עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by The_Byter,

כניסה לשתי יציאות - ממותג. יש כזה ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. נשקלו שתי אופציות - HP 3055 הלייזרית ו- HP 7680 מבוססת הדיו. כרגע מאוד נוטה לכיוון 7680. דרישות חובה: - חיבור רשת - סורק flatbed (כזה שמרימים וסוגרים על הדף) ולא feeder ללא צורך בתוכנה - מעט הדפסות יחסית לחודש - לא יותר ממאה, מאה חמישים - אין צורך בהדפסה בצבע - פקס מאוד מאוד חשוב לי מדפסת אמינה - כשארצה להדפיס, שתדפיס. אין לי כוח להתעסק בתיקונים וכאלה ומוכן לשלם יותר בשביל לקבל את זה. ה- 3055 נראית לי מיושנת מדי והמחליפה, ה- M2727, יקרה מדי ו- underfeatured (לא זכתה לביקורות מהללות. ה- 7680 כן דווקא). האם יש אלטרנטיבות שאני מפספס או האם אוכל להזמין בשקט את ה- 7680 (שמחירה 1800 ש"ח)? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by avishai220,

הזמנתי פד של steelserious heavy מסין יש הבדל בין קוריאה לסין? את העכבר g700s הזמנתי מקוריאה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by rroonnii,

בסכום של 350 -שח בערך. לא אלחוטי. העיקר שזה יהיה הכי טוב למחיר בשביל משחקים [משחקי רשת כמו -Battlefield 2142] נוח ודיוק לעכבר. אני מבין שעדיף לשקיע יותר על עכבר מאשר מקלדת [אין לי שימושים בכל מיני כפתורים,העיקר שהמקלדת תיהיה נוחה ומגניבה בצבע שחור]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Tal Israeli,

שלום לכולם, אני מחפש לחברה שלי מדפסת לייזר שחורה לשימוש ביתי פשוט (סטודנטית - הדפסת מאמרים, עבודות וכו') בתקציב של כ-500 ש"ח. אני מחפש מדפסת בלבד ולא מכשיר משולב כלשהו. אם הדבר מצדיק זאת, היא יכולה לחרוג מהתקציב ב-100 -150 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by אלוויס,

למישהו יש פה ניסיון עם המפלצת הזאת??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by roes,

אני רוצה לקנות מחשב חדש . בחרתי את המפרט שיהיה בו ואני רוצה לדעת איך המארז הזה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2074&catcode=91&AdCat=&parentid 1. טוב / לא טוב = למה? חשוב לי לדעת את התשובה לשאלה הזאת כי אני לא יקנה מארז יפה אבל חרא ב 400 שקל... 2. הוא מגיע אם ספק כוח? אם כן אז כמה וואט? מה שבטוח שהוא מארז יפה... יש אותו בצבע שחור, כסוף וכחול = אני רוצה את השחור!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

www.nvidia.com

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום.. יש לי סט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. במשחקים בד"כ כאשר אני לוחצת לחיצה ארוכה על מקש ה-W מה שגורם לזוז קדימה, הוא כאילו לא מגיב למרות שאני עדיין לוחצת. התקנתי מחדש את הדרייברים, החלפתי סוללות ובדקתי שהאות של המקדלת הוא הכי גבוה שאפשר ועדיין זה קורה... ניסיתי לבדוק בוינדוז עצמו בתוכנת ה-notepad מה קורה אם אני לוחצת הרבה זמן וזה ממשיך וממשיך אפילו אם המקלדת לא מקבלת את האות הכי גבוה.. מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי מפריע ומוריד לגמרי מההנאה שלי ממשחקים. נואשת לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כותרת^^ ההגה הטוב ביותר במחיר 300 - 200 שקל תודה רבה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. העכבר G700 LOGI אני מחפש משטח עכבר אחרי ש-ה SteelSeries SX השני נהרס ולא מחליק כמו שצריך אחרי שימוש של שנתיים קניתי SX אחר שלישי והוא לא מחליק בכלל כמו שצריך יכול להיות שגם בדברים כאלו יש "דפקטים" בייצור. אז אני יבצע החלפה שלו או רכישה שונה של משטח אחר כי שמעתי שיש אחרים יותר טובים ומעניין אותי לדעת מי כן השתמש בו והרגיש שהוא מחליק כמו או יותר מ SX ולאורך זמן כגון : Razer Scarab Expert Gaming Mouse Pad http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11989 Razer Destructor Mouse Pad http://www.pcgames.co.il/Razer_Destructor_Mouse_Pad-10522.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 SteelSeries 5L http://www.pcgames.co.il/SteelSeries_5L-1022.html?isFromCat=1&Tmp=0&PN=1 SteelSeries S&S …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by RX7,

שלום ישנה בעיה במדפסת שלי, לא מגיבה לפקודות שאני שולח לה, להדפיס דרך הוורד, כשאני מפעיל מחדש את המחשב אז זה מתחיל להדפיס. בעיה שחוזרת על עצמה. נסתי לפתור אותה עם התמיכת של HP אך ללא הצלחה. יש לציין שבדקתי מגע בחיבורים, ניתקתי-החזרתי אך הבעיה קיימת תודה לעוזרים WINDOWS 7 בעברית

13. Started by PeaS,

זה המפרט שאני הולך לקנות בקרוב... אם למישהו יש מישהו לומר, זה הזמן MOBO: EPoX 8K3A+ CPU: Athlon XP 1800+ OEM (94$!) Memory: SAMSUNG 256MB PC2700 Video Card: Leadtek Winfast A250 TD Hard Drive: MAXTOR 80GB ATA-133 (זה עם הDynamic Fluid Motor) CD-ROM: SAMSUNG X52 Floppy drive: Teac 1.44 Case and PSU: עוד לא החלטתי... עכבר, מקלדת וכרטיסי רשת יעברו מהמחשב הישן. יש גם קצת קירור: Heatsink: Tr AX-7 Fans: YS-TECH adjustable 80 mm -נגמרו בחנות האלה של ה120) MACPOWER DigitalDoc5

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tal73,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת עם פקס לשימוש ביתי. יש היום המון מוצרים בשוק וקשה להחליט מה לקנות. האם HP טובים וכדאי לקנות? הדגם HP6500 מומלץ? יותר מ 4500? והאם לקנות HP או משהו אחר? תודה רבה טל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by guy94,

רציתי לדעת למה USB עדיף על חיבור פרללי רגיל (כמו של מדפסת לדו') ואם יש לי גם עכבר, סורק ומדפסת שכולם USB (ובלוח האם שלי יש רק 2 כניסות USB) איזה מהמכשירים הנ"ל כדי להשאיר מחוברים ל - USB ?!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by iib,

הסקירה השנייה על הראדון 8500 ו ATi עדיין מספקים דרייברים כושלים ובעייתים לא רק שיש בהם בעיות רבות אלא שהם גם לא נותנים ביטוי ליתרון הטכני והתיאורטי של הראדון 8500 כשזה מגיע למשחקים... והכרטיס היה אמור לצאת לשוק למעשה היה כבר אמור לצאת מהתשיעי לחודש... העובדה שפעמיים ATi סיפקה כרטיסים ודריברים כושלים עבור אתרי חומרה בהחלט לא מעלים את הביטחון שלי בחברה ובמוצרים שלה... הבחירה בסידרת הטיטניום של nVidia נראית כמו אפשרות יותר פרקטית על רקע הסקירה האחרונה... ובעיקר על רקע הידע שיש לנו על מחלקת הזכורה לרעה של ATi כבר מכרטיסי ה Raedon... והסקירה האחרונה בהחלט לא מוסיפה כבוד או ביטחון במוצר שלהם... בעיקר לא שמדובר בהשקעה של 300 דולר... רשימת הבעיות בדריוורים האחרונים ל Radeon 85…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, הרמקולים הישנים שלי דועכים ויחד עם מחשב חדש חשבתי לקנות משהו קצת יותר טוב. אני לא בדיוק עם אוזן טובה לרמקולים (פציעה מהמילואים) אבל אשמח לשפר את חווית המשחק שלי (גיימינג זה השימוש העיקרי). ראיתי שסך הכול Z506 מומלצים וכך גם microlab 330 (או 530 אבל הבנתי שההבדל העיקרי הוא השלט.. שאין בו צורך במחשב). מצד שלישי ראיתי פה שהמליצו בכלל על 2.0 של אודיופיל.. ברשת אומרים שעדיף 5.1 פשוט על 2.1 או 2 פשוטים גם אם על הנייר הם טובים יותר (אלא אם הולכים על רמקולים שהם ברמה אחת מעל (אבל לא יודע אם במחיר הזה זה קיים). גם יש את האפשרות של מקרן קול... באמזון יש דווקא ביקורות חיוביות על מקרנים זולים, אבל לא בטוח אם הביקורות שם אמינות יותר מאז שהתחילו לזייף שם. אשמח לד…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Shbd,

היי, הלוג'יטק MX510 שלי כבר גוסס, הגלילה הפסיקה לעבוד והוא כבר סתם נשחק ונראה מגעיל. מחפש עכבר דומה עם גודל ואחיזה דומה, חוטי ועד 300 ש"ח. אפשר גם להמליץ על פאד מתאים במחיר סביר... תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, לפני שנתיים בערך קניתי סט מקלדת ועכבר של מיקרוסופט. אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אבל זו מקלדת גדולה ומאסיבית ועכבר גדול גם כן, בצבע כחול. לפני חצי שנה בערך המקלדת הפסיקה לעבוד. הדבר המוזר הוא שהתקן הבלוטופ זיהה את המקלדת, זיהה את הקלדת הסיסמא בשביל לחבר אותה למחשב, אבל היא לא עבדה. לא עשיתי עם זה כלום כי אני יכול להסתדר עם מקלדת חוטית. אתמול התקנתי ספק כוח חדש. לאחר שחיברתי את המחשב שוב לחוטים, העכבר האלחוטי הפסיק לעבוד. אני מחבר אותו להתקן בלוטופ, הוא מזהה ומאשר, אבל לא עובד. אבל הפעם אחרי שאני פותח את ההגדרות של הבלוטופ מחדש, העכבר לא מזוהה וצריך להתקין הכל מחדש, כאמור לשווא כי זה לא עובד. מישהו מכיר את הבעיה? זה ממש מייאש. התקנתי והסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש, ה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. תודה למנסים... לא מצאתי באייבורי, KSP ו IQPC. ראיתי גם של TMS מלאי מאוד מוגבל בכל מה שקשור לגיימינג.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי גם מקלדת וגם עכבר שאני מאוד מרוצה מהם אבל הם מחוברים למחשב ואני רוצה משהו שאני יכול להפעיל מהמיטה (2 מטר) אני מחפש מקלדת קטנה מאוד משהו כמו שיש בניידים הקטנים (EEE למיניהם) אבל שתהיה עליה שליטה על העכבר כמו שיש ל lenovo (או משהו בסגנון) אם יש לכם איזו אלטרנטיבה אחרת אני גם אשמח לשמוע תודה מראש טדי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by X,

אני יודע שרוב האנשים פה אוהבים AMD אבל תהיו רגע אובייקטיביים ובתור לוח אם לפנטיום - איך ה-Asus CUSL2??? :s05:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dd7,

מחפש לקנות מקלדת של dell בארץ..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שמענו יותר מידי בעיות אמינות על הדיסקים שמוכרים כיום. למרות שלרובנו יש צורב ואנו מגבים את הכל, עדיין יש אנשים שחשובה להם אמינות הנתונים שלהם. הבעיות המוכרות: IBM: אין מה להוסיף...... WD: בעיות בסדרות הישנות שמאז הביאו להם שם רע בארץ+בעיות בלוחות מסויימים עם צ'יפסטים של VIA. MAXTOR: אלה שקנו את החדשים, חלקם אומרים על רעשים מסויימים. SEAGATE: חלק אומרים שהם איטיים בהשוואה לאחרים........... כולנו מסכימים שMAXTOR, SEAGATE וגם WD יתפקדו מצויין בתור כונן משני, זאת אומרת לא כונן C עליו מותקנת מערכת ההפעלה, לא? הפיתרון נמצא כבר הרבה זמן רק שהוא יקר...... קונים בקר סקזי (200 דולר) ועוד איזה קשיח SCSI 18GB 10,000RPM (בערך 230 דולר) של מקסטור/SEAGATE/WD ושמים את הדיסק הקשיח סקזי בתו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dennis14,

אני זקוק לספק שיחזיק יציב את המערכת הבאה גם באוברקלוק גדול לכ.מסך, ולמעבד ( מ - 2.0 GHZ ל - 3.0 GHZ אם אצליח) : X800 GTO2 AMD OPTERON 146 DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D CRUCIAL BALLISTIX DDR 400 2X512MB WD 7200RPM 16MB 320GB SATA2 SUNBEAM TRANSFORMER BLUE איזה מהספקים שלמטה יתמודד עם המשימה הכי טוב? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4691 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 http://ksp.co.il/main.php?uin=2706 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3408

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים