ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה, כתחליף זול לקונסולה עבור אחי בן ה 7. החלטנו לקנות גיימפאד. אני די ננעלתי על ה גיימפאד של XBOX. עכשיו, נשארה ההתלבטות האם כדאי לקנות חוטי או אל חוטי. יש לכם מה לומר לכאן או לכאן? בהנחה שהתקציב מאפשר את שניהם. לכמה שעות משחק מספיקות הסוללות של האלחוטי (יש לי נטענות של GP)?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני 4-5 ימים את המקלדת Razer Lycosa ומאוד התהלהבתי מהעניין שאפשר לקנפג כל מקש אז ניסיתי,נכנסתי לדרייבר התקנתי אותו וניסיתי לשנות את פעולת המקשים(F8=הסיסמה למייל שלי)ולא עבד התכנתי מחדש,ראיתי מדריכים והסתכלתי על בעיות דומות ולא מצאתי כלום..... http://puu.sh/15Cpf פה ניסיתי שזה ירשום "abcde" וזה לא עבד...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תכלס, קטע מבאס. בכל מקרה, יש מצב לתקן? אם לא, המלצה מחליף ראוי (MX518 חדש אולי) ? נ.ב- לא באחריות כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני שנתיים בערך קניתי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אבל זו מקלדת גדולה ומאסיבית ועכבר גדול גם כן, בצבע כחול. לפני חצי שנה בערך המקלדת הפסיקה לעבוד. הדבר המוזר הוא שהתקן הבלוטופ זיהה את המקלדת, זיהה את הקלדת הסיסמא בשביל לחבר אותה למחשב, אבל היא לא עבדה. לא עשיתי עם זה כלום כי אני יכול להסתדר עם מקלדת חוטית. אתמול התקנתי ספק כוח חדש. לאחר שחיברתי את המחשב שוב לחוטים, העכבר האלחוטי הפסיק לעבוד. אני מחבר אותו להתקן בלוטופ, הוא מזהה ומאשר, אבל לא עובד. אבל הפעם אחרי שאני פותח את ההגדרות של הבלוטופ מחדש, העכבר לא מזוהה וצריך להתקין הכל מחדש, כאמור לשווא כי זה לא עובד. מישהו מכיר את הבעיה? זה ממש מייאש. התקנתי והסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש, ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת דיו אלחוטית קומפקטית בסביבות 600 ש"ח. אני רוצה לחבר אותה לרשת בתוך ארון שיש לי בהול. (האילוצים שלי במידות הם רק בעומק ואני מעדיף כמה שיותר צר - בסביבות ה-35 ס"מ כולל שהמדף פתוח) ה-6500W של HP נראית טוב (כתוב שהיא בעומק 26 ס"מ) אך אני לא יודע מה המידות שלה כאשר הטרייל של הדפים פתוח. האם אין מדפסות עם דפי הזנה והוצאה עומדים? אודה לכם אם תעזרו לי ותגיבו לת'רד זה. בברכה הראל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מיקמתי מחוץ לחדר מצלמת אינטרנט ואני רוצה לחבר לה כבל מאריך של 5 מטר כדי לחבר אותה למחשב ולראות מה קורה בחוץ בזמן אמת השאלה שלי אם זה יהרוס את איכות התמונה בגלל המרחק או לא? תודה על התשובות... מנהלים אני לא מצאתי לאן זה קשור אם זה לא קשור לכאן תעבירו, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט מאוד בין MX518 ל Logitech Dual Action . מצד אחד אני חושב שאני משחק הכי הרבה FPS אבל בזמן האחרון הבנתי שיש גם FPSים שאפשר לשחק איתם עם גיימפאד וזה ניראה ממש טוב ! מה גם שאני גם משחק משחקי הרפתקאות לפעמים ולפעמים ספורט קצת אז אני לא בטוח שאם אני אקנה עכבר זה מה שיעזור. השאלה באיזה משחקים נורמליים וטובים אפשר לשחק עם גיימפאד ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שרוב האנשים פה אוהבים AMD אבל תהיו רגע אובייקטיביים ובתור לוח אם לפנטיום - איך ה-Asus CUSL2??? :s05:
-
אבא שלי טס לארה"ב ואני במקרה זקוק לגויסטיק איכותי וטוב. ראיתי בamazon כל מיני ג'ויסטיקים אך אין לי מושג מה שווה ומה לא. אני יודע בבירור שאני רוצה SAITEK אבל לא יודע איזה. אני מעדיף עם כמה שיותר אופציות ופונקציות במחיר טוב. התקציב הוא בערך 300 - 500 שקל בארץ - דבר שיוצא 30-60 דולר בחו"ל (כי בחו"ל זול!). אז מה אתם מציעים? (אני מעדיף עם כמה שיותר תכונות כמו רטט - אם קיים דבר כזה, ודיוק רב...). *** שמעתי ש logitech זה לא משהו ולכן אני מעדיף SAITEK. אם קשה לכם לא להמליץ לי על logitech תמליצו, אך תתיחסו גם לSAITEK.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. יש לי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. במשחקים בד"כ כאשר אני לוחצת לחיצה ארוכה על מקש ה-W מה שגורם לזוז קדימה, הוא כאילו לא מגיב למרות שאני עדיין לוחצת. התקנתי מחדש את הדרייברים, החלפתי סוללות ובדקתי שהאות של המקדלת הוא הכי גבוה שאפשר ועדיין זה קורה... ניסיתי לבדוק בוינדוז עצמו בתוכנת ה-notepad מה קורה אם אני לוחצת הרבה זמן וזה ממשיך וממשיך אפילו אם המקלדת לא מקבלת את האות הכי גבוה.. מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי מפריע ומוריד לגמרי מההנאה שלי ממשחקים. נואשת לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הלוג'יטק MX510 שלי כבר גוסס, הגלילה הפסיקה לעבוד והוא כבר סתם נשחק ונראה מגעיל. מחפש עכבר דומה עם גודל ואחיזה דומה, חוטי ועד 300 ש"ח. אפשר גם להמליץ על פאד מתאים במחיר סביר... תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה : כיום יש לי את המקלדת אינטרנט של מיקרוסופט עם ה BCK FORWAD STOP MAIL SEARCH FAVORITES HOME MY COMPUTER CALCULATOR SLEEP למחשב החדש אני קונה מקלדת חדשה אבל לא מתכוון להשקיע ב150 ש"ח אז אני קונה משהו של GENIUS ראיתי שיש מקלדת עם שם מספרים ב80 ש"ח ומקדלת ל98 ב40 ש"ח מה יכול להיות ההבדל בינהם ? עדיף לקחת את הקיימת לחדש ולשים ג'ניוס בישן ? חחחח ... מקלדות ... מה לעשות אפשר לחסוך קצת
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בשביל חבר, האם העכבר הזה מומלץ?הוא אומר שזה לא בדיוק G5 אלא אחד טוב יותר. האם בהשוואה ל MS518 הוא עדיף? (תקציב עד 300 שח) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי גם מקלדת וגם עכבר שאני מאוד מרוצה מהם אבל הם מחוברים למחשב ואני רוצה משהו שאני יכול להפעיל מהמיטה (2 מטר) אני מחפש מקלדת קטנה מאוד משהו כמו שיש בניידים הקטנים (EEE למיניהם) אבל שתהיה עליה שליטה על העכבר כמו שיש ל lenovo (או משהו בסגנון) אם יש לכם איזו אלטרנטיבה אחרת אני גם אשמח לשמוע תודה מראש טדי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש תוכנה שיכולה לבדוק את מהירות המעבד, אבל רק המעבד!!! בבקשה תגידו לי איפה אפשר למצוא אותה או להוריד אותה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.hifiheadphones.co.uk/sennheiser-hd435-detachable-replacement-cable-300cm-515261-prodid-2269.html זה הכבל, אני צריך חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות אמינה בחו"ל תודה לעוזרים לכבל יש שני יציאות, אחת למחשב והשניי מתחברת לאוזניות ויש לו ווסט ווליום כמו בתמונה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכבר Razer Diamondback שהתחיל לעשות בעיות, ואני מחפש תחליף ראוי שאינו אלחוטי. אני מחפש משהו שיתן תמורה טובה למחיר. ראיתי את ה- Logitech G400s מהסדרה החדשה, או את ה- G500 מהסידרה הישנה. מה אתם אומרים? או אולי להמשיך את המסורת עם Razer, השאלה על מה אתם ממליצים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מחפש מצלמה דיגיטלית, למדתי קצת מושגים והבנתי בסך הכל מה אני צריך. 2 מגה פיקסל מספיקים לי, זום אופטי מינימום 2, זום דיגיטלי כמה שיהיה יהיה, מסך LCD כמובן, וזהו נראה לי. אני יכול להשיג את הפו'גי fine pix a 203, ב1000 שקל כולל כרטיס זיכרון 128 . ה"דיל" מאוד מאוד מפתה, אבל הבעיה שהמצלמה, היא עם רגישות 100 אסא, ואמרו לי ש100 אסא זה יותר מתאים ל-outdoor (צילומים בחוץ), ולצילומים במקום סגור עדיף יותר רגישות, (200+) אין לי ייעוד אחד למצלמה, מצלם הכל, מסיבות, בבית, בגינה, טיולים, וכו'... ככה שאני דיי בדילמה... יש עוד אפשרות שהיא ה-sony dsc p51 מה דעתכם עליה? אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לשמוע...(בטווח המחירים של 250 דולר מקסימום, כנראה שאני אקנה בארה"ב) …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעדיף פאד זול כי אני לא רואה סיבה להוציא הרבה על מוצר כל כך פשוט. הפאד שיש לי כרגע הוא זה והוא בסדר, אבל לאחרונה הוא לא יושב שטוח. מלבד הנושא (החשוב) הזה אין לי טענות. השימושים העקריים שלי בעכבר (לוג'יטק G400) הם משחקים, גלישה ועיבוד תמונה. אני מעדיף פאד גדול וללא כרית תמיכה. הצורה והמותג לא חשובים לי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת רכישה של G27 חדש מKSP או איבורי (הכי זול משמעותית משאר החנויות) דבר ראשון - יש לי את שני הסניפים בעיר והיה לי ניסיון רע עם KSP באחריות על לוח אם, אבל אני יודע שהאחריות של לוג'יטק גלובלית ולכן לא ממש מדאיג אותי - האם אני צודק? לגבי ההגה עצמו - האם הוא שווה את הכסף? ממש מרגישים הבדל בינו לבין הגה ב"רק" 500 ש"ח נניח? אני חובב נהיגה באופן כללי ומשחקי מחשב גם, אם באמת ארכוש את המשחק, חוץ מGT5 לPS3 (שהבנתי שהוא חובה) איזה משחקי מחשב מומלצים להגה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי פד של steelserious heavy מסין יש הבדל בין קוריאה לסין? את העכבר g700s הזמנתי מקוריאה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מדפיס מדי פעם וגם אז לא כמויות גדולות מחפש מדפסת לייזר עם עדיפות למשולבת ועדיף שהטונר לא יהיה שחיתה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי ממש היום סט מקלדת חדש של מיקרוסופט איך אני משנה את זה שכשאני לוחץ על כפתור PLAY ידלק לי ה WINAMP ולא WMP?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-