ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
CHIEFTEC Dragon DX-01BD Tower זה לא (FULL)
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני משתמש ב2 תוכנות לניטור טמפרטורה. אחת שמותאמת ללוח אם USDM 3.1 וכמובן MBM5. בUSDM המתח 3.3 הוא נורמלי לחלוטין ובMBM הוא נמצא על 2.5 מה שאומר שהמתח לספק ממש ממש ממש לא טוב. ד"א אני סובל כבר המון זמן מריסטים פתאומיים ועד עכשיו לא מצאתי את הבעיה שכנראה נובעת מהגילוי הזה שלי שמתח שאמור להיות 3.3 הוא בעצם 2.5 כנראה. אני רוצה להיות בטוח שזהו באמת המתח המסופק לפני שאני פונה לחנות שממנה נקנה הספק. איך אני בודק את זה?
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מי שיודע שיכתוב לי מאיפה המחירים בפרטי.... תודה...
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
What is better the Enermax EG 365VE - 350watt OR Antec TruePower 380 Watt btw i saw that The true power got only 18A on the +12V will it be enough these days and in the farther future for overclocking?? עריכת המודר: יישור טקסט לשמאל.
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה ספק אני צריך ש"ישרוד" את המפרט הבא 2 HD CD + צורב 4-5 מאווררי 80 SOUND BLASTER AUDIGY כולל פנל 1.7 256-512 RDRAM ואך אני מחשב את הדרישה הזאת תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת זולה, אבל ממש זולה, לשימוש כגיבוי למדפסת נורמלית. הדרישות מהמדפסת - 1. שתדפיס בשחור באיכות סבירה. 2. שהמהירות תהיה סבירה, לא מהירה אלא סבירה. 3. שתהיה זולה. 4. יציאת USB. ראיתי את ה- Z25 ב- 250 ש"ח (כולל שני ראשים למי שתהה). יש לה יציאת USB כמדומני. מישהו מכיר את המדפסת הזאת? משתלם לקנות אותה לצרכים הבסיסיים שלי, או כדאי להשקיע במשהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני קונה את המארז של אנרמקס עם החלון המיוחד וכל הנורות עם EPOX 8RDA או ASUS A7N8X DELUXE עם רדאון 9500 פרו ועם AMD 2400.... HEC 300W יחזיק כזה דבר או שלא להסתכן וללכת על ה475W??
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שייכתי לפורום הזה כיוון שזה ספק שצריך לעבוד ב OC כבד (בעזרת השם 200BUS) המפרט: 8RDA+ AXP 2100 TBREDB CORSAIR PC3200 CAS2 256MB 2 STICK = 512MB TOTAL בנוסף יש גם רדאון 9500 פרו של ATI, וולקנו 7 פלוס, צורב, סידי, כונן קשיח, 5 מאווררי מארז - THE USUAL אני צריך ספק ש: א. יחזיק את כל אלה + 2 קתודות + כל דבר שאני ארצה לשים בעתיד (שאני לא ישים עוד מאוורר ופתאום - בום) ב. יהיה מעולה לOC ג. יהיה עם מתחים יציבים (HEC ומעלה) אני צריך ספק שמסוגל להחזיק מערכת מאוד מאוד חזקה ושהוא יהיה בגבולות 400 השקלים - תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חיפשתי השוואה של צורבים... אני מניח שרובכם קראתם, אבל מי שלא: http://www6.tomshardware.com/storage/01q4/011213/index.html
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של מקסטור שרושם שהוא תומך ב-S.M.A.R.T אבל האופציה לא פעילה כרגע רציתי לדעת מה זה אומר ואיך מפעילים את הופצייה
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קניתי 20 מדיות לצריבה של DCD בנפח של 870 מ"ב (100 דקות של אודיו) הצורב שלי הוא RICOH MP7125A עם ה-FIRMWARE האחרון שיצא (גירסה 1.10). הוא צורב מצוין מדיות של 800 מ"ב (OVERBURN די רציני) אבל הוא בכלל לא מצליח לזהות את המדיות של 870 מגה ! לוקח לו לפחות דקה לבדוק את המדיה הריקה שאני מכניס ואחרי זה תוכנת הצריבה מודיעה שאין דיסק בצורב (גם NTI וגם NERO) מה עושים ??? ???
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
Ok Today i built my new pc... and my problem is int the memory it is Mushking PC2400 256MB... But it shows just 128MB.... What u think that could hapeen? I changed bios.. and settings at bios... thanks.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בחיים שלי לא עבדתי עם סלרון אני לי אפילו מושג איך הוא נראה!.למישהו יש מושג על איזה סוקט הוא יושב ואיזה לוחות מתאימים לו???? אני משער שזה לא כמו AMD שהכול יושב על אותו סוקט (Socket A)
-
יש לי קו ISDN (כלומר קו ISDN כפול המכיל 2 קווים, קו ראשי וקו משני, להלן קווים 1 ו 2). עד לפני שבועיים, השתמשתי בקו 2 ע"מ לגלוש באינטרנט ובקו 1 על מנת לנהל שיחות טלפון.... אבל לאחרונה, נראה כי אני מצליח לבצע תקשורת לאינטרנט דרך קו 2. אני מסוגל להתחבר לרשת רק על ידי קו 1. כל קונפיגורציה שאני מבצע - הן פיזית (חיבור כבל הISDN לשקע השני ביחידת ה NT) והן בתוכנה (הגדרה להשתמש ב ISDN - Line 02 או 01....) מסתיימת בזה שהמחשב עדין מתקשר דרך קו אחד... האם למישהו יש הצעת פיתרון? או מושג היכן יכולה להיות הבעיה? בתודה, untitled
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיקרון כבר הזמנתי מזיגזג אבל שכחתי לשאול מה דעתכם ;D אז מה דעתכם בקשר ל LG Flatron 795FT - 0.24 - 17 inch - 1600x1200 75Hz- USB ? בעיקרון המחיר שאני מוכנה לשלם על המסך הוא לא יותר מ 1500 ש"ח. תודה :-)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה נגן יותר טוב? המחיר של הג'אזפיפר הוא 420 ש"ח שמחיר של הפיין הוא 585 ש"ח הנה קישורים לדפי היצרן שלהם: pine jazzpiper הנה התמונות של שניהם: ---------------------------- בתודה מראש, Component
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני עם כל היציאות האפשריות (רשת מודם usb סריאלי) ומחשב נייד ישן רק עם סריאלי.אני רוצה לצרוב דברים מהנייד .איך אני יכול לחבר אותו לשולחני. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך hercules prophet 4500 שפתאום...שבק חיים כשאני מכניס אותו למחשב הוא לא מצליח לעשות אפילו פוסט ואני בטוח שזה הוא ..כי עכשיו אני עובד עם איזה ענתיקה של ati שעובדת.. בבקשה תעזרו לי!!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אחי גר בבאר שבע וקיבל ניסוי של אינטרנט בכלים של חברת ערוצי זהב טוב .. קיבל מודם usb של מוטורולה עכשיו את המודם לא צריך לחבר לכרטיס רשת כמו שאמרו לי סבבה הטכנאי התקין לו את הדרייברים של המודם usb במחשב והמנורה של החיבור דלוקה אבל עדיין המחשב לא מזהה שיש אינטרנט ניסיתי לעדכן דרייברים למצוא חומרה חדשה אבל כלום זה לא נותן הוא גם עשה באקספלורר never dial a connection הוא התקשר גם לתמיכה המפגרת שלהם והם הביאו לו כל מיני חרטות שזה קשור לפיירוול של האקס פי יש לו אקספי מותקן אני לא יודע מה לעשות אצל חבר שלי נגיד הוא התקין את הדרייברים של ה מודם איתחל את המחשב ושלום על ישראל למה זה מסתבך תודה מראש אלירן
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי באתר של אקסלנט כתוב שיש להם radeon8500 של ati המחיר 277$ שזה טוב יחסית לארץ במיוחד אם משווים ביחס למחירים של gef3 ti200 בארץ.. מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר כרטיס מסך למחשב נייד מומלץ למשחקים? מהו מחירו ואיפה? מפרט: p3 1000 256 mb sdram bla bla
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם המעבדים של מחשבים ניידים משנים את מהירות עבודתם ראיתי אצל חבר שישי לו מחשב נייד שמותקן בו מעבד 1 גיגה פנטיום 3 שהוא רת ב 532 מגה זה מופיע בחלון פתיחה של System ב Control Panel אם כן מה הגורמים לשינוי המהירות ???
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 325 שקל למערכת 2.1 למחשב שלי (כרטיס קול און בורד אם זה משנה) אני חושב על הרמקולים האלו שנמצאים בחנות שאין להגיד את שמה (מקווה שהבנתם) אלו הרמקולים - 1 Logitech SoundMan® S-20 - 344 nis Total power output: 20 watts RMS Frequency response: 38 Hz - 20 kHz Input impedance: > 10,000 ohms 2 PHILIPS A2.3 250W - 329 nis PHILIPS A2.3 250W זוג+sub+שלט 3 Altec Lansing AVS300 2+1 - 312 nis (לא היה מידע באתר) 4 הרקולס 210 xps - 224 nis המחיר כאן נמוך משמעותית ואם הרמקולים הנל טובים כמו השאר אז אין טעם "לשפוך" סתם עוד כסף... אני מקווה שהתגובות יתבססו מניסיון אמיתי עם הרמקולים ולא לפי מראית עין.. מטרת הרמקולים לשמוע mp3 ומוזיקה בעיקר ופחות משחקים, לכן אני מ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתכוון לקנות מסך "19 samsung 955fd רציתי לדעת מה דעתכם על המסך והאם יש מסכים עדיפים באותו מחיר
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-