עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by talikooo,

אבא שלי טס לארצות הברית בעוד כחודשיים ורציתי לדעת איזה דגם של מצלמה דיגיטלית להגיד לו לחפש אני מחפש משהו שיש לו 3.3 מגה פיקסל (בערך) זום אופטי, מסך אחורי וכרטיס זיכרון של לפחות 32 המצלמות שנתקלתי בהם ברשת היו של אולימפוס ושל סוני בעלות 3.3 מגה מישהו יכו להציע לי דגם מסויים שהוא מכיר את האיכות שלו...

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by zoloboy,

העכבר שלי די חדש של microsoft בימים האחרונים אני מרגיש שהוא מגיב ביותר איטיות אולי צריך לנקות אותו אבל איך מישהו יכול להגיד לי

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by benor,

שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב מצלמה דיגיטלית בינתיים עלו במוחי השאלות הבאות: 1. התענייתי במצלמות של אולימפוס כי מצאתי אותן במחיר טוב, עכשיו השאלה שלי היא איזו מצלמה עדיפה HP 850 או Olympus 720/740? מצד אחד ל - HP יש 4 מגה פיקסל, אבל מצד אחר אין לה מוניטין כמו שיש לאולימפוס בתחום המצלמות. 2. מה עדיף, מצלמה בעלת זום גבוה (X8) ורזולוציה בינונית (3MP) או מצלמה בעלת זום בינוני (X3) ורזולוציה גבוהה יחסית (4MP)? השאלה נובעת מן העובדה שאני טירון לחלוטין בתחום הצילום ולכן אינני חושב שאדע להתמקד מראש באמצעות זום גבוה בפרט מעניין מתוך התמונה הכללית שאראה במסגרת (בפריים); ולעומת זאת במקרה כזה אם אצלם ברזולוציה גבוהה אוכל לאחר ביצוע הצילום לבחור מתוכו …

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by barakaaron,

שלום,אני רוצה המלצה למדפסת חדשה בתקציב של 500 ש"ח, המדפסת היא לא לי, היא לחבר, והוא דיי סגור על HP, פשוט הוא לא מבין במדפסות אז הוא רוצה המלצה על דגם טוב. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by ice2k,

"הS מצויידות בחיישנים של 4 עד 5 מגהפיקסל. , הדגם S30 הוא דגם ישן. " כן זה בדיוק מה שאמרתי לגבי השלוש ספרות אז אתה צודק הן מאוד איכותיות , יש לי פה כמה תמונות מה S400 והן פשוט מדהימות.

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by DoctorBurp,

ברשותי מדפסת HP 843C. בערך כלפני שבוע היא החלה להדפיס אך זבל בכל פעם ששלחתי משהו להדפסה. הזבל הוא מן רצף של תוי אסקי המודפסים אך רק בראש העמוד. ניסיתי לנתק את המדפסת מהחשמל, לחכות ולנסות שוב, אך ללא הועיל. גם התקנת הדרייברים מחדש לא עזרה. יש למשהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by ILYA MOLO,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית 4 מגהפיקסל. אפשר לעשות אותה מצלמת אינטרנט? המצלמה עצמה יכולה לצלם סירטונים אז למה שהיא לא תוכל להיות מצלמת אינטרנט? צריכים אולי תוכנה מיוחדת?[glow=red,2,300] תתודה מראש לכל העונים[/glow]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by chmmr,

הספק שלי הגיע כחלק מהמארז. רשום על המדבקה שהוא 400W אבל המדבקה היא של KSP איך אני יודע שהוא באמת 400W ?? מצורפת תמונה :

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by Ran B,

חבר'ה.. מה אתם אומרים על המארז הזה? ההורים שלי קנו לי אותו בשביל ראש השנה.. (למרות שעבר קצת זמן..).. והוא צריך להגיע בשבוע הקרוב.. רק לא הבנתי מה המידות של בסנטימטרים..אז יש מישהו שמבין..כי נראה לי זה רשום באינצים או משהו כזה.. אז יש מישהו שיכול להגיד לי מה המידות בסנטימטר עומק, אורך, רחוב.. תודה, רן! עריכה ------- חח הקישור משום לא עובד אז אני אדריך אותך.. כנסו לפנדה http://www.pandas.co.il/ ומשם תכנסו למארזים ואז בקטגוריה SuperTalnet תבחרו בזה ושם המארז הראשון(הכי למעלה) זה מה שקנו לי.. Super Talent Aluminum Mid Tower 4318 Bar-Light W/Side Window ---------- לפי דעתי הוא ממש יפה D:...

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by pelpal,

שלום, אני לפני קניית מחשב חדש. האם שווה לחכות עד סוף החודש לפני הקנייה, לכניסה של הבלו-טות'? האם תהיה לכך משמעות? האם בכלל כדאי לקנות עכבר, מקלדת, מסך וכו' מתקשרים בבלו-טות'? האם בכלל יהיו מוצרים בעלות שווה עד סוף השנה? אשמח לתשובות / להפניה לת'רד. תודה

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by NuXeR,

שלום ! נתקלתי ב"מבצע" של אל פסק 600W ב-400 ש"ח כולל משלוח , רציתי לדעת אם זה רציני או שזה סתם בדיחה כי 400 ש"ח נראה לי זול מדי... בכל מקרה , הנה הלינק : http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051607 אני אשמח לשמוע תגובות , תודה !

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  12. Started by avizombie,

שוב סליחה אני מכיר את התנאים אבל לא מצאתי משהוא בנושא באתר ??? אני צריך מידע מסויים על ספקי כח אין לי מושג ורק אתמול ידעתי שזה חשוב ;D אני צריך ללכת לחנות שממנה קניתי ושיחליפו לי ספק למשהוא עם "שם" אז עם תוכלו איזה שמות של חברות קיימות בנושא תודה (לכלל עם הודעה זו תיחסם תוכלו לקשר אותי למשהוא בנושא בהודעה הקודמת שלי ) ושוב סליחה ותודה

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  13. לפי מיטב קריאתי והבנתי ההבדלים העיקריים בין 2 הדגמים הם : a80 : +מסך lcd מסתובב (למי אכפת) + exif 2.2 - אין אפשרות לraw - כרטיסי זכרון רק מסוג cf1 s45 : + סוללת ליטיום מובנית ונטענת - exif 1? + יש אפשרות לraw + כרטיסי זכרון מסוג cf1/2 ייתרון נוסף לa80 שהיא כרגע במבצע בסינגפור ובמחיר נמוך מהc45 ניתן לרכוש אותה עם כרטיס 256mb + סוללות נטענות + מטען... כך שההחלטה קשה - אני מחפש חוות דעת מקצועית יותר לגבי אפשרויות שליטה ידניות - מה חשוב יותר ופחות, והמלצה... תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by sahargt,

שלום מה דעתכם על המארז שאני רוצה לקנות?? אני מצרף קישור Thermaltake Xaser III V1000D http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000a.htm

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by אוריפ,

שלום! אני צריך עזרה במציאת מצלמה דיגיטלית בסכום שלא עולה על 1700-1800 ש"ח! הדרישות הם: מבית טוב (כמו Olympus, Sony, Canon וכו' רק לא HP!). רזולוציה: לא להגזים אבל לפחות 3 מגה פיקסל. זום אופטי: X5 עדיף. אם לא אז נסתפק במינימום של X3. חוץ מזה שתהיה אמינה, תמונות חדות ונקיות. אין צורך באפשרות להקלטה של סרטים/סרטים עם סאונד. שתהיה יציבה (שהצילום ירעד). תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  16. אני מתלבט מאוד בין שני הדגמים הנ"ל. בוא נגיד ככה: הזום של ה- 750 לא הכי משנה לי. אני רוצה איכות נטו! ההפרש מחיר בין שתי המצלמות לא ישבור אותי. איזה מהמצלמות יותר טובות מבחינת הכל ? (גם מבחינת כרטיסי הזיכרון - במיוחד התפוצה הנמוכה של כרטיסי ) זקוק לעזרתכם, תודה !

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by J.allmighty,

שלום לכולם , אני צריך לקנות לי סורק שלא יעלה יותר מדיי, בסגנון ה300 שקל +- אני פשוט לא יודע איזה לקנות: דגם. ראיתי סורקים בp1000 (האתר), מחירים טובים אבל אני מתלבט איזה לקנות. הסורק יעודו יהיה לסריקת מסמכים ותמונות ולא בכמויות רק "מדי פעם", אני לא צריך משהוא איכותי , רק שייתן תוצאות טובות. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  18. מפרט טכני: בעלת 3.1 מיליון פיקסלים ברזולוציה של 2048x1536 (אינטרפולציית חומרה) רכיב ה-CCD מיוצר ע"י SONY מסך צבעוני אחורי ענק (1.8) לצפייה ודפדוף בתמונות זום דיגיטלי X2 משמשת ל: צילום תמונות, צילום וידאו, וידאו קונפרנס (עינית אינטרנט) המצלמה מתחברת למחשב בחיבור USB חיבור AV לצפייה בטלוויזיה פלאש מובנה פוקוס אוטומטי לדיוק מקסימלי מפתח צמצם F2.8 צילום עצמי 10 שניות, לכידת וידאו 20fps (פורמט AVI) מידות : 116x75x42.5 mm משקל : 120 גרם (ללא סוללות) מצלמה מגיעה עם: חבילת תוכנות לצפייה ועריכת תמונות, 4 סוללות AA, כבל וידאו + כבל USB,תיק מהודר, רצועה, כרטיס זיכרון Compact Flash 16MB(נשלף) לצילום עד 180 תמונות. אז מה אתם חושבים? האם היא שווה 558ש"ח כולל משלוח (מ…

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לקנות בלוטות למחשב שלי כדי לחבר את ה אנג'ייג' מה אני צריך לדעת שאני קונה בלוטות? שאני לא יקבל איזה משהו שלא יהיה לי טוב כי ראיתי שיש הרבה סוגים עם אנטנטה בלי אנטנה mini לא מיני וראיתי שהרוב זה 2.4 GHZ זה מה שצריך להיות? צריך להיות משהו מיוחד שאני צריך לבדוק שיש?

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by EagleX2,

מישהו יכול לתת לי מדריך? (עדיף בעברית אבל באנגלית יתקבל גם) להרכבת מחשב? אתם יכולים לרשום פה מניסיונכם האישי גם..

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  21. האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולהגיע ך7000 שקל מחשב ולקחת את המארז השחור הזה של טרמלטייק? מדגם ?Thermaltake Xaser III VM-3000A midi?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  22. שלום, לאחר שראיתי מספר מצלמות, אני חושב לרכוש את המצלמה הזו : BenQ DC4500 Digital Camera מהאתר: www.lamir.co.il המחיר שלה הוא 1752 ש"ח. אני רוצה לרכוש גם זכרון: Twinmos Compact Flash 256MB Card במחיר של 382 ש"ח מהאתר: http://www.pch.co.il/docs/pd1804266933.htm באתר הזה: http://211.20.183.101/www/front/BenqMain.asp?MenuHead=138&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=DC4500&style=5648&headline=Tech%20Specs&GenMenu=&RootId=0 יש מידע על המצלמה. השאלה שלי היא: האם אתם חושבים שזאת קנייה משתלמת? אם לא, אתם יכולים להציע חלופה באותו טווח של מחירים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. או קיי אז ככה, יש לי ספק כוח של טכניק (זה מה שכתוב על הספק) והוא 300 וואט, האם הכרטיסים: SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 mb, 256 BIT, VIVO יכולים לעבוד עם הספק הזה?

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by MAeStRO,

מחפש צורב: אמין, זול, ויציב ועובד! חדש כמובן... איזה כדאי לי לקנות? אני לא צריך מהירות גבוהה אבל סבירה.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  25. כדאי בכלל להתקין אותו ? יש סיכוי שהוא ישפר משהו בביצועים? או שאם הכל עובד לי בסדר אז לא כדאי להתקין אותו סתם ?

• 8 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים