ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכבר אלחוטי ונשבר לי להחליף לו סוללות......אני מחפש לקנות עכבר אלחוטי אבל עם מטען לטעינה חזורת. מה העכברים הכי מומלצים שיש כיום בשוק? תודה=]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את העכבר הנ"ל כמעט שנתיים ואחרי שפירמטתי את המחשב ושמתי WIN7 הוא התחיל טיפה לזייף, הוא פשוט לא עובד ניכנסתי לאתר של LOGITECH ושם הורדתי את הדרייברים וניסיתי גם ללחוץ על הRESET במעמד וגם על העכבר ושום דבר לא עובד.... מישהו יודע מה הבעיה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אם יש לי מתאם Bluetooth למחשב ואני מחבר אליו אוזניית Bluetooth,אני אוכל להשתמש בה כאוזנייה ומיקרופון לכל דבר או שזה יעשה לי בעיות מכיוון שזה לא מחובר דרך החיבור 3.5mm הרגיל?
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס sas lsi תומך ב-6gbs , אם אני מחבר לו backplan לחיבור עד 8 הרדיסקים האם זה יעבוד לי? ואם כן איזה backplan יתאים לי לכרטיס הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לממ"ד שגודלו כ- 9.5 מ"ר, איזה רמקול עדיף? חשובה לי האיכות יותר מהעוצמה, אין הגבלת מיקום. תודה, לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, עד היום היו לי מקלדות פשוטות מדגמי לוגיטק ומייקרוסופט ועכשיו אני צריך להתחדש באחת אחרת. ראיתי שהמלצתם על כל מיני מקלדות razer למיניהן ורציתי לשאול מה תהיה המקלדת הטובה ביותר עבורי. צרכים: כתיבה והרבה, מעט משחקים (לצורך השוואה אני משתמש בעכבר logitech mx1000 ולא רואה בו בעיה במשחקים שאני משחק). יתרון לאלחוטית אך לא קריטי. מחיר - עד 200 ש"ח אפשרי גם עד 300 אבל אשמח להבין גם מה הם ההבדלים בין מקלדת ב100 שקל לאחת ב300 בהתאם לצרכים שלי. תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מנסה 'ליצור' יציאת usb-3 למחשב. ראיתי שיש אפשרות לחבר ethernet ל-usb. האם אפשר לעשות הפוך? איזשהו מתאם מ-ethernet ל-usb-3? תודה.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהרבה מן המקלדות החדשות כיום צריך ללחוץ על המקשים בחוזקה, ובדיוק ישר למטה ללא סטיה לצדדים אחרת המקש יתקע טיפה במקשים האחרים. מאחר ויש לי מקלדת יחסית ישנה המקשים בה לא נתקעים, וזה בדיוק מה שאני מחפש במקלדת חדשה. אם המקלדת ידועה ביכולת שלה לשרוד זמן ארוך ומאוד טובה מבחינת נוחות וביצועים, אפשר להוציא 250-300 שקל. הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 14k צפיות
-
-
אני סטודנט וישן במעונות, יש ברשותי מחשב נייד של אייסר, ועלה בראשי הרעיון שבמקום לסחוב טלוויזיה למעונות, אולי קיים התקן או דרך אחרת לקלוט שידורי טלוויזיה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, חברים המליצו לי על הפורום הזה לכן החלטתי להתייעץ איתכם בנוגע למסך ורמקולים חדשים. התקציב שלי הוא משו כמו 1400 שקל כרגע. יש לי את הציוד הנ"ל הכרטיס מסך שלי הוא HD5850 1GB מסך- samsung 2243ewx רמקולים-Altec lansing vs2621 עכשיו הקטע הוא כזה אני מתלבט אם להחליף מסך מכיוון שהמסך שנמצא אצלי כרגע נמצא במצב טוב וללא בעיות אבל הוא נמאס עלי והטכנולוגיה שלו דיי מיושנת (פאנל TN, רזולוציה של 1680X1050 וכו') בנוסף אני רוצה לחבר את המסך לממיר ואין באפשרותי לבצע זאת לדעתי, הרמקולים לעומת זאת נהרסו וכבר לא עובדים בצורה טובה לכן אותם חובה להחליף (התקציב שברצוני להשקיע הוא משו כמו 400 ש"ח) שיהיו 2.1. השאלה היא אם אתם הייתם במקומי הייתם מוציאים עכשיו בסביבות ה1000 שקל בשביל מסך חדש? (א…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת בתקציב של עד 600 שקל. למישהו יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין לקבל המלצותיכם לעכבר חוטי נוח מאד לעבודה משרדית ממושכת. אני עובד על מחשב 8-9 שעות ביום וזקוק ל"עכבר נוחות". אין מדובר למטרות גיימר וכ'ו...פשוט שיהיה נוח לעבוד איתו. כיום אני משתמש ב: Microsoft Wheel Optical. טווח השקעה: עד כ-200ש"ח. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תגידו אני רוצה לתקן את הדוושות של ההגה הזה R220 אני לא רוצה לקנות חדש וכבר אני רגיל לזה (יש לי אותו מ 2006 ) !! אז אני שואל איפה אפשר לתקן את הדוושות
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת של קנון IP2700 ווינדוס 7 לא מזהה אותה...הורדתי מאתר היצרן דרייבר ועדיין גורנישט אשמח לעזרה :s05: :s05: :s05:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתכן?? אחרי סדרת אותות ומופתים ניסים ונפלאות במחשב השבוע הגיע תורה של המקלדת... ביצעתי מספר עבודות במחשב {לא משהו שהוא לא אמור להסתדר איתו בקלות...} כמו בדיקת וירוסים וסוסים במחשב ובמקביל שיחקתי בCS פתאום קיבלתי ריסט ומשם המחשב התחרפן.... בכניסה לווינדוס הוא לא נתן לי להקיש את הססמא וגם בביוס כל הזמן הופיעו חלונות כמו שמישהו לוחץ על המקדלת... בקיצור הגעתי למסקנה שזאת המקלדת ובאמת זאת הבעיה... גם בנייד שחיברתי אותה היא מייד מכניסה את המחשב למצב שינה {ובנייח גם עושה ריסטים}.... זאת מקלדת USB פשוטה שלא קיבלה מכה או משהו ובמצב טוב.. יכול להיות שהיא התקלקלה??{פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה}.... והאם יש דרך לאפס אותה או משהו. אפשר לנעול... כנראה שזה שבוע הניסים והנפלא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אל-פסק במחיר לא מפוצץ. מה שאני מצאתי עולה בסביבות ה800 שקל, שזה די יקר לטעמי. המפרט שלי הוא: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz @ 4.8Ghz ASROCK P67 EXTREME 4 B3 CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 x2 SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 ( 6970 unlocked, 20% power ) NEC DVDRW AD-7260S X24 COOLERMASTER HAF 932 HEC COUGAR CMX1000 NOCTUA NH-D14 מסך DELL U2311H 23" איזה אל-פסק יתאים לי פה?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את 2 המחשבים שלי עם KVM. המקלדת היא PS2 והעכבר הוא USB. יש לי מתאם USB לPS2. לאחד מהמחשבים יש 2 כניסות PS2 - גם למקלדת וגם לעכבר, ולמחשב השני יש כניסה רק למקלדת. הבנתי שאפשר לקנות מפצל PS2. אתמול עשיתי ניסוי וחיברתי את העכבר לפורט של המקלדת עם מתאם PS2 והוא לא עבד. יש דרך לגרום לזה לעבוד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גיים פאד למחשב שלי כי נמאס לי מהעכבר והמקלדת. מצאתי שלוש אפשרויות: הראשונה היא הגיים-פאד הרגיל של מיקרוסופט (של Xbox) השני הוא Razer Onza. והשלישי הוא: Razer Onza Tournament Edition. מה אתם חושבים שיותר כדאי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת IP2700 של קנון הווינדוס 7 לא מזהה אותה הורדתי דרייבר מאתר היצרן ועדיין כלום :s05: :s05: :s05:
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת, אני אשתמש באופציית ההדפסה לעיתים רחוקות מאוד, אני כן מעוניין שהסורק יהיה איכותי מספיק כדי לסרוק דפי טקסט ולהבין את הכתוב(גם כתב יד) ושיהיה פידר לסורק. מבחינת תקציב אני מתכוון להוציא כמה שפחות(סביבות 300 שח ומטה) מבלי להתפשר על אמינות יותר מידי, יש לי מדפסת לייזר(שחור לבן) שאיתה אני אעשה 99% ממהדפסות שלי. חשבתי על HP Officejet 4500, מה דעתכם? רק לוודא, הפידר שמדובר עליו הוא פידר לסורק נכון? באתר של HP רשום שיש 20-sheet automatic document feeder אבל לא בחלק של הסורק לכן אני לא בטוח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, כבר שנתיים שיש לי מדפסת לייזר של HP מדגם P1005. המדפסת מאוד פשוטה ועם זאת עושה את העבודה נפלא. עד כה בלי שום תקלות, רק החלפת טונר מידי פעם. העניין הוא, שאין לה אופציה להדפיס דו"צ, אז אני מחפש מדפסת קטנה ואמינה, בסגנון הזה (בלי סורק וכו'), עם אופציה להדפיס דו"צ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק למקלדת שקטה מהרגיל... ושלא תיהיה הסיליקון הנוראית עדיף מקלדת שנמכרת בבאג הבנתי שזה משהו שקשור לסוויצ'ים חומים מאחד התרדים פה... יש המלצות?.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, עד היום הייתי סגור על ה Driving force GT, אבל עכשיו ראיתי שבעוד 10 דולר יש את ה Fanatec 911 Carrera ה 911 מגיע עם קלאץ וידידת של 6 הילוכים, ועם דוושות יותר טובות. הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא הרבה סרטונים או המלצות עליו. רציתי לדעת אם יש בעיות ידועות עם ה911. (מה גם שיש לי ניסיון מעולה עם השירות לקוחות והאחריות של לוג'יטק, ו FANATEC היא חברה קצת קטנה, אז אני חושש טיפה) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://www.hifiheadphones.co.uk/sennheiser-hd435-detachable-replacement-cable-300cm-515261-prodid-2269.html זה הכבל, אני צריך חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות אמינה בחו"ל תודה לעוזרים לכבל יש שני יציאות, אחת למחשב והשניי מתחברת לאוזניות ויש לו ווסט ווליום כמו בתמונה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-