עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Boomer,

לפני שעה אני הולך לחנות מחשב לקבל הצעת מחיר על מחשב חדש: אני עומד לקנות AMD XP 1500 Readeon 8500 Maxtor 40 GB מסך של Samsung לוח אם GA-7VTXH בקיצור המוכר כזה אומר לי: למה לקנות מסך כזה טוב ומחשב עם ביצועים לא משהו :lol: :lol: ;D מה הקשר בין מסך לאיכות המחשב : : : הוא אומר לי שקודם כל ל-AMD יש מלא באגים והם מתחממים מאוד מהר והם פועלים יותר לאט. גם הוא אמר שלרוב היבואנים אין את זה בכלל והוא צריך להתקשר במיוחד ליבואן בהרצליה. ואז הוא אומר לי שאין לי מה להשקיע כל כך הרבה על כרטיס מסך כזה בגלל ש-Geforce 2MX 400 64mb יפעיל לי כל משחק חלק לגמרי לאורך השנתיים הקרובות ;D ;D ;D איך הוא הגיע למסקנה הזאת שכבר היום MX לא מפעיל הכל חלק לגמרי?? ?? ?? ??? וזה עוד כרטיס של …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Component,

ראשית כל, זו לא דעתי על המעבד, הוא מעבד מצויין, השתמשתי בכותרת כדי שיותר אנשים יקראו את ההודעה שלי אז ככה: יש לי צורב Philips 32*12*8 ואני משתמש ב nero. כשאני מפעיל את nero התוכנה כותבת לי שיש בעיה בדרייבר ה aspi ובשל כך אני יכול לצרוב רק image מישהו כאן הציע לי תוכנה שמתקינה את הדרייברים מחדש אבל היא לא עזרה. ניסיתי להביא את הדרייברים מחבר, הרצתי sfc ואפילו ניסיתי להתקין windows מחדש. הבעייה לא היתה קיימת כשהשתמשתי ב windows millenium. כרגע אני משתמש ב win 98. ניסיתי גם easy CD creator 5.0 אבל היא נתקעת בכל פעם שאני לוחץ על data prioject. בתודה מראש, עדי רובין.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

אז ככה: דוד שלי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל להביא לי משהו. אני מתלבט בין Geforce 3 T500 במקום T200 (למרות שעדיין בכל אתר מחו"ל אני רואה מחיר אחר בהפרשים של 100 דולר) מעבד 1800 במקום 1700 או אולי כדאי משהו אחר ? זה המפרט כרגע AMD ATHLON XP 1700+ מעבד Gigabyte GA-7VTX-H VIA KT266A AMD לוח אם Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 הארד דיסק HERCULES - 3D Prophet III - GeForce 3 Titanium 500 כרטיס מסך micron/Mushkin 256 ddr 2100 basic זכרון FLOPPY DRIVE 1.44 כונן דיסקטים Pine 56.6k Rocwell Chip מודם מקלדת GENIUS 98 Microsoft IntelliMouse Optical עכבר Samsung 955DF 19 מסך Actima X 52 סידירום Aopen HF45C - Midi ATX 300W מארז ?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by CoronaLover,

מה אתם חושבים על ה Geforce 4 ? לפי דעתי זה ביזבוז כסף לקנות Ti 4600 בגלל הבדל הביצועים הקטן בינו לבין ה Ti 4400 והבדל הכסף הוא כ 100$ !!!! מה אתם חושבים ???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by infer73,

טוב ככה, בספק כוח שהיה לי עד עכשיו (מת לפני כמה ימים וזרקתי אותו אתמול) היו מספר חיבורי כוח שאני לא ידעתי לאן הם מתחברים אם תסתכלו בתמונה הזאת: http://members.iweb.net.au/~pstorr/pcbook/images/pcps5.jpg אז בתמונה הזאת יש מחבר להארד דיסק/סידי (וכו'), מחבר לכונן דיסקטים ועוד 2 מחברים לא מובנים עכשיו החיבור הזה מאוד דומה לחיבור שהיה פעם בין הספק ללוח אם, אבל בספק שלי היה רק חיבור אחד כזה, לא 2 כאלה ולכן אי אפשר לחבר את זה ללוח אם ישן אז לאן אפשר לחבר את זה? והחיבור השני שהיה לי ולא הבנתי מה עושים איתו זה זה: http://edit.store.yahoo.com/lib/pc-outlet/12VConnector.jpg פשוט אין לי מושג לאן לחבר את זה... מישהו יכול להסביר לי לאיפה 2 המחברים האלה יכולים להתחבר?

6. Started by SharP,

איזה אט'לון אקס פי עם איזה לוח הכי משתלם מבחינת מחיר - ביצועים ?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  7. יש לי לוח Gigabyte K8N Pro SLI המארז הוא CoolerMaster WaveMaster מסתבר שהשניים לא כל כך מסתדרים ביחד: החוט של המאוורר האחורי לא מגיע עד לקונקטור שלו שממוקם ממש בצד השני של הלוח (קרוב יותר לקידמת המארז) איזה פוצים ה- Gigabyte האלה מה עושים , צריך לקנות איזה חוט מאריך ? זה חוט של 3 פינים , אשמח לדעת גם איך הוא נקרא בהגהה המקצועית ?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by tuviazait,

לפני כשבועיים המדפסת שברשותי (3 שנים אצלי) החלה להשמיע רעשי תקתוק לאחר הדלקתה. אני פותח את המכסה העליון (איזור הסריקה) ואני רואה שזרוע הסורק תקועה בחלק העליון ורועדת. כ-10 שניות לאחר הופעת התקתוק רואים תזוזה של זרוע הסורק כ-4 ס"מ כלפי מטה ואז היא חוזרת למעלה, ושוב מופיע תקתוק שמפסיק סופית לאחר 20 שניות נוספות. יש לציין כי לאחר סיום התקתוק המדפסת עובדת כרגיל ללא שום בעיות. המדפסת עבדה 3 שנים ללא בעיות. אין שום נייר שתקוע. כל הגלגלים חופשיים ונקיים. עשיתי איפוס מדפסת לפי הוראות היצרן, אבל הבעייה עדיין קיימת. עזרה בבקשה. תודה.

9. שאלתי האם אני יכול לשדרג את המעבד ל ATHELON 1.6 ולהשתמש באותו לוח תודה

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by rudyzplace,

טוב אז פירקתי את הממיר של הYESMAX שלי אתם יודעים איך זה...הייתי חייב לספק את הסקרנות. בכל אופן הדברים שמעניינים אותי הם 1. האם ניתן להגדיל את הHD שמגיע עם הממיר? הבעייה שלי היא שיש מצב שמערכת ההפעלה נמצאת על הדיסק (ייתכן שהיא גם צרובה על צ'פ FLASH - כמו ביוס) - מישהו יודע? דבר שני, הקבצים שהקלטתי ושמורים בדיסק מוצפנים (כמובן...). חיברתי את הHD למחשב ולא הצלחתי אפילו לגשת אליהם - אני מדבר על חוסר יכולת אפילו לשמור אותם בדיסק אחר. למה זה? מה אני יכול לעשות כדי להעביר אותם ולצפות בהם מהמחשב. אני מקווה שיש בינכם חולי טכנולוגיה כמוני שפירקו כבר לממיר את הצורה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  11. קניתי מאיביי את הדבר הזה http://www.ebay.com/itm/190836395542?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 יש לי מדפסת מדגם HP F2200 ALL-In-One, אני לא מצליח להתקין את זה כך שאני יוכל לסרוק האם יש דרך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by -JobNick-,

באחת מהתגובות שלך בפורום ראיתי שאתה לומד אלקטרוניקה והפרוייקט שלך זה לתכנן רכיב לוגי שצריך לעשות משהו ולצרוב אותו על צ'וק בעזרת תוכנה עכשיו גם אני לומד אלקטרוניקה אצתה יכול להרחיב קצת על הפקרוייקט שלך כי זה ממש מעניין (לפי דעתי) נ.ב הרכיבים "הרקים" האלה שאתה צורב אותם הם די זולים אבל התוכנה שצורבת היא ממשה יקרה איך אתה מתכוון לעשות את זה (יש לך תוכנה כזאת בבית ספר?)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

צריך להתקין את אלו של win2k או של win9x כי אין דרייבר ספציפי לxp. בבקשה לא להעביר לפורום תוכנה.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  14. Started by ido91,

יש לי את שני המוצרים (היום קניתי 4HD) והעכבר על הפאד הולך חלק אבל העכבר מראה במסך תקיעות ואי דיוק (אני פשוט זז והוא מראה במסך תקיעות או במשחק) מה שלא קורה בלי פאד רציתי לדעת עם זה גם לכם ככה . ומה זה גורם ואיך אפשר לפתור את זה כי ראיתי ביקרות של אנשים שיש להם את שני המוצרים והם אומרים שהעבר זז חלק. תודה

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by josefin16,

היי , האם יש הבדל משמעותי בין שני הדגמים האלה? אני יודע שיש הבדל בין העכברים אבל מה ההבדל?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Drek Boy,

לנעול

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  17. טוב אני יגיד לכם מה אני חושב ותגידו לי מה הכדאיות שלי לכל מקלדת. דבר ראשון ומאוד חשוב אני שחקן WARCRAFT 3 מה שמצריך כמובן כפתורי CUSTOM מה שבישניהם יש ומיהרות תגובה מה שאני יודע שבטרנטולה המהירות תגובה היא 1MSשזה מצויין ועוד כמה דברים שעושים את המקלדת קצת יותר מתאימה מהזד בורד אבל תגידו לי אתם כי אני לא יודע יותר מידי על המקלדות האם שווה להוסיף את ההבדל היחסית גדול בין המקלדות שהוא בסבביהות 200-300 שקל או שהזד בורד תספיק לי ותתאים לי באותה מידה אודה אם יענה לי שחקן WC3 מנוסה או מישו שיש לו ידע על המקלדות או בכלל בתחום. בכל מקרה אקבל כל תגובה אז תודה גדולה מראש.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. מעבד- AMD Athlon XP 1800 MHz זיכרון - 256 MB DDR לוח אם - PC Chip ומארז תואם לחלקים תגידו לי אם שווה לרכוש אותם ב 1660 ש"ח תודה לעונים ;D

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  19. שאלה בשביל חבר, האם העכבר הזה מומלץ?הוא אומר שזה לא בדיוק G5 אלא אחד טוב יותר. האם בהשוואה ל MS518 הוא עדיף? (תקציב עד 300 שח) תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם אני מנסה לחבר מקלדת ועכבר לרכזת USB כשהרכזת מחוברת אל המחשב עם כבל מאריך 5 מטר (כבל איכותי מסוכך) ולא עובד. הסבר מפורט: המחשב שלי נמצא ליד המערכת והטלויזיה. המסך-מקלדת-עכבר מחוברים עם כבל מאריך באורך 5 מטר לצד השני של החדר. הכל עבר בסדר גמור עד שרכשתי לאחרונה מקלדת USB ועכבר DA של Razer שגם הוא USB. קניתי כבל USB מסוכך 5 מטר, בנוסף קניתי רכזת USB שמתחברת גם לחשמל של Logitec חיברתי את המקלדת והעכבר, בנפרד ולחוד וכלום לא עוזר. הם פשוט לא עובדים. חשבתי שהבעיה ברכזת, אז הבאתי מחבר רכזת דומה שעובדת מצויין אצלו (בלי מאריך) עם חשמל וגם לא עבד. יש לציין: 1. אם אני מחבר רק אחד מהם או את העכבר או המקלדת ישירות לכבל מאריך זה עובד. 2. אם אני מחבר את הרכזת ישירות למחשב בלי …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום. יש לי תקציב של 600 ש"ח כולל מע"מ מהעבודה לקנות מקלדת. אז אפשר להגיע עד לסכום הזה. אני אשתמש בה לתכנות וכתיבת מסמכים. אני מעדיף מקלדת חוטית. אני רוצה שיהיו בה מקשים בעברית. אני אוהב שהמקשים מתנגדים קצת, אבל רק קצת, וללא רעש חזק. בלי אורות ושטויות כאלו. אשמח להמלצה על מקלדת מתאימה. תודה.

22. היי, אני מעוניין לרכוש פד מסיליקון או כל חומר רך ואיכותי אחר (שישמור על הצורה לאורך זמן) בכדי שאוכל להניח עליו את מפרק כף היד בעד שימוש בעכבר. אני מעוניין במשהו איכותי. כיוון שאני לא יודע מה המחירים עוד לא קבעתי אחד. סביר להניח שלא מעל ה-100/150 ש"ח. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  23. Started by Or ei,

אני מתלבט בין הMX 500 לבין הדאול אופטיק הבנתי שהMX יש לו טכנולוגיה חדשה שגורמת לו להיות מדיוקת ברמה כמו של הדאול (?) בלי איבוד מיקום (קפיצות) מה יותר עדיף מבחינת חדות ?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  24. היי כולם סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz Unboxing - HyperX Cloud למי שלא מכיר - HyperX מותג ה"יוקרה" של Kingston מוכר בעיקר בזכות חלקי החומרה (זכרונות, SSD וכו') שלו. לא מזמן יצא לשוק סט אוזניות הגיימרים הראשון של החברה ואני מיהרתי לקבל אחד ולעשות לו Unboxing כמה שיותר מהר! אם אהבתם, אל תשכחו לעשות לייק ולהירשם לערוץ, זה מאוד עוזר ונותן הרבה מוטיבציה להמשיך הלאה! בנוסף, זה הסרטון הראשון שאני מפרסם בפורום זה (עד עכשיו התפרסמו בערוץ בעיקר סרטוני חומרה, OC ובאטלפילד), אז אני מקווה להשתלב פה בצורה חלקה צפיה מהנה וסופ"ש נעים לכולם! Yarimiz

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  25. Started by scorpions,

היי שלום לכולם אני צריך עזרה עם מדפסת broter dcp-115c יש לי הודעה על התצוגה של המדפסת Please replace cartridges ink וזה לאחר שהחלפתי ראשי דיו חיפשתי באתר היצרן אך לא מצאתי תשובה לבעיה זו אשמח לשמוע את דעתכם בברכה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.