עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by slim_shady,

הMX 518 הלך לעולמו היום לאחר וידויי הריגה ואני מחפש לו מחליף. לאחר 4 שנים עם העכבר הזה אני מחפש עבר באותו העיצוב ו אותו הגודל בערך, עכבר גדול לימניים. כשהוא הלך רציתי ישר לקנות אחד חדש אבל חשבתי שאוליי ב4 שנים האחרונות יצאו דברים יותר טובים בזמן הזה... אז התקציב הוא בערך ב200-250 ש"ח.

• 26 תגובות
    • 6.5k צפיות
  2. המדפסת המשולבת מיועדת לעבוד ברשת במשרד קטן של 3-5 עובדים ( הדפסה ,סריקה , צילום , פקס ) . האים כדאי לחשוב על הזרקת דיו או שלייזר יותר כדאי כלכלית ?? עומס העבודה בינוני עד קל , אשמח לקבל המלצות למכשירים . טווח המחירים עד 2500 שח . תודה . אין לי בעיה עם שחור לבן בלבד .

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ychig,

צריך המלצה לעכבר אלחוטי לגיימינג , תקציב 250~. תודה

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by GW,

שלום, אני צריך המלצה לעכבר ואולי גם מקלדת לגיימינג. תקציב לעכבר 100-200 שח , תקציב למקלדת לא יודע גם מחיר סביר. יכול להתגמש על המחירים אם תמליצו לי על משהו טוב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by simon_hr,

שלום יש לי מדפסת דגם Brother MFC-215C ואתמול קניתי צבע חדש כי הישן נגמר לי,קניתי תואם למקורי והיא פשוט מדפיסה לי דף ריק,אני חייב להדפיס איתה אני לא מבין מה הבעיה,אני ישמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת חדשים, זה בעיקר למטרות שימוש יום-יומיות וגיימינג מדי פעם. תודה לעוזרים אגב איך העכבר והמקלדת האלו? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=6477 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=2933 מעדיף לקנות בksp או ivory

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by eli_t,

היי, יש לי את ה MX 620 שבגדול הוא עכבר טוב אבל מה שמעצבן אותי זה המשקל שלו, בגלל שהוא עובד על 2 סוללות הוא מאוד כבד, רמת הדיוק שלו גם לא גבוהה במיוחד לדעתי. מה שחשוב לי זה שיהיה קל ומדויק !! מתחתי את התקציב ל 600 ש"ח.. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה לקנות מקלדת לגיימינג עם תאורה אחורית בתקציב של עם 350-400 ש"ח. אם צריך לחרוג קצת אני אשקול אם המקלדת באמת תהיה שווה את ההשקעה עבורי. מקשי מולטימדיה וכפתורים הניתנים לתכנות זה חובה. רצוי שיהיו גם כפתורים להקלטת מאקרו. עברית זה חשוב כי אני לא המשתמש היחיד במחשב (אני יודע שזה מצמצם את המבחר בהרבה). שתהיה אפשרות לשלוט על עוצמת האור. נדמה לי שראיתי מקלדות שגם הרווחים בין המקשים זוהרים. אם יש כזו אני אעדיף אותה. ראיתי את הדיון שנפתח לא מזמן בנושא אבל הוא לא פוגע בדיוק בדרישות שלי אז פתחתי אחד חדש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לרוב אני משחק בלילה, לכן אני צריך להתמצאות בכפתורים בחושך. חשבתי על מקלדת מלאה או חלקית עם תאורה אחורית. לא צריך עברית. רצוי שתהיה אפשרות להחליש(מלבד לכבות לגמרי) את התאורה או שהיא פשוט לא תסנוור בחושך. אני לא לגיימר כבד ולא משחק ברשת. לכן כל מיני פ'יצרים של מאקרו וכו' פחות חשובים לי. תקציב נגיד עד 350 ש"ח. הסתכלתי באינטרנט על מספר דגמים: ‏Microsoft SideWinder X4 Logitech Gaming Keyboard G110 Razer Nostromo Expert Gaming Keypad כמות הכפתורים ב Razer Nostromo לא יגבילו אותי במשחקים? למי שיש\היה ניסיון עם מקלדות בעלות תאורה אחורית אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד עליהן. בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by YTZ,

אני רוצה לקנות לעצמי למחשב הנייד עכבר אלחוטי טוב ואני מתלבט בין 2 העכברים האלה. לפי מה שקראתי, ה-M705 בעל חיי סוללה ארוכים מאוד (אומרים ש-3 שנים, אני מניח משהו כמו חצי שנה), לעומת ה-MX PERFORMANCE שהם בקושי שבועיים. ה-MX נראה הרבה יותר גדול ונוח, בעוד שה-705 נראה לא נוח לכף היד. ה-MX בא עם מטען וכבל USB שניתן לחבר בעת שנגמרת הסוללה, אין דבר כזה ב-M705... יחד עם זה, נראה שיהיה לי יותר נוח לקחת איתי את ה-M705 מבלי חשש שיינזק בתיק עם המחשב. אני מחפש חוות דעת על שני (או אחד) העכברים, מישהו ניסה אותם (או אחד מהם)? -------------- עריכה: עקב בעיות מלאי בחנות שממנה אני רוכש של ה-MX, החלטתי ללכת על ה-M705.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. שלום! יש ברשותי עכבר אלחוטי של Microsoft מדגם wireless optical mouse 2000 וברצוני לרכוש מקלדת אלחוטית, האם בלכתי לקנות מקלדת, לא אוכל לרכוש אחת שתוכל להשתמש בחיישן של העכבר?? או שאצטרך ממש לקנות סט שלם חדש? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by guytsemah,

[צונזר]

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  13. Started by ackohen,

ראיתי באתר את המקלדת הזאת אבל לא ממש מצאתי אותה באתרים בארץ. מישהו יודע אם היא קיימת? האם היא אמורה להגיע מתישהו? באיזה מחיר ידובר? כרגע מחירה באתר 100 דולר... http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/7288 אשמח למידע נוסף.. תודה

14. המחיר זהה, שניהם אופטיים. אני יודע שהקינזו קטן יותר, רק שלושה כפתורים ורק שנת אחריות, אבל חדש יותר מה MX518. מישהו יכול להגיב? ראיתי גם שמישהו כתב שיש לקינזו בעיות עם משטחי עכבר מבד ב DPI נמוך. אני לא משחק הרבה FPS, בעיקר סטארקרפט 2, ולכן משחק בד"כ על DPI של 800-1200. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. עמיאל לוזון, מהגיימרים והפעילים בקהילת הגיימינג המובילים בארץ פירסם סקירה על עכבר ה-KONE ופד ה-SOTA והצליח להשיג הנחה גדולה לקוראים. שווה לכם לקרוא אם אתם מחפשים ציוד גיימינג איכותי. אני מאוהב ב-KONE אחרי שימוש של כמה שבועות ובאמת ממליץ לכל אחד לבדוק את המוצר גם אם יחליט שהוא לא מתאים לו. אני הייתי סקפטי כמו שעמיאל כותב ופשוט חייב להסכים לכל מילה שלו. כאילו הוציאו לי את המילים מהפה... http://www.gadgety.co.il/10604/%d7%92%d7%90%d7%93%d7%92%d7%98%d7%99-%d7%9e%d7%a1%d7%a7%d7%a8-roccat-kone-%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92/

• 13 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by r.b.y,

אני רוצה לסרוק תמונות למחשב בכדי לעשות אלבום דיגיטאלי יש לי כמה תמונות שפיתחתי אותם על נייר אני רוצה לסרוק אותם למחשב אני יודע שסורק יש לו רזולוזציה גבוהה ולכן זה עדיף אך אולי יש גם משולב הסכום עד 400 שח תודה

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by arkzai,

היי אני מעצב גרפי שמחפש לקנות סורק טוב לסריקת איורים ועבודות חשבתי להוציא באזור ה-400 ש"ח. כעקרון אני חשבתי על Epson V33 או על אחיו הגדול Epson V330. אשמח לחוות דעתכםץ תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. קניתי אוזניית BT הכל טוב ויפה (סוללה קצת קטנה מדי) אבל הן הגיעו עם מטען אנגלי והייתי שמח לרכוש כבל USB כדי להטעין אותן עם המחשב שתי שאלות: א. איך קוראים לחיבור הזה? MICRO USB רגיל? האם זה זה:http://www.dealextreme.com/p/usb-to-micro-usb-charging-cable-60cm-length-48924 ב. קיבלתי ביחד עם האוזניה אוזניות שמתחברות לשקע USB (בשביל לשמוע סטראו) אם אני רוצה גם להטעין את האוזניה וגם לשמוע מוזיקה עם האוזניות האם זה אפשרי? (ז"א איך אני יכול לפצל את החיבור באוזניה ל-2 ואם כן האם זה תקין שאחד מזרים חשמל לסוללה והשני מזרים מידע לאוזניות?) תודה רבה, אריה נ.ב איפה אני מוצא מתאם מחיבור 3.5 רגיל לחיבור המוזר של האוזניות שלי לשם הברה התחתון זו האוזניה העליון זה החיבור של המטען/…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ftom2,

הי, אשמח לשמוע המלצות, חשוב לי שלא תהיה גדולה מידי.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. טוב, לאחר זמן מה הגעתי למסקנה שאני לא יכול לסבול שימוש של עכברים חוטיים עם המחשב הנייד שלי. לכן אני רוצה אחד אלחוטי. יש לי במחשב הביתי את RAZER DEATHADDER שאני מאד מרוצה ממנו מבחינת נוחות ליד ופונקצוינליות. אני מחפש עככבר במחיר דומה לזה, שיהיה נוח ושיהיו לו כפתורי קדימה אחורה לאגודל, בקיצור כמו הDEATHADDER, אין לי צורך בעוד כפתורים מעבר למה שציינתי. ביצעתי חיפוש קל ומצאתי את זה http://www.logitech.com/en-roeu/mice-pointers/mice/devices/6811 הוא עובר את התקציב בKSP אבל אם הוא באמת טוב אני מוכן להוסיף. אני תוהה עם יש עכברים טובים של חברות אחרות שלא מצאתי. בנוסף חשבתי עם אני הולך על עכבר איכותי אולי כדאי לי להשקיע באיזה פד חביב? למשל זה: http://store.razerzone.com/stor…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי את ה Asus G73JH שאני תמיד לוקח לעבודה ועושה לילות, יש לי כרגע את ה RAZER Golthios או איך שזה נקרא וזה לא ממש נוח ומדוייק. יש המלצות לאחד טוב ? אני מעדיף ללכת על אחת מהחברות האלו Everglide, SteelSeries, וצריך שיוכל להתקפל ולא קשיח שאני יוכל להכניס לתיק בצורה קלה. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by wons,

היי חבר'ה אני מחפש מצלמת אינטרנט עבור צילום סירטונים בשביל היוטיוב. המחיר הוא לא קריטי אומנם אני מעדיף לעלות איתו כמה שפחות. והשאלות שלי הן: כמה תמונות בשנייה הייתם ממליצים למטרה הזאת כדי שיצא סירטון טוב ולא מהסוג ה"נתקעים" שניתן לראות בכל מיני וידאו בלוגים ? רזולוציה אני משאר שהיא לא כל כך חשובה לי כי בכל מיקרה הסירטונים יעברו הקטנה ל 640*480 עבור תצוגה ביוטיוב אומנם נחמד היה אם תהיה יותר עבור עריכה. בהרבה מצלמות אינטרנט התמונה יוצאת די חשוכה או לחלופין מסונוורת, חדות התמונה מזעזעת והפרדת הצבעים גרועה. מצד שני ברוב מצלמות כיס (וידאו) HD שאנשים מצלמים עבור הבלוגים שלהם יוצאים סירטונים שבהחלט נעים להסתכל עליהם - יש מצלמות אינטרנט ספציפיות שהייתם ממליצים ע"מ לקבל אפק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by daniel9876,

איזה הגה טוב יש למחשב עד 200 שקל, עם הילוכים אם אפשר תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. החלפתי לפני חודש את כל ראשי הדיו ואחרי שבוע שלא הדפסתי רק ראש אחד עובד (3EBK) שאר המיכלים מלאים אבל לא עובדים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי סט מקלדת ועכבר bluetooth של מייקרוסופט ושאלתי היא כזאת. הסט לא מתפקד בזמן עליית המחשב, אלא רק לאחר ש-windows עולה, אני מניח שלא כל הדרייברים המתאימים עלו? זה למשל מצריך שאחבר מקלדת רגילה עם ברצוני למשל להיכנס ל-bios או safe mode - באסה. האם יש דרך להתגבר על כך? יש לי סט אלחוטי רגיל (RF) והוא דווקא עובד בזמן עליית המחשב.

• 0 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים