ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני נעשה פחות ופחות בטוח שה ATi 8500 הוא בחירה עדיפה על הגיפורס 3... ההפרש במחיר אומנם 300 ש"ח אך אני כבר לא רואה הרבה יתרונות ממששים לכרטיס של ATI בעיקר עכשיו אחרי ש Anandtech גילו שאפשר לקבל ביצועי FSAA טובים יותר עם גיפורס 3 גם מבחינת האיכות - וזה היה הקלף העיקרי של הראדון עד עכשיו... בעיקר שמשחקים שמשתמשים ב DX 8.1 API 1.4 מאוד רחוקים ו TRUEFORM עד כמה שאני יודע נתמך רק בסיריוס סאם... ול nVidia עדיין היתרונות הגדולים יותר יציב יותר בטוח עידכוני דריוורים שוטפים שממשיכים לשפר את הביצועים. ול ATI עדיין החסרונות הרגילים - מחלקת דריוורים שלא נדע, יציבות - הבעיות לא נפתרו לגמרי התמיכה במערכות הפעלה חדשות של הדריוורים של ATI מעולם לא הייתה משהו משהו וזה יודע כל מי שהיה לו R…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יותר טוב הGA-7DX\GA-7DXR? כי באתר של AMD ממליצים על הGA-7DX וגם עוד שאלה 1 האם הKT266A יותר טוב מ ה-AMD761? תודה לכל העונים לי על שאלה זו.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז לאחר חשיבה מרובה הגעתי למפרט הבא (אני עושה שדרוג): מעבד: AMD Athalon XP 1700+ 1.47Ghz כרטיס מסך: ATI RAEDON 8500 64mb + TV OUT צורב: PLEXTOR 24x16x40 (יכול להיות שנאי מתבלבל כרגע במספרים) עם BurnProof Technology. אלה הדברים הבטוחים, עכשיו אני רוצה להתייעץ איתכם... 1. איזה הארד דיסק כדאי? אני רוצה שיהיה בערך בנפח 80 ג'יגה בייט... ראיתי של SEGATE שנראה לא רע, עם 5400RPM... האם יש הארד דיסק בנפח זה עם RPM גבוה יותר ואם כן איזה ומה מחירו? 2. אני רוצה לקנות 512 מ"ב ראם... איזה חברה כדאית והאם כדאי לקנות בכרטיס אחד או שני כרטיסים של 256? אני יודע שאני חייב DDR אם זה למעבד של AMD. 3. איזה לוח אם אתם ממליצים? כמובן שיהיה תואם ל AMD.. וסבירו לי אם אתם יכולים מה ההבדלים בין הלוח…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים של אינטל להתקן ה-ATA100, וכשאני נכנס למחשב שלי הסידירומים לא מוצגים. יש לציין כי ישנו שיפור משמעותי במהירות, אבל זוג הסידירומים שלי פשוט נעלמו. נראה לי שהוא לא מזהה אותם כהתקני ATA 100, ופשוט לא מציג אותם, איך אפשר לתקן זאת ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש משחק שאני רוצה להתקין שמו Paris-Dakar Rally על מחשב: windows 98 hebrew, geforce3 64mb, 196 ram directx 8a, detonator 21.83 וכשאני לוחץ "browse" אני לא יכול ללחוץ על תיקיות כי תוכן החלון נמצא מחוצה לו... מצורפת תמונה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני כרגע פועל ברזולוציה של 600*800 עם 90Hz. המסך שלי הוא Sony HMD A200 השאלה שלי היא איך אני יודע מה ה-Refresh Rate שמומלץ לי לעבוד איתו. על המסך כתוב לי - Ergonomic resolution - 1024 x 768 @88 Hz. יש לי אפשרות לעלות את זה עד ל-100Hz ב-Apdater במאפייני תצוגה. בחוברת כתוב כך: Horizontal: 30 to 70 Khz. Vertical: 48 to 120 Hz. אז איך אני יודע מה הכי טוב לי לשים? אני יודע שכמה שיותר גבוה יותר טוב, אבל שגבוה מדי יכול להרוס את המסך. אז מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[poll] [opt] יש לי ואני משתמש בו. [/opt] [opt] יש לי אבל הוא לא בשימוש. [/opt] [opt] אין לי אבל אני מתכנן על אחד. [/opt] [opt] אין לי ואני לא מתקוון לקנות אחד.[/opt] [/poll]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אתם חושבים שמחשבים קטנטנים הם שימושיים? והאם, לפי דעתכם הם יהיו טובים למסיבות רשת? והאם מחירם מצדיק את ההשקעה ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני קונה מחשב מבוסס 1500 Athlon XP (לא יודע אם זה קשור , אבל שיהיה .. :-) המליצו לי בפורום על DVD Asus X 12 , האם זהו ה DVD המומלץ ? אם כן איזה דגם ? אם לא ... ? מה כן ? בנוסף , אני צריך החלטה : מסך "19 : של איזה חברה ? (LG , סמסונג , ימאאהה , אחר ? ) תודה אנשים !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכם, אתם אומרים AMD, ואני מקשיב לכם ומאמין לכם אבל שאני שואל טכנאים ומומחים (ניטרליים, לא AMD לא אינטל) הם אומרים לי אינטל, איך זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבר שנתיים כרטיס של קרייטיב שוכב בארון ואין לי מושג מה הוא עושה, אני רק יודע שהוא לא כרטיס קול, יש לו 4 יציאות מחוץ למחשב: line out - עם חיבור כמו של רמקולים s-vhs out comp out spdif out ובפנים יש לו 4 כניסות לסאונד שמחבר סידירומים עם הכרטיס קול. הדגם של זה: ct7165-d תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי מכיר את היבואן הראשי שלהם בארץ הבנתי ממכם שהוא בינוני מינוס (למרות שיש לי אותו ב15 ו... בסדר מה כבר אפשר לבקש מ15) אז... מסך פרוויו=לא מוחלט ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הסקירה השנייה על הראדון 8500 ו ATi עדיין מספקים דרייברים כושלים ובעייתים לא רק שיש בהם בעיות רבות אלא שהם גם לא נותנים ביטוי ליתרון הטכני והתיאורטי של הראדון 8500 כשזה מגיע למשחקים... והכרטיס היה אמור לצאת לשוק למעשה היה כבר אמור לצאת מהתשיעי לחודש... העובדה שפעמיים ATi סיפקה כרטיסים ודריברים כושלים עבור אתרי חומרה בהחלט לא מעלים את הביטחון שלי בחברה ובמוצרים שלה... הבחירה בסידרת הטיטניום של nVidia נראית כמו אפשרות יותר פרקטית על רקע הסקירה האחרונה... ובעיקר על רקע הידע שיש לנו על מחלקת הזכורה לרעה של ATi כבר מכרטיסי ה Raedon... והסקירה האחרונה בהחלט לא מוסיפה כבוד או ביטחון במוצר שלהם... בעיקר לא שמדובר בהשקעה של 300 דולר... רשימת הבעיות בדריוורים האחרונים ל Radeon 85…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואם לא יהיו עוד תקלות כמו שהיו לי עד עכשיו (נשפך לי Arctic silver על כל המעבד, ונשרף לי הספק, אל תשאלו איך אבל הכל עובד.) אז אני אוכל לשאול שתי שאלות: 1. מה זה S.M.A.R.T MODE להרד דיסקים? 2. הטמפרטורות של המעבד שלי (לפי חיישן על לוח אם) נעול בין 55-60 מעלות, זה בריא? זה טוב מספיק?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם במידה ואני ירצה מתי שהוא להחליף מעבד מ- tb 1 לפלומינו האם אני יוכל להחליף בלי להחליף לוח אם יש לי לוח אם asus a7v133 תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם אפשר להשיג אותם בארץ ? ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הצורב 32*8*8 teac IDE אני יודע שהוא ישן אבל נאי לא צריך מהירות מאוד גבוהה עכשיו השאלה שלי היא האם זהו צורב טוב ואמין? והאם הוא שווה את ה500 שקל שהוא עולה? ובאיזה מהירות אני באמת יוכל לצרוב בלי שהוא ידפוק דיסקים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין כרטיסי המסך: ASUS V7700 GTS 2 *Deluxe* DDR32 כ- 1000 ש"ח ASUS V7700 DDR *PURE* GEFORCE 2GTS כ-700 ש"ח ASUS V7100 *PRO* 64GF MX 400 PRO כ-700 ש"ח ומבין ה PURE וה PRO איזה יותר טוב (ביצועים במשחקים)?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 1.2 על לוח A7V133-C אני מעוניין לשדרג גם את כרטיס המסך המחשב לא משמש למשחקים ראיתי בעיתון שבכל המפרטים מופיע כרטיס מסך RIVA TNT2 32MB מה דעתכם עליו? ואיזה עדיף באותה רמת מחיר וזכרון (250 שקל)? אולי של ASUS או של ATI תודה ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום את Asus V8200 GeForce 3 Deluxe. התקנתי אותו במחשב והתקנתי לאחר מכן את ההתקנים Detenator 20.81. ניסיתי להפעיל את המשחקים Unreal Tournament ו- Operation Flashpoing. ב- Operation Flashpoint בחרתי ב- Direct 3D HW T&L ברזולוציה של 1024 על 768 ב-32 ביט צבע. הכל נראה ממש יפה, אבל המשחק קרטע ולא זז חלק. ב- UT בחרתי ב- OpenGL ברזולוציה של 1024 על 768 ב- 32 ביט צבע. הגרפיקה הייתה יפה, אבל הכל היה כהה מאוד וכמו ב- Operation Flashpoing, המשחק לא זז חלק. אני משתמש ב- P3 800 256MB אגב, המצב עם הדרייברים של Asus שקיבלתי יחד עם הכרטיס היה יותר גרוע. אני ממש חייב עזרה. אם מישהו יודע מה הבעייה, בבקשה שיאמר. - אטוס Etus
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זוכרים איך היתפערתי מהSeagate שלי? אמרתי שהוא סוס עבודה וממש קטלני ולא עושה בעיות? אז זהו, ניגמרה התקופה היפה.... לפני מיספר שעות אני גולש באינטרנט(כמו תמיד)פותח את הפייבוריטס, מזיז את הגלגלת, <<<בום>>> המחשב עושה ריסטרט, אני כרגיל מיתעצבן, פיתאום הדרעק הזה כותב לי שאני יעשה גיבוי מיד ויחליף את ההארד דיסק אחרת משהו רע יקרה... הבנתי ישר שההארד דיסק גוסס... הלכתי לחבר שלי לגבות אצלו את כול המידע, אני מחבר אותו, עולה הכול יפה, האקס פי מתחיל בזיהוי של ההארד דיסק, ופיתאום עושה ריסטרט, ככה פעמיים.. אז היתייאשתי כבר הלכתי הביתה, מייד צרבתי את כול המידע החשוב ביותר(הרשימת איסיקיו, כול הדיסקים של הולימן שהורדתי יום שלם, מישחקים, ועוד כמה דברים), ועכשיו אני מחכה ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש במסך 19 vision master pro 451+voodoo3 3000 ולא יכול להעלות את זה ליותר מ-75 בכל הרזולוציות מה הפיתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-