עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by cohenkobi1,

קניתי מארז חדש xaser3, לוח אם של gigabyte ga-7vaxp, וקיבלתי עם המארז כבל שנקרא "case open", יש עליו איזשהו כפתור שאמור להתריע על דלת פתוחה, מחברים אותו למארז ואז כשסוגרים את הדלת הוא נלחץ (הכפתור), הבעיה היא שאין לי מושג לאיפה מחברים אותו?! אם למישהו יש רעיון... בתודה מראש. קובי.

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by ofir123,

איפה אני קונה אותם? ואני באמת חייב רצועה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Ac-Boy,

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2166,CONTENTID=10568 מה אתם אומרים עליה? מקלדת ששווה את הכסף שלה? כדאית? איך היא מכל הבחינות; חומרים, נוחות, מלאת אפשרויות וכו' אפשר למצוא משהו יותר טוב ב160 שקל?

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

היי החלטתי בסופו של דבר להזמין את המארז GIGABYTE 3D Aurora http://shop.keynetik.co.il/he/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/GIGABYTE_3D_Aurora איזה ספק טוב בשבילו עד 200ש"ח?

5. בס"ד רכשתי מסך LENOVO 21.5 אינץ' את הכבל שלו משום מה , אני לא מוצא רכשתי מרשת KSP כבל HDMI 4K בסכום של כ-35-40 שקלים רציתי לדעת האם תינתן לי אותה התפוקה , או שהכבל החדש הוא פחות טוב ? מה ההבדלים בצפייה לאחר החלפת הכבלים ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש KVM סוויטש של DVI ל-2 מחשבים...ממה שראיתי המחירים נורא גבוהים בסביבות 600-700 שקל ולא תומכים ב רזולוציה של 1680*1050 יש המלצות על KVM DVI במחיר שפוי שמספק תמיכה ברזולוציה הנ"ל???

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by akon1985,

אני מחפש מתאם dvi d והחנויות לא מציינות אם זה i או d. לדוגמא (http://www.electrocohen.co.il/items/731235-מתאם-DVI-זכר-ל-VGA-נקבה) למישהו יש קישור להביא לי משהו אם משלוח אקספרס אני צריך את זה דחוף.

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. איך אפשר לפתוח את העכבר של מייקרוסופט בלי לשבור אותו?........ עכבר לייזר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות עכבר מגע, לשימוש כללי לרוב, כמו גלישה כתיבה וצפיה. כמו שמופיע בכותרת, אני מחפש המלצה בבקשה, במחיר בסביבות ה 300 "ח. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by נדבוס,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות באזור המרכז אוזניות של Plantronics GameCom ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by guy94,

היום בלילה אני מזמין את המחשב החדש שלי מהאתר של זיגזג. רציתי חוות דעת שלכם על מה ללכת ? איזה לוח אם. כל שאר הפרטים שלי סגורים. [poll] [opt]ASUS A7V266-E[/opt] [opt]GIGABYTE GA7VTX-H[/opt] [/poll]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Loco,

אחרי שרוב החנויות בארה"ב סירבו לקבל הזמנה מהארץ.. החלטתי שכנראה שאני יקנה פה... בהתחלה היתיי מעונין בלוח Epox 8KHA+ המבוסס על ה KT266A אך הוא לא נמצא כן בשום חנות למען האמת, לוח ה KT266A היחיד שמצתי פה הוא ה GA-7VTX-E ו GA-7VTX-H שניהם כמובן של Gigabyte לא יכולתי למצוא עליו שום ביקורת ולכן באתי לפה כדי שתעזרו לי... אז בבקשה ממכם רשמו לי אם יש לכם מקום לביקורת, או סיפרו מניסיון אישי. דבר שני זה מאיפה לקנות בארץ... את פנדה אני לא סובל... אז נשארו לי אפשרויות שהם zigzag200 פלונטר ו KSP אם יש לכם עוד מקומות רשמו בבקשה גם אותם, הכי טוב יהיה אם תרשמו איפה יש את ה XP 1900+. תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Moo,

אהלן. הכבל של העכבר Logitech MX510 שלי התקלקל. חשבתי לקנות כבר עכבר חדש, אבל החלטתי לפתוח את העכבר שלי, לראות איך אולי אני יוכל לסדר משהו שמתי לב שהכבל יוצא די בקלות, ויש לו פלאג ככה שפשוט צריך להשיג כבל כזה ולהחליף. אבל פה הבעיה, אני לא מוצא כבל כזה. ב EBAY לא מצאתי . חשבתי אולי לקנות עכבר לוג'טק הכי זול שיש - אבל גם עולה איזה 80 שקל (שזה הרבה בשביל כבל), וגם אני לא בטוח שבאמת הוא מחובר בפלאג כזה. בקיצור אני צריך את עזרתכם בלמצוא כזה כבל. אשמח לשמוע רעיונות. צירפתי תמונות של העכבר מפורק. (אני לא צלם דגול ;D) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. הייתה לי אחת כזו מהניינטיז, גרמנית, שנדפקה. המטרה שלי היא דיוק בהקלדה. אצבעות מעט מגושמות ובמקלדת רגילה בגלל שהמקשים "מתנדנדים" כזה לצדדים זה בורח לי לאותיות סמוכות. במקלדת שהייתה לי היה רווח גדול יותר מהרגיל בין האותיות, מה שהקל על הנל.

• אהבתי!
    • 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by PSdesign,

אוקי אז ככה, לפני יום החלטתי סופית לקנות את הRX800GTO 256MB DDR3 (ב875 ש"ח). אחרי שבדקתי שהכול מתאים (חיבורים, מפרט וכו') נשארה רק בעיה אחת. ספק S: הבעיה הייתה כאשר לא יכולתי לזהות איזה ספק יש לי, פתחתי את המארז והסתכלתי על המדבקה שמודבקת עליו וכתוב עליה את שם החברה ודגם, אך בטבלה שאמורים לסמן את כמות הוואט הטכאני ה"גאון" שכח לסמן. אז כמו שאתם מבינים אני לא יודע איזה ספק במדויק יש לי וככה אני לא יכול לדעת האם המחשב שלי יצליח לעבוד עם הכרטיס הנ"ל. מה שרציתי לשאול זה אם מהפרטים הבאים אתם יכולים למצוא איפה שהוא איזה ספק יש לי במדויק (בקיצור כמות הוואט) SUNSHINE model: ATX-7P4-3זה מה שכן כתוב עליו. תודה מראש, רועי.

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by dgolverk,

האם יש כרטיס טלויזיה(שרואים טלוזיה במחשב ואפשר להקליט מהטלוזיה...) שיש בו גם כניסת 1394/Firewire או שיש בו איזו כניסה שבעזרתה ניתן להעביר סרט ממצלמת MINIDV (מקלטת DV) למחשב? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by הפטרון,

היי לכולם, קניתי אתמול את ההגה, והוא פשוט מדהים. שיחקתי ב-DIRT, ובRACE CATERHAM, והתחושה שלי היא שההגה לא ממש פועל כמו הגה של מכונית אמיתית... אני משער שזה בגלל ההגדרות. אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו להגה (הספציפי הזה, כן? ), ופירוט קצר על אפשרויות הכוונון אני מאוד אעריך את זה. אגב, משחקים שונים - הגדרות שונות? או שהבסיס של ההגדרות נשאר אותו הדבר? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by roei_b,

שלום, אבקש את המלצתכם למקלדת אלחוטית בסביבות ה280ש"ח (לא צריך משולבת עכבר. אם אין רק מקלדת, אז בסדר :) ראיתי מקלדת של מותג, ששכחתי את שמה, המשולבת עם כפתור גלילה אופקי/אנכי. האם משתלמת? (מה שמה?) תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 5k צפיות
  19. Started by yariv1,

שלום לכולם : אני צריך ups שהוא גם מייצב מתח למחשב אחד , אמין , יציב , ועם אחריות טובה ב-300 ש"ח או אפילו להסתפק רק במייצב מתח (ups באמת חשוב לבריאות המחשב ? זה לא מחשב לעבודה רק למשחקים ושטויות ) אשמח לדעתכם תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by aaalon,

יש הרבה מצלמות דיגיטליות לצילום תמונות סטילס שאין להם פלאש. האם הן מצלמות טוב בחשכה או שלא רואים כלום? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by jbgood,

למישהו יש ניסיון עם אל פסק מהסוג הנ"ל ? ואיך הוא לעומת ADVICE PR 750 ? יש לי מסך 17 אינץ(CRT) ומחשב P4 עם ספק 350W ובכלל לא ברור לי מה ההבדל בין שתי הסדרות-אם מישהו יודע... תודה מראש....

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by igalk474,

אני חושב לקנות מקלדת Razer Lycosa Mirror עכבר Razer Mamba משטח לעכבר Razer Destructor Black למישהו יש ניסיון עם המוצרים האלו? איך הם? איך האיכות שלהם? יש לכם המלצות? אני מבין שבנוסף לRazer גם Microsoft ו Logitech מייצרות דברים טובים תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. עוד כמה ימים אחרי שיהיו פרטים ומחירים אספר לכם הכל...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. משיטוט די זריז עלתה אופציה בודדת - http://www.p1000.co.il/Shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=6860480 ברור לי שהנושא מאוד בעייתי אך אשמח לדעת מביני עניין. ומראש, אין טעם לנסות לשכנע אותי לרדת מאלחוטי. זה לא בשבילי וזו הדרישה הראשונה. אם אין הצעות אחרות אשמח לאופציות חלופיות (מה שנקרא - the best next thing). יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zoloboy,

העכבר שלי די חדש של microsoft בימים האחרונים אני מרגיש שהוא מגיב ביותר איטיות אולי צריך לנקות אותו אבל איך מישהו יכול להגיד לי

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.