עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by skycaller,

היי, אני מחפש מקלדת חדשה שתעלה לי בסביבות ה-300 350 ש"ח. המקלדת היא בעיקר לגיימינג.. אבל הבנתי שמקלדות שמיועדות למשחקים עולות 400+ והן גם לא אלחוטיות.. המקלדת שאני מחפש היא אלחוטית שטובה למשחקים (בעיקר) ונוחה (חשוב). תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by realmagic,

אהלן, במשרד של ההורים שלי יש סורק שמחובר (USB) למחשב של אחת הפקידות ואנחנו מחפשים דרך "לשתף" את הסורק כך שהסריקה תעשה מהמחשבים של כל הפקידות מבלי להפריע לפקידה שלמחשב שלה מחובר הסורק. בכל המחשבים מותקן Windows XP. אם זה בלתי אפשרי, אני אשמח לשמוע על פתרון אחר שיכול לעלות בדעתכם עם דגש ענקי על עניין העלות: כמה שיותר זול, ככה יותר טוב. אני חשבתי על איזשהו פתרון של התחברות מרחוק אבל כזו שלא תנתק את הפקידה שעובדת על המחשב - פתרון שכנראה לא שייך לפורום הזה והוא גם דיי יקר, אם אני לא טועה. תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Johnny,

שלום מישהו מכיר אולי תוכנת לכידת וידאו טובה ? (אסוס V8200 TI2). תודה. (אל תעבירו את הת'רד למדור תוכנה כי הוא כבר נמצא שם ואף אחד לא התייחס, אולי כאן אקבל תשובות. תודה.)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. קניתי (או למעשה, זכיתי) במכירה פומבית Ricoh 20x10x40 (שלמתי 500 ש"ח בוואלה). :smoke: אוקיי. עכשיו אני רוצה לעדכן את ה-Firmware , הבעיה שלא מצאתי מאיפה (www.cdrinfo.com - הלינק לא תופס) יש עוד דברים שצריך לעדכן מבחינת חומרה ? בהמשך בטח יהיו לי עוד שאלות מפגרות של טירון, אז לא לצחוק. אני יודע שחלקכם מקנאים, אבל אתם גם יכולים במכירות פומביות (באמת משתלם - תנסו). יאללה תודה וביי .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by shapiranir2,

שלום, ברצוני לדעת כיצד ניתן לחבר את המחשב לטלוויזיה באופן אלחוטי. המחשב נמצא במרחק גדול מדי מהטלוויזיה בשביל לחבר אותו ב HDMI. אני רוצה להקרין את השולחן עבודה שלי למסך הטלוויזיה. האם יש סטרימר או איזה גאדג'ט אחר שיעשה את העבודה בצורה פשוטה וקלה? תודה מראש ניר

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Circul8,

יש לי מקלדת טובה, Logitech Navigator, אבל הבעיה היא שהיא די ישנה והצטבר עליה קצת אבק וכל מיני לכלוכים אחרים :-X. אז בהנחה שלשטוף אותה עם מים אי אפשר, רציתי לשאול איך בדיוק, אם זה בכלל אפשרי? תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Mpro,

אני מחפש אוזניות גיימרים ברמה טובה שאני יוכל להנות ממשחק כמו שצריך ראיתי כמה אוזניות של רייזר אבל הבנתי שיש תחרות חמה בשוק

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מתכוון לקנות רמקולים מאנגליה , דרך קרובי משפחה שנוסעים עוד שבועיים. הבעייה היא שעל רמקולים משלמים 70% מכס ! :\ מישהו ניסה משהו דומה בעבר ? איך אני מכניס את הרמקולים (4 + סאב וופר) לארץ מבלי להצהיר או לשלם מכס ?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. נעזרתי בסרטונים שבראש הפורום ע"מ להחליט איזה Switch הכי יתאים לי, אהבתי מאוד את החומים, אם כי גם הכחולים והירוקים מצאו חן בעיניי מכנית (למעט הרעש). (העובדה שצריך להיות "החלטי" יותר על מנת להקליד איתם). אני הרבה פעמים מקליד בלילה, מה שדי פוסל את הכחולים. אם השימוש העיקרי שלי הוא להקלדה, איזה סויצ'ים עדיפים חומים או ירוקים? מבחינת פונקציונליות, אהבתי מאוד את ה K70 אך אני פתוח גם להצעות אחרת. איפה אני יכול לנסות את המקלדות לפני קניה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי יש ברשותי מקלדת לוג'יטק מדגם K350. התקנתי את תוכנת הסט פוינט האחרונה מהאתר, וזה לאחר שגם הסרתי את הדרייברים האחרונים שהיו. הכל מחדש בקיצור. משום מה, התוכנה מותקנת אך לא נפתחת לי התוכנה המלאה,שבה יש אפשרות להגדיר את כל הכפתורים ולנצל את מלואה של המקלדת. ניסיתי הכל, הסרתי, התקנתי מחקתי דרייברים והתקנתי מחדש, החלפתי כניסות USB. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור. בתודה, שגיא.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by biotech326,

שלום חברים! סוף סוף יצאתי מבית ההורים ועברתי לגור לבד בדירת סטודיו. אני קונה טלויזיה גדולה עכשיו שאתלה על הקיר ואחבר את המחשב אליה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת איכותיים עם עיצוב מגניב שיהיה נוח להשתמש בהם על המיטה- זה הכי חשוב!!! כלומר שהעכבר יעבוד סבבה על המשטח הזה. התקציב הוא 250-300 עם חריגה ל-350 אם ההבדל מצדיק את זה. אין לי ממש מושג בזה אז כל הצעה שהיא תתקבל בברכה! תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by eliran005,

שקט, אמין, עם אוורור טוב...יציאות מקדימה.. תודה רבה לכל העוזרים

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. חחח שאלה קצת מצחיקה אבל אני צריך עכבר בסביבות ה60-70 שקל... ראיתי זה חמוד Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM אבל כמה dpi יש לו? וראיתי את זה גם Genius NetScroll Eye PS2 עם 800 dpi http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=11540 תודה!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by MagnuM_47,

טוב עזוב הכל. עכשיו הבחירה הרצינית: 1) ANTEC P160W: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4869 (התבעסתי שאין לו מאורר על הגג כמו של ה180, וזה נכון שיש לו צג LCD לטמפ'? כי לא ראיתי איפה זה...) 2)AURORA: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9457 מחיר זול בשביל אחלה מארז, השאלה אם המאוררים שמגיעים איתו טובים? ומה אפשר להוסיף לו מבחינת קירור עד 500 שקל? (כיוון שהוא עולה רק 530 אז יש אפשרות להשקיע עליו עוד 500 שקל ) 3) Coolermaster: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=STC-T01&affiliate=zap מארז פצצה, גבוה, יפה, כמו שאני רוצה, אם אפשרות למאורר על ה"חלון", ומקום לעוד 2 מאוררים של 60 אני חושב למטה במארז. השאלה, מה משתלם? מה לבחור? האם לקנות את הAURORA…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by kvodi,

24 אינץ' יש איזה שהוא טופס שצריך למלא.?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by sami,

שלום לכם אני מתכוון לקנות לבני מתנה ליום הולדת ולחנוכה כרטיס מסך חדש. מכיוון שאני בתחום המחשבים והאינטרנט אך לא בחומרה אלא תוכנה קיבלתי רושם ממס' כרטיסים אבל הפנו אותי אליכם ועוד שני אתרים כדי לקבל את חוו"ד עליהם ולעזור לי להחליט.יש לבני מחשב חזק עם amd 1000 ו 256 מגה זכרון הכרטיסים הם asus 7700 pure 32 mb ddr gts innovision ti 64 ddr ati 32 ddr redeon. כולם פחות או יותר בין 500 ¤ ל700 ¤ וזהו התקציב המתוכנן. אנא עזרו לי להחליט עם נימוקים מקצועיים עד כמה שאפשר לאדם שמבין בעיקר במחשבים. דרך אגב הבן שלי גולש אצלכם בפורום כך שיכול להיות שהוא יענה לי בעצמו. תודה שמואל (שם בדוי)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Guymz,

אהלן חברה, אחרי חיים שלמים עם משטחים רכים החלטתי לקנות משטח קשיח לעכבר. ניסיתי אצל חבר ואמרתי שאתן לזה צ'אנס! אבל יש לי בעיה שלא מצאתי שום דבר בנושא... לפעמים העכבר שלי פשוט "נתקע" בגלל גרגר חול מסכן שהיה במקרה על המשטח. כשהמשטח נקי לגמרי אז אין לי שום בעיה, אבל מספיק שהייתה טיפה רוח שהעיפה גרגר חול אז השימוש לא חלק. בנוסף זה גם שורט לי את הרגליים של העכבר! קניתי רגליים חדשות וטובות כי חשבתי אולי זה יפתור לי את הבעיה (בתקווה שאם העכבר יהיה גבוהה יותר הוא לא יתקע) אבל ללא הצלחה - גם החדשות נשרטות ונתקעות. האם מישהו נתקל בתופעה? משטח העכבר הוא corsair mm600 והעכבר הוא mx performance ממש מוזר לי שלא מצאתי שום דבר על הנושא... אשמח לדעת מה אני אוכל לעשות כדי לפתור את זה, אם…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מה קרה מהי הקפיצה העצבנית הזאת בזכרונות לפני יומיים בדקתי ו256 מגה של מיקרון פיסי 133 עלו 55 דולר עכשיו הם עולים 101 מה הולך פה ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום! אני מחפש לקנות סורק למשרד לא משהו יקר, סורק שיעשה את העבודה, - סריקת תמונות ומסמכים ותוכנות OCR שעובדות (הבנתי שיש עם OCR בעיות בעיברית), כמו שכתבתי אני מחפש המלצות לקניית סורק, ואם מישהו יכול להסביר האם עדיף לקנות סורק עם DPI גבוה לשימוש משרדי, או שאפשר להסתפק עם DPI נמוך, כמו-כן איזו רזולוציה כדאי שתהיה לסורק. ראיתי ב- toms-hardware המלצה ל- UMAX ASTRA SLIM 600 עולה בפנדה 330 ש"ח, לינק: לינק האם umax החשבת חברה טובה? האם כדאי להשקיע יותר? האם מישהו מצליח לעבוד עם תוכנות OCR בעיברית ומקבל תוצאות טובות, אודה מאוד אם אוכל לקבל שמות של תוכנות טובות. אם מישהו יוכל להסביר קצת על המושגים DPI ומשמעות הרזולוציה (מה כדאי למשתמש ביתי/משרדי קטן, ומה כדאי למקצוענים). בתודה מר…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כרגע אני מחבר את המגבר למחשב בכבל RCA שמתפצל לשני חיבורים אנלוגיים (RCA למחשב ושני חיבורים אנלוגיים למגבר). סטריאו כמובן. אם אני יוציא כבל אודיו דיגיטלי אופטי מהמגבר למחשב האיכות תשתפר ? אין בעיה של כניסת אודיו דיגיטלית במחשב / מגבר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם. אני מחפש עכבר שיהיה כמה שיותר דומה ל g502 proteus spectrum אבל באלחוטי. יש כל כך הרבה עכברים אבל אף אחד לא פוגע בפיצ'רים שחשובים לי... העכבר ישמש למטרות משחק אבל לא רק. הוא חייב להיות נוח גם לשימוש משרדי אלה הפיצ'רים שמעניינים אותי: שיהיה לו חיישן עם DPI גבוה. שיוכל לנוע גם על משטחים בעיתיים (בדרך כלל החיישנים המודרנים המתקדמים כבר פותרים את זה). כפתור גלילה חופשי פיזי לשינוי מצב הגלילה מקליק-קליק לגלילה חופשית (שימושי ביותר אצלי). לגבי הכפתורים - לא ממש אכפת לי שיהיו לו מליון כפתורים שאפשר להגדיר. מספיק לי 2 כפתורים בשביל הקדימה ואחורה. כפתורים בשביל שינוי DPI בזמן משחק גם לא כל כך חשובים לי. אם אפשר ל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by DimaX,

היי! אז קיבלתי את העכבר A4Tech X-750F מ"יאללה דיל"... הייתי אמור לקבל אותו לפני 5 ימים אבל היו בדואר טעויות והם טעו במשהו ולכן קיבלתי רק הודעה שניה.. הגודל של העכבר, בניגוד למה ששמעתי שאומרים, הוא רגיל למדיי.. טיפטיפה קטן יותר מהעכבר האופטי הרגיל של MS. הוא יפה ואת זה ניתן לראות בתמונות. הוא נוח בצורה שונה מהעכבר האופטי הרגיל של מייקרוסופט שהיה לי קודם לכן. החומרים שמהם הוא עשוי מרגישים קצת "מצועצעים" ביד ולוקח זמן להתרגל אליהם ואליו. הצורה שלו רגילה. לדעתי, כפתורי האגודל(קדימה ואחורה בדפדפן) חסרי שימוש מכיוון שבדפדפן שלי(אוונט ברווסר) אם לוחצים על המקש הימני והשמאלי ברצף במהירות זה מעביר דפים(תלוי בסדר הלחיצות) ואני כבר רגיל לזה. כנראה שאפשר לשנות את התפקוד של כפתורי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by y_i_c,

חיפשתי בכמה חנויות און ליין אבל לא מצאתי....מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג?? עידו

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי את העכבר הזה, איך הוא ביחס לעכברים של היום? באיזור ה 200-300 ש"ח ניתן להשיג עכבר מוצלח ממנו עם תאורה? אחיזת CLAW.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by PeaS,

ברשותי כרטיס קול-Aureal vortex 2. הכל עבד בסדר, עד ששידרגתי לXP. ווינדווז התקין דרייבר שלו, והוא לא עובד (כמה מפתיע...). האתר www.aureal.com שכתוב על הכרטיס עצמו, אינו קיים. חיפשתי דרייברים אחרים לכרטיס בגוגל, ומצאתי את האתר www.vortexofsound.com ולא היו שם דרייברים לXP, ואלה של NT לא עבדו על XP. למישהו יש אתר אחר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.