ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, תהיתי האם יש דרך להעביר אות USB מרחק של, נאמר, 100 מטר. אין בעיה למקור כח, הוא מסופק מהצד השני. אל תציעו משדר אל חוטי .אין לי בעיה עם קצת אלקטרוניקה, מגברים וכו' לשים לאורך הקו. אני צריך את זה למצלמת אינטרנט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש סט יחסית זול של מקלדת ועכבר ל- HTPC דרישות: 2.4GHZ WIRELESS משדר זעיר מקלדת קטנה עכבר שיכול לעבור על זכוכית (לא חובה) בעקרון יש לי את הסט הזה: http://www.a4tech.com/product.asp?cid=100&scid=156&id=601 ואני סהכ דיי מרוצה ממנו יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כזה נכון זה לא ברמה של לוג'יטק, אבל למה שאני צריך זה אמור לעשות את העבודה בכל זאת אולי את הסט הזה אני יעביר ל-HTPC ויקנה לי עכבר ומקלדת אחרים למישהו יש המלצה על סט טוב ב- EBAY/DX? האם העכברים שאמורים להיות לוג'יטק מקורי ב- DX הם באמת לוג'יטק? לדוגמה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.45240 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק הרבה ומנסיון שלי יש דיליי מאוד מורגש עם מוצרים אלחוטיים. מכייון שהמחשב שלי מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים דרכו, חשבתי לקנות מקלדת אלחוטית. אשמח גם לשמוע המלצות למקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה עד 300 שקלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שצריך להגדיר תקציב לפני שמתחילים בהמלצות, הבעיה היא שאני לא יודע כמה מדפסת טובה אמורה לעלות היום . אני צריך אותה לשימושים מאוד בסיסיים, הדפסת מצגות ומאמרים מהאינטרנט במהלך הלימודים באוניברסיטה בשנתיים הקרובות. מהירות הדפסה לא חשובה, איכות אולי קצת אבל לא מחפש את הטופ. אני משער שצריך גם צבעוני ולא רק שחור. כמה אני צריך מינימום להקציב לנושא?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב נייד. נתקלתי באינטרנט סני סוגים: 1) מקלט -משדר. 2) בלוטות. - מה עדיף? מה נחשב טוב יותר? נוח יותר? מסורבל פחות? - אשמח אם גם תוסיפו המלצה לעכבר. המון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת ציבעונית כאשר שאר הפיצ'רים פחות חשובים (כגון סורק/פקס וכו' - כי היום עושים הכל באימייל). נניח לשני קבוצות מחיר נורמאליות : כ-500-800 ש"ח ו- 900-1200 ש"ח (חבל לעשות דיון על מחירים של כ-200 ש"ח שעלות הדיו יותר גבוהה). הדברים שצריך בחשבון (ותתקנו אותי אם אני טועה): 1. עלות השוואתית בין ביצועים 2. איכויות (רזולוציה וכו'). 2. אורך חיים 3. עלות החזקה (האם אפשר להניח שמכוונים בכל הסוגים הדפסה באותה רזולוציה?), בעיקר עלות החלפת דיו/תוף וכו'. 4. התאמה לטכנולוגיה, למשל: א. אפשרויות חיבור לרשת ביתית קווית או אלחוטית (בלייזר למשל עלות מדפסת צבעונית רישתית היא 4 א' - סכום הזוי, אך מה העלות להפוך אחת יותר זולה משמעותית עם מודם או משהו אחר לרישתית/אלחוטית…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת בלוטוס' למחשב עם עכבר מובנה (עדיף שיהיה בטראק-בול ולא טאצ') אני לא ממש יודע כמה זה עולה אבל נראה לי תקציב של 250 שקל זה מספיק לא אכפת לי המותג רק שתהיה פרקטית ונוחה לשליטה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך פד חדש, משהו טוב לגיימינג כי השולחן שלי פה נוראי אני לא יודע איפה אפשר לקנות בארץ בכלל (יש מצב שהזמנה מחול תצא משמעותית זולה יותר?) ואני בטח לא יודע מה הולך טוב (את הפד הקודם שלי קניתי לפני 8 שנים במסיבת רשת, עדיין משרת אותי נאמנה) בקשר למחיר אני אמשיך את מגמת הדיון בכך שאין לי מושג מה רמת המחירים, אבל נראה לי 100-200 ש"ח זה סביר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה עומד לקנות אותה,מצאתי אותה בעברית סוף סוף אבל חשוב לי לדעת עד כמה היא משדרגת את חווית המשחק כיום יש לי מקלדת מדיה של לוג'יטק
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס שיאפשר לי לכידה של וידאו. כרגע יש לי את FLYTV PRIME SPO שהוא כרטיס PCI ישן מאוד. אני מחפש כרטיס PCI או PCI-E. ראיתי את הכרטיסים של ATI ורציתי חוו"ד לגביהם: http://www.amd.com/uk/products/pctv/tv-wonder-tuners/Pages/tv-wonder-product-matrix.aspx אני לא מעוניין בכרטיס מבוסס USB משום שאני מעדיף כרטיס עצמאי עם זכרון ויכולות משלו. אני לא מצאתי יותר מידי אופציות בארץ האומנם? תודה ממתין לתגובות!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מקלדת Microsoft SideWinder X6 שהיא תפקדה באופן טוב ובמיוחד בלילה אם האור האדום ממש נוח (כשהחברה ישנה אפשר לשחק ) לפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לפעול. הצד הימני לא מגיב בכלל ו2-3 כפתורים גם ב"מרכז המקלדת" כנראה שאני יצתרך להחליף אותה. יש איזה שהיא המלצה טובה למקלדת למשחקים שפועלת באותו אופן? או ששווה לנסות לתרן אותה (המקלדת אצלי בערך שנה פלוס) קניתי אותה באופיס דיפו והם לא יודעים להגיד לי אם יש לי עדיין אחריות אלה. במידה ולא אשמח להמצלה למקלדת באזור 350-400 שש"ח תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למצלמת רשת + מיקרופון לשימוש בסקייפ וכו'... המחיר גמיש אבל חשבתי על 100-200 ש"ח. האם יש חברות שצריך להיצמד אליהם ? מה צריך לבדוק ? טנקס.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
החברה Razer פתחה לזמן קצר את האפשרות לאנשים להירשם ולכבוד המספר 1337 אלף אנשים שנרשמו לפייסבוק שלהם,הם הולכים לחלק 1337 מתנות לגיימרים שונים. אז יאללה אנשים להירשם ולקוות לנצח: http://l33t.razerzone.com/ אחרי שנרשמים צריך לשלוח ל10 אנשים. מי שלא רוצה להירשם דרכי שירשם פה http://l33t.razerzone.com/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לעוזרים הגיע כנראה הזמן להחליף מדפסת השימושיים שלי הם בייתים לחלוטין ולא בתדירות יומיומית, אני כמעט לא עושה שימוש בצבע כך ששחור לבן יכול להתאים ואין לי צורך בפקס. צילום וסריקה יכולים להיות נחמדים אך גם בלעדיהם אני יכול להסתדר. בעיקרון חשבתי על ליזר, למרות שאני לא מדפיס הרבה, האם יש מניעה להחזיק טונר הרבה זמן ? אם אתם חושבים שמדפסת דיו עדיפה לשימושים שלי, אני מוכן לשקול בתנאי שמדובר במדפסת חסכונית ( יש לי ניסיון רע עם HP ) תנאי אחרון, המדפסות צריכות להיות יחסית קטנות ! תודה מראש וממתין לדגמים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לפני קנייה של עכבר, חשבתי על ה- MX518 בגלל מחירו האטרקטיבי (160 ב- KSP), ורציתי לדעת איך הנוחות שלו. אני כרגע עם Logitech UDF99 או משהו כזה, זה העכבר שעולה ב- KSP שלושים ושמונה שקל, ויש לי אותו כבר לא מעט זמן אך הוא עושה בעיות בזמן האחרון - קפיצות כאלה כל כמה זמן, אבל מה שיותר מטריד זה שגב היד כואב לי לאחר שימוש ממושך בו. אני רוצה עכבר לגיימינג, שיכול להיות לפעמים כמה שעות ברצף, והכי חשוב לי שהעכבר יהיה ממש אורגונומי ונוח. אני מכיר את הביצועים שלו בערך, יש אותו לחבר ושיחקתי בו דיי מזמן האמת, אז אם מישהו יכול להמליץ ולספר על חווית הגיימינג בו אשמח לשמוע. תודה מראש ולילה טוב, תום
-
- 28 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת מסוג סמסונג ML-2251N - מדפסת לייזר. יש לי איתה בעיה - כל מה שאני מדפיסה יוצא עם חצאי עיגולים שחורים בצדדים. אין לי מושג איך לתקן.. אשמח להצעות... תודה ליטל
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את המקלדת שלי ואת העכבר התקציב שלי הוא בערך 200 שקל לעכבר ו200 למקדת אני מעדיף עכבר חוטי (למשחקים) שיהיה נוח וטוב מקלדת לא משנה לי חוטי או לא רק המחשב שלי נמצא בחדר חשוך ואני צריך להדליק אור חיצוני כדי לראות את המקשים אז חשבתי על מקלדת עם תאורה אחורית תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אז אחרי שני סטים ברציפות שקניתי בזול ולאחר מספר חודשים הם נהרסו... החלטתי להשקיע הפעם ולברר לפני הקנייה כדי שלא אתאכזב שוב אז הדרישות - דגם עמיד מאוד, קליטה לטווח של כ3-4 מטרים (המחשב בקצה אחד של החדר והמיטה בצד שני) בעיקר לשימוש של עבודות, אינטרנט ומוזיקה. תקציב נראה לי הגיוני 400 שקל ככה, מוכנה להתגמש אם יש צורך... תודה חברה!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדגם הוא SIMPLE_WAY. היא מתחילה להדפיס, משחקת אותה מדפיסה, אבל יוצא דף ריק. מילאתי דיו, אז לא אמור להיות חסר לה כלום. יכול להיות שזה בכלל שמופיע לה שהמחסנית השחורה ריקה? איך אני יכול לעבוד עליה שתחשוב שהיא לא ריקה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, חזרתי מטיול בן חודשיים לפני כמה ימים וגיליתי שהמנקה ברוב חכמתה השכילה לשבור את המשדר ה-USB של העכבר שלי, Logitecg MX 1100. בבירור שערכתי עם כמה חנויות מחשבים התברר לי שלא ניתן להשיג רק את המשדר אלא הוא מגיע רק עם קניית עכבר חדש. ניסיתי למצוא את היבואן הרשמי של מוצרי החברה בארץ אבל כל מה שמצאתי הוא יבואנים לא רשמיים. השאלה שלי היא ממי יהיה ניתן לבקש לארגן לי רק את המשדר הזה, מכיוון שהעכבר הנ"ל הינו הנוח ביותר שאי פעם השתמשתי בו ויהיה חבל לוותר על השימוש בו רק בגלל שהמשדר נשבר. אם יש למישהו כיוון טוב בנושא זה יהיה לי לעזר רב.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לרכוש את הג'ויסטיק הזה- http://cgi.ebay.com/Microsoft-Xbox-360-Wireless-Controller-White-FREE-Ship_W0QQitemZ390197848928QQcategoryZ139969QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5437257733450538913#ht_2195wt_1137 יש לי כמה שאלות לגביו - 1)ג'ויסטיק של Xbox 360 מתאים למחשב? אם כן אז חיבור USB רגיל? 2)הג'ויסטיק הזה ספציפית מגיע גם עם USB(מגיע בדיוק כמו עכבר אלחוטי)? 3) איפה אפשר לקנות בארץ ג'ויסטיק אלחוטי טוב במחיר טוב( מומלץ ג'ויסטיק של Xbox אם קיים)
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מנסה למצוא בארץ את המקלדת הקומפקטית של לוג'יטק מדגם K340 ואני לא מוצא אותה בשום אתר. האם אפשר כבר להשיג בארץ את המקלדת הזאת? אני צריך מקלדת לא גדולה והיא המקלדת היחידה שעונה על הדרישות שלי. יש יותר קטנות כמו ה ARC של מיקרוסופט אבל יותר מידי קטנה בשבילי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך המלצה למדפסת משולבת למשרד, היא צריכה להיות אמינה חסכונית בצבע ועמידה השימוש הוא בעיקר חשבוניות בערך 450 דפים בחודש ושליחת וקבלת פקסים לא צריכה להיות אלחוטית מתוחכמת או צבעונית מה עדיף לי דיו או לייזר שחור לבן עד 1200 שקל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
חברים, יש לי שלושה סטים של מקלדות ועכברים אלחוטיים של Microsoft. הסטים נמצאים במרחק של 2 מטר אחד מהשני וכל הזמן יש התנגשויות תדרים. ביצעתי שינוי תדרים ע"י לחיצה למך 30 שניות על המקלט ועדיין לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור? או לחילופין, האם קיימים סטים של מקלדת עכבר שעובדים בתצורת BT? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבטת נורא. האם תדירות התקלות / החלפת הסוללות באלחוטיים היא רבה? האם כדאי שאחד מהם יהיה רק אלחוטי. עיזרו לי בבקשה. אני לא מתכוונת להשתמש בהם מרחוק , כלומר להתרחק משולחן המחשב, פשוט פחות חוטים על השולחן, נראה לי יותר נוח. מה כדאי ?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-