עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, יש לי בעיה עם מדפסת משולבת HP 5610 שמדפיסה רק לאחר ריסטרט. שאני שולח משהו למדפסת אני רואה שההדפסה נמצאת בתור אומנם אין תגובה מהמדפסת. רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש כאשר הWINDOWS עולה הוא מיד מתחיל להדפיס. יש לציין שלאחר מכן כל הדפסה שאני שולח מודפסת בהצלחה. לאחר זמן במהלך העבודה עם המחשב שוב קוראת התופעה כשאני שולח להדפסה. בנוסף התקנתי את הWINDOWS מחדש. יש למישהו מכם רעיונות ממה התקלה נובעת ומה הפתרון? מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן. כרגע הציוד ההיקפי שלי הוא; SteelSeries V2 USB Black - אחלה של אוזניות. וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופ, דגם 5000 - תמונה http://www.microsoft.com/hardware/_base_v1//products/wireless-comfort-desktop-5000/mk_wcd5000_otherviews01.jpg אין ספק שהיא נוחה מאוד, אך חשוב לי התאורה כאשר אני משחק בלילה - ולה אין את זה, היא גם דיי מרעישה ברעשים מעצבנים - לדוגמא במקלדות של רייזר הקקלדה אומנם עושה רעש אבל הוא נסבל כי הוא רעש בסדר כזה אתם יודעים. אז לעניינו, כרגע אין לי פאד לעכבר ואני איתו על עץ, הולך סבבה לגמריי ולא עושה בעיות. המחשב עוד לא הגיע, אני רוצה להפתיע אותו עם מקלדת ועכבר ופאד אז, חשוב שהמקלדת תהיה נוחה להקלדה ולמשחקים כאחד, הרעש לא קריטי, אבל מצד שני שלא …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. תעברו בבקשה על המפרט המצורף ותאמרו לי האם הכל תקין , חסר משהו , משהו מיותר וכו'.. כדי שאני לא אעשה שטויות... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by lmlm,

1. האם המארז מרווח יחסית למארזים אחרים? 2. האם אפשר להכניס SLI או CF מבלי שיהיה צפוף או חם? 3. כמה מאווררים באים איתו? 4. האם שווה לקנות אותו ביחס למחיר (400) תודה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by dcoolman,

שלום רב קניתי לאחי את במבצע של באג, את הבאנדל מקלדת Razer Arctosa ועכבר Razer Abyssus עכשיו כשהתקנתי את עכבר ואת הדרייבר הוא בכמה דקות הראשונות עבד ואז פתאום הפסיק להגיב לדאבל קליק ולא משנה שהסרתי את הדרייבר והוצאתי את העכבר והכנסתי אותו לחיבורים אחרים של היו אס בי הוא עדיין לא נותן לעשות דאבל קליק, דבר נוסף זה כשהתקנתי את הדרייבר של המקלדת לקראת סוף ההתקנה הוא גרם למחשב לעשות מסך כחול, וגם כשניסיתי להכנס דרך לוח הבקרה למאפייני עכבר ומקלדת הוא שוב נכנס למסך כחול ועשה רייסטרט למחשב, מערכת ההפעלה של המחשב היא ויסטה, השאלה שלי היא מה יכול להיות מקור הבעיה? תודה מראש על התשובה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, יש לי עכבר ZOWIE AM שהתקלקל. העכבר נקנה ברשת אייבורי, והיום פניתי למעבדה של הסניף שבוא הוא נרכש. הנציג שדיברתי איתו אמר שמאושר להחליף לי את העכבר אבל אין להם במלאי עכבר כמו שלי ואני יכול לבחור עכבר אחר בטווח מחיר שבוא קניתי את העכבר, מדובר על 205 ש"ח. אני אשמח לקבל המלצות לעכבר שיכול להחליף את ה- ZOWIE AM. אהבתי את רוב המאפיינים של ה- AM והייתי שמח לראות אותם במחליף שלו: 1) חיישן בלי prediction ובלי accelaration. 2) הגודל של העכבר היה כמעט מושלם - היה יכול להיות נחמד אם היה טיפה יותר קטן כי יש לי יד קטנה (בשביל להגיע עם האגודל לכפתור צד המרוחק הייתי צריך להרים את כף היד ומכיוון שלא אהבתי לעשות זאת פשוט לא הייתי משתמש בכפתור צד המרוחק). תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, אני מחפש מקלדת מכנית עם אותיות מוארות בעברית. ממה שראיתי ביו-טיוב ברוב המקלדות האותיות באנגלית מוארות והחריטה בעברית לא מוארת. האם אפשר למצוא אותיןת עהריות מוארות כהלכה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by xtract1,

יש לי כרטיס רשת שאני מניח שהוא מובנה (אפשר לראות את המפרט שלי בצד+תמונה מEVEREST) רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון (כי אני לא מוצא) והאם בכלל כדאי לעדכן,מזה יתן לי? נ.ב. יש קישור פה לעדכון אבל זה מגיע לי למקום שאני לא מבין איך..אז אם אפשר קישור.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by scylla,

אבי מעוניין לרכוש מדפסת משולבת והוא הלך להתייעץ בבאג (טעות...) והמליצו לו על Canon Smart Base MP300 המחיר הוא 1700 שהוא מחולק ל12 תשלומים של 141.5 ש"ח. רציתי לדעת אם בפחות או יותר אותו תקציב יש אופציות יותר טובות, ואם הדגם הנ"ל הוא אמין, נוח ומוצלח. הדרישות הן, פקס, סורק, מכונת צילום ומדפסת כמובן. ראיתי מכשירים עם סלוטים לכרטיסי זכרון ומסך LCD צבעוני שמציג את התמונות לפני ההדפסה, אופציה זאת בהחלט נחמדה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש לי כרגע ספק 300W אני מתכנן לקנות מארז Xaser II 6000A שכולל חמישה מאווררי מארז ואולי גם לשים איזה נורה בתוך המארז ואני מתכנן גם אוברקלוקינג גדול כי אני גם בונה על מערכת קירור מים (ThermalTake AquariusII) וזה מצריך העלת מתחים האם ספק 300W מסוגל לכל זה או שצריך ספק יותר טוב? אם כן אז כמה בדיוק וכמה עולה ספק כזה ואיכותי? כמה שפחות זול

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by X,

V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 175Mhz ,TV out ,Video in,S/W DVD, 64 MB DDR - AGP (300 דולר) V7700 Deluxe - GeForce 2 GTS - 200 MHz - Video IN/OUT - S/W DVD - 64 MB DDR - AGP (260 דולר) ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by sandra,

אני רוצה לקנות מארז חדש לAMD אבל שהיה מקורר הייטב . אם אתם יכולים להמליץ לי על מארז לAMD מאוורר ביותר אני ישמח לקבל..........

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Or ei,

ראיתי שאמרתם שיש איזה דריבר ללוחות עם הצ'יפסט של via חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי כלום..... :-/ אם אתם יכולים לשים לי פה לינק בדיוק לההורדה או לעמוד אני אודה לכם מאוד ואיך אני מתקין אותו ? בווינדוס/דוס?? וד'א יש לי WIN XP

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by NaNdoS,

כנס: XP vs. MP

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני צריך פד במקסימום 100-200 שקל שיהיה לי נוח בשביל לקבל מהירות עם העכבר אפילו עם תזוזות קטנות, לשימוש יומיומי ושלא יהיה גדול מידי (30 ס"מ לרוחב+- מקסימום) תודה.. צריך תשובה בהקדם

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by shtrodel,

אחרי שידרוג גדול נוסף למחשב החלטתי גם להחליף עכבר... העכבר בשביל שעות ארוכות של משחקים... ממוצע של 4 שעות משחק לפעמים גם 8 שעות רצוף (כן אני משוגע ) חשבתי על MX1000.. מה דעתכם? מעדיף שגיימרים רציניים עם נסיון בעכברים מסוג זה יתנו חוות דעת... תודה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by John Nash,

אני מחפש דרייבר למצלמה SILVER LINE DC6120 אני מצליך למצוא .אבל שאני נכנס לאתר אני לא מוצא . אז מי שיכול לעזור בבקשה לינק להורדה ממש . תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Or_s2006,

שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות בשביל גיימינג סרטים ומוזיקה, מאוד חשוב לי שיהיו נוחות במיוחד לשימוש ארוך, שיהיה סאונד איכותי וברור כרטיס הקול הנוכחי שלי הוא המובנה בלוח האם שלי gigabyte GA-P35-DS3

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. כמו שכתבתי בכותרת. אני רוצה לקנות מקלדת לגיימינג עם תאורה אחורית בתקציב של עם 350-400 ש"ח. אם צריך לחרוג קצת אני אשקול אם המקלדת באמת תהיה שווה את ההשקעה עבורי. מקשי מולטימדיה וכפתורים הניתנים לתכנות זה חובה. רצוי שיהיו גם כפתורים להקלטת מאקרו. עברית זה חשוב כי אני לא המשתמש היחיד במחשב (אני יודע שזה מצמצם את המבחר בהרבה). שתהיה אפשרות לשלוט על עוצמת האור. נדמה לי שראיתי מקלדות שגם הרווחים בין המקשים זוהרים. אם יש כזו אני אעדיף אותה. ראיתי את הדיון שנפתח לא מזמן בנושא אבל הוא לא פוגע בדיוק בדרישות שלי אז פתחתי אחד חדש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by demultiplexer,

i nees the best motherboard for amd xp 1600 processor i need a raid controller and a network card on board and i dont want a sound card or anything else on board exept of the network card and the raid.i dont need overclocking options but i need it to be very stable. give me the best m.b models that exist. also i need a big case with a lot of fans i want a professional case with a good power supply and good ventalation.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Lord_Northakh,

שלום. אני צריך מתאם שיאפשר לי לחבר מקלדת PS2 לחיבור USB. קיים מתאם כזה? אני יודע שיש מתאם הפוך למשל.. אם כן, איפה ניתן להשיג? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by tomerfcbj,

איזה מדפסת ממולצת יותר? שימוש בייתי בלבד... מה יותר חסכוני? [h=1]HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C [/h]או [h=1]Brother MFCJ470DW [/h]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by TNT,

איך הDVD של TOSIBS SA-M105 איך הוא בתור DVD ואיך הוא בתור CD-ROM?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by broshg,

שלום חברים, אני מחפש לקנות מצלמת רשת כדי לדבר בסקייפ. ראיתי שההבדלים לא גדולים אבל המון חברות שונות וסוגים שונים בכל חברה. דרישות (לפי סדר חשיבות): 1. אחריות הכי ארוכה שאפשר. 2. איכותית: לא מבקש HD אבל גם לא האיכות של המצלמות הראשונות של הפלאפונים. 3. עד 200 שקל. 4. עדיף עם מיקרופון, לא חובה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים