עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Yakim Peled,

הי, רכשתי אותם לפני כשנה ולמרות שהם בסדר, אני רוצה משהו טוב יותר. העכבר דווקא בסדר גמור אבל המקלדת לא מספיק רכה. הנקישה קצת נוקשה ולפעמים פשוט מתפספסות אותיות. הקטע האלחוטי מוצא חן בעיני והייתי רוצה להשאר איתו. התקציב לא מוגדר כרגע (אני לא מתמצא במחירים) אבל אני לא רוצה להתפרע. אני רוצה משהו פשוט וטוב. ואגב, זה להקלדה רגילה, לא למשחקים או משהו כזה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ras81,

האם יש באמת צורך בקניית UPS? כאשר אני לא משתמש המחשב סגור!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אותו מחיר, מי יותר עמידה, מי יותר איכותית?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by eyal00,

שלום, העכבר שלי נדפק LOGITECH MX 518 ואני צריך עכבר ברמה שלו. התקציב הוא 200 ש"ח +- (תלוי אם שווה את התוספת) ההתלבטות שלי היא,האם לקנות שוב את ה518(כי הוא סיפק אותי) או לקנות את הG5 שברמה שלו פחות או יותר. או שיש עכבר של RAZER שמשתלם בתקציב הזה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by roes,

שלום, אני צריך ספק כח שיהיה טוב, עמיד ואיכותי, אם אפשר מחברה טובה ושהוא לא יהיה כך כך יקר (משהו בסביבות בין 250-300 -+) המחשב הוא: * מעבד INTEL Pentium D 930 או קונרו * מאוורר למעבד ARCTIC COOLING - Arctic Freezer 7 Pro http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Freezer-7-Pro〈=heb&cart=1150316797897326 *זיכרונות PQI DDR2 2048MB *דיסק קשיח Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 250GB *לוח אם Asus P5ld2 או מעבד תואם קונרו *כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Music *כרטיס מסך ATI Radeon X1800XT 512MB או ATI Radeon X1900XT 512MB *מסך 1780Q - LG *כונן DVD GSA-4163B - LG * רמקולים עם סאב של EACAN אני לא יודע את הדגם *עכבר ומקלדת של מייקרוסופט תודה מראש לעוזרים.... דרך אג…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by unknown,

מה עדיף מבין השניים??? תאמרו לי מבחינת כל המאפיינים(איכות תמונה, ביצועים, כו'... הערה:לא היה לי מקום לשם המלא של הכרטיס, אז הנה הוא- HERCULES 3D PROPHET 4500 64MB.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. העכבר שלי כבר לא מתפקד, ניסיתי להחיות אותו עם ספרי ניקוי מגעים , הבעייה סודרה אבל פתחה תיבת פנדורה נוספת של בעיות. גם העכבר הקודם שלי היה של לוגיטק והוא מת טרם זמנו, לכן העכבר הבא שלי אני מעדיף שלא יהיה של לוגיטק. אחרי החפירה- אני צריך שהעכבר יהיה דומה למאפיינים שהיו ל G700: אלחוטי, עם הרבה מקשי תיכנות, ועם שמירת פרופילים. תקציב: 550 ש"ח~ (או יותר אם ממש שווה) תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by BENNY-L,

אני לא מוצא חנות שמוכרת מה שאני מחפש אני צריך כניסה לאוזניות USB SATA וחשמל http://consola.weebly.coוגם חשל סט

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by skycaller,

היי, אני מחפש מקלדת חדשה שתעלה לי בסביבות ה-300 350 ש"ח. המקלדת היא בעיקר לגיימינג.. אבל הבנתי שמקלדות שמיועדות למשחקים עולות 400+ והן גם לא אלחוטיות.. המקלדת שאני מחפש היא אלחוטית שטובה למשחקים (בעיקר) ונוחה (חשוב). תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Johnny,

שלום מישהו מכיר אולי תוכנת לכידת וידאו טובה ? (אסוס V8200 TI2). תודה. (אל תעבירו את הת'רד למדור תוכנה כי הוא כבר נמצא שם ואף אחד לא התייחס, אולי כאן אקבל תשובות. תודה.)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by pssheba,

שלום, קניתי את המדפסת שבכותרת ואין לי רגע דל. ההדפסה יוצאת מפוקסלת ! קיימת דרך להגדיר רזולוציה למדפסת הזו ? תודה

12. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

זה נורמאלי ? Aopen 16 חדש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by lalalasasasa,

שלום לכולם, רציתי המלצה למדפסת , שמדפיסה בצורה טובה, והיו שלה לא יותר מדי יקר (לצורך הדפסת הרבה עבודות בלימודים ) למי שמכיר: hp4500 officjet משולבת http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754530 איך המדפסת הזו? בקשר לפקס: במידה ואני קונה מדפסת משולבת עם פקס, איך מחברים את הפקס? אם המדפסת בחיבור UBS? ואם בחיבור בכרטיס רשת ? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by KoDkOd,

האם הוא ברמה טובה ולמי הוא בדיוק מתאים. תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by DimaX,

היי! אז קיבלתי את העכבר A4Tech X-750F מ"יאללה דיל"... הייתי אמור לקבל אותו לפני 5 ימים אבל היו בדואר טעויות והם טעו במשהו ולכן קיבלתי רק הודעה שניה.. הגודל של העכבר, בניגוד למה ששמעתי שאומרים, הוא רגיל למדיי.. טיפטיפה קטן יותר מהעכבר האופטי הרגיל של MS. הוא יפה ואת זה ניתן לראות בתמונות. הוא נוח בצורה שונה מהעכבר האופטי הרגיל של מייקרוסופט שהיה לי קודם לכן. החומרים שמהם הוא עשוי מרגישים קצת "מצועצעים" ביד ולוקח זמן להתרגל אליהם ואליו. הצורה שלו רגילה. לדעתי, כפתורי האגודל(קדימה ואחורה בדפדפן) חסרי שימוש מכיוון שבדפדפן שלי(אוונט ברווסר) אם לוחצים על המקש הימני והשמאלי ברצף במהירות זה מעביר דפים(תלוי בסדר הלחיצות) ואני כבר רגיל לזה. כנראה שאפשר לשנות את התפקוד של כפתורי…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Eled,

איזה עכברים למחשב הם שקטים? אני מעדיף עכבר עם רעש הקלקות חלש יותר או אפילו כמעט בלתי נשמע. בנוסף גם הלחיצה על העכבר לוג'יטק שלי היא כזאת "גסה". יש לי בערך עכבר כזה רק עם פינות פחות מעוגלות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378108 אפשר להשתמש בזה על מנת להראות לי מוצרים ספציפיים: http://www.zap.co.il/

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מצאתי את הדגם הזה: LOGITECH LX5 ב115 ש"ח. שזה מחיר מצויין ולוג'יטק ידועה באיכות שלה. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. INNO21 MidiATX EXTRIA1 BLACK Front USB 350W Temp Win עריכה:---------------------------------- כל מי שניכנס אז שיקרא את תגובה 9#

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by com,

איך הרמקולים האלו??? אני מאמין שאני יקנה אותם, הם 2.1, 30 ואט סאב, 10 ואט כל סטאיליסט... XPS 210: Stereo Kit + Subwoofer Designed with the most demanding PC users in mind, the XPS 210 is Hercules' most lifelike 2.1 channel kit. The deep and powerful wooden 30 Watt RMS subwoofer completely submerges listeners by dramatically improving the sound reproduction of low-end frequencies. Satellite speakers with tweeters and medium-range response ensure incredibly natural reproduction of the rest of the sound spectrum. Featuring total sound control, including treble and bass master volume, the XPS 210 provides listeners with a truly amazing quality of sound, including stunning 3D …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by udi2181,

קניתי מחשב נייד אני מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד אל איזה אתם ממליצים מניסיון ? אם אפשר קישור .

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by kingdavid,

ישר שראיתי אמרתי לעצמי אני צריך כזה ממש מגניב ומומלץ לינק

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by wrecker,

יש כבר זמן מה הגה Force Vibration Feedback Wheel של לוגיטק ובזמן האחרון אני צריך כל הזמן לאפס אותו והוא כבר לא מדוייק כמו שהיה, התקנתי מחדש דרייברים אבל זה לא ממש עזר וחשבתי שאם לא אנתק אותו מהUSB זה אולי ישמור את הכיול האחרון שעשיתי (הכיול אוטומטי, צריך להכנס להגדרות ההגה ולשחק איתו ימינה ושמאלה) אבל זה לא ממש עוזר, כל פעם לפני משחק אני צריך לבדוק שהוא באמת מכויל .. מה גם שיצא לי לראות שיש את אותו ההגה בשני דגמים חופפים http://www.logitech.com/en-roeu/441/298?WT.z_sp=Image שיש לו דרייברים לוויסטה http://www.logitech.com/en-us/441/2971?WT.z_sp=Image שיש לו דרייברים ל7 וגם ל64BIT השמות שלהם גם שונים אחד זה פורמולה והשני זה נסקאר איך אני יכול לדעת איזה דגם שצלי? יכול להיות…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by TheDiesel,

צריך המלצות לאוזניות גיימינג תקציב 250 שח'

24. Started by furyanaor,

טוב זה הולך להיות ארוך כי נבלעתי פה לאיזה בור בלי תחתית, אז נתחיל: הכל התחיל ביום בהיר כאשר המקלדת האל חוטית שלי נדפקה (בתמונה שמעל). היא פתאום מקבלת קריזות של ררררררררררררר במקום ר' אחד תמים. אמרתי אולי סוללות, הטענתי אותם ולא עזר. קניתי חדשות וגם לא עזר.. הצלבתי עינייות ('דונגל' אם אפשר לקרוא לו ככה) מול סט נוסף שנקנה יחד, גם זה לא עזר. שיניתי את המיקום של העינית לטווח 0 ואפילו זה לא עזר. אז הצלבתי את המקלדת עצמה מול הסט הנוסף ומשום מה גם זה לא עזר. פשוט ההתקפים היו מתרחשים לעיתים וגם מאוד קצרים... אז דחיתי את החלפת המקלדת עד הלום... אבל לא מזמן התחדשתי במחשב חדש ונחשו מה? גם זה לא עזר בקיצור הגיע הזמן להחליף. אבל מה אני מחפש? לא בדיוק יודע, אני זקוק להכוונה, …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by DAN,

אוי וייזמיר חנות חדשה ברשת. מאוד מאוד זולים ויש להם מוצרים מיוחדים כמו לחות של עילית. http://www.compit.co.il בטח כמו שצצו מהר גם יעלמו. במיוחד עים מחירים כאלה. אני אזמין כמה דברים בכדי לבדוק את השרות (מהירות הספקה החזרה ושירות). בקרוב תוצאות הבדיקה. דן

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים