ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
היי אני מנסה למצוא בארץ את המקלדת הקומפקטית של לוג'יטק מדגם K340 ואני לא מוצא אותה בשום אתר. האם אפשר כבר להשיג בארץ את המקלדת הזאת? אני צריך מקלדת לא גדולה והיא המקלדת היחידה שעונה על הדרישות שלי. יש יותר קטנות כמו ה ARC של מיקרוסופט אבל יותר מידי קטנה בשבילי. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מפרט כזה... AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 1Mb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty מעבד DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard לוח אם 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty זיכרון פנימי - מודול שני SATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Serial-ATA - 3Y Warranty דיסק קשיח NEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk צורב Gigabyte Geforce FX6600GT 128mb GV-NX66T128VP כרטיס מסך Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס קול …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה לקנות מקלדת לגיימינג עם תאורה אחורית בתקציב של עם 350-400 ש"ח. אם צריך לחרוג קצת אני אשקול אם המקלדת באמת תהיה שווה את ההשקעה עבורי. מקשי מולטימדיה וכפתורים הניתנים לתכנות זה חובה. רצוי שיהיו גם כפתורים להקלטת מאקרו. עברית זה חשוב כי אני לא המשתמש היחיד במחשב (אני יודע שזה מצמצם את המבחר בהרבה). שתהיה אפשרות לשלוט על עוצמת האור. נדמה לי שראיתי מקלדות שגם הרווחים בין המקשים זוהרים. אם יש כזו אני אעדיף אותה. ראיתי את הדיון שנפתח לא מזמן בנושא אבל הוא לא פוגע בדיוק בדרישות שלי אז פתחתי אחד חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה הבאה: מדפסת משולבת חדשה של HP 5400 שהותקנה בהצלחה במחשב ביתי (מערכת הפעלה XP) ובמחשב נייד (מערכת הפעלה W7) ונראה שהכל תקין, אבל בזמן הדפסה לא יוצא כלום מהמדפסת למרות שנראה שהכל תקין ושהדף נשלח להדפסה אבל כלום לא מודפס, למעט דף ניסיון שכן יוצא מהמדפסת. החומרה תקינה 100% כי המדפסת כולל כבל USB נבדקו במחשב אחר והכל עובד כראוי. יש למישהו רעיון ? אולי זה משהו בחומת אש ? או באנטי וירוס שמותקן ? והאם יכול להיות שגם במחשב הנייח וגם בנייד יש אותה בעיה ? תודה מראש לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי היום את הסט (עכבר + מקלדת) עכשיו יש המון מקשים שכשאני לוחץ עליהם לא קורב שום דבר... איך אני יכול להגדיר מקשים אלו?? תודה מראש !!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מארז RAIDMAX STORM עם הספק שהגיע איתו (400W כביכול...) לאחרונה התקנתי כ-2 קתודות ועוד איזה שני מאווררים. ברשותי כרטיס מסוג 5950U ומשרכז השליטה של NVIDIA הוגיע לי חגיגית שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח ולכן הוא עשה לו UNDERCLOCK, שכמובן לא מוצא חן בעיני בכלל, במיוחד לאור העובדה שאני מתכנן לקנות את ה6800U בעתיד הקרוב. עכשיו לשאלתי, מה עדיף מבין הבאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1394 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2512 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4468 או שאני בכלל לא בכיוון מבחינת הספק? אני מוכן להוציא גג עד 550 ש"ח עדיף פחות תגובתכם תתקבל בברכה תודה
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני צריך פד במקסימום 100-200 שקל שיהיה לי נוח בשביל לקבל מהירות עם העכבר אפילו עם תזוזות קטנות, לשימוש יומיומי ושלא יהיה גדול מידי (30 ס"מ לרוחב+- מקסימום) תודה.. צריך תשובה בהקדם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על ערכות מילוי דיו לhp ? זה טוב או לא ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. האם המארז מרווח יחסית למארזים אחרים? 2. האם אפשר להכניס SLI או CF מבלי שיהיה צפוף או חם? 3. כמה מאווררים באים איתו? 4. האם שווה לקנות אותו ביחס למחיר (400) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין במדפסת הזו, אבל מכיוון שיש לה כל כך הרבה דגמים שונים בשוק, אני לא מצליח למצוא את זה עם המאפיינים החשובים לי. אשמח אם תוכלו לרשום לי לאיזה מהדגמים בסדרת 6500 יש: 1. הדפסה דו"צ אוטומטית 2. רשת קווית - ethernet 3. פחות חשוב, אבל לאיזה דגמים יש wifi ועוד שאלה אחת, בקשר ל- 8500, יש הבדל משמעותי בין הדגמים החדשים לדגם הישן מלבד ההדפסה ישירות מהמייל ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולכם.. אני צריך לבחור מארז לHTPC.. הבעייה הייתה שעומק המארז לא מעל 40.. ולמעשה נשארו 2 בחירות... מארז אחד עומד ואחד שוכב... שאחד מבין השניים אני צריך לקחת.. שני המארזים בסביבות אותו מחיר המארז הראשון COMPUCASE 6K31 מידע: http://www.3dvelocity.com/reviews/6k31/case.htm מארז שני - המארז השוכב Simbadda M901-1/ Hanyang M901-AMI תמונות: עוד תמונות ומידע מאתר קוראני (מתורגם באמצעות גוגל) http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2egoyongsan%2eco%2ekr%2fnewshop%2fscripts%2freadprod%5f1%2easp%3fgp%5fcode%3d1151678 אני צריך לבחור מארז מבין השניים.. ידוע לי שהקומפיקס איכותי מאד.. וגם הספק כוח מגיע של HEC חברה ט…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 175Mhz ,TV out ,Video in,S/W DVD, 64 MB DDR - AGP (300 דולר) V7700 Deluxe - GeForce 2 GTS - 200 MHz - Video IN/OUT - S/W DVD - 64 MB DDR - AGP (260 דולר) ???
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת מכנית עם אותיות מוארות בעברית. ממה שראיתי ביו-טיוב ברוב המקלדות האותיות באנגלית מוארות והחריטה בעברית לא מוארת. האם אפשר למצוא אותיןת עהריות מוארות כהלכה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ותודה שנכנסתם ;D אני עומד לקנות כמה דברים למחשב שלי (כרטיס קול הרקולס פוטריסמו, עכבר לוג'יטק מאוסמן אופטי והארדיסק מקסטור 60 ג'יגה), מכיוון שהמחירים בחו"ל הרבה(!) יותר זולים, חשבתי על לקנות דרך האינטרנט לשלוח לחבר שלי שגר בניו יורק ושהוא ישלח לי לארץ. אילו תשלומים אני אצטרך לשלם מעבר למשלוח ? האם יש מכס על זה ? (אני ממש דפ"ר בכל הנוגע לזה) טיפים? דעות ? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. כרגע הציוד ההיקפי שלי הוא; SteelSeries V2 USB Black - אחלה של אוזניות. וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופ, דגם 5000 - תמונה http://www.microsoft.com/hardware/_base_v1//products/wireless-comfort-desktop-5000/mk_wcd5000_otherviews01.jpg אין ספק שהיא נוחה מאוד, אך חשוב לי התאורה כאשר אני משחק בלילה - ולה אין את זה, היא גם דיי מרעישה ברעשים מעצבנים - לדוגמא במקלדות של רייזר הקקלדה אומנם עושה רעש אבל הוא נסבל כי הוא רעש בסדר כזה אתם יודעים. אז לעניינו, כרגע אין לי פאד לעכבר ואני איתו על עץ, הולך סבבה לגמריי ולא עושה בעיות. המחשב עוד לא הגיע, אני רוצה להפתיע אותו עם מקלדת ועכבר ופאד אז, חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ולמשחקים כאחד, הרעש לא קריטי, אבל מצד שני שלא …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצה למקלדת עד איזור ה-500 ש"ח שתהיה ממש ממש טובה. אני לא גיימר אבל בא לי ככה להתפנק במשהו איכותי ליום הולדת ולא לקנות איזו מקלדת ג'נרית מאייס... אפשר גם בתקציב יותר גבוה...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ני מעוניין לקנות עכבר ל-GAMING, וחשבתי לקנות את ה-mx518. עכשיו יש לי את האפשרות לקנות את ה-G7 בערך באותו סכום ( מוזר אהה ), אבל אני לא יודע אם באמת שווה לקחת אותו. אני יודע שהנתונים שלו הרבה יותר גבוהים משל ה-mx518, והוא אחד העכברי גיימינג המובילים שיש, אולם יש איתו כמה בעיות: 1. כולו עשוי מפלסטיק חלק כזה מה שגורם להזעה, בניגוד ל-mx518 שאם אני לא טועה, בקצצות יש שם חומר רק ונעים. 2. צריך להחליף כל יום ( כל 12 שעות עבודה ליתר דיוק ) את הסוללה. 3. לפי מה שהבנתי, עכבר כזה ( או שזה הדרייברים, אני לא יודע, תקנו אותי ) מעיק יחסית הרבה לעכבר על הזכרון הפנימי ומשתמש בקצת. עכשיו, 2 הבעיות הראשונות לא מענינות אותי, ואני מניח שאני אסתדר איתן, אולם החסרון השלישי יכול להי…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב כף יד חדש שצריך להכיל: גישה לאינטרנט ושיהיה גם טלפון נייד ושהיה אפשר להתקין עליו את כל התוכנות הרגילות של מחשבי כף יד רגילים במחיר בסביבות ה 3000+- שאלה נוספת... התמיכה בעברית של מחשב כף יד שהוא גם פלאפון היא אותה תמיכה כמו של מחשב כף יד רגיל? כלומר אותה התוכנה? ועוד דבר אחד... זה אפשרי להתקין על מחשב כף יד את התוכנה microsoft access? תודה לכל מי שעוזר....
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר שנה וחצי אני משתמש ב G500 (הדגם הישן) של לוג'יטק- עכבר מעולה ובנוי טוב אבל עם בעיה שנתקלתי בה לא מזמן שהרסה לי את העכבר. http://youtu.be/dWJk4EWfyOA אני מתלבת אם לקנות את הדגם החדש של הG500 (למרות שכמו ששמעתי זה רק שינוים מינוריים חיצוניים), או G400 או שאולי Mad catz rat 7. אני פשוט צריך עכבר אחיזת PALM עדיפות לליזר אבל לא פוסל אופטי שיהיה נוח ל FPS. כמובן שאני לא רוצה להגזים ולהשקיע בו יותר מ 500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שידרוג גדול נוסף למחשב החלטתי גם להחליף עכבר... העכבר בשביל שעות ארוכות של משחקים... ממוצע של 4 שעות משחק לפעמים גם 8 שעות רצוף (כן אני משוגע ) חשבתי על MX1000.. מה דעתכם? מעדיף שגיימרים רציניים עם נסיון בעכברים מסוג זה יתנו חוות דעת... תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי באופיס דיפו היום וראיתי שמוכרים מתאם מחיבור של PS2 (פלייסטיישן2) לחיבור של PS3 שזה בעצם USB. לשאלתי: יש לי הגה שמתאים לפלייסטיישן, ואני רוצה לשחק איתו ב NFS למחשב. החיבור הזה יתאים בשבילי? אני אוכל לכוון את כפתורי המשחק להגה? וגם אם לא להגה, בג'ויסטיק של ה PS2 שלי גם יהיה נחמד לשחק. זה אפשרי? תודה! דרך אגב למועניינים, זה היה ב 80 ש"ח או 89 ש"ח, לא זוכר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תעברו בבקשה על המפרט המצורף ותאמרו לי האם הכל תקין , חסר משהו , משהו מיותר וכו'.. כדי שאני לא אעשה שטויות... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר ZOWIE AM שהתקלקל. העכבר נקנה ברשת אייבורי, והיום פניתי למעבדה של הסניף שבוא הוא נרכש. הנציג שדיברתי איתו אמר שמאושר להחליף לי את העכבר אבל אין להם במלאי עכבר כמו שלי ואני יכול לבחור עכבר אחר בטווח מחיר שבוא קניתי את העכבר, מדובר על 205 ש"ח. אני אשמח לקבל המלצות לעכבר שיכול להחליף את ה- ZOWIE AM. אהבתי את רוב המאפיינים של ה- AM והייתי שמח לראות אותם במחליף שלו: 1) חיישן בלי prediction ובלי accelaration. 2) הגודל של העכבר היה כמעט מושלם - היה יכול להיות נחמד אם היה טיפה יותר קטן כי יש לי יד קטנה (בשביל להגיע עם האגודל לכפתור צד המרוחק הייתי צריך להרים את כף היד ומכיוון שלא אהבתי לעשות זאת פשוט לא הייתי משתמש בכפתור צד המרוחק). תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-