עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by jakijaki,

מישהו שמע על העכברים המהירים של חברת A4TECH ? דגמים X-710-2 , X-710-1 .X-750F. X-718 אשמח לשמוע חוות דעת.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by gal555,

יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Gimel,

מישהו יודע? אם כרטיס USB עולה 50 שקל, אז החתיכת ברזל הזו בטח תעלה שקלים בודדים, השאלה היא רק לאן להביא את השקלים האילו...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני קונה עכשיו את הכרטיס הזה ומוסיף למחשב p4-2000 intel d850mv צורב דיוידי 60gb 7200 +20gb 5400 creative 5.1 value הספק thermaltake 300w יחזיק את הכרטיס מסך? אני יוכל לישון בשקט?

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by YoTaMi,

אני רוצה לקנות DVD שקורא USB... אבל צריך שה- USB יקרא את הדיסק נייד .. דיסק נייד WD 250 GB כול USB קורא דיסק נייד ? + קורא DIVX וכתוביות בעברית + שאפשר לעשות גודל כתוביות ולשחק שם עם ההגדרות .. איזה DVD הכי טוב ? מכיר מקסימלי 300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  6. Started by CraZy,

איזה צורך מומלץ כיום? אני רוצה זקזי. אני יודע שכיום זה כבר לא כל כך משמעותי בהשוואה ל IDE פשוט כל המערכת אצלי היא סקזי. הייתי הולך על הפלקסטור רק שלא ראיתי שיש לו סקזי X24

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. איך המקלדת והעכבר האלה? Logitech Media Keyboard - ¤170.00 Logitech® MX510 Performance Optical Mouse BLUE - ¤200.00 למחשב שמיועד למשחקים ? הם איכותיים או שעדיף משהו אחר? תקציב לציוד הקיפי עד 350 שקל + - עדיף כבר אלחוטי או שבמחיר כזה אי אפשר להביא אלחוטי ברמה? ואלה מצויינים בשבילי?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  8. ההבדל הוא של איזה 50 דולר ? למה ? האם הוא יותר טוב ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yuvyuv,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1006517811&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by UVnet,

יש לי שאלה אני חושב על לקנות מחשב חדש והאופציה שהכי מצאה חן בעיני כללה לוח אם מבוסס KT266A. הדבר היחיד שאני לא בטוח בקשר אליו זה של איזה חברה הכי כדאי לי לקנות אם למישהו יש הצעות מעניינות... :smoke:

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by BlooD,

1. מה זה? 2. בלי שום קשר: אם מקס עולה אצלי אז גם 3DMark2001 יעלה אצלי(Banshee AKA Banshit) ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ras81,

שלום רכשתי מחשב עם מארז COMPUTERTEC 6A19 עכשיו המארז מגיע (ואני מאמין שכל המארזים החדשים) עם פנלים מיוחדים לכוננים השאלה היא איך בחור שרגיל לעבוד עם מברג משתמש בזה, איך בדיוק מתקינים ומוציאים אותם (יסיתי להוציא כונן CD ולא הצלחתי, למרות שניסיתי ללחוץ בקצה הגמיש וכו') מה הולך פה????????? למה סיבכו את זה כ"כ? יש איפה שהוא מדריך לכל זה? א מישהו שיכול לעזור לי ???

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by Dr-XP,

תצביעו עכשיו ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by se7en,

בשעה טובה אחרי 3 שנים עם אותו מחשב באה ההיזדמנות. יש לי סכום בלתי מוגבל (15 אלף + -) שקיבלתי. אנא מפרט הכי טוב שאתם יכולים. (ניסיתי את המפרט האוטומטי בפורום ואני לא חושב שהמפלצת שם כל כך איומה בשביל הסכום) אני מוכן אם יוצאת חומרה חדשה לחכות אפילו חודש חודשיים. תודה. :asthanos:

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by max_cool,

הורדתי TNT TUNER ואני רוצה לדעת מהן ההגדרות המהירות ליבה,זיכרון,OPENGL,וD3D תודה. כרטיס המסך שלי הוא GF2 MX 200 64 DDRAM ויש לי מערכת של פנטיום 4 1500 ו256 רדיראם אם זה עוזר.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by Mr Gadget,

אני רוצה להצטייד ב UPS לקראת החורף הייתי רוצה שתמליצו לי איזה UPS לקחת עד 600 שקל..., בהתחלה חשבתי לקחת אל פסק של Advice התקשרתי ל ZigZag והם בכלל לא מחזיקים UPS מסוג Advice ששאלתי למה אמרו לי שהאל פסק מחברת Advice לא אמינים במיוחד וש Nautilus 650 VA נותן תמורה למחיר שלו האם באמת Advice עד כדי כך גרועה? למישהו היה ניסיון איתם? ואיזה UPS כדאי לקנות שיחזיק את המערכת הבאה: Samsung 753DF (17 Inch) Alcatel 510 PSU TT Butterfly 480W

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by chichy,

היי רציתי שתייעצו לי מה לקנות... ואם תוכלו להסביר מה ההבדלים פחות או יותר הרמקולים: Altec lansing ATP-3 שעולים 700 ש"ח פלוס מינוס או Hercules XPS 510 שעולים 650 ש"ח פלוס מינוס

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם ! קניתי את הספק SILENT 410W של TT ושמתי לב שאני סוגר את המחשב המקדלת עדיין דולקת והספק חם קלות! סימן הוא עדיין עובד עד עכשיו סגרתי אותו עם המתג אחרי כיבוי המחשב.. האם להשאיר אותו דלוק? או שמה זה לא מצב נורמלי

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  19. זה די דחוף בבקשה. ואני יודע שיש פה תותחים. תודה 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 6kwar,

רציתי לדעת איזה מכפלה אני נותן לו 11.5X133 אני כמעט בטוח שזאת המכפלה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת, עדיפות לזירוקס. העדפה לאפשרות סריקה והדפסה אוטומטית משני הצדדים. אפשר עם כרטיס רשת/Wifi. מחיר בסביבות 1500 ש"ח. הסתכלתי על דגמים במקומות שונים, אבל קשה לי לדעת אם זה משהו ראוי או לא. אשמח לדעת גם עלויות דיו משוערות, התקשיתי למצוא אותן ולהתאים למדפסות. תודה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by hadarK,

אני רוצה להעביר תוכן 4K מהלפטופ בו קיים חיבור USB 3.1 Gen 2 Type-C / Intel Thunderbolt™ 3 (Power Delivery, DisplayPort) למסך טלווזיה עם חיבור HDMI 2.1. מניח שנכון למצוא כבל מתאים ואין צורך במתאם? אודה לעזרתכם איפה ניתן לרכוש כבל מתאים באיזור המרכז. תודה

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  23. אהלן אנוכי בגובה די סטנדרטי בישראל - 1.70, ולצערי רוב הכיסאות שנתקלתי בהם נועדו לאנשים די גדולים - המרחק בין הידיות עצום, הידיות לא עולות מספיק גבוה ועומק המושב גדול מידי. אני מחפש כיסא יותר קטן במימידיו מהכיסא הסטנדרטי. מנסיוני, הפרטים הקריטיים (מעבר למשענת נוחה וניתנת להתאמה) הם: א. עומק המושב (אם גדול מידי, הירך והשוק לא יכולו להיות בזווית ישרה) ב. מרחק בין הידיות (אם גדול מידי, הידיים שלי מתרחקות מהגוף יתר על המידה) ג. גובה הידיות בעבודה הקודמת היה לי aeron herman miller שהיה מצוין בסך הכל רק שעדיין היה חסר עניין המרחק בין הידיות (אפשר לשנות את הזווית שלהן ולא להזיז את כל הידית כך שבסופו של דבר הידיים לא ישרות) אם למישה…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  24. Started by AK,

שלום לכולם חבר שלי ביקש ממני המלצה לקניית לוח אם,מארז+ספק,מעבד,זכרון פנימי,דיסק קשיח וכרטיס מסך והמחיר המקסימלי שהוא מוכן לתת הוא 3500 ש"ח אני לא מבין גדול בזה בעצמי אז פניתי אליכם אז מה כדאי לו לקנות? נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by slider,

מה ההסדל בין SRAM ל DRAM ??? (אני מתכוון לאיך הם בנויים לא לשימושים שלהם)

• 0 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.