ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס רשת שאני מניח שהוא מובנה (אפשר לראות את המפרט שלי בצד+תמונה מEVEREST) רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון (כי אני לא מוצא) והאם בכלל כדאי לעדכן,מזה יתן לי? נ.ב. יש קישור פה לעדכון אבל זה מגיע לי למקום שאני לא מבין איך..אז אם אפשר קישור.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, האם מוכרים מארזים בסגנון Alienware Zone 51 ALX בארץ? חבר טוב מעוניין - והמחיר נראה לי פשוט מטורף - אחרי הקונפיגורציה ששלח לי : http://www.alienware.com/Configurator_Pages/area-51_alx_sli.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R3-D&SubCode=SKU-DEFAULT אשמח לתגובה מהירה,שכן הבחור טס לארה"ב בשבוע הבא,ואם אומר לו כי אין בארץ - יקנה שם.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא האמנתי שווקא החלק הזה יעשה לי בעיות אבל בכל זאת... אני רוצה לקנות מארז מזיגזג ואני מעדיף 350W מידי אבל מה? יש רק את האנרמקס והוא גם tower והוא גם עולה נורא יקר ואני לא צריך אחד כל כך יקר... אז למישהו יש המלצות מה לקחת מזיגזג כי נכנסתי למעיין מבוא סתום
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
i nees the best motherboard for amd xp 1600 processor i need a raid controller and a network card on board and i dont want a sound card or anything else on board exept of the network card and the raid.i dont need overclocking options but i need it to be very stable. give me the best m.b models that exist. also i need a big case with a lot of fans i want a professional case with a good power supply and good ventalation.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. האם המארז מרווח יחסית למארזים אחרים? 2. האם אפשר להכניס SLI או CF מבלי שיהיה צפוף או חם? 3. כמה מאווררים באים איתו? 4. האם שווה לקנות אותו ביחס למחיר (400) תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמנם זאת נשמעת שאלה מטומטמת אבל יש לי כרטיס קול Audigy שמחובר מקדימה..כמו כן יש חיבורים מאחורה אבל זה לא נשמע מי יודע מה עם האוזניות מגיע חיבור 6.3 עכשיו אני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול הבעיה שלא שומעים כלום(עם החיבור 6.3) ואם מחברים עם החיבור הרגיל שומעים דיי חרא ומשום מה כשאני בחור בתצורת הרמקולים את אופציית הסטריאו לא שומעים כלום ד"א האוזניות הן Sennheiser HD428 וואי כל זה היה הרבה יותר פשוט אם היה לרסיבר היה חיבור לאוזניות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
V8200-T2 DELUX - Geforec 3 Ti200 175Mhz ,TV out ,Video in,S/W DVD, 64 MB DDR - AGP (300 דולר) V7700 Deluxe - GeForce 2 GTS - 200 MHz - Video IN/OUT - S/W DVD - 64 MB DDR - AGP (260 דולר) ???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים שלחתי מייל לסקייפיסי לגבי העכבר Logitech MX1000 שהתכוונתי לקנות מהם ושהם הורידו מהאתר. הנציג שלהם שחזר אלי אמר שלוגיטק הפסיקו לייצר את העכבר הזה ובגלל זה הם כבר לא מוכרים אותו. עשיתי חיפוש קטן וראיתי שבזאפ עדיין יש חנויות שמוכרות אותו. כדאי לי להזדרז ולקנות אותו לפני שהוא יגמר גם בחנויות האחרות או לוותר ולקנות משהו אחר? אם קניתי והוא מתקלקל עדיין יש עליו אחריות? לעכבר הזה יש סוללת ליתיום שאמורה להספיק לחצי שנה...מה יקרה אחרי חצי שנה? יהיה לי מאיפה להביא סוללה חדשה או שאני אצטרך לזרוק תעכבר? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש גיימפאד (לשחק פיפא וכאלה בעיקר) למחשב טווח מחירים עד 300 ש"ח ראיתי את הרייזר אונזה(Razer onza( איך הוא?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר שנה וחצי אני משתמש ב G500 (הדגם הישן) של לוג'יטק- עכבר מעולה ובנוי טוב אבל עם בעיה שנתקלתי בה לא מזמן שהרסה לי את העכבר. http://youtu.be/dWJk4EWfyOA אני מתלבת אם לקנות את הדגם החדש של הG500 (למרות שכמו ששמעתי זה רק שינוים מינוריים חיצוניים), או G400 או שאולי Mad catz rat 7. אני פשוט צריך עכבר אחיזת PALM עדיפות לליזר אבל לא פוסל אופטי שיהיה נוח ל FPS. כמובן שאני לא רוצה להגזים ולהשקיע בו יותר מ 500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם.. אני צריך לבחור מארז לHTPC.. הבעייה הייתה שעומק המארז לא מעל 40.. ולמעשה נשארו 2 בחירות... מארז אחד עומד ואחד שוכב... שאחד מבין השניים אני צריך לקחת.. שני המארזים בסביבות אותו מחיר המארז הראשון COMPUCASE 6K31 מידע: http://www.3dvelocity.com/reviews/6k31/case.htm מארז שני - המארז השוכב Simbadda M901-1/ Hanyang M901-AMI תמונות: עוד תמונות ומידע מאתר קוראני (מתורגם באמצעות גוגל) http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient&hl=en&u=http%3a%2f%2fwww%2egoyongsan%2eco%2ekr%2fnewshop%2fscripts%2freadprod%5f1%2easp%3fgp%5fcode%3d1151678 אני צריך לבחור מארז מבין השניים.. ידוע לי שהקומפיקס איכותי מאד.. וגם הספק כוח מגיע של HEC חברה ט…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת מכנית עם אותיות מוארות בעברית. ממה שראיתי ביו-טיוב ברוב המקלדות האותיות באנגלית מוארות והחריטה בעברית לא מוארת. האם אפשר למצוא אותיןת עהריות מוארות כהלכה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קראה לי משפחה לעזור בהם במחשב (זה כדי להראות שאני כן לתחום זה ותוך כדי אני גם צריך להתלמד) כדי לחבר ולהתקין אצלהם את המפסת Brother MFC-J615W שהיא אלחוטית. לקח לי המון זמן לסדר את זה: קודם הייתי צריך להוריד להתקין את הדרייברים של המדפסת. כדי להתקין מדפסת המחשב היה צריך לזהות איתה היה צריך לזהות קישורית אלחוטיות אצל מדפסת וכאן נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצא מדפסת בטווח תקשורת וכרטיס רשת אלחוטי ועבד אצלהם- יכולתי לגלוש באינטרנט. קודם חוברת הפעלה שלה (אבל רק באנגלית) שלא הסביר לי שום דבר אזי חיפשתי סרטון על המדספת הזאת ומצאתי אותו ב-youtube , שם הסבירו לי את קוד הרשת שלהם לקוד של המדפסת והקוד שנתן אחד מבני לא היה נכון אזי היה להחליף לאותה סיסמת רשת אזי סוף ס…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם מדפסת משולבת HP 5610 שמדפיסה רק לאחר ריסטרט. שאני שולח משהו למדפסת אני רואה שההדפסה נמצאת בתור אומנם אין תגובה מהמדפסת. רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש כאשר הWINDOWS עולה הוא מיד מתחיל להדפיס. יש לציין שלאחר מכן כל הדפסה שאני שולח מודפסת בהצלחה. לאחר זמן במהלך העבודה עם המחשב שוב קוראת התופעה כשאני שולח להדפסה. בנוסף התקנתי את הWINDOWS מחדש. יש למישהו מכם רעיונות ממה התקלה נובעת ומה הפתרון? מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית 4 מגהפיקסל. אפשר לעשות אותה מצלמת אינטרנט? המצלמה עצמה יכולה לצלם סירטונים אז למה שהיא לא תוכל להיות מצלמת אינטרנט? צריכים אולי תוכנה מיוחדת?[glow=red,2,300] תתודה מראש לכל העונים[/glow]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מדפסת לייזר משולבת סוקר ופקס מומלצת. מחיר עד 1000 ש"ח. עלות הדפסה סבירה. לא גדולה מידי. לא מדפיס הרבה....אבל זקוק למשרד הביתי. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש המלצות? אמרו לי Logitech Mx518 ו Microsoft Comfort Curve Keyboard. הייתי רוצה מקלדת מושקעת יותר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. בימים הקרובים יבוצע קנייה של מחשב חדש למשחקים ומעוניין בהמלצה על מקלדת ועכבר. חיפשתי קצת בחנויות ומצאתי סט של מקלדת ועכבר למשחקים באייבורי. הסט הוא של קולר מאסטר CM Storm Devastator במחיר של 230 ש"ח. זה הלינק באייבורי - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11521 לא מצאתי את הסט הזה בחנויות אחרות. לפי ביקורות ביוטוב וגוגל, הסט נשמע סט לא רע בכלל.. אבל רציתי לשמוע חוות דעת נוספת מכם וכמובן המלצות לעכבר ומקלדת\סט סביב המחיר הזה (עד כ-400 ש"ח - מחיר כולל למקלדת+עכבר). תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 600 שקל ואני לא בדיוק יודע אזה מה ההמלצה שלכם???
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מדפסת ממולצת יותר? שימוש בייתי בלבד... מה יותר חסכוני? [h=1]HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C [/h]או [h=1]Brother MFCJ470DW [/h]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הDVD של TOSIBS SA-M105 איך הוא בתור DVD ואיך הוא בתור CD-ROM?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול כיצד אפשר להרוס אוזניות מבלי להסב להן נזק פיזי? קראתי שסאונד גבוהה הורס? נשמע קצת טפשי אבל יש סיכוי? או משיכת הכבל בצורה חדה (USB)?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מקלדת ועכבר אלחוטיים של TEAC, דגם SX-60. הם פעלו סבבה רק שבמקלדת אחד הCTRL היה קצת דפוק היה קשה ללחוץ עליו. אז היום החליפו לי מקלדת לאותו הדגם בידיוק אבל משום מה היא לא פועלת. יש סוללות, התקנתי שוב את הדרייברים, אבל במקלדת הנורות האדומות בצד ימין מהבהבות איזה 5 שניות ומפסיקות ושום דבר לא פועל. ניסיתי להזיז את המקלט לUSB אחר אבל זה לא עוזר..מה גם שהעכבר כן פועל. בחוברת הפעלה לא רשום משהו שיכול לעזור..למישהו יש הצעה מה לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתעסק בתלת מימד מאיה מקס וכל זה , ואני מחפש עכשיו עכבר טוב לקנות , לא יודע על מה ללכת על ה לוגיטק שהרבה ממליצים לי עליו ושהוא אלחוטי שזה יתרון או על ה סטילסריוס ששמעתי עליו רק ניסיפ ונפלאות ושוהא חוטי. אשמח לשמוע הצעות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-