ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לתת לי מדריך? (עדיף בעברית אבל באנגלית יתקבל גם) להרכבת מחשב? אתם יכולים לרשום פה מניסיונכם האישי גם..
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
עלה לי רעיון גדול לראש לקנות לפטופ קטן וקל של hp עם מסך 12 אינץ בגלל שמחשבים כאלה קלים הבטריה שלהם מעולה ובנוסף יש לדגם הזה תחנת עגינה ולקנות גם מסך 17 אינץ זול ועכבר ואולי אפילו מקלדת כשהמחשב מחובר בבית וכשרוצים אותו לדרך הוא יהיה נייד ביותר. המחשב שחשבתי עליו מיועד לאחותי לאוניברסיטה לoffic וקצת משחקים בסגנון סוליטר (לא משהו כבד) ( http://www.computers4sure.com/product.asp?productID=1201145&info=Tech#tabs) מה דעתכם על הרעיון ועל המחשב הזה. משהו נוסף קטן האותיות על המקלדת האם ניתן ואם כן איפה להוסיף אותיות עבריות למקלדת וכמה זה עולה.
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני מארזים (התקציב מאוד מצומצם אך עם זאת גם הדרישות) אני צריך שיהיה קטן ופשוט ושיהיה לו ספק אמין (מספיק 300W), המארזים שביניהם אני מתלבט הם: Compucase 6C29 Black 300W ו- Foxconn TLA570A USB Front True Power 300W FSP Case הקומפיוקייס עולה 255 ואילו הפוקסקון עולה 230. ההפרש לא רציני, השאלה מי מהם יותר טוב. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום :> יש לי מקלדת של Logitech דע עתיה בת כמה שנים ובא לי להחליף מקלדת סוף סוף :> היה לי את ה G15 החדשה לפני כמה חודשים, לא התלהבתי ממנה יותר מדי... חשוב לי מקרואים! דברים שראיתי עד עכשיו : M SideWinder x6 - נראת נחמד מאוד, הקטע עם המקשים הנשלפים מעצבן אותי, זה נראה מכו גימיק מעפאן שיתקלקל Reclusa של רייזור ו מקירסופוט נראת נחמד מאוד אבל יש בה הגבלה מעצבנת במקרואים -.-" G15 - אולי, לא התלהבתי מהאיכות שלה. Razer Tarantula - יש הגבלה במקרואים תייעצו מה עוד יש :>
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש את Razer Copperhead Laser Tempest Blue ב-390 שקל ויש את Logitech® G5 Laser Mouse ב-380 שקל איזה מהם עדיף? או שעדיף בכלל עכבר אחר לגמרי? תנו דעות =] יש לי יומולדת ובא לי משהו מגניב כי אף פעם לא היה לי עכבר טוב ואני לא רוצה אלחוטי X:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ניתן לעשות כשהעכבר ניהיה דביק? זה הרגשה כל כך זה בל להחזיק את העכבר וכל הזמן היד נדבקת אליו שזה כבר נהפך לבלתי נסבל.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מדפסת והדברים היחידים שחשובים לי הם להדפיס ולסרוק, עלות דיו מינימלית, ושתהיה אמינה. וכל זה במחיר הכי זול שאפשר. אשמח אם תמליצו לי על מדפסת שעונה על התנאים תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תציעו לי עכבר אלחוטי של לוגיטק יותר טוב מה MX1000 שלא מספיק להתקלקל לי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון שהשתמשתי בו בעבר בשביל להתקין על הנטבוק שלי ווינדוס 7. הבעיה כרגע היא שכאשר הוא מפורמט מופיעה לי הודעה bootmgr is missing האם יש אפשרות לבטל את ההודעה הזו. ניסתי לפרמט אותו אבל לא הצלחתי, עדיין מופיעה לי הבעיה הזו.
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
העכבר הזה: http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=35208 או העכבר: http://zap.co.il/model.asp?model_id=150484 או בכלל זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=29497 שימושים: גלישה באינטרנט, כתיבה באינטרנט. והאם העכברים מתאימים ללינוקס? אני לא גיימר > היה אפשר להבין את זה במשפט קודם לכן שכתבתי שיש לי לינוקס.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אם יש לי שני סוגי זיכרונות בנפחים שונים אשר עובדים על תדרים שונים, מהו התדר שעליו יעבוד המחשב..?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מארז FULL TOWER למודינג ואני צריך שיהיה זול שלא יעבור את ה-500 שח ואם תוכלו להוסיף קישורים לתמונות אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
האם זה טוב גם למשחקים או שזה יכול להיות איטי ולאבד קשר ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו תקשיבו חברה!!! אני חייב אבל חייב מקלדת ישנה של P1 !!! ;D קיבלתי מחשב כזה שאני מת לשפץ אותו ולשים בו משחקים נוסטלגיה של פעם חחה הכל עובד בו אתם חיבים לראות אפילו הCDX1 חחחחה היתם מאמינים? איפה אני יכול להשיג או לקנות מקלדת או אפילו מחבר בין הישן לחדש!!! אתם חייבים לעזור לי אני כבר לא עומד בזה אני מת להדליק אותו.....
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכם אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעזרת הרכיבים הבאים רציתי לדעת את דעתכם לוח אם-giga-byte ga-7vtx-h מעבד-athlon xp 1600 plus זיכרון-micron ddr 256mb pc-2100 הארד דיסק-seagate baracuda 40gb 7200 r.p.m מארז- aopen kf-45 300w כרטיס מסך-asus geforce3 ti200 deluxe או elsa geforce3 ti200 מסך-samsung 19" 955df אקבל הצעות ורעיונות בברכה בעיקר לגבי המסך והכרטיס מסך
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש עכבר עמיד ואיכותי עם צורה פיזית דומה ל IntelliMouse Explorer 4, עד 300 ש"ח. עדיפות ל microsoft.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחפש המלצה על גיימפאד אלחוטי שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפאד של ה PS3. תודה והאם מישהו מכיר דרך לחבר את גיימפאד של ה PS3 למחשב באופן אלחוטי ? כי זו היתה יכולה האופציה הכי טובה בשבילי. [יש לי bluetooth dongle, האם השלט מתמשק ל PC דרך BT ועובד טוב?] הבנתי שהחיבור USB של ה SixAxis עובד על מחשב שעזרת דרייבר, מישהו משחק ככה ויכול להמליץ ? (בלי להכנס לדיון האם גיימפאד מומלץ או לא), כל הכפתורים מתפקדים היטב ?
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
FRONTIER VITA http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1227&products_id=7202 ואלו הצבעים: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_1227 מי לדעתכם הכי יפה? מישהו יודע אם יש לו דלת? כי כתוב שם SideWindow, וגם Leds, שזה מצריך חלון. למישהו יש אותו? אני חושב שראיתי אותו במודעה של ה3400@4600, ולRoyShefy יש אותו, לכן אני צריך דיעה עליו, אם הוא טוב מרווח וכו'. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המפרט למטה. יש לי כל מיני זכרונות אבל כאשר אני שם 256DDR ו640DDR אני מקבל אותו ציון בסנדרה וב PCMARK2002 אז זה נראה לי מוזר יכול ליהיות בעיה של הגדרות. יש לי WINXP PRO מה יכולה ליהיות הבעיה ?????????????????????? אני מקבל ממש ציון נמוך מזכרונות ובסנדרה זה אומר שמנוצל רק 70-80 אחוז מיכול (BANDWIDTH ) . בPCMARK אני מקבל ציון עלוב של 2700 בערך שזה יותר נמוך מכאלה שיש להם 256. AMD THUNDERBIRD 1200@1370 giga-byte 7vtx msi g-force3 ti200 @240\470 ddr 640 pc2100 שאלה נוספת מה זה COMMAND RATE T1 או T2 של הזכרונות זה נמצא בביוס,אם אני משנה מT2 ל T1 אז אני מקבל מסך כחול של בעיה בXP ?? משהו מוזר מאד. :smoke: תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קראתי ביקורות ברשת על ה-TRIGGER. לפיהן, היא אחת המקלדות המכניות הנוחות בשוק. הבעיה היחידה עם הדגם הזה שמאוד מפריעה לי היא החיבור הבעייתי של הכבל. אשמח לשמוע פרטים מדוייקים יותר מאנשים שיש להם את המקלדת. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים לשני מסכים. האם המפצל/סוויצ' הבא יעשה את העבודה? https://www.amazon.com/gp/product/B08HVFH3G2/ref=ox_sc_act_image_3?smid=AOVIA3BFQYMH&psc=1 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות טובות בתקציב של עד 700 שקל. משהו שיחזיק מעמד להרבה זמן ויהיה מספיק איכותי.( אני חושב שבתקציב הזה אפשר למצוא משהו בסגנון) אני בעיקר משתמש בזה עבור גיימינג (fps וכדומה) אך אני רוצה גם משהו טוב עבור מוזיקה וסרטים כמובן. חפרתי בערך שבוע וחצי באינטרנט וכרגע יש לי התלבטות בין logitech g35 ל sennheiser pc 350. הקטע המוזר הוא שכמעט כל ביקורת בחו"ל אומרת שסנהייזר עדיפה, אבל הביקורות בזאפ שוללות לגמרי את סנהייזר והולכות באופן מוחלט על הלוג'יטק. מה לדעתכם תהיה הבחירה הטובה יותר? אני גם מעוניין בכל עניין הסראונד סאונד, אבל הבנתי שאפשר להשיג את זה עם כרטיס קול פשוט אז זה פחות קריטי. אני פשוט רוצה נוחות ואיכות שמע טובה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מחפש מארז מאוורר עד 400 שקל אוורור: 2 של 120 + 2 של 92/80 או יותר חברה: לא משנה ספק: עדיף אם אפשר בלי עדיף מהחברה לוג'יק או מנעה תודה יונתן
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדפסת וניתנה לי את האפשרות לבחור בין מוצר קומבו שהוא פקס, סורק ומדפסת דיו צבעונית או מדפסת לייזר במחיר של 500-600 ש''ח אני נוטה למדפסת הלייזר כי אף פעם לא הייתה לי אחת כזאת ובגלל שאין לי צורך בפקס ובסורק, ונראה לי שעם מדפסת לייזר אחסוך יותר בדיו, אז האם יש מדפסת לייזר שכדאי לקנות בטווח המחירים הנ''ל? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-