ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות הגה רציני למשחקי מירוצים, לכן אני זקוק להמלצה וכל חוות דעת שיש למישו לתת.. אז ככה, מאוד הייתי רוצה לקנות את הG25 של לוג'יטק שהוא ממש מושלם אבל לצערי יקר לי מדי... בנתיים שמתי עין על ההגה הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=379773 זה אומנם לPS2 אבל הבנתי שהוא פועל מצויין על המחשב.. אני רוצה אותו כי יש לו את האפשרות להסתובב כמו במכונית מרוץ (חצי סיבוב לכל צד) וגם כמו במכונית רגילה (2 או 3 וחצי סיבובים, 900 מעלות בערך) האופציה הזו חשובה לי... הילוכים לא ממש חשוב כי לא ראיתי הגה חוץ מG25 שיש לו קלאץ ותיבת הילוכים H אז אני פשוט יאלץ לוותר על זה... וזהו... האמת הלוגיטק מומו נראה ממש טוב אבל לצערי הוא לא יכול לדמות מספר סיבובים כמו במכונית רגילה…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת (תקציב באזור ה - 350 גג) שתשמש אותי בעיקר למשחקים ועבודות אקדמיות (לא מחייב עברית במקלדת). עשיתי כמה חיפושים ואני כרגע מתלבט בין מספר מקלדות: merc stealth, sidewinder x6, logitech g15,g110. הלכתי ל - KSP אבל הם לא רצו לפתוח אריזות חדשות כדי לתת לי לחוש אותם (ואני מבין את זה כי אלה מקלדות יקרות ואף אחד לא רוצה לקנות מקלדת שרואים שפתחו אותה לפני וחרשו אותה לקוחות קודמים). אז אני כרגע בדילמה כי נראה שאאלץ לרכוש מבלי לבדוק אותם קודם. אז השאלה שלי היא כזאת: א. האם מישהו מכיר מקום בו אפשר ללכת לבחון פיזית את המקלדות הנ"ל? ב. לאור הפרמטרים שאני מחפש שהם: 1. מקלדת נוחה ושקטה! (חשוב לי מקשים שקטים יחסית). 2. תאורה. 3. חיבורי USB, עדיפות ליצא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני שוקל לקנות בימים הקרובים מדפסת לייזר משולבת. שמתי עין (ביחוד בגלל המחיר) על מדפסת של ברדר מדגם 7010 הנמכרת כיום במרבית החנויות ב-800 שח. ראיתי את המדפסת בחנות והיא נראית לי לא גדולה במיוחד ובגדול נשמע כי היא מתאימה לצרכים שלי. המדפסת מגיעה עם טונר חדש (אמור להדפיס ל-2000 עד 2500 הדפסות). הצרכים שלי: - הדפסה: סביר שהשימוש יתבטא בלא יותר מ300 הדפסות בחודש בשלב הראשוני (אולי יגדל ל-500 עד 600 בשלב מאוחר יותר). - סריקה - מעט צילום - אין צורך בפקס מובנה מכיוון שאני מתכוון להשתמש בתוכנה המותקנת במחשב שלי בשילוב עם פונקצית הסריקה. רציתי לשאול כמה שאלות למי שיש נסיון / ידע על המדפסת הנ"ל:1. 1. האם אתם ממליצים עליה באופן כללי? אם לא, מדוע? 2. מחיר/תועלת - מה דעתכם …
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פאד לעבר אך אני מתלבט בין S&S או Qck Heavy ויש לי עכבר ליזר. אז השאלה לי היא מה יעבוד לי יותר חלק ויותר טוב כי שתיהם עולים אותו דבר פלוס מינוס.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, בעכבר אחורי יש שלושה שכבות קטנים על מנת שגוף אחורי לא יתקרב לשולחן ובשביל החלקה חלקה. אחרי שנתיים השכבות כבר לא חלקות ופחות דיוקים בתזוזה. אני מעוניין לקנות שכבות לעכבר עם תמיכה למדבקות (איזור ת"א) ואשמח להמלצות על מוצר או שם של מוצר לשכבות לעכבר. למי שלא מבין את כוונותי לשכבות אני מראה את תמונה. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכבר ל GAMING ושימוש כללי מה לדעתכם הכי טוב? האם כדאי לקחת אלחוטי או שלא מספיק טוב למשחקים? אני נוטה לכיוון ה Deathadder החדש של רייזר (דגם 2013), דעתכם? אחר כך, מקלדת, מה דעתכם על מכניות? נניח אחת כמו ה K90? נכון שיקרה, אבל? שווה את זה? או שלקחת מכנית אחרת או מה? ואחרון חביב, משטח לעכבר, מה כדאי לשייך לעכבר שתביאו? מחפש משהו לא ענק מידי, נוח, שיאפשר גם מהירות אבל גם control (שהעכבר לא סתם יעוף עליו)
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1. מסך דק במיוחד - Samsung 730B LCD 2. לוח אם- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 3. מעבד -AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 4. כרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 5. זיכרון- 512x2)DDR 400MHz(cl2.5) של חברת kingston 6. דיסק קשיח- 120GB - SATAII (8MB זיכרון פנימי) במהירות 7200RPM של חברת W.D 7. כונן דיסקטים- FLOPPY רגיל 1.44 SONY 8. כונן דיסקים DVD ROM 52X של חברת LG 9. צורב DVD NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 10. מקלדת+ עכבר אופטי של מיקרוסופט 11. רמקולים 400W 12.ספק כח- FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 120CM Fan 13. מארז SUNBEAM TRANSFORMER איזה אל פסק אמין וטוב יחזיק את המפרט הזה ?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009703894&start=0]תוכנה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי שתענו לי על 3 שאלות: 1) מה ההבדל בין המהירויות של SDRAM לADRAM? מה המהירות של SDRAM לעומת RDRAM? 2) מה יותר שווה לקנות 512 MB RDRAM או שני כרטיסים של 512 SDRAM ומה יותר מהיר? 3) ילדים אמרו לי שלא כדאי לקנות GEEFORCE 3 DDR בגלל שהוא מחובר לדיסק הקשיח המעבד והזכרון הפנימי ואז בוא נגיד הכרטיס מסך מתקלקל אז גם כל הדברים האלה מתקלקלים (בגלל החיבור ביניהם), זה נכון? בבקשה תענו לי, אין לי מושג בזה! אם אתם לא מבינים את השאלות תכתבו לי בתגובה ואני ינסח אותם עוד פעם!
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי צורב חדש של YAMAHA מדגם CRW2200E 40x 20x 10x התקנתי אותו במחשב, התקנתי גם את ה Firmware העדכני ביותר, גירסא 1.0D. אני עובד על WINDOWS XP עם תוכנת צריבה NERO 5.5.5.1. מאז שקיבלתי את הצורב הצלחתי לצרוב איתו רק פעמיים או שלוש ומאז לא הצלחתי לצרוב יותר כלום, פשוט כלום! אני לא יודע איך בדיוק לתאר את הבעיה לכן צירפתי שתי תמונות מסך שבהם צילמתי את הבעיה. מקווה שתוכלו לעזור לי, אני ממש מאוכזב שקניתי צורב חדש ובתמורה קיבלתי רק בעיות ועצבים תודה רבה מראש לכולם נ.ב העלתי את התמונות בקובץ זיפ.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי מכיר את היבואן הראשי שלהם בארץ הבנתי ממכם שהוא בינוני מינוס (למרות שיש לי אותו ב15 ו... בסדר מה כבר אפשר לבקש מ15) אז... מסך פרוויו=לא מוחלט ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי p4 (לא ידעתי שהוא כזה זבל שקניתי אותו), ואני מפעיל עכשיו win xp - והמערכת לא תמיד רצה חלק, שמופעלים מלא ישומים היא קצת נתקעת - אז השאלה שלי היא אם שיפור מ 128 ל 256 זיכרון יעזור משמעותית, אני מציין שזיכרון לפנטיום 4 יקר מאוד(מעל 50$ +משלוח).
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע qck steel pad שהוא מעולה ונוח אבל מתלכלך המון חשבתי לקנות את ה Razer "eXactMat" Professional Mouse Pad יש למישהו אותו
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי את GEFORCE 2 TITANIUM 64 DDR של הרקולס כמו שאמרתם אבל אז זה מ-PANDAS אמר לי שהם קיבלו את ה-GEFORCE 2 TITANIUM של MSI והוא אמר שהוא גם עולה פחות, גם יש לו TV IN/OUT וגם מציג ביצועים יותר טובים. אז הלכתי לבדוק באתר שלהם וראיתי שהרוחב פס של הזכרון של MSI הוא 6.4GB ובהרקולס הוא 8GB מה שמראה שהרקולס יציג ביצועים יותר טובים... מה את אומרים? וזה בכלל משנה לי אם אני משתמש ב-AGP X2?! אני צריך לדעת מהר שאני אוכל לבטל את ההזמנה... תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אני לא ממש יודע אם זה הפורום הנכון- אם לא תגידו... בכל מקרה אני מחפש מדפסת משולבת שתכלול את הדברים הבאים: 1. מדפסת 2. סורק 3. מכונת צילום 4. פקס (לא מאוד עקרוני לי אבל יהיה נחמד) 5. הכי חשוב הוצאות הדפסה זולות בשחור לבן!!! (בצבע פשוט הולכים לקופימדיה שני מטר מהבית.....) הכוונה למעלה היא למחירי צבע זולים ותצרוכת צבע נמוכה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מארז ב KSP והספק שבא איתו יש עליו מדבקה של KSP אני מדבר על המדבקה של המתחים והוואט לא סתם משהו בצד. אני לא חושב ש KSP מייצרים ספקים זה בטח איזה ספק ג'נריי שהדביקו עליו. הספק תכלס הוא 400W למישהו יש ניסיון איתו? מכיר אותו? מה האיכות שלו?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
MAXTOR DM740-6XL אבל יש בעיה .. הווינדווס כותב שהוא .. תראו העצמכם .. ותגידו לי העם זה נורמלי ל ATA100
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מדבור על הספק הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=5303 הוא אמור להחזיק 6800U + A64 ואולי OC קטן... מה דעתכם? נא לא להתייחס למחיר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
עוד לא עניתם לי איזה כרטיס מסך יותר טוב למשחקים ולצפייה ב-DVD? אני מתלבט בין: GeForce 2 Titanium 32Mb + TV לבין Hercules 3D Prophet 4500 32TV Kyro II + tv out נו אז מה אתם אומרים??? נ.ב - בבקשה אבל בבקשה אחראי הפורום, אל תנעלו לי את השאלה, מכיוון שזה ממש דחוף לי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אז ככה.... אני ממש חדש כאן - יש לי ידע לא רב במחשבים - אני ינסה לעזור כמה שאני אוכל!! ועם אני כבר כאן יש יל שתי בקשות קטנות!! המחשב שלי הוא ממש ענתיקה אז מה עושים בנידון?? ( קונים חדש- אין טעם לשדרג )!! אני מבקש עם תוכלו להציע לי כאן 2 מחשבים : האחד הכי טוב לדעתכם! שיביא את הביצועים הכי טובים- המחיר כאן לא חשוב כלל!! וכמובן שיהיה אפשר לקנות אותו בארץ!! : השני מחשב הכי ט7וב שאפשר למצוא במחיר של עד 4000 שקל!! תודה!
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי gf3 ti20 איזה דרייורים יותר טובים http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=windows2000 http://www.nvidia.com/view.asp?PAGE=pg_20010907751234 אם השני אז איזה אחד???
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח נוסף אבל אין לי את הדברים האלה כמו בתמונה כדי לקבע אותו במארז מישהו יודע מאיפה משיגים כאלה וכמה זה עולה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לבת דודה שלי יש בת-מצווה, וחשבנו לקנות לה משהו כזה... יש חיה כזו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-