עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Lost Spirit,

ברשותי ממיר HD של הוט אך אין לי טלויזיה בחדר. האם רכישת כרטיס טלויזיה תאפשר לי צפיה בהוט על גבי מסך המחשב? המסך שברשותי הוא Dell 2209WA. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום! תיראו יש לי איזה דף שאמא שלי צריכה ליסרוק אותו ולהוסיף איזה כמה שורות,אז יש שיטה ליסרוק את הדף ולערוץ אותו ב WORD ? שמעתי על שיטה שקוראים לה OCR לא בידיוק הבנתי איך עושים את זה המדפסת שלי היא מדפסת משולבת brother 250c וראיתי שבאפשרויות סריקה יש לי scan to image ו scan to file ו scan to OCR ניסיתי לעשות SCAN TO OCR ובסוף הוא הביא לי אותיות כאלה מוזרות(הרבה אותיות) מה זה ואיך עושים?

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by LazyCat,

מישהו כבר הספיק לקנות את העכבר החדש של MS לגיימינג ? האם הוא שווה את מחירו ובכלל ? האם הוא באמת לא נוח כמו שמתארים (קוטלים) אותו ברחבי הנט ?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by nazgull,

שלום לכולם בעזרת השם אני מתחיל את לימודי הנדסת התוכנה עוד כמה חודשים. אני מחפש מדפסת יעילה חסכונית ואמינה. כמה שיותר דפים להדפיס בכמה שפחות כסף תקציב עד 500 שקל. אם זה משולב אז אין בעיה ואם חורג טיפה מהתקציב עדיין בסדר. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לרכוש גיים פאד לצורך משחק כדורגל במחשב. (FIFA) עדיף שיהיה פשוט ולא יקר ושיהיה כמה שיותר דומה לשלטים של PS2, ז"א שהמקשי ניווט לא יהיו מחוברים וכל אחד יהיה בנפרד. יש המון דגמים ואני לא יודע מה מומלץ לבינתיים ראיתי את זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4776 איך הוא?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by הסולידי,

האם זה שמיש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי בקר צ'ילסטרים של לוג'יטק כבר יותר משנה סגור ארמטית באריזה שלו. איזה משחקים תומכים בו? מה אפשר לעשות איתו? וגם, ניסיתי לחבר אותו לכניסת USB של הXBOX360 והוא לא נתמך. יש דרייבר שניתן להתקין ולהפוך אותו לנתמך? קניתי אותו מהתלהבות במחיר מוזל של 118 ש"ח במבצע שהיה בבאג, ולא מוצא מה לעשות איתו.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  8. שלום לכולם, אני בקרוב מאוד מקבל את עכבר הSentinel של CM ועל מנת להוציא את המקסימום מהעכבר רציתי "לשדך" לו משטח איכותי המתאים לגיימינג. המשחקים הם בעיקר FPSים. התקציב בכותרת בדולרים הוא לא כולל משלוח (שזה באיזור ה15$ מאתר Performance-PC's) ובשקלים אם יש משהו איכותי פה בארץ. מאחר והידע שלי בנושא המשטחים שואף לאפס חשוב לי שהמשטח לא יהיה גדול מידי (כלומר גודל בינוני 35-40X25-30 מבחינת מימדים) ושיהיה מותאם לשימוש עם חיישן לייזר. אני מתאר לעצמי שיש גם הרבה חארטות בנושא אבל חשוב לי שהמשטח יענה על ההגדרות הנ"ל. בינתיים ראיתי את אלה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_90_424_683&products_id=26955 http://www.performance-pcs.com/…

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מסגרת דיגיטלית כמתנת יום הולדת לסבתי. כיוון שהיא אישה מבוגרת אני זקוק למסך גדול יחסית. משיטוט שערכתי באינטרנט, אני לא מצליח להתמקד. הדרישות הינן: 1) תקציב- כיוון שכל בני המשפחה מעורבים, המחיר יכול להיות גבוה 800 ש"ח+ 2) פשטות הפעלה- כמה שיותר פשוט לפעול (אין צורך במסגרת עם רדיו, למשל). המטרה היא שזה יהיה כמה שפחות מסובך לתפעול. 3) נפח- מה הגדלים הסטנדרטים של מסגות? האם ניתן להרחיב זכרון במידה ונוספות תמונות של בני משפחה? 4) האם ניתן ליצור תיקיות ולהחליט באיזו תיקייה לבחור? למשל- תיקיית טיול בחו"ל, תיקיית חתונה של הנכדה וכו'? אילו מותגים מומלצים לי? היכן משתלם למצוא אותם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. לאחר שנה וחצי של עבודה ללא דופי, החלפת עכבר ועדכון ל-SetPoint 4.8 העלים את כל האפשרויות להגדרות העכבר (MX1000) והמקלדת (WAVE) מהתוכנה. מסתבר שזו בעיה נפוצה מאוד וקרתה כבר בגרסאות מוקדמות בהרבה. ללוג'יטק אין כל פתרון רשמי או לא רשמי לבעיה - אולי מלבד לפרמט וגם זה לא ודאי. הבעיה היא שמערכת ההפעלה "דורסת" את הדרייברים ומשתמשת באלו של מערכת ההפעלה מסיבה לא ברורה. לאחר חפירות וניסיונות, הנה הפתרון היחיד שככל הנראה עובד באופן מלא - מניסיון (מר ומתסכל): 1. הורידו את הגרסה האחרונה של SetPoint לפי מערכת ההפעלה שלכם והתקינו אותה (אם עוד לא עשיתם זאת). אז סגרו אותה ע"י לחצן ימני על ה-ICON בפינה ו-exit 2. גשו לתיקיה \c:\program files\common files\logitech\CDDRV. אם אתם לא מוצאי…

11. Started by assi,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את הטלויזיה למחשב, כדי לראות סרטים ובעיקר כדי לשחק (PES). אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לחבר אותם אלחוטית, ואם כן באיזה איכות יהיה החיבור?

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. Started by yovel,

שלום! לפני כשנתיים קנינו מקלדת אלחוטית, ולא השתמשנו בה. ניסיתי להתקין אותה מספר פעמים אבל לאחר ההתקנה היא לא עבודה, כלומר, חיברתי את כל הדברים, התקנתי ועשיתי ריסטרט, הסימנים הופיעו בצד המסך אבל המקלדת לא מגיבה, הואר של המקלדת (האור שמסמן שהיא משדרת) עובד. מישהו יודע מה הבעיה? ד"א זאת מקלדת של החברה BELKIN.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. קודם כל זו ההודעה הראשונה שלי אז שלום לכולם. זה אתר וגם פורום מצויין אני לומד פה המון עד עכשיו. אני רוצה לנגן קבצי מוסיקה בלפטופ ולשמוע אותם במערכת. להריץ כבל בחדר זה קצת מסורבל אז אני מעוניין בפתרונות אם יש לכם הצעות מענינות. זה יכול להיות כל דבר, משדר fm או bluetooth או כל דבר שלא העליתי על דעתי אשמח לשמוע. תודה מראש, גלעד נב. עדיף כמובן תוך כדי התחשבות במחיר לא לשכוח שעבדכם סטודנט מצוי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by viner,

קיבלתי הגה ישן של מיקרוסופט למחשב, ההגה מגיע עם חיבור שאין לי במחשב(מצורפת תמונה), רציתי לדעת איך קוראים לחיבור הזה והאם אפשר למצוא לו מתאם ל usb? כדי שאוכל לחבר אותו למחשב תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי, מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 600 ש"ח המחשב הראשי שלי נמצא בסלון מחובר לטלוויזית LCD (היא המסך היחיד שלו) מרחק השליטה הוא עד 3-4 מטרים, משטחים לעכבר מגוונים: שולחן, ספות, רגל וכו' מעדיף לוג'יטק ( ה MX-518 הוא העכבר הכי נוח שהיה לי אי פעם) אם קיים סט אלחוטי שנמכר בארץ וכלול בו העכבר MX-1000 (הבנתי שהוא האלטרנטיבה האלחוטית ל 518) אני אשמח לדעת. אשמח לקבל המלצות, אני ממש אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ על סמך נסיון אישי עם מוצרים. אפשר למתוח את התקציב אם יש סיבה ממש טובה. תודה! * הייעוד הוא לא גיימינג ייעודי - אלא שימושי מחשב כלליים אבל לא לפסול סטים ייעודיים לגיימינג, בד"כ אני אוהב את העיצוב וה feel במוצרים כאלה, ובנוסף הם תמיד מאוד נוחים (כמו ה MX-518)

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by Idan-h,

מוכרים את העכבר הנ"ל בבאג ב79 שקל, ועוד עם שנתיים אחריות. אני מעוניין לקנות למחשב הנייד שלי עכבר בלוטות, וכבר דיי הייתי סגור עם המייקרוסופט 5000, שניתן להשיגו בOEM ב149 שקל, ובRetail ב165. לדעתכם הג'ניוס יעשה את העבודה, או כדאי כבר ללכת על העכבר של מייקרוסופט (שבא עם 3 שנות אחריות)? תודה.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  17. Started by Pro_2004,

הי אני מעוניין להשלים את חווית המשחק שלי עם ג'ויסטיק לטיסה במקום המקלדת (אני מקווה שאיתו אני אצליח להטיס) אני יודע שLOGITECH הם הטובים בתחום אבל אשמח גם להיווכח אחרת התקציב כרגע פתוח ללא מגבלה, אם אפשר המלצות ממי שסימולטורים זה בנשמה אצלו -- אני פתוח גם להזמנות מחו"ל לדברים שאין בארץ תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by reuthh,

שלום, אני רוצה להדפיס תמונה על נייר פוטו בגודל 15*10 ואני לא מצליחה להגדיר במדפסת XEROX PE220 את הגודל של הדף שהוא 15*10. אני אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  19. מעוניין בסט מקלדת ועכבר אלחוטיים 150-200 ש"ח, מרחק 3 מטר ישיר. מיועד למחשב מדיה לסלון. עם עדיפות לסט בעל היחס עלות תועלת הטוב ביותר, וחשוב שאם אפשר להכניס את הזול אז אותו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המחשב הנייד יעבוד, אבל המסך שלו יהיה מקופל, כלומר, המסך של המחשב הנייד לא בשימוש. וכדי שלא יתפוס מקום, יהיה לו מעמד אנכי לשולחן. אני מחפש משהו כזה, אם מישהו שמע, או מכיר..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by omer_xd,

שלום אני מעוניין ליקנות רמקולים 5.1 איכותיים (עם סבופר) תקציב עד 600 ש''ח רצוי של logitech

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by gman_il,

אשמח לקבל חוות דעת לפני קניה על שני הפדים הנ"ל. בנוסף אני יודע של QCK יש גם דגם HEAVY. האם עדיף את ה-HEAVY? כמה באמת זה משמעותי? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אני צריך המלצה לעכבר מדויק מהיר ואמין, ולא זוועתי כמו הMX 518 שיש לי מעל שנה העכבר הזה כולו מתקלף ולוקח זיעות בערימות!! שכבות על גבי שכבות!! שום דבר לא עוזר איתו, פשוט מעצבן! אני בטוח לא היחיד שמתלונן.. כמה שמנקים אותו לא עוזר, אפילו זה נכנס לתוך הגלגלת עצמה לפעמים העכבר למטרות כלליות, פעם ב... משחקים, גראפיקה כמעט ובכלל לא לשימוש כללי שעות רבות ורצופות, חשוב שיהיה מהיר(1600DPI ומעלה) לא בהכרח צריך להכיל מקשים של "הקודם" "הבא" בצדדים ושתיהיה לו אחיזה טובה כמו MX 518.. הRazer לא יודע כמה הוא נוח, הוא נראה ארוך . אני גם לא רוצה לקחת MX1100 /VX Revolution ועוד הפעם שיתקלף לי אחרי כמה חודשים ויצור שכבות של זיעה רק חוטי. אם על חוטי, אז רק אחד כזה שמגיע עם מטען בעמידה ו…

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by Jesper,

אני רוצה לקנות מצלמת רשת זולה שתהיה באיכות סבירה, חשבתי על Logitech Webcam C200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741795 או Microsoft LifeCam VX3000 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=501066 מישהו מכיר את אחד הדגמים ויודע להגיד אם הוא טוב או לא? או יכול להמליץ על מצלמה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by roadrunner,

לוח אם gygabyte h55m-ud2, ברשותי מדפסת תוויות ישנה בעלת חיבור COM1 שאני צריך לחבר למחשב שלא כולל יציאה כזאת, יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים