עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי, הטווח שלי הוא עד 600 ש"ח, אבל תביאו מה שתמצאו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Royz,

שלום. אני קונה מחשב חדש ולכן גם צריך אל פסק חדש. AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX ABIT AN8 Ultra nForce 4 Socket 939 Motherboard DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memoryx2 Leadtek PX7800GTX TDH My VIVO PCI-e 256MB Retail Video Card Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5` FDD LG 16/48 Bulk DVD-ROM NEC ND-4550A White x 16 Bulk DVD±R/RW Samsung 250GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Coolermaster TAC-T01-E1 WaveMaster Aluminium P/S Not Included Case Antec TruePower 480W V2.0 120mm + SATA + 24pin Power Supply מסך: 19 אינץ LCD. מה אני צריך?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by shapiranir2,

שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה באופן אלחוטי. המחשב נמצא במרחק גדול מדי מהטלוויזיה בשביל לחבר אותו ב HDMI. אני רוצה להקרין את השולחן עבודה שלי למסך הטלוויזיה. האם יש סטרימר או איזה גאדג'ט אחר שיעשה את העבודה בצורה פשוטה וקלה? תודה מראש ניר

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Mpro,

אני מחפש אוזניות גיימרים ברמה טובה שאני יוכל להנות ממשחק כמו שצריך ראיתי כמה אוזניות של רייזר אבל הבנתי שיש תחרות חמה בשוק

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by y_i_c,

חיפשתי בכמה חנויות און ליין אבל לא מצאתי....מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג?? עידו

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by omri_ro,

מדובר בסורק UB1200 PLUS שמשום מה מסרב לעבוד בXP, והזונות שם אפילו מתעמלמים מהEMAILים שלי.... שישרפו...שיחנקו...שיפול עליהם מטאור...חבל שהמשרידים שלהם לא היו ממוקממים במיגדלי התאומים!!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by mgm,

שלום, האם אפשר לחבר את המסך מחשב ישירות למכשיר dvd (לא במחשב) ואם כן איזה כבלים צריך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by KapiSH,

נתחיל עם קצת רקע על חיבור הרמקולים לכרטיס קול (SB Live Value), יש 2 רמקולים קדמיים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול ו-2 רמקולים אחוריים שמחוברים למקום המתאים בכ. קול. אני עובד על WinXP. עכשיו לבעיה: במשחק Red Faction למשל, שומעים סאונד רק ברמקולים הקדמיים, מה שבחרתי במאפייני שמע זה Direct Sound, כפי שאתם רואים: ב-Test גם שומעים רק ברמקולים הקדמיים. עכשיו, ב-WinAMP למשל (בתור דוגמא), גם מסומן Direct Sound, כפי שאתם רואים: אבל ב-WinAMP לעומת ה-Red Faction - שומעים סרראונד, כלומר בכל ארבעת הרמקולים. כנ"ל במשחק UT, מסומן Direct Sound ושומעים בארבעת הרמקולים, רק ב-Red Faction יש את הבעיה הזו ששומעים רק בקדמיים. אני רק רוצה לציין שלפני כמה ימים כן היה ב-Red Faction סרר…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי עכבר -MX818 שעדיין באחריות. אחד הכפתורים (אחד מתוך שמונה) הפסיק להגיב. האם זו סיבה מספיק טובה לממש אחריות? בכל מקרה,אני לא מתלהב לעשות זאת מפני שהחנות נימצאת בעיר אחרת מעיר מגוריי והיבואן מוכן לטפל בעניין אך ורק דרך העסק בה הוא נרכש. לכן אם אתם סבורים שניתן לפתור את הבעייה עצמאית,אז הסבירו לי כיצד. (העניין הוא שיתכן וישארו סימנים לכך שפתחתי את גוף העכבר ואז היבואן יוכל להתנער ממימוש האחריות). לעצתכם אודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה לדעת מה ההמלצה שלכם למדפסת בסכום של בין 500-600 שקל עדיף אם כמה ראשי הדפסה בשביל החיסכון

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by questionman,

יש למישהו המלצה לאוזניות +מיקרופון במחיר של 300-350 שקלים? היו לי steelseries siberia v2 אבל הם נהרסו ואני לא מוצא אותן יותר בארץ אז חשבתי על משהו אחר. אם אפשר אז לא מחברת razer.

12. Started by nw,

מה ההבדלים בין כרטיסי המסך: ASUS V7700 GTS 2 *Deluxe* DDR32 כ- 1000 ש"ח ASUS V7700 DDR *PURE* GEFORCE 2GTS כ-700 ש"ח ASUS V7100 *PRO* 64GF MX 400 PRO כ-700 ש"ח ומבין ה PURE וה PRO איזה יותר טוב (ביצועים במשחקים)?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי יש ברשותי מקלדת לוג'יטק מדגם K350. התקנתי את תוכנת הסט פוינט האחרונה מהאתר, וזה לאחר שגם הסרתי את הדרייברים האחרונים שהיו. הכל מחדש בקיצור. משום מה, התוכנה מותקנת אך לא נפתחת לי התוכנה המלאה,שבה יש אפשרות להגדיר את כל הכפתורים ולנצל את מלואה של המקלדת. ניסיתי הכל, הסרתי, התקנתי מחקתי דרייברים והתקנתי מחדש, החלפתי כניסות USB. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. בתודה, שגיא.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. למישהו יש מושג כמה בערך עולה דף במדפסת לייזר מול דף במדפסת הזרקת דיו? יש ברשותי מדפסת HP 815C ואני משתמש בראשי דיו משוחזרים (100 ש"ח לראש), אני מתלבט האם לקנות את אחת ממדפסות הלייזר הזולות (HP/XEROX) בסביב 600 ש"ח, לשם כך הייתי מעוניין לדעת יותר טוב מה עלות ההדפסה בכל אחת מהטכנולוגיות.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. אין לי תמיכה של הדברים הבאים בכרטיס מסך asus 7700 ti 64mb: enviroment bump mapping game 4 - nature pixel shader מותקן אצלי directx 8.1 ודריברים של nvidia 21.81. מה אני יכול לעשות כדי להפעיל אותם? או שהכרטיס שלי לא תומך בהם?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכם ! אבקש להבין מדוע במפרטים בהם אני נתקל לא רושמים יותר מודם/פקס. ??? מדוע לא להוציא 50 ש"ח ולהנות מהפקס שיש במערכת ההפעלה לדוגמא XP . ובבקשה לא להגיד לי שכדאי לקנות מדפסת משולבת /פקס ,שלדעתי חבל להוציא הרבה כסף על זה בעיקר שאם חלק מתקלקל הלך כל הכסף.תקנו אותי אם אני טועה. 1.איך אנשים כיום שולחים פקס דרך המחשב ? או שהם קונים פקס בנפרד ? 2.הייתי היום בחנות והוא טען שיש אפשרות למודם חיצוני כמו ADSL שיכול לקבל פקס.מהחיפוש שערכתי בפורומים הבנתי שבשום פנים ואופן לא קיים כזה דבר ,האמנם המוכר צדק ? 3.האם קיימים מודמים משולבים בלוחות אם ? זהו סיימת, סליחה על אורך השאלה .אבל באמת שחפשתי ולא מצאתי תשובה בעניין.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by no_way,

שלום אני מחפש מדפסת הכי זולה גם ברכישה וגם בדיו או לייזר. לשימוש של רק הדפסות באופן קווי.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 400 שח, תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yosi-m,

היי יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx400 64mb של power color . מתי שאני מפעיל את חריץ ה AGP ב x4 אז המשחקים ניתקעיםלאחר כמה דקות של משחק, בכפול 2 הכל בסדר ממה נובעת הבעיה ????? (חוץ מהעובדה שיש לי POWER COLOR

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מחפש משהו (חוט או חיבור כלשהוא) שיאפשרו לי לחבר כרטיס מסך לחיבור AGP מבלי להצמיד אותו לחיבור. חשבתי על מחבר מיוחד שיהפוך את חיבור ה-PCI ב0- מעלות ויאפשר לי לשים את הכרטיס מסך במקביל ללוח. יש חיה כזאת?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by biotech326,

שלום חברים! סוף סוף יצאתי מבית ההורים ועברתי לגור לבד בדירת סטודיו. אני קונה טלויזיה גדולה עכשיו שאתלה על הקיר ואחבר את המחשב אליה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת איכותיים עם עיצוב מגניב שיהיה נוח להשתמש בהם על המיטה- זה הכי חשוב!!! כלומר שהעכבר יעבוד סבבה על המשטח הזה. התקציב הוא 250-300 עם חריגה ל-350 אם ההבדל מצדיק את זה. אין לי ממש מושג בזה אז כל הצעה שהיא תתקבל בברכה! תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם כרגע אני עם המקלדת של הסט של לוג'יטק MX5500 ועם עכבר G700 המקלדת כבר ישנה והגיע הזמן להחליפה היא לא היהתה שיא הנוחות אבל נקנתה לפני שהייתי צריך מקלדת לשימוש יומי, אני מחפש מקלדת שתהיה כמה שיותר נוחה ואלחוטית. אפשר להציע דגמים מחול שאין בארץ.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. התמונה וכל המפרט לגבי הרמקולים בקישור הבא: http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/k390f.html איך החברה?ואיך הרמוקלים?האם שווה לקנות?המחיר הוא 1600 שקל...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מארז חדש.. מעדיף מארז יפה בעל חלון ושחור!! ללא ספר כח ובתקציב של כ-400 ש"ח +/- יש הצעות?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by PeaS,

1. ההבדל היחיד בין הGF 3 TI200 לGF 3 ולGF 3 TI 500 הוא מהירות הCORE והזכרונות? או שיש עוד הבדלים? אם יש אז תפרטו מה הם בבקשה. תמיד אני מחכה שיצטברו אצלי כמה שאלות ואני ישאל אותן בפורום... וגם תמיד אני שוכח לפחות חצי מהן, כמו עכשיו.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים