עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Iron Man,

שלום אני לא מבין במסכי LCD אבל בגלל מידותיהם הקטנות אני צריך אחד כזה אני מתכוון לשחק המון בQUAKE. בבקשה המלצה על מסך LCD 15 אינץ תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי את העכבר הזה, איך הוא ביחס לעכברים של היום? באיזור ה 200-300 ש"ח ניתן להשיג עכבר מוצלח ממנו עם תאורה? אחיזת CLAW.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. נעזרתי בסרטונים שבראש הפורום ע"מ להחליט איזה Switch הכי יתאים לי, אהבתי מאוד את החומים, אם כי גם הכחולים והירוקים מצאו חן בעיניי מכנית (למעט הרעש). (העובדה שצריך להיות "החלטי" יותר על מנת להקליד איתם). אני הרבה פעמים מקליד בלילה, מה שדי פוסל את הכחולים. אם השימוש העיקרי שלי הוא להקלדה, איזה סויצ'ים עדיפים חומים או ירוקים? מבחינת פונקציונליות, אהבתי מאוד את ה K70 אך אני פתוח גם להצעות אחרת. איפה אני יכול לנסות את המקלדות לפני קניה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כשאני לוחץ על המקש שמאלי/ימני (אחד משניהם לא זוכר מה התקול) הוא פשוט לוחץ כאילו פעמיים לפעמים (1/3 מהמקרים) וזה ממש ממש מפריע לי. נראה לי שהעכבר כבר גוסס (בין 2.5-3 שנים) האם לנסות לממש אחריות מול לוג'יטק? כבר פניתי אליהם בעבר אך בסוף התקלה לא הסתדרה ונסגרה הפנייה. או שלקנות עכבר חדש? אם כן אשמח להמלצה על עכבר חוטי!! שמיועד לגיימינג תקציב עד 300 אך עדיף כמה שפחות ואפילו 150-200 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by d3vil,

כדי לאפשר פול-דופלקס צריך שכל 8 הגידים יהיו מחוברים? או שזה מצריץ אפשרות בדריברים? ובנוסף האם ההדבל בין פולס דופלקס להף(חצי) דופלקס משמעותי ומורגש? נא לענות מהר בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. Started by omri_ro,

מדובר בסורק UB1200 PLUS שמשום מה מסרב לעבוד בXP, והזונות שם אפילו מתעמלמים מהEMAILים שלי.... שישרפו...שיחנקו...שיפול עליהם מטאור...חבל שהמשרידים שלהם לא היו ממוקממים במיגדלי התאומים!!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by matanch,

שלום אני מעוניין לקנות עכבר גיימרים. במיוחד למשחק battlefield. מה אתם אומרים g500 שווה את ההשקעה? או פשוט ללכת על G300?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי ממיר הוט HD ואני מעוניין לחבר אותו למסך המחשב שלי DELL U2311H. מהממיר יש יציאת HDMI, אך במסך יש כניסות DVI ו display port אבל אין HDMI ובכניסת ה DVI אני משתמש בשביל המחשב. ממה שהבנתי יש לי שתי אפשרויות: 1) לקנות מתאם HDMI-DisplayPort ולחבר את הממיר ישירות למסך המחשב ובנוסף אני אצטרך רמקולים נוספים לחבר לממיר. 2) לקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר את הממיר דרך המחשב וכך גם לחסוך את הבעיה של הרמקולים. באופן כללי האפשרות השנייה נשמעת לי יותר טובה כי היא מאפשרת לי לעשות כמה דברים במקביל (אם אני מקטין את החלון שבו אני רואה את הטלוויזיה) וגם אני חושב שהיא יותר זולה אך רציתי לשאול אם יש איזושהי עדיפות לאפשרות הראשונה? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיתאים לי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shapiranir2,

שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה באופן אלחוטי. המחשב נמצא במרחק גדול מדי מהטלוויזיה בשביל לחבר אותו ב HDMI. אני רוצה להקרין את השולחן עבודה שלי למסך הטלוויזיה. האם יש סטרימר או איזה גאדג'ט אחר שיעשה את העבודה בצורה פשוטה וקלה? תודה מראש ניר

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מחפש עכבר חוטי טוב בסביבות ה100 שקל, שימושים: משחקים ואינטרנט.. למישהו יש ניסיון עם ה 4500 של microsoft. או יכול להציע עכבר אחר, אבל אני מוגבל למבצעים של KSP או BUG.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אפשר לחרוג אבל רק קצת(50-100). תודה לכל העונים ;D מור רוזס

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, המצב אצלי הוא כזה : יש לי משחב שאליו מחובר מסך. והטלוויזיה עומדת כ 3 מטרים ממנו ומחוברת בכבל HDMI ארוך. בנוסף גם מחוברת מערכת קולנוע עם כבל אדום לבן למחשב. בזמן האחרון החוטים שעוברים לי על הרצפה ממש מעצבנים אותי. והחלטתי שזהו, שדי ! אני חייב לעשות משהו עם זה. קראתי קצת באינטרנט ונברתי קצת ומסתבר שיש כזה דבר ! מצאתי באינטרנט את הדבר הזה : www.warpia.com/products/wireless-audiovideo-display-adapter-swp100a או http://www.warpia.com/products/streamhd-swp120a קראתי עליהם קצת.. לא ממש הבנתי את ההבדלים אבל ראיתי קצת ביקורות ואומרים שזה פיתרון טוב. השאלה עכשיו עד כמה זה טוב .? האם באמת אין לאגים ? האם אני יכול באמת לצפות בסרטי 1080P ללא הפרעה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ^In_Flames^,

שלום, יש לי צורב .Ricoh 32*8*8 והיו לי בעיות בצריבה איתו בכל התוכנות בהתחלה, אז החלפתי את הכבל מידע,מכיוון שלא היה לי אחר החלפתי את הכבל לכבל של הארד דיסק udma - 66. עכשיו הצורב עובד טוב בתוכנה easy-cd creator וב nero הוא כל הזמן עושה לי בעיות אמנם אבל לא הורס לי את הדיסקים, הוא נותן לי שגיאה : medium speed error ואין סיכוי לזה כי זה מדיות GPT 80 דקות מסוגלות לצורב עד מהירות *16 וגם כמו שאמרתי בתוכנה האחרת זה צורב לי. ??? האם לשלוח את הצורב לבדיקה?(יש לי אחריות עדיין), האם הכבל ששמתי במקום הקודם לא יעשה בעיות עם הצורב בינתיים?, או האם פשוט לצרוב עם התוכנה השניה?!!???. ??? ??? ??? ???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן השאלה בכותרת, מחפש כאלו ולא בא לי להמתין חודש למשלוח מחו"ל...מוכרים את זה איפשהו בארץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. יש את זה עכבר+מקלדת+פאד http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=order האם הפד מתאים לעכבר. תציעו לי עם יש יותר טוב תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yevv,

שלום היום קניתי את הSteelSeries Siberia Elite Prism חיברתי והכל עובד חוץ מהמיקרופון ניסיתי כבר הכל בדקתי בגוגל וכל מה שרשום שם עשיתי ועדיין לא עובד יש לכם רעיונות? מה לעשות? :please:

17. Started by tuviazait,

לפני כשבועיים המדפסת שברשותי (3 שנים אצלי) החלה להשמיע רעשי תקתוק לאחר הדלקתה. אני פותח את המכסה העליון (איזור הסריקה) ואני רואה שזרוע הסורק תקועה בחלק העליון ורועדת. כ-10 שניות לאחר הופעת התקתוק רואים תזוזה של זרוע הסורק כ-4 ס"מ כלפי מטה ואז היא חוזרת למעלה, ושוב מופיע תקתוק שמפסיק סופית לאחר 20 שניות נוספות. יש לציין כי לאחר סיום התקתוק המדפסת עובדת כרגיל ללא שום בעיות. המדפסת עבדה 3 שנים ללא בעיות. אין שום נייר שתקוע. כל הגלגלים חופשיים ונקיים. עשיתי איפוס מדפסת לפי הוראות היצרן, אבל הבעייה עדיין קיימת. עזרה בבקשה. תודה.

18. Started by yousux,

לדעתכם ? (לשימושים כללים במחשב וקצת משחקים, לא למעצבים או משהו כזה)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by sami,

שלום לכם אני מתכוון לקנות לבני מתנה ליום הולדת ולחנוכה כרטיס מסך חדש. מכיוון שאני בתחום המחשבים והאינטרנט אך לא בחומרה אלא תוכנה קיבלתי רושם ממס' כרטיסים אבל הפנו אותי אליכם ועוד שני אתרים כדי לקבל את חוו"ד עליהם ולעזור לי להחליט.יש לבני מחשב חזק עם amd 1000 ו 256 מגה זכרון הכרטיסים הם asus 7700 pure 32 mb ddr gts innovision ti 64 ddr ati 32 ddr redeon. כולם פחות או יותר בין 500 ¤ ל700 ¤ וזהו התקציב המתוכנן. אנא עזרו לי להחליט עם נימוקים מקצועיים עד כמה שאפשר לאדם שמבין בעיקר במחשבים. דרך אגב הבן שלי גולש אצלכם בפורום כך שיכול להיות שהוא יענה לי בעצמו. תודה שמואל (שם בדוי)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by itayshar,

קודם כל אהלן.. אני לא מתכנן ליקנות בנתיים עכבר אבל בזמן האחרון אני חוקר את העניין ותמיד חשבתי שהם אותו עכבר.. ורק לפני כמה זמן הבנתי שהם 2 עכברים אחרים- הם דומים כל כך.. מה ההבדל ביניהם? מה עושה את הg5 יותר יקר? והאם מרגישים בהבדל? האם הוא שווה את ההפרש במחיר? מה אתם ממליצים לקחת?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. http://www.amazon.de/LOGITECH-910-004617-Proteus-Spectrum-G502/dp/B019NFPE2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464113085&sr=8-1&keywords=Logitech+G502 יש שתי אופציות לעכבר הזה,אחד זול יותר ,מה ההבדל בינהם ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by IDOnoach,

ה502 תמיד קופץ במומלצים אבל הוא נראה גדול ל claw כרגע בכוונת ה corsair m45 אשמח לעוד המלצות. דגש לארגונומיה ופחות על ביצועים... השימוש קצת ל fps והרבה rts אין צורך בהרבה כפתורים עריכה: רכשתי היום את הCORSAIR SABRE תגובות מדהימות, ארגונומיה טובה למרות שצריך קצת להתרגל.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by PeaS,

כל הזמן אני שומע שזה מגביר את הביצועים, זה יותר נוח וכו'... לפי דעתי זה סתם לא נכון ומבולגם לעבוד עם כל הפריטישנס האלה... מישהו יכול להסביר לי למה זה כ"כ טוב?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by wrecker,

אני משחק ב GTA IV והוא תמיד עבד אצלי בסדר גמור.. התקנתי לאחרונה WIN7 והאמת שלא ראיתי הבדל במשחקים. (מזערי עד לא מורגש) אבל שמתי לב לדבר מוזר! בGTA IV הכל עובד חלק אבל ברגע שאני לוחץ על המקשים של המקלדת המשחק עושה פריזים :-\ אם אני לא נוגע במקלדת הכל עובד חלק, וכמה שאני לוחץ יותר מהר על מקשים ככה הפריימים יורדים יותר מהר ולזמן ממושך.. שיניתי מאפייני גרפיקה ואין שום הבדל גרפיקה נמוכה, המשחק עובד גם על 30FPS ויותר אבל ברגע שאני לוחץ זה נופל ל12-7 ואפילו פחות FPS אז רציתי רק להיות בטוח אם זה המקלדת או לא? השאלה אם זה גם בגלל מקלדת USB? כאילו יש מצב שאם אקנה חיבור PS2 זה יפסיק? אני חשבתי לקנות מקלדת זולה ולנסות אבל העדפתי לשאול פה ולפני שאני סתם זורק כסף.. יש לי מקדלת ADESSO…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by berkovits,

היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים לשני מסכים. האם המפצל/סוויצ' הבא יעשה את העבודה? https://www.amazon.com/gp/product/B08HVFH3G2/ref=ox_sc_act_image_3?smid=AOVIA3BFQYMH&psc=1 תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים