ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב + מארז חדש ואני לא מתכנן oc, ולכן אין צורך לקנות מערכת קירור רצינית אלא רק לעשות שימוש במערכת הקירור שבמארז. איזה מארז אתם ממליצים לי לקנות (בערך ב400-500 שקל), חשוב לי מאוד שהמערכת תהיה שקטה, ושהמראה החיצוני יראה טוב (אני אוהב את השקופים עם האור הכחול באמצע).
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני צריך את הסורק הספציפי הזה, ממש דחוף. מצאתי רק ב-Ebay, אבל המוכר לא שולח לארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר למחשב הנייד שלי, מעדיף לא את העכברים הקטנים האלה. צריך להיות אלחוטי, עם מקלט קטן יחסית(לא הענקיים האלה של MS) צריך להחזיק הרבה זמן ללא טעינה. אני כנראה אקנה ב-Ebay אז תקציב על 40$
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חשבתי על אוזניות הבאות: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=13430&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מומלץ? יש יותר טוב? עריכה: שכחתי לציין: האוזניות צריכות לשמש אותי לגיימינג ולצפייה בסרטים. עדיפות לכבל 5 מטר אבל גם 3 יספיק.
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי בשבוע שעבר עכבר Logitech מדגם B605 עבור הנייד שלי. פתחתי היום את האריזה ובה שני מתאמים. על אחד מהם רשום רק logitech ובצבע לבן ועל השני רשום logitech ו hand reciever בצבע אדום. המתאם בצבע לבן עובד פיקס.. זה באדום לא עובד כלל. מה פשר הסיפור? למה צריך את שניהם? מה זה עושה.. ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש עכבר חדש שדומה באחזיה שלו לעכבר של LOGITECH G400S או MX518 הישן, מעדיף חברה אחרת ולא LOGITECH אם יש.
-
אז המכשיר הזה נקרא PHONE CONNECTOR הוא מתחבר במקום השפורפרת של הטלפון ומצד שני הוא נכנס למקום של הכרטיס קול במחשב. אז היכן ניתן לרכוש את המכשיר הזה בצפון? תודה מראש!! נ.ב אם משהו יודע איך לבנות אותו שיודיע לי!
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי. אין לי בכלל ניסיון במקלדות מכניות.. וזאת נראית לי אופציה במחיר נורמלי להתחלה. Corsair Strafe MX Silent לתכנות (כלומר, לא Gaming). ועבודה ב-Open Space (לכן שקטה). אני לא צריך כפתורים יעודיים למוזיקה וכד'. אני גם ממש לא צריך את כל האורות האלה. יש עוד מקדלות בטווח המחיר הזה, באיכות הזאת, שמתאימה לדרישות שלי? יש כאן מישהו שיש לו ניסיון עם המקלדת הזאת / יכול להמליץ על מקלדת שקטה לתכנות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נהרס לי הספק ואני צריך אחד חדש. הדגם הוא AC POWER ADAPTER 0957-2094 יש בישראל חנויות שמוכרות עזרים לHP? או משווקים מורשים?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה מארז היום הכי מומלץ בשוק כך שבמידה ויש לי מאורר טרקטור בפנים עדיין הוא יספוג את מרבית הרעש מבפנים ואני כמעט ולא ישמע כלום
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
^שאלה בכותרת^ ועוד משהו קטן.. כדאי להוסיף עוד 50 שקלים מעבר לתקציב בשביל Razer DeathAdder?
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
טוב, לידידה שלי יש יום הולדת, היא גרפיקאית ואני ועוד כמה חברים חשבנו לקנות לה לוח כתיבה אלקטרוני כזה כמו שהיא תמיד רצתה.... השאלה היא איזה כדאי לקנות לה... באיזו רזולוצייה תתקבל איכות תמונה סבירה ? נסו לזכור שהתקציב שלנו הוא גם נמוך, משהו בסביבות השלוש מאות ש"ח, לכן אנחנו צריכים משהו זול יחסית אבל איכותי, משהו שהיא תוכל לעבוד איתו ושיישמר לאורך זמן....
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
תגידו, ראיתי את זה: http://www.shopster.co.il/mozar.asp?id=5194&ref_url=http://www.lionetwork.net/ 1)עכשיו LabTec היא חברת בת של Logitech? 2)כתוב שם "Logitec " אבל השם של המותג הוא "LogiTech", רמאות או תמימות?
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שמתי לב שאני מחזיק את היד שלי באויר בזמן העבודה עם עכבר מירקוסופט רגיל, אז אני רוצה לקנות אחר. איזה עכברים מומלצים לבעלי ידיים גדולות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שימושים - צילום סירטונים בעיקר של שיעורים שאני נותן. מרחק עד 2 מטר, איכות הסאונד חשובה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המוצר עוד לא הגיע לחנויות וכבר ביקורת!!! הביקורת הוא על הסט החדש שכולל תעכבר ותמקלדת החדשים של Logitech. http://reviews.pimprig.com/input_devices/logitech_cordless_desktop_mx_3000.php פשוט נהדר! תהנווו.... Logitech Cordless Desktop® MX 3000 Laser
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת בסביבות 400 ש״ח. רוב עבודתה תהיה להדפסת דפי נוסחאות ועבודות לאוניברסיטה. אני מדפיס את הדפי נוסחאות בקטן מאוד (פונט 8-9) ככה שאני רוצה שהמדפסת תהיה מדוייקת ולא יצא מטושטש. צריך גם שהראשים יהיו לא יקרים (בכל זאת, סטודנט) ואם היא משולבת עם סורק/פקס השמחה תהיה אפילו כפולה(אבל לא חובה!) אה, ושתהיה אמינה... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1009730964&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה תודה על התשובות על השאלות הקודמות אבל יש לי עוד כמה: 1) לפי דעתכם זה שווה לקנות GEEFORCE 3 DDR ואם יש לי GEEFORCE 2 64 זה יספיק לי לעוד הרבה זמן או רק לשנה שניתיים? 2) מה יותר שווה לקנות 256 DDR או 256 RDRAM? ומה יותר מהיר? ומה יספיק לי ליותר זמן? תענו לי זה דחוף אני מתעניין עכשיו למחשב חדש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו איזה חבר שעובד עם מחשבים (לא יודע בדיוק במה אבל לא חשוב). בקיצור, יש איזה 3 מעבדות שהוא עובד איתן והוא מקבל את הדברים שם במחירים מוזלים. בקיצור הוא אמר לי להגיד לו איזה מחשב אני בדיוק רוצה והוא יביא לי הצעה מהם. אז אמרתי לו איזה מחשב אני רוצה (עם מעבד XP 1500). עכשיו, בשלושת המעבדות הם אמרו לו שהם בכלל לא מתקרבים ל-AMD. וזה אנשים שהוא מכיר, לא סתם כאלה שרוצים למכור לו את הכי יקר. אחת מהמעבדות אמרו שבגלל החום של AMD, איזה 450 מעבדים מתוך 500 שהם מכרו חזרו אליהם בגלל שהיו להם בעיות של חום והם נתקעו כל הזמן. שתי המעבדות האחרות אמרו שהם לא מתקרבים לזה בגלל שהם לא פועלים טוב כל כך עם כל מאורר ששמים אליהם. גם הוא אמר לי של-Athlon XP יש רק שנה אחריות ולא 3 שנים כמו ל-AMD …
-
- 32 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת, מחפש המלצה לפד לעכבר רייזר ממבה תקציב של עד 100 שקלים עם חריגה אפשרית (אך עדיף שלא) ל150 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
היי שימוש המחשב יהייה בעיקר משחקים... מה דעתכם על הפירוט הבא? תגובות, הצעות, לטוב ולרע: Intel pentium 4 1600 Asus p4t-e g-force 2 mx 32m IBM-30G ata 100 7200 Creative sb live value IBM RDram 256 pc 800 modem ESS 56 Mag 786, 0.24 17" שטוח Ricoh 16*10*32 הכרטיס מסך הזה זמני...אחרי שאני יקנה ת'מחשב...כשירד המחיר של הג'יפורס שלוש, אני יעשה טרייד אין, יחזיר את הג'יפורס הזה, יקח ג'יפורס שלוש, וישלים ת'הפרש במחיר תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות AMD TB1.4 עם GA-7DXR איזה זיכרון DDR אני צריך? 1600 או 2400 ? אתם חושבים שכדאי לי לחכות עם ה PIII450 שלי?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מצלמת רשת שתיתן את איכות הסקייפ הכי טובה. באתר של סקייפ יש רשימת מצלמות http://shop.skype.com/intl/en-il/webcams/ האם מצלמות אלו באמת הכי טובות לשיחות וידאו וכדאי לקנות משם? מחיר לא מהווה פקטור תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הדיו למדפסת ip3000 הינו מסידרת BCI 6, (או תואמים). מישהו ניסה להשתמש במכלי דיו מסידרה BCI 3, שהינם גדולים יותר, וזולים יותר ??? עודד
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-