עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by maCr0T,

מה לדעתכם השילוב הכי טוב לAMD דיורון? הכוונה שילוב במחיר זול, בסביבות ה180$ שיכלול מעבד ולוח, עדיפה תמיכה גם בSDRAM, יש מתמודדים שניתנים למציאה כאן בארץ??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Boomer,

מי היבואן של ELSA? מה המספר טלפון שלו אם מישהו יודע? יש רק יבואן אחד נכון? פשוט המוכר שאני עובד איתו התקשר אליהם ואמרו לו שיש רק את ה-Gladiac 311, 511, 920 ועוד מסוגים שונים שהם לא Gladiac. איך זה יכול להיות? אני רוצה את ה-721 OEM. תעזרו לי. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by X-_PLOSIVE,

רציתי לדעת אם במידה ואני ירצה מתי שהוא להחליף מעבד מ- tb 1 לפלומינו האם אני יוכל להחליף בלי להחליף לוח אם יש לי לוח אם asus a7v133 תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by henz12345,

אז ככה , א) אני קורא עכשיו תגובות שMX518 יותר טוב , למה ? איך העכבר הזה בכללי ? למישהו יש תעכבר הזה ויכול להגיד לי אם הוא שם לו תמשקולות ואת ההגדרות DPI ואת המנורות האלו וכו' .. ? תודה [אני חדש עם העכברים המקצועיים האלו ^^ , היה לי עכבר מירקוסופט ישן למשך 7 שנים , והוא התחיל לעשות בעיות ]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dcaspi,

שלום לכולם. הלך לי הלוח-אם לפני חודש בערך בהפסקת חשמל. זו הייתה חתיכת הפסקת חשמל כי גם שני מסכים של שני חברים שלי הלכו יחד עם הלוח-אם היקר שלי בהפסקת חשמל הזו. בכל-מקרה, לקחתי את הלוח-אם לתיקון והמחשב חזר כמו שצריך. זאת-אומרת, בערך כמו-שצריך. הספק כח הארור פלט רעשים בעוצמה מאוד נמוכה אבל שמוציאים משפיות מ-א-ו-ד מהר. כאילו נתקע שם איזהשהו חוט. מאחר והייתי אמור לעבוד על המחשב ה-ר-ב-ה באותם הימים החלטתי שאני לא יכול לעבוד עם הרעש המעצבן הזה והתחלתי לחקור את מקור הבעיה. כשהגעתי למסקנה כי הרעש בא ללא שום-ספק מהספק ניסיתי לנקות את כל האבק ממנו ע"י נשיפה (כשהמחשב כבוי) וזה לא עזר, עד שהגעתי למסקנה המדהימה שאם המחשב כבוי אני לא אוכל לדעת אם הצלחתי או לא עד שאני אדליק את המחשב ולכ…

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by aSim3tRi3,

יש למישהו מושג אם אפשר להשיג אותם בארץ ? ???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by USR,

יום אחד הדלקתי את המחשב ופתאום התחילו להופיע לי על כל המסך מלא אותיות משונות והרבה אפסים ולפעמים הכל עוסד חלק ואחר כך ב-WINDOWS המחשב ניתקע ושעושים RESTART כל האותיות וכל הבלאגן חוזר מה עושים לעזעזל אני עצבני :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TNT,

אני יודע שזה נדוש השאלה הזאת אבל בכול זאת, אני זקוק לתשובות. יש הרבה צורבים חדשים נהירים היום 24x, 32x, 40x. כולם פחות או יותר צורבים באותה מהירות, וגם הפרשיי המחירים לא גדולים. אז מה שמבדיל אחד מהשני זה קריאה ,קריאת אודיו, צריבת הגנות של אודיו ומשחקים, קריאת CDRW, רעש ועוד.... אני מסתובב כל היום משווה צורבים ועדיין אין לי החלטה. יש את plextor 24 ו 40 ויש את asus 32 ואת richo 24 ואת mitsumi 32 ואת yamaha 24 ואת LITEON 32.... כולם מהירים אין הפרשגדול ביניהם, אבל כמו שאמרתי זה לא הכל וגם חשוב שיהיו שקטים, כי YAMAHA הקודמים ממש מרעישים. אז מישהו יכול לתת הצעות , אשמח לקבל הרבה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ktanta harta,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המארז השולחני השחור הזה של הניורון הום טיטר או איזה מארז דומה לו אבל בסדר מחירים נורמאלי לא את המארז הזה של קולר מאסטר שעולה איזה 1500 ש"ח בלי ספק

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני זקוק לאמצעי שיאפשר גלישה ברשת שאיננו מחשב נייח או נייד, מחשב לוח או סלולרי. ראיתי את הפיסקה הזו לגבי PDA: "בחלקם משולבת תקשורת אלחוטית, המאפשרת שליחה וקבלה של דואר אלקטרוני והודעות מידיות ואף גלישה באינטרנט." אבל לא הצלחתי לברר אופציה מעשית. מישהו יכול להבהיר אם זו קיימת או אם יש אמצעי אחר לצורך גלישה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by igor5,

איזה מארז טוב יותר .....ומשתלם? 1.?Thermaltake Suprano VB1000BWS? או 2.?Thermaltake SViking VA4000BWS?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Xane,

אני צריך המלצות למארז, שיהיה עד 600-700 ש"ח ככה, בהתחלה רציתי לקנות את ה-Antec P180 אבל הוא סתם יקר, מילא אם הייתי בחו"ל שם זה עולה 650 שקל +- אבל בארץ המחיר ממש מופקע. אני רוצה מארז שיתאים לגיימינג (יש כזה דבר בכלל?), שיהיה קפוא והעיקר שיהיה מאלומיניום. תודה, מאגף הגבייה 8)

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by elgard,

מה אתם אומרים על הצורב 32*8*8 teac IDE אני יודע שהוא ישן אבל נאי לא צריך מהירות מאוד גבוהה עכשיו השאלה שלי היא האם זהו צורב טוב ואמין? והאם הוא שווה את ה500 שקל שהוא עולה? ובאיזה מהירות אני באמת יוכל לצרוב בלי שהוא ידפוק דיסקים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by matizami,

סוף סוף הסתיימה שנה אקדמית נוספת. אחרי שפינקתי את עצמי בבאטלפילד 3 בחצי מחיר הגיע הזמן גם לעכבר מתאים. תחילה אציין שאני שמאלי אז צריך לפחות עכבר שהוא מצאים לשתי היידים (אין צורך בעכבר רק לשמאליים) קראתי את הביקורות באתר על ה-razer lachesis וה- steelseries sensei. הלכתי להרשם מהעכברים ודווקא העכבר של סטילס היה מוצא חן בעיני יותר בגלל האחיזה (יש לי כף יד גדולה ואחיזה מלאה והצורה של הסטילס דומה לעכבר שלי כיום, לעומת העכבר של רייזר שהוא שטוח יותר). הקטע הוא שהסטילס עולה קרוב ל400 שקל לעומת 300 של הרייזר (KSP). האם אפשר לקבל עוד חות דעת על שתי העכברים? בנוסף, אשמח לקבל המלצה לפאד מתאים. נושא אחרון הוא שכיון יש לי סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. אם אני קונה עכבר, לא תהיה בעיה עם ה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by kobibo,

אנא עזרתכם במארז טוב שיהיה מרווח מספיק עם איוורור טוב ואם אפשר גם עם ספק טוב שידע להחזיק מערכת טובה למשחקים. תקציב בסביבות 600 ש"ח .

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

ברצוני לקנות ספק 400W (להחליף ת400W גנרי שלי) לספק טוב ושקט! אני יודע שHEC טובים במחירים לא מוגזמים רציתי לדעת אם הם שקטים? ועוד משהו איך בKSP המחיר ל ?HEC 400W (True Watts)? 190 שקל ונגיד ב נעה/פנדה המחיר מגיע ל290? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_608&products_id=11450 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  17. בעיה: זה משהו שיצא לי לחוות עם יותר מעכבר/מחשב: כשפותח הרבה חלונות/טאבים של אינטרנט (אקספלורר/כרום), העכבר (אלחוטי של לוג'יטק/מייקרוסופט) יכול לקרטע, לקפוץ ולהיות איטי ולא עקבי.. עד כדי שמתקשה ממש אפילו לסגור חלונות! עכבר חדש: 1. ללא הבעיה הנ"ל! 2. אלחוטי (אפשר שיהיה גם חוטי - ז"א שניתן גם לחברו ולעבוד איתו תוך כדי טעינה או ללא קשר לקיום סוללה). 3. סוללות רגילות (יש לי נטענות למספר שימושים). 4. לא למטרת משחק (למרות שיכול להיות מקוטלג כאחד כזה): עבודה רגילה נוחה + דיוק מירבי בתוכנות עריכה. 5. לחצנים לתכנות: קדימה/אחורה/רזולוציה/אחר.. 6. איכות בניה טובה: לא מבריק, לא משמיע קליקים זולים, מרגיש טוב ביד (ימין).. 7. תקציב פתוח (כל עוד עונה על כמה שיותר דרישות)! נ.ב. משום מה אנ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. רצוי מדפסתמשולב פקס סורק וכו' אמינה מהירה איכותית, (וקומפקטיות במידה וזה לא בא על חשבון השאר). (היות ואני לא הכי בקיא בעולם המדפסות, תהיתי לגבי השיקול שיכלול גם טיונרים/דיו במחיר סביר, כלומר אם יש מצב שיש מדפסת ממש איכותית אבל כל החלפת דיו עולה הון אז אני אעדיף להתפשר ולעבור למדפסת אחרת שלא תיצור לי נזק כלכלי בטווח הארוך). הדפסת בעיקר A4 צבעוני/ רגיל. (למיטב הבנתי מדפסות שכוללות גם A3 יקרות בהרבה?) אין לי מושג גם לגבי מה עדיף יותר הזרקת דיו או לייזר (שמעתי פעם המלצות לכאן ולכאן ) תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by izikd,

יש לי מחשב פנטיום 4 הינה המפרט: מעבד: intel p-4 1.4ghz לוח אם: garibaldi d850gb+lan+audio זיכרון: 128ram rdram אוורור: מעבד- 0.23A מארז- 0.14A *2 DVD: טושיבה די.וי.די-X16 סי.די.- X48 כרטיס מסך: geforce 2MX 64MB+tv דיסק קשיח: 1-W.D 20.2GB 7200RPM 2- seagate 4.5GB 5400RPM מערכת הפעלה: XP pro & ME רמקולים: creative sound works 2+1 מה יש להוסיף?

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by tovtov,

שלום, קיבלתי היום את המארז החדש שקניתי Chenbro PC61163 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6765 המארז מגיע עם מאוורר מקדימה (92 מ"מ) כדי שיכניס אוויר. עד שאני אתקין מאוורר אחורי (להוצאת אוויר) מה עדיף? מאוורר אחד קידמי שיכניס אוויר או מאוורר אחד אחורי שיוציא אוויר. תודה

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  21. Started by urich,

אני צריך לחבר בין מחשב למחשב הנייד האם אני יכול לחבר בינהם דרך קו טלפון (ישיר מודם אל מודם או שאני יכול לחבר בינהם דרך כבל lpt ל lpt אם קיים אחד כזה ומה עדיף

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

ושוב מתעלולי מיקרוסופט. נמעס לי מהעכבר הישן שלי שעבד בPS2 עם כדור צובר אבק ואז נזכרתי בעכבר של אח שלי ששוכב במגירה. לקחתי אותו, חיברתי אותו לUSנ ואפילו הורדתי לו את הוכנה מהאתר של ממיקוסופט. והוא עובד אחלה עד שהוא נתקע. ואז צריך לנתק אותו מהUSB ולחבר מחדש. ואז הוא עובד שוב. אני רק אוסיף ואומר שהלד האדום לא נכבה בשום זמן, ושמערכת ההפעלה היא XP יום כיפור שמח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by LIOR42,

מחפש המלצה לעכבר מדויק לעבודות שצורכות דיוק מרבי

24. Started by MasterYoda,

יש משחק שאני רוצה להתקין שמו Paris-Dakar Rally על מחשב: windows 98 hebrew, geforce3 64mb, 196 ram directx 8a, detonator 21.83 וכשאני לוחץ "browse" אני לא יכול ללחוץ על תיקיות כי תוכן החלון נמצא מחוצה לו... מצורפת תמונה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ilia121,

יש לי כרטיס pcmcia והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא דרך אפשרית לחבר אותו לפיסי? (בעזרת כרטיס או משהו)

• 10 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.