ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום כפי שמתואר בכותרת אני מעוניין לרכוש מדפסת אשר כוללת סורק מכונת צילום ופקס מחברה Lexmark or HP כדרך אגב אני ישמח לשמוע חוות דעת על החברה Lexmark בתודה עודד.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי... אני רוצה לקנות כמה דברי חומרה מארה"ב אך אחרי סגירתם של mustop אני בבעיה... אז אולי אתם מכירים איזשהי חנות שתשלח ישירות לארץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש עכבר לשליטה מהמיטה פעולות מצומצמות כמו לסגור ישומים ולהתחיל לא משנה גודל לא משנה צבע העיקר שיהיה זול וכמובן טווח הקליטה עד 3 מטר.. לא צריך יותתר לא משנה לי חברה או אל העיקר שיהיה אמין. איך העכבר הזה: http://www.21.tv/Templates/productdetails.aspx?CategoryName=computers&AuctionId=67682 תודה מראש אלכס.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע האם הכרטיסים החדשים של הרקולס שהגיעו לארץ הם Retail? אני מתכוון כרגע ל-Prophet 3 Ti 200. כי המחיר קצת זול בשביל Retail לא? תודה.
-
שלום הייתי רוצה המלצות על מצלמות אינטרנט עם מיקרופון פנימי במחיר טוב או מצלמה ניידת שהיא עם 3 פעולות מצלמת אינטרנט + מיקרופון, מצלמת תמונות, מצלמת וידיאו של דקה /שתיים במחיר זול ואל מה אתם יותר ממליצים במחיר של עד 300 ש"ח תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת HP Officejet 6500S אלחוטית שנקנתה בשנת 2009. לאורך השנים היא עבדה בסדר אבל גם סבלה מלא מעט תקלות ולכן החלטתי לקנות אחת חדשה. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עם יציאת רשת (המדפסת נמצאת במחסן של הבית שם יש קו טלפון אך אין קליטה לרשת ה-Wi-Fi). חשוב שתהיה תמיכה במערכות הפעלה הן של חלונות 7 והן של Mac OS X 10.10. השימושים שלי די בסיסיים - הדפסה מידי פעם, קבלת ושליחת פקסים וסריקות. חיפשתי במהלך הימים האחרונים מדפסות בזאפ ונתקלתי בלא מעט התלבטויות. קראתי ביקורות של משתמשים על מדפסות באמזון ועל כל מדפסת שמצאתי יש לא מעט ביקורות שליליות. והנה כמה מהאפשרויות שאני בחנתי - HP Officejet Pro 8630 / 8610, ברדר MFC-J470DW. על הברדר למשל קראתי שאם נגמר הדיו הצבעוני נגמר…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, מה המצב ? אני מעוניין לרכוש את ה- 3Dconnexion SpaceNavigator, מישהו יודע היכן ניתן לרכוש מוצר זה ? בנוסף, מישהו יודע מה ההבדל בין גרסת ה STANDARD לגרסת הPERSONAL ? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לפני כמה זמן נשברתי מהרעשים של המחשב שלי, זה לא ויברציות, חשבתי שזה הרעשים של המאוורר של המארז + של המעבד, אז בקיצור אני כבר הרבה זמן מחפש מארז חדש. אבל היום באמת פתחתי את המארז באמצע שהמחשב במאמץ והקשבתי טוב טוב למארז ושמעתי אותו מקלל אותי, סתם מה הקשר, בקיצור הבנתי שהרעש העיקרי והמעצבן במיוחד הוא מהספק, אולם גם המאוורר של המארז עושה רעש אבל הוא לפחות לא מעצבן כמו של הספק. אין כלכך הרבה כסף לבזבז עכשיו, זה לא הדבר היחיד שיש לי על הראש, אז אני צריך להחליף דבר אחד: או את הספק לספק לשל לפחות 400W אבל שיהיה רציני וסופר סופר שקט, אבל ממש שקט שאני ארגיש הבדל ענק ברעש מהספק הנוכחי אחרת נדפקתי בגדול. או להחליף מארז, אם אני אחליף מארז אני אחליף או: ל coolermaster 533- …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שיתחבר מהמחשב שלי לכבלים. אני לא מבין בנושא הזה ולא יודע אפילו אם נדרש ממיר של הוט על מנת שאני אוכל לראות כבלים על המסך המחשב. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1273 למישהו יש נסיון עם זה? עדיף כבר ללכת על בקר XBOX360? אני רוצה כמובן לחבר למחשב. יש לי המון נסיון עם הבקרים של PS2 ואני רגיל אליהם מאוד, הבקר של XBOX דומה מבחינת ארגונומיה? תודה מראש, שם.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש מגש הזנה למדפסת ביתית של hp כי המגש של המדפסת שלי נשבר ולא ניתן לעבוד איתו. מישהו יודע איפה ניתן לרכוש חלקי חילוף מעין אלו למדפסות ביתיות של hp? בתודה, רפי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אז מצטער אם זה לא שייך לפה אשמח אם תגיד לי איפה לשאול כדי לקבל עוד תגובות. בכל מקרה יש לי דיסק USB עם 8GB בערך, שמתי עליו 700 שירים אבל באוטו שאני מחבר לרדיו דיסק זה מציג לי רק איזה 400 בערך.. מישו יודע למה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי משטח עכבר מסוג Razer Destructor 2. אני משחק לא מעט הבעיה היא שכל פעם מתאסף נקודות אבק כאלה... האם יש חומר שדוחה את האבק הזה? (מן שכבת הגנה). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני מחפש מקלדת בסגנון של ה-TEX YODA - מקלדת עם TRACKBALL אדום, כמו של ניידי THINKPAD של לנובו. לא מצאתי הרבה כאלה באינטרנט. בפרט לא מצאתי כאלה בארץ. מישהו יודע איפה להשיג משהו בסגנון אבל בארץ? (לא אכפת לי אם זה חוטי או אל-חוטי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין במדפסת חסכונית ומומלצת עד 400 שח (עם דיו זול), עדיף דו צדדי ושתתבסס על תקשורת wifi ושתכלול גם מכונת צילום משולבת ואם יש אפשרות גם פקס. יש חיה כזו? ראיתי שהמליצו בפורום על זו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16330 תודה@!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דבר ראשון, מי שעוד לא שם לב, אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים. כמובן שבארה"ב (ובחו"ל בכלל) המחירים בד"כ יותר זולים, לפעמים בהרבה. אני צריך להחליט מה אני הולך לקנות שם. מה שאני צריך זה כמה חלקים למחשב החדש שלי, כמה דברים שקשורים יותר לModding וקירור, ועוד משהו לא פחות חשוב, איפה לקנות. נתחיל עם הרכיבים למחשב? המעבד בחו"ל אמנם הרבה יותר זולים בחלק הזה, אבל הרבה המליצו לי לקנות אותו בארץ בגלל האחריות, שמעבד היא חשובה. מה נראה לכם, חו"ל או לא? ד"א, נראה לי שאני ילך על ה1700+. לוח אם לקנות בחו"ל או לא? לפי דעתי כן, יש שם הרבה מהלוחות המבוססים על הKT333, ונראה לי שבארץ יש איזה אחד או שניים. אני ינסה לנסח את השאלות באופן מסודר.. *לקנות בחו"ל או לא? או יותר נכון, מה השיקו…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תגידו מזה אומר ה DPI של העכבר? וכמה יש לעכבר אופטי ממוצע? ועוד שאלה... 800 DPI זה הרבה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מה המצב אנשים? אני פתחתי את הקובץ ZIP שהורדתי מהאתר שלהם... אחרי זה הכנסתי את זה לשרת הפרטי שלי... (השרת הפרטי שלי תומך בשפת ASP...) אני ניכנס דרך השרת בדפדפן לעמוד: Default.asp ותראו הוא ניכנס לי לפה! מה הוא רוצה שאני יעשה אני לא הבנתי... בבקשה אנשים זה דחוף מאוד דחוף בברכה ד"ר טראנס
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף לי מבין השניים, מבחינת איכות והכל, לא מבחינת מחיר ! 3D PROPHET III Titanium 200 או Elsa Gladiac 721 ?!?!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין המדפסות הבאות: HP 5610 HP 4283 BROTHER DCP-540CN מה הכי משלתם לי לקחת? המדפסות הן לשימוש ביתי (למשפחה)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שמהלך משחק מרוצים ששיחקתי שהשיפט+לחיצה על לחצן ימין(החץ) עובד ואילו צד שמאל לא עובד כשמשלבים אותו עם שיפט-ההרמת גלגל עובדת רק עם צד ימין,וצד ימין לא מגיב. מה דעתכם,איך אפשר לסדר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני כרגע בתהליכים של החלפת ה G5 התקול שלי מול Logitech ואני צריך לספק להם Model Number, הבעיה שכל המדבקה מאחורה די שרוטה ואי אפשר לראות את ה M/N. למזלי שאר הפרטים היותר חשובים עדיין קריאים אם למישהו פה יש את הגירסא שנמכרה בסביבות 2007, היא בצבע כסוף, עם כפתור אחד בצד, ובלי גומי ליד הבוהן. יש באמצע קצת צבע כהה יותר. אשמח אם תגידו לי מה ה M/N שלכם
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מדפסת עם סורק משולב (לא חייב פקס) שתהיה בעיקר קומפקטית (לא מפלצת- אין לי הרבה מקום אז כמה שיותר קטנה) ואמינה (אני לא הולך להשתמש בה הרבה- ובקודמת הראשי דיו התייבשו כשהיו חצי מלאים...) לא אכפת לי אם זה לייזר או דיו- לא מחפש להדפיס בHD... בעיקר לצורך הדפסת עבודות ללימודים. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטל USB פשוטה, העל מנת להפעיל את המצלמה יש להריץ איזה קובץ התקנה... כאשר מריצים אותו הוא אומר כי לא נמצאו יציאות USB פעילות (מצורפת ההודעת שגיאה) השאלה שלי... איך הופכים את יציאות ה-USB לפעילות? (מאחורי המחשב יש שני יציאות) מערכת ההפעלה היא WIN 98 במידה והדבר מתבצע דרך הביוס בבקשה הסבירו לי כיצד בתודה מראש
-
יש לי מדפסת של HP OFFICEJET 5610 ALL IN ONE יש בו פקס ורציתי לדעת האם אפשר לשלוח ולקבל פקס מהמחשב עצמו? ואם כן איך אני עושה זאת? כי אין לזה הוראות בחוברת שקיבלתי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-