עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום יש לי את המקלדת razer arctosa black התקנתי את הכל מה שאני צריך את כל הדריברים ומה שכן אני לא יודע להפעיל את האורות במקלדת שזה מאוד יפה אם מישהו יוכל לתת לי מדריך להפעיל את האורות זה יעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by elgard,

טוב אז אני מסכים עם עצמי שהגיע הזמן להחליף את אהובי העכבר הישן עם הכדור שהתחיל לעשות לי בעיות :'( ועכשיו אתם שואלים את עצמכם: נו אז שיחליף, מה הבעיות שלו ??? אז הבעיה שלי היא שאני מ-ת-לב-ט אז עכשיו אתם אומרים לעצמכם: יופי אז שישאל כבר... אז הנה השאלה: אני מתלבט בין: (וסלחו לי על זה שאני לא יודע את השמות) העכבר הקטן והחמוד עם הלייזר אותו עכבר עם ifeel. או העכבר הלא חמוד, הגדול הזה שכתבו עליו פה ביקורת . והשאלות: האם בכלל הifeel מומלץ? (יש אפשרות לבטל את האפשרות אם הוא יעצבן אותי?) ונ.ב אני ימני

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ofer_mat,

יש למישהו פיתרון לבעית הדריברים של כרטיס עריכת וידאו DC10 במערכת ההפעלה XP

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by lipa,

תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by b.r.b,

אתם ממש מטומטמים כל מי שמבין בגרוש אומר שINTEL יותר טובים מAMD ,אתם חבורה של חנונים שלא מבינים מהחיים שלכם, במיוחד L.I.C :AR15:

6. Started by ERM,

שלום ובוקר טוב, לאחר זמן רב בו שימש אותי נאמנה הMX510 האגדי של לוג'יטק (כמעט 15 שנה), הגיע הזמן להחליף. השימושים העיקריים שלי היו בעבר משחקים אך כיום מדובר בשימושים משרדיים יותר. העכבר חייב להיות נוח בשימוש ממושך ויום יומי מבלי ליצור עומס על המפרקים. אני מתלבט כרגע בין שני דגמים עיקריים אשר שונים מהותית אחד מהשני האחד הוא MX Vertical והשני הוא MX ERGO Wireless Trackball שניהם של לוג'יטק ובעלי תג מחיר דומה (400-450 ש"ח) מעולם לא השתמשתי בטראקבול למשך יותר מיום כך שאשמח לשמוע מנסיונכם במידה ויש על העכברים הנ"ל ועל טראקבול בפרט, יתרונות, חסרונות וכו'. כמו כן על נוחות השימוש בעכבר מוטה כמו הVertical. כמובן שאם יש המל…

7. Started by Jor-L,

יש לי התלבטות בין כמה אוזניות, המטרה היא בעיקר לנוחות ( שהאוזנים לא יתחממו) שיהיה audio טוב למוסיקה ושיהיו טובות לגיימינג בכללי. Logitech g230 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=...m_campaign=zap sennheiser hd429s https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11689 siberia v2 http://ksp.co.il/?select=.1304..242....e=0&maxprice=0 Razer Tiamat 2.2 http://ksp.co.il/?uin=23974 razer blackshark http://ksp.co.il/?uin=23959 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הי, רציתי לקבל המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים למחשב הנייד. הייתי מאוד רוצה שהעכבר יהיה קומפקטי, כך שאוכל לקחת אותו איתי בתיק ולהשתמש בו,ולא להיות תלוי בפד של המחשב. הייתי רוצה לדעת אם ישנם כאלה שמשתמשים בWi-fi או Bluetooth כדי לחסוך בפורט של USB תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by atedgi,

שלום לכולם אני עובד עם Windows 7 המדפסת מחוברת דרך USB המחשב מזהה אותה גם כאשר אני מדפיס יש למטה את האייקון שמראה לי שמתבצעת הדפסה אך בפועל לא מודפס כלום גם הרשימה של הדברים העומדים להדפסה בהגדרות של המדפסת ריקה כאילו שלא שלחתי כלום מישהו יכול לתת לי איזשהו קצה חוט? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. אז ככה. את המארזים של אנטק אני מבין שאפשר להשיג רק בפנדה (יבואן רישמי ויחיד בארץ לפי האתר של אנטק) או בחנויות שקונות ממנה ואין הרבה כאלה. את המארזים של צ'יפטק ואנרמקס אפשר להשיג ביותר חנויות. צ'יפטק יקרים יותר מאנרמקס אבל המארזים לא בנויים חזק כמו האנרמקס. האנטק מאד יקרים (860 ש"ח למארז מיני) ואת האיכות שלהם אני לא מכיר. אז מה בעצם הסיבה (חוץ מהמשקל) שאנשים מעדיפים צ'יפטק על אנרמקס ? ברור שלי שמארז כבד כמו האנרמקס לא פשוט לסחוב למסיבות רשת למרות שיש כאלה שהתגברו על המאמץ מישהו מתנדב לעשות לי סדר בבלגאן ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DXT,

יש לי סידירום של טושיבה שהוא מאד רועש ויש בעיה במכניזם כשאני מוציא את המגש הוא עושה רעש נורא מעצבן. אז חשבתי לעבור להשתמש בצורב שלי כסידירום, האם זה רעיון טוב? האם זה יגמור את החיים של הצורב יותר מהר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כבר תכננתי על מחשב חדש: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 PQI DDR 1024MB 400MHZ 580 ¤ 1 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 585 ¤ 1 eVGA 7800GT 256MB 256BIT PCI-E 1940 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro 160 ¤ 1 אני מעוניין שהמחשב לא יעמוד בסכנה מקפיצות מתח וכדומה. רציתי לדעת אם הספק במפרט כולל הגנה זו או אחרת, או שאני צריך לקנות אל-פסק? אם כן, הבנתי ש550VA יספיק לי. איך האל-פסק הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2311 ? מה בעצם המטרה של האל-פסק? להגן על המ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by dardar4,

היי לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת שנחשבת שקטה. בגדול, עדיפות למקלדת חוטית מכיוון שהיא תשמש גם לגיימינג, אבל זה פחות חשוב. מחיר - עדיף באיזור ה-300 שח, אבל זה גמיש. העיקר שהאישה תפסיק להתלונן שאני עושה רעש בזמן המשחקים תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by natee,

יש לי עכבר לוג'יטק M705 ואני מאוד נהנה ממנו. לאחרונה הוא השתגע נפשית, וכפתור שמאל פועל מוזר. למשל: אני רוצה לגרור קובץ, אז אני נעמד עליו, בוחר אותו, לוחץ על כפתור שמאל ומזיז את העכבר. במקום שהקובץ יגרר הוא נפתח. אני מנסה לבחור שורת טקסט, אז אני מנסה לסמן עם הכפתור השמאלי אבל זה לא פועל. יצויין שיש לי תוכנה של לוג'יטק לניהול העכבר - SETPOINT- והתקנתי אותה מ חדש, איפסתי אותה, הכל. ללא שינוי. מה עושים? תודה...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ariel_rg,

שלום, צריך המלצה לנתונים של עכבר לעיצוב (דו ותלת מימד בכל התוכנות). אין מגבלת תקציב. אשמח אם תגדירו לי נתונים - חברות מומלצות, רזולוציות, טכנולוגיה וכל השאר... מיועד לכתיבה בתור בקשה להצעת מחיר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ag43,

מחפש גיים פד לPC להחליף את הXBOX 360 CONTROLLER המזדקן שלי. מעוניין בעיקר בתאימות (בלי צורך להתעסק עם תוכנות התאמה שונות ומשונות) ובנוחות. יש משהו עדיף מהXBOX ONE CONTROLLER?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מכירים את המדפסת המשולבת הזאת? OfficeJet 6183 HP היא עם בלוטוס.יש לכם ביקורות ? אני רוצה לקנות יש מישהו אותה? ומה זה הבלוטוס הזה שיש בה מה אני לא צריך לחבר כבלים ממנה למחשב כאילו?

18. Started by Dj_Infernal,

יש לציין שאני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות ואף פעם לא ראיתי מצלמה כזאת . לעניין.... אני מחפש מצלמה דיגיטלית שתיתן לי איכות תמונה טובה... הוידיאו לא חושב לי כל כך כמו איכות הצילום. עכשיו ראיתי בחנות החיות את המצלמה MDC 3000 Digital Camera שעולה 950 שקל. מה אתם אומרים? אולי יש משהו בפחות כסף כדי שאוכל לקבל איכות צילום טובה. עכשיו לשאלות : כיצד זה מיתחבר למחשב , ועד כמה אפשר לצלם שהמצלמה לא מחוברת למחשב ? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by semuel_t,

אנשים, מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג את אחד מהכרטיסים שמבוססים על הצ'יפים הללו ? ומדוע שמתי לב שמוכרים את ה- GTS במחיר יותר יקר מה - TI ? (דוגמא ב- ZigZag או Lamir או פנדה) ואם יש למישהו כרטיס כזה שהוא רוצה למכור, שירשום כי אני מעוניין עוד משהו : הכרטיסים של Inno3D הם טובים ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Impreza,

יש לי את המארז של קומפיוקייס 6A19 מזיגזג ויש מאחורה איפה שהבורג למטה מדבקת אזהרה כזאת קודם כל: אם אני פותח את המארז יש אחריות עדיין נכון? ואם אני מוציא את המדבקה הזאת גם יש? כי היא מפריעה כשאני פותח את המארז

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני בעל של DELL LATITUDE E6420 14.1 והתמקדתי על שניים תיקים אלה: Control Laptop Case VNA-216 את הראשון אפשר להשיג ב25% הנחה עד מחר ואיתו ניתן לעבור בידוק ביטחוני ללא צורך להוציא מחשב נייד. השני נראה יותר אלגנטי ורציני אך נראה לי שיש בו פחות מקום? אני צריך תיק למחשב נייד ומסמכים בעיקרון אך גם לא רע מקום לדברים של תכנאי מחשבים. תודה על עזרתכם מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ExTazy,

שלום, יש ברשותי מקלדת Microsoft multimedia keyboard 1.0A שבאה עם חיבור PS2, במחשב שלי אין יציאת PS2, אלא רק יציאות USB2.0. אני שוקל לקנות מתאם USB TO PS2. האם זה יעבור עם מתאם כזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. האם יש אפשרות לבצע עדכון קושחה במדפסת משולבת HP Photosmart C7283? אם כן, אז איך?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by guyfaran,

מדובר על מדפסת לשימוש ביתי: הזרקת דיו צבעוני סורק פקס(מומלץ אך לא הכרחי) עד 500 ש"ח קומפקטי עד כמה שאפשר בתחום המדפסות אני רואה שני מועמדים מובילים: HP Officejet 4500 Wireless HP Deskjet 3070 CQ191C ההבדל העיקרי בינהם הינו הפקס. הראשון עם השני בלי. כמו כן הבדל של 150 ש"ח מה המלצתכם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by EyalRDT,

הגיימפד עצמו עובד מצויין אבל המקלט הפסיק להגיב והבנתי שהפתרון היחידי זה הלחמה שעוקפת פיוז ואני לא רוצה לגרום לנזק כלשהו למחשב אם הלחמתי בצורה לא נכונה(ולא הגיימפד כבר לא באחריות). איפה אפשר לקנות מקלט בלבד(אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם יש צורך)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.