עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום (הבנתי שיותר טוב גם לעריכה ולגיימינג כאחד) cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by irav,

חנות חוץ מנעה!(הם מקבלים את המארזים רק ב10.2?)

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  3. אני מחפש מדפסת AIO שתשמש את הבית. אנחנו מדפיסים בסביבות ה-20 דפים בחודש (צבעוני / שחור). ייעודה היותר רציני של המדפסת הוא לשליחת פקסים ולעיתים רחוקות מאוד לסריקה (נשלחים בסביבות ה-10-15 פקסים בשבוע). השאלה אם כדאי לקנות מדפסת בנפרד ופקס בנפרד או שמומלץ להתסכל על פתרון All in one? אני חייב שלציין שעד כה היו לנו 2 מדפסות HP כאלו ששבקו חיים אחרי מס' חודשים, המדפסות היותר זולות של HP הן פלסטיות, לא עובדות טוב עם ראשי דיו חליפיים (מעצבן), ואורך החיים שלהן קצר, מה גם ש-HP לא נראה שמאמינה במוצרים שלה ונותנת רק שנה אחריות. הסתכלתי על ה-Canon mx360, שנמכרת במס' חנויות ב-300~ ש"ח, נראה שהיא ממש פשוטה ואיטית (מביקורות ברשת). בגזרת ה-HP יש את ה-officejet 4500/6500 שברוב הביקורות באמז…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by netanel1,

אחותי באה היום להדפיס כמה קבצים במחשב ומשום מה המדפסת לא מדפיסה אותם, ניסיתי כמה דברים כמו לנתק את המדפסת מהחשמל ומהמחשב, ניסיתי להדפיס קבצים אחרים אבל פשוט המדפסת לא רוצה להדפיס. בדקתי גם בתפריט של המדפסות והיא מופיעה שם כלומר המחשב מזהה אותה אבל כשאני מדפיס הוא מציג תחת הקובץ שאני רוצה להדפיס שגיאה, מישהו מוכן לעזור? דגם המדפסת הוא lexmark z25

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  5. שלום לכולם רציתי המלצה או סיקור לגבי מדפסות משולבות עדיפות ל HP בגלל שיש לי מדפסת דגם PSC 2410 כמעט 6 שנים ועשתה את העבודה כמו שצריך כמובן אם אפס תקלות עד לפני 3 חודשים ( היא עובדת אבל יש תקלה ) בקיצר חברה המלצות .(חסרונות/יתרונות )........מחפש משהו טוב ואמין ..........................היום אני לא יודע שהיצור של המדפסות כמו שהיה פעם פעם היה אחריות 3 שנים וזה ירד ל שנה .............זה אמור להגיד משהו שאולי שהמדפסות של היום מתקלקלות אחרי שנה שנתיים

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by waizman,

מחפש מקלדת שתחליף את המקלדת המזדקנת שיש לי (למרות שאני מאוד אוהב אותה). דרישות: בלי F LOCK הטפשי הזה כפתור למחשבון כפתור למחשב שלי כפתורי ווליום + מיוט כל השאר זניח עדיפות למקלדת חוטית תודה!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. בין http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_292e.html או http://avertv.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=582

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by beni125,

יש לי שאלה בנושא המקלדת אם אני מביא אותה מארה"ב אז יש אנגלית עליה השאלה היא האם היא תוכל לעבוד בעברית למרות שאין עליה אותיות בעברית תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אני צריך גויסטיק למשחקים, בעיקר לכדורגל אחד על אחד משהוא לא יקר מידי (עד 300 ש"ח) תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by Rinchwind,

אני שוקל לקנות עכבר איכותי למשחקים (בעיקר WOW, אבל גם לFPS וכו) אני מחפש עכבר חוטי (אני לא רואה יתרון משמעותי לעכבר אלחוטי בסביבת המחשב שאירגנתי לעצמי וזה סתם מוסיף כאב ראש של בטריות וכנראה גם עלות גבוהה יותר), בלי יותר מידי כפתורים עודפים (2-3 כפתורים בצדדים בנוסף ל3 הסטנדרטיים מספיק למה שאני צריך) השיקול המרכזי הוא הנוחות\ארגונומיה של העכבר. מבחינת מחיר, אני כנראה אקנה אותו בארה"ב ככה שאני מחפש משהו באזור ה60 דולר בארה"ב (בארץ זה מתרגם בדרך כלל לאיזור ה400 ש"ח) ולכן זה לא חייב להיות משהו שאפשר להשיג בארץ. מכיוון שמאוד חשוב לי התחושה של העכבר, הייתי רוצה לנסות אותו לפני שאני קונה, מישהו מכיר חנות בארץ שמאפשרת משהו כזה? (בנוסף אני מתכנן לקנות גם את הגיימפאד G13 של לוג'יטק…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  11. Started by The_Moose,

שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי דגם מסוים של סורק של Umax. Umax Astra 6850 . המוצר נמכר בכמה בחנות COM4U .. כפי שניתן לקרות כאן: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=astra6850&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=179 האם מישהו מכיר את הסורק הזה? איפה אני יכול לקרוא ביקורות על המוצר הזה? מהי המלצתכם לגבי סורק שיודע לסרוק גם נגטיבים והאיכות שלו היא טובה. מחיר עד 900 ש"ח בבקשה. תודה רבה !!

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. התוכן בכותר. המכונת צילום, הפקס, וההדפסה בשחור לבן לא מסכימים לעבוד. למעשה, המכונה נתקעת עם ההודעה הזו וזהו. היא פשוט כותבת שנגמר הצבע [לא יודע אם זה רלוונטי, סוג הדיו 88 ©] וזהו. משם היא לא זזה. לא ימינה ולא שמאלה. תודה לעזורים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכם, לפני כשבועיים המדפסת החלה לעשות בעיות בכך שהיא לא לקטה צבע ממחסניות דיו שהוכנסו אליה ולכן היא לא מדפיסה, במעבדה רצו כ100 דולר על תיקון וטענו שהלך ראש ההדפסה, חבר שלי טען שאם מדובר בסתימה של ראש ההדפסה ניתן להשתמש באלכוהול על מנת להמיס את הצבע הסותם. מדובר במדפסת EPSON C86, ניסיתי להריץ ניקווי ראש, לא עזר, ניסיתי גם לנקות כעצת חבר שלי, ניקיתי רק ניקיון שטחי מלמעלה, כי לא ידעתי אם יש צורך לפרק ומה לפרק ולא עזר בינתיים. מישהו אולי מכיר דרך לפתור את הבעיה? ראיחתי באינטרנט שמציעים ערכות לניקוי אפסון, מישהויודע אם זה עוזר? ואיפה ניתן להשיג דברים כאלו בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by RX7,

שלום אני מעוניין לרכוש גיים פאד לצורך משחק כדורגל במחשב. (FIFA) עדיף שיהיה פשוט ולא יקר ושיהיה כמה שיותר דומה לשלטים של PS2, ז"א שהמקשי ניווט לא יהיו מחוברים וכל אחד יהיה בנפרד. יש המון דגמים ואני לא יודע מה מומלץ לבינתיים ראיתי את זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4776 איך הוא?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אמא שלי צריכה עכבר חדש, הכי חשוב שהוא יהיה נוח, ואח"כ יפה (נשים... ) בכל מקרה שלא יעבור ת70 שקל. ואם תמצאו לי אותו באופיס דיפו / באג אז בכלל סבבה (למי יש כוח ליסוע בשביל עכבר...) איך סדרת הPLEOMAX של סמסונג?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. חשוב שתהיה באיכות HD,מיקרופון מובנה ושאוכל לצלם איתה גם תמונות סטילס. ניתן לחרוג באיזה 20 ש"ח מה200 ש"ח. איך זאת לדעתכם: http://gamehot.co.il.preview30.livedns.co.il/Product.aspx?ProductID=491

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by 2Fluffy4U,

שלום, לאחרונה התקלקלה המדפסת המשולבת בביתי ואני בחיפושים אחר מדפסת חדשה. (יש לי כבר מדפסת לייזר שחור לבן להדפסות הגדולות כסטודנט). הדרישות שלי הם - מכשיר משולב - בעיקר סורק ומדפסת, פקס לא קריטי בכלל. עלות דיו נוחה (לא צריך הכי זול שיש אבל גם לא משהו שאני אתחרט עליו כלכלית) השאיפה היא לעשות שימוש בדיו מקורי בלבד. (זה דיון אחר כבר). ושהדיו יהיה נגיש בחנויות. (לא מכיר חנויות כמו אופיס דיפו וכו' שמוכרות דיו של קנון למשל).. עדיפות למדפסת שהדפים בה מוגנים מאבק (במגירה סגורה) כמו שיש במדפסות הלייזר לרב. אין חשיבות לתקשורת אלחוטית (אין מניעה אבל גם אין דרישה גורפת, מבחינתי זה סתם בונוס). אין צורך בהדפסה דו צדדית. דגש הכי חשוב - איכות בנייה טובה. לא משהו מטורף, אבל נכו…

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by Electric Boom,

שלום, אני רוצה להחליף ת'עכבר שלי ובאותה הזדמנות ת'מקלדת, אבל אין לי הרבה דרישות מהסט (זה לא הגיימר שמזדקן, זה הכיס שלו) אני רק רוצה שיהיה כמה שיותר נוח במחיר זול ככל האפשר.(נגיד עד 250 בערך) ראיתי שממליצים כאן בעיקר על ה-1000 או על EX110 , כשהאחרון נראה לי לא מי יודע מה כי העכבר שלו נראה די מעפן. ל-1000 יש עכבר דומה לשלי(הפשוטים הלבנים האלה, לא זוכר ת'שם) אבל כתוב בזאפ שהגלילה שלו עושה בעיות - אם אכן יש כזאת בעייה -- תקנו אותה כבר? נראה לי שאני מעדיף אלחוטי, זה לא כזה משנה כי גם ככה אין לי דרישה למרחקים גדולים(יהיו על השולחן צמודים למקלט כל הזמן) או לזמני סוללה מטורפים(לא שימוש אינטסיבי).כמו כן התלוננו כאן שהמקשים "קשים" במקלדת והיא לא טבעית - זה נכון? זה בעייתי להקלדות א…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  19. חבר שלי מחפש דרך ללכוד למחשב ממצלמת DV (קלטת) למחשב הכי מהר ולא לחכות את כל הזמן של הקלטת. -ברך כלל הוא לוכד דרך פייר וייר נגיד אם קלטת היא 60 דקות אז הוא מחכה את כל הזמן הוא מחפש פיתרון חומרה או תוכנה בנושא אני לא מצליח למצוא לו אבל יש כאן מקצוענים שאני בטוח שימצעו משהוא . תודה לכולם מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קניתי אתמול והשאלה שלי היא לתת לזה זמן עד שאני אתרגל? או להחליף? כי הוא מכאיב לי את היד.. הבנתי גם למה הוא לא נוח לי, כי הפרופיל שלו גבוה ועבה בהתחלה ואחר כך הוא נהיה נמוך, איפה שממוקמים הקליקים. ליד שלי יותר נוח עכברים שמתחילים צר ונמוך והאזור של הקליקים של M1+M2 גבוה. לא ראיתי את זה כשקניתי. גם בדרך כלל נוח לי כשיש מין "חיתוך" בצד השמאלי של העכבר, איפה שהאגודל ממוקמת. גם לא נראה לי שיחליפו לי כי כבר חיברתי אותו. לא יודע מה לעשות אנשים בקיצור אשמח להמלצות.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הבעיה מה יותר טוב מבחינת איכות, נוח להפעלה, ביצועים וכולי.... ??? יש שתי מקלדות ששמתי עין עליהם : 1. Logitech Cordless Desktop® Optical 2. Microsoft® Wireless Optical Desktop pro שתי חברות מצוינות אבל הבעיה מה עדיף? חסרונות יתרונות וכולי..,הכסף לא מפריע לי אני מוכן לבזבז 600 שקל, :saint:יש לי בקשה לאתר עם תוכלו לרשום מאמר על המקלדת של logitech שאפשר לדעת עליה יותר. :saint: עם מישהו יכול לעזור לי ,בבקשה תגובות. :AR15:

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by ShahafH,

אז כן.. הRazer Copperhead הגיע לקיצו אחרי מספר שנות שירות והגיע הזמן להחליפו. אני מחפש עכבר גיימינג המותאם לשמאליים (עדיפות שניה עכבר המתאים לשתי הידיים) לפחות עם אותם ביצועים של הרייזר או יותר. הטווח מגיע לי עד 300 למראות שלדעתי אני אבזבז פחות. תודה רבה והמשך יום טוב. (:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מה ההבדל של מארז אלומניום ממארז רגיל חוץ מזה שהוא יותר קל ??

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by ysar,

ראיתי בפורום כמה שאלות אבל לא ממש תשובות... אני רוצה לקנות מתאם IRDA שנכנס לUSB כדי להעביר נתונים בין הסלולרי (nokia 6100) למחשב. ראיתי במחירים מ - 78 ש"ח עד 300. מה ההבדלים? כולם מצהירים על אותם נתונים בערך, כלומר USB 1.1 או 2 ועד 4Mbps FIR compatible וטווח באיזור המטר. יש באמת הבדלים באיכות, או בביצועים ששוה בגללם לקנות משהו חוץ מהכי זול שאפשר למצוא? הייתי שמח לשמוע ממישהו עם נסיון חיובי/שלילי בנושא. חוץ מזה, יש המלצות על דברים מענינים להוריד שיכולים לנצל את החיבור הנ"ל (במקום לשלם לסלקום סכומים מופרכים עבור כל תמונה ששולחים דרך האתר ) אגב מקבלים עם המכשיר תכנת PC SUITE, צריך עוד משהו? ואחרון חביב זה יתאים לעשות sync עם הפאלם בלי כבל?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. תהיתי אם קיימת חנות שמחזיקה תצוגה, שאוכל לבדוק את המכשיר ולבחון אותו מקרוב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.