ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי מדפסת ישנה של CANON מדגם BJC-4200. המדפסת עבדה ושלשום ניסיתי להדפיס ההדפסה מופיעה ואז נמחקת לאחר כמה שניות. ובעצם המדפסת לא מקבלת שום פקודה או מתחילה להדפיס או משו כזה. מה אפשר לעשות? אני יודע שהמדפסת ישנה אבל היא שווה את התיקון/טיפול, יש לי גם מדפסת חדשה של LEXMARK אין מה להשוות...
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הגלגלת בעכבר Wireless Mouse 5000 (Blue-Track)- כשאני רוצה להגדיל תמונה ב-Windows Photo Viewer, אני מסובב את הגלגלת אבל לא קורה כלום. רק כשאני גולל מהר מאוד העכבר מגיב, אבל אז אין לי שליטה כמה זום הוא יעשה. התקשרתי לתמיכה של Microsoft וטכנאי אמר לי שככה העכבר אמור להתנהג, והדבר הכי קרוב לפתרון שהוא הציע זה להגדיר את העכבר בתור עכבר אחר. זה נתן פתרון צולע, שכן עכשיו כל תנועה קטנה בגלגלת מגדילה פי כמה את התמונה. מישהו נתקל בתופעה ומצא פתרון טוב יותר? רקע כללי: יש לי Windows 7 Home Premium, והתקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר מהאתר של Microsoft. הגלגלת של העכבר חלקה (אין קליקים). כשחיפשתי פתרון ראיתי בפורומים אחרים שהבעיה קיימת אבל לא מצאתי פתרון (בעיה עם …
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
למדפסת HP F2483 , אני צריך מיכלי דיו (אני רוצה מקוריים של HP) מדגם 121 והבנתי שאפשר גם גרסה מוגדלת הנקראת בשם הבנאלי 121XL, בארץ זה עולה מעל 100 ש"ח לאחד ממה שראיתי אז אתם מכירים אולי חנות מחו"ל או אולי חנות בארץ שאפשר להשיג את המיכלים בזול?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היה לי G7 ארבע שנים והוא היה מצויין! ממש נהניתי לשחק איתו - עכבר קל משקל, אלחוטי, מדוייק, וכשנגמרת הסוללה ניתן להחליף לאחרת ולטעון במקביל. למרבה הצער העכבר הגיע לסוף ימיו, ולמרבה הצער נראה שכבר לא מוכרים אותו ולא מייצרים אותו. אני מחפש המלצה לעכבר שיחליף אותו. למעלה כבר כתבתי מה חשוב, והנה מה שלא חשוב: לא צריך כפתורי שינוי DPI ולא צריך כפתורים "משוגעים" (אחורה, קדימה, חיפוש באינטרנט, וכו'). כל עוד יש את 3 הכפתורים הרגילים + גלגלת זה מספיק. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המלצה על עכבר , מקלדת ורמקולים. לגבי העכבר והמקלדת חשוב שיהיה אלחוטי והכי מדויק שיכול להיות למשחקים עדיף מלוגי'טק. ורמקולים גם מלוג'יטק ושיתנו לי חוויה לסרטי full hd ולמשחקים ומוסיקה. הייתי רוצה שהציוד העיקפי יחזיק לי מעמד כמה שנים טובות עם אפשרויות למחשבים חדשים בעתיד ושיתאימו לwindows 7 64bit תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הי אני מחפש מצלמת רשת HD שכוללת מיקרופון. ראיתי אחת של מיקרוסופט וגם של לוג'יטק. אפשר לקבל בבקשה המלצות מידע או מנסיון? בנוגע למיקרופון, אני מעוניין במצלמה שמקליטה וידאו עם אודיו. לא כשמשתמשים בשיחות וידאו, אלא בהקלטה.. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המקלדת? משיטוט קטן באינטרנט ראיתי בכמה מקומות שהיא כמעט זהה ל-G19 רק בלי המסך...
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אתם מציעים לאחד חדש שהולך להתחיל בתחום התעופה הוירטואלי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מדפסת HP-6313 והיא מפסיקה להדפיס ברגע שאחד ממכלי הדיו הולך להיגמר ולדעתי יש עוד מספיק דיו להמשיך ולהדפיס . כיצד ניתן לבטל את הפסקת ההדפסה כאשר המדפסת מגלה שאחד ממחסניות הדיו הולך להיגמר ? . איך ניתן להדפיס רק שחור ללא צבע ? תודה
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. אני רוצה אוזניות לגימינג חשבתי על The Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset אבל אני לא יודע כי הרבה אמרו לי ששווה לי ללכת על או G39או SteelSeries Siberia v2 2. אני רוצה להחילף את ההפאד שלי שי לי עכשיו x-ray thumder9 חשבתי אולי לקנות את רוב הציוד מריזר אז ראיתי את הפאד הזה Razer Megasoma ולא מכיר עוד פאדים אם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ אני ישמח 3.אני רוצה להחליף את ה g5 שלי אני לא מרוצה מימנו חשבתי על razer mamba אבל שמעתי הרבה מאוד ביקורות טובות על xai של סטילסירייס ועל ה Razer Imperator או בכלל את ה g9 וסתם לידע יש לי g15 שאני מרוצה מימנה מאוד ואני לא רוצה להחליף אותה תודה לעוזרים אל תחשבו על הכסף זה לא חשוב עכשיו
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הסטים האלו אשמח לעזרה Microsoft Wireless BlueTrack Desktop 3000 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3038&CatCode=415 Logitech Cordless Desktop S520 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3273&CatCode=415
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם כנראה עקב החלפת לוח ומחסור בחיבור- PS/2 אאלץ להוסיף למפרט שאני בונה מקלדת או עכבר המחוברים ב-USB 1. האם יש חשיבות רצינית לסימונים ש- PS/2 אחד מיועד למקלדת ושני לעכבר, או שניתן לחבר אחד לחיבור המיועד לשני ללא בעיה? 2. האדם לו אני בונה את המחשב משתמש כבר שנים במקלדות ועכברים (אופטיים) פשוטים ובחלק מהזמן גם ג'נרים. הם מחזיקים אצלו זמן רב והוא מרוצה מהם. כעת נראה שיצטרך להחליף אחד מהם וסביר שלא יחפש דברים מיוחדים, מלאי כפתורים אלא ילך על אותו סגנון של ציוד פשוט וזול. עדיין, היות ואני מעריכה שגם בדרגה מחיר זו יש טובים יותר, טובים פחות וכאלה מהם באמת רצוי להמנע, אשמח לקבל המלצה למקלדות יחסית פשוטות (אין צורך בכפתורי מולטימדיה רבים, בוודאי לא בפונקציות מסובכות או מתוח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת חדשה HP D1663 . כאשר אני מבצע התקנה , בסיומה , כבר בהדפסת דף נסיון אני מקבל הודעת שגיאה :" spooler subsystem app נתקל בבעיה ועליו להיסגר". עשיתי התקנה חוזרת וקיבלתי אותה שגיאה. התקנה על מחשב אחר נותנת אותן תוצאות. ההתקנה נעשתה במחשבים עם מע' WIN XP PRO . מה עושים כדי לפתור בעיה זו? תודה מראש על התשובות והפתרונות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6890&perur=2&t=9&c=490 אני מעוניין לרכוש מקלדת ייעודית לגיימינג עם תאורה אחורית במקשים,כך שיתאפשר לי לתכנת מספר גדול של מקשים לביצוע פקודות מסוימות\צירופי מקשים לצרכי משחקים ,עבודה עם WORD ובכלל. למשל אני רוצה לתכנת מקש בודד שיבצע את צירוף המקשים של ALT+SHIFT (צירוף המקשים שמחליף בין אנגלית לעברית ) . כנראה שהמקלדות היקרות של לוגיטק (G15, G19 ) עדיפות בכמה מובנים אולם מלבד המחיר המופקע שבו הם נמכרים בארץ ,החיסרון העיקרי שלהם הוא שהם ענקיות ולא ניתן להשיג אותן עם אותיות חרוטות בעברית. (מדבקות זאת לא אופציה מבחינתי מפני שהן מתקלפות וגם מפריעות לתאורה האחורית של המקשים ). יתרון נוסף במקלדת X6 של מיקרוסופט, הוא שניתן לקצר את…
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי המון ולא מצאתי מוצר כזה. מישה פגש אולי או יודע היכן ניתן לקנות (עדיפות בארץ)? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אני עכשיו עם ה RAZER LYCOSA הרגילה לא MIRROR, וכמה שנהניתי עם ה MIRROR במשחק אחד לא היה שווה הנאה של שום משחק, התשובה נמצאית בשימוש של המקלדת עם שימוש המקשים CAPS LOCK עם הכפתורים הרגילים למעלה שמאלה ימינה למטה, וגם ALT וכנראה CTRL אם לא שכחתי. כשאתם לוחצים על CAPS LOCK ולוחצים על החץ למעלה ומנסים לפנות שמאלה, אין תגובה מהמקלדת, כשמנסים ללחוץ ALT והחץ למעלה וימינה או שמאלה גם אין תגובה, זה ממש חסר טקטי מצידם למקלדת גיימרים ועוד עם שילוב של סכום כזה זעום על מקלדת שחסר לה את השילוב הכי טקטי ופשוט שצריך להיות. אני בסה"כ אומר המוצרים של RAZER הם פשוט זבל מזובל. היה לי ZBOARD לפני כמה שנים טובות בגירסה ה PS/2 והיה בעייה שהיא נתקעה במשחק ששיחקתי בזמנו ב CS SOURCE, כאמור התקשרתי…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מבקשת המלצה על מדפסת ביתית טובה ולא יקרה. חשוב לי שלא יהיה יקר להחליף או למלא דיו כי אני מדפיסה הרבה. כמו כן אין לי הרבה מקום אז אני מחפשת מדפסת קטנה. [move]תודה[/move]
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במקלדת גיימינג בעיקר ל FPS ומעט MMORPG. צריך שתהיה איכותית, לא סתם אני עומד לשלם 350 על מקלדת. הנוחות חשובה לי יותר מהכל. אני אוהב ללחוץ על מקש ולהרגיש מעט גומי מתחת למקש, ולא תחושה של פלסטיק זול. כמו כן לא אכפת לי אם היא תהיה רק באנגלית, אני מקליד עיוור בשתי השפות. המקלדת תקנה בארה"ב במידה ושם המחיר זול במידה יחסית ניכרת. יש כמה אופציות שעליהן חשבתי: 1) איך לא, Logitech G15. 2) לוג'יטק G110. 3) רייזר "לייקוסה" או "אקטוסה" (נשמע כמו שמות של חיידקים , ). לא הרגשתי אף לא אחת מהמקלדות הנ"ל, אשמח לחוות דעת על הנתונים שאני מעוניין בהם (מרגש "גומיאי", וכו'). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון שהשתמשתי בו בעבר בשביל להתקין על הנטבוק שלי ווינדוס 7. הבעיה כרגע היא שכאשר הוא מפורמט מופיעה לי הודעה bootmgr is missing האם יש אפשרות לבטל את ההודעה הזו. ניסתי לפרמט אותו אבל לא הצלחתי, עדיין מופיעה לי הבעיה הזו.
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת הכי הכי הכי אמינה שיש וכמה שיותר קומפקטית, לא משנה לי מחיר. צבעונית כמובן לא משנה לייזר או דיו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה קניתי אתמול לוג'יטק G9X ופד razer megasoma לאחר שמפד בד רק אכלתי חרא (אבקקקקקק) השתמשתי וכו', באמצע משחק אני חושב קצת הוזזתי את הפד ופתאום העכבר לא קולט אותו שאני מוזיז אותו עליו ניסיתי על דברים אחרים והעכבר קולט מצויין, אני חושב ששנייה לפני שזה קרה הפד זז קצת על השולחן מה לעזאזל הגורם לבעיה פה? באיזה פורום אחד היה כתוב שאולי יש אבק על העינית שלא רואים אבל עשיתי מלא פעמים פו וזה לא עוזר אני ממש מבואס
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את העכבר G5 ולאחרונה דיי מציק לי החוסר שלו בכפתורים, ואני חייב לקנות עכבר חדש עם כפתור לכל פונקציה בכל אפליקציה, שנים אני משתמש בעכברים של לוג'יטק ואני תמיד מרוצה מן הסתם נכנסתי לאתר של לוג'יטק עברתי על כמה דגמים וממש נדלקתי על הדגם הנ"ל, קראתי קצת בפורום פה על הגרסא הקודמת שלו בשם Revolution, ראיתי כמה ביקורות בYoutube וננעלתי על העכבר. בקיצור נכנסתי לזאפ והמחיר פשוט הבהיל אותי.. 500 ש"ח ? יש גבול.. מידית נכנסתי לebay ומצאתי מחיר של 99$ לא כולל משלוח, יותר טוב אבל עדיין לא מספיק טוב. ואז נתקלתי בדבר הבא: 38$ לעכבר כולל משלוח, הקאצ'? מדובר בעכבר בלבד, בלי הבאנדל המקורי, ואז בדקתי מה הבאנדל המקורי מכיל, עכבר, מקלט, כבל טעינה (micro usb סטנדרטי), פאוצ' וכבל מאריך…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש הבדל בין חברות הדיו החלופי והאיכות? איזה כדאי לקנות ל-Canon Pixma 1500? תודה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איזה מדפסת יותר כדאי יותר מבחינת כלכלי מדפסת לייזר Xerox דגם Phaser 3140 או מדפסת לייזר HP LaserJet P1005 איזה טונר יותר זול מבחינה כספית וכמות הדפסה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות סורק משומש. באתר יד שנייה יש 2 סורקים אין לי גם מה לסרוק באיכות גבוהה יש 2 דגמים אני לא יודע מה להחליט HP Scanjet 5470c Scanner או Scanner Model HP Scanjet 3400C אם אפשר פרטים בנוסף להחלטה , באיזה שנים כל אחד יוצר ומהתקדם תר מ יו
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-