עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ntl,

שמעו הייתי בפורום של אתר מחו"ל ושאלתי אם AMD עדיף או שמא P4 (???) אמרו לי ש-AMD זה טוב, אבל: The only downside to AMD is they require a lot of cooling למה התכוונו ואיך מסדרים את זה....?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tuviazait,

לפני כשבועיים המדפסת שברשותי (3 שנים אצלי) החלה להשמיע רעשי תקתוק לאחר הדלקתה. אני פותח את המכסה העליון (איזור הסריקה) ואני רואה שזרוע הסורק תקועה בחלק העליון ורועדת. כ-10 שניות לאחר הופעת התקתוק רואים תזוזה של זרוע הסורק כ-4 ס"מ כלפי מטה ואז היא חוזרת למעלה, ושוב מופיע תקתוק שמפסיק סופית לאחר 20 שניות נוספות. יש לציין כי לאחר סיום התקתוק המדפסת עובדת כרגיל ללא שום בעיות. המדפסת עבדה 3 שנים ללא בעיות. אין שום נייר שתקוע. כל הגלגלים חופשיים ונקיים. עשיתי איפוס מדפסת לפי הוראות היצרן, אבל הבעייה עדיין קיימת. עזרה בבקשה. תודה.

3. Started by blabla2002,

גם תכתבו מה הדברים הטובים ומה הדברים הלא טובים של כל חברה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם. אני מחפש עכבר שיהיה כמה שיותר דומה ל g502 proteus spectrum אבל באלחוטי. יש כל כך הרבה עכברים אבל אף אחד לא פוגע בפיצ'רים שחשובים לי... העכבר ישמש למטרות משחק אבל לא רק. הוא חייב להיות נוח גם לשימוש משרדי אלה הפיצ'רים שמעניינים אותי: שיהיה לו חיישן עם DPI גבוה. שיוכל לנוע גם על משטחים בעיתיים (בדרך כלל החיישנים המודרנים המתקדמים כבר פותרים את זה). כפתור גלילה חופשי פיזי לשינוי מצב הגלילה מקליק-קליק לגלילה חופשית (שימושי ביותר אצלי). לגבי הכפתורים - לא ממש אכפת לי שיהיו לו מליון כפתורים שאפשר להגדיר. מספיק לי 2 כפתורים בשביל הקדימה ואחורה. כפתורים בשביל שינוי DPI בזמן משחק גם לא כל כך חשובים לי. אם אפשר ל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, המצב אצלי הוא כזה : יש לי משחב שאליו מחובר מסך. והטלוויזיה עומדת כ 3 מטרים ממנו ומחוברת בכבל HDMI ארוך. בנוסף גם מחוברת מערכת קולנוע עם כבל אדום לבן למחשב. בזמן האחרון החוטים שעוברים לי על הרצפה ממש מעצבנים אותי. והחלטתי שזהו, שדי ! אני חייב לעשות משהו עם זה. קראתי קצת באינטרנט ונברתי קצת ומסתבר שיש כזה דבר ! מצאתי באינטרנט את הדבר הזה : www.warpia.com/products/wireless-audiovideo-display-adapter-swp100a או http://www.warpia.com/products/streamhd-swp120a קראתי עליהם קצת.. לא ממש הבנתי את ההבדלים אבל ראיתי קצת ביקורות ואומרים שזה פיתרון טוב. השאלה עכשיו עד כמה זה טוב .? האם באמת אין לאגים ? האם אני יכול באמת לצפות בסרטי 1080P ללא הפרעה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת נחמדה למשחקים, רצוי שיהיה בה גם מקשי מולטימדיה. התקציב כמו שאמרתי בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Offset,

שלום, לאחרונה היה לי יום הולדת 16, אני משחק תמיד עם חברים משחקי מרוצים כמו NFS:WORLD,BURNOUT,NFS וחשבתי שאולי אני אקנה הגה איכותי וטוב ליום הולדת שלי. אני אשמח להמלצות על הגה טוב, עם דוושות והילוכים אם זה לא יקר מידי. התקציב שלי הוא 200 שקל בערך, אפשר 100 או 200 שקל יותר. ואם אפשר שזה יהיה מציאותי כי עוד חצי שעה גם אני אתחיל ללמוד נהיגה. אבל המטרה העיקרית זה לשחק עם חברים במשחקי מירוץ. יש לי מקום להגה ליד המחשב ולדוושות על הרצפה אז זה לא הבעיה וגם יש לי מסך 23 אינץ'. אשמח להמלצה טובה, תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by eyal00,

שלום, העכבר שלי נדפק LOGITECH MX 518 ואני צריך עכבר ברמה שלו. התקציב הוא 200 ש"ח +- (תלוי אם שווה את התוספת) ההתלבטות שלי היא,האם לקנות שוב את ה518(כי הוא סיפק אותי) או לקנות את הG5 שברמה שלו פחות או יותר. או שיש עכבר של RAZER שמשתלם בתקציב הזה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by wrecker,

אני משחק ב GTA IV והוא תמיד עבד אצלי בסדר גמור.. התקנתי לאחרונה WIN7 והאמת שלא ראיתי הבדל במשחקים. (מזערי עד לא מורגש) אבל שמתי לב לדבר מוזר! בGTA IV הכל עובד חלק אבל ברגע שאני לוחץ על המקשים של המקלדת המשחק עושה פריזים :-\ אם אני לא נוגע במקלדת הכל עובד חלק, וכמה שאני לוחץ יותר מהר על מקשים ככה הפריימים יורדים יותר מהר ולזמן ממושך.. שיניתי מאפייני גרפיקה ואין שום הבדל גרפיקה נמוכה, המשחק עובד גם על 30FPS ויותר אבל ברגע שאני לוחץ זה נופל ל12-7 ואפילו פחות FPS אז רציתי רק להיות בטוח אם זה המקלדת או לא? השאלה אם זה גם בגלל מקלדת USB? כאילו יש מצב שאם אקנה חיבור PS2 זה יפסיק? אני חשבתי לקנות מקלדת זולה ולנסות אבל העדפתי לשאול פה ולפני שאני סתם זורק כסף.. יש לי מקדלת ADESSO…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. יש את זה עכבר+מקלדת+פאד http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=order האם הפד מתאים לעכבר. תציעו לי עם יש יותר טוב תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by bamba10,

אני מחפש לקנות כרטיס TV חדש או משומש. יש לכם המלצה על משהו או משהו למכירה?ומחיר מומלץ. נשמע כאילו אנ מחפש לקנות משהו לא חוקי!!!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by KoDkOd,

האם הוא ברמה טובה ולמי הוא בדיוק מתאים. תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by d3vil,

כדי לאפשר פול-דופלקס צריך שכל 8 הגידים יהיו מחוברים? או שזה מצריץ אפשרות בדריברים? ובנוסף האם ההדבל בין פולס דופלקס להף(חצי) דופלקס משמעותי ומורגש? נא לענות מהר בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. כשאני לוחץ על המקש שמאלי/ימני (אחד משניהם לא זוכר מה התקול) הוא פשוט לוחץ כאילו פעמיים לפעמים (1/3 מהמקרים) וזה ממש ממש מפריע לי. נראה לי שהעכבר כבר גוסס (בין 2.5-3 שנים) האם לנסות לממש אחריות מול לוג'יטק? כבר פניתי אליהם בעבר אך בסוף התקלה לא הסתדרה ונסגרה הפנייה. או שלקנות עכבר חדש? אם כן אשמח להמלצה על עכבר חוטי!! שמיועד לגיימינג תקציב עד 300 אך עדיף כמה שפחות ואפילו 150-200 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by naor-007,

אני רוצה לקנות מקלדת כלשהי של RAZER אבל הבעיה שאין בה עברית (מדבקות/חריטה לא בא בחשבון.) אז שאלתי, אני יכול להוציא מהמקלדת הישנה שלי את המקשים ולחבר אותם למקלדת RAZER?? או שהחיבורים שלהם שונים? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ambc,

שלום לעוזרים הגיע כנראה הזמן להחליף מדפסת השימושיים שלי הם בייתים לחלוטין ולא בתדירות יומיומית, אני כמעט לא עושה שימוש בצבע כך ששחור לבן יכול להתאים ואין לי צורך בפקס. צילום וסריקה יכולים להיות נחמדים אך גם בלעדיהם אני יכול להסתדר. בעיקרון חשבתי על ליזר, למרות שאני לא מדפיס הרבה, האם יש מניעה להחזיק טונר הרבה זמן ? אם אתם חושבים שמדפסת דיו עדיפה לשימושים שלי, אני מוכן לשקול בתנאי שמדובר במדפסת חסכונית ( יש לי ניסיון רע עם HP ) תנאי אחרון, המדפסות צריכות להיות יחסית קטנות ! תודה מראש וממתין לדגמים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

התקציב (זה לא מה שיפריע...עד 400) אז יש לי 4 אפשרויות שאני חושב עליהם.... Logitech MX510 Logitech MX518 Razer Viper Razer Diamondback אני מחפש תמורה טובה ולא סתם לזרוק את הכסף.... הכי נראה לי זה הMX510 כי 1. הוא בצבע כחול 2. הוא דיי סבבה למשחקים...לא תמיד צריך את הTOP שבTOP..!! 3. נראה לי ש800DPI יספיק לא צריך 1600DPI... יש הצעות אחרות

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אז הנה המפרט של המחשב שלי..... 1 INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 1,709 ש"ח 1 EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 940 ש"ח 2 Mushkin 256mb DDR 3000 1123 ש"ח 1 WD 80GB 7200 8M 798 ש"ח 1 MSI GeForce4 TI4600 - VTD 2,217 ש"ח 1 ASUS CD X 52 171 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 77 ש"ח 1 Enermax FS-710-B 350W 739 ש"ח 1 IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL 2,779 ש"ח סה"כ 10,533 ש"ח המחיר ירד כי אני כנראה יקנה את הזכרון הנוסף רק בעוד חצי שנה שנה כי אני לא צריך באמת 512 אז אני יקנה 256 עכשיו ויוסיף עוד 256 עוד כמה חודשים כשהמחירים של הדגמים החדשים ירדו.... מה אתם אומרים על הסידירום? זה שהוא זול אומר שהוא לא ט…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by AntiSocial,

הזמנתי מפרט מח"ל ... הוא מגיע בעוד שבועיים (המפרט מצויין בפרטים שלי) עכשיו אני רוצה לקנות בארץ ספק שיחזיק לי בעתיד עוד כרטיס x1900xt ..ומארז טוב יש לי אופציה לקחת את המארז הזה : http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2259 שהוא משומש ..אבל המוכר הציע לי אותו ב 250 שקלים ... כזה ישאיר לי כ 650 לספק איכותי .. אני לא יודע מספיק על מארזים וספקים בשביל לבחור .. אז אם למישהו יש הצעות לגבי איזה ספק אני צריך, אם לקחת את המארז המשומש ב250 או לקנות חדש במקום ... והצעות לאיזה מארז ...אז בבקשה תציעו! תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ftom2,

הי, אשמח לשמוע המלצות, חשוב לי שלא תהיה גדולה מידי.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by kvodi,

24 אינץ' יש איזה שהוא טופס שצריך למלא.?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי את העכבר הזה, איך הוא ביחס לעכברים של היום? באיזור ה 200-300 ש"ח ניתן להשיג עכבר מוצלח ממנו עם תאורה? אחיזת CLAW.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מסתבר שהעכבר לא נמכר יותר, אז מחפש עכבר חילופי, מעדיף חוטי, באזור 100-300 ש"ח. העכבר משמש בעיקר למשחקים, ואהבתי את הצורה של 6000 מבחינת אחיזה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. נעזרתי בסרטונים שבראש הפורום ע"מ להחליט איזה Switch הכי יתאים לי, אהבתי מאוד את החומים, אם כי גם הכחולים והירוקים מצאו חן בעיניי מכנית (למעט הרעש). (העובדה שצריך להיות "החלטי" יותר על מנת להקליד איתם). אני הרבה פעמים מקליד בלילה, מה שדי פוסל את הכחולים. אם השימוש העיקרי שלי הוא להקלדה, איזה סויצ'ים עדיפים חומים או ירוקים? מבחינת פונקציונליות, אהבתי מאוד את ה K70 אך אני פתוח גם להצעות אחרת. איפה אני יכול לנסות את המקלדות לפני קניה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים