ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
טוב זה הולך להיות ארוך כי נבלעתי פה לאיזה בור בלי תחתית, אז נתחיל: הכל התחיל ביום בהיר כאשר המקלדת האל חוטית שלי נדפקה (בתמונה שמעל). היא פתאום מקבלת קריזות של ררררררררררררר במקום ר' אחד תמים. אמרתי אולי סוללות, הטענתי אותם ולא עזר. קניתי חדשות וגם לא עזר.. הצלבתי עינייות ('דונגל' אם אפשר לקרוא לו ככה) מול סט נוסף שנקנה יחד, גם זה לא עזר. שיניתי את המיקום של העינית לטווח 0 ואפילו זה לא עזר. אז הצלבתי את המקלדת עצמה מול הסט הנוסף ומשום מה גם זה לא עזר. פשוט ההתקפים היו מתרחשים לעיתים וגם מאוד קצרים... אז דחיתי את החלפת המקלדת עד הלום... אבל לא מזמן התחדשתי במחשב חדש ונחשו מה? גם זה לא עזר בקיצור הגיע הזמן להחליף. אבל מה אני מחפש? לא בדיוק יודע, אני זקוק להכוונה, …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ בנוגע למוצר שאני מחפש בשביל מישהו. אז ביקשו ממני לבדוקבקר שילטה (לא ג'ויסטיק פשוט) בשביל סימולטור מטוסים שעובד על מחשב אישי. עכשיו רוצים בקר שליטה שמלבד הג'ויסטיק עצמו משלב דוושות וכולי (כולמר דגם יותר מתקדם מבקר פשוט). אני רוצה לשמוע המלצות על דגמים ולאו דווקא לדבר על מחירים למרות שחשוב שזה יהיה במחיר עממי ולא משהו שגולש אל נקודת ה 500-1000 שקל. תודה מראש. עריכה: דעות על הדגם הזה שנראה לי בסדר: http://tms.co.il/product/1068 ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרגע Logitech G300. הוא מתחיל לעשות בעיות אמינות (כשאני לוחץ ב-BF4 בלחצן הימיני כדי להיכנס בין כוונות הוא יוצא ונכנס בפתאומיות... לפעמים הלחצן הימיני לחוץ אך הוא לא נכנס לבין כוונות). בקיצר, משהו בסגנון CLAW, עדיפות למינימום 2 לחצנים משניים (ל-G300 יש 4) ועדיף שיהיה אופטי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במדריך של הלוח אם אמורים להיות 6 חיבורים. speaker power sw power led H.D.D led MSG led reset SW הבעיה היא שחסרים לי הmsg led והspeaker. הם פשוט לא יוצאים מהמארז. המארז הוא hec 6a19 מה אני עושה? או שאולי לא חובה לחבר אותם או משהו.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז לאחר שקניתי לפטופ תוך המלצה מהאתר ואני מאוד מאוד מרוצה. אני צריך עכשיו עכבר. קיבלתי עכבר של toshiba ביחד עם המחשב אך החוט של העכבר הוא כמו של אוזנייה (שזה נייד אך קריע) ואח שלי תוך משחק אינטנסיבי בBC2 מתח את החוט והמחשב לא קולט טוב את העכבר. אני פשוט אם אוזניות בלוטוס טובות כבר כמעט שנה ולא מוציא יותר כסף על אוזניות משום שאלו לא מתקלקלות (החוט לא נמתח והן נהרסות כי אין חוט) לאחר חפירה דרישות העכבר אני רוצה עכבר אלחוטי, שאין לו לאג כדי שזה לא יפריע לי במשחקים. חשוב שיהיה ניתן ללחוץ על הגלגלת בתור כפתור עכבר אמצעי ולא יהיה לזה כפתור נפרד. רצוי מחיר נמוך אך אינני מתמצא במחירם של עכברים. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר נייד, אך שיהיה ניתן לשחק איתו FPSים כאמור. בלוטוס יהיה נח…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך הרמקולים האלו??? אני מאמין שאני יקנה אותם, הם 2.1, 30 ואט סאב, 10 ואט כל סטאיליסט... XPS 210: Stereo Kit + Subwoofer Designed with the most demanding PC users in mind, the XPS 210 is Hercules' most lifelike 2.1 channel kit. The deep and powerful wooden 30 Watt RMS subwoofer completely submerges listeners by dramatically improving the sound reproduction of low-end frequencies. Satellite speakers with tweeters and medium-range response ensure incredibly natural reproduction of the rest of the sound spectrum. Featuring total sound control, including treble and bass master volume, the XPS 210 provides listeners with a truly amazing quality of sound, including stunning 3D …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המדפסת שבכותרת ואין לי רגע דל. ההדפסה יוצאת מפוקסלת ! קיימת דרך להגדיר רזולוציה למדפסת הזו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר חדש. קראתי את הכתבה על ה-Trackball של Logitech באתר. אשמח לשמוע חוות דעת על העכבר ממי שיש בבעלותו עכבר כזה, או כל עכבר Trackball אחר. הדברים שמעניינים אותי: נוחות, תנועה (אם אלחוטי - האם יש Delay?) חשיבות גלגל scroll בעכבר מסוג זה איך הוא במשחקים האם עדיף על עכבר רגיל וכל נושא אחר שתרצו להעלות תודה, PSben
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Razer BlackWidow 2013 Razer BlackWidow Ultimate 2013 ממחר במלאי בסניפים של KSP עם מתגים (סוויצ'ים) כחולים. כרגע אין צפי לחריטה בעברית. יש אפשרות שיביאו את הגרסה עם הסוויצ'ים החומים אך כרגע אין צפי לכך. עדכון: ביררתי עם שי מאייבורי ולאייבורי כנראה במהלך שבוע הבא המקלדות יגיעו לסניפים וללקוחות שהזמינו מראש, כולל חריטה בלייזר עם עברית. לגבי המתגים - ככל הנראה במקלדות שיגיעו למלאי באייבורי יהיו מתגים אדומים או שחורים, אבל לאייבורי יש גישה לכל סוגי המתגים העיקריים ואפשר להזמין עבור יחידים וקבוצות בידיעה שזמן האספקה יהיה מעט ארוך יותר למתגים שיצטרכו להזמין מחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אז קיבלתי את העכבר A4Tech X-750F מ"יאללה דיל"... הייתי אמור לקבל אותו לפני 5 ימים אבל היו בדואר טעויות והם טעו במשהו ולכן קיבלתי רק הודעה שניה.. הגודל של העכבר, בניגוד למה ששמעתי שאומרים, הוא רגיל למדיי.. טיפטיפה קטן יותר מהעכבר האופטי הרגיל של MS. הוא יפה ואת זה ניתן לראות בתמונות. הוא נוח בצורה שונה מהעכבר האופטי הרגיל של מייקרוסופט שהיה לי קודם לכן. החומרים שמהם הוא עשוי מרגישים קצת "מצועצעים" ביד ולוקח זמן להתרגל אליהם ואליו. הצורה שלו רגילה. לדעתי, כפתורי האגודל(קדימה ואחורה בדפדפן) חסרי שימוש מכיוון שבדפדפן שלי(אוונט ברווסר) אם לוחצים על המקש הימני והשמאלי ברצף במהירות זה מעביר דפים(תלוי בסדר הלחיצות) ואני כבר רגיל לזה. כנראה שאפשר לשנות את התפקוד של כפתורי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשמוע דעות לגבי המארז ARCTIC COOLING Silentium T3 + 450W PS ומה ההבדל בינו לבין T4 (של אותה חברה)? תודה 8)
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית חזק לעריכת וידאו ואנימציה, לא חושב שהמפרט משמעותי כאן. העניין הוא שאני עובד עם עכבר עתיק ובקושי לחיץ (ובטח שלא מדויק), ואני מעונין בעכבר לצורכי עריכת וידאו, עיצוב גרפי, אנימציה וכו'. קנו לי את העכבר של לוג'יטק MX518 , הבעיה היא שרשום שהוא מיועד לגיימינג ובעיקרון אין לי כוח לשטויות של גיימינג אלא חשובה לי נוחות, דיוק ואמינות. האם העכבר הזה יכול לשרת אותי, או שכדאי להחזיר לחנות (עוד לא פתחתי) ולבחור עכבר אחר? יש המלצות אחרות? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אחרי שהתחדשתי באוזניות , עכבר ופד לעכבר, הגיעה תורה של המקלדת פשוט חבל לא לנצל הנחות של כמעט 100 שקל . בעקרון אני מעדיף לא להשקיע סכום מטורף עד 400 ( לפני ההנחה ) כמובן שמדובר במקלדת מכנית. עיקר המקלדות שראיתי במחירים טובים היו של thermeltake אבל יש אפשרות ל crosiar ולcoolmaster . (שמתי עין בעיקר על ה Thermaltake Tt eSports Meka G1 ועל Thermaltake Tt eSports Meka G-UNIT שמגיעות במחיר יחסית מצוין) כאשר ה g-unit מציע באנדל יותר מענין (כולל אורות led וכל מיניות שטויות אבל הבעיה היחידה שלו היא שהסימן שאלה ממוקם בשונה ממקלדות רגילות) אשמח לשמוע המלצות . תודה איתי
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהאתר TMS אם אפשר לחסוך אז לחסוך אם יש אופציה מאד משתלמת אז לחרוג קצת תודה[br]פורסם בתאריך: 20.01.2011 בשעה 15:37:46 לא מחייב מ TMS אפשר גם מחנות אחרת
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מדפסת לעסק קטן (אמינה,צבעונית ואחזקה זולה) . לא ציינתי מחיר, אבל, אני מחפש עד 600-700 ש"ח. אני יודע ש - hp די אמינה (אני מחזיק כזו) אבל העלויות של הראשים ... :'( (מה דעתכם על Xerox ? Epson ואולי עוד אחרות ... המדפסת תדפיס בעיקר בשחור לבן, אבל גם צבעוני.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך אותה לעבודה ביתית קלה ופעם בכמה זמן להוציא תמונה על נייר רגיל או מיוחד הציאו לי במחיר של דילר 693 שח בלבד כדאי? כולל מעמ כמובן
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נראה לי השילוב המושלם בין עכבר ומקלדת בסט למשחקים לא ? http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard_mice_combos/devices/4677&cl=US,EN שמעתי שהMX1100 עכבר מצוין לפחות כמו הMX1000 ולWAVE יצא שם מצוין בפורום כאן. מישהו יודע כמה זה צפוי לעלות בארץ ? לא מצאתי את הסט הספציפי בשום חנות באינטרנט, רק את הסט WAVE הקודם.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש כבר זמן מה הגה Force Vibration Feedback Wheel של לוגיטק ובזמן האחרון אני צריך כל הזמן לאפס אותו והוא כבר לא מדוייק כמו שהיה, התקנתי מחדש דרייברים אבל זה לא ממש עזר וחשבתי שאם לא אנתק אותו מהUSB זה אולי ישמור את הכיול האחרון שעשיתי (הכיול אוטומטי, צריך להכנס להגדרות ההגה ולשחק איתו ימינה ושמאלה) אבל זה לא ממש עוזר, כל פעם לפני משחק אני צריך לבדוק שהוא באמת מכויל .. מה גם שיצא לי לראות שיש את אותו ההגה בשני דגמים חופפים http://www.logitech.com/en-roeu/441/298?WT.z_sp=Image שיש לו דרייברים לוויסטה http://www.logitech.com/en-us/441/2971?WT.z_sp=Image שיש לו דרייברים ל7 וגם ל64BIT השמות שלהם גם שונים אחד זה פורמולה והשני זה נסקאר איך אני יכול לדעת איזה דגם שצלי? יכול להיות…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה עכבר גיימינג לקנות, סוג העכבר שאני רוצה הוא CLAW או PALM. אשמח אם תכתבו מהם החסרונות והיתרונות של העכברים, אמרו לי שלא כדי את הG500 ושלTAIPAN יש בעיות... אז DEATH ADDER נשמע הכי טוב... אשמח גם אם תכתבו חוות דעת מנסיון שלכם עם העכברים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. יש מספר אפשרויות בביוס שלי שאין לי מושג מהן. אם תוכלו להסביר לי את המושגים או להפנות אותי למקום שמסביר המושגים: AGP comp. driving AGP read synchronization PCI delay transaction אגב, לוח האם שלי הוא GA-7vtx-e
-
אהלן אחרי שניים ארוכות ה G500 שברשותי התעייף והתחיל לזייף(הלחצן השמאלי נלחץ מספר פעמיים מפעם לפעם) ורציתי לקנות עכבר גימינג חדש בעיקר ל FPS על מה אתם ממליצים? חשבתי על ה G502 או על ה G402 האם ההבדל של ה 120 שקל הוא באמת משמעותי? יש גם את ה Roccat Tyon מה אתם אומרים עליו? מה אתם חושבים ואם יש עכברים אחרים אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב (זה לא מה שיפריע...עד 400) אז יש לי 4 אפשרויות שאני חושב עליהם.... Logitech MX510 Logitech MX518 Razer Viper Razer Diamondback אני מחפש תמורה טובה ולא סתם לזרוק את הכסף.... הכי נראה לי זה הMX510 כי 1. הוא בצבע כחול 2. הוא דיי סבבה למשחקים...לא תמיד צריך את הTOP שבTOP..!! 3. נראה לי ש800DPI יספיק לא צריך 1600DPI... יש הצעות אחרות
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז זה כמעט נכון. לבנצ'מרקים. השואה באתר של תום: GF4 Ti4200 מומהר, מול GF4 Ti4400 וה-GF4 Ti4600 לא מומהרים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, המקלדת הקודמת שלי לצערי נהרסה (microsoft natural Ergonomic Keyboard 4000) וגם העכבר מראה סימני סוף חיים (razer imperator) וחשבתי שהגיע הזמן להתחדש מבקש המלצה למקלדת + עכבר אגרונומים, עדיפות לחוטיים ולא אלחוטיים (עם זאת, מוכן לשקול אם יש סיבה טובה ) מבחינת מחיר, חשבתי על סביבות 600-700 ש"ח (אפשר לגלוש לכיוון ה850 אם יש סיבה טובה) קניה של המקלדת מהארץ (אלא אם אפשר להזמין מחו"ל עם עברית). לגבי העכבר לא אכפת לי להזמין מאמזון אם יצא זול יותר כרגע מבחינת מה שכרגע הסתכלתי (אשמח להמלצות): 1. מקלדת, כרגע חשבתי פשוט לקנות את אותה המקלדת (185 ש"ח) 2. עכבר: חשבתי על הrazer mamba tournament, razer mamba deathadder elite, …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת במחיר סביר של כ-150 ש"ח עם אפשרות להגדלה של התקציב ל-200 אם מדובר במשהו יוצא דופן. דרישות: אלחוטית שטוחה ככל שניתן שקטה, היות ואני עובד מהבית בלילה לעיתים. שחורה, ואם אפשר - לא בצבע שחור מבריק, כדי שהאור מנורת העבודה על השולחן לא ישתקף בה מקש ENTER גדול - חובה ללא מקש -F-LOCK שמחליף בין האופציות על מקשי ה-F. זה מאוד לא נוח עבורי. שכל מקש F יהיה בעל יכולת אחת בלבד, ומקש ה-SCREEN SHOT יהיה נפרד גם. עם כרית רכה לידיים אין צורך בעכבר, אני מתכוון לקנות כנראה את ה- Logitech Performance MX קימורים וכיפופים "אורגונומיים" שונים לא ממש הכרחיים. כיום אני משתמש בשתי מקלדות: בית: מקלדת אלחוטית - Wireless Comfort Keyboard 4000 - פרט ל…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-