עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי אפשרות לקנות ב-199 ש"ח את Samsung ML-1670. כרגע יש לי Xerox Phaser 3117 בלי דיו שמיש. מה אתם מציעים?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. הרבה זמן שאני מתעסק בנושא הציוד ההיקפי למחשב, לא פעם ולא פעמיים עשיתי טעויות עם רכישות בחיי - אף אחד לא מושלם. אין מי שלא יודע שהדבר הכי מעצבן הוא לקנות מוצר למחשב או כל מוצרי אלקטרוניקה אחר ולהתאכזב ממנו גם אחרי שהוא נראה לנו כל כך מושלם לפי חוות דעת אחרות של אחרים. באותה הנקודה, לפני מספר שנים, התחלתי לפעול - למה לא לרכוש ידע נרחב בתחום ולהתחיל לעשות ביקורות משלי? הרי, לא חסר ביקורות *זבל* באינטרנט, מאנשים שלא מבינים הרבה ממה שהם כותבים ויותר מצ'טטים אחרים או זורקים משפטים באוויר או את עניין השוחד - הרי, איך פועלים היום אתרי ביקורות בינוניים-גדולים? פונים אל החברה: "היי, אני מנהל גוף/אתר גדול ואני מעוניין לעשות ביקורות על מוצרים X/Y/Z, תודה מראש" והופ, המוצר נשלח ע…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ולא אני לא מדבר על רעש של לחצנים/גלגלת... אז ככה.. היום שמתי לב לרעש מציק ודקיק (בתדירות גובה) בחדר שלי.. זה כבר לא הפעם הראשונה ועד היום הייתי בטוח שזה רק אני ושמשהו לא בסדר עם האוזנים שלי או משהו כזה חח.. אבל היום, שמתי לב שזה בא מהעכבר שלי, ה- logitech mx518 החלטתי לחפש בגוגל כידי לבדוק שזה לא רק אצלי וגליתי שאני לא הראשון ששם לב לזה, ושיש את אותה בעיה ברוב עכברי הלוג'יטק.. תוכלו לראות את הבעיה מפורטת כאן עם רשימה של עכברים שנבדקו http://jdc.parodius.com/logitech/ תחת הכותרת Logitech mouse high frequency noise/whine למי שאין כוח לקרא, כתוב שהרעש בא מאיזה רכיב קרמי שנמצא על הלוח שמחזיק את המקשים והגלגלת... בנוסף כתוב שאין פתרון רשמי לבעיה, אבל מי שרוצה …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Elad83,

שלום רב, אני מחפש מקלדת מולטימדיה עם כפתורים ייעודיים ל"שיר קודם / הבא". מקלדת חוטית בלבד. זממתי על ה microsoft digital media 3000, מאחר ויש לי ניסיון טוב עם ציוד של מייקרוסופט, והיא אכן נראית משכנע עם מקשים שטוחים ורכים, אבל - לא ניתן להשיג אותה. נאמר לי שזהו דגם שיוצא מהמחזור. אז - מישהו מכיר דגם דומה שיענה על הדרישות שלי? *חוטית *מקשי מולטימדיה - next/previous track *כפתורים נוחים ושטוחים. אפשרות נוספת היא לקנות מקלדת כזו עם מקשי favorites, ולתכנת אותם כך שישמשו למולטימדיה, אבל לא מצאתי איך ניתן לתכנת לnext track. אשמח לעצות.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by SpazaM,

סליחה, למחוק לא קשור לכאן

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  6. הי, יש לי מחשב נייד עם WIN 7 שמבוחר עליו מגבר ו5.1 רמקולים. עד עכשיו הרמקולים לא עבדו כולם כי במחשב אין אפשרות לבחור 5.1, אז החלטתי לקנות כרטיס קול... הכרטיס הקול הזה: http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-Virtual-7-1-Surround-Steel-Sound-12-Channel-Equalizer-PC-Adapter-/110818433153?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19cd4b1881 יספק אותי? למרות שרשום 7.1, זה יתאים גם ל5.1? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום רב, אני מעוניין לשדר מוזיקה מאחד המחשבים בכל רחבי הבית. הפתרון שחשבתי עליו הוא לחבר משדר FM ליציאת הסאונד של המחשב, לכייל אותו לתחנה "נקיה" ובעזרת מקלטי רדיו לקלוט את התדר ברחבי הבית. השאלות הן: 1. האם יש למישהו פתרון יעיל יותר / זול יותר / הגיוני יותר? 2. אם לא, האם מישהו יכול להמליץ על משדר מספיק טוב שאני אוכל לשמוע איתו באיכות טובה ברחבי הבית? אני די בטוח שהמכשירים שמוכרים ב3-4 דולר בebay, שעובדים על סוללות ומתוכננים לרכב לא יעשו עבודה טובה... מצאתי מספר מכשירים שמשדרים ברמות שונות של וואטים, השאלה היא כמה אני צריך במקרה זה (ואני מניח שממש לא הרבה). תודה, לירן.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by Mynameis,

לפני כמה ימים האוזניות שלי(SIBERIA V2 USB) נפלו לי על הרצפה והסאונד נדפק טיפה... אז אני חשבתי על לקנות את האוזניות החדישות (פחות או יותר) של CORSAIR הVENGEANCE 1500 עם הUSB. אני רוצה לשמוע מכם מה אתם אומרים על האוזניות והאם יש משהו יותר חביב להציע (אני מעדיף 7.1 מ5.1 או 2.0\2.1). תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  9. שלום אני מחפש מקלדת שתשמש אותי לשימושים רגילים בלבד קצת פייסבוק גלישה באינטרנט חיפוש בגוגל לא משהו מיוחד הכי חשוב לי ומאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה..שאני יוכל להניח את הידיים שלי בכיף עליה ולכתוב.. שיהיה מחיר של מקלדת ועכבר בין 80 ל180 , גג 200 אם יש משהו שעפתם עליו מבחינת נוחות, אני מעדיף גם שיהיה למקלדת כפתורים של פליי וסטופ למוזיקה במדיה פלייר שאני שומע. תודה רבה לכם.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by rotman,

שלום לכולם , כתבתי חוות דעת ארוכה ומפורטת על מקרה מצער שהיה לי מול חנות שמוכרת בעיקר חומרה , חשוב לי מאד לפרסם אותה למען כולם פה . השאלה היא איך ואיפה מותר? כמובן שהיא כתובה בשפה יפה. אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by ithamar21,

שבת שלום! אז ככה אני מעוניין לרכוש עכבר גיימינג חדש אלחוטי או חוטי לא משנה לי העיקר שהיה טוב למשחקים בעיקר משחקים כמו BF3 וכדומה. חשבתי על המוצר הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12367 מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ה-G500 מרגיש לי טיפה גדול מידיי. אשמח את דעתכם בעניין.

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by Vlad3,

אין לי תקציב מוגדר אבל אני לא רוצה משהו מוגזם אני רוצה מיקרופון שיאפשר למי שנמצא בצד השני להבין מה אני מדבר בלי כל הרעשי רקע

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. האם יש דרך לחבר מחשב לטלויזיה שמרוחקים אחד מהשני, כלומר, ללא כבל, בכדי לצפות בסרטים? (לא HD). כלומר, שהתוצאה תהיה ממש כאילו חיברתי את המחשב לטלויזיה ב HDMI ישיר, בכדי לקבל שליטה מלאה על המחשב מהטלויזיה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by xzfzx,

שלום לכולם אני מתלבט האם כדאי לי לקנות את razer orochi שאמור להיות עכבר גיימינג שפועל באמצעות bluetooth מבחינת הגיימינג עצמו זה ממש לא חשוב אני יותר מחפש עכבר נוח ואלחוטי עםdpi נורמלי וחיישן לייזר או חיישן שיעבוד לי כמעט בכל מקום הוא עונה כמעט על כל הדרישות שלי השאלה שלי היא כזאת כשנגיד רוצים לשמוע שירים מהפלאפון ברמקולים של המחשב דרך הbluetooth יש דילי של 12 שניות בין כל לחיצה בפלאפון עד שהמחשב מבצע השאלה היא כזאת האם יש סיכוי יש דילי כזה בין תזוזה של העבר עד שהוא באמת זז במחשב? ד.א שיקול נוסף שלי היה שהוא חוסך לי כניסת USB ומכיוון שיש לי רק 2 זמינות זה יתרון ולכן גם העכבר Microsoft® Bluetooth Notebook Mouse 5000 בא בחשבון תודה למגיבים! =)

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  16. שלום. ברשות הארגון שלנו מדפסת HP 3035, אני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להגדיר במדפסת שכאשר מגיע פקס הוא ישלח אוטומטית גם לכתובת מייל או לתיקייה ספציפית על השרת. מחוברת לשרת שמריץ WINDOWS SERVER 2003. תודה לכל עונה.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by below_z,

אני מחפש אזניות משולבות מיקרופון אלחוטיות או אפילו משהו בסגנון של טלפון לשיחות סקייפ. חשוב שיהיו עמידות, אני לא יודע עד כמה האזניות הקלאסיות המאסיביות יתאימו למקרה, כי בכל זאת זה לצורך סקייפ בלבד ודרושה ניידות (אולי אפילו משהו לאוזן אחת או רמקול קטן?? ) אני יודע שהבקשה מעורפלת, פשוט לא מצליח להתמקד על רעיון כיצד לנייד שיחת סקייפ. אשמח לתגובות אפילו אם זה רק כיוון מחשבה... תקציב התחלתי נגיד 200 ש"ח ואין בעיה לעלות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. חבר שלי מחפש דרך ללכוד למחשב ממצלמת DV (קלטת) למחשב הכי מהר ולא לחכות את כל הזמן של הקלטת. -ברך כלל הוא לוכד דרך פייר וייר נגיד אם קלטת היא 60 דקות אז הוא מחכה את כל הזמן הוא מחפש פיתרון חומרה או תוכנה בנושא אני לא מצליח למצוא לו אבל יש כאן מקצוענים שאני בטוח שימצעו משהוא . תודה לכולם מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי כולם יש לי בעיה חצי שנה בעכבר ואף אחד לא מבין בעהי זה לא בארץ ולא בחול! אני לא יודע מה לעשות ואנ י בתקווה אולי משהו פה יודע את הבעיה/קרה לו אף אחד לפני חצי שנה לא ידע כלום! זו בעיה בעכבר LOGITECH G500 הוא פשוט לא נקרא במחשב אבל אני לא מבין איך?! הורדתי את כל הדרייברים ניסיתי המון דברים וזה מה שרשום לי : וכאן רשום לי שהכל פועל כראוי! מה לעשות? תמונה : דיברתי ורשמתי בפורומים וטלפונים בארץ ובחול ואף אחד לא מבין את הבעיה שלי! אולי אתם תדעו! בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  20. שלום לכם רציתי לדעת איזה עכבר יותר טוב למשחקים? RAZER DEATHADDER 3500 או ZOWIE GEAR EC2

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Director,

אהלן, אני מעוניין לקנות עכבר + מקלדת אלחוטיים. הצרכים הם צרכים ביתיים (צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו'). העדפה לחנויות באזור המרכז (חולון ~ ראשל"צ) והתקציב הוא עד 200~220 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by g0vner,

יש לי מדפסת סמסונג פשוטה, לייזר שחור-לבן. לאחרונה הפידר שלה התחיל לעשות בעיות, או שהוא תופס כמה דפים יחד ונתקע או שהוא לא מצליח למשוך דף בכלל. האם יש דרך לתקן את הפידר, איזה מדריך HOWTO ? אין לי עתה תקציב למדפסת חדשה.. וסך הכל היא כן מדפיסה כשעוזרים לה להכניס את הדף. רק המשיכה הראשונה עושה בעיות. תודה לכל העונים. govner

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by oz4225,

קניתי היום את העכבר הזה : Logitech Optical Gaming Mouse G400 אך הלחצנים בעכבר של הגברת הוליום והורדת הווליום לא עובדים, לא כשאני שומע מוזיקה ולא במשחקים... האם זה בעיה בעכבר או שצריך להגדיר משהו..? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי, קניתי עכבר חדש, אבל מה, הוא קצת חלקלק מדי במגע עם המשטחים שתחתיו. לכן חשבתי לקנות איזה שהוא סט של 4 רפידות לתחתית העכבר, כדי לגרום לו לנוע בצורה קצת יותר נורמטיבית. אממה? אין לי שמץ איך הרפידות האלו נקראות באנגלית. תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  25. Started by X7-007,

יש לי את ADVICE SL VA1500 שעלה בזמנו ב 2008 1800 בערך, בעיקרון נגמר האחריות ושהתקשרתי לתמיכה אומרים שצריך להחליף מצברים וזה עולה 699 ללא מע"מ ו 800 עם מע"מ. עכשיו הבעיה שקוראת זה שברגע שיש הפסקת חשמל יש 6 מנורות וישר יורד ל 3 ומתחיל לצפצף גם כשהכל סגור, מחשב, טלויזיה,מסך. רק מה שדלוק זה מודם בזק DLINK 6740U, מודם טלפון של נטויזן ונתב LINKSYS כי גם בהפסקת חשמל אני צריך שיהיה טלפון למקרה חירום. עכשיו ראיתי מכשירים שיצאו או חברות אחרות שהמחירים לא בשמיים וגם יותר כח, יש לי הרבה מכשירי חשמל וכ-ש PS3 בתוך משחק, והמחשב בתוך משחק, טלויזיה 42", צריך אל פסק שיחזיק יותר מ 4-5 דקות שאני יוכל לבצע כל מה שאני צריך גם אם זה פתאום קורה. עכשיו בנוגע לאל פסקים יש מלא חברות, אני צריך אל פס…

• 1 תגובה
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.