עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by makabi,

שלום לקוראים אני מלבט בין שתי מדפסות אלה הביצועים של הקנון נראים טובים יותר - ציון גבוה ב ViewScore מצד שני עלות מיכלי הדיו באפסון זולים בכחצי ויש ארבע השאלה היא האם הן מדפיסות אותם מספר דפים לכל החלפת מחסנית דיו או שהקנון מדפיסה יותר - נניח פעם וחצי או יותר על המחסנית שלה תודה מראש למגיבים

2. שלום. 1. אני מחפשת המלצה למצלמת מחשב טובה שניתן לצלם בעזרתה תמונה לכרטיס לקוח. אין לי דרישות ספציפיות מאחר ואני לא מכירה כלל נתונים של מצלמות מחשב, אני כן זקוקה למצלמה שמצלמת באיכות טובה. המחיר, אני מניחה, עד 200 שקל. אבל אפשר יותר. 2. על אילו מצלמות מחשב, אם בכלל, אתם ממליצים בנושא הבא - אני מעוניינת להתקין מצלמת מחשב בחדר בו מתקיים חוג ושתקרין את הנעשה בו למסך טלוויזיה בחדר אחר (חדר המתנה להורים). אשמח להמלצות ולעזרה, מקווה שזה הפורום הממתאים, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. חשבתי על Logitech G15 אבל ביאס אותי לגלות שיש לו USB 1.1 ולא USB 2.0, רציתי גם לשאול אם ל G15 יש כניסה של אוזניות ומיקרופון? בנוגע לאוזניות, הציפייה היחידה שלי מהאוזניות זה שהם פשוט יהיו נוחות על האוזן, יש לי אוזניות ישניות של SONY והן מכאיבות לי כעבור חצי שעה~ שעה.. תודה מראש! יש חריגה ל800 וגם אפשר לחפש ביד 2..

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  4. Started by Blue Cheese,

אני לא הולך לתת ביקורת נוקבת על העכבר,במידה ואם אנשים ירצו ביקורת מורחבת אני ישמח לכתוב אחת,ויש די הרבה דברים לכתוב על העכבר המדהים הזה. אבל אני חייב להגיד לכם שהעכבר הזה בהלט מצדיק את שמו,והוא כן מתקדם בכמה וכמה שלבים מעל הרבה עכברי גיימינג. לעכבר עצמו יש כיסוי מעור רך,היד בכלל לא מזיעה כשהיא בא במגע עם העכבר,הוא יושב ומותאם באופן מושלם לכף היד,לא משנה אם יש לך יד קטנה או יד של דוב גריזלי,וכמבון רמת הדיוק בעכבר עולה מעבר לכול הציפיות של כול בן אדם שרוצה עכבר עם שליטה מדויקת. עכבר פשוט "אלוהי",הוא עושה את כול מה שאתה מבקש ממנו,הוא זורם בקלילות עם היד שלך,מתאים לכול דבר,גלישה ברשת,עיצוב,ומן הסתם גיימינג. נכון שלא כול אחד יכול להרשות לעצמו עבר שעולה 600 - 400 ש"ח,וגם …

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. אהלן ! אני מחפש מדפסת לייזר להדפסה בשחור לבן למטרות הדפסת ספרי PDF לקריאה. אני צריך שהיא תהיה כמה שיותר חסכונית מבחינת גודל טיונר ומחיר טיונר, ועדיין תספק הדפסה איכותית בשחור לבן. אם אני עושה סדר עדיפויות של הדרישות: 1. מחיר וגודל טיונר, זול להחלפה, קיבולת גבוהה, BANG FOR THE BUCK. 2. מחיר התחלתי של המכשיר 3. אמינות זה אומר שאם משהו עולה יחסית הרבה, אבל בטווח הארוך הוא חסכוני בגלל הטיונרים הזולים או הגדולים, אני אלך עליו. המלצות ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. 1. האם מישהו מכיר מכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום וכו'), או אפילו מכשיר ייעודי, אבל שניתן להזין אליו תמונות במחסנית, והוא יסרוק את כולן אוטומטית ? כלומר, שיהיה לו מגש הזנה שעליו אניח כמה עשרות תמונות שפותחו, והוא יקח אותן אחת אחת ויסרוק לקובץ נפרד. באופיס דיפו הראו לי מכשיר משולב שתאורטית יש לו את היכולת הזו, אבל המוכר אמר שבפועל אם מזינים יותר מ 2-3 תמונות, זה לא יעבוד. האם יש משהו כזה ? 2. בלא מעט חנויות בגדים, הם מדפיסים במקום על החולצות, סמל בית ספר, תמונות, או כל מיני עיצובים משעשעים על בגדים תינוקות. אפשר גם להגיע לחנות עם דיסק און קי, שעליו תמונה/עיצוב, הם מדפיסים במקום, ואת ההדפסה מגהצים על הבגד. מישהו יודע האם צריך מדפסת מיוחדת ? ראש צבע מיוחד ? (הדפים הם…

7. מי לא מכיר את כל מדפסות ברודר למינהם HL-1250 הקטנות סוסי עבודה, HL-5240 ודומיהם 5140, 5050, ואפילו 6050 הגדולות. לכולן דבר אחד משותף: הן תמיד יפסיקו להדפיס כאשר המדפסת מראה נורת "Toner Life END". איכשהו זה תמיד מתי שאנחנו בדיוק צריכים להדפיס משהו מאוד חשוב.... לרוב ניתן לראות בהדפסה האחרונה שאיכות ההדפסה היא מצויינת ולכן לא ברור מדוע נגמר כבר הטונר :s05: . כשטונר במדפסות ברודר נגמר ממש אז נראה שרקע הדף הלבן הוא מגורען בגוון שחרחר, מה שמראה על טונר גמור. לחילופין כשהתוף גמור אנו נראה פסים שחורים לאורך הדף. אז איך בכל זאת מוצצים עוד הרבה מהטונר שהרגע נגמר ללא סיבה מוצדקת? עקבו אחר ההוראות הבאות: שימו לב לתמונה של יחידת הטונר הזאת(בדגמים גדולים הטונר מעט שונה אך הרעיון זהה…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ballcall2,

חברה אני בהתלבטות לגבי קניית עכבר נפרד ומקלדת נפרדת. יש לי תקציב של 150$ (אני קונה בארה"ב אז או מניאג' או אמזון). חשבתי על logitech illuminated ו logitech g9x. אני משחק במשחקים לפעמים אבל אני לא גיימר, אבל שמעתי שמוצרים אלחוטיים הם בדרך כלל לא כל כך איכותיים ויש בעיות קליטה. עוד משהו שחשבתי עליו אבל שני המוצרים הם אלחוטיים זה logitech performance mx ו logitech k350. אני מעדיף לא לקנות מקלדת כמו g15 שנראת לי סתם מפוצצת בפיצ'רים לא שימושיים ויש לה מחיר מוגזם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Gil28,

יש למשולבת הזאת פקס ולפקס יש כפתור auto answer. הבעייה היא שורת החיווי שלו מתכבה אחרי כשעתיים ואז לא ניתן לקבל פקסים באופן אוטומט (כשאני לא נמצא) חיפשתי קצת ברשת, למעט ביצוע reset לא מצעתי שום דבר בנושא (גם reset לא עובד)

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  10. צריך המלצה לנייר הדפסה המתאים להזרקת דיו+לייזר (קונה בארגזים של 500X5) ומקום זול לקניה. איך הנייר בקישור הבא ? http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=68832 תודה 8)

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  11. Started by DAVIDKI19,

HP DeskJet F2483 זה הדגם דרישות איכות סריקה טובה שיהיה אפשר לסרוק מחברת ולראות אותה איכות הדפסה בינונית בעצם לא יותר מזה *אמינות *אפשרות לשים דיו לא של HP יעני לא מקורי.... אם המכשיר הנ"ל לא טוב אז אני צריך המלצה למכשיר ... מחיר עד 400 שקל תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אני עובד כל יום שעות רבות מול מחשב, ואחר כך בבית עוד קצת. אני משתמש בעבודה בעכבר פשוט של HP ובבית יש לי מיקרוסופט אלחוטי. לאחרונה החלו לי כאבים בפרק היד ורציתי לקנות עכבר ארגונומי יותר שלא יגרום לי נזקים. ראיתי באינטרנט שיש כל מיני עכברים מוזרים (עכברים אנכיים, למשל) ואני כנראה לא אלך על אחד כזה. שני המועמדים העיקריים שראיתי הם: 1. Logitech MX performance (or the older revolution) 2. Microsoft natural mouse 6000 הראשון נראה יותר "רציני" אבל מחירו קצת גבוה בשבילי ואני לא בטוח לגבי היותו ארגונומי ונוח. ואז ראיתי את העכבר השני שמצהיר על היותו ארגונומי ונוח מאד ובמקביל עולה הרבה פחות. מצד שני הוא פחות יפה וגם לא נטען. מה אתם ממליצים לעשות ? האם העכבר של מיקרוסופט שווה מש…

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין להחליף את ה MX 510 הישן, והמקלדת PS2 הישנה של מיקרוסופט. אני מחפש עכבר אלחוטי איכותי, שיגיב ללא כל דיליי, ושיהיה ברמה זהה ל MX510 לפחות. רצוי שיהיה נוח ושיהיה טוב גם למשחקים וגם לעבודה גרפית מדוייקת. בנוסף, אני צריך מקלדת נוחה, שתספק את העבודה, רצוי משהו אגרונומי, הייטיקי חדשני, לא יודע שארגיש באמת קניתי משהו טוב לא רוצה סוללות ושום דבר, שהכל יהיה טעין וזמין לעבודה, בלי סיבוכים של סוללות... אודה להמלצות בתקציב בין 800 ש"ח... אני יכול להתגמש קצת אם זה באמת שווה את הכסף.. (800 על העכבר והמלקדת) תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש עכשיו ברשותי את המקלדת Cordless Desktop® Comfort Laser, שהיא נוחה ומעולה למטרת הקלדה במעבד תמלילים, אך גרועה בכל דבר אחר. אני מעוניין להחליף אותה למקלדת גיימינג מוארת, ושלושת הבאות בתקציב שלי (עד 500ש"ח) ומביקורות שונות הן מעולות (אתם מוזמנים להוסיף עוד אופציות). Logitech G15 MS X6 Razer Lycosa למיטב הבנתי רק ה- MS X6 היא עם עברית חרוטה ומוארת (?), כמה קשה להתרגל למקלדת ללא עברית ? האם מישהו התחרט שהוא קנה מקלדת ללא עברית ? איזו מקלדת עדיפה מבין שלושתן (אני אישית נוטה לכיוון ה- G15, אבל העברית והמקלדת הנומרית המתפרקת מאוד קורצים לי ב- X6, יש לי מקום מוגבל למקלדת בגלל משטח קשיח של Razer) ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by TRISOMY,

יש לי עכבר עכבר LogiTech MX1000 ושמתי לב שבשימוש על השולחן הוא משאיר סימנים וכתמים שחורים/לבנים. ראיתי שיש המון סוגים של פאדים שמיועדים לסוגים שונים על עכברים. בעיקרון אני צריך רק פאד כדי שיפריד בינהם, על מה מומלץ במקרה הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  16. מחפש המלצות למדפסת לייזר עם סורק שמזין דפים אוטומטית. מדפסת שחור לבן - אין צורך בצבע. אראיתי מדפסת של XEROX 3635 אבל היא מאוד יקרה אשמח לקבל הצעות ורעיונות. תודה רבה שמוליק

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ashbit_q,

אני מעוניין לקנות אקדח שיכול להתחבר למחשב, חיפוש באנטרנט הוביל אותי למחיר יקר ואקדח מתקדם מדיי, אני מעוניין באקדח כמו שיש בקניונים משהוא קצת יותר חזק אבל לא הכי משוכלל שיענה לסכום 200 ש"ח ראיתי במקום מסוים אקדח ממש מתקדם ב300 שקל, אחרי בדיקה נוספת ראיתי אחד אחר פשוט שנותן אפקט של ירייה (החלק שמכסה את הקנה למעלה זז אחורה ) במחיר 400 ש"ח משום מה נראה לי שאני יכול למצא יותר זול ופשוט אם משהוא יכול לברר לי קצת יותר על זה אני אשמח. (יש לי רימון כך שחצי מהאפשרויות נחסמו אם אפשר שם של חנות דגם ומחיר אני יסתדר עם השאר).

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by 246810,

אני רוצה לרכוש ג'ויסטיק למחשב ואני מתלבט בין Rumblepad II Logitech והLogitech ChillStream for PC Logitech מה אתם מציאים לי לקנות

19. Started by yossix,

שלום. יש לי לוח אם ג'יגה בייט GA-P55-UD2 והסלוט הפנוי היחיד הוא PCIEXPRESS (הסלוט הכחול המאונך השמאלי). האם ניתן לחבר כרטיס האופג PVR150 לסלוט הזה? תודה קישור ללוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pID=3165#sp

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by israeliboyx1992,

שלום, אני חדש כאן ואני חייב ממש עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות. לדודים שלי יש מחשב יחסית חדש והיה להם WINDOWS XP מותקן אבל הוא בקושי סחב אז הלכנו וקנינו WINDOWS 7 ועשינו פירמוט. יש להם מדפסת של olivetti שעבדה בXP אבל משום מה היא לא עובדת בווינדוס 7 :\ הוא מראה במחשב שהכל עובד תקין אבל היא לא מדפיסה כשמבצעים הדפסה. שאלתי את הטכנאי שלי והוא אמר שצריך לשלוח לאותה חברה הודעה באתר שלהם שישלחו לנו את הדרייבר של ווינדוס 7 אבל כבר עברו 3 חודשים והם עדיין לא חזרו והם חייבים את המדפסת כי רוב העבודה שלהם זה להדפיס... מה אפשר לעשות? ד"א כבר חרשתי את גוגל ולא מצאתי שום דרייבר =[ אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר של מדפסת Olivetti Simple Way WIFI זה יהיה מצוין!!! תודה רבה ושבוע טוב

21. Started by balagan777,

שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות את ה- Logitech G13 בארה"ב ויש לי 2 שאלות (בקשות): 1. האם יש למישהו המלצות למקלדת הזו או אולי עדיפות למקלדת אחרת (שמעתי על Belkin n52te) ? 2. האם מישהו מכיר חנות בארץ (באזור המרכז או ירושלים) שמאפשרת לנסות את המקלדת לפני קנייה ? (רק להניח את היד לראות שזה מתאים) תודה, גוסטב

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  22. מדובר בזאת: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10070

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות לקנות מדפסת לייזר שחייבת להכיל פקס ועדיף גם שתכיל סורק אם כי לא חובה. המדפסת צריכה להיות בעלת טונר חסכוני ואם יש אפשרות שלא רועשת מדי מה טוב. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by calculator,

שלום, ברשותי תוכנה עם דונגל רשיון חומרתי מסוג HASP4 המתחבר ליציאת ה-lpt של המחשב. ברצוני לקנות מחשב חדש, והבנתי שכיום מחשבים לא מגיעים עם יציאות מקביליות. מבירור בגוגל, הבנתי שיש מתאמים כדוגמת usb ל-parallel וכל מיני כרטיסים, אך מתברר שהיציאות האלו מזדהות כ-parport ולא lpt ולכן ה-HASP4 לא עובד איתן. האם מישהו מכיר מתאמים או כרטיסים שעבורם היציאה תוגדר כ-lpt והרשיון יזדהה בהצלחה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by es88,

שלום, יש לי את הגיימפאד הזה מספר חודשים. לאחרונה שמתי לב שהנורה שליד "MODE" על הגיימפאד מהבהבת משום מה, מה שאני לא עושה זה ממשיך להבהב. גם המקלט שלו לפעמים מהבהב. השלט כרגע עובד, אבל בכל זאת, זה לא היה.. מישהו יודע אולי מ'זה?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים