עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש המלצות מיוחדות? אני בשום פנים ואופן לא מחפש אלחוטית!! שתיהיה נוחה והכל כמובן...תודה.

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by Boomer,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש עם Radeon 8500 ו-Athlon XP 1600. בקיצור, היום אני מתקין את הדמו של Comanche 4. זה עושה את כל הבדיקות שלו ומגדיר לי אוטומטי את הכל לגרפיקה גבוהה. אז אני משחק על 768*1024 והמשחק פשוט מלא ב-Slow Downs. אותו הדבר עם 600*800. לא הפעלתי את ה-SmoothVision או משהו כזה ואני עובד עם הדרייבר החדש ל-WIN XP ב-WIN XP. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ThE_BesT,

השבוע אני הולך לקנות את הרמקולים של Altech דגם ADA880R אם יש לכם הערות אני ישמח ודרך אגב למי שיש נסיון עם חנות המחשבים מ.ש.ב בראשון (ששם אני קונה אותם) יכול גם להעיר אני מאד ישמח לשמוע ממכם בתודה גבי.

4. Started by Bigotry,

אהלן חבר'ה אני זקוק לעבר ומקלדת חדשים... עכבר: אין צורך בעכבר אלחוטי ואפילו מעדיף שלא. שיהיה לייזר, ונוח (אני ימני כככה שלא משנה לי סימטרי או לא, אולי אפילו עדיף שלא). אני חושב מאד על ה Logitech G5, אשמח לשמוע על החסרונות שלו (בעיקר), כי את היתרונות אני יודע... ואשמח לא שמוע אם יש לכם משהו טוב יותר להציע... תקציב: סביבות ה 300 זה בסדר... מקלדת: גם פה אין צורך ועדיף שלא תהיה אלחוטית. שהמקשים לא יהיו עמוקים, כלומר, שיהיה מאד קל ללחוץ, לא יודע אני אוהב את זה (: בלי כל מניי צורות מוזרות של רווחים באמצע המקלדת, יחסית סטאנדארטית אבל מתקדמת... מקווה שאני מובן... הממם עדיפות לשחור (: וזהו. תודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by manbot,

MegaCube Case, Really Astonishing. http://www.xoxide.com/megacubecase.html עולם מטורף יש לנו.

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  6. הכוונה לסטילס איכותי. בעקרון אני רוצה לרכוש את 2 המוצרים (מצלמת ווידאו דיגיאלית ("מסרטה"), וגם מצלמת סטילס דיגיטלית), במידה ויש מסרטות דיגיטליות, המצלמות גם סטילס איכותי, אשמח לשמוע. אינני מקצוען, ולא כל פרט ופרט מעניין אותי, לדעתי אם המסרטה מצלמת סטילס באיכות של 2-3 מגה פיסקל - סביר ביותר.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  7. מה אתם אומרים לגבי Supertalent CA-601UFS Aluminium Silver Full Tower 4 Fan? אני מעוניין במארז טוב (לא של Compucase) שיתאים לי בצורה מושלמת למחשב שאני הולך לקנות בנתיים ננעלתי על המארז הזה וכנראה שהיום (6.3) אני אף יקנה אותו. *בשנה הקרובה ייתכן ויעבוד במתכונת SLI ויש אפשרות שבעתיד אני יעשה לו OC (לא בטוח). בנוסף אודה לכם אם תמליצו לי על ספק שתומך בSLI (שני 6 פין). עוד דבר רציתי לדעת האם ניתן לעבוד במתכונת SLI עם שני 6800GT עם ספק שתומך ביציאה אחת של PCI-e ואיך? האם בכלל חייבים את חיבור ה6 פין ל6800GT? המפרט: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Gigabyte 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM NEC ND-3…

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by ToyMan,

לא מזמן התקלקל לי העכבר LOGITECH G500 שהיה עכבר מעולה (אבל גם קצת גדול ליד שלי) וזהו אין אחריות... עכשיו אני מחפש עכבר גיימינג חדש עדיפות לחיישן ליזר (בגלל שיש לי פאד קשיח מצוין 4HD ואני לא רוצה להחליף אותו אבל אם לא תהיה לי בררה אז בסדר) התקציב הוא 300 ש"ח ואני מחזיק את העכבר PALM אז אפשר עכבר לייזר ב300 שקל או פאד טוב מבד וLogitech G400.. אני עדיין מתלבט.. (אם לא עכבר לייזר אז עכבר אופטי וגם לכלול פאד עדיף לא QCK כי שמעתי שהוא מתקלף ונהרס אחרי כמה זמן) מה אתם אומרים על G400 + Razer Goliathus Control? (ואם כן מה לקחת Fragged או רגיל)? אקסטרה כפתורים זה טוב אבל לא חייב תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by galza,

היי, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול.קניתי רכזת עם 4 יציאות USB 3 של חברת TRANSCEND והכבל שקיבלתי שיוצא מהכניסה במחשב לHUB עצמו מאוד קצר ולכן אני לא יכול לשים את הרכזת קרוב אליי אלא ממש צמוד למחשב מה שמאודד לא נוח.ראיתי שיש כבל כזה בדיוק באורך של 1.5 מטר שבהחלט יכול לפתור את בעיית הנוחיות. השאלה שלי האם תהיה איזושהיא השפעה מבחינת מהירות או יציבות בגלל אורך הכבל? או שהרכזת תעבוד כמו שהיא צריכה לעבוד.. תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Necessary_Evil,

שלום אנשים, הרכבתי מחשב, איזה 486 ישן, אני מדליקה אותו ושומעים את ההארד דיסק מתחיל להסתובב והכל טוב ויפה אבל המסך שחור לגמרי...לא מראה לכום. אני יודעת שהמסך תקין כי בדקתי אותו עם מחשב אחר, גם הכרטיס מסך תקין כי הוא עבד קודם על איזה 386 אחר...ניסיתי להעביר את הכרטיס לחריץ אחר אבל זה לא עזר...ניסיתי גם כרטיס מסך אחר אבל גם לא עבד...קיצר, מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  12. יש לי את הכרטיס מסך Voodoo 3 3000 עם המערכת הפעלה WinXP Pro ושום משחק חדש לא פועל וגם משחקים דיי ישנים לא פועלים על המחשב שלי ויש לי מחשב יחסית חזק AMD 700MHZ לא כזה חזק אבל בסדר בשביל להריץ משחקים. רציתי לדעת אם המשחקים החדשים לא פועלים בגלל שאני על WinXP Pro? או בגלל שעבר זמנו של הכרטיס הזה? לי אמרו שהכרטיס הזה גוסס מפעיל משחקים לא בגרפיקה מדהימה אבל סוחב ובגלל שגם WinXP Pro על המחשב אז לא פועלים המשחקים. האם זה נכון או שטויות? לאיזה מערכת הייתם ממליצים לעבור? WinXP HOME או Win98? איזה מערכת מהם יותר יציבה בלי שתתקע הרבה שכל המשחקים יפעלו..?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by SyndromE,

חשבתי על Thermaltake Armor Junior http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15016 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2241&products_id=15017 המ ההבדלים? (בכמה אלומיניום יעזור לקירור?) ואולי יש רעיונות אחרים?

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  14. Started by Shbd,

היי, הלוג'יטק MX510 שלי כבר גוסס, הגלילה הפסיקה לעבוד והוא כבר סתם נשחק ונראה מגעיל. מחפש עכבר דומה עם גודל ואחיזה דומה, חוטי ועד 300 ש"ח. אפשר גם להמליץ על פאד מתאים במחיר סביר... תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by iem,

שלום אנשים ! אני מחפש סורק לסטודנטית לארכיטקטורה, אשר צריך לסרוק איכותית תמונות צבע חדות ומסמכים. סריקת המסמכים צריכה להיות באיכות גבוהה, לגבי התמונות פחות קריטי.. האם הסורק הבא יעמוד בדרישות ? http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Scanners/Flatbed/canonscan_lide25/index.asp?ComponentID=292759&SourcePageID=26537#1 תודה ! וסליחה על אורך הלינק... ;D

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  16. בגלל שהמחיר הנמוך הוא בחנויות ה"מובחרות" IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1765 ו K.S.P http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6404 נראה לי שיש כאן משהו מסריח בחנויות אחרות לפחות 400 ש"ח לא ברור לי אם מדובר בעכבר בלי אחריות? או טריק אחר?

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by Loco,

הייי! מחר אני מקבל Yes לחדר, ואני מאמין שיהיה לו חיבור S-Video יש לי שתי כרטיסים שיש לי אפשרות לחבר אליהם את הממיר אפשרות ראשונה: V8200 Deluxe - האפשרות המעודפת.... בתאני שלממיר חיברר S-Video, אבל החיבור נועד לעבוד בתור חיברור IN מכיוון שהמחשב מוציא אליו מידע... השאלה שלי אך אני אני הופך אותו לחיבור OUT, ועוד דבר איפה אני יכול למצוא דריברים בשבילו שיעבדו בשבילו ב XP? הציפ הוא Philips אפשרות שנייה: Zoltrix Genie TV - האפשרות הפחות מועדפת למרות שזה כרטיס טלויזייה, אבל יש לו תמיכה כל כך גרועה בXP וב2000 אם למישהו יש מושג איפה אני ימצא בשבילו דריברים WDM... לא צריך תוכנה... אבל שהם יעבדו! אני משתמש ב Dentonator 21.81 והתוכנה שלי לראות Video היא Powervcr 2.0 version 3 Deluxe מ…

18. בטעות התעקם לי ה-USB של המקלדת והעכבר ואין תגובה יותר מהעכבר או מהמקלדת יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? הדגם הוא Microsoft 3000 http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=3QYMFC00016 יש למישהו מושג מה עלי לעשות? יש מצב שהלך כל הסט בגלל חיבור USB??

• 8 תגובות
    • 19.6k צפיות
  19. Started by Angel-eyes,

מאיזה חברה כדאי לקנות דיסק קשיח GIGABYTE או IBM?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by pc4u,

שלום לכולם רוצה לרכוש לוח של אסוס 850 השאלה עם איזה SOCKET ? יש 478 ויש 423

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by guylederer0,

אז אחרי התעסקות החלטתי שאני רוצה את המקלדת הזו ופשוט לא מצליח למצוא מקום נורמלי ומחיר טוב ... האם מישהו הצליח להשיג אחת ?

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. שלום לכולם יש ברשותי mx 1000 ורציתי לדעת איך הכי כדאי להטעין אותו מבחינת שעות וכ"ו..? כמה פעמים בשבוע..?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  23. רציתי לקנות מארז של HEC Compucase Cl-6A19 300W ובחנות שאני קונה אין להם את המארז הזה. הציעו לי את המארז Foxconn 3GTH002 400W ATX מה דעתכם על המארז הזה??

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by The-Fox,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=10044 אני אישית מאד אהבתי, למי שחפש מקשים רכים ועם פרופיל נמוך בסגנון הלפטופים זאת נראית מקלדת מרשימה, לי לפחות היא עושה את זה מאד, למרות שהמחיר שלה קצת גבוה. מישהו מכיר/התנסה איתה ? למרות שממה שדיברתי עם פנדה, זה בעיה קצת להשיג אותה מכיוון והיבואן מביא את המקלדת הזאת בכמויות בודדות מאד. כמו כן חשבתי אולי ללכת על המקלדות הבאות של לוג'יטק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=7839 ויש גם את המקלדת הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_207_1591&products_id=1498 אם אני לא אצליח להשיג את ה ULTRA X נראה לי שאני אלך על ה Media keyboard עוש…

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by gargar,

טוב, בשנים האחרונות אני משחק במשחקים רק עם עכברי לוג'יקט ובעיקר עם העכבר הטוב בעולם MX1000 מרובה הכפתורים. מה שמרגיז זה שמשחקים רבים לא מאפשרים לך להצמיד פעולות לכל הכפתורים בעכבר. זה מרגיז, נכון? הדרייברים של לוג'יקט דפוקים ולא מאפשרים לך לקבוע יותר מפרופיל יחיד מה שאומר ששינוי משחקים מחרבן את כל העסק ועולה על העצבים. לוג'יגיימר מת כבר זמן מה ולא עובד על דרייברים מהשנה וחצי האחרונים. בשבוע שעבר החלטתי שנשבר לי. לאחר שעה של חיפודים קדים בגוגל מצאתי את uberoptions שעובד כמו גדול. במקום תוכנה נפרדת הוא פשוט פותח אופציות נוספות המוחבאות בדרייברים הרגילים כמו היכולת להצמיד פרופיל פעולות שונה לכל קובץ EXE במחשב מה שמאפשר פרופילים שונים עבור כל משחק/תוכנה/דבר שאתם משתמשים בו מה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.