ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש P3 733 שאני מעלה את המחשב הוא רושם לי 693 MHZ זה הגיוני?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מחסניות דיו חדשות ומקוריות של HP מאיביי המחסנית השחורה טוב והמחסנית הצבעונית "לא מתאימה למדפסת" וזו אכן המחסנית המתאימה (22) והיא חדשה ומקורית ניסיתי לנקות מגעים ולחבר אותה כמה פעמים אבל כלום לא עזר יש למשהו רעיון לפני שאני ידבר עם המוכר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי dell xps 13 בן כמעט 4, המחשב עצמו עדיין מדהים אבל הסוללה כבר בקושי סוחבת (3 לעומת ה9-11 שעות שהייתה עושה בהתחלה) חשבתי להחליף את הסוללה, אבל המחיר של סוללה מקורית חדשה (שקשה מאוד להשיג) שואף ל400 ש"ח, בעוד וסוללה חלופית עולה חצי מזה. רציתי לדעת האם מישהו התנסה כבר בהחלפת סוללה לxps, והאם הוא הצליח להגיע לאותן שעות עבודה כמו בהתחלה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש גיימפאד (לשחק פיפא וכאלה בעיקר) למחשב טווח מחירים עד 300 ש"ח ראיתי את הרייזר אונזה(Razer onza( איך הוא?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, רציתי לשאול אתכם אם אתם מכירים איפה אפשר להשיג כריות חדשות עבור האוזניות roccat kave? יש לי את האוזניות האלה מעל 3 שנים ולאחרונה העור של הכריות התחיל להתפורר. ניסיתי לחפש בgoogle אם מוכרים איפשהו כריות חדשות ולא מצאתי ולכן אני שואל אתכם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה העכבר הכי מומלץ עד 160-170 שקל ? אם יש משהו שעדיף בהרבה בעוד קצת כסף אז תאמרו לי גם עליו... עכשיו אני עם העכבר הזה http://www.parisiconsulting.com/computer/mouse_l.jpg אני משחק בFPS, לפעמים כסנייפר גם, אז אני חושב שיהיה לי שיפור משמעותי עם עכבר טוב. אני באמת ארגיש שיפור משמעותי או שאני זורק כסף ? תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם בקרוב נזדקק להתרגל לפריסה מעודכנת של השפה העברית במקלדות ה-QWERTY המוכרות לכולנו? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלוםם, תודה על העזרה חברה זה משהו שמשגע אותי ים זמןן... יש לי עכבר מסוג teac smx-100H.E (לפחות זה מה שרשום מאחורי העכבר) עכשיו הגלגלת של העכבר במקום להוריד ולהעלות את העמוד... מורידה ומעלה עוצמת וולים... כמה שלא חקרתי וניסיתי לא הצלחתי להבין איך לשלוט בזה ולשנות את זה... אם אפשר עזרה... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במקרה מישהו מכיר היכן ניתן לקנות מתאם אלחוטי לג'ויסטיק אלחוטי של אקסבוקס 360 כך שיעבוד גם על PC? תודה מתאם כזה כמו בתמונה שמתחבר לUSB במחשב
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.יש לי מדפסת hp deskjet 4625ומופיע לי הודעה של חסימה בגררה גררת הדפסה תקועה.בדקתי בתוך המדפסת ולא מצאתי שום דף תקוע.ואחריות המדפסת הסתיימה לי.מה לעשות?תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תיכנסו ל- http://www.archos.com/uk/products/product_jbmm.html ותגידו לי אם אתם חושבים שזה שווה שמהוא או שזה סתם נראה טוב :smoke:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברי קנה מחשב מבחור שעובד איתי , וכמובן בהמלצתי והמלצות באתר .... מדובר במחשב Amd 1600XP לוח אם של Gigabyt VTX-E עם כל התוספות המענינות - Dvd , Geforce 2 ... חיברנו את הצורב שלו (מהמחשב הקודם ) והכל טוב ויפה . רק שלפני חג הפסח , המחשב הודלק ע"י חברתו , ו- ריח שרוף , והמחשב מת . מהמוכר נאמר לי שזה המחשב ה-6 שנשרף לו .(הוא חושד ברשת הביתי החשמלית אבל זה לא הגיוני) ובכן הנזקים הם : לוח אם נשרף , מעבד , DVD , דיסק קשיח , הצורב (לא קנוי בקניה האחרונה ) . המוכר סיפק לו מחשב חלופי (בינתיים) ונאמר לי שהוא ינסה למכור לו צורב במחיר עלות . מה דעתכם ? האם הנזק שנגרם לדיסק הקשיח (גיבוים חומר אישי וכ.. ) והצורב שווים סוג של תביעה נגד חברת ספרי הכוח ? כל השאר באחריות חוץ מ-הצורב , …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלחוטי, רצוי ללא דונגל, קטן-נייד. *קליק שקט * שיעבוד על כל משטח עבודה, לא חייב זכוכית. יש את Logitech M590 אבל הוא חורג מהתקציב שלי 200 שקל עד הבית* הוא אמור לעבוד על כל משטח עבודה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג וליישומים משרדיים התקציב הוא עד 300 ש"ח מאוד חשוב שהעכבר יתאים ליד קטנה-בינונית רק לפני חודש קניתי MX518 ב-99ש"ח מבאג והוא פשוט לא התאים ליד שלי (גדול מידי)- תרמתי אותו לאחי במשך שנים רבות השתמשתי בעכבר הכי פשוט של מיקרוסופט והייתי ממשיך להשתמש בוא אם הוא לא היה עושה בעיות (מופיע בתמונה) תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר מבחינת נוחות ודיוק... ושמו לב נוחות ודיוק זה בערך 2 הדברים הכי חשובים. אני רוצה יתרון לנוחות אבל גם דיוק מירבי ורזולוציה גבוהה (יש לי פד קטן בערך 20 על 15 ס"מ..) ואני משחק CSS באחד בקלאן השלישי בישראל ואנחנו בדרך לפיסגה. אני רוצה את העכבר הטוב הנוח והמתאים ביותר לCS מכל בחינה אפשרית. לפי התמונות לא התרשמתי מהנוחות של הדיימונד באק.. הוא נראה לא מעוצה ליד כמו ה MX וגם הוא נראה קטן יותר מהMX אני רוצה משו שיתלבש על היד בצורה הנוחה ביותר... אבל שיהיו מדויק. המחיר לא מעניין אותי אז אל תתחשבו בו... לפי מה שהבנתי מהכתבה באתר אז לדיימונד באק יש מגלשות טובות יותר אבל אני מבולבל. כל כך הרבה יתרונות וחסרונות אבל אני עדין יותר חושב על הדימונד..
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף ספק! יש התלבטות דיי קשה בין כמה ספקים מחברות איכותיות הדרישות: 1) יציבות גבוהה ככל האפשר 2) כח כמה שיותר, יותר טוב 3) לא משנה לי עם הספק הוא שקט או לא, אני לא רוצה להשקיע בשביל זה יותר כשהמחשב שלי ממילא עושה רעש ששומעים גם מהמסדרון בבניין וזה לא מפריע לי. אלה הספקים שאני מתלבט ביניהם 1: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=1572 2: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=7353 3: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4367 אני נוטה יותר לכיוון אנטק בגלל הוותק שלהם בשוק. בקשר לאפשרות השניה שנתתי, האם הספק הזה הוא ה butterfly או שזאת טעות בתמונה של פנדס…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך Voodoo 3 3000 עם המערכת הפעלה WinXP Pro ושום משחק חדש לא פועל וגם משחקים דיי ישנים לא פועלים על המחשב שלי ויש לי מחשב יחסית חזק AMD 700MHZ לא כזה חזק אבל בסדר בשביל להריץ משחקים. רציתי לדעת אם המשחקים החדשים לא פועלים בגלל שאני על WinXP Pro? או בגלל שעבר זמנו של הכרטיס הזה? לי אמרו שהכרטיס הזה גוסס מפעיל משחקים לא בגרפיקה מדהימה אבל סוחב ובגלל שגם WinXP Pro על המחשב אז לא פועלים המשחקים. האם זה נכון או שטויות? לאיזה מערכת הייתם ממליצים לעבור? WinXP HOME או Win98? איזה מערכת מהם יותר יציבה בלי שתתקע הרבה שכל המשחקים יפעלו..?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת עד כמה איכותי איכות ההדפסה במדפסות שהרזולוציה שלהם היא 4800 על 1200 ? לעומת זאת יש מדפסת של אצ פי שהיא גם באותה רזולוציה אבל יש לה 6 ראשים בפנים כלומר הגוון צבעים שהיא יכולה להגיע אליו יותר גבוהה והיא כבר מדפיסה באיכות של פוטו (זה כמו לקנות ראש דיו פוטו אבל פה זה כבר מההתחלה באיכות פוטו) השאלה היא עד כמה ההבדל ניכר למשל לעומת מדפסות של אפסון שהרזולציה שלהם היא משהו כמו 5670 על 1440 נראה לי.. למשל על המדפסת של קנון 4500 יש לך רזולוציית הדפסה ממש גבוהה אז ככה שאני יודע שהיא תתן איכות הרבה יותר גבוהה מאפסון..אבל אם נשווה אותה ל7283? בקיצור הייתי מעוניין לקבל השוואה באיכויות הדפסה לגבי המדפסות הנ"ל.. 5783 אצ פי 7300 של אפסון 7283 אצ פי וקנון ה4500 כמובן
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי אוזניות BLUETOOTH של PHILLIPS, ואני רוצה לחבר אותן עם המחשב. יש דרך בלי לקנות איזשהו DONGLE ? אולי דרך האייפון שמחובר אל המחשב או משהו בסיגנון ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי ברצוני לקנות מארז ל AMD ATHLON XP 1600+ התקציב העומד לרשותי הוא עד 70 דולר אנא תציעו לי מספר מארזים ואם תוכלו תפרטו לי את היתרונות והחסרונות של כל מארז ומה הכי משתלם תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש בקר משחק נוח וטוב למחשב, רצוי שיהיה אלחוטי אבל לא חובה. בעקרון אני יודע שהמומלצים הם XBO ו-PS4, משום מה יצא לי להתנסות לשחק ב-XBOX ONE והבקר עשה לי כאב ביד אחרי שימוש קצר, לא יודע למה. אני בעקרון מעדיף בקר די זול (באיזור ה-150 עד 200 ש"ח) שיהיה טוב לפיפא ולמשחקי מירוצים למשל. יש הצעה כזו? אפשרי להזמין מחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש ביקורות באופן כללי, לא מצאתי משהו חוץ מזה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש ביקורות על המארז הזה? האם שווה לקנות אותו במקום את ה-Antec P180?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-