ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני חשבתי על MX518 Razer Death Adder Razer Copperhead איזה עדיף? או שיש לכם משהו טוב יותר במחיר הזה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הוצאתי עכשיו 6 אלף שקל על מחשב למשחקים ונראה לי שהמקלדת ב-30 שקל של PLEOMAX שיש לי 5 שנים קצת מעליבה אותו. אני מחפש משהו שיהיה בראש ובראשונה נוח ואם אפשר אז גם שקט. תודה. עריכה: מתלבט בין ה-RECULSA ל-WAVE. מה אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום היום קניתי את הSteelSeries Siberia Elite Prism חיברתי והכל עובד חוץ מהמיקרופון ניסיתי כבר הכל בדקתי בגוגל וכל מה שרשום שם עשיתי ועדיין לא עובד יש לכם רעיונות? מה לעשות? :please:
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לי זה לא מפריע אבל לשאר המשפחה(ההורים שלי) זה כן... מה אני יכול לעשות בנידון? ??? חשבתי על מדבקות שקופות אבל זה מכוער ומעצבן ללחוץ עליהן בבקשה עזרה (לפני הקניה ידעתי שהיא רק באנגלית אבל זוהי מקלדת מצויינת לגיימר כמוני...)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם ה-CM310 מציע חיישן אופטי עם דיוק גבוה במיוחד במחיר שיהיה גבוה רק במעט מ-100 שקלים חדשים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
לא יודעת איך להגדיר את הבעיה הזאת... קיצר, מחשב פנטיום 2 200 , 32mb, 13bg hd, ההארד דיסק מחולק לשני חלקים, 3 ג'יגה ו10. שניהם בFAT32. מכניסי תקליטון איתחול, מתחילים התקנה של win98se, ומתקבלת הודעה: cannot creat temporary sirectory if you have HPFS or NTFS installed on your hd you will need to creat an MS-DOS partition to setup windows עזרה? ??? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה502 תמיד קופץ במומלצים אבל הוא נראה גדול ל claw כרגע בכוונת ה corsair m45 אשמח לעוד המלצות. דגש לארגונומיה ופחות על ביצועים... השימוש קצת ל fps והרבה rts אין צורך בהרבה כפתורים עריכה: רכשתי היום את הCORSAIR SABRE תגובות מדהימות, ארגונומיה טובה למרות שצריך קצת להתרגל.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Power/PurePower/w0099/w0099.asp?www.dailytech.com ניראה באתר PCSPOT http://www.pcspot.co.il/cgi-bin/viewnews.cgi?id=EEuEyulZEAyrrZjtwu אז מה ? שוק חדש של ספקי VGA ?... עכשיו השאלה : בזמן שהכרטיס היה מקבל חשמל ע"י חיבור מולקס הוא היה מקבל גם 5V וגם 12V .. הספקים האלה מספקים רק 12V .. האם השינוי הוא כתוצאה ממעבר לחיבור 6 פין (כלומר כל חיבור 6PIN יתן רק 12V ויפיל את ה 5V ו 3.3V על הלוח ?) ? או שהספקים האלה הם אלו שמפילים את ה 3.3V וה 5V על הלוח ? עריכה: 10 אמפר ב 12V יספיק לכל כרטיס ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. ההבדל היחיד בין הGF 3 TI200 לGF 3 ולGF 3 TI 500 הוא מהירות הCORE והזכרונות? או שיש עוד הבדלים? אם יש אז תפרטו מה הם בבקשה. תמיד אני מחכה שיצטברו אצלי כמה שאלות ואני ישאל אותן בפורום... וגם תמיד אני שוכח לפחות חצי מהן, כמו עכשיו.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם ! אבקש להבין מדוע במפרטים בהם אני נתקל לא רושמים יותר מודם/פקס. ??? מדוע לא להוציא 50 ש"ח ולהנות מהפקס שיש במערכת ההפעלה לדוגמא XP . ובבקשה לא להגיד לי שכדאי לקנות מדפסת משולבת /פקס ,שלדעתי חבל להוציא הרבה כסף על זה בעיקר שאם חלק מתקלקל הלך כל הכסף.תקנו אותי אם אני טועה. 1.איך אנשים כיום שולחים פקס דרך המחשב ? או שהם קונים פקס בנפרד ? 2.הייתי היום בחנות והוא טען שיש אפשרות למודם חיצוני כמו ADSL שיכול לקבל פקס.מהחיפוש שערכתי בפורומים הבנתי שבשום פנים ואופן לא קיים כזה דבר ,האמנם המוכר צדק ? 3.האם קיימים מודמים משולבים בלוחות אם ? זהו סיימת, סליחה על אורך השאלה .אבל באמת שחפשתי ולא מצאתי תשובה בעניין.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, הייתה לי אפסון C86, אבל בשבועיים האחרונים הראש כנראה נסתם והיא מושבתת (אלא אם כן למישהו יש פתרון קסם להציע), ובכן לאור הניסיון העגום חיפשתי מדפסת עם אחריות רחבה יותר (היא התקלקלה חודשיים לאחר סיום האחריות), קניתי קנון PIXAMA4200, שמציעים 3 שנים, אבל מבט מקרוב על התעודה מראה שכמעט כלום לא כלול בחאריות כולל גם ראשי ההדפסה. ובכן שאלתי אליכם אם יש לכם המלצה מה כדאי לי לקנות, במיוחד לאור זאת שמדפסת אחת כנראה נסתמה (יכול להיות שהיה פרק זמן שבו לא השתמשתי בה וזה גרם לה את זה), לכן אני מחפש אחת שלא תסבול מאותה תופעה. דגשים נוספים - איכות, אמינות, שירות, מחיר הדיו, כמות הדפים למחסנית. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx400 64mb של power color . מתי שאני מפעיל את חריץ ה AGP ב x4 אז המשחקים ניתקעיםלאחר כמה דקות של משחק, בכפול 2 הכל בסדר ממה נובעת הבעיה ????? (חוץ מהעובדה שיש לי POWER COLOR
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש שולחן קטן וצר שכבלים וספק יכולים לשבת תחתו השולחן צריך להיות צר ועליו מחשב יש לכם ראיון איפה ניתן להשיג ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני עם המקלדת של הסט של לוג'יטק MX5500 ועם עכבר G700 המקלדת כבר ישנה והגיע הזמן להחליפה היא לא היהתה שיא הנוחות אבל נקנתה לפני שהייתי צריך מקלדת לשימוש יומי, אני מחפש מקלדת שתהיה כמה שיותר נוחה ואלחוטית. אפשר להציע דגמים מחול שאין בארץ.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כדאי? למה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המערכת שלי היא : AMD Opteron 146 939pins BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Crucial Ballistix 2x512MB DDR 400 PC3200 Sapphire ATI X800GTO2 256 mb 256 bit DDR3 VIVO PCI Express Retail IDE 7200rpm 8mb 80gb FSP 400W THN איזה מארבעת המארזים האלה עדיף לי (לאוברקלוק של כ.מסך ומעבד וזכרונות וכ"ו)? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2172 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3776 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1715 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2279
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשנים האחרונות (כ 10 שנים) יש לי את המקלדת Natural Wireless Ergonomic Keyboard 7000.. היא שירתה אותי היטב על Win Vista וכך גם על Win 7 .. לאחרונה עברתי ל Win10 (Home) והכפתורים המיוחדים - Play/Pause, להגביר/להוריד את הווליום, מחשבון, ועוד כפתורי גישה מהירה הפסיקו לעבוד .. ניסיתי לעדכן את הדרייבר אבל באתר של מיקרוסופט הם רק הדרייברים הזמינים הם עד Win 8 עבור מקלדת זו. יש למישהו עצה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז הנה המפרט של המחשב שלי..... 1 INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 1,709 ש"ח 1 EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 940 ש"ח 2 Mushkin 256mb DDR 3000 1123 ש"ח 1 WD 80GB 7200 8M 798 ש"ח 1 MSI GeForce4 TI4600 - VTD 2,217 ש"ח 1 ASUS CD X 52 171 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 77 ש"ח 1 Enermax FS-710-B 350W 739 ש"ח 1 IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL 2,779 ש"ח סה"כ 10,533 ש"ח המחיר ירד כי אני כנראה יקנה את הזכרון הנוסף רק בעוד חצי שנה שנה כי אני לא צריך באמת 512 אז אני יקנה 256 עכשיו ויוסיף עוד 256 עוד כמה חודשים כשהמחירים של הדגמים החדשים ירדו.... מה אתם אומרים על הסידירום? זה שהוא זול אומר שהוא לא ט…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 4625 , ואני לא מצליח לקבל פקסים, קראתי בחומר הנלווה למדפסת שצריך לחבר בטור לכבל שמתחבר לנקודת הטלפון רכיב שנקרא מסנן DSL , היכן ניתן למצוא את הרכיב הנ"ל?.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
INNO21 MidiATX EXTRIA1 BLACK Front USB 350W Temp Win עריכה:---------------------------------- כל מי שניכנס אז שיקרא את תגובה 9#
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסתבר שהעכבר לא נמכר יותר, אז מחפש עכבר חילופי, מעדיף חוטי, באזור 100-300 ש"ח. העכבר משמש בעיקר למשחקים, ואהבתי את הצורה של 6000 מבחינת אחיזה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדפסת הכי זולה גם ברכישה וגם בדיו או לייזר. לשימוש של רק הדפסות באופן קווי.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
רציתי בהתחלה לקחת מדפסת לייזר שחור בלבד אבל עקב המלצות גרועות XEROX החלטתי לרדת מזה אני מכיר את ה CANON טוב זאת חברה דיי אמינה ויש להם שני דגמים : https://www.4clik.com/informatique/imprimantes/B57745+B57746/canon-pixma-tr4550-vs-canon-pixma-tr4551/ לפי מה שראיתי ההבדל זה רק הצבע שחור / לבן בשביל הדפסה וסריקה זה יכול להיות פיתרון טוב ? איפה שאני קונה רוצים על השחור 199+מע"מ ועל הלבן 220+מע"מ
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-