עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מקווה שזה הפורום הנכון. אתמול רכשתי מתאם Bluetooth של Belkin, טווח 10 מ'. לינק למוצר התקנתי בלי לקרוא את ההוראות (לא התאפקתי), לאחר שהמתאם לא פעל כראוי מחקתי ההתקנה והדרייברים והתקנתי שוב לפי הספר. (התקנת תוכנה, חיבור המתאם, התקנת דרייברים). הבעייה היא שהמתאם עדיין לא עובד, הדרייבר לא מזוהה כמו שנראה בחוברת ההתקנה (כתוב לי Belkin Bluetooth Adapter במקום Belkin Bluetooth 1.2 Adapter) וכשאני מחפש אחר התקנים אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהמתאם לא מסוגל לבצע חיפוש וכאילו כל הדרייבר נתקע - מתאם הבלותות' לא מזוהה ועליי לנתק ולחברו שוב ואף לבצע ריסט. רציתי להדגיש שהפלאפון מוצא את המתאם אבל לא יכול להתחבר אליו. מה עושים? בתודה מראש...

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by harry,

קניתי סורק ידני (DFI HS-3000) יש תמונה שלו פה : http://www.vexus.com.br/usados/scanermo.gif הבעייה שיש לו חיבור שאני לא יודע לאיפה להכניס!! החיבור שלו נראה בדיוק כמו ps2 אבל יש לו בתוך העיגול 8 פינים, ואין לו מלבן למעלה כמו ps2, בבקשה תעזרו לי! איפה לתקוע את החיבור?? הנה תמונה של החיבור, בבקשה נסו לזהות מהו : http://img80.echo.cx/img80/5193/s9mb.jpg

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by guy94,

אני מעדכן את ה - BIOS.. לגירסה F4 עכשיו יש תוכנה של GIGABYTE שעושה את זה אוטומטית GIGABYTE @BIOS Writer For Win9x/me/nt4/2000 אני עושה לה עדכן היא רושמת שהיא מעדכנת ואז היא אומרת שזה נעשה בהצלחה , היא אומרת לעשות RESTART ואז אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעייה ללחוץ F2 לשחזור או F1 ל - SETUP... אני עושה F2 והכל חוזר לקדמותו (חוזר לויינדוס בלי הצגת הבעייה) אני מעוניין לעדכן את גירסת ה - BIOS... למישהו יש רעיון / נתקל בבעיה ?!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום יש לי 2 עכברים מדגם Microsoft Basic Optical Mouse http://www.digitalsaonline.co.za/catalog/images/Mo-MBoD.jpg יש באג מוזר שקורה לי עם העכבר הזה: פעם בכמה הפעלות של המחשב, העכבר פשוט לא עובד (יש אור, אבל אין תגובה כשמזיזים את העכבר) הבעיה קרתה לי עם 2 העכברים מהדגם הזה וב-3 מחשבים שונים. בעכברים מכל סוג אחר אין בעיה. העכבר הינו בעל חיבור usb ומחובר לחיבור ps2 עם מתאם (עכברים אחרים בעלי חיבור usb לא עושים את הבעיה) מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by amit_R,

אבא שלי קנה את השלט הנ"ל עם המכשיר שממיר את האות מרדיו לRF (כדי שנוכל לשלוט במכשירים מאחורי קירות וכל זה..) השלט עובד והכל שולטים בטלויזיה בממיר וברסיבר (כששלט מול המכשירים) אבל דרך המתאם זה לא עובד ואנחנו לא מצליכים להגדיר אותו הוא .. המחשב מזהה את המשדר כדי להגדיר והכל אבל הוא רושם שהוא לא עובד מישהו מה .. ולא נותן לסנכרן אותו עם השלט.. (המשדר בתמונה --> http://productstrategy.blogs.com/photos/uncategorized/2007/10/02/h890_4_2.jpg מישהו יודע מה הבעייה ? איך לפתור אותה ? תודה מראש:] עם זה לא במקום המתאים אפשר בבקשה להעביר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המדפסת שיש לי PSC1613 ALL IN ONE עד עכשיו הדפיסה נפלא. היום אני באה להדפיס דף מהוורד והמדפסת "טוענת" כי עלי להטעין נייר במגש, השתמשתי ב"יער" שלם ומילאתי את המגש אך עדיין אין הדפסה. מהמדפסת בוקע רעש רגיל של לפני ההדפסה אך משום מה הנייר לא נתפס ונמשך. עשיתי איתחול, סגרתי והדלקתי שוב את המדפסת אך ללא כל הצלחה מה עושים?

7. Started by asili,

יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!! עריכה: YuvYuv: בפעם הבאה תבחר כותרת נורמלית....!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by hadarK,

היי, כמו שנאמר בכותרת יש לי בעיה עם העכבר לרוב קליק שמאלי לוחץ לחיצה כפולה, פגה האחריות (אם בכלל הדבר נכלל באחריות). ורציתי לדעת האם תיקון הבעיה עם המדריך: http://www.overclockers.com/mouse-clicking-troubles-diy-repair/ מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Bah_gots_pIII_450,

המודם שלי משתף IRQ עם כרטיס המסך שלי. איך אפשר לתקן זאת?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by 2Fluffy4U,

שלום.. כפי שרשום בכותרת, יש לי מדפסת hp photosmart c - 4343 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&product=3546242 הבעיה היא שהמדפסת לא מזינה דפים ורושמת "Out of Paper".. עשיתי את כל הריסטים והנקיונות הדרושים - לא עוזר.. הזרוע הימנית כן עובדת מכנית וכן אוספת נייר כ - 1 סנטימטר.. אבל נראה שאין זיהוי בהמשך ובעצם לא מתבצעת עוד משיכה.. האם יכול להיות שיש איזשהו סנסור שפשוט נדפק ולא מזהה נייר ולכן לא נותן הוראה לזרוע להזין עוד נייר?.. אשמח לסיוע ועצות.. תודה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by reptile,

אני משתמש במסך 19 vision master pro 451+voodoo3 3000 ולא יכול להעלות את זה ליותר מ-75 בכל הרזולוציות מה הפיתרון?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Pika007,

שלום לאחותי לא מזמן התפוצץ הספק הג'נרי במחשב, ואתמול קנינו ספק חדש, HEC300w הבעיה- מסתבר שהחיבור ללוח אם ב HEC הוא 24 פינים, והחיבור בלוח של אחותי- 20 פינים. חיפשתי מתאם- לא מצאתי. יש למישהו רעיונות? :\

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  13. Started by 8-Ball,

יש לי מדפסת מדגם HP OFFICEJET G85, זהו מכשיר שהוא גם מדפסת גם סורק וגם פקס. יש בבית 3 מחשבים ולכן קניתי JET DIRECT זה מכשיר שאליו מחברים את המדפסת ואותו מחברים לHUB או ראוטר וככה כל מי שברשת יכולל הדפיס. הבעיה היא שמכל מחשב אפשר להתקין את המדפסת רשת עם הפונקציה היחידה(בעזרת הדרייבר של הJET DIRECT) של הדפסה כלומר לא ניתן לסרוק. הדרייבר המורחב שמאפשר המון פונקציות לא מוצא את המדפסת ברשת ולכן אני יכול רק להדפיס ולא שום דבר אחר. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה לעזורים

14. Started by SSD,

היי , כשאני גולל עם הגלגלת העליונה במצב גלילה חופשית /חלק , ואני מפסיק לגלול , על המסך מופיעות מספר תזוזות קטנות של המסך הנגלל . הגילול לא נעצר מיד , אלא יש דיליי קטן . עד כמה שזה נשמע מינורי זה מציק לי בעין נורא. זה קורה רק בגלילה במצב חופשי /חלק . תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by star_dust,

שלום, העכבר של המחשב השולחני שלי (ווינדוס 7 32 ביט) הפסיק לבצע גלילה. כלומר בתוכנות מסויימות הוא עובד ובאחרות לא. למשל: לא עובד באקספלורר 9, וורד, אקרובט רידר. אבל עובד בנוטפד ובויז'ואל סטודיו. סוג העכבר (טיאק לייזר) לא נראה לי שמשנה, כי ניסיתי איזה 4 עכברים אחרים מסוגים שונים ואף אחד מהם לא עבד. התקנת דרייבר לא עזרה. כל החפירות שעשיתי באינטרנט וכל החיטוט בקרביים של הווינדוס לא פתרו את הבעיה. מתסכל... :s05: כל עזרה בנושא תבורך

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by ofir,

קיבלתי מצלמת web ישנה ללא דריברים אין לי מושג מי היצרן של המצלמה לא כתוב על המצלמה. המצלמה באה עם כרטיס pci שיש לו שתי יציאות שאליו היא מתחברת מצורפת תמנות של הכרטיס ושל המצלמה בבקשה עזרו לי למצוא דריברים בתודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  17. מה נשמע כולם? יש לי מקלדת microsoft multimedia 1.0A כבר הרבה מאד זמן (אני מחליף לאותו דגם כל הזמן) ואני ממש מרוצה ממנה ומהעובדה שאני יכול לשחק במשחק ולהחליף שירים בנגן תוך כדי משחק וכו' וכו'. עד עכשיו המקלדת עבדה נהדר ב-XP וגם ב-VISTA אבל אין דרייברים מתאים לWIN7, חיפשתי באתר של מייקוסופט ובלי קשר ראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזו.. בקיצור-מישהו הצליח לפתור את הבעיה או שמע על דרייברים מתאימים? אם אנחנו כבר כאן אז יש לי מדפסת משולבת Xerox Work Center PE16 ואני לא מצליח למצוא דרייברים בשביל הסריקה למחשב (המדפסת עובדת סבבה הוא פשוט לא מצליח לזהות את האפשרות סריקה) תודה לכולם יום טוב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by asafgolan,

כאשר אני מתקין את הדרייברים של העכבר, הוא פשוט לא מגיב. ראיתי שבמנהל ההתקנים כתוב על ההתקן של העכבר שהוא לא מותקן כראוי (קוד 37). ניסתי להתקין אותו מחדש דרך מנהל ההתקנים וקיבלתי את אותה שגיאה. ניסתי להוריד דרייבר מעודכן מהאינטרנט וזה גם לא עזר. כאשר אני בוחר במנהל ההתקנים "עכבר תואם HID" במקום הדרייבר של הMX518, העכבר עובד כראוי. עוד אציין שמדובר בWINDOWS XP SP2 ושהדרייברים של הUSB מעודכנים. יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה בהדפסה: כאשר אני מדפיס הדפסה צבעונית (טקסט או תמונה) יש מעין הסטה או צללית בצבע אפור. במילים אחרות, ההדפסה נראית כפולה (אך במרווח קטן בין המקור לצללית). הדפסה של טקסט או אובייקט בצבע שחור מתבצעת ללא בעיה. תודה רבה, מיקולו

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. בעיה מוזרה והזויה אבל אמיתית כשאני מסמיך מסמך PDF, ההדפסה עובדת יפה. כשאני מדפיס מסמך DOC,חלק מההדפסה יוצאת דהויה וחלקית. דיו שחור לבן, הבעיה היתה גם לפני שמילאתי וגם אחרי שמילאתי דיו. ממה זה יכול להיגרם?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. רכשתי לאחרונה מחשב חדש מבוסס ATHLON XP AMD Athlon XP 1800 GA-7VTX-E ATI RADEON 8500 128 * 2 DDR MAXTOR D740X 40GB 7200 RPM Sound Image 4x4 Realtek 10/100 NC-100TX-R ניסיתי כבר להתקין 3 מערכות הפעלה שונות (Win 98se, Win Me, Win 2000) ובכל התקנה מתעוררת בעיה מוזרה שונה. לעיתים אני מקבל הודעה שחסר קובץ להתקנה (למרות שמדובר בדיסק מקורי), פתאום באמצע ההתקנה מופיע מסך כחול עם הודעת Windows Protection Error או מסכים כחולים אחרים, המחשב פשוט קופא באמצע ההתקנה ובעיות מוזרות אחרות. האם ייתכן שמדובר בבעית חומרה? אם כן, מה לעשות? להחזיר לחנות? תודה מראש על התגובות

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by SuBeX,

פירקתי את המחשב בשביל להתקין מאוורר BIG TYPHOON - אחלה מאוורר דרך אגב - ירידה של 15 מעלות בטמפ'!!! בכל מקרה, בעליית המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: Ide channel 2 no 80 conductor cable installed Cpu is unworkable or has been changed.Please recheck - Cpu soft menu מה זה? איך אני מסדר? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by kalda01,

רכשתי עכבר דגם 7000 של מייקרוסופט. טענתי כמה שעות והנורה כעת ירוקה. התקנתי את התוכנה על WINDOWS 7. חיברתי את הדונגל והוא זוהה בהצלחה. הנורה הירוקה על הדונגל דלוקה באופן רציף. העכבר מגיב רק כשאני ממש מקרב אותו מרחק חצי מטר בקו ישר מול הדונגל. על השולחן העכבר לא מגיב בכלל. האם החומרה לא תקינה או שיש משהו שניתן לעשות.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yamit_rave,

שלום לכולם, את האמת , לא יודעת אם זה לפורום הזה..אבל זה הכי קרוב שמצאתי כי אולי זה קשור לספרק\מארז. קורה משהו מוזר למחשב שלי . כשאני נוגעת בו כדי להזיזו, מהדפנות של המארז או מהחלק האחורי , יש תחושה של התחשמלות ברמה נמוכה אבל מספיק כדי להקפיץ אותי ממקומי. כל זאת כשהמחשב מחובר לחשמל ועובד. אני לא יודעת מה הסיבה מה שכן , המחשב חדש יחסית (כמעט שנה אצלי מאז שקניתי) והספק\מארז ג'נרים ..ויש לי 4 חיבורי USB בו זמנית שפועלים (מדפסת\מודם \עכבר\מקלדת) אני לא יודעת אם הבעייה היא חשמל בבית או במחשב עצמו . תודה למי שעוזר.

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by Ncoder,

חיברתי את המדפסת החדשה והכל עובד פיקס חוץ מדבר אחד קטן. השתמשתי בקו הטלפון הקיים על מנת לחבר את הפקס, ניתן לשלוח אליי פקס אבל הבעייה שאין לי שום דרך לדעת אם שולחים לי פקס או שמישהו אמיתי מתקשר. ברגע שמישהו מתקשר למספר שלי הוא שומע 2 צלצולים ואז שריקה (הפקס). מצד שני ברגע שמישהו שולח לי פקס הטלפון שלי מצלצל ואם אני עונה לו אז הפקס מתבטל. בקיצור, האם זאת הסיבה שאנשים משתמשים ב-2 קווים? אחד לטלפון רגיל והשני לפקס? בעקרון חשבתי שהפקסימלייה יזהה אוטומטית אם מדובר בפקס או בשיחת טלפון ויעשה את הפעולה המתאימה שהיא הדפסת הפקס או הפניית השיחה בצלצול. יש מה לעשות או שאני פשוט חייב קו נוסף ?

דיונים חדשים בפורומים