ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שניהם פחות או יותר באותו טווח מחיר, הצורך שלי בעכבר לשימושים כלליים, 80% עבודה/גלישה באינטרנט, 20% משחקים. מה אתם אומרים? חובה לייזר אלחוטי, היתרון ברייזר שהוא יכול לעבוד גם עם חוט וגם ללא.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בסורק הרבה בעיקר לסריקת מוצרים לאינטרנט (מטבעות תכשיטים ) היום יש לי סורק EPSON PERFECTION 1200U ישן מרעיש ואיטי - סך הכול עושה עבודה טובה אבל יש לי תחושה שהוא כבר לא מדייק בצבעים וזה חשוב לי. על מה הייתם ממליצים תודה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
היי יש לי מכונה משולבת MFC-425CN של BROTHER לאחרונה נגמר לי הצבע השחור אז שמתי מחסנית דיו גנרית, לא מקורית של BROTHER עכשיו המדפסת מדפיסה את כל הצבעים חוץ משחור. אין הודעות שגיאה, פשוט לא מדפיס שחור. האם זה יעזור אם אני אתקין מחסנית דיו שחור מקורית או שהרסתי את המכונה ועכשיו שום דבר לא יעזור?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום כולם![/glow] אני מעוניין למצוא מקלדת דומה למקלדת שמאוד נוחה לי - Dell L30U. העניין הוא שה-L30U אינה אלחוטית, ואני כבר התרגלתי לכל הנוחות של האלחוט אז חשבתי אולי תוכלו להמליץ לי על מקלדת דומה מבחינת המבנה, פשוטה (משום מה נוח לי במשחקים ואני מקליד הרבה יותר מהר עם הפשוטות ולא עם כל הארגונומיות למיניהן) שתהיה גם אלחוטית. לא בהכרח של Dell. אני מצרף תמונה בכדי שתוכלו להבין לאיזה מבנה מקשים אני מתכוון. תודה מראש לעוזרים! מור. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
(אני מקווה שזה המקום) אני רוצה לקנות הגה למחשב, מצד אחד אני לא רוצה להשקיע עליו יותר מדי אבל מצד שני אני לא רוצה משהו לא איכותי כמה עולה הגה ברמה סבירה+ ? חשוב שתהיה דוושת קלאץ' אם זה משנה אז אני משחק בDIRT2+3(כשהוא ייצא), NFS SHIFT+SHIFT2 ואולי בהמשך גם משחקים אחרים
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני בין שלושה דגמים של HP 4500, 6500, 8500 בוא נגיד שה4500 לא נראה לי מספיק טובה, אז למען האמת ההתלבטות היא בין שני הדגמים האחרים. אני חושב שה6500 יספיק לי וגם ההבדל במחיר הוא לא קטן. אבל מצד שני אולי כדאי כבר להשקיע במדפסת עם יכולות הדפסה קצת יותר טובות. ומישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הרגיל לPLUS? ושאלה אחרונה, כתוב במפרט של המדפסות שיש מקום ל4 מחסניות דיו, מה זה אומרת שיש 4 מחסניות? כמה מחסניות דיו אני צריך להכניס למדפסת? תודה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי מדפסת הזרקת דיו של קנון דגם iP5300. אף על פי שבמובנים רבים היא מתעלה על רוב מדפסות HP של תקופתה, ואולי גם כמה מהדגמים הנוכחיים, יש לה חסרונות שמדאיגים אותי לאור היתרון הענקי והעיקרי של הדגם שלי ואולי מדפסות דומות אחרות של קנון, על אלו של HP: אורך חיי המדפסות (המדפסת שלי נמצאת אצלי כבר יותר משנתיים שלוש בערך ועדיין נראת ומתפקדת כחדשה, ובמהלך הזמן הזה, רוב דגמי ההזרקת הדיו של HP מפסיקים לתפקד, גם אם משתמשים במחסניות מקוריות לכל אורך חיי המדפסת [מנסיון עם מכשיר משולב של HP פוטוסמארט שיש לאמא שלי, שדפים החלו נתקעים קבוע בהדפסה מהירה, ועוד נסיונות עבר עם דסקג'טים ואופיסג'טים שראיתי]). החסרונות שיש במדפסת שלי הם: כיול נייר אוטומטי דורש שימוש במדיית כיול יעודית (שני דפים מ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, חייב מקלדת לבנה (בעיה בריאותית) אלחוטית ואיכותית הכי שאפשר. עלות לא כל כך עקרונית. הבנתי שהסט הזה מיועד בעיקר למק ואני צריך אותו ל-PC רגיל. האם זה יתאים לי בכל זאת?
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני בונה HTPC לטלוויזיה בסלון. חשבתי על סט אלחוטי של עכבר + מקלדת לשליטה במערכת. בנוסף הציעו לי בפורום אלטרנטיבה של שלט למדיה סנטר, למשל שלט זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7664&perur=4 בנוגע לסט האלחוטי חשבתי על זה: Logitech דגם MK250: http://www.logitech.com/en-in/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/5844 למישהוא יש נסיון עם השלט הנ"ל? הוא מדמה בדרך כל שהיא עכבר? ובגדול מה עדיף ל- HTPC? הערה: המערכת תהיה במרחק של 5 מטר מהשלט או הסט. התקציב שלי הוא עד 130 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באופיס דיפו את הסט של מיקרוסופט Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 : http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6040 העכבר יושב מחוץ לקופסא ככה ששמתי עליו את היד והיה לי ממש נוח. הבעיה היא שאני צריך רק עכבר, מישהו יודע אם אפשר לקנות אותו בנפרד ? מה שאהבתי בו זה שיש לו גובה, יושב בדיוק בתוך היד בלי שיהיה מרווח בין הכף לעכבר עצמו... זה העכבר שבחבילה : http://reviews.okaay.com/index.php/reviews/computer-accessories/microsoft-natural-wireless-laser-mouse-7000-review ??? שאלה: איך זה שהסט "נטורל 7000" עולה 380ש"ח ואילו רק העכבר "נטורל 6000" עולה 360ש"ח? הדבר הכי קרוב שמצאתי זה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=11470 http://www.winprice.co.…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע האם ניתן לחבר שני שלטים או יותר ( logitech rumblepad 2 )אלחוטיים למחשב מבלי שיהיו התנגשויות בתדרים שלהם? האם מישהו התנסה בדבר כזה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, זקוק למדפסת משולבת שתכלול גם פקס וגם סורק ועדיף שתהיה לייזר. חשוב גם שתהיה קטנה. יש חיה כזאת או שניתן למצוא רק מדפסות דיו משולבות וקטנות? מה טווח מחירים מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ניסיון טוב מאוד עם Logitech , אבל האם קיימות עוד חברות ? לפני שנים רבות (שרק יצא העכברים האלחוטים ) היה לי סט של מיקרוסופט שרק מירר את חיי עם חיי סוללה זוועתיים ושאר מכות. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקלדת גיימינג\מולטימדיה אם עדיפות לגיימינג ב300-350 ש"ח אם אפשרות לחריגה של 50 ש"ח (עד 400) אבל כמובן אם היא באמת תיהיה שווה את זה חשוב שתהיה נוחה ויהיו לה מקשים בעלי תכנות (מקרו) וכמובן שעברית חשבתי על מיקרוסופט X6 או לוג'יטק G15 המקלדת שברשותי כרגע היא לוג'יטק WAVE אני לא רוצה אותה שנית!!!! אם יש לכם המלצות למקלדות אחרות תרשמו כן חופישי חודשי תודה רבה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אחרי שנגמר הדיו במחסנית המקורית (121XL) שהגיעה עם המדפסת הנ"ל ניסיתי להחליף אותה עם ה-21XL הלא מקורית שקניתי בקרביץ לא מזמן ומייד צצה הודעת סטטוס שקיימת בעיה עם המחסנית. במסך העזרה שהופניתי אליו הדבר הראשון שמוזכר הוא השימוש במחסנית מקורית אבל האם זאת באמת הסיבה? אם כן זו תהיה הפעם הראשונה שזה קורה לי. האמנם המדפסת הזו מזהה מחסניות לא מקוריות או שבמקרה נפלתי על מחסנית פגומה? דיברתי עם כמה חנויות מחשבים ולטענתם לא ידוע להם על בעיה כזו עם המדפסת הזו. מישהו כאן יכול לשפוך אור על העניין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
נשברה לי אחת הרגליות. פניתי ליבואן, אין לו כזו. חיפשתי ברשת, לא מצאתי. פניתי לכמה חנויות גדולות שמתעסקות עם מחשבים, לא מתעסקים עם זה בכלל. הצילו!!!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, צריך בבקשה המלצה למדפסת לייזר אלחוטית (WiFi). ייעוד המדפסת הוא שימוש ביתי - הדפסת מסמכים. התקציב הוא סביב ה-1000 ש"ח (גמיש). אם אפשר, אשמח לקבל המלצה אחת למדפסת "שחור-לבן", והמלצה אחת למדפסת "צבעונית" (רק אם ממש משתלם). תודה מראש, וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני נתקל בדרייבר למקלדת, הווינדוס לא מפסיק להציק ... תודה רבה על העזרה, בני.
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי עכבר לוגיטק מדגם V450 וכשאני מחבר את המודם שקיבלתי בסלקום(ZTE MF636), לעכבר מתחילות פתאום בעיות קליטה, והוא זז לאט ובקרטוע, הכפתורים פעם עובדים, פעם לא... פרט למאריך USB למודם, יש לדעתכם עוד אפשרות ? או שאם הבעיה נגיד בתדרים האלחוטיים או משהו כזה, האם עכבר אחר יעבוד יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קניתי לפני 11 יום את המקלדת Razer Arctosa Black on Black הבעיה שהכתב על המקשים הוא שחור ולכן אני לא יכול לקרוא אותו יש לי את כל מה שהביאו לי בKSP את הקופסא ועד הניירת האם כדאי לי להחזיר את המקלדת לחנות לקבל זיכוי או החזר של כסף להוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה שעולה 400 שקל או שכדאי לי להחליף לרייזר ארקטוסה הסילבר ככה שאני יוכל לקרוא את המקשים ולא להקליד על עיוור או שאולי ללכת לאיש מקצוע שיצבע לי את האותיות והסמלים בכסוף משהו שכנראה יעלה לי פחות מ200 שקל אבל יהיה פחות מקצועי אז שלוש אפשרויות איש מקצוע זיכוי ולהחליף למקלדת סילבר החזר ולהוסיף 200 שקל ולקנות את הלייקוסה המוארת בלדים מאחורי כל מקש ומקש כולל מקשי המולטימדיה תודה לעוזרים רק רציתי להוסיף שאני לא מציע לאף אחד לק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השוליים הנוכחיים מאוד רחבים ואני חייב להצר אותם על מנת שיודפסו כל האלמנטים הכתובים בעמוד. משום מה מאז שחיברתי את המדפסת [קניתי אותה היום] נחסמה הפונקציה של "הגדרות עמוד" בWORD ככה שאני לא יכול לגשת לעניין משם. יש מישהו שמכיר את הסדרה/המדפסת ויכול להדריך אותי איך לשנות את רוחב השוליים? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 jbl 135 scs, טיפה מיושן כן. הבעיה היא ב2 רמקולים שבזמנים שיש באס גבוהה בשילוב עם ווליום גבוהה נוצר לא יודע איך להגידר את זה רעשי "שלג כאלה" כמו זעזועיים שפשוט מלכלכים את האיכות של השמע. יש מה לעשות נגד זה?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי כרגע סורק במכשיר משולב של HP 5783. הסריקה במכשיר הזה די איטית. אני צריך לסרוק עכשיו הרבה תמונות ורוצה לקנות לשם כך סורק חדש שיהיה מהיר יותר. חשבתי על cannon lide 110 או epson v33 שהם די זולים (כ-400 ש"ח). חשוב לי רק לדעת אם הם יהיו משמעותית יותר מהירים מה-HP? כי רק בגלל זה אני רוצה סורק חדש...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מהי הדרך הטובה ביותר לנקות את המקלדת? להוציא את המקשים אחד אחד ואז לנקות או שיש דרך טובה יותר? וגם האם הדבר הזה יעיל או סתם קשקוש? http://cgi.ebay.com/MINI-USB-VACUUM-KEYBOARD-CLEANER-PC-LAPTOP-COMPUTER- /270740063168?pt=AU_Components&hash=item3f095d83c0 תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-