עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קיים גיים פוד שחור לאקס בוקס שמותאם למחשב? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכם, אני צריך המלצה על סט אלחוטי מקלדת ועכבר (אפשרי לקנות גם בבודד אם יותר משתלם). אני צריך שיקלוט לאורך של איזה 4 מטר ככה, כיום אני משתמש במקלדת פשוטה אך עכבר LOGITECH G5. עד 300 ש"ח. ואני צריך גם מצלמת אינטרנט מומלצת, שיראו חלק ויפה... עד 200 ש"ח. כמובן שהשאיפה שלי שהמוצרים יהיו זולים יותר מהרשום, ושהמוצרים יתנו תמורה למחיר תודה רבה לכם, חן.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש מדפסת איכותית להדפסת תמונות איכותיות גם לקטלוג אם צריך לא זקוק לשאר דברים כגון סורק או פקס התקציב שלי הוא עד 600 - 800 ש"ח (עדיף כלפי מטה ) . תודה מראש זקוק לתשובה מהירה במידה וניתן.

4. אני מכיר את הבעיה הזאת ממזמן מידי פעם הייתי הופך את המדפסת , מנתק ומחבר את הספק כח ( מטען ) וזה היה מסתדר בדקתי את זה לעומק והבעיה שהמנוע של הסורק נתקע וגורם למדפסת לא לפעול אני חושב אולי שזה הספק כח גורם לזה המדפסת לא מקבלת זרם מספיק , בדקתי מתחים וזה היה תקין ביציאות של הספק כח יכול להיות שזה הגורם הספק עולה 100 ש"ח לגביי עלות תיקון אין לי מוסג אני חושב בסביבות 200-300 ש"ח ( השערה ) או עדיף לקנות מדפסת חדשה ? אני מאוד מרוצה מהמדפסת יש לי אותה 5 שנים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. תנו דעות שלכם ושימו לב גם למחיר. amd 1800 asus a7v333 GF4 Ti 4200 Asus 64 ddr - v8420 maxtor 60 GB 7200 pc2700 256 ddr - 333 1.44 52 LG p-4 atx עכבר לוג'יטק מקלדת מיקרוסופט 4500 ש"ח מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ryu,

היי מישהו מכיר איזה דגם של מקלדת קטנה יחסית אלחוטית איכותית למחשב? יש לי שולחן קטן והמקלדת בגודל הרגיל שיש לי כיום מקשה על הזזת ספרים על השולחן. (כשצריך לקרוא אז צריך להזיז את המקלדת אחורה וכשרוצה להשתמש במחשב אז צריך להזיז קדימה.) הייתי במקרה בבזק סטור אתמול וראיתי מקלדת של RAPOO או משהו כזה שהייתה ממש קטנה וחמודה ודקיקה, מחיר 250 שקל אבל אמרתי בטח אמצא בחצי באינטרנט אבל אז ראיתי תגובות לא משהו אז בנתיים מתלבט.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by yakir4u,

http://www.ebay.com/itm/Professional-Genius-Thor-X5-USB-Optical-2000DPI-Gaming-Mouse-Mice-For-Laptop-PC-/221287822931?pt=AU_Input_Peripherals&hash=item3385c83653 אני מחפש עבד בסגנון שלו אולי אפילו טיפה יותר רחב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by rony1880,

היי האם העכבר הזה אמין ואיכותי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by erezb84,

היי, אני מחפש מדפסת, ליייזר, שחור לבן, עם הדפסה דו"צ אוטומטית. אין צורך בהדפסה צבעונית/מדפסת משולבת עם סורק וכו'. צריך משהו קטן ואמין. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by יוסףש,

שלום חברים,אז כמו בכותרת,בכדי להעיר את המחשב אני צריך ללחוץ על הכפתור הדלק במחשב,עם הלחיצה זה מראה שהמחשב לא נכבה אלא התעורר,העכבר חדש וזה התחיל איך שקניתי אותו,עם העבר הישן זה לא קרה ,מה צריך לעשות בכדי לתקן את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by scorpions,

היי שלום לכולם אני צריך עזרה עם מדפסת broter dcp-115c יש לי הודעה על התצוגה של המדפסת Please replace cartridges ink וזה לאחר שהחלפתי ראשי דיו חיפשתי באתר היצרן אך לא מצאתי תשובה לבעיה זו אשמח לשמוע את דעתכם בברכה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. עסק המתאמים האלחוטיים שהחל בגדול עם ה-Apple TV, סוחף אחריו עוד ועוד חברות, והיום מיקרוסופט משיקה מתאם בסטנדרט ה-Miracast לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%a7%d7%90%d7%a1%d7%98/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני רוצה לקנות את ה Sentry LXE של NZXT אני לא מוצא אותו בשום אתר על פי האתר של NZXT המפיץ בישראל זה מור לוי ובאתר שלהם אין אפילו מוצר אחד של NZXT ( ) מישהו יודע איפה אפשר לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אז ככה היום קניתי את הX23 חיברתי מהמגבר מכניסת AUX INPUT כבל אדום+לבן לממיר של הוט HD לכניסת AUX אדום לבן. בצג ליד הוולים זה מראה 2.0 שאני שם את זה על 5.1 אין שמע. עכשיו במגבר בINPUT אומר לי שזה על AUX ולא על 5.1(מן הסתם כי חיברתי לAUX) ובOUTPUT זה מראה 5.1. אז למה שאני מעביר את זה בתצוגה למצב 5.1 אין שמע? איזה כבלים אני צריך לקנות? מאחורה במגבר הכניסות כאלה: http://www.ixbt.com/multimedia/microlab/x23/amp-big.jpg קיבלתי עוד כבלים שזה RCA וצד שני חיבור אוזניות שחכתי איך זה נקרא. זה החיבורים שיש לי בTV מאחורה: http://www.nix.ru/autocatalog/lcd_tv...2241_draft.jpg אז אני צריך חיבור RCA-RCA בישביל לחבר את זה לממיר או לTV אז יעבוד לי ה5.1?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by EAD,

יש לי פה ויכוח עם אלכס. מה לדעתכם עכבר טוב יותר לGAMERS? הG9 או הDEATHADDER ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by avijimi,

שלום אני רוצה לדעת מה ההבדל בין ספק כוח של Line InteractiveוSmartCompact1000VA ו בין D-COMPACT SERIES 1000 VA האם יש הבדל ביניהם מבחינת מחיר ואיכות ,כי קניתי את דגם ה D-COMPACT ואין עליו הסבר בWEB לעומת הדגם של SMART מודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי מחשב נייד, בהתחלה כשחיברתי אליו את ה עכבר הוא עבד. אבל אחרי חצי שעה הפסיק לעבוד כך שכנראה זאת לא בעיית דרייבר כי אם כן אז זה לא היה עובד מההתחלה, חשבתי אולי יש התנגשות בין עכבר הנייד עצמו המגע, לבין העכבר החיצוני אבל ניסי להסיר ולהתקין מחדש דרייברים ולבטל אחד מהם ללא הצלחה. הסוללות בסדר יש לי וינדוז 7 ו DELL STUDIO 1555

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Shmoolik,

אז ככה : אני רוצה לקנות כרטיס מסך: GeForce 2 Ti 64MB - Hercules אבל אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק (אין לי כל כך הרבה כסף....) מצד שני יש את ה: GeForce 3 Ti 200 64MB - Hercules שהוא כמעט אותו הדבר מבחינת פריימים ודברים כאלה , אבל הטכנולוגיה יותר חדשה וגם הוא ישאר בשוק יותר זמן וגם אני צריך לחסוך עוד דיי הרבה זמן... אבל הוא עולה פי 2 מהקודם ואני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה הזאת. תעזרו בבקשה תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Shmoolik,

מה זה לעזאזל בכתבה פה באתר ראיתי ש GEFORCE 4 הוא מורב מ DDR SDRAM מה זה אומר לעזאזל זה לא 2 סוגים שונים לגמרי של זכרונות?!?!?!?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by 6kwar,

אבל אני רוצה שיהיה לו את הציפ של via kt333 amd ומאיפה אפשר לקנות את זה תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009777868&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by shimon23,

שלום חבר שלי קיבל צורב (משהו ענתיקה hp x 2), והוא אומר כשהוא מנסה לצורה בנרו הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Power calibration area is full למישהו יש מושג מה זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by RedLion,

הזמנתי את Hp photosmart 850 , הכל טוב ויפה. כבר שבוע וחצי אני מחכה, והיום התקשרו אליי מחנות שהזמנתי מהאינטרנט (הזמנתי מוואלה דרך איזה חברה, וידיאו 2 בי משהו כזה), ואמרו לי ככה: "תשמע, יש למצלמה הזאת בעיה שהיא לא קוראת כרטיסי זיכרון של 128 מגה, זה בעיה שמופיעה אצל כל מיני סוגי זיכרונות, וכדי לפתור תבעיה (והוא אמר שהוא מקווה שככה הבעיה תיפתר)- HP הוציאו פאצ' באתר שלהם שאני צריך להוריד את זה למצלמה ואז כנראה שיעלמו לי הבעיות וזה יקרא תזיכרון". השאלה שלי- מישהו נתקל בבעיה כזאת? זה לגיטימי כזה דבר? כיאלו אני קונה מצלמה עם באג, מה זה הטימטום?! שקלתי כבר לבטל תהזמנה או משהו, לא יודע זה הוריד לי תחשק מהמצלמה הזאת, אם למישהו שיש תמצלמה או יודע יכול לעזור ולהסביר לי אני אהיה מאו…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. צהריים טובים, חברה שלי רכשה לוח דיגיטלי - Wacom Cintiq22HD. עוד בטרם הקנייה עברתי על המפרט הטכני וראיתי שהמוצר הזה לא עודכן כבר מספר שנים, והתאכזבתי לראות שהם מייצרים אותו עם כבל DVI שהולך ונעלם מהעולם. קנינו מתאם DVI Female to HDMI Male וכשמחברים את הלפטופ לוואקום - האחרון מציג הודעה שהוא לא מזהה סיגנל בכלל. ניסינו זאת על 2 לפטופים שונים. כאשר חיברנו את כבל הDVI ישירות למחשב נייח עם כניסה זו - הוואקום עבד מיידית. הכבל שיוצא מהוואקום הינו DVI-D והשתמשנו במתאם DVI-I כך שאני לא חושב שזו בעיה (אם היה הפוך אז אולי). חיפשתי בנבכי הרשת וגיליתי שזו בעיה נפוצה עם הוואקום, ואפשר להחליף 10 סוגים שונים של מתאמים עד שיימצא זה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Mynameis,

בזמן שאני על המחשב העכבר מתנתק לכמה שניות (הUSB או החיבור או משהו כזה) וחוזר. יש לכם מושג אולי אם יש איזו אפשרות לתקן את זה? (מדובר בG500) אם אין שום דרך אז אני אשמח אם תציעו לי עכבר חדש לקנות בסגנון המבנה אחיזה של G500 (עכבר עבה ונוח לאחיזה). התקציב לא מפריע לי. תודה רבה,דימה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.