ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחבר הגה למחשב, דגם SW780 (אין לי מושג של איזו חברה) אני לא מצליח למצוא דרייבר התקנה להגה הזה. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מתאים ד"א יש לי ווינדוס 7, למרות שאני לא בטוח שיש דרייברים כל כך עדכניים, האם אחד לXP יעבוד בצורה טובה? עריכה: NEVER MIND חחח אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות ברור עם המצלמה, כל תמונה יוצאת מאוד מטושטש וגם ב LCD רואים מטושטש. יש למישהו מושג מדוע וכיצד ניתן לפתור את זה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה ניתן לצרוב עברית למקלדת, אני לא רוצה לכער אותה עם מדבקות!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני בעל של DELL LATITUDE E6420 14.1 והתמקדתי על שניים תיקים אלה: Control Laptop Case VNA-216 את הראשון אפשר להשיג ב25% הנחה עד מחר ואיתו ניתן לעבור בידוק ביטחוני ללא צורך להוציא מחשב נייד. השני נראה יותר אלגנטי ורציני אך נראה לי שיש בו פחות מקום? אני צריך תיק למחשב נייד ומסמכים בעיקרון אך גם לא רע מקום לדברים של תכנאי מחשבים. תודה על עזרתכם מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה המלצה לספק שבעתיד יפעיל מערכת של A64 ושני כרטיסי מסך! ובקשר למארז אני מעוניין במארז ג'נרי מפני שאני מתכנן מודינג מקיף, כולל חורי אוורור לכן על המארז להיות "טוב" למודינג. אוסיף גם שאלה, האם יש מארזים ג'נריים כלשהם שנחשבים ליותר טובים? אם קיימים כאלה אני אשמח להמלצות! התקציב הכולל הוא כ400 שח, אפשרי להגיע ל500 בתודה גיא.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כפי שרשום בכותרת, אני מעדיף להמנע מ HP כי הם גרועים מנסיון שני מדפסות יקרות שלהם התקלקלו לי כמה פעמים. אני מחפש משהו לא יקר, אמין ועם עלויות זולות. האם אפשר להשתמש במדפסת לייזר בבית ואם לא, למה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, רציתי לקבל המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב הנייד. הייתי מאוד רוצה שהעכבר יהיה קומפקטי, כך שאוכל לקחת אותו איתי בתיק ולהשתמש בו,ולא להיות תלוי בפד של המחשב. הייתי רוצה לדעת אם ישנם כאלה שמשתמשים בWi-fi או Bluetooth כדי לחסוך בפורט של USB תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם , יש לי מדפסת משולבת HP 2410 עכישו הבעיה היא שהמדפסת מדפיסה באיטיות לא נורמלית . הבעיה היא רק כשאני מדפיס משהו מהמחשב , אם נגיד ואני מצלם משהו דרך המדפסת עצמה היא מדפיסה מהר מה יכול להיות ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בואו נדמיין לרגע, שמעבד AMD Thunderbird 1.4GHz - 266BUS היה בדיוק באותו מחיר כמו מעבד כלשהו של אינטל (פנטיום 3 או 4 כמובן) (מבחינתי תיקחו את המעבד הכי טוב - אך שמעתי שיש הסתיגויות מP4 אז... בחרו במעבד הכי טוב לדעתכם) את מה הייתם קונים? נ.ב. אני לא מבין איך יתכן שמעבד אתלון 1.4ghz יחשב יותר טוב מפנטיום 2ghz - יש פה משהו אבסורדי. כמו כן אם תוכלו לבסס את תשובתכם על מאמר של עיתון מכובד כגון (PC magazie) אשמח עוד יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש מקלדת ZBOARD במחיר קצת יותר נורמלי מ300 שזה המחיר שלו מאז שהוא יצא תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיים גיים פוד שחור לאקס בוקס שמותאם למחשב? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים יש לי לוח של asrock עם כרטיס קול מובנה ללוח והקטע הוא שיש לי אוזניות של לוגיט'ק g930 של גיימניג ושמה יש ווליום עוצמה מובנית.השאלה אם אני מחליף כרטיס קול במחשב אני יוכל לשמוע יותר חזק מהווליום הנוכחי?תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למטרות skype, עד 250 ש"ח. ראיתי את ה HD-5000 של מיקרוסופט אבל רשום שם שהיא מעמיסה מאוד על המחשב (לא המחשב הכי חזק בעולם), והכי חשוב, שסקייפ לא תומך בHD שלה בגלל שהוא לא מקודד בחומרה של המצלמה, והוא דורש התערבות של המעבד. שתי הסיבות האלו פסלו את המצלמה. לינק לביקורת שקטלה את המצלמה: http://www.engadget.com/2010/03/26/microsofts-budget-720p-hd-5000-lifecam-reviewed-video/ (אלא אם מישהו יגיד לי שמניסיון, ה HD רץ חלק על מעבד בינוני AMD 4200+ X2, ומתפקד בצורה טובה עם סקייפ.) אותו דבר לגבי Logitech Webcam C310. גם היא אמנם מאושרת ע"י סקייפ, אבל לא תומכת בHD שלה בגלל ההגבלה לגבי הקידוד, וגם היא צורכת הרבה משאבים מהמחשב. http://www.engadget.com/2010/06/10/logitech-launches-four-…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם אני קונה בקרוב מחשב חדש בתקציב של 3500~ ואני בבעיה..... מה לבחור? את ה gf2ti או gf4mx440 שניהם נמכרים באותו מחיר פחות או יותר ורציתי לדעת מה עדיף\טוב יותר...? plz help!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני מסכים עם עצמי שהגיע הזמן להחליף את אהובי העכבר הישן עם הכדור שהתחיל לעשות לי בעיות :'( ועכשיו אתם שואלים את עצמכם: נו אז שיחליף, מה הבעיות שלו ??? אז הבעיה שלי היא שאני מ-ת-לב-ט אז עכשיו אתם אומרים לעצמכם: יופי אז שישאל כבר... אז הנה השאלה: אני מתלבט בין: (וסלחו לי על זה שאני לא יודע את השמות) העכבר הקטן והחמוד עם הלייזר אותו עכבר עם ifeel. או העכבר הלא חמוד, הגדול הזה שכתבו עליו פה ביקורת . והשאלות: האם בכלל הifeel מומלץ? (יש אפשרות לבטל את האפשרות אם הוא יעצבן אותי?) ונ.ב אני ימני
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יש לשוק להציע? USB או PS/2, עדיפות לשחורה, עדיפות ל RF, שיהיה עכבר גולה או Touchpad עליה. תודה רבה :-*
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מדפסת ALL IN ONE של hp מדפסת זאת כוללת פקס תקין. המדפסת היא לשימוש ביתי. כעת, המדפסת מחוברת דרך מפצל לקו טלפון כך שעקרונית אני יכול לקבל פקס בכל רגע נתון. העניין הוא שאם מקנפגים את המדפסת לקבל פקס אוטומטית. נאמר אחרי 4-5 צלצולים, אז יהיו מקרים (כשיש יותר צלצולים, לא הספיקו להרים שפורפרת, אך זה לא פקס) של אובדן שיחות. האם יש פתרון ביתי פשוט של זיהוי פקס אוטומטי ? משהו כמו מרכזת עם שתי שלוחות עם זיהוי פקס אוטומטי על שלוחה מסויימת ? בברכה, רפי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
צריך ג'ויסטיק לUSB (כמו של פלייסטשן) מומלץ רוטט... עד 100 שח תודה..
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הם עובדים חלק על משטחי זכוכית? אם לא, האם קיימים עכברים שעובדים חלק על משטחי זכוכית? אם כן אשמח גם להמלצות על דגמים - עד 300 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם Windows 7 המדפסת מחוברת דרך USB המחשב מזהה אותה גם כאשר אני מדפיס יש למטה את האייקון שמראה לי שמתבצעת הדפסה אך בפועל לא מודפס כלום גם הרשימה של הדברים העומדים להדפסה בהגדרות של המדפסת ריקה כאילו שלא שלחתי כלום מישהו יכול לתת לי איזשהו קצה חוט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מארז הכי יפה שראיתם למחשב? אשמח אם תביאו תמונות. [אני מעוניין לבחור כי אני קונה מחשב חדש] בינתיים מה שאני לוקח והכי יפה שראיתי זה : RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt [המארז כולל ספק 420 וואט , חלון צד , 3 מאווררים מאוור צד עם לדים ושתיים מאחורה עם חיישן טמפרטורה] תמונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Professional-Genius-Thor-X5-USB-Optical-2000DPI-Gaming-Mouse-Mice-For-Laptop-PC-/221287822931?pt=AU_Input_Peripherals&hash=item3385c83653 אני מחפש עבד בסגנון שלו אולי אפילו טיפה יותר רחב
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-