עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by supercars,

שימושים: גיימינג. משחקים כמו Call of Duty MW2, Medal of Honor וכד'. תקציב: 300 ש"ח. לא משנה לי אם הוא יהיה חוטי או אל-חוטי, אך כמובן שעדיף אל-חוטי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הי, מחפש המלצה למצלמת רשת. חשוב שהתמונה תהיה איכותית אך לא למטרת צילום איכותי אלא רק שיחות וידאו ברשת לא מעוניין להוציא מאות שקלים אך אם אין מצב לתמונה איכותית עד 150 ש"ח יכול להרים את התקציב לכוון 300+ ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  3. לי חשובה בעיקר האמינות והחסכון בהוצאות בשותף. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746950 http://www.office.xerox.com/printers/laser-printers/phaser-3140/enza.html

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  4. שלום אנשים! באוקטובר אני מתחיל לימודים (ואח שלי כרגע סטודנט) - כלומר, יהיו די הרבה הדפסות בבית. כרגע יש לנו מדפסת דיו HP5610. לא רעה בכלל, אבל די זוללת דיו (שבא בכמויות די קטנות למדפסת הזו). אנחנו חושבים יותר בכיוון של לייזר. צרכים: שתהיה חסכונית. לגבי צבע - די מתלבט. כדאי? יש משהו מומלץ? הטונר לצבעוני לא משלש את המחירים? הדפסה דו צדדית יכולה להיות נחמדה. מכונת צילום. סורק (לא יודע עד כמה קריטי... נראה). פקס (לא קריטי -בכלל-, אבל לא יזיק). תקציב: 1500 ש"ח. אולי ניתן למתוח אותו עד 1700~. אם יש זולות יותר בכיוון ה1000 שעונות על דרישותיי - עדיף כמובן. התקציב ריאלי לדרישות? כמה הדפסות מחזיק טונר אחד? יש חברות שכדאי לברוח מהן? או לחילופין חברות מומלצות? דגמים מומלצים כלשהם? ת…

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. חברי הפורום שלום לאחרונה התקלקלה המדפסת שברשותי (Brother DCP-7010), ופשוט לא משתלם לשלוח אותה לתיקון (250 ש"ח לפחות, ב 550 אני קונה את אותו דגם חדש, עם טונר ותוף חדשים, אבל הדגם הזה כבר מיושן ולא מיוצר). לפיכך יש לי צורך במדפסת חדשה. אני כרגע סטודנט, ובעוד שאני צריך מדפסת לצורך הדפסה ללימודים, חשוב לי מאד שיהיה לה סורק. במשך 3 שנות הלימוד שלי (עד כה) הסתבר שאני סורק הרבה, ולכן אני מעדיף לקנות מדפסת עם מזין דפים אוטומטי (פידר). המליצו לי על הדגמים הבאים: Samsung SCX-4824FN Xerox 3210 האמת היא שאני לא ממש צריך תכונות כמו פקס או כרטיס רשת משולב, אלא חשוב לי בעיקר סורק עם פידר. העלות של 2 המדפסות הנ"ל היא בסביבות ה 1000 ש"ח. דבר נוסף הוא עלות הטונרים - טונר חדש מקורי ל 4224FN…

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. אני מחפש מקלט DVB-T שמתחבר דרך כניסת אנטנה או RCA האם יש דגם כזה בארץ? אשמח ללינקים או מקומות לקניה

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  7. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש קוניקטור מיני USB זכר שמעביר ל USB נקבה . אם מישהו מכיר מקום \ חנות באזור תל אביב זה יהיה הכי טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. שלום לכם! מחפש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים, עם משדר RF. בעלי טווח קליטה גדול ואפשרות שליטה על המחשב גם מחדר אחר.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by BaR151,

שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט שקניתי לפני הרבה שנים כך שאני לא חושב שאפשר למצוא אותו לקנייה. עכשיו זה הגה כוח ולכל המשחקים שאני נכנס הוא פועל עם הכוח אבל יש משחק אחד שקוראים לו TEST DRIVE ושם ההגה לפעמים עובד עם כוח ולפעמים לא.. יש לי וינדוס 7 64ביט (למרות שזה קרה גם בוינדוס XP) *שם ההגה (אני חושב שזה זה) הוא: sidewinder force feedback wheel וככה הוא נראה: מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני צריך בבקשה המלצה לעכבר אלחוטי למחשב נייד. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. ויש לי אפשרות להזמין גם מאתרים בחו"ל. בינתיים חשבתי על אלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7782&perur=2&t=9&c=201 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3315 מה אתם אומרים?? אגב מחו"ל הם עולים הרבה פחות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אחרי 5 שנים עם HP F380, התפגרה לי המדפסת.... אני מחפש מדפסת איכותית ואמינה משולבת עם סורק. התקציב נע בין 300-400 ש"ח. ברירת המחדל היא HP 4580.. אבל לפני שאני הולך עם העדר, רציתי לדעת אם יש משהו טוב יותר בתקציב שעומד לרשותי? השיקולים הם אמינות-איכות ההדפסה/סריקה-מחיר מחסניות הצבע בסדר הזה בדיוק נפח הדפסות חודשי: בערך 50-80 דפים להערכתי, לא משהו רציני אבל מדפסת חייבת להיות אמינה ואיכותית - יותר מה F380 ז"ל לגבי פקס - לא חשוב שיהיה, אבל אם יהיה אז אחלה כרגע אני האופציות הן: HP 4580 - נפוצה, מחירי מחסניות דיו סבירים, רק שנה אחרית CANON MX 320 - אחריות ל3 שנים, דיו יקר, מגיע עם כבל USB מה דעתכם בנושא?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Googleness,

למדפסת HP F2483 , אני צריך מיכלי דיו (אני רוצה מקוריים של HP) מדגם 121 והבנתי שאפשר גם גרסה מוגדלת הנקראת בשם הבנאלי 121XL, בארץ זה עולה מעל 100 ש"ח לאחד ממה שראיתי אז אתם מכירים אולי חנות מחו"ל או אולי חנות בארץ שאפשר להשיג את המיכלים בזול?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. המדפסת יושבת על מדף ולכן הם לא יושבים במצב מאוזן וגם אי אפשר להלביש את המכסה כתוצאה מכך. יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by ShahafH,

אז כן.. הRazer Copperhead הגיע לקיצו אחרי מספר שנות שירות והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבר גיימינג המותאם לשמאליים (עדיפות שניה עכבר המתאים לשתי הידיים) לפחות עם אותם ביצועים של הרייזר או יותר. הטווח מגיע לי עד 300 למראות שלדעתי אני אבזבז פחות. תודה רבה והמשך יום טוב. (:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום יש לי מספדת HP L7590 וראשי ההדפסה שלה דפוקים והגיעו לפח. המדפסת לא סורקת פקסים ולא סורקת למחשב. האם יש דרך לעקוף את זה? בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by Zelig,

היה לי G7 ארבע שנים והוא היה מצויין! ממש נהניתי לשחק איתו - עכבר קל משקל, אלחוטי, מדוייק, וכשנגמרת הסוללה ניתן להחליף לאחרת ולטעון במקביל. למרבה הצער העכבר הגיע לסוף ימיו, ולמרבה הצער נראה שכבר לא מוכרים אותו ולא מייצרים אותו. אני מחפש המלצה לעכבר שיחליף אותו. למעלה כבר כתבתי מה חשוב, והנה מה שלא חשוב: לא צריך כפתורי שינוי DPI ולא צריך כפתורים "משוגעים" (אחורה, קדימה, חיפוש באינטרנט, וכו'). כל עוד יש את 3 הכפתורים הרגילים + גלגלת זה מספיק. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. RADIX. חיפשתי באנטרנט חנויות שמכורות אך "העלתי חרס". תודה

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by shlomibandit,

אהלן .. יש לי מערכת htpc בבית עם מסך 32 שמחובר למחשב אז כמובן שעדיף למערכת כזאת ואפילו חובה מקלדת ועכבר אלחוטיים היה לי לפני כן סט של ex110 שנקנו באיזה 150 +- וסחבתי איתם איזה שנה .. עם הרבה סבל , ותקיעות ובעיות של קליטה אפילו ממרחק של מטר ובטריות שנזללו במהירות שיא לפני חודש קניתי עכבר mx1100 במקום העכבר של הסט הקודם וכבר יש שיפור משמעותי אין בעיות קליטה , יש עוד מלא כפטורים שעוזרים והבטריות מחזיקות יפה מאוד עכשיו אני עדיין תקוע עם המקלדת של הסט הקודם שאני רוצה להפטר גם ממנה למשהו יש המלצה למקלדת עד 300 שקל שתיהיה לה קליטה טובה מאוד והרבה כפטורים ונוחות .. עדיף מקלדת מדיה של לוג'יטק..???

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. היי לכולם כנראה עקב החלפת לוח ומחסור בחיבור- PS/2 אאלץ להוסיף למפרט שאני בונה מקלדת או עכבר המחוברים ב-USB 1. האם יש חשיבות רצינית לסימונים ש- PS/2 אחד מיועד למקלדת ושני לעכבר, או שניתן לחבר אחד לחיבור המיועד לשני ללא בעיה? 2. האדם לו אני בונה את המחשב משתמש כבר שנים במקלדות ועכברים (אופטיים) פשוטים ובחלק מהזמן גם ג'נרים. הם מחזיקים אצלו זמן רב והוא מרוצה מהם. כעת נראה שיצטרך להחליף אחד מהם וסביר שלא יחפש דברים מיוחדים, מלאי כפתורים אלא ילך על אותו סגנון של ציוד פשוט וזול. עדיין, היות ואני מעריכה שגם בדרגה מחיר זו יש טובים יותר, טובים פחות וכאלה מהם באמת רצוי להמנע, אשמח לקבל המלצה למקלדות יחסית פשוטות (אין צורך בכפתורי מולטימדיה רבים, בוודאי לא בפונקציות מסובכות או מתוח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by OnlyOne,

הי, יש לי מדפסת ישנה של CANON מדגם BJC-4200. המדפסת עבדה ושלשום ניסיתי להדפיס ההדפסה מופיעה ואז נמחקת לאחר כמה שניות. ובעצם המדפסת לא מקבלת שום פקודה או מתחילה להדפיס או משו כזה. מה אפשר לעשות? אני יודע שהמדפסת ישנה אבל היא שווה את התיקון/טיפול, יש לי גם מדפסת חדשה של LEXMARK אין מה להשוות...

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה עם הגלגלת בעכבר Wireless Mouse 5000 (Blue-Track)- כשאני רוצה להגדיל תמונה ב-Windows Photo Viewer, אני מסובב את הגלגלת אבל לא קורה כלום. רק כשאני גולל מהר מאוד העכבר מגיב, אבל אז אין לי שליטה כמה זום הוא יעשה. התקשרתי לתמיכה של Microsoft וטכנאי אמר לי שככה העכבר אמור להתנהג, והדבר הכי קרוב לפתרון שהוא הציע זה להגדיר את העכבר בתור עכבר אחר. זה נתן פתרון צולע, שכן עכשיו כל תנועה קטנה בגלגלת מגדילה פי כמה את התמונה. מישהו נתקל בתופעה ומצא פתרון טוב יותר? רקע כללי: יש לי Windows 7 Home Premium, והתקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר מהאתר של Microsoft. הגלגלת של העכבר חלקה (אין קליקים). כשחיפשתי פתרון ראיתי בפורומים אחרים שהבעיה קיימת אבל לא מצאתי פתרון (בעיה עם …

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by EyEOnE,

מה אתם מציעים לאחד חדש שהולך להתחיל בתחום התעופה הוירטואלי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. המלצה על עכבר , מקלדת ורמקולים. לגבי העכבר והמקלדת חשוב שיהיה אלחוטי והכי מדויק שיכול להיות למשחקים עדיף מלוגי'טק. ורמקולים גם מלוג'יטק ושיתנו לי חוויה לסרטי full hd ולמשחקים ומוסיקה. הייתי רוצה שהציוד העיקפי יחזיק לי מעמד כמה שנים טובות עם אפשרויות למחשבים חדשים בעתיד ושיתאימו לwindows 7 64bit תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by meirwal,

שלום. יש לי מדפסת HP-6313 והיא מפסיקה להדפיס ברגע שאחד ממכלי הדיו הולך להיגמר ולדעתי יש עוד מספיק דיו להמשיך ולהדפיס . כיצד ניתן לבטל את הפסקת ההדפסה כאשר המדפסת מגלה שאחד ממחסניות הדיו הולך להיגמר ? . איך ניתן להדפיס רק שחור ללא צבע ? תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  25. 1. אני רוצה אוזניות לגימינג חשבתי על The Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset אבל אני לא יודע כי הרבה אמרו לי ששווה לי ללכת על או G39או SteelSeries Siberia v2 2. אני רוצה להחילף את ההפאד שלי שי לי עכשיו x-ray thumder9 חשבתי אולי לקנות את רוב הציוד מריזר אז ראיתי את הפאד הזה Razer Megasoma ולא מכיר עוד פאדים אם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ אני ישמח 3.אני רוצה להחליף את ה g5 שלי אני לא מרוצה מימנו חשבתי על razer mamba אבל שמעתי הרבה מאוד ביקורות טובות על xai של סטילסירייס ועל ה Razer Imperator או בכלל את ה g9 וסתם לידע יש לי g15 שאני מרוצה מימנה מאוד ואני לא רוצה להחליף אותה תודה לעוזרים אל תחשבו על הכסף זה לא חשוב עכשיו

• 0 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים