עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Kidney_stonE,

או במילים אחרות, אני רוצה משהו בסגנון (לא חייב להיות זהה) שיש בלינק, רק במחיר שפוי יותר, משהו כמו 150 ש"ח נניח. יש למישהו המלצות מנסיון? מנסיון שלכם, סתם מגש ארוחת בוקר למיטה יוכל לתפקד כסטנד נוח למחשב נייד למיטה? (ואם כן, המלצות גם לכאלה דברים יתקבלו בברכה) תודה

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by R@mi,

קניתי היום את הסט (עכבר + מקלדת) עכשיו יש המון מקשים שכשאני לוחץ עליהם לא קורב שום דבר... איך אני יכול להגדיר מקשים אלו?? תודה מראש !!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. c210 שעולה 130 ש"ח או c270 שעולה 195 ש"ח ויש לו תמיכה בצילום 720P (המחשב שלי תואם לדרישות המומלצות לשיחה ב- HD שמתוארות בעמוד המצלמה) או c310 שאני לא רואה בדיוק מה ההבדל בינו לבין c270 אבל אולי אני מפספס משהו והוא עולה 240 ש"ח. אני מכיר מניסיון את c210 ויודע שהוא נחמד, אבל שיחה באיכות HD יכולה להיות אפילו יותר נחמדה, אז תהללו ותקטלו, רק תגידו לי למה אני צריך או לא צריך לקנות כל אחת. אני אשמח לעזרה בהקדם כי אני הולך לקנות אחת מהן עוד פחות משעתיים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מחפש אוזניות רגילות לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים שהיו בערך ברמה של אוזניות לפלאפון ממוצאות (כמו של האייפון לדוגמא) ומחפש עכבר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית בסיסית. עירכה: עכשיו קראתי וגילתי שזה לא הפורום לבקש אוזנייות אז תתעלמו מהבקשה של האוזנייות ותתחיסו לעכבר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by שיקאגו,

שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SeeYouInHell,

היי אני מחפש גיימפאד טוב לשימוש במשחקי מחשב חשוב לא אלחוטי שיהיה בעל שני סטיקים של אנאלוג(אני חושב ככה קוראים לסטיקים האלה שמסתובבים) שיעלה בסביבות 100-120אפילו פחות תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by casio222,

עברו כבר 4 שנים מאז שהחלפתי עכבר ואיך לומר? אני כבר לא גיימר כמו שהייתי פעם. מידי פעם אני משחק באיזה פיפא או NBA, אבל בשביל זה יש לי את הגיימפאד של ה-360... למרות זאת, נוח לי מאוד לעבוד עם ה-G5, הוא נוח ביד, ומאוד מהיר. עכשיו אני מחפש עכבר אלחוטי שיחליף אותו, שיהיה נוח, ולא פחות מהיר לעבודה. יש חיה כזאת? (העדפה לעכבר שלא יהיה תלוי בסוללות, לא מתאים לי לעבוד ולגלות שאני צריך להחליף פתאום) ובאותה הזדמנות, אני אשמח לשדרג גם את המקלדת. גם אותה למשהו אלחוטי ונוח. תודה

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. זה נראה לי מאוד נוח. מישהו יודע איפה אני מוצא כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Orenef11,

שלום רב, מחפשת מדפסת לייזר איכותית, אשר תהיה מהירה ושקטה עד כמה שאפשר. לא צריך מדפסת משולבת או דברים מסוג כזה, רק מדפסת לייזר שחור לבן.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  10. היי חבר'ה, אני מחפש מקלדת למדיה-סנטר בסלון ומתעניין במקלדת הזו: http://www.ione.com.tw/2011/3_2P_multi.html הסיבות שהמקלדת הזו מעניינת אותי: 1. גודל קומפקטי אך לא קטן מדי. המקלדת בגודל כמו של מקלדת לפטופ ונוחה להקלדה. 2. עכבר TRACKBALL מדוייק - 1000DPI. 3. סוללות נטענות כלולות. 4. עובדת ב-RF 2.4GHZ ולכן הטווח גדול ולא צריך קשר עין עם המקלט. 5. ביקורות טובות על המוצר והמלצות גם ב-KSP שמוכרים את המוצר. חבר שהראה לי את המקלדת הזו מלכתחילה ומתעניין בה גם כן, יצר קשר עם היבואן והשיג מחיר מעולה עליה אם תהיה קנייה קבוצתית (מחיר של 175 ש"ח - הנחה של 75 ש"ח לעומת KSP ויותר לעומת חנויות אחרות, כלומר 30% הנחה). אם יש מי שמתעניין, שיגיב פה בפורום ואם נגיע למספיק קונים (אני חושב שביקש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 2Fluffy4U,

אני מתלבט מאד בין 2 מקלדות - Logitech wave חוטית. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1124 ומקלדת merc stealth - http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan המחיר שלהם יחסית קרוב, אבל הם מאד שונות. במה אתם הייתם בוחרים? (ואני בכוונה לא מפרט מה הדרישות שלי מהמקלדת כי אני רוצה לשמוע חוות דעת ללא אג'נדה). תודה..

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, אני מחפש גריפ לעכבר G9 של לוג'יטק אני מחפש הגריפ הנוח יחסית, ולא את המחוספס. האם ניתן להשיג אותו בארץ? אם כן היכן? תודה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. צריך המלצה למדפסת לייזר שחור לבן, זולה (לא משולבת). מדפסת מהירה אמינה ושקל למצוא לה טונרים וכו'. תודה מה אתם אומרים על המדפסת הזו ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718598

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by R_G,

אהלן לכולם, יש לי MX500 וחברה שלי מאוד התלהבה ממנו (למרות שהוא נראה כבר רע לגמרי ועם כפתור תקוע..) בכל אופן, אני מחפש המלצה לעכבר בשבילה - אותו סגנון (היה לה נוח..).. לא גיימינג בכלל, עבודה משרדית במחשב הנייד וזהו.. תקציב נניח עד 200 - הסיבה שזה התקציב כי ראיתי שיש ב-160 ש"ח את MX518 וחשבתי עליו.... עצות? רעיונות? כן? לא? אולי? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by 2Fluffy4U,

ראיתי בפורום פה שהמקלדת הזו מאד מומלצת ונוחה, ובאמת הצלחתי להניח את ידיי עליה בסניף של אופיס דיפו והתרשמתי מאד. שאלתי היא כזאת: המקלדת מגיעה בסט של מקלדת ועכבר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5660 במחיר של אזור ה - 350. לעומת זאת - אם אני רוצה לרכוש רק את המקלדת, ללא עכבר (לא סט) ובחיבור חוטי, אז אפשר למצוא אותה רק בחנויות יותר מפוקפקות ובמחיר של אזור ה - 290, 300. http://www.1pc.co.il/logitechwavecordedusbheb-p-6032.html. אם בכל זאת אני מתעקש ורוצה את המקלדת ללא העכבר - אבל עדיין אלחוטית - המחיר של מרקיע שחקים לאזור ה - 400 שקלים במקרה הטוב. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=28945. לפי מה שהבנתי - יש שני גירסאו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחפש מצלמת אינטרנט שתהיה איכות וידיאו טובה וגם איכותית מיועד למסך LCD חשבתי על שתי מצלמות אינטרנט Microsoft LifeCam HD-5000 ו על ‏Logitech Webcam C270 מה אתם אומרים איך הם?הוא שאתם ממלצים לי על מצלמות אחרות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by mzlbat,

היי האם הדגם הזה נעלם או עדיין מוכרים אותו ? אל תמליצו על דגם A

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by slim_shady,

הMX 518 הלך לעולמו היום לאחר וידויי הריגה ואני מחפש לו מחליף. לאחר 4 שנים עם העכבר הזה אני מחפש עבר באותו העיצוב ו אותו הגודל בערך, עכבר גדול לימניים. כשהוא הלך רציתי ישר לקנות אחד חדש אבל חשבתי שאוליי ב4 שנים האחרונות יצאו דברים יותר טובים בזמן הזה... אז התקציב הוא בערך ב200-250 ש"ח.

• 26 תגובות
    • 6.5k צפיות
  19. ערב טוב. לא ממש מצאתי את הפורום המתאים לשאול את השאלה לכן פתחתי כאן.. ברשותי כרטיס מסך HD5770 בעל יציאת HDMI שאינה מתאימה לטלוויזיות ישנות לכן רציתי לשאול האם קיים כרטיס PCI או כרטיס אחר שיכול להתחבר למחשב והוא בעל יציאת S.video או TV OUT או קומפוזיט שיכול לשדר תמונה מהמחשב לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by stone cold,

צריך ליתרגל לכתיבה עיברת ...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. בימים האחרונים קניתי שלושה אביזרים למשחקים: מקלדת: MICROSOFT NATURAL EGRONOMIC 4000. עכבר: LOGITECH G500. גיים פאד: MICROSOFT WIRED XBOX 360 CONTROLLER FOR WINDOWS. נכון שזה לא הפורום המתאים לציין זאת, אבל לגבי מע' הסראונד שיש לי כבר כמה חודשים CREATIVE INSPIRE T6200, עם זה אני כן שלם. האם אפשר לראות בשילוב של הקנייה של כל השלושה איזון די מתאים עבור משחקים? חוץ ממשחקים יש לי עוד שימושים במקלדת, כמו למשל הקלדה עיוורת שאני יודע. קראתי במספר מאמרים בגוגל שזאת מקלדת מאד נוחה, ובמיוחד עבור משחקים, רק שאין לה פיצ'רים שיש למקלדות אחרות שמיועדות לגיימינג, אבל המבנה האגרונומי שלה, כרית העור לידיים, ומבנה המקשים, מבחינות אלו ואולי עוד אחרות שאינני יודע, היא הרבה יותר נוחה למשחקים. …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת (תקציב באזור ה - 350 גג) שתשמש אותי בעיקר למשחקים ועבודות אקדמיות (לא מחייב עברית במקלדת). עשיתי כמה חיפושים ואני כרגע מתלבט בין מספר מקלדות: merc stealth, sidewinder x6, logitech g15,g110. הלכתי ל - KSP אבל הם לא רצו לפתוח אריזות חדשות כדי לתת לי לחוש אותם (ואני מבין את זה כי אלה מקלדות יקרות ואף אחד לא רוצה לקנות מקלדת שרואים שפתחו אותה לפני וחרשו אותה לקוחות קודמים). אז אני כרגע בדילמה כי נראה שאאלץ לרכוש מבלי לבדוק אותם קודם. אז השאלה שלי היא כזאת: א. האם מישהו מכיר מקום בו אפשר ללכת לבחון פיזית את המקלדות הנ"ל? ב. לאור הפרמטרים שאני מחפש שהם: 1. מקלדת נוחה ושקטה! (חשוב לי מקשים שקטים יחסית). 2. תאורה. 3. חיבורי USB, עדיפות ליצא…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SyRenity,

היי. אני מחפש סט ציוד הקפי מלא למחשב: * מקלדת ועכבר נוחים * רמקולים * מיקרופון * מצלמת WEB הסט הוא לאנשים מבוגרים לאינטרנט, כך שהשימוש יהיה מוגבל, ואין צורך לציוד גיימרים כבד או סאונד HI-FI. אשמח אם תוכלו להמליץ על דיל טוב בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.