ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מדפסת משולבת חדשה. כרגע יש לי HP 5610 שכבר מתחילה לזייף (בעיות בשיגור פקס מתוך המגש) בגלל שאין לי מספיק מקום בחדר, ברצוני למקם את המדפסת בסלון, ולחבר לרשת הביתית (לא אלחוטית), כך שאוכל לעבוד איתה מהמחשב שבחדר. מאחר ואני אוהב את המדפסות של HP, התכוונתי ללכת על הדגם HP Officejet Pro 8500A Plus שמגיע עם שלוש שנות אחריות. אלא שאז נתקלתי בביקורת שלהלן, שקצת הוציא אצלי את הרוח מהמפרשים: http://reviews.cnet.com/multifunction-devices/hp-officejet-pro-8500a/4505-3181_7-34182184.html יכול להיות שהבן אדם היה פשוט חסר מזל ונפל על מוצר פגום, אבל יתכן שבאמת כדאי להיזהר מהדגמים האלה. לכן רציתי לשאול את דעת החברים. האם מישהו התנסה עם המדפסת הספציפית הזו? …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להריץ תוכנה יחסית כבדה מדיסק און קי בגלל שחסמו את האפשרות בבית ספר להתקין קבצים על המחשב. האם כל דיסק און קי יאפשר זאת?? אם צריך משהו מיוחד תוכלו להמליץ לי על משהו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן שכמו כולם ניצלתי את המבצע בבאג (1+1) וקניתי סיביריה. לאחר מסע שבו מצאתי את האוזניה המושלמת חשבתי וחשבתי איך לקנות סיביריה והחלטתי להזמין מאייבי. פתאום קפץ לי המבצע בבאג וקניתי משם סיביריה שחורות ללא USB (אני לא גיימר-לגיימנג יש לי פיראנה אבל זה כבר סיפור אחר) ואני מאוד נהנה מהם. הרמה שלהם שווה קניה ואת מחירה המלא בארץ! איך אפשר בלי תמונה אם אתם רוצים אני מוכן לשיפ פתק עם שם המתמש שלי ליד האוזניות שפתץחתי כבר (אם אתם לא מאמינים)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשת המלצה לאוזניות in-ear למוזיקה תקציב - נע בסביבות ה400 ש"ח שימוש - מוזיקה חשוב שיהיו in-ear חשבתי כבר על כמה דגמים ורציתי לדעת מה יותר כדאי מה עדיף DR. DRE TOUR Monster או Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה אשמח לקבל תשובות
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
KSP יצאו עם מבצע על הדגם הזה: Laser Shot LBP6000B Printer ומוכרים אותה ב270 ש"ח יש המלצות על הדגם? כמה דפים ניתן להדפיס מהמיכל הראשוני? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש סורק טוב ומהיר עם פידר אוטומטי (יתרון גדול מאד). צריך שיעבוד גם על win XP וגם על win7 . תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, יש לי Dell latitude e6410 ואני רוצה תחנת עגינה, כזו שתאפשר לי לבוא למשרד, לשים את הלפטופ והכל יתחבר למסך, מדפסת, מקלדת, עכבר וכו' על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני גר בחיפה ואשמח למצוא שותף שיקנה איתי במבצע של 1+1 וככה נקבל הנחה משמעותית. אני מעוניין באוזניות SteelSeries 7H. אם מישהו מעוניין שיגיב באשכול ואני אשלח לו את הפלאפון שלי בפרטי! אשמח להענות.. מחר המבצע מסתיים.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ההודעה נערכה וצונזרה מכיוון שהפורום אינו מקום לפרסם מוצרי יד-שנייה לקנייה או מכירה, לשם כך קיים ה-TradeZone.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת שמדפיסה על דיסקים [שחור לבן וצבועני] משהו בעד 500,יש דבר כזה? היחידה שמצאתי ביתיים זה זאת: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13649 אבל אני מחפש משהו קצת יותר זול. עריכה: מצאתי אחת במחיר שלי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11180 מישהו מכיר אותה? תודה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש תחליף עכבר כ TRACKPAD למחשב (שיתחבר דרך USB), חשוב לי שיהיה לו מוד עבודה כמו של עכבר למקרה שלא ניתן להתקין דריברים על המחשב, למישהו יש ניסיון ?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כרגע יש לי את ה LOGITECH REVOLUTION MX אשר לצערי סובל מבעיה ידועה של הכפתור שנלחץ פעמיים (איזה חוצפה שעכבר כזה יקר בזמנו, הולך כלכך מהר). לכן, אני מחפש המלצה לעכבר שיהיה +- דומה בתכונות לעכבר זה, במחיר שפוי (מבצע BLACK FRIDAY תמיד טוב).
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עקב ה BLACK FRIDAY שיש ברשת באג רציתי לקנות את הסט הזה של עכבר + פד כדי לקבל 1+1 בשביל אחי ואני. מה אתם חושבים על השילוב או בכלל על כל מוצר בנפרד ? Steelseries SENSEI Steelseries 4HD סה"כ יצא שהעכבר יעלה 200 ש"ח והפד 50 ש"ח מחיר זול לכל הדעות.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שבת שלום , בימים האחרונים המערכת שלי התחילה לזייף לכבות ולהדלק מעצמה כנראה הזמן עשה את שלו , מערכת aiwa משנות ה90. אני מתלבט עכשיו אם לקנות מגבר ממש זול 500-600 שקל ולחבר אליו את הרמקולים שנותרו תקינים ומי שמכיר יודע שהרמקולים של aiwa הם פיצוץ או לקנות רמקולים למחשב באותו סכום ? מה עדיף ? התחושה האישית שלי שרמקולים למחשב לא ברמה של הרמקולים האלה אבל אני מזמן לא בעסק הזה אז אני לא יודע.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני בעל של DELL LATITUDE E6420 14.1 והתמקדתי על שניים תיקים אלה: Control Laptop Case VNA-216 את הראשון אפשר להשיג ב25% הנחה עד מחר ואיתו ניתן לעבור בידוק ביטחוני ללא צורך להוציא מחשב נייד. השני נראה יותר אלגנטי ורציני אך נראה לי שיש בו פחות מקום? אני צריך תיק למחשב נייד ומסמכים בעיקרון אך גם לא רע מקום לדברים של תכנאי מחשבים. תודה על עזרתכם מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סדרה G של לוגיטק G110/G510 זה מכניות?
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-28891 אני לא כ"כ מבין, אבל לאלו שכן הוא שווה את המחיר או שזה סתאם חארטה??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדפסת לייזר שחור לבן oki b2200 נראית לי מכיון שיש לה אחריות ארוכה של 3 שנים, וטונר ראשוני של 2000 דף (אם הבנתי נכון). מצד שני אין לה דרייבר של וינדוס 7, והיא צורכת לא מעט חשמל במצב סטנד ביי. דרך זאפ הגעתי לאתר מכירות זה עם נתוני המדפסת. האם מומלצת? אני מדפיס מעט, ואיני רוצה לקנות מדפסת דיו מכיון שהדיו מתיבש אם לא מדפיסים מדי פעם. האם יש מדפסות לייזר אחרות במחיר דומה עם אחריות ארוכה וטונר ראשוני גדול? תודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש ציוד היקפי כגון:מקלדת גיימינג ואוזניות גיימינג (over-ear). שהמקלדת תעלה 0-200. שהאוזניות יעלו עד 0-150
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בעכבר+מקלדת+הדסט, אין תקציב נכון לעכשיו, יש בבאג מבצעים על SteelSeries, מה שיכול להיות מגניב אם יש להם דגמים מעולים. בכל מקרה, תמליצו על רייזר, לוג'יטק או סטיל, כמובן אפשר עוד חברות. תודה <: אגב שלא יהיו מקלדות ועכבר MMO
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב. עיקר השימוש שלי הוא למשחקי אקשן. צריך שיהיה סראונד מלא-כלומר שאני יוכל להרגיש שמישהוא מגיע מאחור ומהצדדים(לדוגמה), כמובן שיהיו נוחות. שלא יפריעו לאנשים שנמצאים איתי בחדר. התקציב שלי הוא בסביבות 550 ש''ח. אני מאמין שזה מספיק בינתיים ראיתי כמה דגמיםץ מה אתם אומרים אליהם? למשהוא יש ניסיון איתם? SteelSeries Siberia V2 G35 Logitech Audio-Technica ATH-AD700 האם יש לכם המלצות יותר טובות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני מחפשת מדפסת לייזר צבעונית, עדיף משולבת + רשת. חשיבות לאיכות הדפסה, אמינות ועלות לדף. עד עכשיו השתמשתי ב samsung clx 3175. מדפסת פשוט לא טובה... צבעים לא אמיתיים, הדפסה חלשה אפילו בשחור... התקלקלה מספר פעמים. מבחינת התקציב - 2000-2500 ש"ח או קצת יותר אם המדפסת ממש מצדיקה את זה. המון תודה מראש למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קשה עם רמקולים. אני קניתי לפני מספר שנים ALTEC LANSING דגם VS2121 הם 2.1 אחרי כשנה התחילו מלא בעיות-קודם כל כשמתקשרים אלי לפלאפון אז הם מתחילים לעשות רעש מתורף, אפילו עם מתקשרים לטלפון נייד ביתי הם בהתחלה עושים רעש קטן ואחרי זה מפסיקים. דבר נוסף-אני לפעמים שומע דרך הרמקולים שיחות של השכנים שלי כשהם מדברים בטלפון-משהו מוזר ברמות. זה פשוט משגע . אם אני שם את הסאב ליד הראוטר הוא מתחיל גם לעשות רעש. אז שמתי אותו על השולחן ליד-ועדיין לא יודע למה הוא מוציא כל הזמן רעש חלש כזה, אבל אני שומע את זה. הכבלים לא איכותיים בכלל, במיוחד זה שמתחבר לסאב-אם אני מזיז אותו טיפה הסאב כבר לא עובד או שאחד הרמקולים לא עובד. כפטור כיוון עוצמת הקול ברמקול לא עובד כמעט ובגל…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-