ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אותו מחיר, מי יותר עמידה, מי יותר איכותית?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי חישוב שהצ'נברו עם כל התוספות שאני צריך מתקרב ל1000 שקל השאלה אם עדיף לי כבר ללכת על הצונמאי של TT כנסו ללניק ותנסו לעזור לי http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm נראה לי הוא מגיע בלי קירור למעבד אז בעצם יצא יותר יקר...אבל אולי אני ישיג את הצונמאי במחיר זול יחסית
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות עכבר למשחקים אני גיימר דיי כבד אני משחק בעיקר פקמן. סתםם אני משחק counter-strike source. הפד של הוא fUnc אז בבקשה תעזרו לי להחליט על אחד העכברים האלו. תודה רבה רבה =)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני קונה מחשב חדש, רציתי לדעת מה האופציה הכי טובה למשתמש הביתי - למשחקים. האם לקחת את הantec הכסוף עם 430W TRUE POWER (עולה בערך 850 ש"ח בפנדה) או אופציה אחרת שאתם תציעו לי שתעלה בערך אותו הדבר. לא ראיתי אשכול מרוכז על מארזים אז פתחתי אשכול חדש.. ובואו ניזכרו, אל תביאו לי מארז קטן של קומפיוקייס עם ספק טוב .. כי המבנה שלו בטח מעפן ומתחמם מהר.. ועוד דבר, למה הantec עם הספק true power 430W לא מופיע באתר הרשמי שלהם?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל הפריקים של סימולטורי הטיסה במיוחד falcon4 היגיע לישראל ה COUGAR! במחיר עממי של 2300 שקל. העתק מדוייק של הF16 שני החלקים שוקלים 8 ק"ג בקרוב (כל החלקים עשויים מתכת מלאה) מי שמעוניין פרטים : Cougar World
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש להם את הדגמים high performance שהם pc2100 ויש להם דגמים של pc3000 באותו מחיר.... אז מי מהם יותר טוב?? מה אתם אומרים? אני חושב לקחת את הhigh performance מישהו יודע אם הוא CL2 כי הבנתי שצריך את זה.... בקיצור אני מתכוון לקחת אותו 256MB אני מתכנן המהרה למעבד ללוח האם ולזכרון... הוא בסדר?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, המקלדת הקודמת שלי לצערי נהרסה (microsoft natural Ergonomic Keyboard 4000) וגם העכבר מראה סימני סוף חיים (razer imperator) וחשבתי שהגיע הזמן להתחדש מבקש המלצה למקלדת + עכבר אגרונומים, עדיפות לחוטיים ולא אלחוטיים (עם זאת, מוכן לשקול אם יש סיבה טובה ) מבחינת מחיר, חשבתי על סביבות 600-700 ש"ח (אפשר לגלוש לכיוון ה850 אם יש סיבה טובה) קניה של המקלדת מהארץ (אלא אם אפשר להזמין מחו"ל עם עברית). לגבי העכבר לא אכפת לי להזמין מאמזון אם יצא זול יותר כרגע מבחינת מה שכרגע הסתכלתי (אשמח להמלצות): 1. מקלדת, כרגע חשבתי פשוט לקנות את אותה המקלדת (185 ש"ח) 2. עכבר: חשבתי על הrazer mamba tournament, razer mamba deathadder elite, …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם ניתן להאריך כבל USB ע"י חיתוך הכבל והארכת החוטים בצורה רגילה עם איזולירבנד. אני יודע שניתן להאריך עד 5 מטר ומעבר לזה דרוש מגבר. תודה למגיבים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע אני מחבר את המגבר למחשב בכבל RCA שמתפצל לשני חיבורים אנלוגיים (RCA למחשב ושני חיבורים אנלוגיים למגבר). סטריאו כמובן. אם אני יוציא כבל אודיו דיגיטלי אופטי מהמגבר למחשב האיכות תשתפר ? אין בעיה של כניסת אודיו דיגיטלית במחשב / מגבר.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר לייזר מקצועי/מדויק עבור גרפיקאי במחיר של עד 300 ש"ח אין צורך לנצל את כל הסכום - אם יש יותר בזול אשמח לשמוע ראיתי עכשיו את העכבר הבא: http://www.lamisrad.co.il/pl_product~Teac_c344~13~61.htm איך הוא? בתודה חיים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מקלדת מוטימדיב וכמה מהמקשים שלה לא עובדים למשל הכניסה למוזיקה שלי והתמונות שלי לא עובדים אבל לעלות ולהנמיך את הכול עובד אבל המקשים האלה מגיבים(נגיד אני בICQ ולוחץ עליהם זה עושה רעש של הכתיבה) גם מקש הprtscn לא עובד לי משהו יודע אך אני פוטר את הבעיה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לחבר את המודם שלי לספק של המחשב כדי שהאל-פסק יחזיק גם אותו בעת הפסקת החשמל, אני הולך לחנות אלקטרוניקה ולא יודע מה לבקש, אמרתם לי שיש כזה מתאם, יש לזה שם? מה אני אמור לבקש?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות הNFS החדש שיצא וזה שמדברים שמאוד רצוי שיהיה הגה החלטתי להשקיע .יש איזה שהוא מוצר שמרגיש קרוב לאמת עם ידית הילוכים נורמלית?תמיכה בוינדוס 7 64BITחובה.והכי חשוב שהתושבת של הדוושות לא תזוז היא צריכה להיות כבדה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן רכיב שיודע להמיר מקלטות וידאו לקובץ במחשב. (זה הרכיב שקניתי: http://www.grandtec.co.il/product.asp?productid=234 ) הבעיה היא שהקובץ שיוצא לי מהממיר הזה הוא באיכות נמוכה יותר מהאיכות שאני רואה כשאני מחבר את הוידאו לטלויזיה. אני מחפש רכיב טוב יותר שידע להמיר באיכות גבוהה יותר. אולי לא דרך חיבור USB אלא ככרטיס שאחבר ללוח אם... בקיצור, אשמח אם מישהו יודע על רכיב כזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות רמקולים מאנגליה , דרך קרובי משפחה שנוסעים עוד שבועיים. הבעייה היא שעל רמקולים משלמים 70% מכס ! :\ מישהו ניסה משהו דומה בעבר ? איך אני מכניס את הרמקולים (4 + סאב וופר) לארץ מבלי להצהיר או לשלם מכס ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 4625 , ואני לא מצליח לקבל פקסים, קראתי בחומר הנלווה למדפסת שצריך לחבר בטור לכבל שמתחבר לנקודת הטלפון רכיב שנקרא מסנן DSL , היכן ניתן למצוא את הרכיב הנ"ל?.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש ברשותי מדפסת HP LaserJet 1010. קניתי פעמיים טונר מקורי של HP עבור המדפסת, ברשת "אופיס דיפו". בשתי הפעמים ניגשתי למוכר, ביקשתי טונר ומסרתי את הדגם של המדפסת, וקניתי לאחר שווידאתי שהדגם הנ"ל מופיע בין הדגמים שנתמכים ע"י הטונר כפי שמופיע על גבי האריזה. בשתי הפעמים ההדפסות יוצאות מאוד חיוורות לעומת הדפסה של מדפסת דיו HP 4500 officeJet. למישהו יש מושג - האם זו בעייה של המדפסת ? האם קיימים מספר טונרים מתאימים, שיפיקו הדפסות פחות חיוורות? בברכה, דן
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני צריך ייעוץ מקצועי לקניית מארז למחשב שלי. חשוב להזכיר: אין הגבלה של תקציב, העיקר שיהי טוב. להלן הפירוט של החלקים כרגע במחשב שלי (שאמורים להשפיע על איזה מארז אפשרי לקנות וכו') לוח אם: Intel Bay Field D865GBF 6 PCI, 1 AGP, 4 DIMM, Audio, Video, LAN מעבד: Intel pentium 4 2600 (2.6) 13*200 כרטיס מסך: Radeon 9200 se 128 mb זיכרון: ישנם שלושה מקלות, PC3200 DDR SDRAM מקל אחד 256 mb מקל שני 256 mb מקל שלישי 512 mb שני צורבים: אחד צורב "קומבו" אחד צורב DVD (לא שזה משנה). דיסק קשיח (פנימי) SAMSUNG 80 GB כונן דיסקטים 1.44 רגיל זהו זה מה שחשוב לדעתי לבחירת המארז הנכון לא אכפת לי להשקיע, אני רוצה שיהי מארז עם ספק כוח חזק, עם מאווררים להכל, וגם שיהי יפה, שקוף יהי נחמד א…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעניין לשמוע את דעתכם על ההשוואה הבאה כאשר לא לוקחים בחשבון שיקול כספי בכלל. מעבד פנטיום 4 1.7 על לוח מריוויל של אינטל ו 512 מ"ב זכרון מהיר (RDRAM). מעבד אתלון אקס פי 1700 על לוח ג'יגהבייט ו512 מ"ב זכרון (DDR). מה עדיף מבחינת ביצועים לשימוש בייתי כולל משחקים. אל תתיחסו בכלל לכסף תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי לא מכיר את כל מדפסות ברודר למינהם HL-1250 הקטנות סוסי עבודה, HL-5240 ודומיהם 5140, 5050, ואפילו 6050 הגדולות. לכולן דבר אחד משותף: הן תמיד יפסיקו להדפיס כאשר המדפסת מראה נורת "Toner Life END". איכשהו זה תמיד מתי שאנחנו בדיוק צריכים להדפיס משהו מאוד חשוב.... לרוב ניתן לראות בהדפסה האחרונה שאיכות ההדפסה היא מצויינת ולכן לא ברור מדוע נגמר כבר הטונר :s05: . כשטונר במדפסות ברודר נגמר ממש אז נראה שרקע הדף הלבן הוא מגורען בגוון שחרחר, מה שמראה על טונר גמור. לחילופין כשהתוף גמור אנו נראה פסים שחורים לאורך הדף. אז איך בכל זאת מוצצים עוד הרבה מהטונר שהרגע נגמר ללא סיבה מוצדקת? עקבו אחר ההוראות הבאות: שימו לב לתמונה של יחידת הטונר הזאת(בדגמים גדולים הטונר מעט שונה אך הרעיון זהה…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אוקיי חשוב לציין לפני הכל שאני לא גיימר שמשקיע הרבה משעות הפנאי שלו על משחקי מולטי פלייר כמו CS, CSS, AA, BF, TF2 וכו' - בקיצור אני לא גיימר. אני משחק במשחק מחשב גומר אותו וזהו, אני בקושי משחק במולטי. לדוגמא COD4 שקיבלתי מחבר שקנה, סיימתי את הסינגל פלייר ובקושי נגעתי במולטי. כנ"ל לגבי COD5, ועכשיו אני משחק גם FC2, FALLOUT 3 עכשיו חשוב לי עכבר שיהיה טוב. בוא נגיד שיחזיק אותי לעוד כמה שנים טובות כמו העכבר העכשווי שיש לי. כרגע יש לי MX510, הגירסא הישנה של MX518, בוא נגיד יש לי אותו בלי עין-הרע 4 וחצי שנים, המון זמן ועד היום הוא עובד כמו שצריך. אבל פשוט די נמאס לי ממנו, וגם למטה יצאה מדבקה למטה.. מה שמפריע לנוחות, וגם חאלס 4 וחצי שנים, לא מספיק? רציתי להתחדש או ב…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה פד איכותי, יש מצב שאני אקנה את ה-Copperhead הזה אם הוא יצא לפני שאני אקנה את המחשב. אם לא אני אסתפק ב-Diamondback, ומה שישאר לי זה לבחור פד וכרגע אין לי. חשבתי על הפדים הבאים - Razer eXcatMat - מישהו יודע אם מוכרים אותו בארץ? אם כן אז לציין איפה. X-Ray - כנ"ל. IceMat - אמרו לי שהוא שוחק את ה-Gaming Mouses של Razer אז אני לא בטוח לגביו. Steelpad - לא מכיר. אגב למישהו יש מושג כמה בדיוק יעלה ה-Razer Copperhead?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה קראתי המון פוסטים בנוגעי לעכבר G5 והוא נראה מאוד אמין וטוב מפי רוב הפורום פה. אבל עכשיו שמתי לב שיש רק כפתור אחד בצד של העכבר G5 ול MX518 יש שני כפתורים בצד. זה לא קריטי כזה אבל עדיין יש הבדל בין שניהם ואני לא יודע מה עדיף. וכמובן שיש את הקטע של הפד שלא מזמן שמתי לב שזה גם יחסית קריטי לעכבר. אז ישנם הצעות בנוגעי לזה? התקציב שלי עומד על בערך 500 ש"ח כולל מקלדת של לוגי'טק שכבר בחרתי ב 140 ש"ח ועכשיו את השאלה איזה עכבר עדיף ואיזה פד וגם בדרך חנות או תמונה חח תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מקלדת ועכבר חדשים בתקציב של עד 400 ש"ח (אבל עדיף פחות). מבחינת עכבר נראה לי שכבר החלטתי על ה-Logitech Marathon Mouse M705, מה שמשאיר ~250 ש"ח למקלדת. אני לא משתמש ב-numpad הרבה ויש לי שולחן קטן, אז הגודל חשוב לי. מצד שני, לא מוצאים חן בעיניי כל מיני עיצובים לא סטנדרטיים שמשאירים את ה-numpad ומוסיפים לו Fn Key (למשל כמו ה-Logitech K360). אני מחפש משהו שיותר נראה כמו Ducky DK1087 מבחינת ה-layout. שיקולים נוספים: 1. עדיפות מסויימת למקלדת אלחוטית. 2. אם כבר אני קונה את ה-Marathon Mouse, יהיה נחמד אם גם המקלדת תעבוד עם ה-Unifying Receiver. 3. מקשי מדיה יהיו תוספת נחמדה אבל לא הכרחית. 4. מקשים עצמם בגודל סטנדרטי, לא קטן מדי. 5. משענת יד תהווה חסרון מסויים. 6…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתייעץ בנוגע למוצר שאני מחפש בשביל מישהו. אז ביקשו ממני לבדוקבקר שילטה (לא ג'ויסטיק פשוט) בשביל סימולטור מטוסים שעובד על מחשב אישי. עכשיו רוצים בקר שליטה שמלבד הג'ויסטיק עצמו משלב דוושות וכולי (כולמר דגם יותר מתקדם מבקר פשוט). אני רוצה לשמוע המלצות על דגמים ולאו דווקא לדבר על מחירים למרות שחשוב שזה יהיה במחיר עממי ולא משהו שגולש אל נקודת ה 500-1000 שקל. תודה מראש. עריכה: דעות על הדגם הזה שנראה לי בסדר: http://tms.co.il/product/1068 ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-