ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש עכשיו טוב לעבודה ממושכת מול המחשב (נמאס לי מהעכבר הפשוט שיש לי היום) ראיתי כמה אופציות נחמדות: Microsoft Natural® Wireless Laser Mouse 6000 Microsoft Explorer Mouse Logitech MX™ 1100 Cordless Laser Mouse בלי להתחשב במחיר.. במי מהם הייתם בוחרים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המקלדת אך מתלבט בין הדגם הישן לחדש. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4624 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=920-000367&Cat2Cat1ID=19&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה עדיף?קראתי ביקורות של משתמשים שמעדיפים את הדגם הישן. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר טוב למשחקים 5hv2 usb או 7h usb??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים. כבר שנים אני משתמש במקלדת גנרית שעלתה לי איזה 70 ש"ח באייבורי. ברצוני להתחדש במקלדת איכותית, אך אין לי ניסיון עם כאלו יותר מדי. אחרי שיטוט לא קצר ברחבי המרשתת, הבנתי שאני מחפש מקלדת עם תאורה אחורית, בעדיפות לכזו שאפשר לשלוט בעוצמת התאורה. בסוויצ'ים אין לי ניסיון. אני מחפש את התחושה של ההתנגדות הקלה אך חשוב לי גם שלא תהיה מקלדת רועשת. להבנתי סוויצ'ים חומים יתאימו לצרכי. חשוב לי שבמקלדת יהיו מקשים בעברית. מחסור בפקודות מאקרו לא יהרגו אותי, וגם לא מחסור במסך. אהבתי את המקלדת k95 rgb, אך בksp ניתן למצוא אותה רק עם סוויצ'ים אדומים. אם מישהו יודע היכן אוכל למצוא אותה עם חומים ומקשים בעברית (גם מחו"…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחבר הגה למחשב, דגם SW780 (אין לי מושג של איזו חברה) אני לא מצליח למצוא דרייבר התקנה להגה הזה. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מתאים ד"א יש לי ווינדוס 7, למרות שאני לא בטוח שיש דרייברים כל כך עדכניים, האם אחד לXP יעבוד בצורה טובה? עריכה: NEVER MIND חחח אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סרט בקלטת ווידאו רגילה עכשיו אני רוצה להעביר אותו למחשב ולהפוך אותו לקובץ AVI אני לא רוצה לעשות שום ערכיה רק שהסרט עם הסאונד יעבור מה אני צריך בשביל זה? ואיך אני עושה את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך המלצה על סט אלחוטי מקלדת ועכבר (אפשרי לקנות גם בבודד אם יותר משתלם). אני צריך שיקלוט לאורך של איזה 4 מטר ככה, כיום אני משתמש במקלדת פשוטה אך עכבר LOGITECH G5. עד 300 ש"ח. ואני צריך גם מצלמת אינטרנט מומלצת, שיראו חלק ויפה... עד 200 ש"ח. כמובן שהשאיפה שלי שהמוצרים יהיו זולים יותר מהרשום, ושהמוצרים יתנו תמורה למחיר תודה רבה לכם, חן.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה כי בתמונה שבאתר לא רואים את כול העכבר........
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נדפק לי המיקרופון באוזניות >< אני צריך מיקרופון באיכות סבבה מיקרופון שולחני כזה שבערך במרחק של מטר יישמעו אותי עד 200 אולי חריגונת במקרה הצורך תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מצלמה HP318, אני קיבלתי אותה בלי תוכנה, ואני לא מצליח למחוק את התמונות מהכרטיס. מישהו מכיר את המצלמה הזאת ויכול לעזור לי בנושא.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאחי הקטן מתנה ליום הולדת באזור ה 200-300 ש"ח. חשבתי על עכבר+פד. הוא משחק בעיקר במשחקי FPS, אבל גם ב-GTA, AC וכאלה. הבנתי ש-MX518 די מומלץ, אבל יש גם את ה-DeathAdder וה-Diamondback יש המלצות מבין שלושת אלו, או למשהו אחר? חוץ מזה, אני צריך המלצה לפד טוב שישאר במסגרת התקציב אחרי קניית העכבר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב עם ספק של 480W של טרמלטק והוא פועל אצלי 24/7 כמה חשמל הוא "מבזבז" עד שאני מקבל את הטופס תשלום? 200 שקל?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם Windows 7 המדפסת מחוברת דרך USB המחשב מזהה אותה גם כאשר אני מדפיס יש למטה את האייקון שמראה לי שמתבצעת הדפסה אך בפועל לא מודפס כלום גם הרשימה של הדברים העומדים להדפסה בהגדרות של המדפסת ריקה כאילו שלא שלחתי כלום מישהו יכול לתת לי איזשהו קצה חוט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו הצליח להתקין את המדפסת הזו בויסטה ? כרגע לחברת HP אין דרייברים מתאימים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009777868&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פה ויכוח עם אלכס. מה לדעתכם עכבר טוב יותר לGAMERS? הG9 או הDEATHADDER ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על ליקנות את MX500 Logitech שווה? התקציב עד 290 שקל
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין במארז הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4643 ,לדעתי הוא אחלה גם מבחינת עיצוב וגם מבחינת איוורור (טוב עיצוב זוהי שאלה של טעם) ,היתה התייחסות ענפה לגבי המארז הזה בפורם ,בהתייחסות הרוב טוענים כי מדובר במארז טוב אך מרעיש ,שאלתי היא : האם זה משהו שלא ניתן לתיקון או אם אני החליף מאווררים אז ניתן להתגבר על הבעיה ? ,וכן שאלה נוספת במקרה וניתן להחליף את המאווררים לכאלה שלא רועשים האם אתם יכולים להמליץ לי על מאוורים מתאימים שאינם רועשים ? תודה לכל אלה שמתייחסים לשאלות !!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שהמחירים של רבעיית אורגינלים בארץ ( שחור גדול , ורוד , צהוב , כחול ) מאוד יקרה ( כ 400 שח ) . מה דעתכם על הראשי דיו התחליפים , אני מעולם לא השתמשתי בהם ווהאם יש לכם המלצות לאחד שהוא איכותי יחסית ?? - בבדיקה באי ביי ובאמאזון לא ראיתי הבדלי מחירים ששווים יבוא .. ואגב , גם מבצעי ה 80 אחוז בחנויות לא שווים כלום, זה ממש בלוף כי בסופו של דבר 4 מחסניות עולות אותו מחיר , סתם תעלול פרסומי .
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ואני מחפש לקנות מדפסת צבעונית שתשמש להדפיס מעט יחסית (רק הדפסות דחופות שאני לא מספיק להדפיס באונברסיטה). הייתי רוצה שיהיה לה סורק ועדיפות למזין דפים. פקס ו - WIFI יכול להיות נחמד אבל לא הכרחי. מהירות זה לא פקטור חשבות ומבחינת ואיכות אפשר להסתפק באיכות סבירה בלבד להדפסת טקסט בעיקר. חשוב מאוד שתהיה חסכונית ויציבה. אשמח מאוד להמלצה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אני מסכים עם עצמי שהגיע הזמן להחליף את אהובי העכבר הישן עם הכדור שהתחיל לעשות לי בעיות :'( ועכשיו אתם שואלים את עצמכם: נו אז שיחליף, מה הבעיות שלו ??? אז הבעיה שלי היא שאני מ-ת-לב-ט אז עכשיו אתם אומרים לעצמכם: יופי אז שישאל כבר... אז הנה השאלה: אני מתלבט בין: (וסלחו לי על זה שאני לא יודע את השמות) העכבר הקטן והחמוד עם הלייזר אותו עכבר עם ifeel. או העכבר הלא חמוד, הגדול הזה שכתבו עליו פה ביקורת . והשאלות: האם בכלל הifeel מומלץ? (יש אפשרות לבטל את האפשרות אם הוא יעצבן אותי?) ונ.ב אני ימני
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בעל של DELL LATITUDE E6420 14.1 והתמקדתי על שניים תיקים אלה: Control Laptop Case VNA-216 את הראשון אפשר להשיג ב25% הנחה עד מחר ואיתו ניתן לעבור בידוק ביטחוני ללא צורך להוציא מחשב נייד. השני נראה יותר אלגנטי ורציני אך נראה לי שיש בו פחות מקום? אני צריך תיק למחשב נייד ומסמכים בעיקרון אך גם לא רע מקום לדברים של תכנאי מחשבים. תודה על עזרתכם מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. ברשותי מכשיר הגה עם דוושות חדש והיה רשום על הקופסא שההגה תומך ברטט משום מה הרטט לא עובד או שאולי לא הגדרתי אותו מה עושים!?@
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למטרות skype, עד 250 ש"ח. ראיתי את ה HD-5000 של מיקרוסופט אבל רשום שם שהיא מעמיסה מאוד על המחשב (לא המחשב הכי חזק בעולם), והכי חשוב, שסקייפ לא תומך בHD שלה בגלל שהוא לא מקודד בחומרה של המצלמה, והוא דורש התערבות של המעבד. שתי הסיבות האלו פסלו את המצלמה. לינק לביקורת שקטלה את המצלמה: http://www.engadget.com/2010/03/26/microsofts-budget-720p-hd-5000-lifecam-reviewed-video/ (אלא אם מישהו יגיד לי שמניסיון, ה HD רץ חלק על מעבד בינוני AMD 4200+ X2, ומתפקד בצורה טובה עם סקייפ.) אותו דבר לגבי Logitech Webcam C310. גם היא אמנם מאושרת ע"י סקייפ, אבל לא תומכת בHD שלה בגלל ההגבלה לגבי הקידוד, וגם היא צורכת הרבה משאבים מהמחשב. http://www.engadget.com/2010/06/10/logitech-launches-four-…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-