ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקלדת טובה, Logitech Navigator, אבל הבעיה היא שהיא די ישנה והצטבר עליה קצת אבק וכל מיני לכלוכים אחרים :-X. אז בהנחה שלשטוף אותה עם מים אי אפשר, רציתי לשאול איך בדיוק, אם זה בכלל אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני עושה מחקר בנושא שימוש בטכנולוגיות VOIP למיניהן בישראל, והייתי רוצה את חוות הדעת שלכם בשאלה פשוטה: כמה אנשים מהסביבה הקרובה שלכם מדברים באמצעות מיקרופון במחשב (עם תוכנות כמו סקייפ, מסנג'ר וכו') ? 1. לא מכיר אף אחד (גם אני לא) 2. רק אני 3. עד 5 אנשים 4. בין 5 ל-10 אנשים 5. מעל 10 אנשים אשמח לקבל תשובה, זה מאוד יעזור לי. הכל לצרכים חוקיים . תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש כבר זמן מה הגה Force Vibration Feedback Wheel של לוגיטק ובזמן האחרון אני צריך כל הזמן לאפס אותו והוא כבר לא מדוייק כמו שהיה, התקנתי מחדש דרייברים אבל זה לא ממש עזר וחשבתי שאם לא אנתק אותו מהUSB זה אולי ישמור את הכיול האחרון שעשיתי (הכיול אוטומטי, צריך להכנס להגדרות ההגה ולשחק איתו ימינה ושמאלה) אבל זה לא ממש עוזר, כל פעם לפני משחק אני צריך לבדוק שהוא באמת מכויל .. מה גם שיצא לי לראות שיש את אותו ההגה בשני דגמים חופפים http://www.logitech.com/en-roeu/441/298?WT.z_sp=Image שיש לו דרייברים לוויסטה http://www.logitech.com/en-us/441/2971?WT.z_sp=Image שיש לו דרייברים ל7 וגם ל64BIT השמות שלהם גם שונים אחד זה פורמולה והשני זה נסקאר איך אני יכול לדעת איזה דגם שצלי? יכול להיות…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ בנוגע למוצר שאני מחפש בשביל מישהו. אז ביקשו ממני לבדוקבקר שילטה (לא ג'ויסטיק פשוט) בשביל סימולטור מטוסים שעובד על מחשב אישי. עכשיו רוצים בקר שליטה שמלבד הג'ויסטיק עצמו משלב דוושות וכולי (כולמר דגם יותר מתקדם מבקר פשוט). אני רוצה לשמוע המלצות על דגמים ולאו דווקא לדבר על מחירים למרות שחשוב שזה יהיה במחיר עממי ולא משהו שגולש אל נקודת ה 500-1000 שקל. תודה מראש. עריכה: דעות על הדגם הזה שנראה לי בסדר: http://tms.co.il/product/1068 ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הוצאתי עכשיו 6 אלף שקל על מחשב למשחקים ונראה לי שהמקלדת ב-30 שקל של PLEOMAX שיש לי 5 שנים קצת מעליבה אותו. אני מחפש משהו שיהיה בראש ובראשונה נוח ואם אפשר אז גם שקט. תודה. עריכה: מתלבט בין ה-RECULSA ל-WAVE. מה אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, העכבר שלי נדפק LOGITECH MX 518 ואני צריך עכבר ברמה שלו. התקציב הוא 200 ש"ח +- (תלוי אם שווה את התוספת) ההתלבטות שלי היא,האם לקנות שוב את ה518(כי הוא סיפק אותי) או לקנות את הG5 שברמה שלו פחות או יותר. או שיש עכבר של RAZER שמשתלם בתקציב הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר אולי תוכנת לכידת וידאו טובה ? (אסוס V8200 TI2). תודה. (אל תעבירו את הת'רד למדור תוכנה כי הוא כבר נמצא שם ואף אחד לא התייחס, אולי כאן אקבל תשובות. תודה.)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות גיימינג עד 400 שח, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשנים האחרונות (כ 10 שנים) יש לי את המקלדת Natural Wireless Ergonomic Keyboard 7000.. היא שירתה אותי היטב על Win Vista וכך גם על Win 7 .. לאחרונה עברתי ל Win10 (Home) והכפתורים המיוחדים - Play/Pause, להגביר/להוריד את הווליום, מחשבון, ועוד כפתורי גישה מהירה הפסיקו לעבוד .. ניסיתי לעדכן את הדרייבר אבל באתר של מיקרוסופט הם רק הדרייברים הזמינים הם עד Win 8 עבור מקלדת זו. יש למישהו עצה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מדפסת משולבת דגם X2550, האם יש אפשרת לבטל את הפונקציה של "ישור מיכלי הדיו"? בתקופה האחרונה הסורק לא עובד, היום החלפתי טיונר במדפסת ולאחריו המערכת האוטומטית של המדפסת מבקשת לבצע ישור דף וסריקה של הדף המודפס. ברצוני לבטל את האפשרות של המיישר האוטומטי מכיוון שהסורק לא עובד וזה מונע ממני להמשיך בפעולות ההדפסה. צירפתי תמונות של הבעיה הנ"ל בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה לדעתם יותר טוב מבין שני העכברים הללו?(לגיימינג) ומישהו יכול להגיד לי את המחיר של שניהם בארץ? וגם כמה DPI כל אחד? האם אפשר גם ב-Copperhead לשלוט על ה-DPI תוך כדי משחק במהירות? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות סבבה במחיר נחמד לא רוצה לעלות על משהו רק אוזניות שהיו יחסית איכותיות שהיה כיף לשבת איתם על המחשב. מצאתי אוזניות של חברה שאני אוהב מאוד! SteelSeries במחיר סבבה עכשיו באוזניות אני לא הכי מבין אז אני רוצה לדעת אם האוזניות האלה טובים והמחיר שלהם שווה ואם לא יש רעיונות לאוזניות טובות במחיר דומה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13177 תודה לעוזרים :9
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי כיום יש לי את ה-wireless comfort keyboard 1.0a http://1.bp.blogspot.com/_NeZyK_g96U4/TFyAkk0EiFI/AAAAAAAAAMQ/rfPTpMwUVvM/s1600/00094443.jpg הבעיה היא שהטווח שלה הוא בערך 3 מטרים ואני צריך טווח של כ-6 מטרים.. האם יש המלצה? מנצל את השרשור כדי לשאול על גודל של עכברים יש לי כבר 10 שנים כמעט את ה-Cordless Click! plus Mouse http://www.hardwarecentral.com/reviews/article.php/3069331/Logitech-Cordless-Click-Plus-Review.htm ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אני מתלבט בין ה-Logitech Performance Mouse MX ל-M705 יש לכם מושג איזה מבין השניים יותר דומה מבחינת גודל ותצורה לעכבר שיש לי עכשיו? תודה על העזרה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצה של אל פסק איכותי עד מחיר של 350 שח בנוסף רציתי לשאול אתכם שאלה אם לדוגמא אני משאיר את המחשב דלוק בלילה ובארבע בלילה יש הפסקת חשמל האם האל פסק יכבה לי את המחשב באופן אוטומטי כך שלא יפגע בו או שהוא פשוט ימשיך לעבוד כמה דקות ואז יפול כרגיל? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר בסורק UB1200 PLUS שמשום מה מסרב לעבוד בXP, והזונות שם אפילו מתעמלמים מהEMAILים שלי.... שישרפו...שיחנקו...שיפול עליהם מטאור...חבל שהמשרידים שלהם לא היו ממוקממים במיגדלי התאומים!!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים?? DTT2200 5.1 creative או Inspire 5300 5.1 גם הוא של creative
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי היום את Asus V8200 GeForce 3 Deluxe. התקנתי אותו במחשב והתקנתי לאחר מכן את ההתקנים Detenator 20.81. ניסיתי להפעיל את המשחקים Unreal Tournament ו- Operation Flashpoing. ב- Operation Flashpoint בחרתי ב- Direct 3D HW T&L ברזולוציה של 1024 על 768 ב-32 ביט צבע. הכל נראה ממש יפה, אבל המשחק קרטע ולא זז חלק. ב- UT בחרתי ב- OpenGL ברזולוציה של 1024 על 768 ב- 32 ביט צבע. הגרפיקה הייתה יפה, אבל הכל היה כהה מאוד וכמו ב- Operation Flashpoing, המשחק לא זז חלק. אני משתמש ב- P3 800 256MB אגב, המצב עם הדרייברים של Asus שקיבלתי יחד עם הכרטיס היה יותר גרוע. אני ממש חייב עזרה. אם מישהו יודע מה הבעייה, בבקשה שיאמר. - אטוס Etus
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש athlon xp 1600 עם המאוורר שבא איתו(spire), והמאוורר מקרר טוב מאוד והמעבד מגיע למקסימום של 51 מעלות. אבל הבעיה היא שהוא גם מרעיש מאוד (בערך כמו טרקטור), ולכן חבר שלי רוצה להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים, חשוב שהוא יהיה כמה שיותר שקט(ומסוגל לקרר היטב את המעבד הנ"ל).
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי חישוב שהצ'נברו עם כל התוספות שאני צריך מתקרב ל1000 שקל השאלה אם עדיף לי כבר ללכת על הצונמאי של TT כנסו ללניק ותנסו לעזור לי http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm נראה לי הוא מגיע בלי קירור למעבד אז בעצם יצא יותר יקר...אבל אולי אני ישיג את הצונמאי במחיר זול יחסית
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני בבעיה קטנה הביצועים של המחשב חד וחלק לא מספקים אותי בכלל ואפילו "מעליבים אותי" אני ירשום מפרט מלא של המחשב והחלקים שאני הולך למכור איתו: pentium 3 1000 mhz shuttle spacewalker av 11 256 mb sdram maxtor 40 gb 7200 rpm wd 1.6 gb 5400 (בתוך מגירה נשלפת) vodoo 4 4500 32 mb cd 56 btc creative vibra 128 zoltryx 56 k מארז שעבר מודינג בצד, יש לו חלון.. ונראה לי זהו....(יש עוד רכיבים, פשוט זה כל מה שאני ימכור ממנו) אז אני שואל כמה לדעתכם אני צריך לדרוש בעבורו...? או שאולי כדאי לי להשאיר את הכל ורק לשדרג כמה חלקים? במקרה הזה אני רוצה לשדרג את המעבד לamd עם יותר מ1600 מה"ץ , ואת הזיכרון ל512 לא משנה לי אם הוא יהיה 266 או 333... וגם את הלוח אם למשהו שיתאים... אני צריך להחליף…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, המקלדת הנוכחית שלי - logitech אלחוטית רגילה - מתחילה לשבוק חיים. בדקתי קצת ברשת ונתקלתי במקלדות המכאניות - דבר שנשמע דיי מפתה. ממחקר קצת על הסוויטצ'ים, אני חושב שיתאים לי סוויטצ' חום - אני מבצע הקלדה מרובה [תכנות, כתיבת מסמכים], אבל לפעמים גם משחק ב-FPS. חשוב לציין שאף פעם לא התנסיתי במקלדת מכאנית, לכן יכול להיות שאני טועה, אז אני פתוח להצעות. השקט כן חשוב לי, ולכן אני לא מעוניין בסוויטצ'ים כחולים. התקציב שלי הוא באיזור 400-500, אבל מוכן לחרוג מעט אם זה שווה את זה. ראיתי את המקלדת K70 של קורסאייר - אבל אין אותה בארץ ואני לא מוצא מקום בחול להזמין אותה ממנו [לא התנסיתי בAMAZON]. אשמח להצעות והמלצות, תודה רבה, ליאור
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר גיימינג ארגונומי לימנים שמתאים לאחיזת טופר עם לפחות 4 לחצנים בצד (עדיפות ליותר) אך כאלה שנמצאים בקצה העכבר ולא באמצע כיוון שהאגודל שלי תמיד נמצא קרוב יחסית לקצה (קצת מאחורי הגלגלת) ולא נוח לי עכברים שבהם הלחצנים באמצע וקשה לי לגשת אליהם עם האגודל. אין צורך בלחצנים גדולים במיוחד אבל שלא יהיו פיצפונים. עד גודל בינוני-קטן. עדיף שיהיה איזשהו איוורור כיוון שזה מציק כשהיד שלי מזיעה (וזה קורה אחרי 5 דקות ברוב העכברים שהם לא קטנטנים). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי את הסט Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 והייתי מאד מרוצה. העכבר התקלקל ואני מחפש עכבר אחר. אני משתמש בעכבר עבור htpc ולכן צריך שיעבוד כמו שצריך ממרחק של 3 - 3.5 מטר. מחפש המלצה על עכבר. הסט שהיה לי עבד גם ממרחק של 15 מטר. אמנם לא צריך מרחק כזה אבל החשיבות של מרחק היא קריטית. כמו כן חשוב שיחזיק הרבה זמן ללא טעינה שכן הוא משמש בערך בין 6 - 8 שעות ביום. תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי מפרט מח"ל ... הוא מגיע בעוד שבועיים (המפרט מצויין בפרטים שלי) עכשיו אני רוצה לקנות בארץ ספק שיחזיק לי בעתיד עוד כרטיס x1900xt ..ומארז טוב יש לי אופציה לקחת את המארז הזה : http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2259 שהוא משומש ..אבל המוכר הציע לי אותו ב 250 שקלים ... כזה ישאיר לי כ 650 לספק איכותי .. אני לא יודע מספיק על מארזים וספקים בשביל לבחור .. אז אם למישהו יש הצעות לגבי איזה ספק אני צריך, אם לקחת את המארז המשומש ב250 או לקנות חדש במקום ... והצעות לאיזה מארז ...אז בבקשה תציעו! תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז הנה המפרט של המחשב שלי..... 1 INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 1,709 ש"ח 1 EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 940 ש"ח 2 Mushkin 256mb DDR 3000 1123 ש"ח 1 WD 80GB 7200 8M 798 ש"ח 1 MSI GeForce4 TI4600 - VTD 2,217 ש"ח 1 ASUS CD X 52 171 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 77 ש"ח 1 Enermax FS-710-B 350W 739 ש"ח 1 IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL 2,779 ש"ח סה"כ 10,533 ש"ח המחיר ירד כי אני כנראה יקנה את הזכרון הנוסף רק בעוד חצי שנה שנה כי אני לא צריך באמת 512 אז אני יקנה 256 עכשיו ויוסיף עוד 256 עוד כמה חודשים כשהמחירים של הדגמים החדשים ירדו.... מה אתם אומרים על הסידירום? זה שהוא זול אומר שהוא לא ט…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-