ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני צריך המלצה על סט אלחוטי מקלדת ועכבר (אפשרי לקנות גם בבודד אם יותר משתלם). אני צריך שיקלוט לאורך של איזה 4 מטר ככה, כיום אני משתמש במקלדת פשוטה אך עכבר LOGITECH G5. עד 300 ש"ח. ואני צריך גם מצלמת אינטרנט מומלצת, שיראו חלק ויפה... עד 200 ש"ח. כמובן שהשאיפה שלי שהמוצרים יהיו זולים יותר מהרשום, ושהמוצרים יתנו תמורה למחיר תודה רבה לכם, חן.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה, אנא הביטו בתמונה: למרות שיצרן הוא לוג'יטק, רושמים שירות ואחריות ע"י דיגיטלשופס ולא גם ע"י לוג'יטק עצמם. אני חשבתי שיצרן גם צריך לשאת באחריות על מוצרים שלו... חוץ מזה מישהו קנה שמה? מימש אחריות אולי מישהו?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב עד 400 שקל. אני צריך 2 מצלמות ( עד 800 ש"ח סה"כ ) כמה שיותר אכותיות כדי לקיים צא'ט איכותי . ואם אפשר גם המלצה על תוכנה טובה. המצלמות צריכות להיות אמינות, הם אמורות לעבוד 24/7. ------------------------------------------------------- עוד שאלה... אם אני קונה מצלמה HD כמו זו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=2759_522&products_id=19565 האם יכול להיות לי STREAMING אחיד על 2.5 מגה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: לפני כמה תראדים קיבלתי המלצה לספק הזה: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm אז: 1. מה דעתכם עליו? ספק טוב? יציב? (המטרה היא אוברקלוקינג) 2. האם המאוורר דוחף את האוויר כלפי מטה?! כלומר לתוך המארז? זה נראה לי קצת מוזר..... או שבעצם אולי המאוורר מכניס אוויר? מה אתם אומרים? 3. מה זה PFC? ומה ההבדל בין פסיבי לאקטיבי? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות הפסיק לעבוד לי המקלט (זה שמתחבר למחשב עם ה USB..) של השלט של ה Xbox360. לא רואה סיבה הגיונית או משהו שקרה, הוא פשוט הפסיק לעבוד - אין אפילו נורה ירוקה. כלום. (הוא בן כמה שנים כבר..) פתחתי אותו ולא ראיתי משהו חריג + מדדתי מתח כשהוא מחובר והוא מקבל 5 וולט מה USB כמו שהוא אמור לקבל. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי כי לא ניתן לרכוש מלקט כזה מקורי חדש אלא רק חליפי סיני או משומש מקורי. מאחר ואנשים חיים בסרטים ומוכרים את המקוריים המשומשים יותר יקר משלט מקורי חדש + המקלט שלו החלטתי לרדת מזה ולהזמין חליפי סיני זול. (לא כזה זול..) הזמנתי את המוצר הבא: http://www.ebay.com/itm/BLACK-Cordless-Game-Pad-Controller-Signal-Receiver-For-xBox-360-PC-Windo…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אני זקוק למדפסת משולבת, כפי הנראה הזרקת דיו. קיים הכרח לפקס. תקציב קשיח עד 600 ש"ח. מעדיף עם אחריות 3 שנים. ערכתי חיפוש בפורום לגבי מדפסות שהוזכרו מתחילת השנה ונראה שעונות על הדרישות. לשלב הגמר עלו 3 מדפסות. אודה לעזרה בהכרעה. אדגיש כי השימוש לא רב אולם אעדיף שהדיו לא יהיה יקר. להלן הדגמים: [h=1]HP Deskjet Ink Advantage 4625[/h][h=1]Canon Pixma MX515 Wireless HP Deskjet Ink Advantage 2645 All-in-One D4H22C[/h] אשמח לשמוע דעתכם, רצוי עם הסבר קצר. תודה, אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת האם יש דבר כזה לקנות ספק שהכבלים שלו כבר יהיו מוסלבים? אם כן מאיפה?? ועוד משהו... האם מישהו מכיר את החברה סאנשיין קומה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד, בהתחלה כשחיברתי אליו את ה עכבר הוא עבד. אבל אחרי חצי שעה הפסיק לעבוד כך שכנראה זאת לא בעיית דרייבר כי אם כן אז זה לא היה עובד מההתחלה, חשבתי אולי יש התנגשות בין עכבר הנייד עצמו המגע, לבין העכבר החיצוני אבל ניסי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים ולבטל אחד מהם ללא הצלחה. הסוללות בסדר יש לי וינדוז 7 ו DELL STUDIO 1555
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות את ה Sentry LXE של NZXT אני לא מוצא אותו בשום אתר על פי האתר של NZXT המפיץ בישראל זה מור לוי ובאתר שלהם אין אפילו מוצר אחד של NZXT ( ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את העכבר MX610 [כותרת] ויש לי 2 שאלות... 1) כמה DPI יש בעכבר? כי אני זוכר שקניתי אותו על הקופסא היה רשום 1600 ועכשיו שאני מחפש באינטרנט אני מוצא רק גירסא ליד שמאל עם 800DPI... 2) מה קרה לגירסא ליד ימין? למה אני רואה ברוב החנויות רק ליד שמאל? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת רשת שתשמש בעיקר ל SKYPE, אבל שתהיה ברמה טובה יחסית. אין לי שום מושג מה נחשב לטוב / איכותי וכו'. תקציב - עד 150 ש"ח. אשמח להמלצה. כמו כן, יש מס' מצלמות רשת ב DealExtreme: האם שווה לרכוש שם? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר למשהו יצא לנסות את זה?? זה יחסית זול לאומת הדיו וגם הם אומרים שזה מספיק ל 5 פעמיים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טופס המלצה לעכבר: תקציבכם: 750 (הסכום שאתם רוצים להשקיע בקניית העכבר). חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית העכבר). מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? PALM אחיזת Palm אחיזת Claw אחיזת FingerTip במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר:QCK אם צריך משטח חדש שיתאים לעכבר החדש טוב יותר אין לי בעיה כי תיכננתי לקנות משטח חדש בכל מקרה (אם ברצונכם לקנות משטח חדש עם העכבר, נא לא למלא את סעיף זה ולעשות טופס חדש של המלצה למשטח). בקשות מיוחדות:ימני (ימניים, שמאליים וכו'). מחו"ל או מהארץ?ארץ (אם מחו"ל - ציינו חנות/ארץ שאתם מעדיפים). הערות:אני חייב שיהיה לי הרבה מקשים בצד לפח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעכבר שני אפשרויות אפשרות usb ואפשרות רגילה לחבר לאן שכולם מחברים.לאן מומלץ.יש לי עכבר logitek 1600 dpi של גיימר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתם מכירים מקום לחריטת עברית בלייזר איכותית מלבד פיסיגרף (שלוקחים 150 שקל)? משהו עד 100 שקל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמלציו לי בבקשה על מארז וד.א הספק שלי על הפנים אז אני לא יודע אם מקבלים ספק עם מחשב . אני לא רוצה את המארז השחור הזה שמומלץ פה של אנמרקס או משהו כזה יש ביקורת טובה אבל יש לו דלת ! אני לא קונה מארז עם דלת והנה תמונה של הלוח אם שלי אם צריך להתאים לה לוח אם [glow=red, 2, 300]תודה לכל העוזרים[/glow]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של-500 ש"ח למקלדת אל חוטית (כבר עכבר כבר בחרתי G7 של לוג'יטק). איזה מקלדת אתם ממליצים?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי קודם קיראו את מה שכתבתי בעבר: אז טום ב Toms Hardware Guide קיבל במקרה את אחד המשחקים הראשונים לתמוך ב Vertex Pixel Shader (אמרתי לכן שזה כבר כאן וכולם מפתחים עם Shaders) כמובן שזה המשחק הראשון והגל רק ימשיך... עם גירסאות יותר מתקדמות של Direct X המשחק הזה נקרא AquaNox וממש מביא את ה Ti500 וה Radeon 8500 לרגליים במקרים מסויימים. כמו ש Toms Hardware Guide אומרים: ה Ti500 וה Radeon 8500 הם היחידים שהגיעו בכלל לשלב הזה של הבחינה. FSAA*2 1024x768-32 ושניהם באיזור ה 35FPS. וזה רק המשחק הראשון שמציג Vertex/Pixel Shaders. אני חייב לציין שבניגוד לבדיקות קודמות ה Radeon 8500 היה צוואר אל צוואר במקרים רבים אף ביצע יותר טוב מהגיפורס 3 Ti500 וזאת ללא ספק בגלל יחידת ה Vertex/Pi…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני מסכים עם עצמי שהגיע הזמן להחליף את אהובי העכבר הישן עם הכדור שהתחיל לעשות לי בעיות :'( ועכשיו אתם שואלים את עצמכם: נו אז שיחליף, מה הבעיות שלו ??? אז הבעיה שלי היא שאני מ-ת-לב-ט אז עכשיו אתם אומרים לעצמכם: יופי אז שישאל כבר... אז הנה השאלה: אני מתלבט בין: (וסלחו לי על זה שאני לא יודע את השמות) העכבר הקטן והחמוד עם הלייזר אותו עכבר עם ifeel. או העכבר הלא חמוד, הגדול הזה שכתבו עליו פה ביקורת . והשאלות: האם בכלל הifeel מומלץ? (יש אפשרות לבטל את האפשרות אם הוא יעצבן אותי?) ונ.ב אני ימני
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בירור לגבי איכות מצלמת הרשת שנטוויזן נותנת חינם במסגרת מבצע התחברות אליה אהלן חברה הרזולוציה הרשומה על הקופסא 352*288 אין לי דרך לברר אם זה נתון אמיתי , מפני ששם היצרן והדגם לא מופיעים על המצלמה והאריזה שלה ונציגי המכירות של נטוויזן לא יודעים בעצמם כנראה שנטוויזן עשתה עסק עם איזה צינג צונג מסין ,שהרכיב את המצלמות האלו מחלקים סוג ז בחצר האחורית של הבית שלו השאלה היא אם מישהו מכם הוא בעליו הגאה של ה webcam הזאת ויכול להגיד אם המצלמה מספיקה לשם ביצוע שיחת וועידה בצורה סבירה פחות או יותר בהתחשב בכך שבארץ, בגלל ה Upload האיטי, ממילא לא ניתן לנצל את מצלמות הרשת האיכותיות באמת שבאות עם נתונים של 640*480 , 30 fps וזה ביזבוז מוחלט לזרוק כסף על לדוגמא Logitech QuickC…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה ההבדל בין ספק כוח של Line InteractiveוSmartCompact1000VA ו בין D-COMPACT SERIES 1000 VA האם יש הבדל ביניהם מבחינת מחיר ואיכות ,כי קניתי את דגם ה D-COMPACT ואין עליו הסבר בWEB לעומת הדגם של SMART מודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אשמח לשמוע המלצות לעכברים נוחים וארגונומיים בסכום בלתי מוגבל כמעט (400 שח זה כיוון) שיטת האחיזה שלי היא palm בלבד. בנוסף יש לי כף יד גדולה יחסית ולכן אשמח לעכבר גדול עליו ניתן להניח את כל כף היד. אני מכיר את הפורמט הזה - http://www.healthyworkstations.com/media/STOCKIMG/0018701E.JPG אישית לא אהבתי אותו במיוחד אחרי ניסיון קצר ולכן אשמח לשמוע המלצות לעכברים אחרים. אין משמעות לעכבר מהיר או מדוייק במיוחד, זה לא למטרות גיימינג. מבחינתי שיהיה גם מבוסס כדור עקיבה. עדיפות לעכבר אלחוטי. תודה לכל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AOpen Case: H700 מדגמי B או C (אני מעדיף B) עריכה: אבל בכל אופן לא A כי הוא לבן ואני מחפש שחור.. תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין שני עכברים logitch mx master או mx master 2s ההבדל בינהם הוא שזמן העבודה של הדגם הראשון הוא 40 שעות והשני 70 שעות ובדגם השני החיישן יותר מהיר ההפרש במחיר בין שניהם עומד על 160ש"ח האם זה מצדיק את ההשקעה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-