עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, אני משדרג עכשיו את המחשב שלי ל-חזק במשחקים ורציתי לקנות עכבר ומקלדת חדשים. התקציב הוא בסביבות 600 פלוס מינוס לשניהם ביחד.. עכשיו הדברים שחשוב לי שיהיו במקלדת הם שהיא תהיה יחסית שקט ויהיו בה מקשים יחסים רכים..ושתיהיה עם מקשים נוחים ומסודרים בצורה רגילה(זאת אומרת שהאנטר יהיה גדול, הקונטרול השמאלי יהיה בקצה של המקלדת וכו'... בקיצור כמו מקלדת רגילה של פעם בלי שינויים יותר מדי) עדיף שיהיו לה מקשים של מולטימדיה(ווליום השתק וכו'..) לא חשוב לי כ"כ תאורה אחורית ובכלל לא חשוב כפתורי מאקרו זה על המקלדת.. עכשיו בנוגע לעכבר אני רוצה שיהיה בעיצוב רגיל כמו הרייזור למיניהם ולא כמו ה-G7 לדוגמא..ושהגלגלת תהיה יחסית שקטה.. אם אין הרבה אפשרויות אפשר להעלות את התקציב.. תודה רבה ושבוע ט…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. קודם כל יש לציין שהג'ויסטיק הוא למחשב.. עכשיו; הכפתור בג'ויסטיק/גיימפאד שאחראי על סיבוב זווית התמונה (ובעצם מהווה תחליף לעכבר) איטי מדי יחסית לעכבר... לגבי העכבר, אני יודע שיש הגדרות שדרכן אפשר להמהיר אותו... השאלה שלי היא, האם גם את הג'ויסטיק אפשר להמהיר דרך הגדרות כלשהן?.. ואם כן, אז הייתי רוצה לדעת איפה ההגדרות הללו נמצאות.. תודה לכל מי שיענה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, בעקבות סט תקול שיצא מהחברה הציעו לי להחליף את המקלדת והעכבר לסט הזה: Wireless Desktop® MK300 לוג'יטק שאלו אותי אם אני רוצה את הזה Wireless Desktop® MK300 ואם כן איזה "layout" אני רוצה. מה הכוונה ב layout ? התרגום של המילה הזאת זה מערך, אבל אני לא מבין מה הכוונה. תודה.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  4. אפשר לקבל המלצה על מקלדת למדיה סנטר (ללא עכבר נפרד) עם או בלי שלט? אלו מוצרים עדיפים ? ???

• 9 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by Pavlik,

שלום לכולכם, אני די חדש בעולם הסורקים, חוץ מאלו של המכשירים המשולבים שלא ממש מתאימים לי. הכוונה שלי היא ליצור אלבום דיגיטלי של כל התמונות המשפחתיות שלי. אני מעוניין בסורק טוב שגם יוכל לסרוק סרטי צילום של המצלמות האנלוגיות. אשמח להמלצה טובה מכם.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם, הית לי מדפסת Brother MFC-490CW ולפתע הדיו השחור הפסיק להדפיס, החלפתי למקורי - ללא שינוי. לקחתי למעבדה ואמרו לי משהו ממש מוזר: אם לא מדפיסים במשך כשבועיים במדפסת אזי ראש הדיו נסתם ומתייבש ואז יש צורך להחליף את הראש מה שלא כ"כ כלכלי הם אמרו לי שזו בעיה ידועה למדפות ברדר האם שמעתם משהו על זה? הייתכן? אני מחפש מדפסת משולבת -סורק, פקס, צילום וכו' שתקרא כרטיסים , אלחוטי לא קריטי. לשימוש ביתי אשמח לתגובות והערות תודה

• 6 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by sharpsharp,

צריך המלצה על מדפסת: 1. צבעונית 2. חסכונית בצבע (אם אפשר לצרף את מחירי הצבע) 3. שההדפסה תיהיה איכותית. 4. יכולה להיות משולבת (אך לא חייב) וכמובן שאם יש מדפסת מומלצת בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bennnn,

שלום לכולם-הבנתי שבארץ המקלדת והעכבר עולים 800 שח. יש לי אפשרות להשיג אותם מאיביי בלונדון ב 250 שח חדש. הבעייה שכתוב שזה בספרדית,למה הם מתכוונים? שהאותיות על המקלדת בספרדית? לא יהיה לי בעייה להקליד עברית איתה? ומה דעתכם על הסט? האם הוא טוב? ומתאים למשחקים?אני בין היתר משחק הרבה במחשב.תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by liav12,

והאם כדאי בכלל? ראיתי שהמחיר בערך 300 ש"ח לגרסה האלחוטית, שווה?

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by yaronyud,

שלום... אני מסתבך עם עצמי כבר המון זמן איזה סט לבחור... יש את של מיקרוסופוט wireless laser desktop 7000 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=089&active_tab=systemRequirements ויש את של לוג'יטק cordless wave pro http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/4677 אני מחפש משהו אלחוטי שיחזיק מעמד יותר מ2 3 מטר... יותר לכיוון 4 5 מטר. מישהו יכול לעזור לי??? אם יש עצות לסט אחר אני אשמח לשמוע! אני כבר ממש משתגע ומבולבל...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. מחפש מצלמת אינטרנט שתהיה איכות וידיאו טובה מיועד למסך lcd תקציב עד 130ש"ח

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by Marokai,

אני שחקן SC2 מקצועי. אני מחפש מקלדת ואוזניות לשחק בSC2. האם יש לכם המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mzlbat,

היי מישהו יכול להמליץ לי על מדפסת משולבת טובה אני צריך שיהיה לה כניסות כמו USB וכפתורים נוחים לפחות לשליחת פקסים ( לא טאץ' ) תקציב 1500 שקל תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by oh,

לאחר שהוחלף לי במעבדה לוח אם חדש (דגם שונה ממה שהיה לי), המערכת לא מזהה את העכבר שלי המחובר בעזרת חיבור PS2. כאשר אני מחבר אותו אז נשמע צפצוף קצר והאור שבעכבר נדלק ומהבהב, אך אין תזוזה. מה יכולה להיות הבעיה? האם קשור ללוח אם? (כאשר לקחתי את העכבר הנ"ל למעבדה , הוא כן עבד! בבית-לא !) נ.ב. בבקשה לא להגיד לי להחליף לעכבר USB - יש לי סיבה למה אני עובד דווקא עם העכבר הספציפי הזה.הוא נוח מאוד ועובד הכי טוב מכל העכברים שבדקתי עם תוכנה שאני עובד איתה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. כרגע יש לי מדפסת של HP דגם Deskjet 5550, יש לי אותה על 7 שנים והיא עובדת כמו חדשה. המדפסת עובדת בצורה מעולה, אין איתה בעיה אחת. הדיו שלה הוא 56 שחור, 57 צבעוני. חסכוניים ?? השאלה היא האם יש כיום / עדיף כיום לקנות מדפסת אחרת (דגם אחר/חברה אחרת)? אם כן, המטרה שבמדפסת החדשה תיהיה גם מכונת צילום וסורק. תדירות שימוש במדפסת: שואף לאפס. אך יש את הימים שבהם צריך לצלם דפים. תמונת מדפסת - http://www.superwarehouse.com/images/products/printers/inkjet/hp/hp_deskjet_5550.gif . תמונת ראשי הדיו - http://img.tomshardware.com/us/2002/09/06/hp_deskjet_5550/hp_deskjet_5550_4.jpg .

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by ashbit_q,

קניתי לא מזמן מקלדת X6 של מיקרוסופת היא עובדת מצויין ישלה בעיה אחת שממש מציקה במשחקים שהיא לא נותנת לי לשלב הליכה ומקש ביחד לדוגמה קול אוף דיוטי אני לא יכול ללכת ולקפוץ בו זמנית בנסיל הפרסי וספיידרמן החדש אותו דבר אבל לחצנים אחרים שהם לא חצים זה לא עושה בעיות וגם אין בעיה עם לוחצים על שניהם לדוגמה ב RESIDENT EVIL 5 אם אני הולך ולוחץ מקש הוא מוציא סכין בלי בעיה מה שאומר שאם אני לוחץ על WASD ללכת הוא עדיין קולט יש למישהו מושג אם זו בעיה במקלדת עצמה או בהגדרות שלה?(וכמובן אם אפשר פיטרון). נא ליקרא לפחות את הקטעים שמפרטים את הבעיה הספציפית!!!! תודה מראש לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by naor-007,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2122 איך הוא לגיימינג?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני רוצה לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר עם קליטה מרחוק וסוללה שתחזיק הרבה זמן וראיתי שיש מבצע בקרביץ עד יום רביעי 50% הנחה על מוצרי אלקטרוניקה וזה כולל מקלדות. נכנסתי לקטלוג שלהם באתר http://kravitz.co.il/?CategoryID=261 ואני רואה שיש שם 3 סטים: סט מקלדת ועכבר TEAC SMX-80, סט מקלדת ועכבר Logitec MK300, סט מקלדת ועכבר Microsoft BlueTrack 3000. מה הסט הכי טוב מביניהם שכדאי לקחת?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. או שאלה שני דברים שלא הולכים יחד?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by smoke_man,

מעוניין לקנות עכבר לצורך גיימינג קל התקציב הוא עד 500 שקלים חשוב שיהיה מותאם לשני הידים http://skypc.co.il/pl_product~RZ-170100~19~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~80320-700-00~19~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~Kova~19~0.htm איזה מבין העכברים האלה ייתן לי תמורה טובה לכסף נ.ב אני כרגע עם לוג'יטק mx518 בוקר טוב והמשך שבת שלום

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. מעוניין בעכבר ומקלדת למשחקים. התקציב של שניהם ביחד שיהיה בסביבות ה - 600. עדיף פחות מה שחשוב לי הוא כמובן נוחות. לא קריטי חוטי / אלחוטי. המקלדת - עדיפות לתאורה אחורית. אבל אין לי צורך בטונות של כפתורי מאקרו וכו'.. העכבר - שיהיה בעל משקל נוח ולא עדין מדי. תודה [br]פורסם בתאריך: 12.12.2010 בשעה 09:08:49 ועוד משהו - שהמקשים יהיו מאד שקטים, אפילו "רכים" יחסית. אני מאד סולד ממקלדות קשות שכל לחיצה מלווה ברעש.

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by ido_,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת סורק ופקס. דרישות: - כרטיס רשת מובנה - אפשרות להדפסה דו-צדדית תקציב 1200~ ש"ח (אם זה בתקציב אז אפשר גם עם הדפסת צבע)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by xgamer,

שלום, עד עכשיו היה לי מקלדת מולטימדיה של לוג'יטק ועכבר MX 500. העכבר מת, והמקלדת מקרטעת (מעל 5 שנים). הגיע הזמן לסט חדש. אני כותב דיי הרבה (מתכנת), כלומר המקלדת לעבודה ולא למשחקים. הדרישות שלי: מקלדת מספיק גדולה ומרווחת. (שכפתורי החיצים יהיו בנפרד ולא בתוך בלאגן). עכבר דומה ל MX 500, עכבר גדול שמתלבש על היד. חוטי /אלחוטי לא משנה לי (עדיפות לאלחוטי, להתקדם במעט). סכום כמו שאמרתי 500 ש"ח. חשבתי על הסט Logitech mx 3200, מה אתם אומרים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  24. Started by ImAllMostAwake,

אז ככה לפני זה היה לי את ה5000MX ועכשיו הביאו לי את הMX5500 וגיליתי פה שני דברים מציקים לי מאוד 1. איך פותחים את המכסה של הבטריות? לקח לי רבע שעה לפתוח את זה ... אני פשוט מפחד לשבור את זה פעם הבאה אולי זה שאלה מצחיקה אבל למי שיש ומכיר אני אשמח לעזרה בנושא 2. שזה לא נראה יש פתרון אבל למה הם לא הכינו כפתור ONN \OFF תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.