ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מארז קטן במיוחד, כזה שאפשר להתקין בו רק לוח מיקרו ATX. לא חשוב לי איזה ספק יהיה שם כל עוד הוא ATX, זה לא מיועד למודינג או אוברקלוקינג. אני יודע שיש את המחשבים הזעירים של SHUTTLE ו-I WILL אבל הם מאד יקרים ובהם לא ניתן לבצע שום שידרוג (גם המגבלה של חריץ PCI אחד במקרה הטוב לא טובה לי). חיפשתי בכל חנויות האון ליין שאני מכיר ועדיין המארזים הכי קטנים שיש להשיג הם MINI ATX שהם לא ממש קטנים, נכנס בהם לוח ATX רגיל ורובם די מכוערים. אם מישהו יודע איך ניתן להשיג מארז מיקרו כזה, רצוי עם שני מפרצי 5.25 ל-CDROM אני אשמח מאד. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אני שוקל ברצינות לקנות אותו, אבל הצורה היחודית מדאיגה אותי, אם למישהו יש אחד, יש מצב שאני אוכל לנסות אותו כדי לראות אם הוא נוח בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בקשה לאן נעלמו להם 10 גיגה (משמעותי בssd שכולה 120 גיגה )
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם אינפרא אדום מובנה, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לשלוח קבצים מהמחשב שלי לפלאפון. יש לציין שהפלאפון שלי תומך בשליחה וקבלה של קבצים דרך אינפרא אדום. אשמח לתשובה, תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני שואל את זה כי בחורף תמיד קר לי ביד ימין (היד שעובדת עם העכבר) ויד שמאל חמה ובקיץ זה ההפך .אני משאר שאיזו חברה כבר חשבה /תחשוב על זה וזה יהיה נחמד מאוד.
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אהלן, כמו שכתבתי בכותרת אני מעוניים בקניית העכבר DeathAdder ורציתי להתיעץ אתכם. כרגע יש לי את העכבר G5 , שאני לא כל-כך מרוצה ממנו - לא אוהב איך שהוא מתלבש על היד, וחשבתי אולי אני יחליף אותו בעכבר הנ"ל אז הנה כמה שאלות שיקבעו אם אני יקנה או לא : - איך ה DeathAdder בהשוואה ל G5 ? -יש כאן אנשים שקנו את ה DA ומרוצים ממנו ? - נניח ואני ארצה לקנות את ה DA, איפה אני אוכל לנסות אותו ? -בקמה אני אוכל למכור את ה G5 שלי ? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המצלמה שמקבלים חינם (USB)... איבדתי את הדיסק... אין לי מושג של איזה חברה היא וגם לא כתוב בשום מקום, ככה שאני לא יודע איזה דרייברים להוריד. למישהו יש/מכיר?
-
- 2 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לבית, להדפסת עבודות, קורות חיים, לשימוש ביתי בעיקרון, איזו מדפסת כדאי לי לקנות, התקציב הוא עד 600 שקל, תודה לכולם =]
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ברשותי הסט הנ"ל כבר הרבה מאוד זמן. אני צריך לרכוש כמה סטים ואני רוצה את אותו הדגם שהוכיח את עצמו אצלי. ראיתי מספר חנויות שמוכרות ב 160 ומעלה. יש גם באולסייל ב 150 אבל המודעה שם מאוד לא ברורה ולדעתי לא מדובר על הסט הזה ותכלס אני מעדיף לראות מה אני קונה ולא לרוץ אחרי זה ולחפש מישהו שיואיל בטובו לענות למייל ולהתייחס. שורה תחתונה, מישהוא מכיר חנות באזור השרון \ מרכז שמוכרת את הסט הזה ב 150 ש"ח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעונין ברכישת אוזניות הכוללות מיקרופון, וראיתי למשל אותם: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6150&perur=2&t=9&c=479 ראיתי שהם מתחברים דרך חיבור USB. והשאלה שלי היא איך הדבר אפשרי? הרי האוזניות לא מחוברות לכרטיס הקול. איך יש צליל? והאם זה מוצר טוב האוזניות האלה של microfost, שומעים טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם יש למקלדת הזאת http://logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=6170 דגם שבו היא באה לבד, והיא לא אלחוטית? כלומר, האם המקלדת הזאת באה גם בגירסא חוטית? או מקלדת דומה לה? (בלי העכבר) אם יש רק דגם דומה חוטי, אז חשוב שהוא יהיה ממש דומה לזאתי, ושגם בו המקשים יהיו רכים. (פה הם ממש רכים ונחים, מנסיון) נ.ב מה זה העכבר הזה? אף פעם לא שמעתי על mx 3000... בתודה, שאולי
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התקציב הוא 300 ש''ח, הדרישות שלי מהעכבר הם: הכי חשוב שיהיה נוח, שיהיה טוב למשחקים, שיהיה אמין ושלא יתקלקל אחרי יומיים, עוד דבר חשוב שצריך לציין הוא שהעכבר יהיה נוח לעבודה יום יומית באינטרנט ובתוכנות מסויימות שחוץ ממני המשפחה שלי משתמשת. ההתלבטות שלי היא בין כמה עכברים: MX518 G5 החדש: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=912 DEATHADDER RAZER COPPERHEAD לפי התגובות בפורומים שונים אין הסכמה חד משמעית מה יותר טוב,ה-G5 לא מצדיק תמחיר לעומת ה-mx518 אבל ה-mx518 לא נוח לעומת ה-G5 אני יכול להגיד רק דבר כזה,חוץ ממני גם אחותי הקטנה משתמתש במחשב (יש לי ידיים לא גדולות),חשוב שהעכבר יהיה טוב לגיימרים אבל גם שיהיה נוח למשחפה שלי. קשה לי להחליט חלק אומרים ככה וחלק א…
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
קניתי מדפסת HP Deskjet 5652 לפני כמה חודשים בערך, ועד לפני כמה זמן היא עבדה נפלא והיא גם הדפיסה ממש מהר. הבעיה היא שמשום מה היא התחילה להדפיס ממש לאט .. גם לאחר שהתקנתי אותה מחדש ובנוסף חיברתי אותה למחשב יותר חזק בהרבה. אם למישהו יש רעיון מה יכול לגרום להאטה המטורפת שלה אני אשמח אם תעזרו. לא יכול להיות שהיא כבר נהרסה היא רק מס' חודשים אצלי.. אשמח עם תתנו לי רעיונות...
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם. חברה אני צריך המלצה למארז עד 500 שח למחשב הזה: Intel Pentium 4 3.0GHZ LGA775 1MB CACHE 800mhz ASUS P5GD2 ALBATRON 6600GT PCIE
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
רכשתי מ EBAY מצלמת IP אלחוטית היא בהחלט עובדת עם התוכנה שאיתה היא מגיעה אך הייתי רוצה שהיא תעבוד עם התוכנה Security Monitor Pro הבעיה היא שאין לי את הדגם של המצלמה (סוג של משהו גנרי) היא נראית כך : http://ezsecuritycam.com/images_logos/PTCAM.png לפי מה שהצלחתי למצוא הדגם הוא EZ60PT Pro של EZCAM, אך חברה זו לא קיימת בתוכנה המדוברת. האם מישהו מכיר את העניין ? אשמח לקצת אור בנושא תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היום הלכתי להביא מהדובים את ה tagan 480 שהתגלה כ u-22 ההבדל בינו לבין ה u2 שהכבל חשמל הוא אמריקאי... ההבדל בינו לבין ה u1 שב u2 יש 2 ריילים ותמיכה ב atx2.0 ספק מעולה עכשיו רק צריך להתחיל לעשות אובר קלוק למערכת..:]
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
איך אני בודק לאיזה סוג(גודל) של לוח אם מתאים המארז שלי ואיך אני בכלל יודע איזה סוג מארז יש לי(לדומא אם הוא full tower) (יש לי מקום ל4 כוננים של cd)
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום... רציתי לדעת האם עם קונטרולר בדוגמת סוניפלייסטישן כזה אני יוכל לשחק במחשב בנוחות כמו בשימוש בסוני? והאם אפשרי לחבר 2 כאלה על אותו מחשב ולשחק ביחד במחשב? נגיד בcod5 בps3 יש אפשרות של cooprative כשהמסך מפוצל ל2 ומשחקים ביחד... האם אפשר לשחק את אותו הדבר גם במחשב? על אותו מחשב?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אוקיי, עכשיו אני אסביר למה אני מתכוון ומה אני רוצה: מישהו שאני מכיר אוהב לדבר עם ידיים חופשיות, אבל במקום בו הוא מרצה יש רק מיקרופון רגיל (הם לא חושבים אפילו על לקנות מדונה) הבחור, כמובן, מעביר מצגות מהמחשב הנייד שלו לכיתה. מה שאני חשבתי עליו, זה לחבר את האוזניית BT למחשב הנייד, שהוא ידבר, הסאונד יעבור למחשב הנייד וממנו ייצא דרך היציאת רמקולים, עם מינימום הפרעות/עיכוב מישהו יודע איך לסדר כזה דבר / תוכנה שמבצעת זאת בצורה טובה ללא בעיות? אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan או FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
עכשבר לגיימינג בעיקר משחקי FPS וגלישה מרובה ברשת .
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו מהמשפחה נוסע למזרח הרחוק, ודוד שלי החליט שהוא יזמין ממנו מצלמה דיגיטלית. יש לציין שאני לא יודע כלום, והוא יודע עוד פחות אז אם אפשר לקבל המלצות בנוגע למצלמות (מחיר בינתיים לא משנה כי שם אפשר להשיג הכל בזול), וכמו כן הקריטריונים לקביעת איזה מצלמה טובה יותר מחברתה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית לא יקרה מידיי אבל שתעשה את העבודה. היא צריכה לכלול גם פקס ועדיפות לחיבור רשת. לא נתתי טווח מחיר כי אני לא מתמצא בטווחי המחירים ההגיוניים לדברים האלו, אשמח לקבל את הצעותיכם.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על המצלמה. העניין הוא שיש לי הזדמנות לרכוש אותה ב 18x103 וזה מאד מפתה. (1854 ש"ח) ראיתי קצת (4) ביקורות והמון תמונות שצולמו איתה, אציין שסה"כ זוהי המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי והיא לשימוש ביתי בלבד. משיטוט בפורום הבנתי גם שאולי יש טובות יותר באיזור המחיר הזה, אך כמו שציינתי המחיר ואפשרות ה-18 התשלומים מאד קורצת. מה אתם אומרים? לוותר או ללכת על זה? שאלה נוספת, מהן בטריות NiMh ?
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למצלמה שיראו בה תמונה בלי תקיעות כשזזים, ושיראו בה גם די ברור בתאורת חדר רגילה. היו לי כבר מצלמות שבלי פנס על הפנים לא ראו כלום אז.. יאללה תתחילו
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-