עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by y_i_c,

חיפשתי בכמה חנויות און ליין אבל לא מצאתי....מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג?? עידו

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by MiniMizer,

יש לי הרד דיסק אחד, סידירום וצורב. הסידירום היה מחובר בתור Primary Slave והצורב בתור Primary Master. ההרד דיסק היה המאסטר הראשי. היום הפכתי את הסידירום לSecondary Slave והשארתי את ההרד דיסק לבד. הסידירום מזוהה בביוס אבל לא מזוהה בווינדוס (XP). רק הצורב מזוהה. חוץ מזה סדר הכוננים לא השתנה למרות שהסידירום "נעלם". יש דרך לסדר את זה? w00t לא משנה, תיקנתי את זה כבר בעצמי ;D

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Chura,

שלום יש לי את המארז הנ"ל http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm הוא טוב ? הוא עלה סביב ה400 הוא עם 2 120 שקטים מאוד עכשיו אני צריך ספק בשבילו, אשמח אם ספק מוסלב... מישהו יכול להמליץ ? חשבתי על זה, אבל הוא לא מוסלב... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 חן

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן, הצורך הוא במכונה שתעבוד קשה ולא תהיה חד פעמית כמו הרבה מדפסות לייזר זולות או מכונות משולבות שאחרי כמה חודשים הכל מתחיל להיתקע ועוד כל מני שטויות בסגנון שבא למות. אלא משהו שיכול לעבוד בצורה רציפה ואמינה במשך הרבה זמן. דרישות: -מדפסת לייזר (שחור לבן) -הדפסה דו-צדדית (חובה) -סריקה דו-צדדית (יתרון גדול) -פקס -wifi (ממש לא חובה, סתם יתרון, אין בעיה לוותר אם זה בא על חשבון איכות המדפסת) -יהיה נחמד אם מדובר בדגם שיש לכם ניסיון איתו שאלות: 1. האם לדעתכם עדיף יהיה להשקיע במדפסת איכותית וסורק נפרד, יש בזה הגיון כלשהו? 2. הצורך בהדפסת משהו צבעוני הוא אחת למספר חודשים אולי, אני מניח שלא שווה להשקיע בשביל זה בלייזר צבעונית שעושה עבודה טובה גם בשחור לבן כי זה יעלה יותר…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by dans41,

מה אתם אומרים על העכבר הזה? זה עכבר לייזר אלחוטי, הוא נראה ממש נוח ועושה רושם שהוא מתאים לצרכים שלי. אני לא יודע מה היתרונות והחסרונות של לייזר על אופטי הייתי שמח עם מישהו יפרט לי קצת בנושא. בעיקרון זה עכבר לגיימינג (משחקים כבדים אבל לא לשעות משחק ארוכות אלא פעם ב.. שיוצא לי לשחק). אני חייב להתשמש בפד? כי אני רוצה להשתמש בו גם על מיטה או ספה ואני לא יודע עם אפשר בלייזר, ואיך זה יקלט. עם למישהו יש ניסיון איתו או עם עכבר שעונה על הצרכים שלי אשמח לשמוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. צריך עכבר לגלישה רגילה בנט, ולעיבוד תמונות בפוטושופ. מעדיף משהו לא אלחוטי. תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש מדפסות שנותנות איכות של 1200 על 2400 שזה לפי מה שאני מבין מעולה לטקטס אבל יהיה ממש גרוע לתמונות איכות סריקה 2400 על 4800 עד כמה זה משמעותי יותר טוב לסריקת תמונות והאם ההבדל הוא ניכר? או שכל הקטע ברזולציה גבוהה זה בשביל היכולת להגדיל את התמונה ולעשות תקריב ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי יומולדת ואני רוצה לפנק את עצמי באיזה מארז דלוקס ,עזרה והצעות בכל מחיר! =]

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by spatz,

קניתי את העכבר החדש של לוג'יטק, ה-MX500 וכשאני נכנס למשחקים הגלגלת לא עובדת. אני משתמש בדרייברים הכי חדשים (9.73) והתקנתי את הפאץ' Game-Whl שיש באתר שלהם, וזה לא פתר את הבעיה. ניסיתי להתקין את הדרייברים הקודמים (9.61) אך גיליתי שאינם תומכים בעכבר שלי... מישהו יודע אוליי מה לעשות כדי לגרום לגלגלת לעבוד? כי זה דיי מבאס אותי...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. המדפסת הקודמת שלי התקלקלה ועכשיו אני קונה אחת חדשה. אני לא צריך איכות גבוהה או קצב מהיר אבל אני רוצה שתהיה זולה וזאני גם אוכל להשיג דיו בזול. לאחר חיפוש קצר חשבתי על האפשרויות הבאות: http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=608935&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=376019&SID=GP91NHS7LW3G9JXDB06K8FHREA6Q0RX0 http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=552521&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=5632&SID=GP91NHS7LW3G9JXDB06K8FHREA6Q0RX0 http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=553131&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=5642&SID=GP91NHS7LW3G9JXDB06K8FHREA6Q0RX0 אם יש לכם אפשרויות אחרות אשמח לשמוע. תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי אפשרות עכשיו לקנות את ה HERCULES Prophet T200 אבל אני רוצה את HERCULES Prophet T500 אין לי כסף .... יהיה לי כסף רק בעוד חודשיים בדיוק!!! לחכות חודשים או לקנות את ה T200 עכשיו?? אני ממש מתלבט מה אני יעשה??

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום! אני מחפש לקנות סורק למשרד לא משהו יקר, סורק שיעשה את העבודה, - סריקת תמונות ומסמכים ותוכנות OCR שעובדות (הבנתי שיש עם OCR בעיות בעיברית), כמו שכתבתי אני מחפש המלצות לקניית סורק, ואם מישהו יכול להסביר האם עדיף לקנות סורק עם DPI גבוה לשימוש משרדי, או שאפשר להסתפק עם DPI נמוך, כמו-כן איזו רזולוציה כדאי שתהיה לסורק. ראיתי ב- toms-hardware המלצה ל- UMAX ASTRA SLIM 600 עולה בפנדה 330 ש"ח, לינק: לינק האם umax החשבת חברה טובה? האם כדאי להשקיע יותר? האם מישהו מצליח לעבוד עם תוכנות OCR בעיברית ומקבל תוצאות טובות, אודה מאוד אם אוכל לקבל שמות של תוכנות טובות. אם מישהו יוכל להסביר קצת על המושגים DPI ומשמעות הרזולוציה (מה כדאי למשתמש ביתי/משרדי קטן, ומה כדאי למקצוענים). בתודה מר…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. האם זה הכרטיס האמיתי או שיש catch ? איך השירות והאחריות של אקסלנט ומה דעתכם על המחיר http://www.exlmarket.co.il/ מתי יגיע ה all in wonder ומה עדיף מקורי של ati או של חברות אחרות ? הרקולס נניח ? זה לינק לפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_97&products_id=731 איך יכול להיות כזה הפרש מחירים ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Offset,

שלום, לאחרונה היה לי יום הולדת 16, אני משחק תמיד עם חברים משחקי מרוצים כמו NFS:WORLD,BURNOUT,NFS וחשבתי שאולי אני אקנה הגה איכותי וטוב ליום הולדת שלי. אני אשמח להמלצות על הגה טוב, עם דוושות והילוכים אם זה לא יקר מידי. התקציב שלי הוא 200 שקל בערך, אפשר 100 או 200 שקל יותר. ואם אפשר שזה יהיה מציאותי כי עוד חצי שעה גם אני אתחיל ללמוד נהיגה. אבל המטרה העיקרית זה לשחק עם חברים במשחקי מירוץ. יש לי מקום להגה ליד המחשב ולדוושות על הרצפה אז זה לא הבעיה וגם יש לי מסך 23 אינץ'. אשמח להמלצה טובה, תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מחפש שולחן קטן וצר שכבלים וספק יכולים לשבת תחתו השולחן צריך להיות צר ועליו מחשב יש לכם ראיון איפה ניתן להשיג ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by biotech326,

שלום חברים! סוף סוף יצאתי מבית ההורים ועברתי לגור לבד בדירת סטודיו. אני קונה טלויזיה גדולה עכשיו שאתלה על הקיר ואחבר את המחשב אליה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת איכותיים עם עיצוב מגניב שיהיה נוח להשתמש בהם על המיטה- זה הכי חשוב!!! כלומר שהעכבר יעבוד סבבה על המשטח הזה. התקציב הוא 250-300 עם חריגה ל-350 אם ההבדל מצדיק את זה. אין לי ממש מושג בזה אז כל הצעה שהיא תתקבל בברכה! תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, לא ידעתי איפה לשים את ההודעה אז אם זה לא מתאים אז סליחה ;D זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI אני מתקוון לקנות חלק/ים חדשים עד 1000 ש"ח מה לקנות ??? ??? ??? : : :P :-/ :-/ :-/ :-/ :AR15: :AR15: :asthanos:

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by God4U2,

לאחר כישלון הPOST הקודם ... הנה הגירסה המקוצרת אני צריך מפרט חדש צריך ממש לא להתפרע איתו ... אני לא צריך מסך אבל הוא בהחלט מיועד ל OC מעבד - אני בנטיה חזקה על AMD , אני רק לא בטוח אם ללכת על ה XP החדשים, הבנתי שזה קצת מסובך לפתוח להם את המכפלה ... HD - אני סגור על MAXTOR 40GB מודם - אני רוצה US-Robotics 56 EXT CD - אני חושב על ה ASUS צורב - PLAXTOR נכון ? מארז - אני מאוד חושק ב ENERMAX, רק עם איזה ספק ? MOBO - צריך משהו שממש אפשר ללכת איתו רחוק, OC רציני, אני ממש בונה על אופציות רק תעזרו לי כאן עם הלוח כי ממש לא ברור לי מה טוב או לחילופין מה יעשה את העבודה ... :\ כרטיס מסך - לא GF 3 ! אולי GTS , או אפילו GF 2 PRO 64 DDR - הבנתי שהוא חביב כרטיס קול - כאן …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ntl,

שמעו הייתי בפורום של אתר מחו"ל ושאלתי אם AMD עדיף או שמא P4 (???) אמרו לי ש-AMD זה טוב, אבל: The only downside to AMD is they require a lot of cooling למה התכוונו ואיך מסדרים את זה....?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by yosi-m,

היי יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 2 mx400 64mb של power color . מתי שאני מפעיל את חריץ ה AGP ב x4 אז המשחקים ניתקעיםלאחר כמה דקות של משחק, בכפול 2 הכל בסדר ממה נובעת הבעיה ????? (חוץ מהעובדה שיש לי POWER COLOR

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by HaVoC_850,

שלום, אני רוצה לקנות כיסא למחשב בסכום של כ-700 ש"ח. צריך שיתכוונן לגובה, מנגנון נדנוד ומנגנון לשינוי גובה המסעדים. אני מעדיף כיסא מבד ולא מעור עם משענת גב גבוהה. אשמח להמלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. נעזרתי בסרטונים שבראש הפורום ע"מ להחליט איזה Switch הכי יתאים לי, אהבתי מאוד את החומים, אם כי גם הכחולים והירוקים מצאו חן בעיניי מכנית (למעט הרעש). (העובדה שצריך להיות "החלטי" יותר על מנת להקליד איתם). אני הרבה פעמים מקליד בלילה, מה שדי פוסל את הכחולים. אם השימוש העיקרי שלי הוא להקלדה, איזה סויצ'ים עדיפים חומים או ירוקים? מבחינת פונקציונליות, אהבתי מאוד את ה K70 אך אני פתוח גם להצעות אחרת. איפה אני יכול לנסות את המקלדות לפני קניה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by kvodi,

24 אינץ' יש איזה שהוא טופס שצריך למלא.?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by yevv,

שלום היום קניתי את הSteelSeries Siberia Elite Prism חיברתי והכל עובד חוץ מהמיקרופון ניסיתי כבר הכל בדקתי בגוגל וכל מה שרשום שם עשיתי ועדיין לא עובד יש לכם רעיונות? מה לעשות? :please:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.