עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by avielsvis,

מה יותר טוב למשחקים 5hv2 usb או 7h usb??

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן, אני אשמח לדעת אם למישהו יש את הבעיה והצליח לנטרל אותה ע"י שימוש בעכבר ארגונומי? ואשמח לקבל המלצות.. כמובן שלכל אחד זה מגיע בחומרה שונה אבל אשמח לדעת ולקבל המלצות על עכברים טובים תודה רבה עמית

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. Started by ronbubl,

האם יש מישהו שהעכבר נמצא אצלו בשימוש כבר מספר חודשים ויכול להצביע על יתרונות וחסרונות של עכבר זה ל - FPS

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Classify,

יש לי כבר כמה שנים את העכבר הזה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=099&active_tab=systemRequirements הכפתור האמצעי התחיל לעשות בעיות אז חשבתי אולי להחליף את העכבר ורציתי לשמוע קצת על הדגם הזה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=007&active_tab=systemRequirements קודם כל יש לBLUETRACK יתרון כלשהו על העכבר שלי? (או שעדיף BT+LASER) קצת קשה לראות את גודל המשדר מהתמונה, הוא בגודל של DOK או שהוא ממש קטן ואפשר השאיר אותו מחובר תמיד למחשב? ובכללי אם יש למישהו נסיון איתו אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by tgen,

אני מחפש עכבר אלחוטי, בעיקר למשחקים, שיהיה איכותי, מדוייק, נח ושלא יזלול בטריות. אני מוכן לשלם עד 300 שקל לעכבר שבאמת שווה את המחיר. * ראיתי שה- MX1100 של לוג'יטק קיבל ביקורות טובות. למישהו יש ניסיון איתו?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אהלן, לפני כחודשיים רכשתי סט אלחוטי Logitech MK700 מחו"ל לתוהים כיצד הוא נראה: הכל טוב ויפה ואני ממש מרוצה מהכל, למעט ניקיון המקלדת והעבר. אני מקפיד לא ללכלך את השניים, אבל מלאכת הניקיון הפכה להיות סיוט. בפעם-פעמיים הראשונות השתמשתי במטלית של משקפי שמש כדי לנקות את המקלדת [שמורכבת ממעין פלסטיק]. הבעיה היא שהמקלדת צוברת לכלוך בכמויות היסטריות, ואם זה לא מספיק, נסיונות עיקשים להוריד את הלכלוך אומנם ניקו את המקלדת, אבל השאירו שריטות רציניות ע"ג הפלסטיקה המבריקה. הייתי ממש מופתע שנהיו שריטות ע"ג המקלדת, שכן לא ניקיתי בבורטליות וגם השתמשתי במטלית עשויה מבד עדין. בכל אופן, מכיוון ושיטת השפשוף לא עבדה משהו, תהיתי האם יש לכם טיפים כיצד לנקות ולהבריק את המקלדת והעכבר מבלי…

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  7. Started by Blue Cheese,

האם אפשר להטעין את העכבר כשהמחשב לא דולק? יש לי את העכבר כבר בערך חודשיים,נורא מרוצה ממנו,אף פעם לא ניסיתי להטעין אותו כשהמחשב לא דולק,אבל קראתי באתר אחד שלא ניתן להטעין את העכבר כשהמחשב איננו דולק. אני שואל,כי אתמול נגמרה לי הסוללה,שמתי את העכבר על המטען שלו וכיביתי את המחשב,היום הדלקתי את המחשב ואני רואה סוללה מלאה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by itzik_touch,

מה אתם אומרים איזה עכבר טוב לפי דעתכם ??? אני לא ממש יודע מה יותר טוב ולכן אני שואל אותכם! G500 או RAZER בכללי ומה אתם מציעים לי לקנות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום רב, חברה שלי עכשיו ב UK ברייטון, אשמח לקבל המלצה על החנות הכי זולה שניתן לקנות בה את המוצרים הנל LOGITECH KEYBOARD K350 LOGITECH PERFORMANCE MX MOUSE אשמח לקבל המלצה למשהו זול יותר מהמחיר ב AMAZON תודה מראש, זה דיי דחוף אודה לתשובתכם אני פשוט לא מכיר חנויות זולות שמה או רשתות זולות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by efee123,

שלום ברשותי יש האב שמתחבר למחשב דרך usb ומפצל לי את הכניסה ל 8 כניסות. עכשיו אני קונה מחשב חדש עם usb3+2 . שאלתי היא, האם כשאני מחבר את ה"האב" למחשב כל הכניסות הופכות לusb3 לדוגמא? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Shinkan,

מנשמע כולם. אני מחפש סורק עם FEEDER, זה הדבר הכי חשוב בגדול, אבל אני לא מוצא שום דבר בפחות מאלפי שקלים. השאלה היא, האם לסורקים בדרגות יותר נמוכות ניתן לחבר FEEDER בנפרד, או שסורקים בלי FEEDER נשארים בלי FEEDER לא משנה מה? קצת מתסכל כל העסק הזה, FEEDER זה כולה רכיב מכאני לא מורכב במיוחד ומשום מה לא שמים אותו בסורקים זולים יותר. קצת הזוי. אני צריך את הסורק לשימוש אינטנסיבי בגראפיקה, אם אני יוצר אנימציה אני צריך לסרוק עשרות ולפעמים מאות דפים, ולשבת שעות מול הסורק יכול להיות ממש מטרד. אם למישהו יש פתרונות אחרים, אני אשמח לשמוע. מצלמה יכולה לעבוד אבל מן הסתם שאני מעדיף את האיכות של סורק. אני יודע שעניתי לעצמי על רוב השאלות, אבל מי יודע, אולי למישהו יש פתרון. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dorian13,

קניתי את הלוג'יטק G500 שלפי רושם ראשוני הוא עכבר נוח מאוד. זה בהחלט שדרוג רציני אחרי הרבה זמן של שימוש בעכברים פשוטים וגרועים. אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך את עזרתכם בהגדרת העכבר. בעיקר איך להגדיר את הDPI תודה.

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by gation,

תקשיבו יש לי בעיה יש לי עכבר בסדר של apple אני משחק איתו אני בסדר אבל יש את העכבר של הגיימרים שמשנה את המהירות אבל אני לא יודע עם כדאי לקנות עכבר כזה כי עם העכבר שיש לי אני משחק איתו במשחקי מחשב ואני נורא טוב איתו אבל אני חושב שעם העכבר לגיימרים אני יהיה יותר אבל אני לא בטוח אז בקשה תנו לי עצות .. תודה לעוזרים מראש !!

14. Started by Tall-Guy,

שלום :-) יש לי בעיה עם העכבר. כל פעם שאני לוחץ לחיצה ממושכת, הלחיצה "משתחררת" (כאילו עזבתי את הלחצן) למרות שלא באמת עזבתי אותו. אני מניח שהגיע הזמן להחליף עכשיו, מאחר וזה שירת אותי הרבה מאוד זמן. אני מחפש עכבר ששימושיו העיקריים יהיו גלישה מרובה באינטרנט, ומשחקים מחשב (World of Warcraft, Starcraft 2 ופה ושם קצת משחקי FPS). אני לא באמת רואה צורך לקנות עכבר ב 800 שקל, ואני מעדיף שהמחיר יהיה עד 200, אולי קצת יותר אם זה שווה את השידרוג במחיר. אני בדרך כלל אוהב את העכברים גדולים, כמו ה Explorer. אשמח לשמוע המלצות (כמו כן, אני מעדיף ללכת לקנות אותו היום או מחר, אז אשמח אם יהיה אפשר למצוא אותו בסניפי רשתות גדולים, כמו באג - ולא אצטרך לעשות הזמנה מ EBay).

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  15. שלום חברים! כבר יותר מארבע שנים שאני נהנית (טפו טפו) ממדפסת של Lexmark דגם E120. לאחרונה המחשב עבר פירמוט, והותקנה מערכת הפעלה Windows 7. מאז, אני לא מצליחה להתקין את הדרייבר עם דיסק ההתקנה שיש לי. חיפוש קצר באתר של Lexmark מראה שהם כן מודעים לבעיה, והדגם הזה מופיע ברשימת המדפסות שיש להן דרייבר מעודכן למערכת הפעלה זו, אבל הקובץ לא באמת עושה את העבודה. המדפסת עובדת גם ככה, הבעיה העיקרית היא שאין לי את האופציה של להדפיס דו"צ. אני יודעת שאפשר להדפיס זוגיים ואי-זוגיים בנפרד, אבל לפני שאני מתחילה עם זה, האם מישהו נתקל בבעיה? ויותר חשוב, האם מישהו יודע איך מתגברים עליה? ??? שנה טובה לכווווולם!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. מחפש מדפסת לייזר איכותית לפי המלצתכם. לשימוש ביתי, טווח המחיר עד 1000-1200 כמובן שאם יש זול יותר מה טוב. הזנה אוטומטית:עדיף טיונר: לא משנה לי עם מופרד או לא השימוש ביתי ועד שיגמר יעבור זמן רב. סורק:חובה,צבעוני פקס:לא חובה צילום:לא חובה אלחוטי:לא חובה רשת:לא חובה עם יש עוד מאפיינים ששכחתי להוסיף נא כתבו. תודה מראש, נתן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Avi952,

שלום אני מתלבט איזה מצלמת אינטרנט לקנות למסנג'ר שלי לאחר שהמצלמה של ה-QuickCam Messenger שלי מתה אני מדגיש שאני רוצה המלצה איזה מצלמה יותר טובה ממה שאני מציע. כמו כן אני רוצה שיהיה בה תמיכה עתידית בדרייברים ל-Windows 7 חשבתי על האופציות הבאות (כולן של לוג'יטק): QuickCam Pro 5000 QuickCam Fusion QuickCam S7500 איזה אופצייה הכי מומלצת? עד עכשיו התחלתי לבדוק ויש ביקורות טובות עליהן אבל חלק דיווחו על בעיות עם Windows 7 :-\ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  18. שלום יש לי את המקלדת razer arctosa black התקנתי את הכל מה שאני צריך את כל הדריברים ומה שכן אני לא יודע להפעיל את האורות במקלדת שזה מאוד יפה אם מישהו יוכל לתת לי מדריך להפעיל את האורות זה יעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by AMIT_MEG,

שלום קניתי את המתאם הזה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.20775#open%20full%20view אני רוצה לחבר את האקס בוקס למסך שלי Dell U2311H שיש לו חיבור dvi ו displayport המחשב מחובר ב dvi וקניתי את המתאם לאקס בוקס שאני מחבר את האקס בוקס למסך הוא לא מציג לי תמונה לא יודע על המתאם רשום displayport input ועל ה hdmi output זה אומר מה שאני חושב או שיש בעיה במקום אחר איך אני יכול לחבר את האקס בוקס למסך??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by advennt,

שלום, אני מחפש סורק טביעות אצבע עם חיבור USB בעלות של עד 300 ש"ח. חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי הרבה מידע קונקרטי. עוד דבר חשוב היא שהתכנה של הסורק תשמור בצורה מאובטחת את כל הסיסמאות השונות של אתרי אינטרנט, כך שהסיסמה תוזן אוטומטית בסריקת האצבע שלי. תודה.

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  21. שלום, אני מחפש עכבר מדויק, שירגיש תנועות קטנות מאוד של היד לצורך עבודה גרפית. כרגע יש לי עכבר לייזר בלותות' של מיקרוסופט שאני מאוד מאוכזב ממנו. אני משתמש במחשב נייד, וכל כמה זמן יש ניתוקים של הקשר בין העכבר למחשב למשך כמה שניות עד דקה. בנוסף העכבר לא רגיש בכלל וזה מפריע לי מאוד. הסיבה היחידה שקניתי אותו זה בגלל שאין צורך בדונגל, אבל העכבר פשוט לא מתאים לי. כרגע לא אכפת לי לחבר את העכבר אפילו בחוט ל-USB - העיקר שיהיה מדויק ושלא אצטרך משטח מיוחד! העכבר הנוכחי עובד עכשיו על שולחן לבן של איקאה.. זה נוח לי מאוד שאין משטח ספציפי ושאני יכול לשים את העכבר בכל מקום האם עכבר אלחוטי פחות מדויק מאשר חוטי? על איזה עכבר תוכלו להמליץ לי? תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. השאלה היא כזאת,יש לי את הסט הזה של מיקרוסופט : http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=116 ויש לי גם קונסולת XBOX360 ,וההיתי רוצה לחבר את הבקר למחשב ,בלי הצורך לקנות את המתאם שנימכר עם הבקר למחשב , עם זה עוזר המקלט שבא אם הסט הוא : Microsoft 2.4GHz Transceiver V6.0

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Cha0stAlker,

היי, אני צריך מקלדית בתקציב של נגיד 100-150 ש"ח, שמרגישה טוב ולא כמו משהו שעומד להתפרק. יותר נוח לי כשיש איזה גומי מתחת למקשים. אני מבקש לא להציע לי משהו כמו Logitech G15 ולהגיד לי "זה טוב, זה שווה 100 דולר".. עד עכשיו "השקעתי" 50 ש"ח במקלדת שלי והיא שירתה אותי יפה מאוד. הסגנון הוא כזה, מקלדת פשוטה. בעקרון היא נועדה ל"גיימינג" אבל גם קוף יודע שיהודי המציא את המושג כדי להתעשר ביום. העיקר שלא יהיה אלחוטי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by haimamazavs,

שלום אני צריך מתאם מהחיבור שבתמונה לusb זה שייך לגיטרה של guitar hero http://yfrog.com/6wimg1226lj

• 0 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים