עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by brighi,

שלום, לפני כמה זמן קניתי 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים פשוטים בEBAY ויש לי בעיה איתם. אני מחבר אחד מהם למחשב הנייד ומשחק בפיפ"א ואחרי 2 דקות בערך הג'ויסטיק מתחיל לעשות בעיות ולהזיז את השחקנים לבד (בדרך כלל זה המקש עם החץ כלפי למטה שפועל לבד, אבל לא רק), ניסיתי לכוונן אותו דרך הWINDOWS וזה גם לא עזר. כשאני מכבה ומדליק אותו הבעיה נפתרת אבל אחרי דקה חוזרת/צצה בעיה חדשה. יש לי מחשב נייד חדש, WINDOWS 7 64. חשוב לציין שהדבר חוזר גם בג'ויסטיק השני. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, לפני כמה ימים קראה לי משפחה לעזור בהם במחשב (זה כדי להראות שאני כן לתחום זה ותוך כדי אני גם צריך להתלמד) כדי לחבר ולהתקין אצלהם את המפסת Brother MFC-J615W שהיא אלחוטית. לקח לי המון זמן לסדר את זה: קודם הייתי צריך להוריד להתקין את הדרייברים של המדפסת. כדי להתקין מדפסת המחשב היה צריך לזהות איתה היה צריך לזהות קישורית אלחוטיות אצל מדפסת וכאן נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצא מדפסת בטווח תקשורת וכרטיס רשת אלחוטי ועבד אצלהם- יכולתי לגלוש באינטרנט. קודם חוברת הפעלה שלה (אבל רק באנגלית) שלא הסביר לי שום דבר אזי חיפשתי סרטון על המדספת הזאת ומצאתי אותו ב-youtube , שם הסבירו לי את קוד הרשת שלהם לקוד של המדפסת והקוד שנתן אחד מבני לא היה נכון אזי היה להחליף לאותה סיסמת רשת אזי סוף ס…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Haflo,

הרכבתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם מהירות האפיק/מעבד להלן המפרט: Intel Pentium 3 667/133/256 Slot 1 MSI 6163 440BX (הרכב הזיכרונות הוא זמני :-/ ) 32MB SDRAM 2x64MB 100Mhz הלוח אם הוא CPU Plug& Play - Jumperless וברגע שאני משנה את המכפלה ל 133x5.5 1.70V שייתן לי מהירות מעבד 667 המחשב לא נדלק!, אני משנה את המהירות ל1.65V 100x6.5 הוא נותן לי בביוס מהירות של 650 אבל המחשב מציג במסך פתיחה שהמעבד הוא 500! ?So what the fuck is the problem

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אממ, היי, יש לי את המדפסת הנ"ל כבר זמן מה, ואתמול היא רשמה לי הודעה על המסכון שלה Cartridge Error: Cartridge on right must be replaced עכשיו, המיכל דיו הימני, השחור, כמעט מלא, מרגישים עליו, וגם שמנו אותו כולה לפני חודש בערך אז לא סביר שהוא ייגמר שאלתי איפה שקניתי את המדפסת ואמרו לי "לנקות את המגעים" (WTF) הקטע שהדבר הזה משבית לי גם את הסורק והפקס שנמצאים באותו מכשיר, ואפילו לסרוק אנלא יכול מישהו נתקל בזה ויש לו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by dolevh2,

שלום לכם! יש לי מחשב חדש (amd 64, gigabyte k8nf-9, windows xp) מקלדת ps/2 של מייקרוסופט מולטימדיה 0.1 a המקלדת לא עובדת! בלוח הבקרה היא מופיעה עם סימן קריאה וכתוב device couldn't start ניסיתי להסיר אותה ולהפעיל מחדש המון פעמים ובחלק מהפעמים כשהמחשב עלה היא פעלה ומיד בריסטרט הבא חזרה לשבות. ניסיתי לחבר את המקלדת הפשוטה והישנה שלי (ps/2) והבעיה נשארה וגם היא לא עובדת! בביוס של הלוח אם יש אפשרות usb keyborad support שלא משפיעה בכלל... אני יודע שהמקלדת תקינה (כי היא עבדה כמה פעמים) ולכן הבעיה היא איפה שהוא בווינדווז. לא הצלחתי למצוא דרייבר חדש באתר של מייקרוסופט, מה שלדעתי יפתור את העיה. צריך את עזרת המומחים עכשיו...... דולב.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  6. Started by Echo,

יש לי Creative 128 און בורד, הכל היה בסדר עד שקניתי הרדיסק חדש והתקנתי הכל מההתחלה - אחרי השמעת קבצי קול, לא משנה באיזו תוכנה, למשך כמה דקות [ולפעמים הרבה פחות] פתאום השניה האחרונה המושמעעת נכנסת ללופ ברקע והקובץ ממשיך להתנגן... בהתחלה חשבתי שזה בעייה ב winamp אבל כאמור זה קורה בכל התוכנות. לעומת זאת, ב DirectSound אין את הבעיה אז משחקים עובדים בסדר וגם winamp כשאני בוחר ב output plug in הזה. ניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא עזר. הצעות ???

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by z.g,

כשאני סורק מופיע לי פס צהוב בשני הצדדים לכל אורך הסריקה. הבעיה הזאת לא היתה קיימת בעבר. אני יכול למקם את התמונה באמצע אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת אם יש פתרון לבעיה ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום אני חושב לקנות כרטיס 6800GT או X800XT בחו"ל... הבעיה היא, שאני לא בטוח אם הHEC 300w AR-T שלי יחזיק אותם כמו שצריך. אני לא רוצה להמר. יש לי כסף אבל אני לא רוצה לבזבז אותו סתם. המפרט: A64 3000+ Abit KV8 Max3 512mb samsung PC3200 HDD1: maxtor 40 gb PATA HDD2: maxtor 80 gb SATA HDD3: WD 6 gb PATA Lite On burner LG CD-ROM five case fans and two cathodes אם זה משנה אה וכרגע יש לי Ti4600 של אסוס תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DoR,

לבעלי ה-720: ה-720 שלי לא מצליחה להתפקס כשאני מכבה את הפלאש. הנורה הירוקה מהבהבת, ובמסך כתוב "hold steady". גם כששמתי את המצלמה על משטח יציב לגמרי, ורק לחצתי חצי לחיצה כדי לתפוס מיקוד, הוא המשיך לכתוב לי "hold steady". רק כשהפלאש מופעל, המצלמה אומרת שיש מיקוד: הנורה הירוקה דולקת רצוף ובמסך כתוב "ready". כשהמצלמה לא מוכנה להתפקס, ואני בכל זאת מצלם, יש לתמונות כמובן מיקוד הרבה פחות טוב ממיקוד של תמונות שצולמו עם פלאש מופעל. > > השאלה היא אם גם עוד בעלי ה-720 מכירים בעיה כזאת? לפני שאני פונה ל-HP אני רוצה לדעת אם זאת בעיה מוכרת ??? ??? תודה.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by Aviv C,

לפני כמה זמן החלפתי את שתי המחסניות שלי במדפסת (שחורה וצבעונית) למחסניות חדשות. את המחסנית השחורה קניתי לפני שבוע אבל את המחסנית הצבעונית קניתי לפני הרבה מאוד זמן (חצי שנה בערך). כשהדפסתי מסמך בפעם הראשונה עם המחסניות החדשות הצבע השחור הופיע והיה בסדר אבל לא הודפס צבע צבעוני בכלל. הדפסתי את המסמך עוד כמה פעמים וקרתה אותה תוצאה. הדפסתי גם עמוד ניסיון של המדפסת ולא הופיע צבע צבעוני. מה לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  11. Started by Harbi,

לאחרונה הרכבתי מחשב HTPC בסלון ביתי, ולאחר חיבור העכבר הנ"ל(Microsoft Wireless optical standard תמונה של העכבר למטה) נתקלתי בבעיה מוזרה: ברגע שהתרחקתי מאיזור המקלט לאיזור הספה, העכבר מסרב לפעול, אך כמו שאמרתי קודם הבעיה המוזרה הזאת מתרחשת כשאני משתמש בעכבר על השולחן(מעץ) במצב מאוזן, אם אני משתמש בעכבר במצב מאונך על הספה או כל רהיט אחר העכבר פועל חלק. ??? מקווה שהצלחתי להסביר את הבעיה, אם לא אני אשתדל לצרף תמונה או משהו תמונה של העכבר:

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by scorpions,

היי שלום לכולם אני צריך עזרה עם מדפסת broter dcp-115c יש לי הודעה על התצוגה של המדפסת Please replace cartridges ink וזה לאחר שהחלפתי ראשי דיו חיפשתי באתר היצרן אך לא מצאתי תשובה לבעיה זו אשמח לשמוע את דעתכם בברכה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הורדתי את הדרעעברים החדשים של ASUS ה 23.11 (ממה שפורסם בחדשות האתר לפני כשבועיים) ויש לי בעייה , הוא לוקח בתור DEFAULT תדר רענון של 60HZ בגרסה הקודמת של ASUS שהיית לי ה 6.31 היתה אפשרוץ לכוון לכל רזולוציה תדר רענון DEFAULT , מה שמאוד חסר בגרסה החדשה. אם למישהו יש מושג Let Me KNow

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by gofish,

שלום קיבלתי צורב חדש ימהה 2200 IDE,הבעייה היא כאשר אני צורב,אני שומע ציפצופים חדים בדיסק הצרוב. אני רוצה לציין שהמהירות הצריבה היא כפול 2 או כפול 4 (מהירות נמוכה ליתר בטחון),כמו כן ניסיתי לצרוב גם מדיסק לדיסק וגם דרך יצירת IMAGE ואז צריבה מה-IMAGE,אולם בשני הדרכים עדיין נשמעים צירצורים בחלק מהשירים. כמו כן ניסיתי שני תוכנות צריבה גם נרו 5 וגם CLONECD והתוצאה זהה בשניהם. לפני שבועיים החלפתי במעבדה את הצורב באחד חדש (לאחר שהתעקשתי כי הצורב לא טוב,הם מצידם טענו שהצורב טוב,אבל בכל-זאת החליפו לי אותו),לצערי עדיין הבעייה נמשכת,אני נואש,כי הצורב 2200 ימהה נחשב דיי טוב. אני מקווה שהגעתי למקום הנכון,אולי יש משהו שיודע מה הבעייה ויוכל לעזור. ברצוני לציין כי מספר העיצות שקיבלתי כמו:…

• 38 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by BeN-T,

שלום רב. נתקלתי בבעיה מוזרה, שאני מנסה לשלוח פקס שאני מחובר לאינטרנט איני מצליח. לאחר שאני מנתק את כבל האינטרנט למודם אז אני יכול לשלוח פקס. ממה זה יכול לנבוע? *האם זה מתאים לתת פורום אחר התקלה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אז ככה: אתם רוב עושים "קומבינות" עם המחשבים עצמם. אני עושה את הדברים האלה עם רמקולים. אני מת על מוסקיה ואין לי כסף למערכות הגדולות. אז.... יש לי מגבר ישן של JVC r-s7 יש לי קופסא ישנה של רמקולים מבית AKAI הקופסאות מאוד גדולות מעץ איכותי אבל הוצאתי את הרמקולים הישנתי והוספתי בכל קופסא (2) Kenwood 200watt 3 way!!!! And Pioneer 80watt 2 way!!! מה שעושה 280 וואט לרמקול יש לי גם רמקולים קטנים שמשמשים לי לקולות גבוהים (לא ממש חשובים). בואו נגיד שזה יוצא ממש נחמד. כול זה לפני הכרטיס הזה. עכשיו שיש לי תמיכה ב4 רמקולים אני מתחיל לעבוד על פרוייקט חדש היכלול 4-6 רמקולים ומגבר חדש התומך ב4 ערוצים. אם זה מעניין את מישהו אני יכול לצלם ולשים תמונות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bratwa_tut,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI HD 2600PRO AGP יש לי את בעייה של ה Mouse Lag אבל במשחקים הFPS מצוין איך אני מתקן את הביעה הזאת של ה MOUSELAG?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  18. לחברי הפורום, שלום. יש לי מדפסת משולבת מהדגם שבכותרת. היא בת 4 שנים לפחות, עד כה עבדה מצוין, החסרון היחיד היה המחיר המפלצתי של הדיו עבורה, אבל זאת בעיה ידועה עד כמה שאני מבינה בסוג מדפסות כאלה ואני גם מדפיסה לא הרבה, אז הסתדרנו. היום המדפסת התחילה לעשות בעיה בהדפסה. כששולחים מסמך כלשהו להדפסה, לא משנה מאיזו תוכנה, מצב ההדפסה נתקע בשלב של 99% ולא מודפס דבר. לאחר מכן, גם לא ניתן לבטל משימת הדפסה זו בשום צורה, רק דרך ביטול כל משימות הדפסה ואתחול מחשב מחדש, או לחלופין דרך כיבוי כל התהליכים שקשורים במדפסת במנהל משימות . עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי בדיוק דיון לגבי הבעיה הזו במדפסות לקסמרק, רק מדגם אחר (ראו הפניה http://www.fixya.com/support/t306022-lexmark_x6170_stops_printing_99)…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by dlivneh,

המחשב אינו מצליח להגידר את הפאלם שלי. יש לי וינדוס XP PRO מופיה הודעה " התקן USB לא מוכר" מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. Started by leibeyal,

אהלן, הבעיה היא חדשה מהיום, אתמול המדפסת עבדה כמו שצריך . . יש לי 2 יציאות יו-אס-בי (מחשב נייח), לא משנה לאיזו מהן אני מחבר את המדספת אני מקבל שגיאה "USB Device Not Recognized" אבל כאשר אני מחבר עכבר/מקלדת/כל ציוד אחר שמחובר ביו אס בי לאחת מן היציאות או שתיהן - הכל עובד כמו שצריך. הייתי משוכנע שהבעיה היא בכבל USB אך כשחיברתי את אותו כבל למחשב הנייד, המדפסת (והפקס, הסורק, צילום) עבדה כמה שצריך. המדפסת היא מסוג HP OFFICEJET 4500. אשמח לעזרתכם, אייל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yoav9,

היה לי מיקרופון ערבי שקניתי ב20 שקל, הוא לא פעל. :-/ בדקתי עד מיקופון וגם הוא לא פעל לי על המחשב :-* באתי, קניתי כמו גבר ב45 שקל אוזניות שבאות עם מיקרופון ו... גם הוא לא פעל > יש לי כרטיס קול ac97 שנמצא על הלוח אם (ברור אבל בכל זאת) עכשיו מה שאני שואל זה פשוט. what the hell is the problem!!!1 יש הגדרות מיוחדות למיקרופון שאני צריך לסדר? הכרטיס קול שלי ערבי מדי. מה?

22. Started by Dark-Ninja,

יש לי ספק 400W של HEC , כל המתחים מאוד יציבים והכל רק שיש לי בעיה אחת חמורה מאוד! במתח של מינוס 12V אני מקבל 6.8V !! איך אני מסדר את זה? איזה בעיות זה יכול לגרום שיש לי מתח נמוך מאוד?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by FlameR21,

שלום! יש לי מדפסת Canon Pixma MP150 (מדפסת משולבת סורק ומכונת צילום). מבחינת ההדפסה והצילום אין לי שום בעיה, היא עושה הכל כמו שצריך. אך מבחינת הסריקה היא עושה די הרבה בעיות. המדפסת כמעט אף פעם לא מצליחה לסיים סריקה ובזמן הסריקה היא נותנת שגיעה: cannot communicate with scanner. Scanner may be turned off, a cable may be disconnected. Please check the status and try again. Scanner driver will be closed. Code: 155,0,0 לאחר שגיעה זו המדפסת פשוט נתקעת. המדפסת כבר היתה במעבדה והיא תקינה. החלפתי גם כבל USB וגם ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים שלה. ועדיין יש את אותה הבעיה. אשמח אם מישהו ממכם יוכל לעזור לי בפתרון בעיה זו. נ.ב. 1. התכנה שבא אני סורק היא MP Navigator 2. ניסיתי ל…

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  24. שלום רב, רציתי לדע האם גם לאחרים קרתה תקלה מסוג זה ? רכשתי מקלדת Logitech Cordless Desktop S510 לפני שנתיים, לאחר מספר חודשים התחלתי להחליף סוללות בקצב מהיר מידי! בדקתי באתרי החברה וקיבלתי עצות ובדיקות בנושא. לאחר מכן שלא פתרה התקלה פניתי לחברה ולאחר בדיקות הם החליפו לי את הסט בטענה כי הוא מקצר ותקול! לאחר מספר חודשים החלה שוב אותה תקלה גם בסט החדש! יש לומר כי התאכזבתי מהמוצר של חברת פאר כלוגיטק אבל נושא טופל לבסוף למופת ע"י הנהלת לוגיטק בארץ, והם לבסוף שלחו אלי סט אחר כמתנה ועל כך כל הכבוד להם! אבל מעניין אותי האם הבעיה קרתה גם לאחרים שסוללות נגמרות מהר מאד במיוחד במקלדת? אני מאד אהבתי את הסט גם מבחינת נוחות עבודה וגם בכפתוריו ועיצובו!

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by kisin,

שלום לכולם, מקווה שזה המקום לשאול: יש לי DVD של VIEWPOINT דגם VP306 הוא לא קורא כתוביות. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד עדכון שיאפשר לי לראות כתוביות? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים