ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני שבועיים מדפסת חדשה HP920c מאופיס דיפו, קניתי אותה מהאתר באינטרנט שלהם (היה זול ב-100ש"ח יותר מהחנות שלהם!?) עוד לא הדפסתי איתה 10 דפים וכבר הלך לו מנגון משיכת הנייר, היא מושכת את הנייר בצורה עקומה ותקעת אותו! :AR15: יש מצב שהם מכרו לי מדפסת שחזרה מתיקון (שכחתי איך קוראים למושג הזה??) בכל אופן אני הולך לזרוק להם אותה היום.....
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת מכנית למטרות הקלדה מרובה... ראיתי שיש בKSP את Razer BlackWidow ובאייבורי את CELERITAS של ZOWIE. האם אתה מכירים עוד דגמים שמוכרים באייבורי/KSP? איזה מקלדת עדיפה עבור עבודה משרדית של שעות?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את המרז שבכותרת ויש לי כמה שאלות לגבי החיבורים בו: 1. חיבור FRONT USB: צירפתי תמונה של הכבלים של חיבור USB קידמי. יש שם כבל GND נוסף שאני לא מבין לאן אמור להתחבר כי לפי המדריך של לוח האם (DFI NF4U) צריך רק 4 חיבורים. 2. FRONT AUDIO: צירפתי גם תמונה של מה שניראה לי כחיבורי FRONT AUDIO אבל אני לא מבין לאן לחבר אותם. ליציאות AUDIO בצידו האחורי של המארז? אם כן אז איך הם אמורים לצאת לשם דרך המארז? 3. בתמונה עם חיבורי AUDIO יש כבל נוסף, כחול לבן , שאני לא ממש מבין מה המטרה שלו. ניראה לי שזה מתאם בין חיבור 4 פינים ל- שני פינים למאווררים. האם אני צודק? 4. במארז יש על הדלת הקדמית אות Z גדולה שלפי הביקורת על המארז ב-HWZONE אמורה לדלוק ולהחליף את ה -POWER LED. אבל למארז…
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כתוב לי מטלית אנטיסטטית אבל אני לא יודע מזה.... ואם לא איתה אז תמליצו לי עם מה כן,כי המסך שלי מלוכלך קצת,והייתי רוצה לנקות אותו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל זכרוןוDDR2 1024MB 533MHz CL4וKingstonו נחשב לטוב? 2.זה יפעל כמו שצריך אצלי המחשב ? יש לי מחשבIntel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 Motherboard Chipset Intel Grantsdale-G i915G/GL/GV .3כרגע יש לי 256 ואני חייב להוסיף אז על כמה אתם ממליצים להוסיף 512 או 1024ושל איזה חברה? 4. וכמה זה בערך צריך לעלות? תודה
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של מקסטור שרושם שהוא תומך ב-S.M.A.R.T אבל האופציה לא פעילה כרגע רציתי לדעת מה זה אומר ואיך מפעילים את הופצייה
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, הוצאתי עכשיו 6 אלף שקל על מחשב למשחקים ונראה לי שהמקלדת ב-30 שקל של PLEOMAX שיש לי 5 שנים קצת מעליבה אותו. אני מחפש משהו שיהיה בראש ובראשונה נוח ואם אפשר אז גם שקט. תודה. עריכה: מתלבט בין ה-RECULSA ל-WAVE. מה אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע מארז ATX רגיל אבל מאד נוח (כזה שלא צריך ברגים בכלל . הספק בו הוא 300W. אני מתכנן לשדרג בקרוב ורציתי לדעת האם אני חייב לקנות ספק חדש עם יותר הספק? אני משדרג למשהו כזה: AMD AXP 1800+ לוח אם םמבוסס KT333 256MB PC2700 או PC3000 כרטיס מסך שיש לי עכשיו GF2PRO 64MB DDR הלוח אם יהיה כנראה MSI KT3 Ultra ARU או GA-7VRXP.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום! עדכנית לעכשיו אני משתמש במקדלת של Microsoft - Natural. אני מאוד אוהב אותה, אבל היא כבר בת 6 שנים כמעט. היא נוחה לי מאוד, אבל אני חושב שמגע שלי לא רך כמו שאני זוכר (אולי זה בגלל שפרקתי אותה או משהו. בכל מיקרה אני לא הצלחתי לעשות אותה רכה בשום צורה או אופן עוד פעם). אז עכשיו אני מחפש לי מקדלת אורגונומית חדשה ואני זקוק לעצתכם. הברירה הברורה - Microsoft Natural Multimedia טיפה יקרה לכיס שלי (320ש"ח בערך). אני מעדיף משהו טיפה יותר זול. אני כרגע שוקל לקנות את המפוצלת של Quantom. היא עולה הרבה פחות (125ש"ח). יש לכם הצעות אחרות בשבילי? אתם יודעים איך המקלדת של quantom? הדבר הכי חשוב לי שהמקשים יהיו רכים והיא תהיה נוחה. אני מוכן לעלות עד 200-230ש"ח, אבל יותר יהיה קשה לי לסחו…
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שזה בפורום הנכון אם לא, תעבירו בבקשה. קניתי דיו מקורי למדפסת ישנה שהייתה לי אבל המדפסת מסרבת לזהות אותו. היא מתנהגת בדיוק כאילו שלא חיברתי אליה אותו בכלל. רואים שיש דיו במיכל כשמסתכלים עליו מלמטה. אני שומע שיש חלק מתנדנד בפנים כשאני מנענע אותו.. האם יתכן שהוא פגום? מה עושים במקרה הזה? אפשר ללכת עם זה לחנות או שמי שקונה בזול משלם ביוקר?
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכם. אפשר בבקשה חוות דעת על המצלמת אינטרנט vx3000 של מיקרוסופט? לינק: http://www.hardware-pacers.com/pages.php?pid=344&catType=r תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case הוא טוב וגם הספק הוא טוב?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מתנה לילד שמאוד אוהב לשחק במחשב וקיבלתי הצעה לקנות עכברים של ROCCAT במבצע סוף שנה מהיבואן. בדקתי קצת באינטרנט והמחירים מאוד זולים (כמו שכתבתי 250 ש"ח ל-KONE ו-150 ש"ח ל-KOVA) גם בהשוואה לחו"ל. בארץ ראיתי שלא כל כך מכירים את העכברים האלה, אבל קראתי ביקורות בחו"ל והן מאוד חיוביות. אני מניח שה-KOVA גם כן יספיק לו (זה נראה לי יתרון שכל הכפתורים כבר מתאימים למשחקים ולא צריך דרייבר) אבל תוהה אם לא כדאי להשקיע עוד 100 ש"ח ולקחת את ה-KONE שהוא עכבר מקצועי לגמרי ועם הרבה ביקורות טובות ובמחיר הזה נראה עסקה מעולה. אני צריך לקבל החלטה עד סוף השבוע כי אז נגמר המבצע הזה ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי כי אני מבין במשחקים רק בזכות הילד ומהציוד שהוא מבקש ממני לקנות לו.. אני א…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ואני חייב עזרה אני קונה מחשב (מצטער על חוסר הפרטים) p4 3.2 512x2 kingston 400 6800gt 160gb הלוח אם עוד לא ידוע אבל אני חייב עזרההההה אני לא יוד איזה מארז וספק ליקנות אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל המליצו לי על thermantake אבל אין לי מושג איזה מהם ומה מתאים למחשב ואני ישמח גם להמלצות לספק טוב שמתאים בתודה מראש נ.ב אם אפשר תמונות ומאיפה כדאי לקנות
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בואו נדמיין לרגע, שמעבד AMD Thunderbird 1.4GHz - 266BUS היה בדיוק באותו מחיר כמו מעבד כלשהו של אינטל (פנטיום 3 או 4 כמובן) (מבחינתי תיקחו את המעבד הכי טוב - אך שמעתי שיש הסתיגויות מP4 אז... בחרו במעבד הכי טוב לדעתכם) את מה הייתם קונים? נ.ב. אני לא מבין איך יתכן שמעבד אתלון 1.4ghz יחשב יותר טוב מפנטיום 2ghz - יש פה משהו אבסורדי. כמו כן אם תוכלו לבסס את תשובתכם על מאמר של עיתון מכובד כגון (PC magazie) אשמח עוד יותר.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מתאם PS/2 -> USB, שיאפשר לי להשתמש במקלדת ה- PS/2 האהובה שלי כמקלדת USB לכל דבר. אני מעוניין במתאם אמיתי, כזה שיקנה למקלדת תכונות USB כגון היכולת לחבר את המקלדת ללא ריסטארט (ועוד...) - ולא במתאם ''פשוט'' שסה"כ יאפשר לחבר כבל PS/2 לכניסת USB, ותו לא. חשובה לי האיכות, העמידות והאמינות של המתאם, ואם אפשר שיהיה כמה שיותר מינימליסטי, קטן ו- Low profile. אשמח להמלצותיכם. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_862&products_id=10009 הוא חורג לי מהתקציב ב 100 ש"ח אבל הקטע שעוד צריך לקנות לו ספק (המליצו לי על HEC) שזה עוד 300 ש"ח מצד שני יש את כל הסופראנוס האלו של TT שמגיעים כבר עם 400W בפנים וגם יותר זולים במאה ש"ח (יש לי 6800GT)
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם כדאי ואיך ליבא את זה לארץ ? לוח אם מעבד AMD וזכרון ??
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יכול להביא בדיל טוב מחנות קרובה לביתי, את המארז הנ"ל. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=92650 הוא מגיע עם ספק 350W ATX2.0 של אנטק, שאני חושב שיספיק לי לכרטיס מסך 7600GS ו3800X2 לא? אני לא מעוניין באובר קלוק. זה מארז שנכנס לי בול בתקציב ואני חושב שעונה על כל הדרישות שלי. הקטע שאני יכול גם להזמין באותו מחיר את ה3700 שההבדל היחידי בינהם זה שמקדימה יש לו 120MM ול2650 יש 80MM אבל בשביל זה אני צריך להסתבך ולהזמין מחנות בצפון(נועה) וזה באלגן :-X מה אתם אומרים על ה2650?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהליין. אז כתבתי פה פעם ולא ממש הצלחתי לקבל תשובה...ולכן אני מבקש שוב את עזרתכם...בעוד כשבוע וחצי אני ממריא לאוסטרליה ובדרך עוצר בהונג קונג בחנות של ג`וני הידוע כמוכר אמין לישראלים, במחירים מעט פחותים מהמחירים שבארה"ב. מוצרים מקוריים. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית רצינית לצילום באוסטרליה וניו זילנד. אינני צלם מקצועי אך אני אוהב מאוד לצלם והרבה. יש ברשותי מצלמת HP של 2.1 MP בלי זום, אשר עשיתי אלפי צילומים בצבא כחובב... אני מעוניין במצלמה רצינית עם לפחות 4 MP (נראה לי שעדיף יותר) וגם זום למעלה מX8...אינני חושב שאצטרך דיגיטלית ריפלקס. נראה לי שעדיף גם כמובן מהשמות הגדולים של ,FUJI,NiKon,MINOLTA,CANON וכו`. אני לא מבין גדול במונחים המקצועיים..ולכן מבקש את עזרתכם...אי…
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום אני אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי בקניית מדפסת חדשה שתשמש למחשב ביתי להדפסת עבודות תמונות וכו' אם אפשר לא מדפסות של HP למה שתי המדפסות הקודמות שלי נהיה להם בעיות מהתחלה אני צריך משהו שעושה את העבודה והוא אמין תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה לקנות צורב, והתקציב הוא בין 600-900 שקל. אפשר לקבל כמה המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.nomadworld.com/products/jukebox3/ אחי רוצה לקנות את זה המחיר לא משנה כלום הוא טוב.... היה לו דיסמן של mp3 וכל שריטה זה שיר שלם ... אז הוא רוצה ללכת אל משהו טוב .. גם הגודל של הכונן לא חשוב.. עריכה: תדאג לשים כותרת עניינית להבא.
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שעתיים עובר על דיונים דומים כאן להמלצות על מקלדת ועכבר ואני מתחיל לאבד את השפיות שלי, יש יותר מדי דגמים ואני לא בטוח מה יהיה מתאים לי. אני מחפש עכבר טוב שיישאר איתי לכמה שיותר זמן, אז אני מעדיף לא להתקמצן בקניה עכשיו. בגלל שלאחרונה יש לי כאבים באגודל ימין, אני רוצה עכבר שיבלוט קצת מצד שמאל במקום של האגודל כדי שלא אצטרך לקפל אותו כדי לאחוז בעכבר. אני בכלל אשמח אם זה יהיה סימטרי גם לצד השני כי לפעמים אני מעביר את העכבר ליד שמאל. אני אשחק לא מעט, אבל לא דברים תחרותיים שדורשים דיוק קיצוני. אשמח גם לפד נוח לעכבר. לגבי המקלדת, יש לי פחות דרישות, אבל בעיקר כי אין לי מושג למה לצפות. מן הסתם אני ארצה שהיא גם תהיה נוחה להקלדה מרובה (יש אופציה גם לפד למקלדות? הדברים הר…
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-