ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לא ידעתי איפה לפתוח את התראד הזה אבל אני חושב שכאן זה מקום מתאים בכל מקרה אני רוצה לקנות מצלמת וידאו טובה ואם למישהו יש המלצה אז בבקשה שיגיד התקציב הוא עד 2000 שקל רצוי כמה שפחות כלומר המצלמה הכי משתלמת מבחינת עלות וביצועים תודה .
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מנסה למצוא מזה זמן רב איזה שהוא אתר או חברה בארץ שמתעסקת עם סורקים תעשייתיים ולצערי איני מעלה תוצאות בחקתי. קיבלתי על עצמי פרוייקט לסרוק ארכיב שלם ואני מחפש סורק שיסרוק לפחות 70 דף לדקה ולא פחות מזה. החומר שאני צריך לסרוק אותו הוא על גבי דפים בגודל A4. אודה לכם על עזרתכם. בתודה מראש, tom222 tom222@netvision.net.il
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש מארז חדש מאלומניום שיהיה כמה שיותר קטן (בטוח שלא full tower) וקל. שיהיה לו מראה סולידי ורגיל ולא עם כל השטויות שיש למארזים החדשים עם הדלתות השקופות והיציאות בקדמת המארז. המחשב הולך לעמוד בסלון ולכן צריך שהוא יראה בהתאם. דגש על שיהיה קטן וקל כמה שאפשר. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש דבר כזה מדפסת קטנה וקומפקטית שמדפיסה בצבעוני על נייר פוטו ושתפעל על סוללות? אני צלם ואני מסתובב הרבה בשטח וחשובה לי מאוד הניידות של המדפסת.. *חשוב לציין שאני לא מחפש משהו יקר. יש לי עוד כמה שאלות נוספות: - כמה עולה בימינו נייר פוטו? - לכמה תמונות (בערך) 10X15 יספיק מארז אחד של צבע של מדפסת קומפקטית כזו? תודה מראש, סשה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מניסיוני המדפסות היקרות לא שוות כלום. מחפש מדפסת + סורק .שתהייה "סוס עבודה" שתחזיק לי יותר משנה ושתדפיס מה שיותר דפים לראש דיו. אשמח אם היא תהייה אלחוטית + פקס ,אבל לא חובה. :
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כרטיס טלוויזיה : http://www.ebay.com/itm/NEW-Hauppauge-WinTV-HVR-1850-ATSC-QAM-NTSC-85621LF-TV-Tuner-PCIe-/260870387273?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item3cbd163649שלט :http://www.ebay.com/itm/Genuine-HP-USB-Microsoft-MCE-Media-center-IR-Remote-Control-RC6-Kit-Certified-/261112095267?pt=US_Remote_Controls_Pointers&hash=item3ccb7e6223 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה????? ראיתי באתר הזה שאין לו מסנן רעשים ומפצל אנטנות מה זה אומר??? http://tv-tuner-card-review.toptenreviews.com/ וכדי להשקיע כבר לדגם Hauppauge WinTV HVR-2250??? כי המחיר שלו בערך כפול.... יש כרטיס אחר שהייתם ממליצים לי עליו???
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי היום מחשב חדש המפרט E6600+BIG TYPHOON X1900XT+VF900 LIBERTY 400W GIGABYTE 3D AURORA המחשב קצת רועש רציתי לדעת איזה מהמאוורים או הקירורים יכול להיות הסיבה לרעש אולי זה בכלל ההרד דיסק? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש קניתי באמזון את העכבר של לוגיטק G402 עד אז היה לי MX518 שהצלחתי לתקן כמה פעמים לבד , עד שהוא כבר לא יכל יותר. כרגע יש לי מחשב ישן עם ווינדוס 7 שבקרוב החליף לחדש, אני לא מצליח להתקין אותו, כשחיברתי אותו ללפטופ שלי עם ווינדוס 10 זה עבד. בווינדוס 7 אם אני הולך לDEVICE MANAGER. הוא מופיע לי ב "other devices" The drivers for this device are not installed. (Code 28) This operation requires an interactive window station. יש לי מישהו מושג איך אפשר לתקן את זה? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר למשרד עו"ד, המדפסת צריכה להתחבר לרשת החוטית ככה שנוכל להדפיס מכל חדר. קשה לי להגדיר מה התקציב כי אין לי מושג מה טווחי המחירים, אז אני אשמח לקבל המלצה על מדפסות איכותיות שיכולות לעשות את העבודה בכל המחירים בין 500-2000 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום חברים, לא בטוח אם זה המקום הנכון אבל מכיוון שאני משתמש בכל שקעי הUSB3 במארז שלי (רק האוקולוס ריפט עם שני החיישנים לוקח 3...) אני מחפש דוק של לפחות 4 חיבורי USB3 ורצוי שיגיע עם כבל ארוך בכדי שאוכל להציב אותו יפה על השולחן. אשמח להמלצות, בתודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש סט מקלדת ועכבר בחיבור חוטי עד 200שח המקלדת צריכה להיות שקטה ככל האפשר. משימה בלתי אפשרית?
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, בעקבות סט תקול שיצא מהחברה הציעו לי להחליף את המקלדת והעכבר לסט הזה: Wireless Desktop® MK300 לוג'יטק שאלו אותי אם אני רוצה את הזה Wireless Desktop® MK300 ואם כן איזה "layout" אני רוצה. מה הכוונה ב layout ? התרגום של המילה הזאת זה מערך, אבל אני לא מבין מה הכוונה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
כלומר אלחוטית - לשימוש בהקלדה, שניתן לחבר אליה כבל USB למשל, כדי לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה כמקלדת חוטית - לשימוש במשחקים.
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אמא שלי החליטה שהיא צריכה מדפסת משולבת, בסביבות ה-500 ש"ח. אין לי שום כיוון, אני לא מבין בנושא הרבה. מה שחשוב זה - צבע לא יקר, איכות הדפסה טובה, רוב ההדפסות יהיו בשחור לבן (מדפסת צבעונית בכל מקרה), איכות סריקה טובה, אפשרות לסריקה, כיוון גודל והדפסה גם ללא מחשב. לרעש אין משמעות, רצוי שהמדפסת תהיה יפה גם. בתמונה הנ"ל זאת מדפסת של Brother עם עיצוב ממש יפה לדעתי, מה דעתכם על החברה? מה דעתכם על זה? http://www.mono1.co.il/Product.asp?Pid=DCP115C&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=144#
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום כבר כמה פעמים אני נתקל במוצר הבא באיביי: http://www.ebay.com/itm/I-Rocks-Slim-Isolation-Pantograph-Keyboard-IRK01W-White-/121085301150 הם דואגים להדגיש שם כמה וכמה פעמים, שזה: "100% Real Pentagraph Isolation Keyboard" מה זה Pentagraph Isolation? ולמה זה טוב? תודה card
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש למחשב יוק (הגה טיסה) המתחבר בחיבור USB ופדלים המתחברים ב-Gameport. באתר החברה היה כתוב "You cannot mix USB devices with gameport devices". האם זה אומר שאו הכל צריך להיות USB או הכל Gameport ושהם לא יוכלו להיות ביחד? ד"א הגיימפורט יהיה מחובר למתאם USB כי אין לי חיבור כזה במחשב. קישורים למוצרים: יוק - http://www.chproducts.com/retail/usb_flight_sim.html פדלים - http://www.chproducts.com/retail/gp_ch_pedals.html תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מייקרוסופט, ולאחרונה הדונגל שלי התעקם ומאז, מחפף ועובד לסירוגין. מישהו מכיר/נתקל/קרה לו דבר דומה והצליח לקנות דונגל חלופי של מייקרוסופט או אפילו איזה משהו ג'נרי במקום לקנות עוד הפעם סט שלם רק בשביל דונגל חדש... תודה מראש, עמית.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מארז, כנראה של Compucase. עכשיו היה כתוב פה בפורום שהHEC 400W במארזים שלה רועש. אני לא יודע אם זה השתנה. אם ניקח למשל הHEC 61A9 לעומת ה6919, ה6919 גם גדול יותר, וגם יש לו ספק 400W. ההפרש בשקלים הוא משו כמו 80 שקל, זניח יחסית לתמורה שמקבלים. אני יודע שHEC 300 יכול להחזיק את רוב המערכות, אבל אם אשדרג את המחשב בעתיד או אקנה מערכת חדשה סביר יותר שהHEC 400W יחזיק אותה בלי בעיה וייתכן שהHEC300 לא יצליח. מה אתם אומרים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי שאלה למשהו שרכש בעבר. איך המוצר מגיע? הוא מגיע חדש, עם אריזתו המקורית?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדפסת Brother MFC-425CN נכרשה לפני שנתיים, עבדה היטב בעבר, נגמרו ראשי הדיו, היא לא עבדה למעלה משנה, כעת רכשתי סט חדש של ראשי דיו, החלפתי הכל, היא ביצעה פעולת ניקוי ארוכה, אבל בניסיון להדפיס, יוצאים דפים חלקים. מה יכולה להיות הסיבה ? האם דיו שהתייבש בצנרת ? מה ביכולתי לעשות לבד בבית ? (נראה לי שלתקן אותה זה לא כלכלי, עדיף לרכוש חדשה) תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אוזניות עם מיקרופון לאחי, בן 10 ולרוב הוא משחק מיינקראפט. הוא ביקש ממני לקנות את אלו אבל לפני זה רציתי להתיעץ איתכם אם זה שווה משהו או שיש הצעה אחרת. תודה מראש לכל מי שיעזור (:
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר של logitech (הבנתי שהחברה האמינה ביותר בתחום העכברים), אשר יהיה מיועד בעיקר לגרפיקה (בעיקר 3ds max, פוטושופ וכו'). התקציב שלי הוא סביבות 350 ש"ח ומטה. האלמנטים החשובים לי ביותר הם נוחות ודיוק. כמו כן, אני עובד על פד מבד עם תמיכה ליד (הכחול המעוגל), אבל אני יכול לקנות פד לעכבר אם יהיה צורך להתאמה. טוב, אז אשמח לשמוע הצעות. תודה על הקריאה, moshe
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות gamepad טוב למחשב. על איזה אתם ממליצים? (אין ממש הגבלה במחיר עד גבול הסביר - כמה מאות שקלים). תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה היתרון בימינו לצורב סקאזי? הרי בצורבים החדשים יש את טכנולוגית JUSTLINK או BURNBROOF שדי מונעת "נפילת" צריבות. היתרון היחידי שאני רואה כרגע הוא שחרור מקום על ה IDE (שמוגבל לשני התקנים על שני יציאות = ארבעה התקנים) אך מנגד כרטיס הסקאזי תופס חריץ PCI.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה REFRESH RATE עדיף ?! או מה לעזאזל התפקיד של REFRESH RATE ?!(מצטער על הבורות)
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-