עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אהלן. כמו שהכותרת אומרת. P: צריך מקלדת אלחוטית טובה למשחקים וגלישה במחשב נייד עד סביבות 400 ש"ח - עדיף בלי באנדל עכבר אם אפשר, כי זה סתם מייקר את העניין וגם כבר יש לי עכבר (למרות שהיום כמעט וכבר אין באנדלים של מקלדות אלחוטיות בלי עכברים :'( ) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אז ככה היום קניתי את הX23 חיברתי מהמגבר מכניסת AUX INPUT כבל אדום+לבן לממיר של הוט HD לכניסת AUX אדום לבן. בצג ליד הוולים זה מראה 2.0 שאני שם את זה על 5.1 אין שמע. עכשיו במגבר בINPUT אומר לי שזה על AUX ולא על 5.1(מן הסתם כי חיברתי לAUX) ובOUTPUT זה מראה 5.1. אז למה שאני מעביר את זה בתצוגה למצב 5.1 אין שמע? איזה כבלים אני צריך לקנות? מאחורה במגבר הכניסות כאלה: http://www.ixbt.com/multimedia/microlab/x23/amp-big.jpg קיבלתי עוד כבלים שזה RCA וצד שני חיבור אוזניות שחכתי איך זה נקרא. זה החיבורים שיש לי בTV מאחורה: http://www.nix.ru/autocatalog/lcd_tv...2241_draft.jpg אז אני צריך חיבור RCA-RCA בישביל לחבר את זה לממיר או לTV אז יעבוד לי ה5.1?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הספק הנוכחי אצלי הלך לעולמו , והיות וממילא אני חושב על ביצוע שידרוג מסיבי , בעתיד הקרוב מאוד , אני זקוק לספק מספיק חזק שיכול לסחוב מערכת עמוסה שתכיל e6400 +כרטיס מסך מבוסס ליבת r600 האם ספק כח 400W דגם : DUAL RAIL SLI Enermax ELT500AWT Liberty 20/24Pin Power Supply יספיק ,או שצריך את גירסת ה-500w של אותו דגם ,בהתחשב בזה שיתכן ואני אבצע overclocking בינוני לאור הפרסום האחרון לגבי צריכת החשמל של כרטיסי המסך מבוססי r600 [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. עזבו את זה שלפני כמה ימים הדרייבר הראה שנשארו 190 ימים לבטריות ופתאום היום 26 ימים. חרטה ברמות על! ממש בא לי לשלוח מייל לחברה העלובה הזאת. החלפתי בטריות ועדיין נשאר 26 ימים וזה לא משתנה. ואגב, ה26 ימים האלה, כשמחליפים לבדיקה ע"פ אחוזים, זה מראה 70%. גם כן מדידה מטומטמת. מה עושים? ובטריה חלשה גורמת ללגים במשחקי רשת? כי בעבודה כללית לא שמתי לב לבעיה אלא רק במהלך המשחק(והפינג נמוך). בדקתי עכשיו בדרייבר וכתוב battery: good אז לא מבין למה עושה לי תקיעות במשחק ואני לא מדבר על לאג, רואים שזה מהעכבר... מדובר בMX1100

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. למה כי בתמונה שבאתר לא רואים את כול העכבר........

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by nsheep,

מישהו הצליח להתקין את המדפסת הזו בויסטה ? כרגע לחברת HP אין דרייברים מתאימים.

7. Started by guy94,

היום בלילה אני מזמין את המחשב החדש שלי מהאתר של זיגזג. רציתי חוות דעת שלכם על מה ללכת ? איזה לוח אם. כל שאר הפרטים שלי סגורים. [poll] [opt]ASUS A7V266-E[/opt] [opt]GIGABYTE GA7VTX-H[/opt] [/poll]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yarin153,

קניתי את המקלדת באייבורי בחודש 2 השנה עכשיו הכפתור של הALT בצד השמאלי נהיה קשה ומעצבן סתם ככה ולמי שיש תמקלדת יודע שהכפתורים נכנסים מאוד עמוק וברור שהם מבצעים את הפעולה שלהם בALT אומנם עושה אבל בגלל שהוא לא באמת נכנס אני לא יודע אם לחצתי עליו או לא וזה די מעצבן עכשיו השאלה שלי האם זה עילה לתיקון ? לא נעשה שימוש מיוחד במקלדת בעקרון אבל אולי לIVORY לא אכפת בכלל

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. מדפסת שחורה/לבנה, להדפסת מסמכים, אין צורך בצבע ושתהיה כמה שיותר זולה לא צריך משהו רציני, סך הכל שתעבוד במחיר מינימלי כמה שאפשר

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by XMB,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1534&products_id=6442 ואם לא, איזה מארז אתם ממליצים כולל ספק והכל שיהיה קל ועם דלת ושיראה נורמלי עד למחיר של 900 ש"ח כולל ספק תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by cr,

האם שווה ליקנות מניורון ולשלם עוד 300 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Arnold,

שלום לכולם!!!!!!!!!! רציתי לשאול שמו לי במארז ספק כוח MI-ATX400 . האם הוא טוב מבחינת כוח. יש לי ככה AMD ATHLON XP +2200 GA-7VRXP VER 2.0 2 *256 PC2100 CHAINTECH GFORCE 4 TI 4200 128 צורב YAMAHA 8*4*24 SYS FANS2 2500RPM FAN1 CPU 4440RPM CD-ROM 52X NETWORK 2 CARDS ??? ??? ??? ??? האם הספק מספק לי את ה כוח הנדרש??????????.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by נדבוס,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות באזור המרכז אוזניות של Plantronics GameCom ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by th£»Light,

טוב אז ככה.. ברשותי מכשיר הגה עם דוושות חדש והיה רשום על הקופסא שההגה תומך ברטט משום מה הרטט לא עובד או שאולי לא הגדרתי אותו מה עושים!?@

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shark1011,

קיבלתי מחבר הגה למחשב, דגם SW780 (אין לי מושג של איזו חברה) אני לא מצליח למצוא דרייבר התקנה להגה הזה. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מתאים ד"א יש לי ווינדוס 7, למרות שאני לא בטוח שיש דרייברים כל כך עדכניים, האם אחד לXP יעבוד בצורה טובה? עריכה: NEVER MIND חחח אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אין איתו הוראות או משהו ולא מצאתי תשובה בשום מקום ברשת. כאשר לוחצים לחיצה ארוכה בת 3 שניות על z-pad הגלגלת מתחילה להבהב והמקשים מפסיקים להגיב (למעת קליק ימני שמאלי) עד ללחיצה נוספת על גבי מקש z-pad. נראה כאילו שהוא במצב הקלטה למקרו או משהו כזה אבל לא הצלחתי להבין בדיוק. בנוסף נראה כאילו שתאורת הצבע התכלת היא היחידה שנכבת ונדלקת באפקט עימעום יחד עם תאורת הסמל שבגוף העכבר, כאשר שאר הצבעים דולקים באופן אחיד. האם ניתן להגדיר אפקט עימעום עבור שאר הצבעים וכיצד? דבר נוסף לגבי הצבע התכלת, כאשר לוחצים לחיצה ארוכה על z-pad אז הגלגלת לא מהבהבת כמו בשאר הצבעים, אך הפסקת התיפקוד זהה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. את המחשב אפשר לראות בחתימה או בצירוף המפרט. אמרו לי שאני צריך אל פסק של 700VA או 750VA, אבל אתם יודעים איך זה, אני לא ארוץ לקנות כזה רק כי בנאדם אחד המליץ לי... הייתי מעוניין לדעת איך הוא הגיע לזה שאני צריך 700VA ? יש לי מסך 19, ואני רואה שבמפרטי אל פסק שונים רשום "תמיכה במסך 17" וכו'... מה זה קשור ? כמה מוצרי אלקטרוניקה אני יוכל לחבר בנוסף ? בקיצור אני לא מבין כלום בעניין. כל מה שאני יודע זה שהמתח לא ממש יציב אצלי - כל פעם שמשהו מדליק\מכבה את האור במס' נקודות מחוץ לחדרי אני מקבל קפיצות\"תיקים" ברמקולים. אני חייב לציין שאני מרגיש בזה מאז שהתקנתי את כרטיס הקול החדש Creative X-FI XtremeMusic. כנראה שהוא רגיש לקפיצות מתח. האם כדאי להסתפק ב"מייצב מתח" במקום אל פסק ? ה…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מעוניין לחבר אלחוטית את המחשב לטלויזיה בשביל גיימינג. כלומר לראות את המחשב על הטלויזיה ואז לשחק משחקים ולראות אותם על הטלויזיה. מה הפתרון הכי איכותי כדי לעשות את זה? והאם זה יעבוד בלי נפילות FPS או דילאי?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. חשבתי על ליקנות את MX500 Logitech שווה? התקציב עד 290 שקל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. תנו דעות שלכם ושימו לב גם למחיר. amd 1800 asus a7v333 GF4 Ti 4200 Asus 64 ddr - v8420 maxtor 60 GB 7200 pc2700 256 ddr - 333 1.44 52 LG p-4 atx עכבר לוג'יטק מקלדת מיקרוסופט 4500 ש"ח מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by L.I.C,

למישהו יש תוכנה שיכולה לבדוק את מהירות המעבד, אבל רק המעבד!!! בבקשה תגידו לי איפה אפשר למצוא אותה או להוריד אותה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by biodome,

לוחות MSI תומכי AMD בארץ??? האם סוף סוף??? 842 ש"ח. http://pctip.sweethome.co.il/pandas/tep_catalog/product_info.php?products_id=911

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. איפה ניתן לצרוב עברית למקלדת, אני לא רוצה לכער אותה עם מדבקות!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קניתי אל פסק ושמתי אותו קרוב למחשב. גם קניתי מקלדת ועכבר אל חוטיים של microsoft (לא ממליץ) והאל פסק קטע את התדרים של העיינית של המקלדת והעכבר. אז כל מי שיש לו אל פסק ובעיה שהעכבר לפעמים לא מגיב אז עכשיו הוא יודע למה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. תקציב : 200-250 ( אם אפשר מעדיף לחסוך ) פד: SS َQck Mass משחקים : BF4 , GW2, TW3, GTA V ובעיקר משחקי MMO ... על ה G600 יש מבצע ב VGAMAES : http://esport.vgames.co.il/deal/1.html או שכדאי להזמין מחו"ל ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.