עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני צריך מקלדת למחשב מדיה סנטר שבסלון והכי נוח יהיה מקלדת אלחוטית עם TRACKBALL לקחתי את הTEAC SMX-20 אבל הוא לא עבדה לי בכלל (ובכלל עוד לא ניתקלתי במקלדת של TEAC שעבדה לי כמו שצריך..) אז מחר אני הולך להחליף אותה ואלו המקלדות עם TRACKBALL שמוצאות למחירה בKSP שאני יכול להחליף בנקום : iOne Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse‎ או Koribo Xgene 2.4GHz Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse או Koribo Vivar 2.4GHz Heb,Eng Rechargeable Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse יש פה עוד אופציה מעניינת..אומנם קצת יקרה Koribo Irad 2.4GHz Heb,Eng Wireless KeyBoard with Track Ball and Remote Control יש ה גם שלט רחוק אז זה גם יכול להוסיף לנוחות... עכשיו מה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. לפני כ 8 חודשים עשיתי טעות וקניתי את המדפסת הנ"ל ממשווק מורשה. לא שמתי לב לעדויות על שירות הלקוחות המחפיר של חברת HP וחבל. כבר מתחילת מהשימוש הראשון המדפסת לא עבדה כראוי, כאשר היו מספר תקלות עיקריות שזהיתי : איטיות יתר בהדפסה , לפעמים לא מדפיסה בכלל וההדפסה רועשת מאד - הרבה יותר ממוצרים אחרים דומים. לאחר פנייה לשירות לקוחות המצחיק ביותר : שאת הבעיה של המוצר הם רוצים לשמוע דרך הטלפון - האחראית משרות הלקוחות HP אשכרה רוצה שאני אצמיד את הטלפון למדפסת כדי שהוא תוכל לשמוע את פעולות המדפסת ולהחליט האם יש תקלה. לי הבקשה הזו נראית יותר כמו לקוחה מסרט בורקס ישן ולא מצחיק. לאחר בקשה זו איבדתי עשתונות וניתקתי את השיחה. סתם רציתי לשתף.

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  3. Started by roiei,

דרישות: 1. תאורה אחורית כמובן 2. מקלדת מלאה וללא לחצנים נוספים בצדדים 3. עברית לא חובה 4. עדיפות למקלדת חוטית, אבל גם אלחוטית אפשרי (לא התבלבלתי) 5. אם יש מקשי MEDIA\עזר זה יהיה מעולה 6. רצוי שתיהיה שליטה בתאורה, לא חובה מקלדות שחשבתי עליהן: 1. Logitech Illuminated Keyboard 2. Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 3. Razer Lycosa Mirror 4. Razer Lycosa אשמח לקבל עוד הצעות וביקורות שלכם גם על המקלדות שהצעתי וגם על מקלדות שמתאימות לקריטריונים תקציב: משהו כמו 300 ש"ח, אני מתכנן להזמין בחו"ל כך שאין בעיה להציע גם מקלדות שעולות בארץ 600 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Zero Hour,

היי, שאלה בכותרת. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  5. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שיתחבר מהמחשב שלי לכבלים. אני לא מבין בנושא הזה ולא יודע אפילו אם נדרש ממיר של הוט על מנת שאני אוכל לראות כבלים על המסך המחשב. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מעוניין במדפסת לייזר ביתית הדפסה/צילום/סריקה של עד עשרות דפים בחודש (אני מודע שדיו יכולה להיות יותר זולה אבל מעדיף בכ"ז לייזר) - שחור לבן או צבעוני אודה על המלצות בנושא

7. שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות אלחוטיות שכוללות מיקרופון לצורך ביצוע שיחות בסקייפ. תקציב: עד 400 ש"ח. תודה !

8. חג שמח לכם! הכותרת ממצה את השאלה, איזה רמקולים נראה לכם כדאי לקחת? רציתי בהתחלה לקחת את הX16 אבל אני לא מוצא מקום אחד שהמחיר פחות מ600 ש"ח ואין לי כרגע את הכסף. על פניו הX13 זו הבחירה הבטוחה אבל הבנתי שהXforce גם כן טובים מאוד לא? מה נראה לכם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Kirma,

אחרי שהמקלדת הנוכחית עושה לי בעיות עם הכפתורים גם אחרי שניקיתי אותה משהו כמו שעתיים, פירקתי את כל הכפתורים החלטתי לקנות מקלדת חדשה שימושים: לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל בעיקר משחקים תקציב: 200-300 אפשרי לחרוג טיפה במידה וזה משתלם אגב, לגבי המקלדות האלה של logitech עם המסך LCD, עד כמה הם משתלמים ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. היה לי כרטיס רשת EW-7128G במחשב הישן שלא היה בשימוש (שנה עד היום) ולא עובד.. אני צריך המלצה לאחד עד 100 שקל (מכל חנות שיש באזור השפלה מומלץ KSP) הלוח אם שלי הוא P67X-UD3-B3 ומערכת ההפעלה WIN 7 64BIT! תודה על העזרה!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Andreyy,

מחפש המלצה לערה כלשהי או דברים שיעזרו לי לנקות את המחשב בעיקר בתוכו במקומות הקטנים. תודה לעוזרים ואם מישהו יכול להביא לי אולי איזה מדריך לניקוי מחשב אני אשמח כי לא מצאתי בפורום.

12. Started by Or94,

יש לי מקלדת ועכבר של לוג'יטק מדגם MX5500 ועכבר מדגם MX REVOLUTION. הדבקתי על המקלדת מדבקות בעברית בגלל שקיבלתי אותה מלוג'יטק רק עם מקשים באנגלית. בהתחלה המקלדת הייתה במחשב שלי ואז העברתי אותה למחשב המדיה סנטר שלי. הבעיה היא שהמקלדת והעכבר צוברים שם המון אבק שמצטבר על המקשים במקלדת ועל הלחצנים והעכבר עצמו ויש גם המון שערות כי יש לי חתולה בבית. איך אפשר לנקות את המקלדת והעכבר? אגב יש לי גם אוזניות של לוג'יטק מדגם H360 ויש לי המון שערות עליהם. איך אפשר לנקות אותן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכל התותחים! יש לי מדפסת ביתית Canon Pixma MP250 לפני כמה חודשים נגמר לי הדיו לכן קניתי ערכת מילוי שכבר הוכיחה את עצמה כמה פעמים מילאתי אתמול את כל הצבעים (שחור כחול אדום וצהוב) הדפסתי אתמול דף ניסיון של צבעים לאחר "ניקוי יסודי" ויוצאים לי רק השחור והכחול (בצורה נקיה וטובה מאוד) אבל הצהוב והאדום לא יוצאים בכללללללל ז"א שהם בכלל לא מופיעים על הדף אפילו לא טיפה!! עשיתי מספר ניקיונות נוספים והם עדיין לא מופיעים בכלל לקחתי נייר טישוי נקי, הרטבתי המים חמים וניגבתי כמה פעמים את חריצי יציאת הדיו, ואני כן רואה שיש צהוב ואדום יוצאים מהחריצים!!! מה הבעיה? מה עושים??

14. Started by KF,

אהלן, חיפשתי קצת באייביי אחר כמה עכברים של razer.. האם כדאי להזמין משם או שיש זיופים ? התקציב הוא עד 200 ש"ח ואין עדיפות לעכבר אלחוטי.. גם חוטי יתאים. חשבתי על זה: http://www.ebay.com/itm/Razer-RZ01-00360100-R3G1-Abyssus-3500DPI-Gaming-Mouse-/150664887364?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item231453bc44 http://www.ebay.com/itm/Razer-DeathAdder-Pro-Gaming-Lazer-Mouse-3-5Ghz-3500dpi-/120756925474?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item1c1dac7422 יש אלטרנטיבות אחרות ? נ.ב עד היום השתמשתי עם עכבר ג'נרי פשוט..

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by omri_ro,

ברשותי MX1000 בן 6 ושלושה חודשים ומה לעשות הסוללה כבר לא מתאימה לילד(עכבר). איפה ניתן בארץ לרכוש סוללה מתאימה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני צריך המלצה לעכבר בתקציב של 200-250 שקל(יש לי QCK) ואוזניות גם בערך 200-250 שקל. חשבתי על עכבר Logitech G400 שמשתלב טוב מאוד עם QCK ואוזניות חשבתי על Plantronics Gamecom 777, מה אתם חושבים על זה? יש משהו יותר משתלם בתקציב?

17. Started by kobi_sion,

מחפש מקלדת אלחוטית למשחקים אני יודע שזה לא ממש אידאלי אבל אני רוצה לחבר את המחשב למסך גדול בסלון ולראות המלצות ? לא חייבים לנצל את כל התקציב

18. Started by dindin123,

בקשת המלצה לרמקולים 5.1 תקציב מקסימום 1300 שימוש: מוזיקה,סרטים וכדומה אני רוצה לחבר אותם למחשב בעיקר, חשוב לי מאוד שתהיה אפשרות לחבר למחשב בעזרת כבל אופטי כדי שישמעו באיכות טובה דולבי דיגיטל חשוב מאוד עוצמה חזקה ובס חזק כמובן מה שאפשר בתקציב זה תודה רבה עריכה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765786 אלה רמקולים טובים? המחיק שלהם בסדר הם חזקים ואפשר לחבר אותם למחשב בכבל אופטיקל. וגם יש להם עוד חיבורים לטלויזיה או לפלאפון שזה תמיד טוב. לוח אם שברשותי: GA-EP41-UD3L - http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3454#sp</blockquote> תודה רבה לכל מי שעוזר לי

19. Started by MoshikoC,

יש לי עכבר של LOGITECH G5 והעכבר נפל לי והגלגלת שלו נידפקה היא נכנסה בפנים , עדיין אפשר ללחוץ עליה אבל זה מציק וקשה , השאלה שלי זה האם יש דרך לפתוח את העכבר ואם כן איך ומאיפה כי אני לא יודע מאיפה לפתוח אותו .. תודה !

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by brikgames,

שלום חברים. ליפני כמה ימים שאלתי אותכם איזה רמקולים כדאי עד 600 שקל וחלק אמרו ככה חלק אמרו ככה,בכול מיקרה החלטתי ללכת על הx16 של microlab... וקיבלתי אותם היום. נורא יתאכזבתי מהם...זה ממש לא מה שציפתי ,אני רשום בעוד כמה פורומים והרוב המליץ לי עליהם. בקיצור,דיברתי אם tms שמשם קניתי את ה x16 והם יתנו לי זיכוי של כול הסכום ואני לא יודע כולכך מה לעשות. אני אשמח מאוד אם תעזרו לי...חשוב להזכיר שהמטרה העיקרית של המערכת היא למישחקים,גם קצת לסרטים וקצת מוזיקה,אבל הכי חשוב זה המישחקים ... בקיצור הזיכוי הוא 575...ואני בעוד כמה שבועות יוסיף עוד 500 בערך רציתי לדעת מה אתם הייתם לוקחים ומה אתם ממליצים לי,נורא חשוב לי שזה לא יהיה 2.1 או 2.0...אלה רק 4.1 ומעלה...שיהיו אכותים כמובן..…

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by mrsph666,

שלום, אני מחפש מקלדת עם תאורה אדומה, במקום ירוקה (המנורות של ה-NUM LOCK וכו', במיוחד מקלדת גיימינג) או לפחותבעלת אותיות מוארות באדום. חשוב שתהיה אפשרות לכלול את השפות הבאות פרט לאנגלית: עברית ורוסית. יש חיה כזאת? תודה רבה מראש, וחג שמח לכולם.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  22. אני כרגע עם logitech G5 והלחצן בצד ימין שלו נתקע ועושה רעשים מציקים כאילו נדפק שם משהו בצד, אז אני מחפש עכבר אחר עד 300 ש"ח שיתאים למשחקים וגלישה באינטרנט, לא משנה לי סוג העכבר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  23. שלום, אשתי מורה לערבית, ולכן אני מחפש מקלדת לעברית / ערבית / אנגלית (עד 100 ש"ח): מה מומלץ? אשמח ללינק. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם למישהו יש מושג איך נקרא באנגלית הראוטר שמתחבר שמתחבר למחשב דרך ה-USB שבתוכו אפשר לשים כרטיס סים של אחת מחברות הסלולר ולגלוש דרכו? אני רוצה לקנות מכשיר כזה מחו"ל אבל אני לא מצליח למצוא את השם המקצועי שלו. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by erez_hazan,

שלום, רציתי לקנות מדפסת חדשה אחרי שהישנה שלי התקלקלה. אני צריך שהמדפסת תהיה מהירה, והדיו לא ייגמר אחרי שבועיים- אני מדפיס כ15+ בשבוע. ושתהיה לה אפשרות להדפסה דו צדדית. התקציב הוא בסביבות ה600. חשבתי בכיוון של HP 6500.

דיונים חדשים בפורומים