עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. פעם, לפני שנים רבות כשברא אלוהים את הDDR ביום השמיני, הייתה פיסת חומרה חביבה בשם DDR pc 1600... לאחר שנים רבות של שינת עידנים בקרבי האדמה לצד הטיטנים התעוררתי. והחלטתי החלטה שזעזעה אפילו אותי, החלטתי להחליף לוח אם. כמובן קניתי פיסת חומרה איכותית (ASUS A7V KT266E) ,לאחר הרכישה הבנתי שהכנסתי את עצמי למצב לא נעים: אשר בו יש לי לוח אם חדש מעבד דורון 800 עם 200 מגה הרץ FSB ועקב היעלמות הpc1600(או שלא)... נשארתי בחוסר ידיעה מוחלט עם זכרון PC2100 יעבוד עם מעבדי החביב(אשר ימות באביב) ולוח האם החדש אך חסר שימוש עקב חוסר התאמה אפשרי בזכרון והיכחדות זכרונות DDR 200 MHZ ... לכן אסכם זאת בקצרה: האם מעבד דורון(200 FSB) יעבוד עם זכרון DDR 266? נ.ב:"All your base

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Abit Siluro Geforce 3-Ti200 Pure 1119 ש''ח כולל shipment מה אתם אומרים? שווה ?

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  3. אחרי שחרשתי את החיפוש בפורום ולא מצאתי (פרט להסבר של את'לון עליהם אבל לא איך לברר...), אני משחרר את השאלה הזו. זה מאוד מעניין אותי,כי אני קורא הרבה בנצ'ים ומבין שיש ל CAS חשיבות רבה. האם גם בזכרונות קבר ("תודה רבה" לאייבורי :hanged: ) כמו שיש לי ניתן לברר או לשנות אותם (כלומר את ה CAS) ? ואם כן,כיצד ? (אני יודע שאין סיכוי בעולם שיש לי CAS 2 אבל אני רוצה לדעת מה בכל זאת יש לי...) תודה HF

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Regev,

איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? ATI RADEON VE 64MB DDR + TV GeForce 2 Titanium 32Mb GeForce MX400 64Mb + TV 3dfx Voodoo 3500 16Mb + TV

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by Regev,

בבקשה, תכתבו לי שם של כרטיס מסך טוב, עם יציאת TV וקידוד לDVD. שיהיה 32MB מספיק. ושלא יעלה על 470 ש"ח. חשבתי על VOODOO 5500 64MB ? TV או על KYRO II 4500 אבל תגידו אתם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Ewingum,

במילה אחת: מגניב! http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/020319/168/19xte.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. זה לפחות מה שרשום בעיתון הקצר שיצא לבאג ביום שישי האחרון יחד עם ידיעות. ואין להם בושה לקחת עליו כמעט 900 ש"ח, ולהגיד שלפני זה הוא עלה כמעט 1200 ש"ח......... פחחחחחחחחחחח בלעדי....

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by zoyaniv,

יש לי שקלדת USB אם אני מאתחל דרך דיסקט אני לא יכול להישתמש בה אבל אם אני נכנס ל-BIOS אז אפשר למה זה קורה

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  9. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_285&products_id=881 בבקשה אם למישהו יש התנסות איתו? או משהו רע עליו? טוב עליו ? תשנו את ה ... ל pandas או שהנה http://www.tsunami.com.tw/case.htm

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by Lumber_Jack Jim,

ראיתי באקסלנט את הכרטיס הזה של ATI במחיר של 999$ שבמקרה ושמרתי במרוצת החודשים האחרונים: ATI FireGL 8800 128MB DDR Dual Head w/DVI זה לא Radeon אבל זה בהחלט נראה לי כמו סוס רציני, איך זה שלא הייתה עליו אפילו ביקורת אחת עד עכשיו? האם הוא באמת שווה את המחיר? האם כרטיס זה מסוגל להתחרות בGF4 למרות היותו כרטיס מקצועי לעיצוב?

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  11. היי חברה תראו זה העניין אני מחפש רמקולים 4.1 שיעלו עד לבערך 700 שקל . אל תציעו לי 5.1 כי הכרטיס קול שלי לא תומך בהם ועכשיו הגענו לנקודה הקשה צריך שיהיה לרמקולים מעמדים לרמקולים האחוריים אחרת איפה אני אשים אותם? אם יש לכם המלצות בכל נושא תגיבו זה חשוב

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by nutty,

לפי המפרט מחשב הנוכחי שלי ניתן לראות שיש לי את המחשב הכמעט הכי גרוע ביחס לאנשים האחרים בפורומים פה... דרך אגב - יש לי כונן קשיח Western Digital 8.4GB ועד עכשיו הוא לא עשה לי בעיות! בקיצר, האם לדעתכם כדאי לשדרג רק חלק מהמחשב - הוספת זיכרון, החלפת כרטיס מסך ואם כן לאיזה, הוספת כונן קשיח, או להחליף אותו לגמרי?!

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  13. עוד כמה ימים אחרי שיהיו פרטים ומחירים אספר לכם הכל...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כבר-נשבר-לי-מלחכות-מצאתי-DB-ל-SB-בדיוק-במחיר-של-הפורטיסימו-רק-שהפורטיסימו-יהיה-יותר-שווה-אז-שמישהו-יגיד-לי-איפה-למצוא-אותו-בארץ-כדי-שאקבל-את-שפיותי-בחזרה-כי-זה-בדיוק-כמו-הסיפור-עם-ה-RADEON64RETAIL-שכלכך-התאמצתי-כדי-לא-למצוא-אותו.

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by KoDkOd,

אני רוצה לקנות זיכרון נוסף למחשב ואני ממש ממש לא יודע איזה ... אני פתוח להצעות... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000\XP version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by Regev,

מה יעבוד יותר טוב עם פנטיום 4: VIKING RDRAM 256MB PC-800 או Mushkin DDR 256MB PC-333

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  17. אז ככה.... אני ממש חדש כאן - יש לי ידע לא רב במחשבים - אני ינסה לעזור כמה שאני אוכל!! ועם אני כבר כאן יש יל שתי בקשות קטנות!! המחשב שלי הוא ממש ענתיקה אז מה עושים בנידון?? ( קונים חדש- אין טעם לשדרג )!! אני מבקש עם תוכלו להציע לי כאן 2 מחשבים : האחד הכי טוב לדעתכם! שיביא את הביצועים הכי טובים- המחיר כאן לא חשוב כלל!! וכמובן שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ!! : השני מחשב הכי ט7וב שאפשר למצוא במחיר של עד 4000 שקל!! תודה!

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by 3DTECH,

יש לי 512 מגה DDR וגם בווינדוס 98 וגם באקס פי סנדרה ותוכנות אחרות כותבות לי שהוא מנצל רק 60% מה אפשר לעשות ?? באמת נראה שהוא לא מנצל את כל הזיכרון תודה חברה רק תעזרו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by olegu,

האם ricoh זו חברה טובה כמו פלוקסטר וימאהאה והאם כדי לי לקנות CD-RW RICO Hmp7163a-dp 16x ראיתי את הצורב הזה בכתובת: http://www.aluf.co.il/aluf_march/new/desk/f480055.asp?name=RIC0H&number=480055&idProduct=13 במחיר של584 ש"ח הצורב הזה יותר טוב מLG וACER? תמליצו ותגיבו לי בבקשה על השאלה כי אני קונה צורב די בקרוב???????????????????????? תציעו לי גם צורבים אחרים אבל שהמחיר שלהם לא יהיה יותר מ650 ש"ח img]http://www.hwzone.co.il/YaBBImages/smilies/cwm1.gif :-*

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by unknown,

איזה מבין שתי החברות יש הארדיסק יותר אמין, מהיר ושקט?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ofir_16,

אהלן, יש לי את הכרטיס gerforce 2 ti של hercules ורציתי לדעת איפה אני מברר אם הוא עובד ב agp X4 או agp X2?? בביוס מסומן לו x4 אז זה אומר שהוא עובד ב X4?? יש לי את הדרייברים החדשים (23.11) ולא מצאתי שמידע שם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מכונה פרה-היסטורית ביחסית למה שהם יכולים להיות! נכון שהיה שינוי גדול בגודל של המחשב אבל עדיין, ידעתם שהיום ניתן להפוך כל כרטיס במחשב לשבב? כן, זה אפשרי!!! כל הכבלים במחשב לא מעצבנים אותכם? למה בעצם שהכבל של העכבר לא יתחבר ישירות למקלדת ודווקא יעביר כבל ארוך למחשב? למה כל הכבלים במחשב חייבים להפוך למאורה של עכבר? למה?? כי זה לא משתלם לאף חברה! פשוט מאוד! עדיין אני מאמין שתקום בקרוב חברה שתחליט לעשות את המהפכה בעצמה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by unknown,

http://www.chaintech.dk/AGP/AG320.htm הערה: את הכרטיס ייצרה חברה בשם chaintech והוא עולה 900+ ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by guy94,

מה עדיף לי מבין השניים, מבחינת איכות והכל, לא מבחינת מחיר ! 3D PROPHET III Titanium 200 או Elsa Gladiac 721 ?!?!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Haflo,

אין אפשרות לעשות על כזה דבר סקר עקב ריבוי ההיצע של האתרים והדעות..... מה לדעתכם האתר חומרה הטוב ביותר? ואני מתכוון לאתר מעניין, שאתם זורמים איתו ונהנים לגלוש בו (משהו כמו HWzone ;D ), שוב אין קריטריונים מדוייקים, מה שאתם מרגישים..... (וערנב תואיל בטובך לא לקפוץ על ה Thread הזה....!)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים