ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
בדקתי באינטרנט וזה קורה לעוד אנשים, השכבה מתקלפת Uploaded with ImageShack.us
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סורק וותיק (כזה עם מתאם שקופיות) מדגם hp4470. בזמן האחרון שמתי לב שמופיעים לי כתמים סגולים במשטחים לבנים. כשאני מכבה ומדליק התופעה נעלמת לכמה סריקות ואז חוזרת. התופעה הולכת ומחמירה עם הזמן. האם יש חלק מסויים שהתיישן?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום. כדי לראות סרטים שהורדו ברשת על גבי הטלוויזיה (ישנה, ללא כניסת HDMI או DVI או VGA), אני מעתיק את הסרט (AVI) לכונן USB. את כונן ה USB אני מחבר לנגן Samsung, שהינו בעקרון נגן DVD, אבל מכיל כניסת USB, ומסתבר גם תמיכה בפורמט AVI. הכל טוב. א-ב-ל, כאשר אני מעתיק סרט שקידודו הוא MKV, הנגן שלי לא מזהה את הקובץ, ולא מנגן את הסרט. השאלה שלי היא האם יש נגן שכזה, שכן מנגן קבצי MKV. תודה מראש, כמו תמיד
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית שאני יוכל להדפיס דרך מחשב נייד והאייפון שלי (בעזרת אפליקציה) אני מעדיף מדפסת מחברת hp בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
היי. יש לי Logitech g500 והרגליי החלקה המקוריים בדרך למות. הם מאד משופשפים ואני שם לב שמעבר לזה שזה פוגע באיכות של העכבר זה גם משפשף לי את הפאד ופוגע גם בו. אני מחפש מדבקות איכותיות שיתאימו לעכבר ואני לא יודע מאיפה לקנות. חיפשתי בגוגל אבל מצאתי רק אתרים בחו"ל. אני אשמח אם תמלצו לי על חנויות בארץ ומדבקות טובות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי כזה מתאם בשביל לחבר את המקלדת מולטימדיה של HP שאני כל כך אוהב אבל מישום מה זה לא מזהה לי את הכפתורי מולטימדיה שלה (והדרייבר שלה מותקן) מה אפשר לעשות? צריך דרייבר אולי למתאם הזה? זאת המקלדת
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת AIO שתשמש את הבית. אנחנו מדפיסים בסביבות ה-20 דפים בחודש (צבעוני / שחור). ייעודה היותר רציני של המדפסת הוא לשליחת פקסים ולעיתים רחוקות מאוד לסריקה (נשלחים בסביבות ה-10-15 פקסים בשבוע). השאלה אם כדאי לקנות מדפסת בנפרד ופקס בנפרד או שמומלץ להתסכל על פתרון All in one? אני חייב שלציין שעד כה היו לנו 2 מדפסות HP כאלו ששבקו חיים אחרי מס' חודשים, המדפסות היותר זולות של HP הן פלסטיות, לא עובדות טוב עם ראשי דיו חליפיים (מעצבן), ואורך החיים שלהן קצר, מה גם ש-HP לא נראה שמאמינה במוצרים שלה ונותנת רק שנה אחריות. הסתכלתי על ה-Canon mx360, שנמכרת במס' חנויות ב-300~ ש"ח, נראה שהיא ממש פשוטה ואיטית (מביקורות ברשת). בגזרת ה-HP יש את ה-officejet 4500/6500 שברוב הביקורות באמז…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לנו מדפסת HP שקיבלנו כעת ממישהו במסירה, כשקנה מדפסת חדשה. האו אמר שאמנם ישנה אך עובדת טוב, אז לא היה לנו מה להפסיד העניין הוא שאין לנו כבל חיבור למחשב.עמוד ניסיון ע"י מקש ההקלדה - לא ממש צלח. מה אתם חושבים, שווה להשקיע בקניית כבל ודיו עבורו? או שחבל על הכסף וכדאי רק לקנות מדפסת חדשה? תודה רבה! שלמה וחביבה
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, באמצע החודש כתבתי ביקורת על הEC1 של החברה ZOWIE GEAR, וכמובן שהבטחתי לתת לכם ביקורת על מספר עכבר חדשים. ובכן, אני רוצה להציג לכם את הSTEELSERIES SENSEI - העכבר החדש של STEELSERIES. סטילסירייס הדנית, לאחר ההצלחה הבילתי מעורערת של הXAI בשנת 2007, מביאה לנו את הSENSEI שאמור להיות הXAI ה"משופר". כמו שאר הביקורות שלי, לביקורת יהיו כמה קטגוריות שבכל אחת אדבר על נושא אחר:[list type=decimal] [*]אריזת המוצר [*]מידע מורחב על המוצר - סוויצ'ים (איכות החומרים (פלסטיקים), סווצ'ים ("מערכת קליקים" של הכפתורים הראשיים, הגלגלת, והכפתורים בצד העכבר), והרגליות והשוואות גודל. [*]חיישן (ביצועים בשטח, LOD). [*]הדרייבר. [*]יתרונות ,חסרונות. [*]סי…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אני מעביר את המחשב הישן שלי למשרד של אחותי, אני צריך לקנות מקלדת נוספת בשבילה - והיא מעדיפה משהו בצבע לבן, ושתראה טוב. משהו בסגנון המאק אם אפשר במסגרת התקציב. חיפשתי קצת מה יכול להתאים, אבל קצת קשה היום למצוא משהו לבן. יש לכם אולי רעיון?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפטופ בחו"ל, ואני מעוניין לצרוב על המקלדת שלו אותיות בעברית, רציתי לדעת מה טווח המחירים, ואיזה חנויות עושות את זה בירושלים. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מדפסת i550 והיא לא מדפיסה. יש לציין שכ שאני מבצע הדפסת ניסיון היא מדפיסה. יש לי מחשב hp אם מערכת הפעלה vista. הורדתי דריברים לvista זה הדפיס כמה פעמים אבל כשניתקתי את המדפסת מהמחשב והחשמל כדי להחזירה למקום שלה היא שוב הפסיקה להדפיס. אולי מישהו יודע מה הסיפור שלה, אולי משהו בהגדרות הדפסה שאני לא עושה נכון!! תודה מראש. קים!!!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום , מחפש עכבר אלחוטי (לא קטן של לפטופים) למחשב הביתי השימוש זה הרבה אינטרנט וכו .. (לא משחק כלל) ראיתי את הlogitech performence אבל הצורה שלו בנויה לימניים יש משהו דומה לשמאליים ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון ניתקלתי במשהו שלא ראיתי אף פעם - עידכון קושחה לעכבר... - האם באמת יש צורך לבצע עידכון כזה אם הכל עובד מצויין?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ה-DEATHADDER 3.5 של רייזר, אני מבסוט מאוד על העכבר אבל שאלה אחת מטרידה אותי ולא מצאתי לה תשובה. יש הבדל בין חיישן האינפרא שבעכבר הזה לבין חיישן אופטי סטנדרטי או שזה אותו הדבר בשם אחר? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני צריך עכבר סביר לשימושים רגילים. בעיצוב סולידי ולא צעקני מדי. אני גם משחק קצת מידי פעם בcod וכדו'. אין לי צורך באלחוטי. הלכתי לחנות והתבלבלתי לגמרי. על מה אתם הייתם ממליצים? האם יש עכבר בעל יכולות גיימינג במחירים האלה? ולגבי הכבל HDMI. ראיתי שיש הרבה סוגים 1.3 1.4 וגם 1.4a מה זה אומר ומה אני צריך למחשב שלי, אם יש לי מסך eizo fs2331 וכרטיס מסך HD6870 sapphire?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצת גויסטיק חשבתי על logitech force 3d שאני יכול להשיג ב175-200 ש"ח אבל אני חושש מקילקולים בגלל המנגנון למישהו יש ניסיון איתו? לאורך זמן מסויים? אופציה אחרת היא logitech extreme 3d הרגיל שמתומחר ב150 ב ksp תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי לפני זמן מה את המקלדת הזאת ומפעם לפעם, אחרי שלא משתמשים בה מספר דקות, לחיצה על כל מקש שהוא נהפכת לסדרה רצופה של ] שלא מפסיקה עד שלוחצים שוב על איזשהו מקש. בעיית חומרה או תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן איכותית לשימושים ביתיים עד 1000-1100 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
^ התוכן בכותר. תודה ויום טוב!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. הייתי לקוח של בזק במשך שנתיים, וכעת עברתי ל HOT. הנתב-מודם אלחוטי שברשותי הוא ה d-link dsl 2650U בשיחה עם נציג הוט, נאמר לי שהנתב-מודם לא שמיש, מאחר והוא "נעול" לבזק. נדמה לי שזה לא כל הסיפור, ורציתי לדעת האם אפשר "לפרוץ" את המכשיר כך שאוכל להמשיך ולהשתמש בו ולחסוך הרבה כסף.... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
בעיה מעט מוזרה שצצה ולא שמתי לב אליה עד עכשיו.. אצל אח שלי במחשב מותקן הסט הנ"ל יצא לפני יומיים מהקופסא.. אח שלי משתמש המון בפוטושופ ובעריכת תמונות בכלל... מסתבר שהגלגלת של העכבר לא מגיבה כמעט כלל בWINDOWS PHOTO VIEWER ובפוטושופ עצמו, בכל שאר התוכנות הגלגלת עובדת תקין לחלוטין זאת אומרת שהיא תקינה פיזית וגם התקשורת תקינה... כל עכבר אחר עובד מצויין עם התוכנות הנ"ל ועם המחשב.. ומסתבר שהסט גם במחשב אחר בבית עושה את אותה בעיה.. מה שמצחיק, הלכתי לחנות ממנה נרכש הסט ושם הכל עובד תקין.. כאילו שיש איזה התנגשות תוכנה שגורמת לזה במחשבים בבית שלי, אבל אני פשוט לא מצליח לעלות על זה.. אשמח לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
דבר ראשון, רציתי לשאול אם נראה לכם שהמקלדת והעכבר שמגיעים בחבילה הזאת איכותיים? יקלטו ממרחק של 5 מטר? ובוא נראה אם מישהו חושב שהוא יכול למצוא בזול או יותר אחלה יום!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
^ מה שמפריע לי, היא המדפסת שברשותי, L7580 HP, שדורשת להחליף את הדיו לחדש. ויהי מה. דהיינו, בהנחה שאני רוצה להדפיס בשחור, ונגמר למדפסת הדיו הצהוב, היא תטיל וטו על כל פעול אשר אחפוץ בה. אשמח לשמוע על דגמים של מדפסות, על כמה לפחות, שלא עושות את התרגיל ה"מסריח" הזה. הדבר הזה פשוט מרתיח אותי. תודה ויום נעים (:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-