ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שמעו... אני בקרוב מאוד קונה מחשב חדש, ולכן אני רוצה לדעת איזה עכבר, מקלדת ורמקולים כדאי לי ב-500 שקל (אני יודע שזה מעט, אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בזה) עכבר: לא ממש משנה אם אלחוטי או חוטי.... מקלדת: חוטית, לא יותר מ-100 שקל רמקולים: לפחות 5.1, שיהיו באיכות טובה.... חיפשתי כמה דברים... תגידו לי אם זה נראה לכם טוב.... עכבר- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378115 אני מתלבט בינו לבין ה-MX518, שהוא חוטי, אבל טוב לגיימרים מקלדת- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=344874 אני חושב שזה מספיק לי... אני לא מתכוון להשקיע בה יותר מדי. רמקולים- http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=26664 הם נראים לי טובים... קצת חרגתי ב-100 שקל... בכל מקרה... אל תחרגו יותר ממה שא…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין להחליף את המקלדת שלי,היא טובה ומשמשת אותי מצוין אך כבר מלוכלכת ואינה ניתנת לניקוי. אני חסיד של לוג'יטק, כל ציוד היקפי כגון: רמקולים 5.1 מצלמת אינטרנט הם לוג'יטק. מאוד מרוצה מהאיכות,עיצוב והביצועים של החברה המעולה הזו. עכשיו: הרבה זמן שאני שם עין (לפחות 3 שנים אם לא יותר) על מקלדת של לוג'יטק מסוג DINOVO זו המקלדת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746595 היא מגיעה עם עכבר MX1000 שקראתי עליו ביקורות משובחות במיוחד (אני לא גיימר המשקל לא מעניין אותי) שרציתי לרכוש אותו בלי שום קשר. אומנם,אין שום ביקורת על המקלדת הזו. מישהו מכיר? אני יודע שיש מספר דגמים של המקלדת,סט שעובד על אינפרא,בלוטות ואם אינני טועה עוד משהו... המקלדת השניה ששמתי על…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם! רכשתי לא מזמן מחשב חדש, (אם צריך המפרט נמצא בצד) וכמו שאתם רואים יש לי WINDOWS VISTA SP1 ULTIMATE השאלה שלי היא : מדוע כאשר אני לוחץ על 3 מקשים במקלדת ברצף, הלוח משמיע צפצופים? (המקלדת מחוברת עם PS/2 אם זה אומר משהו) (כאשר אני לוחץ על 3 מקשים או יותר בו זמנית,המחשב לא קולט אותם, כאילו אני לא לוחץ על כלום) מה שמפריע לי יותר זה הצפצופים ולא העובדה שאי אפשר להשתמש בו זמנית עם 3 מקשים ומעלה. אפשר לבטל זאת או לעשות משהו בנידון? תודה לכם!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב הNX500 שלי הישן והטוב הולך למות בקרוב .. אבל היה אחלה של עכבר אני קונה Logitech G500 ואיזה פאד? לא בטוח אני רוצה פאד עד 60 שקל מקסימום בבקשה לא לחרוג אבל עדיף כמה שיותר זול אני חשבתי על SteelSeries QcK Mini אבל אתם חושבים שהוא יספיק? אני משחק על DPI של 1800-800 בינתיים אבל נראה אוליי אפילו יותר.. הפאד הזה יכול לפעול טוב על מעל ל3000 DPI? איזה פאד אתם ממליצים? אני מעדיף שתביאו לי פאדים מהחנות הזאת בבקשה: http://www.noacomp.co.il/ תודה רבה ותודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מקלדת lenovo ultraslim plus - מקלדת צ'יקלט מינימלית כולל עכבר. אני מחפש מחפש מישהו שיעשה עבודה טובה עם החריטה ולא יחרוט עקום ולא במקום. משהו טוב במחיר סביר. אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הכרטיס gerforce 2 ti של hercules ורציתי לדעת איפה אני מברר אם הוא עובד ב agp X4 או agp X2?? בביוס מסומן לו x4 אז זה אומר שהוא עובד ב X4?? יש לי את הדרייברים החדשים (23.11) ולא מצאתי שמידע שם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מחפש עכבר אלחוטי שיהיה טוב להרבה שעות עבודה וגיימינג אני חושב על G602 או G603 של לוג'יטק. יש המלצות מה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכבר פשוט ומעפן של Maxxtro עכבר אופטי רגיל ובמשחקים הוא ממש מאכזב למשל בCS:S העכבר ניתקע תמיד ולפעמים משתגע אם לא מזיזים אותו הרבה זמן,וגם הוא לא מדוייק בכלל אני גם משחק WARCRAFT 3 המון וגם שם הוא מאכזב בקיצור אני רוצה עכבר גיימינג,המחירים ממש ירדו ואפשר להשיג ת'MX 510 ב160 אבל אנ לא רוצה אותו בגלל שהוא סתם כזה שיחקתי בו מלא אצל חברים ובכלל לא התלהבתי לא ראיתי שינוי וגם לא התרגלתי לנוחות שלו, אני חושב ליקנות ת'viper של רייזר אבל שמעתי הוא לא משהו ואני לא הולך להוציא יותא מ200 שקל על עכבר אני לא פראייר גם ככה אני אבקש את זה ליום הולדת ת'עכבר אז מה עדיף מבין שניהם ? שמישהו עם הויפר יתן חוות דעת ויגיד אם הוא טוב ונוח,ואוליי בכלל עדיף ת'עכבר גיימינג של גיניוס?נו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב/לילה טוב לכולם, קודם כל רציתי לשאול מה יותר טוב - עכבר לייזר או אופטי? וכמו כן רציתי לבקש הצעה לעכבר עד 350 שקל שיתאים למשחקים ולשימוש רגיל - עדיף חוטי,אבל אם יש משהו אלחוטי ששווה את הכסף אז אפשר גם אותו. תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^ תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מארז למחשב חדש , כנראה קונרו אני צריך מהמארז להיות קודם כל מאוורר ככל שניתן ואם אפשר שיהיה שקט. במחשב הנוכחי שלי אני סובל ממארז מאוד רועש ובמחשב החדש החלטתי להשקיע לשם שינוי יותר במארז שלטעמי הוא חלק מאוד חשוב. אוקיי התקציב הוא 1000 ואפשר לחרוג בכמה מאות. תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמה כאשר החיבור שלה למחשב הוא דרך IEEE 1394 (הקצה העליון בתמונה). לרוע המזל, אין לי חיבור מתאים במחשב. ידוע לי שאני יכול לקנות כרטיס מתאים אבל השאלה שלי היא אם אין מחבר היכול לקשר IEEE 1394 לשקע ה-USB שבמחשב שלי. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתה לי מדפסת ישנה במשך יותר מ-5 שנים, מהאלה ששלושת הצבעים נכנסים בטונר אחד. עשתה את העבודה כמו שצריך, היו בעיות רק לעיתים רחוקות אם בכלל (בקושי זוכר שהיו כאלה). החלפתי בזמן האחרון למדפסת מהסדרה HP OfficeJet 6900 שצריך בשבילה טונר HP 903XL. טונר צבע כזה עולה בערך 80 שקל (ויש שלושה צבעים אז צריך שלושה טונרים). טונר שחור כזה עולה 150 שקל. לעיתים תכופות מידי המדפסת עושה בעיות בהדפסה (פסים "מרוחים" על הדפים). זה בעצם מצריך ממני לעשות כל פעם Clean Cartridge, אבל הפעולה הזו עצמה מבזבזת דיו ודף אחד. כל פעם שיש תקלה של מריחות כאלה, אז בממוצע אני עושה ~2 פעמים את הפעולה של Clean Cartridge. לא עשיתי בדיקה דקדקנית (של חישוב…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בשביל אבא שלי מדפסת משולבת. החשיבות הראשונה היא חסכונית בדיו, כלומר יחס דפים\עלות בין הנמוכים שיש. חשבנו על הHP 8500... מישהו יודע במקרה מה ההבדלים הרציניים בינה לבין ה6500? במיוחד מבחינת עלות ראשי הדיו וכמות הדפים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מדפסת הזרקת דיו לליזר? והאם אפשר להשיג גם לייזר צבועני שיהיה טוב במחיר זול. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שולחני חדש עם ווינדוז 7 64 ביט וכמו כן יש את הסורק שלי canon lide 35 בדקתי באנטרנט ואין דרייברים לסורק הזה לווינדוז 64 ביט (ל32 ביט יש תמיכה) אני מניח שזה אומר שאני צריך סורק חדש שיתמוך בווינדוז 7 64 ביט, אבל בכל מקרה, זה מתבקש מבחינתי לשאול בכל זאת האם אני יכול להתקין את הסורק עם דרייבר 32 ביט? ואם כן עלולה להיות בעיה כלשהי? זה לא שאני מחפש בכל מחיר להימנע מהחלפת הסורק, פשוט חשוב לי לדעת אם זה ממש מקרה אבוד ההתקנה שלו על ווינדוז 7 64 ביט, כי בכל זאת, אם אפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים על סורק חדש, אז בעיניי זה עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות ג'ויסטיק גיימפאד אלחוטי/חוטי למחשב של לוג'יטק, למשחקים כמו פרו אבולושן/NFS החדש/משחקי מכות וכד'... אך ראיתי כי בכ.קול יש רק חיבור אחד ל'גויסטיק... האם קיימת אופציה כלשהי לחבר 2 ג'ויסטיקים למחשב אחד ?? תודה, אורן.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים לגיימינג ותכנות, רצוי עד 250 ש"ח תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים,פרמטתי את המחשב של אבא שלי והייתה לו שם מצלמת רשת. אני מסובב אותה מכל הכיוונים ואין בשום מקום שום זכר לשם או הדגם שלה. מצאתי תמונה שלה ברשת: חייב לדעת איך קוראים למצלמה הזאת בישביל שאוכל להוריד אליה דריבר. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש עכבר, עכשיו שבעיקר ישרת אותי ביום יום אבל גם יעזור לי לשחק CSGO. בגלל שאני משתמש בו בעיקר לשימוש יום יומי עבודה, עבודות וכו אני לא צריך עכשיו עכבר מטורף לכן הלכתי כל הקבוצת ביניים. 1. Lenovo Legion M200 RGB 2. MSI Clutch GM40 3. SpeedLink Tyalo Multicolour Illumination 4.Logitech G102 Prodigy Retail
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אמת היא שאני רוצה לקנות מצלמת רשת (NETCAM) שאני אוכל להישתמש בה בעיקר ב MESSENGER וחשבתי שאולי ה LOGITECH QUICKCAM MESSENGER היא מספיקה בהחלט. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_46&products_id=251 דעות, הצעות, או שינויים כלשהם יתקבלו בברכה נ.ב התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הדרישה היא די פשוטה בסה"כ: מדפסת זולה וכמה שיותר חסכונית בדיו להדפסת מסמכי שחור-לבן בלבד. שמתי לב שרוב מדפסות הזרקת הדיו הן גם צבעוניות ובד"כ מגיעות משולבות עם פקס+סורק וכו'.. שזה לגמרי מיותר במקרה הזה.. לכן האם יכול להיות שקניית מדפסת לייזר פשוטה תהיה יותר משתלמת פה? המטרה היא להדפיס כמה שיותר דפים בכמה שפחות כסף - וכמובן רצוי שהמדפסת עצמה תהיה זולה יחסית (עד 300 ש"ח אם אפשר). תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני מחפש מקלדת בסגנון של ה-TEX YODA - מקלדת עם TRACKBALL אדום, כמו של ניידי THINKPAD של לנובו. לא מצאתי הרבה כאלה באינטרנט. בפרט לא מצאתי כאלה בארץ. מישהו יודע איפה להשיג משהו בסגנון אבל בארץ? (לא אכפת לי אם זה חוטי או אל-חוטי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטל USB פשוטה, העל מנת להפעיל את המצלמה יש להריץ איזה קובץ התקנה... כאשר מריצים אותו הוא אומר כי לא נמצאו יציאות USB פעילות (מצורפת ההודעת שגיאה) השאלה שלי... איך הופכים את יציאות ה-USB לפעילות? (מאחורי המחשב יש שני יציאות) מערכת ההפעלה היא WIN 98 במידה והדבר מתבצע דרך הביוס בבקשה הסבירו לי כיצד בתודה מראש
-
(נא להתייחס לדיון זה ללא קשר לריבים ישנים) ג'יפורס טי200 רגיל עולה בארצנו 1200 ש"ח בערך ג'יפורס של MSI עולה כיום כבר 950 ש"ח למרות שMSI היא לא החברה הכי טובה כשיש הרקולס וGAINWARD האם ההפרש שווה 250 ש"ח ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-