ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
למישהו כאן יש את המעבד הזה בבקשה ? אני צריך רגע לבדוק משהו !
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מצרף כאן את התמונה של ההזמנה (לא חשוב איזו חנות זו למרות שאני מניח שרובכם יודעים אני לא בא כאן לעשות פרסומת או משהו כזה אני סתם קצת מתעצל להעתיק הכל). רציתי לקבל את דעתכם על המפרט ועל המחירים. בקשר לאוברקלוקינג: אני מניח שאני אעשה בחופש הגדול (אחרי הבגרויות , לפתוח את הנעילה של ה XP לא נראה לי קלי קלות). בקשר לתקציב: אח שלי קיבל עשרת אלפים שקן לבר מצווה. אני לפני איזה 3-4 שנים קיבלית סכום דומה והכל הלך על ה P2 שלי (המפרט שלי למטה משופר (הארדיסק, כרטיס מסך, זכרון..), עשרת אלפים שקל אז הספיק אפילו לא למפרט שלמטה :< טוב דיי להתבכיין. אקיצר אם נניח תגידו לי שעדיף כרגע לקנות GF4 TI4600 אנחנו נשקול אבל הרעיון כאן זה לקנות מחשב טוב מאוד במחיר סביר. שאלות ספיציפיות: הל…
-
- 46 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שיש לו את המארז הבא זה המארז sp-6083 http://www.mono-mode.co.il/Category.asp?intCategoryID=25 ויש לי את המפרט הזה intel pentium 4 3.0 ghz 512 ram 80 gb gefore6200 128 mb אז רציתי לשאול האם המארז הזה הוא גנרי פשוט ואם כדי להחליף אותו במארז אחר המארז עצמו לא עושה לי בעיות ואם כדי להחליף אז עד 300 שקל תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות אותם והשאלה שלי היא האם הם עוצמתיים ואיכותיים יחסית למחיר מבחינת סאב וצליל? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יום חמישי שעבר שכחתי את המטען של הנייד באונ' למחרת הוא כבר לא היה שם עכשיו אני תקוע בלי מטען לנייד LG ls55 מה שדי משבית אותו יש למישהו מושג היכן אפשר לקנות יד שניה/מוזל/חלופה??? או שהוא הצליח להכין תחלופה ועובד איתה? המחיר הרשמי הוא 370 ש"ח וזה עוד לפני משלוח אז ככה שאני נדפקתי רציני אשמח לתגובה ביי עדיאל
-
וזאת לפי דברי איש מכירות של ADVICE . לדבריו , הספק עם ה PFC פשוט לא יפעל אם יקבל גל ריבועי מה UPS. החישוב הוא גודל ספק ומסך לחלק ב 0.6 . אני מניח שהטענה שיש להכפיל את העומס ב 1.4 מקורה בהנחה של עומס מעשי (שהספק לא מנוצל ב 100%). בנוסף : * צריכת החשמל העצמית של ה UPS זניחה. * הUPS יכול לשמש כמקור לתאורת חירום . אפשר לסדר משהו אוטומטי עם RELAY. * הבטרייה רגישה לחום וטמפ' סביבה של 30C מתחילה לקצר את אורך חייה. 22C בערך זה אופטימלי. * אין חובה לקנות בטרייה אצל היצרן של ה UPS, וניתן להחליף לבד. * אין צורך בהגנה למודם כבלים כי רשת הכבלים מוגנת , בשונה מרשת הטלפון.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש את המארז שיש לי, כי יש לי בעיה קטנה איתו.... כשאני לוחץ על הכפתור של אחד מכונני התקליטורים שלי המגש נתקע ולא נכנס. זה מארז עם פאנל שמסתיר את הכוננים ונפתח שהם יוצאים. כל ניסיון לשלוח אי-מייל ך COOLERMASTER נכשל.... אשמח לקבל תגובות
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף (במחיר די דומה): Samsung 931BF LG 1970HR תודה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי כיצד מגיעים לפוקוס אופטימלי בעזרת כוונון הבורג שנמצא על ראש הליזר של הסידי-רום האם יש דרך טובה לבדוק האם הכוונון במצב אופטימילי? אני רוצה לכוון ליזר של סידירום ישן כדי שיקרא צרובים יותר טוב!
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נתב אלחוטי שמתחבר ב - USB התקציב בערך : בין 150 ל - 200 זה הנתב הישן שלי - http://www.ole.co.il/products/976/index.php?product_name=D-Link+DWA-140&ukey=product&productID=33119 על איזה נתב מהיר זול וטוב מכל הבחינות אתם ממליצים ? סתם ליידע : על איזה פרטים אני אמור להסתכל ברכישת נתב אלחוטי או בכללי על נתבים?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איך האוזניות האלה https://www.bug.co.il/brand/jbl/quantum/one/color/black שווה להשקיע 750 שקל או שיש משהו יותר טוב במחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את ה- Logitech Cordless Optical עכבר ומקלדת אלחוטיים והעכבר אופטי כמו שכבר הבנתם (זה בצבע שחור)... בקיצור אני רואה שלקנות בארץ זה סביבות ה-800 שקל ואני במגבלה של בערך 450 שקל... ראיתי שלקנות מחול עולה בערך 70$... הקטע שלא יהיו אותיות בעברית...(אם למישהו יש הצעות) וחוץ מזה לא eBay ולא Amazon שולחים כאלו דברים לישראל לפי מה שראיתי... האמת שלא קניתי משהו מחול ויש לי קצת פחדים מזה...אז אני מבקש המצלצות רעיונות אם למישהו יש בבקשה! תודה , NuXeR.
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
^ התוכן בכותר. תודה ויום טוב!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמובן שצריך לשחקים בעיקר ושתהיה נוחה עכשיו האם G15 סתם מקושט ולכן עולה יותר יקר או שהיא באמת טובה דרך אגב את WAVE עולה 190 ו G15 עולה 400 או שעדיף משהו אחר עכבר דרך אגב אני לוקח G9 תקציב 400 שקל
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הספק כוח שלי שבק חיים (אחרי שנה וחצי באופן מסתורי) ואני מחפש ספק כוח חדש, אמין, עם ביצועיים נורמליים. המחשב יכול לפעול כמה ימים, כך שאני מחפש ספק שמקרר טוב לזמן ארוך. התקציב שלי הוא עד 200 שקלים, ולפי מה שקראתי כאן ובשאר מקומות, חברת HEC היא טובה בתחום. אשמח אם תתנו לי דגמים שונים וכן לינק לחנויות הידועות כאמינות וזולות. נתונים כלליים על המחשב: P2.4 GHz 512 DDR G-Force 4 128 Ti 4880 (Asus) לוח אם Asus מקווה שאלה נתונים מספיקים תודה! 8)
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
HP 8500 מחיר 1193 ש"ח באופיס דיפו HP ,Photosmart Premium מחיר 993 ש"ח Epson, Stylus CX9300 מחיר 600 ש"ח http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00009jFYGKaMZ-eq6__57cRTZYx:12bbi68k5?id=4164281&pr=QJ5&N=2 31524 http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00009jFYGKaMZ-eq6__57cRTZYx:12bbi68k5?id=4213559&pr=QJ5&N=2 31524 http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00009jFYGKaMZ-eq6__57cRTZYx:12bbi68k5?id=4230447&pr=QJ5&N=2 31524 אני מתלבט בין ה HP 8500ּ+WIFI לבים HP ,Photosmart Premium אין המלצות באתרים בארץ לגביי הדגמים החדשים האלו יש גם דגם חדש HP 8500 PRIMER שעדין לא הגיע לארץ אני מחפש מדפסת להרבה …
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע סט 2+1 (לא רע בכלל) של Altec Lansing בני יותר מעשר שנים, שני הרמקולים הקטנים נפלו והודבקו לא מעט פעמים כך שהייתי שמח להחליף את כל הסט. המחשב מונח על שולחן באמצע החדר, האם ניתן/כדאי להשתמש במקרן קול במקום לקנות סט חדש של רמקולי מחשב?
-
- 1 תגובה
- 4.9k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר שלי רוצה מדפסת דיו צבעונית בסיסית לצורך עבודות בית ספר, ב 300 ש"ח. הוא ביקש ממני לשאול פה, בכל מקרה, מחכה להצעות. - תודה.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לa4tech מקלדת שיש לה כאלו כפתורי סיליקון אדומים.. רציתי לדעת אולי איפה אפשר לקנות רק את הכפתורים ? אני רוצה לקנות כאלו כפתורים ולשים למקלדת של MICROSOFT שלדעתי היא פשוט יותר נוחה לי וזה דיי אפסורד לקנות עוד מקלדת כזאת רק כדי לפרק לה את הכפתורים האדומים מדובר בכאלו כפתורים... אם יש באיביי זו גם אפשרות...אני פשוט לא מצאתי שם..ראיתי רק מקלדות..
-
- 32 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת XEROX 3117. אני יודע שקיים במדפסת DUPLEX ידני - צריך להפוך את הדפים ידנית, אבל המדפסת אמורה לדעת להדפיס את הדפים בסדר המתאים. איך אפשר לבחור באפשרות זו?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר משולב, ישמש יותר להדפסות של מסמכים אך גם הדפסות צבעוניות מפעם לפעם. קראתי בCNET ביקורת די טובה על האיכות של הMP210, איך הC3183 לעומתה? ומה בנוגע לחסכוניות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מדפסת לבית עסק עם המאפיינים הנ"ל: *לייזר *מהירות הדפסה - עדיפות. *חסכונית באחזקה(דיו/טונרים). *כמה שיותר קומפקטית ולא מגושמת. *מחיר עד 500 ש"ח פלוס מינוס. *לא חובה צבע. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
איך המאז הבא: DRAGON DA-01BD + ENERMAX 365watt Power Supply Black + 4 Fans מחיר - 783 ש"ח. כדאי?? עריכת המודר: כותרת שופצה.
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום מקווה שכן אז זה המחשב: מפרט טכני: מעבד אינטל Intel 300MHz 32 Bit Xscale זיכרון 32MB SDRAM Intel StartaFlash ROM 32 MB מסך מגע צבעוני LCD TFT 16BIT בטכנולוגיה חדישה של- Transflective TFT Liquid crystal תומך ב- 65,536 צבעים רזולוציה 240X 320 גודל אלכסון '3.5 הגדול בשטחו ב-20% מהמתחרים ג'ויסטיק משוכלל עם 5 פעולות 4 לחצנים מהירים להפעלת יישומים : אנשי קשר , דואר אלקטרוני , לוח שנה ודף הבית כולל אופציה לתכנות מחדש. מקלדת מגע אנגלית / עברית טייפ מנהלים דיגיטלי מובנה כרטיס קול סטריאופוני מובנה המנגן MP3 רמקול פנימי + מיקרופון פנימי לחצן Reset לאתחול חלקי של המכשיר או אתחול מלא לחצן Scroll לדפדוף בין דפים , אינטרנט ומסמכי עיבוד תמלילים חיבור …
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-