עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני שואל כי אני רואה הפרשים פשוט מטורפים במחירים. באייבורי למשל יש את הדבר הבא: http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=490 יש פה שני טונרים לאותה המדפסת, האחד 495 שקל השני 465 שקל, אין לי מושג מה ההבדל בניהם, ושניהם יותר יקרים מהמדפסת עצמה! באתר אחר אני רואה מחיר נמוך בהרבה: 124 שקל http://www.inkjets.co.il/ProductDetails.aspx?pid=1352 למה? אני מניח ששל אייבורי הוא "מקורי" והשני לא, אבל זה מצדיק כזה הפרש?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, ברשותי סט logitech שנרכש לפני כשלוש שנים MX3000 עם עכבר MX610. העכבר לאחרונה מקרטע לי - חדות המעקב ירדה והמקש השמאלי לעתים לא מגיב ונדרש ללחוץ עליו מספר פעמים. העכבר נקנה עם 5 שנות אחריות, אך האם זה באמת ישים? איפה אפשר לתת את העכבר לתיקון? והאם שווה כל ההתעסקות הזו או שמא כדאי לקנות עכבר חדש? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ShahafH,

שלום. האם אתם יכולים להמליץ לי לעכבר טוב לשמאליים? אני משחק הרבה משחקי גוף ראשון ברשת(CS וכאלו). תודה.

4. Started by Shmoolik,

אז ככה : אני רוצה לקנות כרטיס מסך: GeForce 2 Ti 64MB - Hercules אבל אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק (אין לי כל כך הרבה כסף....) מצד שני יש את ה: GeForce 3 Ti 200 64MB - Hercules שהוא כמעט אותו הדבר מבחינת פריימים ודברים כאלה , אבל הטכנולוגיה יותר חדשה וגם הוא ישאר בשוק יותר זמן וגם אני צריך לחסוך עוד דיי הרבה זמן... אבל הוא עולה פי 2 מהקודם ואני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה הזאת. תעזרו בבקשה תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מחפש מדפסת דיו משולבת (פקס לא חובה) חסכונית במחיר 200-350 ש"ח לשימוש ביתי מתלבט בין 2 דגמים : HP Photosmart C4343 ב333 ש"ח: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-4046686 יתרונות: ראשים חסכוניים 140XL, קורא כרטיסים HP Deskjet F2280 נמכרת ב199 ש"ח בקרביץ http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXF2280 יתרונות זול קומפקטי אשמח להערות

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by itzikin0,

שלום, יש STEELSERIES SIBERIA V2 בצבע שחור ללא גרסת ה-USB והן מעולות הכל בסדר אני שומע מעולה במשחקים/'מוזיקה אבל הן חלשות ולכן אני רוצה להזמין את ה-USB הזה שהוא בעצם "מגבר" אבל הבעיה שרשום על ה-USB הזה שזה 5H V2 http://www.ebay.com/itm/SteelSeries-...#ht_2883wt_905 אבל זה בסדר לקנות ולחבר את זה לאוזניות שלי? יש לי משהו יותר תואם לאוזניות שלי משהו להזמין מאייבי שיעשה לי את האיכות שמיעה והכל הרבה יותר חזק??? האוזניות שלי עכשיו מעולות שומעים הכל מעלה פיצוצים וצעדים והכל אבל אני רוצה יותר חזק!!! אז זה בסדר להזמיןאת ה-USB הזה מאיביי ? אם יש עוד משהו עד 10 דולר אז תגידו ותגיבו פה תודה. עריכה : חבר'ה הזמנתי מאיביי את ה-המגבר ה-USB לאוזניות STEELSERIE…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. צהריים טובים, חברה שלי רכשה לוח דיגיטלי - Wacom Cintiq22HD. עוד בטרם הקנייה עברתי על המפרט הטכני וראיתי שהמוצר הזה לא עודכן כבר מספר שנים, והתאכזבתי לראות שהם מייצרים אותו עם כבל DVI שהולך ונעלם מהעולם. קנינו מתאם DVI Female to HDMI Male וכשמחברים את הלפטופ לוואקום - האחרון מציג הודעה שהוא לא מזהה סיגנל בכלל. ניסינו זאת על 2 לפטופים שונים. כאשר חיברנו את כבל הDVI ישירות למחשב נייח עם כניסה זו - הוואקום עבד מיידית. הכבל שיוצא מהוואקום הינו DVI-D והשתמשנו במתאם DVI-I כך שאני לא חושב שזו בעיה (אם היה הפוך אז אולי). חיפשתי בנבכי הרשת וגיליתי שזו בעיה נפוצה עם הוואקום, ואפשר להחליף 10 סוגים שונים של מתאמים עד שיימצא זה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שמעו אני רוצה הגה במחיר 100 עד 200 כחה אני רוצה למשחקים כמו NEED FOR SPEED HOT PRUIST ו TEST DRIVE UNLIMIT 2 וכאלה אהה ואני רוצה תדבר הזה שאתה לוחץ וזה נוסע חח שכחתי איך אומרים \

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by r1plet,

Microsoft Wheelmouse Optical @ 1000Hz OC העכבר הכי טוב שהנחתי עליו את ידי, הרבה יותר טוב מעכברים יקרים בהרבה שהיו לי. מה איתכם, ומה דעתכם על העכבר שלכם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ImpZ,

אז ככה, פתאום נעלם לי הקול במחשב אין לי מושג למה.. ב device manager הכל בסדר אין תקלות.. ניסיתי להתקין תדריברים מחדש וכלום לא עזר גם בדקתי ואין MUTE בשום מקום ואין, עדיין לי קול במחשב.. אני זוכר לפני כמה זמן היתה לי אותה בעיה ומישהו הביא לי איזה קובץ REG שהייתי צריך להכנס לadministrative tools ושם לעשות משהו אני כבר לא זוכר זה היה מזמן אבל זה עזר באותו הרגע למישהו יש איזה פתרון להביא לי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מכיר את הבעיה הזאת ממזמן מידי פעם הייתי הופך את המדפסת , מנתק ומחבר את הספק כח ( מטען ) וזה היה מסתדר בדקתי את זה לעומק והבעיה שהמנוע של הסורק נתקע וגורם למדפסת לא לפעול אני חושב אולי שזה הספק כח גורם לזה המדפסת לא מקבלת זרם מספיק , בדקתי מתחים וזה היה תקין ביציאות של הספק כח יכול להיות שזה הגורם הספק עולה 100 ש"ח לגביי עלות תיקון אין לי מוסג אני חושב בסביבות 200-300 ש"ח ( השערה ) או עדיף לקנות מדפסת חדשה ? אני מאוד מרוצה מהמדפסת יש לי אותה 5 שנים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. עבור המשרד הביתי עם 3 מחשבים. עדיפות למדפסת לייזר צבעונית, שתהיה חסכונית ועלות טונרים סבירה/נמוכה. אמינה, אחריות טובה וחיבור רשת לראוטר לשאר המחשבים. לא מדפיס הרבה בצבעוני, מידי פעם. אמשח להמלצות לדגמים מומלצים ואמינים. תודה מראש לכל המגיבים/ממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. קניתי אל פסק ושמתי אותו קרוב למחשב. גם קניתי מקלדת ועכבר אל חוטיים של microsoft (לא ממליץ) והאל פסק קטע את התדרים של העיינית של המקלדת והעכבר. אז כל מי שיש לו אל פסק ובעיה שהעכבר לפעמים לא מגיב אז עכשיו הוא יודע למה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by kod-kod,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל שאני ירכיב אותו איך שאני רוצה, חשבתי על ה AMD 1.4 ואני מתלבט בין איזה לוח אם לקנות ??? Asus A7M Asus A7V-133 או Asus A7V-266 או אם אתם מכירים עוד לוחות שהם טובים ובמחירים סבירים תעזרו.. תודה kod-kod

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. תקציב : 200-250 ( אם אפשר מעדיף לחסוך ) פד: SS َQck Mass משחקים : BF4 , GW2, TW3, GTA V ובעיקר משחקי MMO ... על ה G600 יש מבצע ב VGAMAES : http://esport.vgames.co.il/deal/1.html או שכדאי להזמין מחו"ל ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני לא מצליח להעביר קבצים למכשיר וממנו, האם אני צריך איזה שהיא תוכנה בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות גוייסטיק אלחוטי של אקסבוקס 360,שאלתי היא האם בהכרח כלגוייסטיק שמיועד ל 360 מתאים גם למחשב?? או שיש כאלו שמותאמים במיוחד? אני שואל זאת משום שאני רוצה להזמין מאיביי בלונדון. ויש כאלו שלא כתוב שזה לווידוס גם..והם הכי זולים..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yotam360,

יש לי תקציב של-500 ש"ח למקלדת אל חוטית (כבר עכבר כבר בחרתי G7 של לוג'יטק). איזה מקלדת אתם ממליצים?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ryu,

היי מישהו מכיר איזה דגם של מקלדת קטנה יחסית אלחוטית איכותית למחשב? יש לי שולחן קטן והמקלדת בגודל הרגיל שיש לי כיום מקשה על הזזת ספרים על השולחן. (כשצריך לקרוא אז צריך להזיז את המקלדת אחורה וכשרוצה להשתמש במחשב אז צריך להזיז קדימה.) הייתי במקרה בבזק סטור אתמול וראיתי מקלדת של RAPOO או משהו כזה שהייתה ממש קטנה וחמודה ודקיקה, מחיר 250 שקל אבל אמרתי בטח אמצא בחצי באינטרנט אבל אז ראיתי תגובות לא משהו אז בנתיים מתלבט.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by TalBarami,

שלום, אני קונה בקרוב עכבר חדש למחשב לאחר שה-G5 שלי שבק חיים ההתלבטות שלי היא בין ה-G500 של Logitech לבין Razer Naga. המחיר יכול להיות עד לסביבות ה-350 או אפילו 400 אם זה באמת משהו ששווה את המחיר... העיקר שיהיה עכבר טוב שיחזיק מעמד להרבה זמן. חשוב לי כמובן שיהיה נוח ושכמו ב-G5, תהיה אפשרות לשנות את המהירות תוך כדי משחק ורצוי שיהיו כמה מקשים לתכנות עצמי. מישהו שמבין יכול לעזור לי להחליט?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by cr,

האם שווה ליקנות מניורון ולשלם עוד 300 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by eladsgv,

שלום חברים זמן קצר לאחר רכישת המדפסת, כצפוי, אזל הטונר. ההבדל במחיר בין טונר מקורי לטונר חליפי/תואם (יש הבדל בכלל בין המונחים?) אסטרונומי. האם יש סיבה להתעקש על מקורי (כ- 300 ש"ח) מול האחרים שראיתי גם ב- 70 ש"ח? מציין כי המוכרים טוענים לגבי שניהם שהם מספיקים ל 2300 עמודים בכיסוי 5%. אשמח לשמוע דעתכם. תודה, אלעד

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. עוד כמה ימים אחרי שיהיו פרטים ומחירים אספר לכם הכל...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by StrikeEagle,

יש כרגע מבצע בניאג על הK95 brown ב160 דולר, אני מזמן שוקל להחליף את המקלדת הנוכחית שלי, האם המקלדת הזאת ידועה בבעיה מסויימת חוץ מהלדים שנשרפים? יש מקלדת אחרת שיותר משתלמת במחיר הזה? מה לגבי הK70? מה שחשוב לי בעקרון זה שיהיה את הכפתורים של המולטימדיה, תאורה אחורית, ווליום גלגלת (נראה לי נחמד). השימושים שלי זה גיימינג וגלישה באינטרנט (כל השאר לא קשור למקלדת). אף פעם לא הייתה לי מקלדת מכנית ואחת עם כפתורי מאקרו וחשבתי שיהיה נחמד לנסות, דעתכם הכנה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by tidan27,

שלום! אני מתלבט בין שני עכברים logitch mx master או mx master 2s ההבדל בינהם הוא שזמן העבודה של הדגם הראשון הוא 40 שעות והשני 70 שעות ובדגם השני החיישן יותר מהיר ההפרש במחיר בין שניהם עומד על 160ש"ח האם זה מצדיק את ההשקעה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים