ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון, מי שעוד לא שם לב, אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים. כמובן שבארה"ב (ובחו"ל בכלל) המחירים בד"כ יותר זולים, לפעמים בהרבה. אני צריך להחליט מה אני הולך לקנות שם. מה שאני צריך זה כמה חלקים למחשב החדש שלי, כמה דברים שקשורים יותר לModding וקירור, ועוד משהו לא פחות חשוב, איפה לקנות. נתחיל עם הרכיבים למחשב? המעבד בחו"ל אמנם הרבה יותר זולים בחלק הזה, אבל הרבה המליצו לי לקנות אותו בארץ בגלל האחריות, שמעבד היא חשובה. מה נראה לכם, חו"ל או לא? ד"א, נראה לי שאני ילך על ה1700+. לוח אם לקנות בחו"ל או לא? לפי דעתי כן, יש שם הרבה מהלוחות המבוססים על הKT333, ונראה לי שבארץ יש איזה אחד או שניים. אני ינסה לנסח את השאלות באופן מסודר.. *לקנות בחו"ל או לא? או יותר נכון, מה השיקו…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי בעיה להזמין מאיביי, אני רק צריך משהו מומלץ. עם 5-7 כניסות.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי בשבוע שעבר עכבר Logitech מדגם B605 עבור הנייד שלי. פתחתי היום את האריזה ובה שני מתאמים. על אחד מהם רשום רק logitech ובצבע לבן ועל השני רשום logitech ו hand reciever בצבע אדום. המתאם בצבע לבן עובד פיקס.. זה באדום לא עובד כלל. מה פשר הסיפור? למה צריך את שניהם? מה זה עושה.. ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איזה צורב מחזיק שנים ועדיין מצליח לצרוב את רוב הדיסקים בהצלחה? :jump:
-
Keyboard Video Mouse מחברים לזה מסך אחד מקלדת אחת ועכבר אחד וכמה מחשבים ונגיד מחליפים פעם לעבוד עם ההתקנים מול מחשב אלף ופעם מול בת משום מה המחיר מתחיל ביותר ב300 של הדברים האלה בחנויות. הייתי רוצה לבנות אחד... אבל יש שתי בעיות שצריך להתגבר עליהם: 1. שבלחיצת כפתור כל המעגלים עוברים לאן שהם צריכים נגיד פין 1 של המסך לפין 1 המתאים לו וככה עוד 40 פינים במסך ועוד בשאר ההתקנים 2. הגברה, להגביר את האות עכשיו, מן הסתם יש סיבה למה זה כ"כ יקר, אז אם למישהו יש הסבר מפורט איך זה עובד, או שרטוט של חלקים או דברים כאלה שישים פה לינק או הסבר. לא מצאתי כשחיפשתי ואני צריך גם לזוז לאנשהו. so... mission impossible?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מעוניין לנקות ע"י תוכנה אלא באופן ידני.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין במדפסת חסכונית ומומלצת עד 400 שח (עם דיו זול), עדיף דו צדדי ושתתבסס על תקשורת wifi ושתכלול גם מכונת צילום משולבת ואם יש אפשרות גם פקס. יש חיה כזו? ראיתי שהמליצו בפורום על זו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16330 תודה@!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לת'ראד שלי מפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194992.0 האם ספק Liberty 400w יספיק כדי להחזיק את המערכת שלי עם השדרוגים המתוכננים: ATI RADEON X1900XT 512MB AMD Athalon64 X2 4200+ ומעלה... WD 160gb WD1600JS (תוספת ל-HD הקיים) +שדרוג זיכרון עתידי בעוד 6-8 חודשים ל- 2G. אני יודע שבפורום כאן ממש סוגדים ל- Liberty, אבל מכיוון שאני כבר משקיע בשדרוג, אני לא רוצה למצוא את עצמי עוד חודשיים בעומס יתר "לא צפוי"... בתודה מראש !!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מכיר את המערכת הפורומים כאן, אבל אם יש לכם אפשרות גם להגיב אז תגיבו למה בחרתם דווקא בזה,תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מארז למחשב חדש , כנראה קונרו אני צריך מהמארז להיות קודם כל מאוורר ככל שניתן ואם אפשר שיהיה שקט. במחשב הנוכחי שלי אני סובל ממארז מאוד רועש ובמחשב החדש החלטתי להשקיע לשם שינוי יותר במארז שלטעמי הוא חלק מאוד חשוב. אוקיי התקציב הוא 1000 ואפשר לחרוג בכמה מאות. תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שברתי את המארז החדש :-X ... אני רוצה לקנות עכשיו מארז פשוט+ספק כוח איכותי, והבנתי שמארז Foxconn עם ספק כוח FSP יהיה הפיתרון הכי טוב. רק הבעיה היא שיש 7 מארזי Foxconn ב-logicPC שהם באותו טווח המחירים, אז אני לא יודע איזה מהם לקחת (דגמים שונים אגב). איזה הכי איכותי מבחינת איכות המארז, הרכבה, חלקים וכו'? (לאחד מהם יש ספק כוח 450 FSP!): Foxconn 3GTK278 USB Front True Power 300W FSP Case http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6254 Foxconn TLA436W USB Front True Power 350W FSP Case http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6250 Foxconn TLA475R USB Front True Power 350W FSP Case http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6252 Foxconn TLA475S USB Front True Power…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב, אם כדי לי לרכוש את העכבר. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה עם הסאונד במחשב שלי: כשמדליקים את המחשב הסאונד מלא רעשים ועיוותים אבל כשמפעילים את הMedia Player הכל מסתדר. מעשה שכך היה: הדלקתי את המחשב ובמקום המנגינה הרגילה והמעצבנת של ווינדוס שמעתי רעשים נורא חזקים ועיוות מאוד חזק של המנגינה. WTF? חשבתי. ניסיתי להפעיל כמה שירים ונתקלתי בתופעה נוספת: המוזיקה לא רק שהייתה מלאת רעשים אלא הקצב היה בערך איטי פי 4 מהקצב הרגיל. הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר של כרטיס הקול המובנה שלי (צ'יפ של 128ביט, לא AC97) אבל נאדה. ריסטרטים לא עזרו. החלטתי לנסות לנגן משהו במדיה פלייר, אולי זה יעבוד שם :-/ אני מפעיל אותו, פותח שיר והפלא ופלא! הוא מתנגן כמו גדול במהירות הנכונה וללא עיוותים בכלל. That's fucking weird! אמרתי. ניסיתי להפע…
-
מישהו מכיר עכבר למחשב נייד דוגמת V550 של לוג'יטק - עם קליפס הנצמד למחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני נמצא כרגע בחנות ומתלבט בין 2 עכברי RAZER הראשון - Razer Deathadder והשני - Razer Lachesis הבנתי שאחד מהם משתמש באינפרא אדום והשני משתמש בלייזר. מה טוב יותר לגיימינג? אני יודע שהבדל של 500 DPI לא ישנה הרבה. אודה מאוד לעוזרים.שגיא
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה-Logitech G610 מוצאת חן בעיני מבחינת סידור המקשים, האפשרויות והמחיר, אבל היא מגיע קר עם סוויצ'ים חומים או אדומים. משהו דומה עם סוויצ'ים שחורים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר ומקלדת אלחוטיים לגיימינג ותכנות, רצוי עד 250 ש"ח תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעונין לקנות את העכבר Logitech MX 500. התקשרתי למספר חנויות שהופיע במנוע השוואת המחירים "זאפ",אך לרוב החנויות לא היה את העכבר במלאי,ובחנות אחת נתנו לעכבר שנה אחריות,ולא 5 שנים על פי תעודת האחריות של לוגיטק. החלטתי לפנות ליבואן,ואמרו לי במפורש "שהפסיקו את היצור שלו". חשבתי גם על העכבר " Microsoft IntelliMouse Explorer Version 4",התקשרתי למיקרוספט ישראל ואמרו לי שלא יבאו אותו לארץ. האם אתם יודעים על חנות שמוכרת את הלוגיטק? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מקלדת lenovo ultraslim plus - מקלדת צ'יקלט מינימלית כולל עכבר. אני מחפש מחפש מישהו שיעשה עבודה טובה עם החריטה ולא יחרוט עקום ולא במקום. משהו טוב במחיר סביר. אשמח לעזרה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מדפסת לגודל דף a3 . (עדיפות לa2.,, שמתאימה לדפים עבים 300 ג לפחות . ואיכות הדפסה וחדות גבוהה . אמינה וקלה לתפעול . (לא hp.. ) אני מרוצה מאד מברדר כך שאם מישהו מכיר דגם שעונה על הדרישות הללו.. זה אמור להיות גם להדפסי אומנות . ולכן חשוב החדות . יש לי היום גם פלוטר של אפסון . אבל בניירות בודדים הוא מסורבל . ואיטי. תודה רבה יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אומרים שהיא יותר טובה מהקודמת וגם שימוש ב Cherry Brown במקום Blue שעושה יותר שקט וגם חוסך את הבעיה שהיה עם הלחיצה הכפולה המהירה http://www.cravingtech.com/razer-blackwidow-ultimate-stealth-edition.html כדאי לחכות למקלדת הזאת או שללכת על ThermalTake Meka G1 שהגיע במלאי כבר שהוא Cherry Black . לא יודע בדיוק איזה מהם אני ירגיש בנוח אני מעדיף או שחור או חום כי הם הכי שנראים לי גם שקטים וגם אין להם בעיות מיוחדות. השוואה בין ה ULTIMATE ל STEALTH http://www.razerzone.com/minisite/blackwidow/product_range ThermakTake Meka G1 ביקורת מקיפה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי שתייעצו לי מה לקנות... ואם תוכלו להסביר מה ההבדלים פחות או יותר הרמקולים: Altec lansing ATP-3 שעולים 700 ש"ח פלוס מינוס או Hercules XPS 510 שעולים 650 ש"ח פלוס מינוס
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי טאבלט מסוג teac classic 101. המטען שלו הלך לאיבוד, ואני רוצה לקנות מטען חדש. שקע הטעינה הוא בצורה לא מוכרת לי (לא כמו מכשירי אנדרואיד). מצרף תמונות, אנא עזרו לי, מהו סוג המטען המתאים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, במסגרת שאר הביקורות שאני כותב ומפרסם בפורומים בעברית העוסקים בציוד היקפי, היום אבקר את הSteelSeries Ikari בגירסאת הלייזר. מה מיוחד בלייזר, למה דווקא אותו ושאר ירקות - אענה בהמשך הביקורת, מאחל לכם קריאה מהנה. כמו בכל שאר הביקורות שאני מפרסם, גם כאן יהיה חילוק לקטגוריות שבכל אחת מהם אתמקד בנושא מסוים למרות שבביקורת הזאת יהיו שינויים קטנים בסדר: אריזת המוצר מבנה העכבר מידע כללי על המוצר - איכות בניה וחומרים,מערכת הלחצנים,משקל, רגליות העכבר LCD - אופן השימוש חיישן (בוחן ביצועים/"על הנייר" וביצועים בשטח על מגוון משטחים). הדרייבר של העכבר. יתרונות וחסרונות. סיכום ודעה אישית. השוואות גודל 1.אריזת המוצר: אריזה טיפוסית של …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע האם הכרטיסים החדשים של הרקולס שהגיעו לארץ הם Retail? אני מתכוון כרגע ל-Prophet 3 Ti 200. כי המחיר קצת זול בשביל Retail לא? תודה.