ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האם AMAZON\EBAY שולחות לישראל מוצרי אלקטרוניקה, כמו הריידון9700 ומה קורה במקרה של תקלה בכרטיס? אני תקוע עם כרטיס דפוק? :
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מהם הדגמים של הלוחות מבוססי KT266A החדש? (כל יצרן) זה הצ'יפסט *הכי* מהיר כיום ל AMD, נכון? מה ההבדל בין 7VTX-H ל 7VTX-P ול 7VTX-E ? האם כדאי לחסוך כ 150 ש"ח ולקחת לוח מבוסס SIS735, שיש לו גם חריצי SDRAM בהם אוכל לעשות שימוש בזיכרון הקיים וגם כי 'נמאס לי מ VIA ואני רוצה לנסות משהו חדש' ;D ?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולעשות OC על המחשב החדש. לכן אני רוצה לקנות מארז וגם ספק שמתאימים. השאלה שלי היא: נניח שאני משדרג למעבד אינטל, כמה מאווררים צריך שיהיו במארז (2,3,4,5). נניח שאני משדרג למעבד AMD, כמה מאווררים צריך שיהיו במארז (2,3,4,5). כמה הספק צריך שיהיה לספק שלי (300,400,500 WATT), ואיזה ספק מומלץ (חברה ודגם) ? שאלה אחרונה: האם המאווררים של הספק נכנסים בספירה של המאווררים של המחשב. ז"א אם אומרים לי שצריך 4 מאווררים, אז 4 + המאוורר של הספק או 3 + המאוורר של הספק ? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי CREATIVE GIGAWORKS T20 ואני מעוניין להשתדרג. מחפש רמקולים גדולים יותר עם באס נקי יותר ועוצמתי יותר, אבל עדיף בלי סאבוופר. אופציות: Microlab SOLO6 M-Audio AV40 דגמים אחרים של MICROLAB מסדרת סולו (2C, 4C וכולי...) וכנראה שיש עוד דגמים שאני לא מכיר... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראוטר והומודם בזמן שהמחשב כבוי מבלי שימחקו כל ההגדרות\יקח לו שעה לעלות ולהתחבר לאינטרנט
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
Thermaltake TR2 420W קניתי את הספק הנ"ל לפני יומיים מזיגזג למפרט שבצד. יש לי בבית מסך CRT 17" מלפני 7 שנים בערך, שעובד בצורה חלקה. למסך יש שני חיבורים, אחד שהולך לכרטיס מסך והשני הולך לספק כוח. עם HEC ART300 שיש לי, יש חיבור בספק כוח שמתאים למסך כמו שצריך. רק שעם הספק החדש שקניתי, אין חיבור למסך ויש רק אחד לכבל החשמל! מה אני יכול לעשות במקרה כזה? אם לא לספק כוח, אז לאיפה אני אמור לחבר את המסך?
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש, היום הוא הגיע ואני לאחר ההתקנה. שמתי לב שאין חיבור למדפסת (מסוג HP710) בכלל. כיצד אני מחבר אותה? הלוח הוא של חב' ג'גבייט, המפרט מחשב בצד לא רלוונטי יותר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשביקשתי הצעת מחיר מזיגזג על המפרט שקניתי, שכלל את ה hercules שמבוסס על GF 3 TI200 הם אמרו לי שאין אותו בארץ, וכנראה שאת הדגם הספיציפי הזה גם לא יהיה, בטח שלא בזמן הקרוב. אז רציתי לשאול, זה נכון? ואם כן, מה ה"חלופה" שלו? אני לא מדבר על הריידון כי כרגע הם מאד יקרים, אולי הכרטיס המקביל המבוסס על TI200 של GAINWARD?
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אוקיי זה הסיפור יש לי הגה של מיקרוסופט forcefeedback wheel או איך שלא קוראים לזה.. עכשיו הגה הוא דיי ישן אבל כל פעם שיוצא איזה משחק חדש הגה משרת אותי נאמנה אבל... מאז שהחלפתי מחשב לא השתמשתי והיום היה בא לי לנסות את ההגה עם nfs underground אני בא לחבר את ההגה לאחורה של המחשב... ורואה שאין את הכניסה הזאת בכלל!!! כלומר זה הכניסה הזאת שהייתה על הכרטיס קול פעם ועכשיו אני משתמש בכרטיס של הMB מה זה אמור להיות שהעלימו את הכניסה הזאת?! ואיך אני הולך עכשיו לחבר את זה למחשב? יש איזה מעביר לusb או משהו הסתכלתי באינטרנט והדגמים החדשים באים כבר עם usb... זה ממש מעצבן!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן זוכרים שאז שאלתי אותכם על המפרט למחשב שעמדתי להזמין? אז הזמנתי אותו, ומאותו רגע התחילו להיות לי איתו בעיות! המוכר, ראה ילד, והוא החליט שאפשר קצת לסבן אותי ולהרויח קצת יותר פה וקצת שם, אז הוא הביא לי מסך אחר ויותר זול ממה שהזמנתי בצורה משמעותית, אותו דבר הוא עשה גם עם ה-cd-rom, וגם עם הספק, ולא הביא גם דבר אחד שהזמנתי אולי במחשבה שאני ישכח ואז הוא ירויח עליי עוד קצת... אותו מוכר, בהתחלה אמר לי לא לקחת מעבד של AMD, בגלל שאני לא תותח במחשבים, וצריך נורא להבין בשביל לקחת מעבד כזה, ושיש משחקים שלא עולים עם AMD. הוא גם אמר שהביצועים עם mx400 ועם gts הם אותו דבר בידיוק. אותו מוכר אהבל, הגדיר על הלוח את המעבד כ-1000 ולא כ-1500 כמו שהוא באמת, וגם שרף את הספק והלוח כשניסה …
-
- 48 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
נגיד שאני מדפיס כל יום 20 דפים צבעוניים, כמה זמן יספיקו לי הראשים
-
- 13 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אין איזה אתר pricewatch ישראלי או אירופאי או משהו ? חייטין.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אין לי תמיכה של הדברים הבאים בכרטיס מסך asus 7700 ti 64mb: enviroment bump mapping game 4 - nature pixel shader מותקן אצלי directx 8.1 ודריברים של nvidia 21.81. מה אני יכול לעשות כדי להפעיל אותם? או שהכרטיס שלי לא תומך בהם?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מדפסת משולבת HP 6500A המחוברת למודם HOTBOX של הוט. עד עתה הכול עבד ללא דופי. אתמול עברתי לחבילה של 100 מגה, ומאז הכול השתבש. פתאום אין תקשורת בין המחשב למדפסת. ניסיתי להסיר את המדפסת ולהתקינה מחדש, בתקווה שזה יסדר אולי את הבעיה. אלא שההתקנה לא מתבצעת במלואה, ובסופו של דבר מה שמותקן זה רק קובץ עזרה ו-HP UPDATE פניתי לתמיכה של HP העולמית (באמצעות צ'אט) והם הסבירו לי שההתקנה לא מתבצעת כהלכה היות ואין תקשורת בין המחשב למדפסת. היום בצהריים שוחחתי עם התמיכה של HP בארץ. הנציג ביקש ממני להדפיס דו"ח שנקרא: HP Network Configuration Page לאחר מכן התבקשתי להקריא את כתובת ה-IP שמופיעה באותו דו"ח כאשר עשיתי זאת, הוא עצר אותי מיד בהתחלה וטען שכתובת IP שמתחילה ב- 169 , א…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני חושב שהוא יצליח יותר מה:athlon mp, ביינתים הקסאון 2200 עקף את ה אתלון 2000 בביצועים!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכם, אתם אומרים AMD, ואני מקשיב לכם ומאמין לכם אבל שאני שואל טכנאים ומומחים (ניטרליים, לא AMD לא אינטל) הם אומרים לי אינטל, איך זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם שמחובר למחשב. אני רוצה לחבר לאינטרנט גם את המחשב השני, אך בשיחה אם בזק הסתבר שהם רוצים סוג של התחייבות לשנתיים (דרך פריסת תשלומים שמתאפסים) עבור הראוטר, והייתי רוצה להימנע מזה. מכאן עולה השאלה האם יש דרך לעשות איזושהי רשת חוטית או משהו בסגנון ולהימנע מהצורך בראוטר? ואם לא אז איזה ראוטר מומלץ לקנות באופן עצמאי (אם בכלל)?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מכיוון שכנראה בקרוב, גם הכבלים יספקו שירותי אינטרנט האם נצטרך(כמו ב-asdl) כרטיס רשת?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אחי גר בבאר שבע וקיבל ניסוי של אינטרנט בכלים של חברת ערוצי זהב טוב .. קיבל מודם usb של מוטורולה עכשיו את המודם לא צריך לחבר לכרטיס רשת כמו שאמרו לי סבבה הטכנאי התקין לו את הדרייברים של המודם usb במחשב והמנורה של החיבור דלוקה אבל עדיין המחשב לא מזהה שיש אינטרנט ניסיתי לעדכן דרייברים למצוא חומרה חדשה אבל כלום זה לא נותן הוא גם עשה באקספלורר never dial a connection הוא התקשר גם לתמיכה המפגרת שלהם והם הביאו לו כל מיני חרטות שזה קשור לפיירוול של האקס פי יש לו אקספי מותקן אני לא יודע מה לעשות אצל חבר שלי נגיד הוא התקין את הדרייברים של ה מודם איתחל את המחשב ושלום על ישראל למה זה מסתבך תודה מראש אלירן
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד MIO 168 ואני רוצה לחבר לו אינטרנט. איזה דרכים אפשר לעשות את זה?ואם יש אינטרנט אלחוטי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי פאלם ואני רוצה לשדר למחשב מידע באינפרא אדום, במחשב יש לי לוח אם AOPEN AK73 PRO A שיש עלין איזה קונקטור של אינפרא אדום מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך כדי לעשות את הקשר בינהם? איזה חומרה / תוכנה אני צריך להוסיף?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
איפה אני יוכל למצוא עט גרפי של WACOM בזול (איזה חנות זולה אתם מכירים?) -עדיף באיזור באר שבע תודה! :
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אתם יודעים אולי איפה אני יוכל למצוא את המארז הזה Logisys CS888UV בארץ ? או משהו דיי דומה לו ? זה מארז אקרילי שקוף .
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ועוד שאלה, איפה אפשר למצוא צבעים במחיר זול ל4200? 75 שקל לצבע אחד זה המון המון כסף וזה ממש לא משתלם, זה יוצא מעל 350 ש''ח לפעם אחת של קניית צבע.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-