ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריכה עזרה בבחירת מדפסת. אני סטודנטית ומדפיסה די הרבה כ- 100 דפעם בשבוע, לכן אני צריכה מדפסת שההדפסה שלה תהיה זולה. אני מחפשת מדפסת שמדפיסה שחור לבן (אין צורך במשולבת אבל אם יש באותו המחיר אז למה לא) מדפסת מהירה (עדיף יותר מ- 22 עמ' לדקה) אני גם רוצה מדפסת שמסוגלת להדפיס דו צדדי אוטומטי, שיכולה להכניס את הדף חזרהנ ולהדפיס מהצד השני (אבל הבנתי שזה מייקר מאוד את המדפסת...) בכל אופן טווח המחיר שלי הוא עד 1000 אבל אני כמובן רוצה מדפסת כמה שיותר זולה (800 עד 100 זה כבר די הרבה ) בבקשה תתנו לי המלצה למדפסות , יש יותר מדי בשוק... :-) תודה
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
עד היום אני עם עכבר של לוגיטק אלחוטי וזה ממש מעצבן אני כל פעם צריך להחליף לו סוללות , עדיף עכבר חוטי. (או שיש עכבר שנטען, לא רוצה לשמוע על סוללות נטענות) אשמח להצעות של עכברי חוט[br]פורסם בתאריך: 25.02.2011 בשעה 12:34:19 תקציב של 100 ש"ח +-
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, מחפש מדפסת טובה, חסכונית ובעלת פקס, מכונת צילום וסורק, השימוש העיקרי הוא הדפסת מסמכים שחור לבן אך יש גם צורך בצבע לעיתים. הכיוון הוא - HP Officejet Pro 8500A CM755A אשמח לשמע עצה או טיפ בנושא, תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לשימוש משרדי. ראיתי שיש הרבה חברות והרבה דגמים. אנחנו מדפיסים בין 20 ל30 דפים ביום ולפעמים גם מדבקות. לקחתי כמה הצעות מחיר: 1. OKI C3600n מגיעה עם טיונרים ל500 דפים. דיו שחור עולה 220 וצבעוני 320. המחיר שלה הוא 1020 ש"ח. המחירים לא כוללים מע"מ. 2.לקסמרק C544 מגיעה עם טיונרים ל2000 דפים. טיונר שחור עולה 300 ש"ח וצבעוני 360 ש"ח. המחיר שלה הוא 1490. המחירים לא כוללים מע"מ. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום. אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מקלדת ועכבר למטרות גיימינג(משחקי FPS), ושיתאימו גם לעבודה בתוכנות העריכה של אדובי במחיר של 520 ש"ח לשניהם. אני מוכן להשקיע עוד 20-40 ש"ח אם הסכום הזה ישפר את היכולות של המקלדת או העכבר בצורה מורגשת. בקשות מיוחדות: עכבר- עכבר גדול(העכבר שיש לי נכון לעכשיו באורך 15 ס"מ ורוחב 11 ס"מ-אני מחפש משהו בסדר גודל הזה), עכבר שמתאים ל-palm grip, בעל חיבור usb וכבל באורך של 2.3-3 מטר. מקלדת-מקלדת בעברית עם כבל באורך 2.3-3 מטר, וגודל סטנדרטי-גדול של מקלדת. ואם יש לכם המלצות לפאד לא יקר מאוד 40-80 ש"ח אשמח לשמוע גם. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור.
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
משהו יכול להביא לי פירוט של הלחצנים בLogitech G500 והסבר בבקשה? מה זה DPL? או DLP? איזה מקלדת לגיימינג כדי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להריץ את הדרייבר הישן במצב תאימות לוינדוס XP שום דבר לוגיטק מפנים לקניית מצלמה שתואמת לוינדוס 7 או במילים אחרות לא מספקות דרייבר כמה נחמד מצידם יש דרך לעקוף את זה?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אנחנו רוצים להחליף את המדפסת לייזר כי שמעתי משהו רע עליהן. רציתי לדעת איזו מדפסת הזרקת דיו משולבת בפקס וכו' כדאי לקנות?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש עכבר איכותי כמה שאפשר בתקציב של 250 שקל, אני צריך עכבר חוטי נוח כמה שאפשר, מחפש עכבר גדול ליד גדולה, ושלא יהיו עליו יותר מידי כפתורים כי זה משגע אותי, שימושים עיקריים- עבודה יום יומית, וגיימינג כבד. חשבתי על 2 העכברים הבאים ואני לא יודע מה לקחת, עם בכלל שווה לקחת עכברים כאלו, או להסתפק בעכבר זול ב20 שקל כל חודש חודשיים. 1- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=875 לפי מה ששמעתי עליו זה אחד העכברים הכי טובים שיש ובמחיר טוב. 2- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1001 לא שמעתי עליו רבות, אבל אומרים שזה עכבר ממש טוב. האפשרות השלישית שהיא גם הכי טובה לדעתי זה קניית כמה עכברים מי הסוג הבא - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1291 מה דעתכם…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, הבעיה שיש לי מאוד מוכרת מבחינתי כי זה תמיד קרה לי בעבר אך עם הזמן זה הסתדר(או שאני עשיתי משהו מבלי לדעת). העיניין עם המקלדת הוא שקודם כל היא חדשה,מקלדת של מיקרוסופט דגם Wireless Keyboard 1000. במשחקי פעולה שאני משחק,מה שקורה זה שבמידה ואני לוחץ ומחזיק את W אז המקלדת אומנם מגיבה אך אחרי 3 שניות היא מפסיקה להגיב וצריך ללחוץ שוב על אותו כפתור בשביל לבצע פעולה. ההרגשה היא שהמקלדת פשוט מאבדת את האות האלחוטי לשנייה ובגלל זה צריך ללחוץ כל הזמן על אותם הכפתורים במקום להתנהל בצורה תקינה. העייניין שזאת רק ההרגשה כי בהגדרות המקלדת אני רואה שהאות חזק והכל תקין מבחינה חומרתית. דרך אגב,עשיתי חיפוש בפורומים ומצאתי את הדיון הנ"ל עם בידיוק אותה הבעיה חוץ מעיניין הסוללות: http:…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP m1522nf שמתפקדת כמדפסת רשת. ההדפסה וצילום מסמכים עובדים. פקס אני מצליח לשלוח מהמדפסת אבל לא מהמחשב. סריקה לא עובדת בכלל. יש לי WINDOWS XP ושני מדפסות "HP m1522nf" ו-"HP m1522nf fax" שניהם מחוברים דרך שני יציאות IP סטנדרטיות (יציאה אחת למדפסת) עם אותה כתובת IP (של המדפסת). כשאני מנסה לשלוח פקס דרך "HP m1522nf fax" או לסרוק דרך התוכנה של HP אני מקבל הודעה שהשרת עסוק. מה יכולה להיות הבעיה??? (אני משתמש בדריבר המעודכן ביותר)
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי קנוון ואני סורק תמונה למחשב אני צריך שהתמונה תהיה בקובץ JPEG יש אפשרות לשמור אותה בפורמט הנ"ל? כי שאני סורק היא שומרת בפורמט תמונת מפת סיביות (.bmp) תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש מדפסת משלובת פקס/סורק/מ.צילום. שמעתי OKI נוראיות ויקרות. כל המלצה מתקבלת, רק אם אפשר הסבר קטן מדוע.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לחברה שלי מדפסת לייזר שחורה לשימוש ביתי פשוט (סטודנטית - הדפסת מאמרים, עבודות וכו') בתקציב של כ-500 ש"ח. אני מחפש מדפסת בלבד ולא מכשיר משולב כלשהו. אם הדבר מצדיק זאת, היא יכולה לחרוג מהתקציב ב-100 -150 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת נוחה ומעוצבת יפה לשימוש יומיומי, חשבתי על המקלדת Logitech illuminated Keyboard. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי המלצה למדפסת , שמדפיסה בצורה טובה, והיו שלה לא יותר מדי יקר (לצורך הדפסת הרבה עבודות בלימודים ) למי שמכיר: hp4500 officjet משולבת http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754530 איך המדפסת הזו? בקשר לפקס: במידה ואני קונה מדפסת משולבת עם פקס, איך מחברים את הפקס? אם המדפסת בחיבור UBS? ואם בחיבור בכרטיס רשת ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! עוד כמה ימים אני מתכוון לקנות מחשב משחקים חדש. עם המחשב אני מתכוון לקנות ציוד היקפי הכולל : - אוזניות - SteelSeries 7H USB מחיר 656ש'ח - עכבר -LogiTech G5 Laser Mouse מחיר 265ש'ח - פאד לעכבר SteelSeries S&S ש'ח130 אשמח לשמוע את חוות דעכתם על המוצרים הנ'ל במיוחד על האוזניות כי השאר זה יותר קטע אישי אבל עדיין גם עליהם אשמח לשמוע!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מכשיר פקס מדגם panasonic ומודם פקס במחשב (אני לא יודע איזה, זה משהו מאוד ישן). כשאני שולח פקס לקו הטלפון בבית אני מקבל פקס רק אם אחד מהשניים מחוברים לקו, כלומר אני לא מצליח לקבל פקס גם למודם הפקס במחשב וגם למכשיר הפקס באותה השליחה, לעיתים הפקס מתקבל רק במכשיר הפקס ולא במודם הפקס. קיימת אפשרות להגדיר איכשהו שפקס שנשלח יתקבל גם במכשיר הפקס וגם במחשב למודם הפקס? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא אפשרי רשמית, אבל האם יש דרך לגרום לעכבר לשלוח רצף הקשות מקלדת כאשר לוחצים על אחד הכפתורים? (ניסיתי לחפש ב uberoptions אבל זה מוגבל ל מקש "רגיל" אחד ושיפט אלט וקוטרול בלבד)
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בשביל מחשב מדיה-סנטר. צריך שיקלוט טוב לטווח גדול (6-7 מ'). בתקציב של עד 150 ש"ח. פשוט העכבר שיש לי כרגע (Microsoft Notebook Optical Mouse 3000) כמעט ולא קולט מעבר ל-3 מ'.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ישמש לגיימינג אז רצוי שיהיה איכותי ובעל טווח קליטה טוב. מחפש של מייקרוסופט כי יש לי הנחה על המוצרים שלהם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט GPT, אך אבד לי דיסק התקנה, אין לי דרייבר וגם אין לי מושג מה הדגם של המצלמה. אולי יש למישהו רעיון איפה ניתן להשיג? תודה
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את הגיים פאד Precision Gamepad Logitech אבל אני מחר מחזיר אותו כי הוא ממש לא נוח !! יש המלצות ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
יש לי את ה-logitec dual action ,הייתה תקופה שהוא עוד הזדהה אבל רק עם קיפול של הכבל של הג'ויסטיק עד למציאת הנקודה שבה הג'ויסטיק עובד ומתחבר למחשב ועכשיו גם זה לא עוזר ,האם יש אפשרות לתיקון עצמי של הג'ויסטיק? אם לא אשמח לקבל המלצות לג'ויסטיק זול למחשב שלא נהרס אחרי חודש.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-