ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
OK, יש לי רשת של שני מחשבים בחיבור כבל ישיר, שני כרטיסי רשת שלCnet. יש גם ADSL במחשב השרת שמחובר לכרטיס 3COM. עד עכשיו נתונים\עובדות. עכשיו, כשאני מעביר קבצים גדולים(מעל 50MB) שמתי לב שזה מאוד לאט! לא מדדתי אבל לפי הזמן שזה לוקח אני לא מעביר ביותר מ-500KB לשניה :-/ למישהו יש רעיון? מה לבדוק?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי AMD 800 לוח של GIGABYTE GA-7IXE ומודם ESS 56 יש לי שני HD במגירות שאני מחליף לפי הצורך. באחד מותקן WIN98 SE ובשני WIN ME אבל משום מה WIN ME לא מזהה את המודם ניסיתי למצוא דרייברים מתאימים ללא הצלחה הוא פשוט לא מזהה את המודם אלא סתם כרטיס PCI
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני תיכף הולך לכבות אותו לנסות כל מיני דברים שהציעו לי אבל בינתיים אני אשמח אם תכתבו הצעות שאני אחזור אני אקרא. נדפק לי הצורב אני לא בטוח למה זה אולי בגלל שניסיתי לצרוב על דיסק חתוך (לא שמתי לב היה מאוחר ) או בגלל שהתעסקי עם כל מיני CDRW ישנים. בקיצור הצורב הפסיק לקרוא או לכתוב לפני כמה ימים. לפעמים שזה קורה לי אני מנתק את הצורב מדליק את המחשב ואז מכבה ומחדיר את הצורב שוב. הפעם החלטתי כבר לעשות סדר בכל ה IDE Cables. מישהו כאן הציע IDE0 מסטר ל HD ואותו כבל לסידירום בתור SLAVE. IDE1 לצורב. אצלי לא היה כתוב IDE0/IDE1 אבל הנחתי IDE0=PRIMARY, IDE1=SECONDERY. בקיצור ניתקתי את כל ה IDE CABLES וחיברתי ככה. הפעלתי את המחשב הכל נראה כאילו עבד בסדר - הכרטיס רשת משום מה …
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
יש לי בעיות במחשב כל פעם שאני מריץ משחק הוא נתקע באמצע! הוא עושה RESTART טוב את בעיית ה IRQ תיקנתי עכשיו בעיה אחרת :Specs amd1.4 WindowsXP Latest Via 4ini 3D Prophet 4500 Hercules Gaming Theatre XP Latest prophet dirvers + gtxp drivers Mobo Iwillkk266 latest bios version
-
- 23 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. דוד שלי קנה והתקין מכשיר משולב (מדפסת/סורק/פקס) של HP (לא יודע את הדגם לצערי). מאז ההתקנה הוא חווה בעיות במערכת (בעיקר איטיות). שמעתי שמועה שיש ל-HP בעיות דרייברים שצצו לאחרונה וגורמים לדברים האלו. מישהו מכיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיות עם הספק כח, או משהו שקשור בו. פתאום המחשב לא מוכן להתחיל מחדש אחרי שהוא נתקע (גם בעייה יוצאת דופן), או ממש עכשיו קרה - המחשב איבד חשמל והמאוורר בספק לא הסתובב, אחרי שהצלחתי לסובב אותו רק אז המחשב עלה. כבר כמה זמן יש לי טמפ' גבוההות ב "אזור מערכת 2" ואני לא מצליח לזהות את הבעיה, היום כשהבעיה קרתה המחשב היה חם מאוד באזור הספק. לאחר ההפעלה כשאימצתי את המחשב (100% CPU ליותר מדקה) אז שוב נכבה המאוורר של הספק והמחשב קרס. האם אני צריך להחליף ספק? איזה כדאי? אני ממששששש מדוכא מזה!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני 3 חודשים עכבר mx 510 אחרי שעבד חודשיים חלק התחילו לי בעיות זה קורה לרוב במשחק world of warcraft העכבר מתנתק מעצמו (נכבה ) ומתחבר כעבור 10 שניות בערך או כשאני מנתק פיזית ומחבר אותו לusb אחר התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם העכבר שנקנה בנועה מחשבים לי כעיקרון נראה שהדרייברים לא בסדר אבל אני לא סגור על זה . המחשב והחיבורים עובדים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי עכבר של מיקרוסופט מסוג INTELLI MOUSE EXPLORER עוד מעידן הפנטיום 3 שלי והוא סוחב כמו גדול בתקופה האחרונה הוא התחיל להיתקע כאילו הוא מנותק מהמחשב שמזיזם אותו קצת הוא חוזר לעצמו ניסתי כמה חיבורי USB ובכולם אותו הדבר ובגדול הבעיה היא בעכבר כנראה החיבורים רופפים או לא יודע מה יש למישהו דעות הוא הולך לשבוק חיים או עדיף לשלוח לתיקון או כול דבר אחר??
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
ככה: יש לי כרטיס מסך Nvidia RIVA TNT 2 model 64, וצג MAG768FD. מזה כמה חודשים שיש לי בעיה (קלה, אך בכל זאת) בצפייה בנתונים: בכל פעם שיש במקום מסויים על הצג צבע שהוא אחר מלבן (מצב די שכיח..), מופיע כתם כהה לכל רוחב המסך, משמאלו ומימינו של הקטע הלא-לבן הנ"ל. זאת ועוד - בעוד אני כותב דברים אלה, ככל שאני מוסיף יותר אותיות בתוך המשבצת הכחולה הזו, הכתם/קו השחור שמופיעו לרוחב המסך נעשה כהה יותר ויותר. בתודה מראש, רועי.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום יש לי את הצורב הנ"ל שאמור לצרוב x16. הבאתי כמה סוגי מדיות שתומכות ב x16 אך הצורב צורב לי רק ב x12 למישהו יש הצעות לפתרון הבעיה?
-
מצלמת אינטרנט של Silver Line עושה לי בעיות כאשר אני מנסה לצפות בעזרת תוכנה הניתנת עם המצלמה "Video Impression 1.6" היא כותבת לי את השגיאה הבאה: "Cannot connect to video capture device" ונפתח לי בלון שגיאה שאומר שאין די רוחב פס וכו'..המצלמה צריכה 60% והיא מחוברת למפצל usb ל-4 יציאות,העכבר מחובר לשם,המדפסת(כבויה),והמצלמה עצמה.. במחשב עצמו יש לי רק 2 יציאות usb, לאחת מהן מחובר המודם ולשניה המפצל. עזרה לתפעול המצלמה תתקבל בברכה..(=
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף ת'עכבר שלי ובאותה הזדמנות ת'מקלדת, אבל אין לי הרבה דרישות מהסט (זה לא הגיימר שמזדקן, זה הכיס שלו) אני רק רוצה שיהיה כמה שיותר נוח במחיר זול ככל האפשר.(נגיד עד 250 בערך) ראיתי שממליצים כאן בעיקר על ה-1000 או על EX110 , כשהאחרון נראה לי לא מי יודע מה כי העכבר שלו נראה די מעפן. ל-1000 יש עכבר דומה לשלי(הפשוטים הלבנים האלה, לא זוכר ת'שם) אבל כתוב בזאפ שהגלילה שלו עושה בעיות - אם אכן יש כזאת בעייה -- תקנו אותה כבר? נראה לי שאני מעדיף אלחוטי, זה לא כזה משנה כי גם ככה אין לי דרישה למרחקים גדולים(יהיו על השולחן צמודים למקלט כל הזמן) או לזמני סוללה מטורפים(לא שימוש אינטסיבי).כמו כן התלוננו כאן שהמקשים "קשים" במקלדת והיא לא טבעית - זה נכון? זה בעייתי להקלדות א…
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם Windows 7 המדפסת מחוברת דרך USB המחשב מזהה אותה גם כאשר אני מדפיס יש למטה את האייקון שמראה לי שמתבצעת הדפסה אך בפועל לא מודפס כלום גם הרשימה של הדברים העומדים להדפסה בהגדרות של המדפסת ריקה כאילו שלא שלחתי כלום מישהו יכול לתת לי איזשהו קצה חוט? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי שקית אוטמה ליד המחשב כבר הרבה זמן פתחתי אותה ומצאתי סידי וכרטיס אני סרקתי ומראה לכם כאן אם תוכלו לעזור לי נ.ב זה לאהסידי של הדריייברים שלי והכרטיס עצמו בתוך המחשב (של הוודו 2) למתקשים לקרוא: כתוב בהם ATL, NPN, GS ועוד דברים שאולי מובנים לכם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי גורם בעיות עם winME וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני מריץ win2k ו winme. קצת על המחשב - piii500, abit-be6, 256mb ram, geforcemx, sblive, vid.cap. card, ibm and wd harddrives. ב win2k המחשב עובד בצורה מושלמת, ויכול לעבוד שבוע ברציפות ללא בעיה. ב winme המצב _קצת_ אחר. לאחר כחצי שעה של עבודה, המחשב מתחיל לעבוד לאט, כאילו יש קונפליקט IRQ (נדמה למחשב שהוא בבהד 1 - מתחיל לעבוד בדילוגים). בדקתי, ואין קונפליקט IRQ. זיכרון (ram, virtual mem) יש בשפע. יש למישהו מושג מה יכול לגרום הבדל כזה בין win2k ו winme ? א.
-
שלום, יש לי צורב .Ricoh 32*8*8 והיו לי בעיות בצריבה איתו בכל התוכנות בהתחלה, אז החלפתי את הכבל מידע,מכיוון שלא היה לי אחר החלפתי את הכבל לכבל של הארד דיסק udma - 66. עכשיו הצורב עובד טוב בתוכנה easy-cd creator וב nero הוא כל הזמן עושה לי בעיות אמנם אבל לא הורס לי את הדיסקים, הוא נותן לי שגיאה : medium speed error ואין סיכוי לזה כי זה מדיות GPT 80 דקות מסוגלות לצורב עד מהירות *16 וגם כמו שאמרתי בתוכנה האחרת זה צורב לי. ??? האם לשלוח את הצורב לבדיקה?(יש לי אחריות עדיין), האם הכבל ששמתי במקום הקודם לא יעשה בעיות עם הצורב בינתיים?, או האם פשוט לצרוב עם התוכנה השניה?!!???. ??? ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סלרון 1000 עם לוח אם של חברה לא ידועה שנקראת BIOSTAR דגם M6VCG עם ציפסט via vt82c694X apollo pro133 זה לוח אם זול יחסית עם ATA66 דברים עובדים לי די לאט על המחשב ניסיתי להריץ את המחשב ב - 1150 ולא ראיתי שיפור משמעותי בביצועים למרות ההאצה וש-sisoft sandra טוענת ש- PR=1370 ובמבחנים אחרים למעבד מסתבר שהוא חזק יותר אפילו מאטלון 1GHZ ! הייתי אצל חבר שיש לו סלרון 670 והמחשב שלו עובד הרבה יותר מהר - לדוגמא אקסל ווורד עולות תוך שניה יש לו לוח אם אסוס די ישן עם BX 440 אמנם יש לו 400 מגה זכרון ולי יש 256 אבל המחשב שלו היה מחובר לאינטרנט כבלים ומועמס קשות !! מבדיקה באתר של יצרן לוח האם שלי מסתבר כי המהירות המקסימלית המאושרת ללוח היא 900 ! מהתכתבות עם שירות התמיכה של היצרן ולא…
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי לוח אם דגם AK33 של Aopen עם chipset של VIA. בלוח יש גם כרטיס קול מורכב אבל ניתקתי אותו כי הוא ממש על הפנים ויש לי vibra128 רגיל. לאחרונה בתקנתי XP והתגלתי שכל קובץ מוזיקלי מתנגן עם חריקות מעצבנות ובקצב איטי לפעמים זה גם כולל את הפתיח של XP. הייתה לי את אותה הבעיה, אבל לא באותה המידה ב98 כשניגנתי משהו מדיסק, אבל זה תוקן, אני חושב שהפעלתי את הUltra DMA על הכוננים או שהתקנתי דרייברים לBUS. עכשיו בXP ניסיתי להתקין את הדרייבר הכי חדש של VIA ה4in1 גירסה 4.35v וגם התקנתי את ה VIA Bus Master PCI IDE Tool והגדרתי להארד (ULTRA-DMA mode 4 (ATA66, לדי וי די (ULTRA-DMA mode 4 (ATA66, ולצורב Mltiward DMA mode 2. זה המקסימום של כל כונן וכמובן שזה לא פתר לי את הבעיה. :-/…
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי אייפוד חדש,התקנתי את התוכנה המקוללת הזאת iTunes והעברתי שירים בתור נסיון. השירים עבדו טוב, אז החלטתי למחוק ולהתחיל להעתיק ספריות גדולות יותר לאייפוד. אחרי ההעתקה הארוכה לא הצלחתי לראות את השירים האלה בכלל באיפוד, זה כאילו שהם לא קיימים, אני נכנס לSONGS והמסך פשוט ריק כאילו אין שום שיר, אבל בתוכנה רואים את כל השירים. אז החלטתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה עוד פעם, ועכשיו גם אינ לא רואה את השירים שהעתקתי וגם המקום נחשב כ"תפוס" על ההארדיסק של האיפוד, ואני בכלל לא מצליח להשמיע שירים שאני מעביר. בקיצר אני מבולבל נורא, ואני כבר יושב עלזה כל היום ולא מצליח להפעיל אותו נורמלי. מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
טוב אז ככה. שני Benchmarks. אחד עם Winme אחד עם Winxp. Winme: 0wnsih WinXp: WTF?? אני משתמש בבקר HPT370 שיש על ה Abit KT7a-RAID. יש דרייברים מותקנים לשני המערכות. מה יכולה להיות הבעיה ? הכוננתים הם 2 IBM GXP60 60Gb. ב RAID 0, כמובן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום למי היה בעיות עם hd של wd שהיה לו, תרשמו כאן אם היתה לכם בעיה ומה הייתה הבעיה. אני עורך את זה כי לחברה הזאת יש שם רע, למרות שלא שמעתי אף אחד שבפועל היה לו בעיה איתם, הבעיות תמיד היו אצל חברים, אז בבקשה רק למי שלו היתה בעיה איתם לרשום כאן.
-
- 40 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה את ה DIAMONDBACK המהולל - דווקא הייתי מופתע לטובה מהמראה שלו (ירוק כהה ולא מעיק) לעומת תמונות שראיתי ברשת. הבעיה שפיזית הוא מוזר ליד שלי עד כדי מאוד לא נח - אולי היד שלי לא מעוצבת טוב כל פעם שאני חושב שאני מתחיל להתרגל אליו אני מניח את היד על ה INTELLI שלידו וזה מרגיש כמו ספא מפנק בהשוואה. כן הוא ממש זריז ומדוייק - ולחיצת הכפתור שלו היא המספקת ביותר שחוויתי - אבל - אני לא מבין את החברה ב RAZER - ברצינות עכשיו - לפי איזה יד הם בנו את זה? אולי זה אמור להפוך את המשתמשים לגיימרים יותר טובים בשיטת ה פיט בול - יעני יצירת אי נוחות מובנת ובדרך זו יצירת עצבנות תמידית...... תגידו - ה MX510 - נח? אני יודע שזה סובייקטיבי אבל בכל זאת .... את ה RAZER אני כנרא…
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי לאפטופ COMPAQ notebook 100 שזה AMD K6 450 ו28 מגה זיכרון (הא??!!), ומשום מה הדרעק הזה עושה בעית עם הסידי רום.. הוא לא נפתח לי וכשאני מפעיל ת'מחשב הוא נותן לי ת'הודעה הזאת Cyberdrive IDE BUS CD-ROM Device Driver Version 1.94 CD-ROM drive is not ready. (A)bort or ®etry : ואין לי מושג מה הוא רוצה ממני, כשאני לוחץ R הוא לא עושה כלום, וכשאני לוחץ A הוא ממשיך כרגיל אבל בלי סידי רום.. למישהו יש מושג איך פותרים ת'בעיה? פשוט אין לי ת'דרייברים ואני מפחד למחוק אותו מה-Device Manager... הסידי רום הוא: Mitsumi CD-ROM Controlltr with Double Speed Drive והמערכת הפעלה היא Win98SE
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי עכבר לוגיטק mx700 וקשקיבלתי אותו שמתי לב שבפיירפוקס הכפתור האמצעי לא פותח לי תביות חדשות וגם לא סוגר אז נכנסתי להגדרות שינתי את התפקוד שלו ליוניברסל סכרול והכל אבל מצוין עד אתמול שלא יודע מה קרה אבל התוכנה איפסה את התפקודים של הכפתורים אני כמובן ניסתי לשנות את זה חזרה ליוניברסל סכרול אבל למרות ששינתי הכפתור האמצעי עדיין לא עובד כמו שהוא אמור לעבוד ובנוסף היום התחילו לי עוד בעיות עם העכבר שהוא לכמה רגעים זז ממש לאט או שהכפתורים מגיבים רק אחרי מספר לחיצות תעזרו לי זה משגע אותי שכל פעם שאני צריך לפתוח תוית חדשה אני צריך ללחוץ על הכפתור הימני ולבחור תאופציה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היום הגיע אלי ה anywhere mx http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/5846 הכל טוב ויפה חוץ מדבר מעצבן ממש אני משתמש בתוכנה שלו כדי לשנות את השימוש שלו בתוכנות שונות אני מניח שחלק מכם מכיר את זה בכל אופן אחרי שהשקעתי והגדתי שימוש שונה ל chrome ל WMP ל explorer.exe וכו' הכל נעלם... זה קרה כמה פעמים בחלק אני חושב שזה היה אחרי שינוי של הכפתורים (באפשרויות שינוי הרגילות) ובחלק סתם כך אני לא מצליח להבין למה... (התוכנות נשארו נשארו אבל השימוש של המקשים השתנה לשימוש ברירת המחדל - שמגדירים בהגדרת כפתורים הרגילה) מישהו יכול לעזור? (אני מעדיף למצוא פתרון כי זה מאוד שימושי) נ.ב יש דרך לשמור את ההגדרות?, אי מניח שיש איזה קובץ או משהו כזה לא? או שאולי יש סיכוי שאני יכול…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-