עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שבת שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים בערך את הסט Microsoft Wireless Optical 1000 ואני מאוד מאוכזב ממנו! לצערי הרב, עוד בשבוע הראשון הדרייברים נתנו לי חיווים לא הגיונים ביחס למצב הסוללה. הסוללות חדשות לחלוטין וגם הכנסתי סוללות נטענות של GP שנבדקו במצלמה ונמצאו מלאות. הדרייברים עדכניים ומותאמים לגירסה של ווינדוס שאני עובד בה ( 64 ביט ). הבעיה היא שהמקלדת איננה עובדת רצוף ומתקשרת עם הרסיבר רק אם הם ממש צמודים! לדוגמא, אם אני משחק במשחק יריה מגוף ראשון ולוחץ על W כדי להתקדם בקו ישר, הדמות מתקדמת כמה מטרים במשחק ואז נעצרת ורק לחיצה נוספת על המקש גורמת לה להמשיך ללכת. אין זאת בעיה במשחק. הפאנל של הדרייברים של המקלדת מראה נפילות ברמת האות מרמת High לרמת Low וישנו תיאום ישיר בין ה…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by DAVIDD,

אהלן וסהלן... אחרי שקניתי מקלדת חדשה הגיע הזמן גם לקנות עכבר חדש איזה עכבר תמליצו לי בסביבות ה350 מ KSP רצוי של לוג'יטק תודה...

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by fire15,

איזה ספק כוח הכי טוב יחסית למחיר והתקציב שלי הוא 650 שקל ואיך יודעים עם הוא טוב מה צריך לבדוק איזה ניתונים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קיבלתי לפני כמה ימים טלויזיה של Hyundai דגם HU-D21 וגיליתי שאני לא יודע איך משתמשים ביכולת הTVOut של הכרטיס וה-ViVo. מדובר בכרטיס Ti 4200 של Leadtek עם יציאת ViVo 9 פינים,ועם הכרטיס באים שלושה כבלים: כבל ViVo. כבל S-Video. וAV Cable. המטרה הסופית שלי היא להציג את מסך המחשב על הטלויזיה, השאלה שלי היא איך אני מחבר בין השניים ועם איזה כבל? בתודה...

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  5. היי חבר שלי עוד מעט טס לארצות הברית ורציתי לנצל אותו קצת ולהביא משם מצלמה דיגיטלית אני לא מבין במצלמות דיגיטליות לכן אני מפנה את השאלות אליכם ראשית התקציב שלי עומד על כ 400 דולר בערך אני מחפש מצלמה דיגיטלית בעלת איכות תמונה משובחת ובעלת 3.2 מגה פיקסל חשוב לציין אני לא צלם מקצועי לכן אני רוצה מצלמה קלה לשימוש ולתפעול אשמח לשמוע את המלצותיכם וגם אם אתם מכירים חנות מומלצת לקניית המצלמה בניו יורק תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by bneli,

יש לאחותי מדפסת של CANON כבר כמה שנים טובוב אבל בעקבות זה שקשה בזמן האחרון למצוא את הראשי דיו שלה(40 ו41 נידמה לי) היא שוקלת להחליף(גם מדפסות משולבות הרבה יותר זולות בזמן האחרון) אז אני בודק לה ויש לי מספר שאלות: האם כדאי לשקול קניה של מדפסת לייזר צבעונית ?(סטודנטים ומדפיסים דיי הרבה) יש דגמים ספציפיים? אם אתם לא ממליצים על לייזר אז רציתי לדעת איזה דגמים של מדפסות משולבות כדאי לשקול?(ניראה לי שיותר בכיוון של ללכת על HP כי הזמינות שלהם בדיו בחנויות ממה שראיתי גבוה יותר) צריך דגם שהזמינות שלו גבוהה ונפוץ ושלא יעלה הרבה ושיהיה יחסית גדול וכך יחזיק זמן רב יותר(יש חיה כזאת שמשלבת את התכונות האלו?) אם תוכלו לכיוון אותי לכמה דגמים ספיציפיים מומלצים זה יעזור לי (חיפשתי ב"דביק" עם…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. חברה, אנא הביטו בתמונה: למרות שיצרן הוא לוג'יטק, רושמים שירות ואחריות ע"י דיגיטלשופס ולא גם ע"י לוג'יטק עצמם. אני חשבתי שיצרן גם צריך לשאת באחריות על מוצרים שלו... חוץ מזה מישהו קנה שמה? מימש אחריות אולי מישהו?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. האם קיים איזשהו מוד אשר מאפשר שמיעת רדיו דרך המחשב? אם לא קיים- האם אפשרי בכלל הדבר? כלומר באמצעות אנטנה (אם יש צורך...) והכל... לא דרך אתרי אינטרנט מסויימים שמפעילים רדיו. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by haviv822,

מה דעתכם על המארז AC Silentium T1 + 450W PS ועל הספק שבא איתו. האם המחיר (550 ש"ח בנעה) מוצדק? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3089

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by Klayhamn,

קודם כל אני אענה לשאלות שוודאי תשאלו: 1. כן, אני באמת רוצה מקלדת של DELL והיא נוחה לי. כן, אני יודע שיש אופציות אחרות. 2. כן, השתמשתי בה כבר, במשרד בעבודה. 3. לא, אני לא חושב שהיא מכוערת. 4. אני יודע שהיא נמכרת כחלק ממחשב מותג שלם ועכשיו לעניין עצמו - מישהו יודע איך בכל זאת אפשר להשיג מקלדת של DELL בלי להתעסק עם היבואן ישירות? חנות/אתר/מה שלא יהיה? תודה

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  11. שלום אני מחפש כונן צורב דיסקים חיצוני טוב שיעבוד גם עם mac וגם ווינדוס וגם עכבר חוטי טוב שיחזיק הרבה זמן אשמח ללינקים מאמזון תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by סער_שי,

למה בעצם אני צריך ספק כוח שעולה 300 ש"ח (450W). אני לא יכול להסתפק בפחות? איזה יתרונות זה נותן לי?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  13. Started by JCohen,

לחבר שלי יש פנטיום 4 1.4 ג'יגה-הרץ, 128 מגה-בייט זיכרון (RD-RAM), כרטיס GTS של ASUS ולוח P4T של ASUS. האם תוספת של 128 מגה-בייט תשפר את ביצועי המחשב?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by show_biz,

האם ניתן לחבר יותר מספק כח אחד למחשב??? אם כן האם ניתן לג'מפר ביניהם - ז"א כניסה אחת של 220 לשניהם??

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by esaly,

מישהו מכיר את QcK של STEEL? איך הוא?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zoyaniv,

יש לי שקלדת USB אם אני מאתחל דרך דיסקט אני לא יכול להישתמש בה אבל אם אני נכנס ל-BIOS אז אפשר למה זה קורה

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by ashkenazone,

איזה מארז הכי כדאי לקנות ב350 שקל? לא שקל יותר PPL, אל תשאלו אפילו.

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  18. הלכתי למלאות את הדיו מה עדיף,למלאות את הדיו או לקבל דיו מקורי בתוספת של 40 ש"ח?

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  19. http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.microsoft.com/presspass/images/gallery/hardware/NED7000_lg.jpg&imgrefurl=http://www.microsoft.com/presspass/press/2007/jun07/06-19NED7000PR.mspx&h=665&w=1288&sz=448&hl=en&start=3&um=1&usg=__Yn7_b2xNnm9U3gvI0cD-SiCANZw=&tbnid=qpn_WO35A7G6iM:&tbnh=77&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dmicrosoft%2Bdesktop%2B4000%26imgsz%3Dxxlarge%26um%3D1%26hl%3Den%26rls%3Dcom.microsoft:en-US

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Haflo,

מישהו יודע מה תפקידו של ה Scroll Lock במקלדת? ? ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, אני מעוניין לקנות סט של עכבר ומקלדת אל-חוטיים ורציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם המקלדת הנ"ל ויכול לתת חוות דעת? מעבר לכך אשמח להמלצה לעכבר אלחוטי בעל ביצועים דומים ל-G9 אך במחיר שלא עולה על 250 (עדיף פחות). בתודה ראש. *אשמח להצעות למקלדות אלחוטיות בסביבות ה200 ש"ח ומטה. **אין בעיה להזמין מחו"ל במידה וזה יוצא יותר משתלם. אופציות של עכברים שחשבתי עליהם: -Microsoft SideWinder X8 -Logitech Performance MX -Logitech G700 האם הלוג'יטק פרפורמנס שווה תוספת של 50 ש"ח על הX8 של מיקורוספט ? (240 במקום 190) או אפילו את ה-G700 של לוג'יטק ב-275.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מחפש מקלדת איכותית (בכבל) שתענה על הדרישות של נוחות + למשחקים.

23. אני מחפש בנרות מארז עם 1. מאורר 120 ממ מקדימה ומאחורה 2. דלת שנפתחת ימינה מה שלא עומד ב-2 הדרישות האלה לא עוזר לי אז אל תציעו...

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  24. השאלה שלי מאוד פשוטה, אני יודע שכל אלו עם בעקרון עכברי גיימינג אבל לפי כל התגובות הם גם מאוד נוחים השאלה שלי היא אם הם מתאימים גם לשימוש יומיומי... השימוש שלי הוא בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פוטושופ וקצת משחקים... אתם חושבים שהעכברים האלו מתאימים לי? הם נוחים לשימוש ממושך? ובאותה נשימה, מה אתם חושבים עדיף מכל אלו? אני נוטה לGENIOUS בעיקר בגלל המחיר והעיצוב, הG5 קצת יקר לי והMX518 נשמע מעולה אבל מכוער ברמות וגם טיפה יקר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  25. Started by Dj_Infernal,

אני מתכנן לקנות את המצלמה MUSTEK MDC 3500 3.1Mega Pixel שמחירה 1100~ שקל. עכשיו יש לי כמה שאלות. 1. האם כאשר המצלמה מחוברת למחשב אני יכול לצלם אין סוף תמונות? (שאלה קצת מצחיקה). 2. האם המצלמה עושה שימוש בסוללות כאשר היא מחוברת למחשב ? 3. האם יש דרך לפתח את התמונות כמו שמפתחים תמונות רגילות ע"י שימוש בפילים ? (שאלה שמאוד חשובה לי) 4. מה אתם אומרים על המצלמה? האם היא שווה קנייה ? והאם באותו מחיר אני יוכל לקנות מצלמה דיגיטלית יותר טובה ? תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.