ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מדפסת פוטו שתשמש אותי להדפסת תמונות בלבד (יש לי כבר מדפסת מצויינת למסמכים) ואני ראיתי את המדפסת הנ״ל: http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/6JBIP7250 האם המדפסת טובה? האם יש טובות ממנה במחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
amd 3600X2 ASUS m2n-e 512X2 533Mhz EN7900GT HD250 SATA 2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 [הקישור לספק]
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה נכון שמוכרים אותה בארץ רק באנגלית??? אם זה לא נכון אז אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור לאתר שמוכר אותה בעברית גם.. דניאל.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור כזה: עכבר מיקרוסופט Microsoft Intelli Wireless Mouse אבל בצבע שחור עם עור שחור. יענו Black Lether. בבקשה לא את זה בצבע כסוף ושתהיה תמונה חדה ביותר וגדולה!! תודה אנשים ובלי הפניות לאתר מיקרוסופט כי לבד לא מצאתי אותו ספציפית שם תודה !
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מכשיר פקס מדגם panasonic ומודם פקס במחשב (אני לא יודע איזה, זה משהו מאוד ישן). כשאני שולח פקס לקו הטלפון בבית אני מקבל פקס רק אם אחד מהשניים מחוברים לקו, כלומר אני לא מצליח לקבל פקס גם למודם הפקס במחשב וגם למכשיר הפקס באותה השליחה, לעיתים הפקס מתקבל רק במכשיר הפקס ולא במודם הפקס. קיימת אפשרות להגדיר איכשהו שפקס שנשלח יתקבל גם במכשיר הפקס וגם במחשב למודם הפקס? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש למישהו המלצה לאוזניות +מיקרופון במחיר של 300-350 שקלים? היו לי steelseries siberia v2 אבל הם נהרסו ואני לא מוצא אותן יותר בארץ אז חשבתי על משהו אחר. אם אפשר אז לא מחברת razer.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר כישלון הPOST הקודם ... הנה הגירסה המקוצרת אני צריך מפרט חדש צריך ממש לא להתפרע איתו ... אני לא צריך מסך אבל הוא בהחלט מיועד ל OC מעבד - אני בנטיה חזקה על AMD , אני רק לא בטוח אם ללכת על ה XP החדשים, הבנתי שזה קצת מסובך לפתוח להם את המכפלה ... HD - אני סגור על MAXTOR 40GB מודם - אני רוצה US-Robotics 56 EXT CD - אני חושב על ה ASUS צורב - PLAXTOR נכון ? מארז - אני מאוד חושק ב ENERMAX, רק עם איזה ספק ? MOBO - צריך משהו שממש אפשר ללכת איתו רחוק, OC רציני, אני ממש בונה על אופציות רק תעזרו לי כאן עם הלוח כי ממש לא ברור לי מה טוב או לחילופין מה יעשה את העבודה ... :\ כרטיס מסך - לא GF 3 ! אולי GTS , או אפילו GF 2 PRO 64 DDR - הבנתי שהוא חביב כרטיס קול - כאן …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב עזוב הכל. עכשיו הבחירה הרצינית: 1) ANTEC P160W: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4869 (התבעסתי שאין לו מאורר על הגג כמו של ה180, וזה נכון שיש לו צג LCD לטמפ'? כי לא ראיתי איפה זה...) 2)AURORA: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9457 מחיר זול בשביל אחלה מארז, השאלה אם המאוררים שמגיעים איתו טובים? ומה אפשר להוסיף לו מבחינת קירור עד 500 שקל? (כיוון שהוא עולה רק 530 אז יש אפשרות להשקיע עליו עוד 500 שקל ) 3) Coolermaster: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=STC-T01&affiliate=zap מארז פצצה, גבוה, יפה, כמו שאני רוצה, אם אפשרות למאורר על ה"חלון", ומקום לעוד 2 מאוררים של 60 אני חושב למטה במארז. השאלה, מה משתלם? מה לבחור? האם לקנות את הAURORA…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו באינטרנט מגוון רחב של דגמים של HP, BROTHER וגם EPSON משולבות צבע הזרקת דיו טרמית, כלל המדפסות מכילות את הפונקציות שאני רוצה מהמדפסת, עד עכשיו היה לי HP OFFICEJET 6313 שלא הייתה מוצלחת במיוחד, הייתי מעוניין להלחיפה בפירמה אחרת מוצלחת יותר, אני מתלבט במגוון דגמים של חברת BROTHER ואשמח לקבל חוות דעת עניינית ומקצועית לגבי איכות המוצר.תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מקלדת: מוארת , מקשים נמוכים חובה , עדיפות לתוספת מקשי קיצור - לא חובה. עכבר: אלחוטי , נוח לאחיזה מלאה , ליד ימין , מיועד לשני משתמשים (אחת עם ידים קטנות השני עם ממוצעות) . עדיפות למוצרים מעוצבים... עדיפות לרייזר , ופליז לא בK S P . תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין זיכרונות rev 2 ל rev 3? מה זה בעצם rev? ולמישהו יש מושג מה ההבדל באחוזים בין cas 2 ל cas 3?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , רכשתי לאחרונה מצלמת וידאו דיגיטלית (PANASONIC NV-GS57 MINI DV) ואני מעוניין להעביר את החומר המצולם למחשב הביתי. היות ואני יודע שהחומר המצולם נשמר בצורה דיגיטלית על הקלטת ותופס נפח רב,אני כנראה צריך לרכוש כרטיס FIREWIRE כדי להעביר את החומר המצולם בקצב מהיר למחשב .(יש גם יציאת USB-2). השאלות שלי הן: 1. מדוע בחלק מהמקומו הכרטיס נקרא גם "כרטיס ללכידת וידאו DV "? האם מדובר בשני כרטיסים שונים? (עד היום חשבתי ש"לכידה" מתבצעת כאשר יש המרה מפורמט אנאלוגי לדיגיטלי) 2.האם התוכנה שמגיע עם חלק מהכרטיסים משמשת כתוכנה/דרייבר לצורך ביצוע ההעברה בפועל או תוכנת עריכה בלבד שאין חובה להשתמש בה? 3.מה פירוש "יציאת DV לעריכת הסרטים במחשב "?האם זה שם נוסף ל "FIREWIRE" או יציאה שונה לגמרי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי הארדיסק חיצוני בנפח 3 טרה usb 3 הארד דיסק נפגם בצורה לא ידועה לי ,אני לא רואה אותו במחשב שלי ,רק disc management שם אין לי אפשרות לפרמט או ליצור מחיצה חדשה . מצורפת תמונה ,דיסק מספר 4 לא חשוב לי הנתונים שעל הדיסק ,האם יש אפשרות להציל את המצב ? בהרצה של תוכנה בשם HD TUNE התגלתה בעיה ,צירפתי תמונה תודה רבה שי
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי את הדגם הזה: LOGITECH LX5 ב115 ש"ח. שזה מחיר מצויין ולוג'יטק ידועה באיכות שלה. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 4625 , ואני לא מצליח לקבל פקסים, קראתי בחומר הנלווה למדפסת שצריך לחבר בטור לכבל שמתחבר לנקודת הטלפון רכיב שנקרא מסנן DSL , היכן ניתן למצוא את הרכיב הנ"ל?.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש ברשותי מדפסת HP LaserJet 1010. קניתי פעמיים טונר מקורי של HP עבור המדפסת, ברשת "אופיס דיפו". בשתי הפעמים ניגשתי למוכר, ביקשתי טונר ומסרתי את הדגם של המדפסת, וקניתי לאחר שווידאתי שהדגם הנ"ל מופיע בין הדגמים שנתמכים ע"י הטונר כפי שמופיע על גבי האריזה. בשתי הפעמים ההדפסות יוצאות מאוד חיוורות לעומת הדפסה של מדפסת דיו HP 4500 officeJet. למישהו יש מושג - האם זו בעייה של המדפסת ? האם קיימים מספר טונרים מתאימים, שיפיקו הדפסות פחות חיוורות? בברכה, דן
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
המערכת סטריאו שלי שבקה חיים והחלפתי אותה באחרת בקיצור במערכת הישנה שלי היתה לי יציאה דיגיטלית שדרכה הקלטתי למיני דיסק שלי ועכשיו אין לי אפשרות להקליט שירים באיכות עזרה!!! אני תקועה עם דיסקים ישנים ויש לי מלא שאני מת לצרוב :AR15:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Power/PurePower/w0099/w0099.asp?www.dailytech.com ניראה באתר PCSPOT http://www.pcspot.co.il/cgi-bin/viewnews.cgi?id=EEuEyulZEAyrrZjtwu אז מה ? שוק חדש של ספקי VGA ?... עכשיו השאלה : בזמן שהכרטיס היה מקבל חשמל ע"י חיבור מולקס הוא היה מקבל גם 5V וגם 12V .. הספקים האלה מספקים רק 12V .. האם השינוי הוא כתוצאה ממעבר לחיבור 6 פין (כלומר כל חיבור 6PIN יתן רק 12V ויפיל את ה 5V ו 3.3V על הלוח ?) ? או שהספקים האלה הם אלו שמפילים את ה 3.3V וה 5V על הלוח ? עריכה: 10 אמפר ב 12V יספיק לכל כרטיס ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום! ראשית אני שמח להצטרף לקהילת הפורום והאתר. כמי שעוסק כבר זמן רב בקידום מוצרי Logitech במסגרת מקצועית, ובתור חובב מושבע באופן אישי אשמח לשמוע על חוויות ותגובות שלכם וכמובן גם לענות על שאלות לשתף אותכם בניסיון האישי שלי. חשוב לציין, שמתוך כבוד לכללי הפורום, אני לא אתייחס כאן לנושאים בעלי אופי מסחרי (מחירים, המלצה איפה לקנות וכד'). תודה, ונשתמע RobiC
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כיסא למחשב בסכום של כ-700 ש"ח. צריך שיתכוונן לגובה, מנגנון נדנוד ומנגנון לשינוי גובה המסעדים. אני מעדיף כיסא מבד ולא מעור עם משענת גב גבוהה. אשמח להמלצות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת מוטימדיב וכמה מהמקשים שלה לא עובדים למשל הכניסה למוזיקה שלי והתמונות שלי לא עובדים אבל לעלות ולהנמיך את הכול עובד אבל המקשים האלה מגיבים(נגיד אני בICQ ולוחץ עליהם זה עושה רעש של הכתיבה) גם מקש הprtscn לא עובד לי משהו יודע אך אני פוטר את הבעיה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ה DPI הוא רק מהירות התזוזה של העכבר, או גם הדיוק בתנועות קטנות? לדוגמה ב G500 ה DPI יהיה על המקסימום בכל מקום אפשרי (בעכבר, במחשב ובמשחק) ינוע במהירות אדירה ויגיע למרחק ענק על המסך בכל מילימטר של תנועה, אבל מה יקרה אם אני אוריד את הרגישות במשחק? 1) המהירות שהוא מגיע ממקום למקום תרד. 2) מה יקרה לדיוק? נגיד האם תהיינה "קפיצות" קטנות ולא הכל יהיה חלק? כי אצלי ב G5 בתנועות קטנטנות ומדויקות יש קפיצות קטנות, שעלולות להפריע במשחק. שאלת סיכום, זה מה שמעניין אותי: האם עכברים שיש להם DPI גבוה יתפקדו על DPI נמוך באופן מדוייק יותר מעכברים שאותו ה DPI הנמוך הוא המקסימום בשבילם? לדוגמה, ל G5 יש 2000 DPI ול G500 5700. אם אני אוריד את ה DPI של ה G500 ל 2000 וישאיר את ה DPI של ה G5 על…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו הייתי בפורום של אתר מחו"ל ושאלתי אם AMD עדיף או שמא P4 (???) אמרו לי ש-AMD זה טוב, אבל: The only downside to AMD is they require a lot of cooling למה התכוונו ואיך מסדרים את זה....?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, רכשתי מחשב נייד חדש של לנובו עם מקלדת ACCUTYPE ושמתי לב שכפתור הCAPSLOCK קצת משוחרר - הכוונה שהוא קצת מתנדנד, מעט נמוך ומרגיש רך יותר מכל שאר הכפתורים. האם הכפתור יכול להפסיק לעבוד בעתיד בגלל שלא הורכב טוב? אני לא רוצה לשלוח את המחשב לתיקון על כפתור, אבל אחר כך יגידו שזו אשמתי במידה ואצטרך... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-