדות, אחת חוטית נוחה מתי שאני יושב מול המסך ו"עובד" ואחת אלחוטית לשעות הפנאי שתישאר הלוגיטק. השאלה איזו מקלדת חוטית נחשבת נוחה להקלדה ולא יקרה מידי? חשבתי על משהו מבית מייקרוסופט, יש משהו מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במדפסת צבעונית+אופצייה לצילום דפים עד 450 ש"ח שתומכת במערכת ההפעלה שלי. מהירות ההדפסה לא חשובה לי, ולא משנה לי אם זה לייזר או לא. איכות הצבעים גם לא משנה לי, בגלל שאני לא מדפיס תמונות ממש אלה רק צבעים בסיסיים. אני צריך שאיכות הטקסט תהיה מעולה בגלל שלפעמים יש טקסט קטן וצפוף, ואני צריך שהוא יהיה קריא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-