עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nigger84,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם המדפסת הנ"ל. נראה לי שהיא חדשה ובגלל זה אין ביקורות באינטרנט. אני מחפש כבר הרבה זמן מדפסת משולבת חסכונית בדיו ולפי ההצהרות בפירסומים זו אמורה להדפיס פי 2 באותו מחיר.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום! יש לי כרגע סט עכבר ומקלדת של לוג'יטקס 110. המקלדת מספיקה לי. העכבר קקה. למרות שאני עובד איתו כבר שנה אבל זה בעיקר בגלל שאני בקושי בבית.. (צבא) בכל מקרה, השחרור קרוב, והעכבר כבר נהיה ממש מעיק... הסוללות לא עובדות בו טוב, נכבה כל שניה, נתקע, התוכנה של לוג'יטק מתריעה על סוללות עכבר חלשות למרות שהם חדשות. קיצר. עכבר דפוק. רציתי לקנות עכבר חדש. ואין מצב שאני ממשיך להתעסק עם כל החרא הזה של להחליף סוללות להטעין לחכות. לא בשבילי. אני מוכן להשקיע את ה400 שקל האלה בשביל לקנות עכבר אלחוטי נטען. עברתי בזאפ ראיתי שמה עכבר של לוג'יטק MX Revolution. יש עליו תגובות טובות. אבל, אחד החסרונות שלו זה שאין לו קליק אמצעי. אז כמה שאלות. יש עכבר אחר שהייתם ממליצים לי לקחת? אני לא איזה גיימ…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Kukishin,

יש לי RECLUSA של מייקרוסופט, האות העברית בקושי מוארת, האם בדגם הנ"ל האותיות העבריות מוארות באופן סביר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. היי חבר'ה, אני קונה שלט של XBOX אבל למחשב שיהיה אלחוטי כזה משהו טוב של מייקרוסופט עכשיו השאלה שלי בגלל שאין לי XBOX או סוני ואני משחק עם שלט במחשב אמורה להיות בעיה כלשהי לשלט במשחק FIFA 13/12? כי הרי אני משחק במחשב עם של XBOX לא תיהיה לי בעיה של בעיטות חופשיות, סידור כפתורים, ריצה? זה שלט מקורי הרי אני קונה אותו ב-200 שקל והוא אלחוטי או חוטי מה שווה יותר? הסידור כפתורים בשלט אני צריך לסדר או אם אני מחבר את השלט המשחק קורא אותו כבר? ואם התלהבתי מפיפא 12 מאוד וחרשתי לו על החיים אז את פיפא 13 אני גם אוהב? אפילו יותר?<

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום, רכשתי אתמול את ה-G700, עכבר גיימינג של לוג'יטק לאחר שהמוכר שיכנע אותי שזה אותו דבר בדיוק כמו הדגם Performance Mouse MX שאותו רציתי ולא היה במלאי, עכשיו יש שווה לי להחליף? אלה המפרטים של השנים: G700 http://ksp.co.il/?uin=12512 Performance Mouse MX: http://ksp.co.il/?uin=11881 מה אני מחפש מעכבר: *זמן סוללה חזק, גם אם ניתן להטעין את הסוללה * ארגונומיה מקסימאלית לשעות עבודה רבות * רמת דיוק טובה מאוד * כפתורים כאופציה לתכנות אישי (לתוכנות גרפיות כגון אוטוקאד) *אלחוטי השימוש המרכזי שלי הוא בעבודות גרפיות ומשחקים כאופציה משנית חשוב לי לשמוע חוות דעת אם שווה לי להחליף ל MX או שזה אותו עכבר עם עיצוב אחר?! בדגש על חיי סוללה. יש לציין כי הG700 זול בכ-70 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכם , אשמח לעזרה בקניית כרטיס טלוויזה יעודו של הכרטיס לבצע הקלטה של תכני HD באיכות גבוהה (בעתיד הקרוב) כמו כן ישנו צורך באופציה לחיבור בננות ( צהוב אדום לבן ) לצורך הקלטה של קלטות ווידאו - ממכשיר הווידאו וכן ממירים רגילים של YES/HOT עד שיגיע ממיר ה - HD רצוי שאיכות ההקלטה תיהיה מקסימלית כמו גם חשוב להגיש שאני מעוניין בכרטיס פנימי ולא במחבר חיצוני של USB תודה לכל העוזרים סוף שבוע טוב *למנהל הפורום עם התוכן לא מתאים לפה אשמח אם תעביר לפורום המתאים - לא מצאתי פורום אחר שמתאים יותר לדעתי

7. מכיוון שהמשפחה הפילה עלי את הבקשה המוזרה לעיל... וכמובן שאין לי מושג מאיפה להתחיל ואיפה לבדוק , שיתפתי אותכם בשביל לשמוע דעות. מגבלות : ארגונומייה חשובה (בעיות פרקים) רוחב עד 1.40מ לשולחן עדיפות למשלוח (אם מדובר בחנות מחוץ לת"א). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by sagigi21,

היי. אני נמצא כרגע בחנות ומתלבט בין 2 עכברי RAZER הראשון - Razer Deathadder והשני - Razer Lachesis הבנתי שאחד מהם משתמש באינפרא אדום והשני משתמש בלייזר. מה טוב יותר לגיימינג? אני יודע שהבדל של 500 DPI לא ישנה הרבה. אודה מאוד לעוזרים.שגיא

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yosizach,

זוכרים פתחתי דיון על זה אך לנקות את המקלדת מלא אנשים הביאו פההמלצות אז כמו שאמרתי הוצאתי חלק חלק ניקיתי שמתי את כל החלקים במים עכשיו אני לא זוכר כל כך איפה כל החלקים אך המקלדת הייתה נראת אופסי אני יודע איפה האותיות אבל ה]רינט סקרימ וזה אני חייב תמונה של המקלדת שלי בטוח יש תמונה שלה איפשהו המקלדת שברשותי היא מקלדת מוטמדיה רגילה של מיקרסופט זאת עם הכפתורים למעלה אני חייב תמונה שלה

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  10. בזמן האחרון כף היד מתחילה להרדם לי ואני חושד שזה בגלל העכבר (כרגע אופטי של מיקרוסופט, בלי פד). החלטתי לקנות G5 בשעה טובה ופד נוח עם כרית סיליקון או משהו לתמיכה בשורש כף היד. אני עובד עם המחשב המון (כמעט כל היום, לומד, משחק, אינטרנט וכ"ו). אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על פד טוב, לא יקר מדי, לשימושים כלליים + מעט משחקים והעיקר שיהיה נוח ויוריד לי את הלחץ משורש כף היד. תקציב עד 100 ש"ח בערך אלא אם כן יש המלצה קבועה בקצת יותר. תודה עריכה: אולי אני טועה ומספיק לי פד פשוט והעכבר עצמו הוא הבעיה שתפתר ע"י ה G5. בכל מקרה אשמח לעצות.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by Holy,

אתם יכולים להמליץ על מצלמת אינטרנט שחור (חובה) שיש לה תפס למסך LCD (חובה) מה דעתכם על זאת? Logitech QuickCam® Communicate http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1131 יש למצלמה הזאת גם דגם Logitech QuickCam® Communicate STX מה ההבדל בין זה עם STX לזה בלי?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by Saggitarius,

ערב טוב! אני מעוניין ליקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת האם הוא טוב. שמתי לב שחסרים לו שני המקשים הקדמיים של הימין והשמאל. אז איפה צריך לילחוץ במקומם? למישהו פה יש את העכבר הזה? אני אשמח לקבל ביקורות. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני מעוניין במצלמה דיגיטלית, עד 400$. ובנוסף במחשבי כף יד (חמישה במספר) עד 220$. (לא, אני לא זכיתי בפיס, זה בשביל בעבודה של אבא שלי. בקשר למצלמה, חשבתי על ה 740 של אולימפוס, הבנתי שאיכות העדשה מעולה. כמובן, אני פתוח להמלצות במכל סוג. ובקשר לפאלם, א. תתחשבו בזה שאלו חמש יחידות, אז בטח תהיה הנחה. ב.ומאוד חשוב לי דעת שני דברים: 1. איזו מערכת הפעלה יותר טובה ה Palm OS, או Pocket PC או בכלל WIN CE? (או משהו אחר.. ). 2. איזו תמיכה יותר טובה, של כלנית, או האחרת (לא זוכר מה). וכמובן כמובן, מכשיר מומלץ...... תודה רבה רבה!

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  14. אך הסט הזה שווה משו שווה את הכסף? מה מרחק העבודה שלהם..? ואני אחד שמשחק דיי הרבה .....ואוהב את זה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. כל הדרייברים של הSATA2 אותו דבר?? או שכל חברה וגודל שזה שונה?

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  16. היי יש כזאתי? לא צריכה להיות משהו מתוחכם או משוכלל אפילו פשוטה רק שתהיה נוחה, מהירה (לא ננעלים מקשים) ועם עברית

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. מחפש מארז טוב וגדול שיהיה עם מספיק פתחי איוורור לקירור טוב לא חייב שהוא יהיה ממש יפה עם תאורת לילה יפה או דברים בסגנון העיקר שיהיה גדול וארוך ועם מספיק פתחי איוורור למחשב כבד למשחקים תודה לצוות האתר ולאנשים שעובדים בו ועוזרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by moranfrd,

הסתיימו בחינות ההסמכה וכל החרא הנלווה לזה וגם הסט מקלדת-עכבר של מיקרוסופט שהחזיק 6 שנים החליט להתפגר, אז החלטתי לפנק את עצמי. התלבטתי אם לפרסם או לא לאור הנפשות הטובות שירדו לי לכיס, אבל החלטתי בכל זאת לפרסם בשביל אלו שמעניין אותם לראות את האריזה והמוצרים עצמם - אני מחשיב עצמי ככזה ותמיד ונהנה לראות תמונות של מוצרים חדשים וייחודיים שאחרים קנו. אז הנה הסט: 1. עכבר של רייזר דגם deathadder 2. פד של steelseries דגם 5L 3. מקלדת של SteelSeries דגם 6G לזה הוספתי גם בקר משחקים אלחוטי של מיקרוסופט (XBOX360) ומפצל יו-אס-בי שמביקורות ברשת עולה כי הוא איכותי דיו לצרכיי. הנה התמונות [br]פורסם בתאריך: 21.08.2008 בשעה 23:08:25 עוד תמונות[attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Yakim Peled,

נשברה לי אחת הרגליות. פניתי ליבואן, אין לו כזו. חיפשתי ברשת, לא מצאתי. פניתי לכמה חנויות גדולות שמתעסקות עם מחשבים, לא מתעסקים עם זה בכלל. הצילו!!!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Dima99,

כמו שכתבתי אני רוצה מדפסת משולבת (סורק, מדפסת מכונת צילום, ואם יש פקס אז מה טוב ) מה שאני רוצה זה,להדפיס תמונות מדי פעם וגם להדפיס עבודות ושהצבע למדפסת יהיה זול יחסית. תודה לעוזרים.

21. Started by Injury`,

* עכבר עד 300 שקל * שימוש בעכבר ביקר למטרות משחקים, שיהיה נוח. [עכבר שצורתו היא צורת היד], ושלא היה יותר מדי גדול. חברה מועדפת Logitech או Microsoft. * פד עד 100 שקל * רצוי שהפד יהיה גדול ועשוי מחומר שיחזיק הרבה זמן, וישמור על העכבר שלא יהרס. לא משנה איזו חברה. :s05:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אם למשהו יש את המארז הזה אולי? כי אני רוצה לדעת מה המרחק בין 2 הנקודות האדומות שסימנתי עליו - בין החלק הכי שמאלי של הדלת עד לסוך המתכת של הידית שעליה.

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by .Reem,

אני רוצה לקנות מקלדת גיימינג מכאנית אבל אני לא כל כך מבין בזה ואני לא יודע מה לבחור קראתי קצת והבנתי ש cherry mx red הם בין השקטים שיש אז אני מעדיף אותם לא tactile מעדיף RGB תקציב : 400 תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by scorpions,

יש בעיה עם xp הוא לא מוכן לזהות את הסורק שלי (ליפני כ- 5 ימים הוא עבד מצוין) ו-xp החליט יום בהיר אחד שהוא לא מוכן להכיר בו ביכלל וכן הוא הוריד לי את המצלמה שמישום מה לא עובדת גם ב 98 (לא היו לי איתה בעיות מעולם עד xp :AR15: )שדפק לי גם את 98 (אם זה אפשרי בעצם זה windows אז זה בטח אפשרי)עזרה בבקשה :s05: :s05: :s05: ושנה אזרחית טובה לכולם !!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.