ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, חבר שלי קנה את המצלמה הנ"ל NEOCOM NCC302 עכשיו, רשום שיש שם מקרופון בנוי אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל לפיכך אני לא יכול להגדיר אותו, יש לו WINDOWS 7 X64 ניסינו גם תדרייברים האחרונים מהאתר הרשמי וזה לא עזר. למישהו יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי הסט הנ"ל כבר הרבה מאוד זמן. אני צריך לרכוש כמה סטים ואני רוצה את אותו הדגם שהוכיח את עצמו אצלי. ראיתי מספר חנויות שמוכרות ב 160 ומעלה. יש גם באולסייל ב 150 אבל המודעה שם מאוד לא ברורה ולדעתי לא מדובר על הסט הזה ותכלס אני מעדיף לראות מה אני קונה ולא לרוץ אחרי זה ולחפש מישהו שיואיל בטובו לענות למייל ולהתייחס. שורה תחתונה, מישהוא מכיר חנות באזור השרון \ מרכז שמוכרת את הסט הזה ב 150 ש"ח ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מסתבר שבדרך למעבר למערכת אלחוטית חבויים להם אתגרים ומכשולים רבים. הפעם בעיות עקיבה עם ה-G700. לפני מספר דק' קיבלתי את העכבר, התקנתי/עדכנתי את כל התוכנות הדרושות, אך הוא מסרב בתוקף לספק את הביצועים המרשימים בהם לוג'יטק כל כך מתגאים. העיקבה שלו קטועה ובעייתית במצב אל חוטי (כרגע הוא נטען עם כבל USB) גם בהגדרות המקסימליות. (האם יכול להיות שזה בגלל הטעינה/בטריה כמעט ריקה?) הרסיבר מחובר למחשב בנמצא במרחק של כמטר או פחות מהעכבר כאשר השולחן הוא שולחן עץ (לא מתכת). לידו מותקן הרסיבר של המקלדת ומעליו האנטנה של האינטרנט האלחוטי. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? בתודה מראש! **עריכה: העכבר מראה סימנים של בעיות עקיבה גם במצב חוטי. יכול להיות שזה המשטח (רייזר …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקדלת שתהייה כמה שיותר קטנה כי אין ממש מקום בשולחן אבל גם שתהייה נוחה ולא ממש יקרה אם אפשר
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב-PC MAGAZINE הייתה כתבה החודש שמעבדי הAMD כולם (DURON' ATHLON,ATHLON XP) הם סתם חרא אחד גדול. וכתוב שם גם שהם מצויינים רק למסמכי וורד ודברים כאלו, ומבחינת מולטימדיה ומשחקים לפנטיום אין מתחרה. האם זה נכון?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אנשים אז ככה אני בבעיה איזה מארז לבחור... HEC COMPUCASE או RAIDMAX COBRA או SUPERTALENT או ANTEC 1080B AMG או משו אחר בסביבות המחיר??? לאיזה מהם הקירור הכי טוב??? לאיזה מהם הספק הכי טוב??? (מה אתם אומרים על הספק HEC ועל ENERMAX???) איזה מהם בנוי מאלומיניום אם בכלל??? ואיזה הכי כדאי לקחת ואם כן עם איזה ספק כוח לקחת??? תודה רבה לכל העוזרים... ואם יש מארז אחר שאתם ממליצים עליו בסביבות ה-500 שקל פלוס מינוס תגידו.... וגם איזה ספק לקחת או יש לו??? דרך אגב: זה למחשב +AMD ATHLON64 3000 כרטיס מסך רדון 9800 פרו לוח אם אפוקס זכרון קשיח WD 120GB SATA צורב וכונן תקליטורים וזהו בעיקרון אם צריך עוד מידע תגידו אני יוסיף... תודה.....
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתוב באתר שלהם שהוא עולה 150 דולר מישהו יודע אם מוכרים אותו בארץ? שווה לקנות?? לינק
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום .. יש לי תמכונה המשולבת שמצויינת בכותרת - התקנתי את הדרייברים המטורפים שלה (לוקח הרבה זמן להתקין אותם והם 700 מגה ) לבעיה... אחרי שאני מתקין את הדרייברים המכונה עובדת נפלא.. עד שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש... אז כל פעם שאני מנסה להשתמש במכונה המחשב אומר שהמכונה לא מחוברת ויש לבדוק את החיבורים - והיא מחוברת היטב ודולקת! ... אז התקנתי את הדרייברים שוב מחדש (לאחר הסרה כמובן) ועוד פעם המכונה עובדת נפלא עד כיבוי של המחשב ושוב אחרי הפעלה מחדש היא לא עובדת! מישהו נתקל בבעיה מסוג כזה? תודה לכולם!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה את המפרט הבא: (יכול להיות שינויים קלים) Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache - 1250 965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E - 950 677 - 2x1GB Twinmos - 940 Galaxy -7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E - 690 Maxtor - 250GB (16MB) SATA II - 470 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 - 195 המליצו לי על הספק הזה: (180 ש"ח) JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin חיפשתי טיפה בפורומים וראיתי שהוא לא הכי איכותי ושהוא ג'נרי. אני מוכן להשקיע עוד 100 ש"ח ע"מ לקבל ספק יותר איכותי שיחזיק להרבה זמן ולשדרוגים עתדיים ול OC. האם הספק הזה הוא מספיק טוב? ואם לא, איזה עדיף לקחת?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית נשארה לי עוד שנה אחת והלכה לי המדפסת קפוט. אני לא משתמשת בצבעוני, אולי לעיתים נדירות וזה ממש לא קריטי מבחינתי הצבעוניות. אני צריכה מדפסת חדשה ומתלבטת האם לקנות משולבת כדי שיהיה לי גם סורק או לקנות כבר לייזר כגון Xerox 3117 או brother HL-2030 או HP 1018? אני לא משתמשת הרבה בסורק, אבל זה טוב שיש בבית וגם אני לא מדפיסה כמויות אבל שונאת להתקמצן בהדפסה. עוד דבר שרציתי לשאול - אם אני לא משתמשת בצבעוני כמעט, הצבע יכול להתייבש או שיקרה לו משהו שיגרום איזשהו נזק למדפסת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, רציתי לשאול אם אתם יודעים הין ניתן להשיג כבל כזה - לחיבור של מסך צמוד קיר - אם מישהו יושדע איך גם הכבל VGA בצורת L נקרא אני אשמח לדעת גם ומאיפה אפשר לרכוש אותם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין באיכות שמע גבוהה למוזיקה ולכן אני קונה מגבר + 2 רמקולים טובים... אני מתכוון לחבר אותם למחשב נייד, אך השאלה באיזה תצורה הכי כדאי לחבר והאם רכישת כרטיס קול טוב יותר (לעומת המובנה) תשפר את האיכות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מרפרוף בפורום צדו את עיניי העכברים הבאים: SteelSeries Rival 600 Logitech G900/903 חשוב לי נוחות לאורך זמן ועכבר שמתאים ל-2 הידיים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב לכולם, לאחרונה התחדשתי בסט שציינתי בכותרת. אני מאוד מרוצה מהפרקטיות והנוחות ללא החוטים, אך אני נתקל בבעיה מציקה במיוחד - כל כמה זמן העכבר מתחיל לרצד וכאילו שהמחשב לא קולט את התנועה שלו כמו שצריך. הדבר קורה גם אצל קרוב משפחה שגם הוא קנה את הסט. חיפשתי ברשת ומצאתי רבים שנתקלו אף הם בתקלה אך לא הצלחתי למצוא פתרון. אשמח לשמוע אם מישהו מכם נתקל בסט ומכיר פתרון לבעיה הזו. ערן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להשקיע באוזניות אלחוטיות איכותיות. השימוש העיקרי יהיה לשיחות סקייפ ארוכות שאני עורך ולכן אני צריך שיהיה גם מיקרופון מובנה. במידת האפשר הייתי רוצה שהאוזניות גם יוכלו להשמיע מוזיקה מהאייפון שלי וכן שהמיקרופון יהיה מתנתק. חיפוש לקח אותי ל http://lifehacker.com/5896076/five-b...ed-microphones שם נראים כמה דברים נחמדים אבל הכתבה כבר בת שנתיים. האוזניות האלה עושות רושם ראשוני מטורף על אף המחיר אבל אני בכלל לא בטוח שמוכרים אותן בארץ (בכלל זאפ לא ממש עזרו לי בכל הנושא הזה): http://www.pcmag.com/article2/0,2817...p#disqus-start . תודה מראש! עריכה: יש לי קרוב בוושינגטון DC בימים הקרובים שיכול להיכנס שם לחנות לקנות משהו עבורי אם זה עדיף
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סט ג'נרי של חברה שקר כלשהו חשבתי להשתדרג BF4 100% תקציב 450 עם חריגה 50-100 תלוי באיכות דגש מאוד חשוב שיהיה מאותה החברה הסט!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הוא עובד גם עם XP? יש רק 8 מטרים מרחק ממני למחשב, אבל יש הפרעות בדרך (טלוויזיה, ארון)... אז איך הוא עם הפרעות? אפשר לכבות איתו את המחשב? האם הוא עובד עם כל תוכנת נגינת סרטים שאבחר? אני עובד עם Media Player Classic שבא עם K-Lite Codec Pack תודה על העזרה...!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לפני כעשרה חודשים קניתי WAVE חוטית של של לוג'יטק ומאתמול פשוט לא ניתן להשתמש כראוי במקשי ה-SHIFT רק כ~20% מהאותיות מגיבות וכל השאר - כלום! אי אפשר לרשום באותיות גדולות באנגלית מלבד לממש אחריות (אופיס דיפו - נקנה במסגרת Black Friday), יש מה לעשות? ד"א: חזרתי למקלדת סטנדרטית (גם של לוג'יטק) בינתיים וההבדל פשוט עצום! עד עכשיו לא הייתי מודע עד כמה ההבדל מורגש. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מגירת קירור להארד-דיסק חשבתי על ה-Enermax UC-106TMFA שעולה בסביבות ה-250ש"ח היא מציגה גם את הטמפרטורה של הכונן ועשויה מאלומיניום, והיא מעוצבת יפה מאוד, קישור לדף המוצר באתר של אנרמקס, מה אתם אומרים שווה לקנות אותה? ומישהו יכול להסביר לי בקצרה איך מחברים את הארד-דיסק למגירה הזו? תודה מראש, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
I'd like a know about that mouse if it worth the price i got (192 NIS) & if he really takes less battarie power then the old version of he?... http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=f918997d-8a10-49a2-86d4-350fc658f447&type=ovr Sorry.. don't know how i make an hyperlink here...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב מדפסת + סורק + פקס + מכונת צילום. מבחינת כמות ההדפסה, היא נמוכה מאוד, מספר דפים בודדים בשבוע, חשוב שהמכשיר יהיה קטן וקומפקטי, ואם אפשר לחבר אותו ללא כבלים (יש בדירה גם רשת קווית וגם WiFi) באופן אלחוטי לדוגמא, זה עדיף. במידה ורלוונטי, זה המפרט שאליו יצטרף המכשיר שתמליצו עליו, חשוב שהמכשיר יהיה ניכן לרכישה ברשת KSP. http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות USB hub (לפחות 4 חיבורים), שיהיה מהיר והכי חשוב שהכבל יהיה יחסית ארוך? (נגיד מטר יספיק). אני רוצה להגדיל את הטווח של המקלדת+עכבר, שלטים, ו-ווייפיי, שכרגע הדונגלים שלהם מחוברים ישירות למחשב אבל הוא מוסתר וזה מקטין את הטווח משמעותית.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש לקנות את האוזניות הטובות ביותר בשוק לפי דעתכם האישית מבחינת כל הביצועים. האוזניות מיועדות לגיימינג אבל אם הם יכולות להיות גם למוזיקה,זה יכול להיות מצויין. יש עוד עדיפות מבחינתי שהאוזניות יהיו אלחוטיות,אבל אם לדעתכם האוזניות הטובות מגיעות עם כבל USB אז אני לא אתבאס. דעתכם המקצועית בבקשה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-