ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
טוב לאחרונה צצו בפורום הרבה תראדים להרכבבת מחשב HTPC זול(ברב המקרים), ותמיד שמו במפרט את ATC-620C הCoolermaster עם תג מחיר מפוץץ של 900 שקל... בזמן שיטוט קליל בPCH מתוך שעמום עמוק(למה אני משוטט באתרי מחשבים ב1 בלילה?! ) גיליתי מארז חביב למדי של חברה שאני אישית עד היום לא שמעתי עליה בשם codegen. המארז שנקרא Codegen MS-2-CA Slim Desktop, נראה נחמד... בגודל סביר, מגיע עם ספק 200W שלדעתי מספיק חזק בשביל HTPC ללא יותר מדי רכיבים מיותרים(יותר מהרד סיק אחד, מאווררים מיותרים, סידירומים למיניהם, פלופים)... ועולה רק 282ש"ח... את המארז נתנן לראות כאן: http://www.pch.co.il/docs/pd1921578817.htm
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטל USB פשוטה, העל מנת להפעיל את המצלמה יש להריץ איזה קובץ התקנה... כאשר מריצים אותו הוא אומר כי לא נמצאו יציאות USB פעילות (מצורפת ההודעת שגיאה) השאלה שלי... איך הופכים את יציאות ה-USB לפעילות? (מאחורי המחשב יש שני יציאות) מערכת ההפעלה היא WIN 98 במידה והדבר מתבצע דרך הביוס בבקשה הסבירו לי כיצד בתודה מראש
-
שלום לפני כמה ימים היה לי מדפסת epson טובה ותקינה ופתאום היתקלקל.עכשיו קנינו מדפסת חדשה HP F2483. יש לי מחשב בדגם P4S800D-X יש לי מדפסת HP F2483 - USB היסרתי תוכנות ודרייברים ישנים של מדפסת epson... קודם כל דבר ראשון אני היקנתי דיסק דרייבר מדפסת HP.באמצע התקנה התוכנה מדפסת מבקשת לחבר פלאג USB. וחיברתי כבל USB מאחורי מחשב שלי. ופתאום נותן הודעה "התקן לא מזוהה" וגם כתוב שם בחומרה התקנים. נסיתי להסיר בחומרה התקנים USB והפעלתי מחדש חלונות XP PRO וחלונות XP זהה התקנים USB ומוכן. ושוב חיברתי מדפסת USB וראיתי בחומרה התקנים שכתוב: :התקן לא מזוהה לא רואים סימן קריאה צהוב או אדום (איקס) בחומרה התקנים. נסיתי במחשב חדש אחר והיקנתי הכל ופתאום הכל זהה מדפסת עובד ותקין ומדפיס. מה יכולה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת לשימוש ביתי בתקציב בערך 500-700 ש"ח. מדפיס לא הרבה, אבל חשובה איכות ההדפסה - טקסט, אינטרנט (לא הדפסת תמונות). חייב להיות חיבור WIFI אמין, לא חשוב חיבר ל-DROPBOX, PICASA, SKY DRIVE שונים. האים ישנם הבדלים באיכות ההדפסה בין מדפסות המומלצות ו- BROTHER MFC-J870DW, HP OFFICEJET PRO 8600 PLUS, CANON PIXMA MG6450?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מדפסת בדגש על הדברים הבאים: הנקודות המרכזיות: 1.מדפיסה דו צדדית 2.תחזוקה זולה יחסית (טונר/דיו חלופיים הניתנים להשגה .. אני בכל זאת סטודנט. 3. מתכנן להדפיס כמעט רק שחור לבן, אז מדפסת שחור לבן בהחלט באה בחשבון. 4.עדיפות למשולבת סורק 5.עדיפות לאלחוטית. 6.מהירות הדפסה לא מעניין.. אגב התקציב גמיש במידת הצורך. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המוצר העדכני של היצרנית הסינית המפורסמת מציע מנגנוני לחיצה ייחודיים שנמצאים איפשהו באמצע הדרך בין המכאניים האיכותיים לממברנות הפשוטות - בתג מחיר שווה ערך ל-34 דולר בלבד לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איך המקלדת הזאת ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW920000279 והאם אפשר לדעת המחשב נמצא בחדר וסמוך למחשב יש קיר של 5 ס"מ לסלון שאני היה בסלון המקלדת תעבוד לי ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את המצלמה הנ"ל, עובדת אחלה, מצליח להתחבר מהמחשב, מהאייפון (כל עוד אני באותה רשת). הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב חיצוני. יצרתי שירות DynDNS והפנתי פורטים בראוטר, אך עדיין כשאני נכנס עם הכתובת IP/DynDNS הוא מוביל אותי היישר לעמוד ההגדרות של הראוטר, ולא מפנה למצלמה. איך עושים זאת? הראוטר ברשותי הוא ROTAL RTA 1025W
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת עם אני מביא מקלדת מ קנדה איך אני יכול לשדך לה אותיות עבריות (חוצ ממדבקות ) נגיד יש אולי מקום שחורת על המקלדת או משהוא כזה??? עם יש או לחלופין יש לכם פתרון אחר נא לצרף לינק תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך המלצה על מקום שיצרוב לי עברית למכשיר SGH X460 של סמסונג, לא היבואן ולא אורנג' מוכנים לעשות את זה. אז כמובן שהכל על אחריותי פשוט אין לי מושג איפה ניתן לצרוב עברית. אז מי שיודע איפה אז אני אשמח עם תמליצו לי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=432 לא דע אם זה טוב אבל זה זול נכון?אני חושב אם לקנות או לא... יש משהו יותר טוב ויותר זול? לא ממש חיפשתי אותו מצאתי במקרה ואני לא מבין בגרוש
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים וחברות, מחר יש לי יום חופש ואני מעוניין לנצל את המבצע שיש בKSP של מוצר שני ב60% הנחה שקרוב להסתיים אני רוצה לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטי בעבר היה לי עכבר vx nano של לוגיט'ק, מקלדת אלחוטית מעולם לא השתמשתי. יש לא מעט דגמים של מקלדות ועכברים של מיקרוסופט ולוגיט'ק וגם יש סטים משולבים האם יש לכם המלצות כלשהן ? בנוסף אולי גם אני מעוניין לרכוש אוזניות אך גם כאן יש כל כך הרבה דגמים (הייעוד הוא מוזיקה נטו, אלקטרונית, לא למשחקים) בנוסף התעניינתי בקניית סוללת גיבוי חיצונית, אך לא ראיתי משהו מעניין בארץ. ראיתי בebay סוללות של 30,000mah בערך ב200 ש"ח (סיניות) ובנוסף את Anker E4 13000MAH C ב197 ש"ח ישירות מאנקר, שנראה לי שאלך על האנקר כי קראתי ביקורות טובות והן מייצרים מוצר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך עזרה דחוף מחר אני מזמין מחשב חדש עם הכל אז כל מי שנכנס ויכול לעזור שיעזור אני צריך עכבר למשחקי fps כמו csgo cs1.6 garrysmod dota2 וכל זה אחיזה claw תקציב 300 אם צריך אז 350 חשבתי על העכברים האלה Razer Abyssus 2014 Essential Ambidextrous עכבר Razer Taipan Gaming 4G 8200Dpi לבן ופתחתי עוד אשכול כדי שיהיה לי עוד אפשרויות ופד מתאים לעכבר מעדיף שליטה כי אני משחק עם מהירות עכבר גבוהה ושלא יהיה גדול מידי ולא קטן Medium ומעדיף שאת העכבר והפד יהיו באתר startpc כי אני מזמין את זה עם המחשב תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
תקשיבו לי יש פנטיום 4 עם מאוורר עצבני רדאון 9600 מודם מחובר 2 ארד דיסקים 2 סידירומים כונן דיסקטים למארז יש 2 מאווררים וכאמור מאוורר לספק ואני הולך לחבר בחופש מסך lcd יש לי 300w כנראה גנריק כי קניתי מארז של task כדי להחליף את הספק? ???
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי העכבר הנאמן שלי (MS IntellyPoint Explorer הראשון שיצא) חבל אני צריך עכבר חדש מה אני צריך בעכבר? הדבר הכי חשוב הוא שיהיה נח ליד אחרת אני משתגע. יש לי אצבעות ארוכות הדיוק לא עד כדי כך משנה לי. שיהיה חוטי שיהיו לו כפתורי back וforaward. שלא יהיה צבעוני התקציב לא מאד מוגבל. אני מעדיף בסביבות ה200 ש"ח אני מעדיף לקנות באופיס דיפו ואני מוכן להוסיף 50 שקל בשביל זה אז אם אתם יודעים את המחירים שלהם תגידו... עוד משהו שמהווה בעיה הוא שאמרו לי שלא לכולם מתאים עכבר מסוים. נגיד אמרו שהMX500 לא נוח לחלק מהאנשים. אז חשבתי על הMX500 (לא 510 הוא סתם מכוער. אם כבר מדברים על זה אז רמת הדיוק באמת גבוהה הרבה יותר משל הMX500? שווה את הכסף?) השאלה היא האם הוא יתאים עוד עכבר…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב רציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי בין 2 העכברים האלה האחד של מיקרוסופט והנה המפרט שלו: http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=11139&x=37&y=20 והשני הוא של LOGITEHC: http://logitech.com/cf/products/productoverview.cfm/94 חשוב לציין ששני העכברים הם אופטיים עכשיו יש לי את העכבר של מיקרוסופט בבית 0קניתי אותו היום אבל אני עדיין יכול להחליף אותו) וכשאני מסובב את הגלגלת היא עושה רעש די מעצבן (כאלה קליקים מרעישים בעכבר הקודם שלי טיפת רעש לא שמעתי היה לי סתפ עכבר PS2 פשוט) ודבר אחרון שני העכברים עולים אותו דבר 120 שקל אז כדאי להחליף או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצות ללוח אם , הארד דיסק ,כרטיס גרפי (שמעתי ש- G-Force 5-128 של אסוס בין ההכי טובים) כרטיס קול -ON-BORD יספיק נ.ב. המחשב לא בשבילי אלה בשביל שכן אני לא צריך כל מני אפשרויות של אובר-קלוקינג . ובבקשה לא להכניס דברים שלא ביקשתי -> תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה המלצות על מצלמות אינטרנט עם מיקרופון פנימי במחיר טוב או מצלמה ניידת שהיא עם 3 פעולות מצלמת אינטרנט + מיקרופון, מצלמת תמונות, מצלמת וידיאו של דקה /שתיים במחיר זול ואל מה אתם יותר ממליצים במחיר של עד 300 ש"ח תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הכרטיס gerforce 2 ti של hercules ורציתי לדעת איפה אני מברר אם הוא עובד ב agp X4 או agp X2?? בביוס מסומן לו x4 אז זה אומר שהוא עובד ב X4?? יש לי את הדרייברים החדשים (23.11) ולא מצאתי שמידע שם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי בתחילת השבוע פלאפון Sony Ericsson K700i מחברת אורנג'. הפלאפון בעל מצלמה נגן MP3 ועוד שטויות.. עם הפלאפון לא קיבלתי חיבור למחשב, אבל כן קיבלת דיסק התקנה למחשב. אתמול קניתי את הכבל חיבור, התקנתי ומשום מה המחשב מזהה את החיבור של הפלאפון אבל התוכנה שאיתה אני אמור לעבוד (My Phones) לא מזהה את החיבור (כשאני נכנס לתיקייה של My phones כתוב Not Connected) וזאת למרות שכשאני נכנס ללוח בקרה ומשם ל-Phone Monitor Options אני כן רואה שהמחשב זיהה חיבור של ה-K700... מדוע זה קורה? ניסיתי להתקין בחיבורי יו אס בי שונים, לא הצלחתי וגם ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכבל ולא עם הדיסק של הפלאפון, עדיין לא עבד. למישהו יש רעיון? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמה כאשר החיבור שלה למחשב הוא דרך IEEE 1394 (הקצה העליון בתמונה). לרוע המזל, אין לי חיבור מתאים במחשב. ידוע לי שאני יכול לקנות כרטיס מתאים אבל השאלה שלי היא אם אין מחבר היכול לקשר IEEE 1394 לשקע ה-USB שבמחשב שלי. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבוע חיפשתי מקלדת מכנית וקיבלתי הרבה תגובות והמלצות לגבי הcmstorm qf ultimate אז קניתי אותה עכשיו בהתחלה רציתי סויץ חום אבל אחרי שניסיתי אותם פיזית ממש אהבתי כחול עכשיו השבוע פיתאום הופיע באתר של איבורי הcmstorm triger ובעיקרון היא מענינת אותי מסיבה אחת יש לה חיברות של usb במקלדת השאלה אם שווה לי לדעתכם להחזיר את מה שקניתי ולקנות את הטריגר או להישאר אם שלי כי אני בעיקרון מעדיף סויץ כחול והטריגר הוא חום יש לדעתם שימוש ביוסבי ביקלדת או שזה לא כזה ביג דיל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפשת מדפסת ביתית קטנה - הזרקת דיו אלחוטית - לשימוש מינימלי. התגובות בזאפ מאד גרועות ולא יודעת מה לבחור. יש הצעות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ה-Logitech G610 מוצאת חן בעיני מבחינת סידור המקשים, האפשרויות והמחיר, אבל היא מגיע קר עם סוויצ'ים חומים או אדומים. משהו דומה עם סוויצ'ים שחורים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-