ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מתכוון לקנות לבני מתנה ליום הולדת ולחנוכה כרטיס מסך חדש. מכיוון שאני בתחום המחשבים והאינטרנט אך לא בחומרה אלא תוכנה קיבלתי רושם ממס' כרטיסים אבל הפנו אותי אליכם ועוד שני אתרים כדי לקבל את חוו"ד עליהם ולעזור לי להחליט.יש לבני מחשב חזק עם amd 1000 ו 256 מגה זכרון הכרטיסים הם asus 7700 pure 32 mb ddr gts innovision ti 64 ddr ati 32 ddr redeon. כולם פחות או יותר בין 500 ¤ ל700 ¤ וזהו התקציב המתוכנן. אנא עזרו לי להחליט עם נימוקים מקצועיים עד כמה שאפשר לאדם שמבין בעיקר במחשבים. דרך אגב הבן שלי גולש אצלכם בפורום כך שיכול להיות שהוא יענה לי בעצמו. תודה שמואל (שם בדוי)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בסורק UB1200 PLUS שמשום מה מסרב לעבוד בXP, והזונות שם אפילו מתעמלמים מהEMAILים שלי.... שישרפו...שיחנקו...שיפול עליהם מטאור...חבל שהמשרידים שלהם לא היו ממוקממים במיגדלי התאומים!!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני משחק ב GTA IV והוא תמיד עבד אצלי בסדר גמור.. התקנתי לאחרונה WIN7 והאמת שלא ראיתי הבדל במשחקים. (מזערי עד לא מורגש) אבל שמתי לב לדבר מוזר! בGTA IV הכל עובד חלק אבל ברגע שאני לוחץ על המקשים של המקלדת המשחק עושה פריזים :-\ אם אני לא נוגע במקלדת הכל עובד חלק, וכמה שאני לוחץ יותר מהר על מקשים ככה הפריימים יורדים יותר מהר ולזמן ממושך.. שיניתי מאפייני גרפיקה ואין שום הבדל גרפיקה נמוכה, המשחק עובד גם על 30FPS ויותר אבל ברגע שאני לוחץ זה נופל ל12-7 ואפילו פחות FPS אז רציתי רק להיות בטוח אם זה המקלדת או לא? השאלה אם זה גם בגלל מקלדת USB? כאילו יש מצב שאם אקנה חיבור PS2 זה יפסיק? אני חשבתי לקנות מקלדת זולה ולנסות אבל העדפתי לשאול פה ולפני שאני סתם זורק כסף.. יש לי מקדלת ADESSO…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אשמח לשמוע המלצות, חשוב לי שלא תהיה גדולה מידי.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כי הציאו לחבר שלי ב 600 שקל ואני לא מוצא בשום מקום את המחיר שלו. אה וה FAN CONTROLER הוא שולט על כול שלושת המאווררים או רק על זה שמוציא אוויר?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לעוזרים הגיע כנראה הזמן להחליף מדפסת השימושיים שלי הם בייתים לחלוטין ולא בתדירות יומיומית, אני כמעט לא עושה שימוש בצבע כך ששחור לבן יכול להתאים ואין לי צורך בפקס. צילום וסריקה יכולים להיות נחמדים אך גם בלעדיהם אני יכול להסתדר. בעיקרון חשבתי על ליזר, למרות שאני לא מדפיס הרבה, האם יש מניעה להחזיק טונר הרבה זמן ? אם אתם חושבים שמדפסת דיו עדיפה לשימושים שלי, אני מוכן לשקול בתנאי שמדובר במדפסת חסכונית ( יש לי ניסיון רע עם HP ) תנאי אחרון, המדפסות צריכות להיות יחסית קטנות ! תודה מראש וממתין לדגמים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום! ראשית אני שמח להצטרף לקהילת הפורום והאתר. כמי שעוסק כבר זמן רב בקידום מוצרי Logitech במסגרת מקצועית, ובתור חובב מושבע באופן אישי אשמח לשמוע על חוויות ותגובות שלכם וכמובן גם לענות על שאלות לשתף אותכם בניסיון האישי שלי. חשוב לציין, שמתוך כבוד לכללי הפורום, אני לא אתייחס כאן לנושאים בעלי אופי מסחרי (מחירים, המלצה איפה לקנות וכד'). תודה, ונשתמע RobiC
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל אהלן.. אני לא מתכנן ליקנות בנתיים עכבר אבל בזמן האחרון אני חוקר את העניין ותמיד חשבתי שהם אותו עכבר.. ורק לפני כמה זמן הבנתי שהם 2 עכברים אחרים- הם דומים כל כך.. מה ההבדל ביניהם? מה עושה את הg5 יותר יקר? והאם מרגישים בהבדל? האם הוא שווה את ההפרש במחיר? מה אתם ממליצים לקחת?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחרי 6 שנים עם אותו עכבר הוא החליט היום לא לתפקד, למשל התחיל לעשות בעיות עם הכפתור הימני בחודשים האחרונים והיום הוא הגיע למצב שהכפתור השמאלי לא מגיב בכלל. זה העכבר שהייתי איתו: טוב ועכשיו הגעתי לקטע שאני מתלבט בין 2 עכברים הG5 והG9 את הG5 אני יכול להשיג ב175 ש"ח ואת הG9 אני יכול להשיג ב255 ש"ח עכשיו הG5 זה הדגם הכחול הזה: שלדעתי הוא מכוער לאללה ולא יפה בכלל אבל שמעתי שהביצועים שלו מעולים אבל מצד שני עומד העכבר G9 שנראה כך: שלדעתי הוא נראה מממש אבל ממש יפה אבל מצד שני הוא לא נראה כ"כ נוח אז מה שאני מבקש ממכם זה רק למי שיש אחד מהעכברים הללו אני אשמח אם תתנו חוות דעת על העכבר... כמובן אני אשמח ליותר תגובות מאנשים שיש להם את הG9 כי מהG5 שמעתי כבר ה…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ELSA אף אחד לא יודע מה בדיוק קורא איתה, היא הכריזה על GF 4 MX אבל לא על TI. Hercules בכלל לא הזכירה את GF4. LEADTEK בקושי נמכרים בארץ, או יותר נכון בקושי מיובאים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה502 תמיד קופץ במומלצים אבל הוא נראה גדול ל claw כרגע בכוונת ה corsair m45 אשמח לעוד המלצות. דגש לארגונומיה ופחות על ביצועים... השימוש קצת ל fps והרבה rts אין צורך בהרבה כפתורים עריכה: רכשתי היום את הCORSAIR SABRE תגובות מדהימות, ארגונומיה טובה למרות שצריך קצת להתרגל.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת הכי זולה גם ברכישה וגם בדיו או לייזר. לשימוש של רק הדפסות באופן קווי.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת, מחפש כאלו ולא בא לי להמתין חודש למשלוח מחו"ל...מוכרים את זה איפשהו בארץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הכירו את ה-BlackWidow Chroma V2, עם מנגנוני לחצנים חדשים ומעניינים שפיתחה החברה האמריקאית באופן עצמאי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי עכבר -MX818 שעדיין באחריות. אחד הכפתורים (אחד מתוך שמונה) הפסיק להגיב. האם זו סיבה מספיק טובה לממש אחריות? בכל מקרה,אני לא מתלהב לעשות זאת מפני שהחנות נימצאת בעיר אחרת מעיר מגוריי והיבואן מוכן לטפל בעניין אך ורק דרך העסק בה הוא נרכש. לכן אם אתם סבורים שניתן לפתור את הבעייה עצמאית,אז הסבירו לי כיצד. (העניין הוא שיתכן וישארו סימנים לכך שפתחתי את גוף העכבר ואז היבואן יוכל להתנער ממימוש האחריות). לעצתכם אודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום היום קניתי את הSteelSeries Siberia Elite Prism חיברתי והכל עובד חוץ מהמיקרופון ניסיתי כבר הכל בדקתי בגוגל וכל מה שרשום שם עשיתי ועדיין לא עובד יש לכם רעיונות? מה לעשות? :please:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 400 שח, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים לשני מסכים. האם המפצל/סוויצ' הבא יעשה את העבודה? https://www.amazon.com/gp/product/B08HVFH3G2/ref=ox_sc_act_image_3?smid=AOVIA3BFQYMH&psc=1 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים, כרגע אני עם Office Keyboard וInteliMouse Optical , שניהם של מייקרוספט, כבר בערך חמש שנים. עיקר השימוש שלי בהם יהיה גלישה באינטרנט ובפורומים, שכולל לעיתים כתיבה ממושכת, וגם משחקים. אני חושב שאני מעדיף עכבר אלחוטי, כי אני לא *חייב* את רמת הדיוק המטורפת של גיימרים כבדים, וכי זה יותר נוח ואסתטי, שני הגורמים חשובים לי מאוד. לגבי המקלדת, לא יודע אם זה משנה. אני לא חושב שמשנה לי אם זה סט או שכל אחד בנפרד, תלוי בתכונות שלהם. חשבתי ברצינות על הG7, עד שקראתי שהוא עשוי מפלסטיק חלק, שגורם להזעה ולהחלקה של היד. אשמח לקבל הצעות והמלצות.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מקלדת לוג'יטק מדגם K350. התקנתי את תוכנת הסט פוינט האחרונה מהאתר, וזה לאחר שגם הסרתי את הדרייברים האחרונים שהיו. הכל מחדש בקיצור. משום מה, התוכנה מותקנת אך לא נפתחת לי התוכנה המלאה,שבה יש אפשרות להגדיר את כל הכפתורים ולנצל את מלואה של המקלדת. ניסיתי הכל, הסרתי, התקנתי מחקתי דרייברים והתקנתי מחדש, החלפתי כניסות USB. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. בתודה, שגיא.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מארז חדש.. מעדיף מארז יפה בעל חלון ושחור!! ללא ספר כח ובתקציב של כ-400 ש"ח +/- יש הצעות?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשר לחרוג אבל רק קצת(50-100). תודה לכל העונים ;D מור רוזס
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים! סוף סוף יצאתי מבית ההורים ועברתי לגור לבד בדירת סטודיו. אני קונה טלויזיה גדולה עכשיו שאתלה על הקיר ואחבר את המחשב אליה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת איכותיים עם עיצוב מגניב שיהיה נוח להשתמש בהם על המיטה- זה הכי חשוב!!! כלומר שהעכבר יעבוד סבבה על המשטח הזה. התקציב הוא 250-300 עם חריגה ל-350 אם ההבדל מצדיק את זה. אין לי ממש מושג בזה אז כל הצעה שהיא תתקבל בברכה! תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-