ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכבר של A4tech שקניתי לפני שנה ובזמן האחרון הגלגלת לא עובדת חלק. בדקתי עם עכבר אחר והבנתי שהבעיה בעכבר שלי ולכן צריך לקנות חדש. אז כמו שציינתי בכותרת הצרכים שלי פשוטים מאוד: רק לחצן קדימה ואחורה. אודה אם תזהירו אותי מיצרן מסויים או תמליצו על יצרן כלשהו
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם! מנסה לאתר בנרות מצלמות רשת ספציפיות. אשמח אם למישהו נשאר בצד איזה פריט מבין הנ"ל: - philips spc900 - Philips ToUcam לכל גירסאותיו. - logitech 3000/4000 מדובר במצלמות אינטרנט ישנות מאוד. אם יש מישהו שמעוניין להיפטר מהן במחיר סימלי, אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מחפש עכבר מדויק, נוח, איכותי, אופציה לאלחוטית וחוטי ביחד זה נשמע לי נחמד מאד, כרגע כסף הוא לא בעייה. האם מול הרייזור ממבה יש מתחרים איכותיים יותר ?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן כולם לפני כמה ימים קיבלתי מצלמת אינטרנט (עם חיבור יו אס בי למצלמה ו3.5 למיקרופון) וגם מיקרופון עם חיבור 3.5. ניסיתי לחבר את שניהם (בנפרד) לעיגול האדום/ורוד של המיקרופון, ולא עבד. הלכתי וקראתי כל דבר אפשרי שקשור לבעיה הזאת - שיניתי הגדרות, בדקתי שהווליום של המיקרופון הכי גבוה, שהוא לא מושתק, בדקתי כל הגדרת קול אפשרית - וכלום. התקנתי סאונד דרייבר של נ'ווידיה כדי לבדוק אולי אפשר לשנות שם משהו - הכל על הנייר פיקס. אבל זה לא עובד. נ.ב. המצלמת אינטרנט הקודמת שלי כללה מיקרופון מובנה עם חיבור יו אס בי משותף והכל עבד חלק, גם המצלמה וגם המיקרופון. אני כבר אובד עצות, מישהו יכול לעזור עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! עקב המבצע בבאג http://www.bug.co.il/page.asp?id=30012 החלטתי להשתדרג בעכבר ואזניות גיימינג במחיר של כ200 שח לאחד (עקב המבצע g500 יכול להיכנס לתקציב אבל אם יש משהו יותר זול אז יהיה ממש נחמד) שזה אומר שהמחיר בבאג על כל אחד אמור להיות באזור ה300 באזניות אני לא מבין כלל. אם אפשר להוזיל את העכבר או לכלול אותו בחבילת עכבר+מקלדת זה יהיה מעולה יש גם מבצע דומה בKSP אז גם אופציות משם יעזרו. http://www.ksp.co.il/summer/
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את ה-G5 הישן שלי, ולהחליף אותו בעכבר חדש אבל אלחוטי. אני מאוד אוהב את הנוחות של ה-G5 ואת הדיוק שלו, אז אני אשמח לעכבר דומה אבל אלחוטי. העכבר החדש לא צריך להיות עכבר לגיימרים, אני כבר לא משחק במחשב, וכשאני כבר משחק אני משתמש בגיימפאד של ה-360. בקיצור, עכבר אלחוטי,נוח כמו ה-G5, אבל לא חייב להיות מיועד לגיימרים. אשמח להמלצה בנושא, אני מחליף גם את המקלדת כנראה ל-http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/5994, אשמח לדעות גם בנושא שלה. הדרישה פה היא בעיקר למקלדת אלחוטית... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש אצלי מחשב בעבודה ויש לו כונן 5.25 אם אני לא טועה ויש לו מנעול זה אמור להיות כונן קשיח בפנים , נראה כמו מחשב שרת . אין לו פאנל CD פשוט זה בא עם מנעול מישהו יודע איך מרכיבים דבר כזה ? זה מסובך ? יש למישהו תמונות איך זה נראה בפנים ? תודה . נ.ב. יש לזה שם מקצועי " מגירה כונן קשיח " . http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=550&catcode=42&AdCat=&parentid=0
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני זקוק לסט חדש והחלטתי לקנות סט אלחוטי כדי שאני יוכל להחליף בין המחשב הנייח והנייד בקלות. המחשב הנייח משמש גם לגיימניג, אז השאלה הריאשונה היא האם סט אלחוטי מתאים למטרה זאת? ראיתי תגובות החל ממה פתאום יש דיילי נוראי ועד תגובות כמו שזה קשקוש והכל עובד חלק. אחרי חיפוש ממושך אלה הם הדגמים שאני מתלבט בינהם Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 - עולה כ 190 ש"ח, סה"כ ביקורות טובות אבל בלא מעט מקומות קראתי שהגלגת של עכבר חופשית מידי , לא יודע עד כמה זה קריטי Logitech Wireless Desktop Set MK320 - עולה גם כ 190 ש"ח Logitech Wireless Combo Set MK520 - עולה כ 250 ש"ח ויש לה מקלדת מלאה מה שמאד מצא חן בעיני אז השאלה היא מה משלושתם כדאי לי לבחור אם בכלל, האם יש דגמים ממולצים …
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את האוזניות של סנהייזר דגם hd598,הבעיה היא שהם צורכות 50om.עכשו לי יש בבית כרטיס קול של קרטייב ftalty pro titnium וגם ברמקולים של z5500 שבסאב שלהם יש יציאה של אוזניות השאלה היא איפה כדאי לחבר את האוזניות? הסבר בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי את הסט הזה קרוב לחצי שנה ועד עכשיו לא היתי משחק משחקים. התחלתי עכשיו לשחק קצת ושמתי לב שהמקלדת ועכבד לא מגיבים הרבה פעמים. למשל בפיפא אני רץ לאיזה כיוון עם מהירות ואני לא יכול להרים רק עם אני עוזב את אחד הכפתורים. יש פתרון לזה או שהסט הזה כזה חרא ? ואם אין פתרון תמליצו לי על שילוב של מקלדת ועכבר עד 300 שח עם עדיפות לכמה שפחות
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מחפש לקנות את האוזניות הטובות ביותר בשוק לפי דעתכם האישית מבחינת כל הביצועים. האוזניות מיועדות לגיימינג אבל אם הם יכולות להיות גם למוזיקה,זה יכול להיות מצויין. יש עוד עדיפות מבחינתי שהאוזניות יהיו אלחוטיות,אבל אם לדעתכם האוזניות הטובות מגיעות עם כבל USB אז אני לא אתבאס. דעתכם המקצועית בבקשה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב - לצערי לא גבוה,רק 50 ש"ח. שימושים - מוזיקה,גיימינג קל. מיקרופון - כן,רצוי שיהיה. שמתי לב לTeac HP-X8 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11796 יש המלצה עליהן? ואם אפשר אז המלצות לעוד אוזניוות? אני יכול לקחת רק מKSP,סניף נצרת עילית.שום מקום אחר.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי לפטופ רק עם יציאת VGA שאני מעוניין לחבר לטלויזיה בבית. בטלויזיה יש לי רק את החיבור של הבננה וscart כדי לחבר משהו חיצוני לצפיה. אני רוצה לחבר את הלטפופ שהטלויזיה תשמש כמסך, ועשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי שום דבר מועיל. מצאתי מספר דיונים בפורומים בחו"ל שהציעו כל מיני ממירים לRCA אבל לפי מה שאמרו שם יש צורך שהכרטיס מסך יתמוך בTV OUT ומאחר ויש לי 4500MHD אני לא חושב שזה יפעל. אשמח לקבל פתרונות אחרים שיכולים לפעול. ד"א רק כדי לדעת, מה המחירים לסטרימרים טובים עם תמיכה בכתוביות עבריות? תודה חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אים זה הפורום הנכון ,אים לא אשמח להפניה............ רציתי לדעת איזה מצלמה הכי טובה בתקציב של 500 ש"ח ולמה? ומה אתם ממליצים? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
על פניו, לא ניראה שיש נייר תקוע בפנים, שמפריע לכניסת הנייר החדש. כמו כן במסך הקטן של המדפסת כתוב e 0 2 וזה אומר שבעצם נגמר הנייר במגש, לפי המדרך של קנון עצמם, אבל כמובן שזו לא הבעיה, כי נייר יש בשפע :-). מישהו יכול לנסות לעזור? אגב, הנייר מתעקם לכיוון שמאל, כלומר צד שמאל נכנס מעט אבל ימין כניראה מסרב ואז הנייר נשאר עקום ותקוע. אגב, הוא יוצא בלי בעיה, כי הוא נכנס ממש מעט. אשמח לעזרה :-).
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הסתכלתי קצת בפורום וראיתי שממליצים על הBLACK WIDOW בעיקר אבל זה קצת יקר לי עם מחיר (בחו"ל) של 99 דולר עכשיו הסתכלתי קצת בגוגל SHOPPING (מאוד נוח) והמוביל בקטגוריה של מקלדות גיימינג היא הG110 של לוג'יטק ראיתי כמה ביקורות וידאו וכולן חיוביות השאלה זה אם יש מישהו שניסה את המקלדת בעצמו שיכול להעיד שהיא טובה? בכל מקרה אני פתוח להצעות גם למקלדות אחרות ויש אפשרות להזמין מחו"ל (ארה"ב)
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אנימחפשת אתר שיש בו פונטים של ברקוד להורדה לצורך פרויקט קטן - לא לעסק. רוצה משו חינמי. יש לכם איך לעזור לי?? אודה מאד... תודה
-
- 3 תגובות
- 6k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה על סורק תמונות שולחני שיתמוך בדרישות הבאות: - יתמך ב- XP וב- WIN7 - סריקת תמונות ברזולוציות גבוהות - שימוש עיקרי בצורב - סריקת מסמכים - שימוש עיקרי בצורב. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת זולה, סה"כ לצרכי הדפסות של סיכומים שונים לאוניברסיטה. 100% מההדפסות יהיו רק מילים בצבע שחור, לא תמונות או דבר אחר. בשביל משימה כזו אני לא חושב שצריך מדפסת איכותית במיוחד, לא שווה לי להוציא 400 שקלים על הנושא. אז השאלה שלי היא, מה המדפסת שמומלצת, בתקציב מאוד נמוך, לסטודנט שרוצה רק הדפסות כתב בצבע שחור? הבנתי שיש מדפסות ב-200 שקלים שגם במשימה הזו נופלים! חשבתי גם לקנות אחת שהדיו לא עולה יותר ממנה, אם יש אחת בתקציב זול!
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל חיבור VGA, DVI ו HDMI. אני מחבר למחשב מסך בחיבור VGA, וצריך לחבר שני מכשירים עם חיבור DVI. מישהו מכיר SWITCH טוב שיכול למתג לי בין שניהם תוך כדי שמירה על איכות הוידאו?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הי יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. ציוד סטנדרתי שעושה את העבודה. הבעיה מתחילה כשאני מתרחק מהמחשב ( מרחק של 3 מ' בערך ), אז אין קליטה.. שמעתי שטכנולוגית 2.4G פותרת את הבעיה הזו. אפשר לקבל המלצה לדגם מסוים, שאוכל להשתמש במקלדת ובעכבר מרחוק יותר ( בערך 3 מ' )? לא חייב להיות 2.4G. כל פתרון יתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך סט אלחוטי ולא מחפש משהו יקר, פלוס מינוס באזור ה200 ש"ח. מה שחשוב לי שלא יהיה DELAY מורגש ושיהיה אפשר לשחק FPS פעם ב... (אני לא משחק יותר מדי לאחרונה). יצא לי להשתמש קצת בעכבר בלוטוט אלחוטי שהיה לו DELAY נוראי ומאז אני חושש מזה בסטים אלחוטיים, ואני מדבר גם על שימוש WIN רגיל ולא משחקים (אני ממש מרגיש את הDELAY הזה). ראיתי את הסט האלחוטי של מייקרוסופט בלוטרק 3000 ב185 ש"ח. נראה יפה מינוס (גם קצת גדול) ועם כפתורים נוספים שצריך, איך הוא לצרכים שהצגתי? יש גם את הMK520 של לוגיטק בקצת יותר אבל נראה שחסרים לו המון כפתורים בעכבר ובמקלדת, מה שחשוב זה הDELAY.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון אני רוצה שהם יהיו גדולות שיסגרו את כל האוזן ( אטום ) ושיהיו טובות לגיימינג .... התקציב בין 200-250
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת samsung scx 4824 שמחוברת בכבל USB למחשב הפועל על win xp. המדפסת הוגדרה כמדפסת משותפת ולאחר מכן התקנתי אותה על מחשב מרוחק ברשת הפועל על win7. ההתקנה עברה לכאורה בסדר אך איני מצליח לשלוח הדפסה אליה מהמחשב המרוחק. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקרביץ יש מבצע נחמד, מדפסת לייזר בלבד ב299 ש"ח עם 3 חבילות נייר מתנה, או דגם עם סורק ומכונת צילום ב499 גם עם 3 חבילות נייר מתנה. אם מישהו מחפש מבצע מצויין. אם לא, אז שיהיה יום מקסים.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-