ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איך הצורב הזה באמת כי אני מתכוון לרכוש אותו אל תחסכו בביקורות :
-
1 באפריל!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D אחד באפריל
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני רוצה להתייעץ בנוגע למוצר שאני מחפש בשביל מישהו. אז ביקשו ממני לבדוקבקר שילטה (לא ג'ויסטיק פשוט) בשביל סימולטור מטוסים שעובד על מחשב אישי. עכשיו רוצים בקר שליטה שמלבד הג'ויסטיק עצמו משלב דוושות וכולי (כולמר דגם יותר מתקדם מבקר פשוט). אני רוצה לשמוע המלצות על דגמים ולאו דווקא לדבר על מחירים למרות שחשוב שזה יהיה במחיר עממי ולא משהו שגולש אל נקודת ה 500-1000 שקל. תודה מראש. עריכה: דעות על הדגם הזה שנראה לי בסדר: http://tms.co.il/product/1068 ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אותו מחיר, מי יותר עמידה, מי יותר איכותית?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אשמח לשמוע המלצות, חשוב לי שלא תהיה גדולה מידי.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המצב אצלי הוא כזה : יש לי משחב שאליו מחובר מסך. והטלוויזיה עומדת כ 3 מטרים ממנו ומחוברת בכבל HDMI ארוך. בנוסף גם מחוברת מערכת קולנוע עם כבל אדום לבן למחשב. בזמן האחרון החוטים שעוברים לי על הרצפה ממש מעצבנים אותי. והחלטתי שזהו, שדי ! אני חייב לעשות משהו עם זה. קראתי קצת באינטרנט ונברתי קצת ומסתבר שיש כזה דבר ! מצאתי באינטרנט את הדבר הזה : www.warpia.com/products/wireless-audiovideo-display-adapter-swp100a או http://www.warpia.com/products/streamhd-swp120a קראתי עליהם קצת.. לא ממש הבנתי את ההבדלים אבל ראיתי קצת ביקורות ואומרים שזה פיתרון טוב. השאלה עכשיו עד כמה זה טוב .? האם באמת אין לאגים ? האם אני יכול באמת לצפות בסרטי 1080P ללא הפרעה ? מישהו יכול בבקשה לעזור לי …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מדפסת הזרקת דיו של קנון דגם iP5300. אף על פי שבמובנים רבים היא מתעלה על רוב מדפסות HP של תקופתה, ואולי גם כמה מהדגמים הנוכחיים, יש לה חסרונות שמדאיגים אותי לאור היתרון הענקי והעיקרי של הדגם שלי ואולי מדפסות דומות אחרות של קנון, על אלו של HP: אורך חיי המדפסות (המדפסת שלי נמצאת אצלי כבר יותר משנתיים שלוש בערך ועדיין נראת ומתפקדת כחדשה, ובמהלך הזמן הזה, רוב דגמי ההזרקת הדיו של HP מפסיקים לתפקד, גם אם משתמשים במחסניות מקוריות לכל אורך חיי המדפסת [מנסיון עם מכשיר משולב של HP פוטוסמארט שיש לאמא שלי, שדפים החלו נתקעים קבוע בהדפסה מהירה, ועוד נסיונות עבר עם דסקג'טים ואופיסג'טים שראיתי]). החסרונות שיש במדפסת שלי הם: כיול נייר אוטומטי דורש שימוש במדיית כיול יעודית (שני דפים מ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה קראתי המון פוסטים בנוגעי לעכבר G5 והוא נראה מאוד אמין וטוב מפי רוב הפורום פה. אבל עכשיו שמתי לב שיש רק כפתור אחד בצד של העכבר G5 ול MX518 יש שני כפתורים בצד. זה לא קריטי כזה אבל עדיין יש הבדל בין שניהם ואני לא יודע מה עדיף. וכמובן שיש את הקטע של הפד שלא מזמן שמתי לב שזה גם יחסית קריטי לעכבר. אז ישנם הצעות בנוגעי לזה? התקציב שלי עומד על בערך 500 ש"ח כולל מקלדת של לוגי'טק שכבר בחרתי ב 140 ש"ח ועכשיו את השאלה איזה עכבר עדיף ואיזה פד וגם בדרך חנות או תמונה חח תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשבועיים המדפסת שברשותי (3 שנים אצלי) החלה להשמיע רעשי תקתוק לאחר הדלקתה. אני פותח את המכסה העליון (איזור הסריקה) ואני רואה שזרוע הסורק תקועה בחלק העליון ורועדת. כ-10 שניות לאחר הופעת התקתוק רואים תזוזה של זרוע הסורק כ-4 ס"מ כלפי מטה ואז היא חוזרת למעלה, ושוב מופיע תקתוק שמפסיק סופית לאחר 20 שניות נוספות. יש לציין כי לאחר סיום התקתוק המדפסת עובדת כרגיל ללא שום בעיות. המדפסת עבדה 3 שנים ללא בעיות. אין שום נייר שתקוע. כל הגלגלים חופשיים ונקיים. עשיתי איפוס מדפסת לפי הוראות היצרן, אבל הבעייה עדיין קיימת. עזרה בבקשה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר כישלון הPOST הקודם ... הנה הגירסה המקוצרת אני צריך מפרט חדש צריך ממש לא להתפרע איתו ... אני לא צריך מסך אבל הוא בהחלט מיועד ל OC מעבד - אני בנטיה חזקה על AMD , אני רק לא בטוח אם ללכת על ה XP החדשים, הבנתי שזה קצת מסובך לפתוח להם את המכפלה ... HD - אני סגור על MAXTOR 40GB מודם - אני רוצה US-Robotics 56 EXT CD - אני חושב על ה ASUS צורב - PLAXTOR נכון ? מארז - אני מאוד חושק ב ENERMAX, רק עם איזה ספק ? MOBO - צריך משהו שממש אפשר ללכת איתו רחוק, OC רציני, אני ממש בונה על אופציות רק תעזרו לי כאן עם הלוח כי ממש לא ברור לי מה טוב או לחילופין מה יעשה את העבודה ... :\ כרטיס מסך - לא GF 3 ! אולי GTS , או אפילו GF 2 PRO 64 DDR - הבנתי שהוא חביב כרטיס קול - כאן …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משחק ב GTA IV והוא תמיד עבד אצלי בסדר גמור.. התקנתי לאחרונה WIN7 והאמת שלא ראיתי הבדל במשחקים. (מזערי עד לא מורגש) אבל שמתי לב לדבר מוזר! בGTA IV הכל עובד חלק אבל ברגע שאני לוחץ על המקשים של המקלדת המשחק עושה פריזים :-\ אם אני לא נוגע במקלדת הכל עובד חלק, וכמה שאני לוחץ יותר מהר על מקשים ככה הפריימים יורדים יותר מהר ולזמן ממושך.. שיניתי מאפייני גרפיקה ואין שום הבדל גרפיקה נמוכה, המשחק עובד גם על 30FPS ויותר אבל ברגע שאני לוחץ זה נופל ל12-7 ואפילו פחות FPS אז רציתי רק להיות בטוח אם זה המקלדת או לא? השאלה אם זה גם בגלל מקלדת USB? כאילו יש מצב שאם אקנה חיבור PS2 זה יפסיק? אני חשבתי לקנות מקלדת זולה ולנסות אבל העדפתי לשאול פה ולפני שאני סתם זורק כסף.. יש לי מקדלת ADESSO…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלדת כלשהי של RAZER אבל הבעיה שאין בה עברית (מדבקות/חריטה לא בא בחשבון.) אז שאלתי, אני יכול להוציא מהמקלדת הישנה שלי את המקשים ולחבר אותם למקלדת RAZER?? או שהחיבורים שלהם שונים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי חישוב שהצ'נברו עם כל התוספות שאני צריך מתקרב ל1000 שקל השאלה אם עדיף לי כבר ללכת על הצונמאי של TT כנסו ללניק ותנסו לעזור לי http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm נראה לי הוא מגיע בלי קירור למעבד אז בעצם יצא יותר יקר...אבל אולי אני ישיג את הצונמאי במחיר זול יחסית
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המדפסת שבכותרת ואין לי רגע דל. ההדפסה יוצאת מפוקסלת ! קיימת דרך להגדיר רזולוציה למדפסת הזו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי איפה קונים או איך מכינים כפפה או רצועה או משהו אחר שימנע פגיעת חשמל סטטי בבורד בזמן הרכבת מחשב? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ספק כח חדש 1100W של OCZ בסקירה ראשונית http://www.hardwaresecrets.com/article/186
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על המקש שמאלי/ימני (אחד משניהם לא זוכר מה התקול) הוא פשוט לוחץ כאילו פעמיים לפעמים (1/3 מהמקרים) וזה ממש ממש מפריע לי. נראה לי שהעכבר כבר גוסס (בין 2.5-3 שנים) האם לנסות לממש אחריות מול לוג'יטק? כבר פניתי אליהם בעבר אך בסוף התקלה לא הסתדרה ונסגרה הפנייה. או שלקנות עכבר חדש? אם כן אשמח להמלצה על עכבר חוטי!! שמיועד לגיימינג תקציב עד 300 אך עדיף כמה שפחות ואפילו 150-200 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת פוטו שתשמש אותי להדפסת תמונות בלבד (יש לי כבר מדפסת מצויינת למסמכים) ואני ראיתי את המדפסת הנ״ל: http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/6JBIP7250 האם המדפסת טובה? האם יש טובות ממנה במחיר הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי היום קיבלתי זיכוי ב IVORY על DEATHADDER 2013 בגלל תקלה הזיכוי הוא 300 ש"ח וזה זיכוי על אשראי לכן לדעתי אפשר לקנות בכל חנות בכל מקרה מישהו יודע איזה עכבר שווה לקנות? הייתי ממשיך עם ה DEATHADDER אבל אין אותו אצלהם יותר בחנות אני משחק בעיקר ב LEAGUE OF LEGENDS
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מחפש מדפסת משולבת שתתאים לסטונדט (סורק ומכונת צילום חובה, פקס לא) עד 400 ש"ח. אם יש משהו שממש שווה את זה אז אפשר לחרוג ב50 ש"ח. אם אפשר שתהיה קומפקטית עד כמה שניתן, ושיהיה לי מזין דפים (תקנו אותי אם אני טועה, זה המתקן ששמים בו 10 דפים לצילום וזה "סוחב" אןתפ אוטומטי לצילום במקום לעשות את זה ידני אחד אחד?) מחיפושים פה בפורום וקצת באינטרנט הגעתי לכמה דגמים: HP OFFICEJET 4500 HP OFFICEJET 4580 CANON PIXMA MX320 - מקבלת ביקורות ממש טובות באינטרנט ועולה בסה"כ 285 בKSP - שווה? תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן יש ברשותי עכבר דיי חדש - בשימוש מספר חודשים LOGITECH G500. הוא עושה בעיות עם הגלגלת ככה שאני מזיז אותה ואחרי שהתנועה נקלטה נגיד אני גולל למטה , אז הוא מחזיר את העמוד למעלה. אני לא יודע אם זה תקול או שזה פשוט מאוד רגיש, אבל זה לא קרה אפעם לפני זה עם אף עכבר. העכבר הקודם שלי הוא MX518. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו איך הדיימונדבק והאקזקט מייט ביחס לזוג הזה www.razerpro.com
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות עכבר למשחקים אני גיימר דיי כבד אני משחק בעיקר פקמן. סתםם אני משחק counter-strike source. הפד של הוא fUnc אז בבקשה תעזרו לי להחליט על אחד העכברים האלו. תודה רבה רבה =)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-